עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Electric Boom,

שלום, מישהו יכול להגיד לי האם Asetek Vapochill micro Xtreme K8 עדיף על ה-BIG TYPHOON עם נימוק כמובן

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  2. Started by gilloze,

שלום יש לי מחשב ליפני 5 או שש שנים אז ככה אני יצלם את הפריטים שלו כי אין לי כוח ליכתוב זיכרון:http://img151.imageshack.us/img151/3329/memkp2.jpg מעבד:http://img88.imageshack.us/img88/1567/pantiumqi7.jpg לוח אם:http://img241.imageshack.us/img241/3535/boardca8.jpg האתר של הלוח אם שלא יהיה לכם קשה לחפש זה זה בידיוק: דרך אגב לוח של msi http://www.msi.com.tw/program/support/download/dld/spt_dld_detail.php?UID=44&kind=1 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- אז ככה אני מנסה לעשות oc למעבד לא הולך לי אין לי תאפשרות הזאת בביוס אז ככה חשבתי לעשות oc עם clock gen אני לא כל כך יודע איך , אז ראית…

• 2 תגובות
    • 436 צפיות
  3. הגעתי לביוס לא מצאתי כלום. יכל להיות שאין לי אפשות כזאת בכלל (לוח אינטל)?

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  4. Started by A_D,

אני רוצה לקנות משאבה מEMP אבל אני לא מוצא את האתר שלהם מישוהא יכול להביא לי את האתר שלהם?

5. Started by pc student,

הא שווה לי לבנות מאוורר מקדמת תחתית המארז?

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  6. משהו יכול למליץ לי על קירור טוב לכרטיס 6800gs פסיבי לחלוטין (ללא מאורר) ... עד 200 ש"ח מקסימום. תודה

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  7. Started by bv_beaver,

איפה אני יכול לקנות מנורות LED באיזור השרון? או בכלל ???

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  8. לצורך שימוש בפלטייה עם קירור מים, כמה וואט פולט 6600GT?

• 2 תגובות
    • 453 צפיות
  9. Started by amit_flame,

שלום, יש לי PALIT Radeon 8500LE (לצערי PALIT) ואני מעונין לעשות overclock. האם למישהו יש את הכרטיס הזה וכבר עשה overclock? ולאיזה מהירות הגיעה? (הכרטיס שלי ב-250/250 Mhz). תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  10. Started by lipa,

שאני קונה מאורר חדש יש לו רק שני חוטים ! איך אני מחבר אותם ? לחבר להם איזה תקע? ואיפה לחבר אותו תודה

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  11. Started by dor31,

זה הכל

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  12. Started by syNdrom,

ניסיתי עכשיו לעשות OC ראשון ל3.0 mhz .. עשיתי אחרי זה בדיקת מאמץ בprime95 על small ffts.. וכעבור איזה 20 דקות היה לי מסך כחול וריסט ישר!!! העלתי מתח ל1.3 ... יש מצב שיפעל טוב עכשיו???

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  13. המליצו לי ללכת על Zalman CNPS7000Cu ועל חיבור מאוורר SF2 לגריל שלי ועוד אחד סתם במארז. המעבד:Intel P-4 2.4C GHz 800FSB הלוח:P4P800 (לא יודע אם צריך אבל עדיין) איזה גוף שקט יותר? Zalman CNPS7000Cu או9 Thermaltake Smart & Silent Volcano ??? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  14. Started by holonia,

טוב שלום לכולם , אני מניח שרימו אותי אבל חפיף.... (אולי אבל המחיר טוב ) הציעו לי ב 170 שקל , להחליף למאווררים שקטים ולהוסיף גוף קירור למעבד של avc עם הצלעות קירור האלו . האם למשתמש רגיל יש צורך בזה בכלל ?

• 2 תגובות
    • 428 צפיות
  15. Started by iyehuda,

ברשותי לוח מדגם GA-7VRXP VER 2.0 עם מעבד DURON 1000 הלוח שלי תומך עד XP 2400 יש לי מאוורר מעולה השאלה מה עדיף לקנות XP 2400 TRAY - 500 NIS XP 2100 BOX - 470 NIS XP 2200 BOX - 500 NIS XP 2200 TRAY - 450 NIS יש לי זיכרון 256M/266 אולי שווה להחליף ל FSB 400 בגדול הלוח תומך ב 333

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  16. Started by almog1620,

היי. יש ברשותי LENOVO THINKCENTRE M58. ידוע לי שיש לו לפחות 3 מאווררים - אחד בספק, אחד למארז ואחד למעבד. אך האם יש מאוורר שמסתתר בקדמת המארז בין דופן המארז לבין מכסה הפלסטיק המגושם שנמצא בקדמת המארז??? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Iv0ry,

הדגם הוא WDC-WD3200AAKS-00B3A0 במצב מנוחה הוא על 37 מעלות ואני זוכר שכשקניתי את המחשב לפני כמה חודשים הוא היה על 30 מעלות.. האם זו טמפרטורה תקינה ואין ממה לחשוש?

