אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
קניתי את 2 הדברים הבאים: Coolermaster Aerogate 2 Tt SMART CASE FAN 2 לא התנסיתי בהרכבה של סנסורים, איפה בדיוק אפשר לשים את הסנסורים? אפשרי לשים את הסנסור של המעבד מתחת להיטסינק? בין המעבד להיטסינק? בכלל כל סנסור אפשרי לשים ככה? ויש לי סנסור אחד שאני ישים אותו כטמפ' מארז, אז אני סתם מציב אותו באוויר? אני רוצה לשים גם סנסור בהארד דיסק איפה בדיוק ממקמים אותו שמה? בקשר לחיבורים של המאוררים, אני מחבר את המאורר של המעבד ישירות לפאנל ואז אני לא יקבל תוצאה למשל בתוכנות של ניטור טמפ? אלא רק בפאנל? ואני רוצה לעשות אותו דבר לHSF של הצ'יפסט, גם שמה איך בדיוק שמים את הסנסור? אנשים שיש להם ניסיון בתקנה של הפאנל הזה בבקשה כמה עצות..
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
כשאני נכנס לATI TOOL הוא נותן לי את ההודעה הזאת http://img141.echo.cx/my.php?image=atitool7ir.jpg עכשיו לפי מה שהבנתי אני לא יכול לעשות oc לכ.מ בגלל הדרייברים האלה שהורדתי.., אז מה לעשות? להוריד דרייברים אחרים? למחוק אותם אחרי או לפני שאני מתקין? אם יש לכם דרייברים טובים תביאו לי להוריד ואגב זה פותח לי את הATI TOOL רגיל רק עם ההודעה הזאת נ.ב יש לי R9550
-
- 2 תגובות
- 424 צפיות
-
-
אני קונה את הDP-102 של AEROCOOL אבל יש בעיה אני לא יודע עם הוא יתאים ללוח אם שלי - EPOX 8RDA3+ מישהו יודע עם זה יתאים לי ללוח ? http://www.aerocool.com.tw/aerocool-files-v3/cooler/dp102.htm
-
- 5 תגובות
- 445 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי את הפריזר 7 פרו והיום כשניסיתי להוציא את הגוף קירור הרגיל ניתקלתי בבעיה: יש פין אחד מבין הארבע שלא רוצה להשתחרר כשאני מסובב אותו יש קליקים והוא פשוט לא מעוניין לצאת יש מה לעשות חוץ מלקרוא לטכנאי?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף לפאנל הצדדי של המארז שלי עוד קירור, יש לי אפשרות למאוורר 200mm אחד או שני 120mm. רציתי לשאול מה יהיה עדיף. חשבתי על לקנות שני Turbine Master MACH1.2 אבל לא מצאתי חנות בארץ שמוכרת אותו, אם מישהו מכיר חנות שאפשר לקנות ממנה את המאוור אז שלחו לי לינק בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
הי חברה יש לי שאלה, אני כרגה מזמין מערכת קירור של מים מ - performance-pcs.com ורציתי גם להוסיף מערז לזה, מישהוא כאן עשה את זה בעבר? כתוב לי בההזמנה תחולק ל-2 (2 חבילות של 43.7 פאונד) אבל המערז אצמו שוקל 45 פאונד. לא רק זה, אני מנייך שהמכס אולי ישתגו אל זה כי זה אנק, למישהוא יש ניסיון בנושה? ואים לא, יש מישהוא שיודעה למי שני יכול לפנות כדי להשיג מערז של Silverstone TJ07?
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לצערי רכשתי תמארז הנ"ל, עכשיו אני רוצה להגיע לרמה גבוהה יותר של שקט כאשר אני רוצה להוציא את שני המאווררים המקוריים של המארז. איזה מאוורים אני צריך לקנות? תודה מראש!!
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! ראשית, אציין שקראתי את המדריכים בנושא OC. המפרט שלי מצוין בצד ימין. המטרה שלי היא OC ל-Q6600 על גבי לוח אם Asus P5Q. הבעיה היא שב-BIOS יש המון אפשרויות, ואני לא כל כך יודע מה לעשות איתן. מה עשיתי עד עכשיו: 1. ביטלתי C1E ו-EIST. 2. העליתי את ה-FSB bus ל-333MHz במקום ה-266Mhz המקורי. את כל השאר השארתי על Auto. 3. שמתי לב שה-P5Q העלה לי אוטומטית את ה-VCore ל-1.35v, אז הורדתי אותו ידנית ל-1.25v, משום שזה היה המתח המקורי. 4. הרצתי prime95 על Small FFTs למשך כ-6 שעות. הכול עבר. טמפרטורה מקסימלית: 58C. 5. שמתי לב שהזכרונות שלי ב-OC, למרות שלא תכננתי. אני חושד שה-P5Q שינה לי גם את המתחים שלהם ואת ה-LAT. מצורפים קבצים עם הנתונים מ-realtemp ו-cpuz. השאלות להמשך: 1. האם…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
McFly אמר לי: "תוריד מכפלה ל-9, תעלה באס ל-250Mhz, וסיימת" כדי שזכרון הDDR500 שלי יפעל על מהירות 500 MHZ במקום ב 400 MHZ מישהו מוכן להגיד לי איך עושים את זה יש לי לוח DFI nF4 Ultra-D וזכרון Crucial Ballstix Tracer
-
- 5 תגובות
- 475 צפיות
-
-
העמוד הראשון לא משמעותי מדיי. שלום, אני מעוניין באוברקלוק דיאו רציני לQ6600, מ2.33GHz ל3.4GHz בערך. איזה קירור מומלץ? (קירור שקט, איכותי ושיחזיק את המחשב בעומס על טמפ' סבירה). הלוח אם EP43 DS3L יהיה טוב לאוברקלוק? או שהלוח לא קשור? נ.ב יש איזה מדריך מפורט על איך עושים אוברקלוק? כי אני לא מבין בגרוש בנושא.. אם כן-אפשר לינק? אם לא-אפשר מדריך?
