עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by le011,

שלום לכולם האם קיימים ביוסים אחרים חוץ מזה של ABIT לIS7 ? אני מעוניין במויחד בביוס המאפשר הורדת מתח למעבד תודה ;D

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  2. Started by morgoth,

יש לי את הלוח אם K7SOM+ בגירסא 7.5C של ECS עם הביוס המקורי שלו. עכשיו, אני לא מוצא איפה לשנות את הFSB אלא מצאתי רק את ה VCORE. אין לי ניסיון בOC אבל קראתי די הרבה בנושא. לאלו שלא מכירים את הלוח אם הנ"ל (ואני מניח שרובכם לא מכירים אותו), יש בו מעבד AMD duron morgan 1.1ghz onboard שאני רוצה להאיץ ל 1.2 או 1.3 גיגה הרץ. לפי מה שראיתי באיזשהו פורום אמריקאי אין בביוס המקורי אפשרות לOC. האם העלאת מתח הVCORE שעומד כרגע על 1.78 תעלה את מהירות המעבד ? או שאני חייב למצוא ביוס מתאים שבו יש לי אפשרות לשנות את הFSB.

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  3. Started by qpalzm,

בכל פעם שאני מדליק את המחשב הטמפ' של הכרטיס עומדת על 41-44 מעלות, וממשיכה לעלות במעלה אחת כל רבע שעה, עד שהיא נעצרת על 55. ברור לי שמדובר בבעיית סילוק חום, אבל כבר מרחתי משחה חדשה על הכרטיס, ניקיתי את המאוורר והרכבתי עליו עוד אחד. למה כל זה לא עוזר?

• 2 תגובות
    • 417 צפיות
  4. Started by BoRiS.K,

עשיתי אובר קלוק מGT ל-ULTRA 1100/400 והתוצאה שלי עלתה רק ב-100 נקודות מה יכול להיות לא בסדר?? היה 4430 ועלה ל4530

• 2 תגובות
    • 469 צפיות
  5. אני עכשיו נגיד עושה oc למעבד -אז שמעתי שחייב לנעול את היציאה הזאת בביוס ובביוס אני גם מעלה תבאס..... אז רציתי לשאול אם עדיף להשאיר תיציאה הזאת תמיד נעולה ?

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  6. אהלן החלטתי גם אני לנצל את הדיאפאי המקסים שיש לי ולנסות להגיע לבאס של 240-250 אם הזכרונות יסחבו אותם. כרגע אני רץ על 200 בתזמונים של 2-3-3-7 הזכרונות של סופרטאלנט והם על מתח אוטומטי. בכמה אתם חושבים שאני צריך להעלות את המתח בכדי להגיע ל240-250 הנכסף? לאיזה תזמונים אני אשנה את הזכרונות? ואיזה אופצייה בפריים95 בודקת את היציבות של הזכרונות? אשמח לשמוע אם יש למישהוא נסיון עם הזכרונות של סופרטאלנט באוברקלוק! כמובן של240-250 אני יגיע בקפיצות של 7-8. תודה ברק [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  7. Started by Freddy,

שלום חברים. אני מחפש מדריך עם תמונות אשר יעזור וידריך אותי בשלבים של הכנת המערכת.אשמח לקבל קישורים בפורום אשר יתנו לי מידע נוסף בנושא. ד"א ערכתי חיפוש בפורום אך החיפוש לא העלה דבר... תודה רבה ולילה טוב...

• 2 תגובות
    • 475 צפיות
  8. יש לי לוח אם EPOX 8KDA3J מעבד AMD 64 3000 תגידו לי מה אני יכול לעשות אני רוצה אוברקלוק או משהו זה יעזור לי במשהו??? ואם זה מסוכן יש לי 512+256 DDR תודה על העזרה..

• 2 תגובות
    • 422 צפיות
  9. GA7VAXP AthlonXP 2000 SAMSUNG 256 333MHZ gigabyte Geforce5700 128MB - לא מוחלש על המעבד יש מאוורר AMD מקורי. מעבד ב47 מעלות במנוחה- 55 בערך במאמץ מארז ג'נרי עם ספק ג'נרי שיש לו 3 מאווררי 120, אחד בחלק האחורי ליד המעבד, אחד למעלה בין הסידירום והספק ואחד למטה בפאנל הקידמי. כמה אחוז בערך אפשר לסחוט ממנו, (צריך לדעת האם שווה בכלל להכנס לזה) מוכן לבזבז קצת על קירור המעבד..גם ככה המאוורר שלא לפעמים מקרטע..חושב שאוכל לתקצב אמצעי קירור עד כ300-350 ש"ח בשביל האוברקלוק..הכי חשוב זה בכמה אחוז בערך יהיה שיפור..כי אם זה לא הרבה אז מעדיף שלא להשקיע כסף על זה. רציתי לקנות בזמן הקרוב ADATA 256/512 ולהוסיף לסמסונג..פשוט לא יוצא לי להכנס לKSP. ושאלה אחרונה, על הלוח אם ליד המעבד יש עוד מאוו…