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  18. חברה... אני מזמין מהם עוד מעט את המאוורר הזה : http://www.pch.co.il/docs/pd2122661159.htm 1) זה בא עם המשחה ...??? 2) האם זה מגיע עם ההוראות הרכבה ??? 3) תוך כמה זמן זה מגיע ??? 4) יש אחריות ???

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  19. Started by JSK,

שלום, קניתי את הכרטיס (את המספרט אם יכולים לראות בצד- ה7900GS שם זו טעות). בקיצור, אני לא מצליח להעלות בליבה עם ATI TOOL. האמת שאני לא צליח להעלות בכלל בATI TOOL אז אני מעלה עם הקטליסט בזיכרון (אני עומד על 1470 עכשיו) בכ מקרה אני פשוט לא מצליח לעשות כלום עם ה ATI TOOL ועם הקטליסט רק להעלות בזיכרון. בכלל יש לי בעיות עם הכרטיס כי בלי OC הוא מוציא רק 8.4K ב05 (זו בעיה שאני לא יודע לפתור- הכרטיס פשוט לא ציג את היכולות שהוא מסוגל). בכל מקרה, אם יש למישהו פתרון לבעית ה OC או לבעית ה 3DMARK שלי הייתי שמח אם הוא היה רושם כאן. תודה

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  20. Started by slowdive,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש עם מעבד E6300 intel core 2 duoוהבנתי שהמאוור סטוק שמגיע איתו רועש. אני לא משחק במחשב ולא אעשה OC. הבנתי שזה מאוורר אקטיבי שמשנה RPM לפי עומס על המעבד(זה נכון?) ככה שאם אני עובד עם אינטרנט וWINAMP ברקע אין עומס על המחשב והמעבד יסתובב לאט. אני רוצה מחשב שקט (לא בעומס-בעבודה על אופיס,אינטרנט וWINAMP במקביל) כמו צלחת מרק. האם המאוור שמגיע איתו מתאים לי?או שבשביל שקט גם בלי עומס צריך לשלם עוד מזומנים?

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  21. Started by redti,

האם קיים סיכון ? או שזה מקצר את חיי המאורר של הכרטיס מסך אם אני אמהיר אותו מעבר למהירות ה deafult שלו שהיא 25% ולא מספיקה בהחלט..הוא הגיע ל79 בקלות..אני מעוניין לשים את המאורר על 50% יש כל סיכון בזה או באחוז גבוה יותר? מדובר בHD4850 של sapphire , עם מאורר נשלט דרך ה overdrive .

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  22. שלום חברים המאוורר של המעבד (AMD Athlon 64 3000+ Socket 939 ) התחיל להרעיש וגם ניקוי לא עוזר זהו המאוורר מקורי של AMD (נרכש בתצורת BOX) ואין לי בעייה עם הטמפרטורה של המעבד כך שחיפשתי מאוורר חליפי פשוט ולא הצלחתי למצוא מישהו שמוכר את המאוורר בלבד או לחילופין גוף קירור מקורי ל-AMD מה שהצלחתי למצוא זה: http://www.arcticcooling.com/cpu2.php?idx=93&data=1&disc= (נמכר בנעה ב-55 כולל משלוח) מה דעתכם? האם יש למישהו נסיון עם גוף הקירור הזה ? כמה הוא שקט? והעיקר, האם מסובך להרכיב אותו ? (יש לי חבר שלמרות שאיננו מאותגר טכנית, הצליח לקצר ולהרוס לוח אם בהרכבת קירור למעבד כך שהעניין קצת מדאיג אותי...)

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  23. Started by MatanSar,

אהלן חברה ! סיממתי להרכיב את המערכת קירור מים. משתמש ב- XSPC Rasa RX360 Kit הבלוק של הכרטיס מסך הוא XSPC Rasa Universal Block רק אחד מכרטיסי המסך עם קירור מים כרגע. את השני אני אוסיף עם השדרוג הבא עוד מספר חודשים. מעבד עם OC ל- 4.1GHZ Vcore 1.3v יציב אחרי המון הרצות ביומיים האחרונים. אני אמשיך עם ה OC שבוע הבא. נראה עד כמה אני יכול למשוך אותו במקסימום 75C מעלות מעבד: IDLE - 37C-40C LOAD 60C-63C מעלות כרטיס מסך: IDLE - 27C LOAD - 37C CPUZ תמונות: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  24. Started by HaVoC_850,

היי אני חדש בעולם הOC רציתי לדעת איזה מן אוברקלוק אפשר לעשות למעבד הזה 3.0 גיגה הרץ של ליבה ו200 מגה הרץ של באס תושבת 784 למרבה הפליאה למה כדאי לתת עדיפות בהמהרה גם לבאס או לליבה הוא מקורר מעולה על ידי שני מאווררים והיטסינק 4 צינורות במנוחה 44 מעלות במאמץ 55 לערך באילו תוכנות מומלץ לי להשתמש בתור מתחיל - ואפילו בתור מתקדם ואם יש גם מדריך כלשהו למתחילים אודה מאוד אני יודע ששאלתי הרבה שאלות כאן אז תודה כפולה למי שיענה

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  25. ומה צריך בשביל לעשות OC(לדוג' תוכנה)?

• 2 תגובות
    • 519 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.