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי את הכרטיס הנ"ל כבר כמה שנים. כרטיס רפרנס של ASUS עוד מימיו הראשונים בשוק.. למרות הטמפ' היחסית מאד גבוהות שלו - כ 80 במנוחה עד לאזור ה 93 במאמץ משחק - לא היו לי איתו בעיות. הפעיל לי תמיד משחקים בגאווה על הגדרות סבירות (לפעמים הכי גבוהות) ולעולם לא קרס או הציג ארטיפקטים למינהם. אבל מה, הקיץ החם ביותר בהסטוריה הגיע עלינו לרעה כשבנוסף החשק הגובר לפרק ולהרכיב משהו הביא אותי להחלטה לנסות ולהתאים לו קירור נחמד יותר שיעזור לי לשמור עליו בחיים כמה שיותר זמן - כי לא יהיה לי כסף לשדרג אותו לפחות בשנה הקרובה. (האמת היא שאני מאמין שלא ייקרה לו כלום גם עוד כמה שנים - אבל כמו שאמרתי: משעמם לי , אז אני מחפש תירוצים..) עכשיו לעניין, יש לי גוף קירור VF900-cu של ZALMAN…
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי נכנסתי ללשונית האופשנס ובחרתי בסטינגס עכשיו יש שמה 3 חלונות למלא את המספרים איזה מספרים אני צריך לרשום כדי שהוא יתן את המעלות המדויקות של המעבד שלי? המעבד הוא Q9550 שאר המפרט בצד...
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה קיבלתי את המחשב החדש שלי AMD 64 3200+ NewCastle Epox 8ka3+ Corsair CMX512-3500C2 BH5 * 2 Albatron 6800GT ויש בעיה אחת המחשב קצת מקרטע לפעמים וזה מעצבן מאוד אז בדקתי בתוכנה AIDA32 לגבי הזכרונות וזה מה שרשום שם: Memory Module Properties Module Name Corsair CMX512-3500C2 Module Size 512 MB (2 rows, 4 banks) Module Type Unbuffered Memory Type DDR SDRAM Memory Speed PC3200 (200 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 2.5 Error Detection Method None Refresh Rate Reduced (7.8 us), Self-Refresh Highest CAS Latency 2.5 (5.0 ns @ 200 MHz) 2nd Highest CAS Latency 2.0 (6.0 ns @ 166 MHz) ודבר נוסף שראיתי בAIDA הוא התזמונים שלי והם Chipset Properties Motherboar…
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום! יש לי חיישן טמפרטורה שאני רוצה לחבר לכרטיס מסך ואני רוצה לדעת איפה אני מחבר אותו בלוח אם כדי שיציג לי את הטמפרטורות.... תודה מראש לעוזרים!
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מעבד CORE 2 E6400 מה הטמפרטורה הנורמלית שהוא צריך להיות להיות נכון לעכשיו ללא עבודה מאומצת הוא על 50 מעלות. האם זה תקין?
