אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
הייתי אצל חבר שלי והוא רצה שאני האעשה לו OC אז העלנו את מהירות הבאס שלו(דרך הביוס) בהתחלה מ-200 ל-215 (דרך אגב יש לו מעבד אטלון 3500), יצאנו מהביוס ושמרנו. למחשב לקח 30 שניות להגיב ואז הכל היה בסדר עשינו מבחנים והכל היה מצויין. אח"כ החלתנו להוריד את המכפלה מ-11 ל-10 ולהעלות את מהירות הבאס ל-275 מאותו רגע המחשב נדלק אבל לא הגיב, ואז במקרה המחשב הגיב אחרי שחיכינו 3 ד' ככה אז החלתנו להוריד את מהירות הבאס ל-250 יצאנו מהביוס ושמרנו המחשב הופעל מחדש ואז הוא נדלק אבל לא הגיב (דרך אגב אחרי זה חיכינו רק כמה שניות ואחר כך באנו לכאן לעזרה) ובגלל שהוא לא הגיב כיבינו אותו. עכשיו מה לעשות?? צריך להדליק אותו ולחכות כמה זמן עד שהמחשב יגיב???
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום. אני קונה מחשב עכשיו ורציתי את המעבד q6600 אבל המוכר אמר לי שכבר לא מביאים אותו ומוכרים את q8200 הוא אמר שהוא מתחמם פחות. אבל הוא יותר חלש אז תגדו אפשר לעשות לו אוברקלוק חזק מאוד? אה ומי יותר טוב באוברקלוק הq8200 או q6600?
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היי, מישהו יודע אולי איפה ניתן להשיג מסכי VFD עם בקר HD44780...?
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אוקי דבר ראשון אני מצטער על האיכות =\ זה סורק רק ואני רוצה לעשות את הצג LCD הזה אז אני אמור להכניס מכיון אחד ולהוציא מכיון אחר אז אני רוצה לדעת אם זה משנה מאיפה אני מכניס\מוציא או שזה לא משנה
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אחרי הרבה התלבטויות החלטתי שאני מעדיף את הCYCLO של THERMALTAKE מקירור הצלעות של THERMALRIGHT רק בגלל שגם ככה אני לא מתכנן להשתגע ואני מעדיף להשאיר את האחריות תקפה... אז מה אתם אומרים הוא יהיה אפקטיבי? http://www.thermaltake.com/product/Cooler/VGAnCHIPnMEM/cl-r0023/cl-r0023.asp
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום... אני מתלבט אם לקחת את הבארטון 2500 בגרסת tray + spire fridgerock או שפשוט לקחת כ-box השאלה המרכזית היא מה בכלל בא בגרסת ה-box והאם המאוורר שבא מספיק כדי שהטמפרטורות לא יהיו בשמיים (ללא אוברקלוקינג כמובן) תודה.
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
באברסט אני רואה שהטמפ' של הלוח 29 ויש עוד חיישן (AUX)שמראה לי 51 , איך אפשר לדעת מהו ה AUX ?
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
איזה תוכנה אמינה יותר לבדיקת יציבות המעבד S_M או OCCT?
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
ברגעים אלה אני מזמין את הכרטיס + הקירור אז אני שואל בשביל להיות בטוח.
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני בודק את ה טמפ של הרכיבים עם ספיד פאן TEMP 1 = -55 TEMP2 = -2 TEMP 3 = 42 HD = 40 כל זה במעלות רציתי לדעת למה זה במינוס ..... המערכתהחדשה שלי בחתימה
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
בעיקרון אני מעוניין לקנות בעתיד הקרוב (לאחר כניסת 58XX לשוק הישראלי) לקנות כרטיס מסך RADEON 4770 גרסא רגילה בעיקר בגלל צריך ההספק הנמוך והטמפ' הנמוך ביחס ל4850 דבר שיאפשר לי להגיע לתוצאות טובות יותר מאשר עם ה4850 שלפי קריאה בפורום הבנתי שהוא מרעיש ומתחמם מאוד. ניתקלתי בYOUTUBE במדריך OC ל4770 שניראה מבטיח ואפילו ראיתי תגובות של אנשים שהצליחו להגיע לתדר זכרון של 900MHZ /1100MHZ. הנה הלינק: השאלה שלי האם המדריך הזה אמין? ועד לאילו תוצאות ניתן להגיע עם הכרטיס מסך הנ"ל תוך שימוש בקירור אוויר בלבד כך שהכרטיס מסך יהיה יציב? תודה.