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  10. WaterChill CPU/VGA/Chip set cooling kit - KT12-L20 זה קירור מים טוב? וכמה מעלות הוא בערך מוריד למעבד

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  11. שלום, הרצתי עכשיו PRIME 95 כאשר הZALMAN 7000B-CU של הBARTON 2500@3200 שלי עובד על מהירות הכי גבוהה, אבל כל שאר המאווררים של המארז (4) כבויים כי ככה הוא בלילה.... וקיבלתי ERROR אחרי כמה דקות... אחרך כך הרצתי כשאאר כל המאווררים פועלים והמעלות נמוכות בהרבה ושוב אחרי כמה דקות אותו ERROR... הבעיה בחומרה לפי מה שכתוב שם..... מה זה יכול להיות? איך אני מסדר את זה? תודה רבה מראש, ניר.

• 2 תגובות
    • 458 צפיות
  12. Started by Drek Boy,

היי אני חדש פה רציתי לדעת כמה אוברקלוק אני אוכל לעשות מAMD 64bit 3400 2.2 ג'יגה יש לי קירור מים בלוק של שלמן רדיאטור גדול עצבני עם 4 מאווררים של 80 רק בצד אחד (לא ב2 הצדדים כאילו צד אחד 2 וצד שני 2) משאבה 120 ליטר לשעה יש לי סוקט 939 אני לא יודע אם זה חשוב ולוח A8V deluxe של ASUS זכרונות יש לי 512 פשוט של א-דאטא לכמה ג'יגה אתם חושבים אני אוכל להגיע אחרי אוברקלוק אבל לא רצחני לסחוט את המעבד משהו שלמחשב שלי לא יהיו בעיות איתו תודה מראש

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  13. אז ככה , אני חדש לגמרי בנושא הזה ובחיים לא עשיתי OC לאף חלק במחשב. יש לי כרטיס מסך R9200SE שהוא נחשב לדיי איטי , ורציתי לדעת איך אני יכול לשפר אותו בעזרת OC. וכן יש לי זיכרון 256DDR (400MHZ) לא יודע של איזה חברה , יש איזה שהיא דרך לשפר גם אותו? תודה רבה לכול העונים.... עידן.

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  14. Started by nehmia,

ניסיתי להוריד את התזמונים של הזכרונות שלי אבל המחשב לא עמד בזה... זה אומר שאני לא יכול לעשות אוברקלוק למעבד? המפרט שלי pentium4 northwood mPGA-478 asus p4sgx-mx 512 ddr sdram אני לא יודע איך לבדוק לא כתוב לי ב SANDA

• 2 תגובות
    • 451 צפיות
  15. העם הVantec ICEBERQ 4 PRO שנמכר בPANDAS מתאים ל9200SE ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851&products_id=5071

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  16. Started by 8dsim,

אוקי חברים המפרט שלי - EPOX 8RDA3 PLUS REV 2.1 TWINMOS 256*2 PC3200 AMD ATHLON XP 2500 BARATON -מכפלה סגורה 120MM מאחורה ו80MM מקדימה . RADEON 9200SE עכשיו אני קונה קירור אני לא יודע מה לקנות את ה AeroCool DP-102 Cpu Cooler או Thermalright - SP 97 heatpipe heatsink ? אני רוצה להגיע בסביבות ה2400 MHZ . זה אפשרי ? תעזרו לי מה עוד לקהות כדי שהOC יצא טוב . תודה.

• 2 תגובות
    • 450 צפיות
  17. Started by Svartberg,

אני מחפש מאוורר לחלק האחורי של המחשב, הקודמים שלי היו יותר מדי רועשים (הספק, מאוורר למעבד ולכרטיס מסך שלי שקטים מאוד), אז ניתקתי אותם. המעבד שלי לרוב ב46 מעלות, ומגיע למקסימום 51 במאמץ אז זה קצת מתקרב לתחום מסוכן - אם מישהו יודע על מאוורר שקט מאוד למארזים שאפשר לקנות בארץ, אפילו להוריד בשתיים שלוש מעלות יספיק לי. את ההארדיסק שלי העברתי לכונן "5.25, שמתי אותו בקבל חום של זלמן כדי שהוא לא יתחמם יותר מדי - הסיבה העיקרית שאין לו מאוורר זה שלא ממש מצאתי מאווררים שמתלבשים שם בארץ - והיחיד שניסיתי (מאוורר כפול של וואנק שמתלבש מלטה) היה רועש מדי.

