אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום. ידוע לי שכדי לעשות אוברקלוק, יש לנעול ראשית את תדר הAGP/PCI על 33/66. תקנו אותי אם אני טועה. רציתי לדעת, הם למישהו יש מושג איך לנעול אותם? לא מצאתי שום דרך בביוס (Albatron K8X800 PRO II). עוד דבר, האם התקנת גוף קרור לכרטיס מסך מסירה אחריות? (Leadtek 6600GT)
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי לוח EPOX 8KDA3J מעבד AMD ATHLON 3200+ ו RAM OCZ R2 PC3200 מתי שאני מנסה לעשות OVER CLOCK מה שקורה זה שהמחשב ניתקע, למי יש רעיון מה אפשר לעשות כדי לתקן את זה? ועוד שאלה מאיפה אני יכול להוריד ת BIOS הכי חדש
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
היי . רציתי לדעת אם הגוף קירור יתאים ללוח שלי : Abit AV8 בנוסף רציתי לדעת מה המאוורר הכי ממולץ אליו בתקציב של עד 100 וקצת .. טנקס
-
- 2 תגובות
- 427 צפיות
-
-
מה הגוך קירור מבית רולר מאסטר הכי עדיף לסוקט 462 בתקציב של 160 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
במחשב AMD +3000 64 Bit, שעושים מאפיינים על ה"מחשב שלי" ומתחת לפרטים של המחשב בסוף רשום "הרחבת כתובת פיזית". מזה אומר ? שיש אוברקלוק ?
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מבקש לדעת את קוטר החורים ואת המרחק ביניהם במעבד, גשר צפוני (chipset), וכרטיס מסך. (מדובר בחורים של בלוק הקירור) :s05: תודה רבה! המערכת שלי : _________________ -ABIT NF7-SL rev.2 -mobile barton xp 2500 218x11@1.7v (קירור מים) -TwinMos pc3200 2x512mb 2.5-3-3-8 2.8v (dual -ATI radeon 9800pro -דיסק קשיח WD 160GB S-ATA -PSU GYRO 500w
-
- 2 תגובות
- 413 צפיות
-
-
-
אני לא מוצא את האופציה בביוס לשינוי מהירות הבאס יש למישו מושג איפה זה?
-
- 2 תגובות
- 444 צפיות
-
-
שלום לכם, שמתי לב שהצ'יפסט שלי מתחמם מאוד (מגיע אפילו לסביבות ה50 מעלות במאמץ-ללא אוברקלוק!) ולכן אני זקוק לקירור עבורו. תוכלו להמליץ לי על הקירור הטוב ביותר שיש לצ'יפסטים? תודה, עמית
-
- 2 תגובות
- 441 צפיות
-
-
יש לי מעבד של AMD athlon64 3000+ ומדרבורד של GA k8ns המעבד נימצא באובר קלוק של 2.3 . אוקצור הטמפרטורות הכמובן עלו ורציתי לדעת אם זה בסדרר אז ככה ללא מאמץ הוא ב 30-35+ ובמאמץ מירבי הוא ב 50 בSpeedfan הוא מראה לי להבה כזאת של אש ליד טמפרטורת המעבד *יש לי מישחה טרמית על המעבד של Arctic Silver 5 *מארז ב160 שקל ולפני האובר קלוק המעבד היה בטמפרטורה של 20+
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
-
היי עוד פעם (הכול בתוכנה Easy Tune 4) החלתטי לבצע אוברקלוק למחשב אבל הוא משום מה נתקע במהלך ההעלעת הבאס כלומר אחרי הלחיצה בכפתור GO הצלחתי להעלות את הבאס ל2110 במקום 2000 מה דעתכם אני בטוח אפשר להוצי יותר איך אני ממש חדש בתחום
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
המערכת שלי בחתימה... הזיכרון הו 256 של סאמסונג ו-256 של trancend(חרא) במהירות 333. בקיצור משום שהזיכרון חרא לא רציתי להעלות אותו . אז העליתי רק את המעבד העליתי ל-175. ואת הזיכרון שמתי על 83% שיעבדו ב-150. (אני רק רוצה לראות לאן אני מגיע בלי קשר לזיכרון כי אני רוצה להחליף אותו...) מתח למעבד נתתי 1.675 שמתי agp/pci על 66 Mhz ועשיתי ריסט. עכשיו המחשב נדלק ועושה צפצופים כאלה של מוזיקה מה שאומר שמשהו לא טוב שקשור למעבד. עשיתי ריסט לביוס והעליתי כרגיל מחדש. זאת הייתה הפעם השנייה שניסיתי ,בפעם הראשונה המחשב עשה גם צפצוף ארוך שמעיד על בעיה בזיכרון,וכרגע אני עובד רק על הסאמסונג כי כנראה יש התנגשות עם ה-trancend. רק שהוצאתי והחזרתי כמה פעמים את הזכרון המחשב עלה נורמלי, וששמתי את…
-
- 2 תגובות
- 418 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מאוורר חדש של המעבד כולל היטסינק ואני רוצה להוריד את הקירור סטוק של הפנטיום 4 מיהשו יכול להסביר בפירוט איך אני עושה את זה בלי לפגוע בלוח אם או במעבד???