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
http://www.emp.co.il/product.php?&ID=00032 תודהה
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
מזה בכלל? מזה עושה? האם מומלצץ? זה לא יכול לדפוק את המחשב? מסובך לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 443 צפיות
-
-
יש לי ספק מוזר ביותר סנשיין - קומה 400 מה דעתכם עליו או מה זה בכלל. דבר שני אני צריך המלצה למאורר שקט עם 3PIN לחיבור ללח אם עדיף שניתן להשיג בארץ ראיתי את ה STELTH של VANTEC האם הוא עם 3 פינים ללוח האם או שלא
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
-
יש את הזלמן הזה שנראה לי במחיר ממש טוב http://www.duly.co.il/product.asp?pID=734 לפי מה שרשום באתר זה ל 775 לי יש 478 אז חיפשתי באתר של זלמן ולא ממש מצאתי את הדגם הספציפי הזה מישהו התקין את זה כבר ? יש מצב שזה כן מתאים ?
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
8800GTS G92 באיזה תוכנה אני משתמש בישביל זה ?
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי p-3 933 cuv4x-c יש לי מאוורר אחד מאחורה שהיה מכניס אויר והטמפ הייתה תמיד יותר מ 60 מעלות :-X והמחשב תמיד היה איטי הפכתי את המאורר שיוציא אויר המצב טיפה השתפר אבל עדיין המחשב איטי.. הביאו לי הינטסיק למעבד של מעבדי איי אם די ( אמור להתאים לא? ) ויש עליו את הפד הטרמי.....כדאי לי להחליף בהינטסיק הקיים? או להוריד את הפד הטרמי ולשים משחה טרמית??? ואולי להוסיף מאוררים??? תודה
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם במערכת מים הזאתי שווה משהו, http://www.pch.co.il/docs/pd1088756729.htm יש למישהו משהו להגיד על זה? 8) תודה מראש, רן!
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
האם למעבדים כפולי הליבה של AMD יש יכולת OC טובה? אם לAMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) יש יכולת OC טובה? ואיך זה הולך כשמעלים זה מעלה לשניהם באותו כמות או שצריך לכל ליבה להעלות בנפרד?
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
מישהו יודע איך עוקפים את נעילת המכפלה של פנטיום 3 מהירות 800 MHZ ? וגם יש לי בעיה יש לי לוח אם של VIA שיש לו AGP 4X (בדקתי באתר של החברה) וכאשר אני מתקין את הדרייברים של NVIDEA לגיפורס 4 הAGP הופך להיות 2X איך אני יגרוס למחשב להפעיל את ה-AGP 4X???????? :'( אם אתם לא יודעם תנולי מדריכים או משהו?
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
בניתי מערכת קירור מים למעבד. לקחתי גוף קירור של פנטיום ארבע סגרתי אותו מכל הצדדים ועשיתי שני חורים עם יציאה לצינורות. חיברתי את הכל למשאבה שקניתי. בשביל הניסוי שמתי את המשאבה בתוך קופסת פח כזאת של חמוצים שמכילה בערך שמונה ליטר. הרצתי פנטיום שלוש סלרון 1000 @ 1240 כמה שעות על המקסימום והמים התחממו ל 35-40 מעלות (אין בלוח חיישן טמפרטורה). השאלה שלי זה אם הbarton 2500 שלי יעבוד טוב עם זה ומה האפשרויות שלי. אני יכול לארגן רדיאטור בכמה עשרות שקלים מאיזה מוסך אבל אני מעדיף חינם . אם אני ישים מיחם בתור המיכל מים זה יעבוד לי טוב? ד"א למה emp.co.il לוקחים מאות שקלים על משאבות כשבחנויות של דגים קונים אותם בעשרות שקלים? פשוט חוצפה.
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר עוד דרך לחבר את המאורר ללוח אם בסוקט 775 ניסיתי מאורר חדש של זלמן אבל זה אותו דבר האם אפשר לחבר עם ברגם או משהו בסגנון או האם יש מתאם PLZ בבקשה לעזור
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני יודע שבלוחות של GIGABYTE ניתן לגלות אפשרויות חבויות ע"י לחיצה על קונטרול וF1.האם יש דבר כזה גם בלוחות של אסוס?.
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
לפני יומיים הורדתי את RIVA TUNER במקום התוכנה ש MSI לעשות את האובר קלוק! (מזכיר G3 TI200 ) אחרי שהצלחתי לעלות בעזרת הMSI למהירות גבוהה רציתי עוד!!! בRIVA יש שתי אפשרוית להאיץ את הדרייבר או את החומרה (התוכנה לא ממליצה לעשות גם וגם). אני כרגע במהירות הרבה יותר נמוכה ממה שכבר הגעתי 220\470 לעומת 260-270\520-510 אז אני שואל מה עדיף לעשות ב RIVA אובר לדרייבר או לחומרה? בחומרה הוא נותן אפשרות להעלות עוד. אני משתמש ב 23.12 גרסת דרייבר. משהו ממש התעסק עם התוכנה שהוא יודע איך להוציא יותר ! אני רוצה ללמוד על התוכנה היא נראת רצינית מאד. כמו תמיד הודעה זו תשמיד את עצמה אחרי 3 ימים ! תודה לכל העונים יום טוב ושקט לכולנו :smoke:
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-