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  18. Started by Idanp,

מה הטמפ' המומלצת לX800XL? ועד איזה מעלות אסור להגיע?? עריכה: מה דעתכם על הקירור הזה?? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=7019

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  19. Started by thegodx,

אני לא מוצא שום תוכנה בישביל זה..וגם בביוס לא מאצתי..יש רק שינוי תיזמונים רציתי לדעת עם יש תוכנה מיוחדת בישביל זה?

• 2 תגובות
    • 469 צפיות
  20. Started by pumbatal,

שלום יש לי לוח אם neo2-p 865pe אבל כל המאווררים שלי (3) באים עם חיבור רגיל (כמו של דיסק קשיח/CD) של חשמל ולכן הם תמיד על פול ספייד (רעש איום) איזה מאווררים אני צריך לקנות (העיקר שלא יהיה רעש) או האם אפשר לעשות הסבה ? נ.ב SPARK7+ הוחלף ב SILENTTOWER עולם אחר (יותר קר, ללא רעש)

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  21. שלום לכולם יש לי ספק ג'נרי 550wat האמת לא נתקלתי איתו בבעיות כל שהן עד היום אבל אני בתהליכי שידרוג כרגע אז אני מעוניין לרכוש ספק חדש (עד 500 שקל) הלוח הוא dfi nforce4 ultra-d המעבד הוא amd a64 3200+ (מחכה לליבת ה venice שצריכה להגיע )ווינצ'סטר הזכרונות הם 2X512 a-data (הרגילים שלהם שהם 2.5 ) כרטיס מסך הוא 6600 של גיגה בייט פשוט בינתיים יוחלף בעתיד הקרוב ל 6600gt כלשהו את כל שאר הדברים כגון hdd ו dvd ו dvdrw ומאווררים אני יחבר לספק ה550 הג'נרי הנוכחי שלי.. או שיש לכם הצעה אחרת שתתקבל בשמחה..:] עכשיו הקטע הוא לרכוש ספק נוסף שיתאים לי לכל החומרה הזאת (גם באוברקלוק) חשבתי על ה THERMALTAKE PUREPOWER TWV 480 WATT אבל אם יש לכם עוד משהו להציע אני ישמח.. תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  22. עוזרים יקרים שלום, אני מתכנן לתת לכרטיס שלי קצת בוסט של ביצועים אבל כשאני משתמש בתוכנה ATI-Tool כדי למצוא מקס' של הCore ושל הMemory המחשב נתקע ונכנס למשהו דומה למצב המתנה שרק ריסט מחזיר לווינדוס (אתחול מחדש של המערכת). תוכלו להמליץ לי על תוכנות אחרות ו\או טוויקים בדרייברים כלשהם כדי לפתור את הבעיה? ניסיתי גם את הCatalyst 5.2 וגם את הדרייברים האחרונים של אומגה. אני כבר נואש.. וחוץ מזה, לא מצאתי איפה רואים את הבקר טמפ' של הכרטיס -ואמור להיות לו. תודה רבה לעוזרים, עמית

• 2 תגובות
    • 457 צפיות
  23. Started by roeiw,

^^^^

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  24. יש לי מאוורר חדש ישן (פירקטי ספק של מחשב עם פנטיום 3) למחשב. כתוב עליו DC 12V 0.15A יש לו חוט אדום וחוט שחור (שניהם חסופים בקצה בלי חיבור). לאן אני צריך לחבר אותו (ואיך אני יודע איפה זה במחשב)? ועוד שאלה- לקחתי גם את הקירור של הP3 שפירקתי ושמתי אותו על הHD שלי. זה באמת מקרר אותו, אפילו די הרבה. השאלה שלי היא למה זה טוב? זה יכל לשפר את הביצועים או אורך החיים? ד"א הוא מסתובב ב3500RPM שזה 1000~RPM יותר ממה שהקירור ל P4 שלי יכול . תודה

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  25. Started by Bose,

זה המפרט. intel pentium 2.4 northwood gigabyte 8ipe1000-g geil 256X2 w.d 80 giga sata ג'יפה 4 מארז ג'נרי עם מאוורר 80 מ"מ בצד של ההארדיסק טלמרטייק 360 ואלה התוצאות על מנוחה האם אני צריך לחשוש? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.