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
לאחרונה (אתמול) צרבתי BIOS לRadeon 9800 PRO שלי והפכתי אותו לXT זה כמובן אחרי שביררתי (בעזרתו הרבה של:R0cKF0rD ) שיש לי ליבה R360 כמובן הכל עובד מצוין, אבל כמה דברים מוזרים... קודם כל הBIOS שצרבתי (צרבתי את הביוס הנכון, משוכנע) קבע את המהירויות הסטנדרטיות ל398/350 במקום 412/365)... כנראה בגלל שהקירור של Sapphire חלש יחסית בכל מקרה מכוון שיש לי מאוור 80mm ישירות על הכרטיס החלטתי לנסות לעלות את זה (אני משתמש בדרייברים של Omega, השתמשתי בפונקציה שלהם) ל412/365, עובד אחלה והכרטיס יציב. בכל מקרה יש כמה דברים מוזרים, אוורסט אומר לי שהטמפרטורה של הכרטיס מסך היא: GPU - 46C GPU Ambient - 41C אבל בOverDrive זה כותב לי 66! בהתחלה הפעלתי את הoverdrive (לפני ששיניתי את המהירות ידנית),…
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
מה זה כל אחד ? ה69 מעלות זה המעבד ? או מה זה כבר יכול להיות?? ואני לא יודע אבל נראה שיש קשר בן זה שתוכנות כמו AIDA\EVERESא לא מזהות את הלוח אם שלי. הלוח לשי הוא GAK8NF9 GIGABYTE NFORCE 4 פתחתי את המארז ובדקתי את הלוח והוא אכן זה רק למה המערכת לא מזהה אותו ? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
1. יש לי גיפורס 7300GS של EVGA איזה טמפרטורה אני צריך כדי שאני אוכל לעשות OC נורמלי ואיזה טמפרטורה היא המקסימום שאני צריך להזהר ממנה במאמץ? (אתר יעזור) 2. לפי אוורסט יש לי 2 מאווררים עם חיישנים (אחד של המעבד ואני מניח השני של הכרטיס מסך) הראשון עובד ב2800 RPM והשני ב2500 RPM זה קצת איטי לא?
-
- 8 תגובות
- 560 צפיות
-
-
בלוח אם שלי אני לא יכול לנעול AGP וPCI ואני נעול על 20X בכפולות ואני לא יכול לשנות מתחים רק באסים זה פרטי המעבד והלוח אם: וזה המפרט: Intel Pentium 4, 2666 MHz Asus P4S533-MX NVIDIA Geforce 6600GT with AGP8X 128 MB DIMM1: Kingston K 512 MB PC3200 DDR SDRAM DIMM2: Kingston K 512 MB PC3200 DDR SDRAM WDC WD800JB-00ETA0 (74 GB, IDE) כעיקרון זה על 66\33 ואני יכול לשנות לתדרים הבאים: עכשיו נתתי למעבד שלי להיות על 34\137 במידה שזה לא קיצוני מידי והוא נותן לי אוברקלוק של 2.74 השאלה שלי אם אני יכול להעלות את הבאסים עוד קצת ל35\141? אין לי שום רכיב בPCI עשיתי בדיקה עם פריים95 ואחרי כמה זמן המסך נכבה ומתחיל להבהב יש איזו שהיא דרך לייצב אותו? הטמפרטורות של המחשב במנו…
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך leadtek 8800gts 640mb, כשאני נכנס להגדרות של nvidia בלוח בקרה הוא לא נותן לשנות את האפשרויות של המאוורר, איך אני יכול לשלוט על המהירות של המאוורר? עם יש מישהו עם כרטיס מסך של החברה הזאת, שיבדוק ויגיד עם אצלו זה גם ככה. המערכת הפעלה שמותקנת אצלי היא xp, אבל פעם התקנתי גם vista וגם אז זה לא עבד. האפשרויות של המאוורר מופיעות אבל אני לא יכול לשנות אותם. תודה
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
הרכבתי עכשיו את הפרקטל 4 הוא מגיע עם שני מאווררים ולי יש בלוח אם רק שתי יציאות חשמל למאווררים אחת של המעבד ואחד נוסף מה אני יכול לעשות בשביל להפעיל את המאוורר הנוסף המפרט המלא בצד <<
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש לי מאוורר בלוח אם שכנראה עומד למות וממש מרעיש רשום עליו dtc-aat01 12vdc 0.60A delta איזה מאוורר עלי לקנות ?כלומר דגם,סוג גודל ? תודה
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי. אני נעזר במדריך של ספיד פאן שבסטיקי על מנת להוריד מהירות למאוורר של המעבד(מאוורר חדש). הוא קצת מרעיש לי. כרגע הוא על smart guardian. כשאני בוחר בsoftware controlled או בON\OFF הוא מרעיש יותר. תוכלו לעזור לי ? והאם אפשרות automatic fan speed שבתפריט הראשי צריכה להיות מופעלת ? (אם אני מבין נכון, אני צריך להגדיר לו מהירות מקסימלית להגיע אליה ואז לבחור בsoftware controlled) תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני יכול לגרום למאוור מעבד לעבוד כל הזמן כל 100% זאת אומרת שהלוח לא ישלוט על המאוור העם זה דרך הביוס לוח של GA8I945PG Gigabyte מעבד 3 גיגה פרסקוט קירור סטוק תודה ניסים
-
- 1 תגובה
- 420 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה מאוד קטנה בפרוייקט שאני מתחיל לעשות בקרוב אז אני רק צריך שמישהו שבאמת יודע\פתח פעם את העכבר http://www.microsoft.com/catalog/display.asp?subid=22&site=304 יענה לי. אני רוצה לדעת איך לפתוח אותו כי אני לא מוצא שום ברגים. ???
-
- 11 תגובות
- 714 צפיות
-