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שמעתי באחד הפורומים שחיבור s-ata משפיע על oc.......זה נכון? אם כן איך? למה? אפשר איך שהו להתגבר על המכשול הזה?
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-
-
-
http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=fntcc נשמע מפתה.... בחנות אמרו לי שהוא איכותי ויש לו גם בלוק לציפסט ולכרטיס מסך. למישהו יש ניסיון?
-
- 2 תגובות
- 468 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה זה קירור גז? איך הוא פועל? כמה עולה? האם זה נכון שהוא גורם למחשב להיות במינוס 60 מעלות? ואם לא אז כמה מעלות הוא עושה את המחשב? תודה
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לי AMD Athlon XP 2600 עם לוח אם של ג'יגהבייט. אני סובל כבר שנה וחצי מטמפ' גבוהות (כנראה) ולא מצליח לעשות פעולות רציניות עם המחשב. בדקתי טמפ' מעבד ומצאתי שהיא 57 מעלות (במנוחה אני משער). כשקניתי את המחשב אמרו לי שהוסיפו לי מאוורר "גדול" ובכל זאת זה לא עזר כנראה. האם כדאי לקנות עוד מאוורר או שאני צריך גוף קירור? האם אני צריך לקנות גוף קירור למעבד או למארז או לכל המחשב. אני ממש לא מבין בזה. מקווה שתעזרו לי.
-
- 2 תגובות
- 440 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות OC למחשב שלי AMD64 3000 MSI NEO2PLATINUM 2*256DDR 400MHZ CEON 2*256DDR333MHZ SAMSUNG MSI RADEON 9600SE מישהו יכול לתת מדריך טוב וכמה עצות זולות לקירור מתאים?
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי PENTIUM 3 550 MHZ תושבת של 2XAGP עם READON 9200SE וHD של 200GB SATA WD שהזמנתי ועוד לא קניתי 1. ה HD יתאים למחשב? או שעדיף לי לקחת IDE 8BUFFER? 2. אין לי כסף ולכן אני מעדיף לעשות OVER רק שאין לי מושג איך עושים את זה וכמה זה כבר יכול לשפר לי את הביצועים. הREADON עובד אבל כמובן במהירות של 2X בלבד. ה USB זה 1.1 יש אפשרות לעשות גם לזה OVER? בתודה מראש EMENY
-
- 2 תגובות
- 449 צפיות
-
-
מה זה עוזר אם אני משנה אותו מ GEFORCE3TI200 ל GEFORCE 4 TI 4600 ואיך אני עושה את זה כמובן
-
- 2 תגובות
- 465 צפיות
-
-
עריכה: קודם כל כל הכבוד לכותב הכתבה! נהנתי לקרוא אותה! ובכלל לאתר שמשקיע ומעלה כתבות איכותיות מדיי יום! ועכשיו לשאלה...בביקורת פרסמתם אותו גוף קירור אך לתושבות שונות... אני מעוניין בזה שלAMD 939 האם גם הוא חרישי לעומת הזלמן? כי דבר זה נכתב רק על זה של אינטל... במידה וכן אני לא אחד שמשאיר את המארז פתוח ובטוח שהכבלים יהיו מסודרים...האם הוא עולה על הזלמן בקירור? ושאלה אחרונה מתי הוא מגיע לארץ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הלוח הבא: MSI 865PE Neo2 Series הוא תומך במעבדי אינטל עד 3.6GHz ומעלה ("ומעלה" זה מה שכתוב בחוברת)... תומך בדואל-צ'אנל... קיצר לוח סבבה, אבל האם הלוח חזק ל-OC? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי מעבד Intel Pentium4 2.66GHz northwood בסוקט 478 מישהו יכול להמליץ לי על קירור יעיל ושקט? (לא קירור מים או גז)
-
- 2 תגובות
- 413 צפיות
-