עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by coolmeen,

שלום, עשיתי לחבר שלי OC.. בהעלאה של 10 FREQUANC?Y כל פעם והמהירות עמדה על כ-23 מעלות. בפעם הרביעית שהעלתי ל240 (טוב הקפדה על הסתכלות על המעלות של המעבד) [מעבד AMD ATHLON 3000+) בפעם הרביעית המסך לא עלה לא ראו במסך כלום והוא לא זיהה את המחשב... היות ולא רואים במסך אני לא יודע איך לעשות ריסטרט לביוס... האם יש דרך אחרת לעשות ריסטרט לביוס? מה גרם לבעיה? אם אני לא יצליח חבר שלי יהרוג אותי זה יהיה משהו כזה: אני מפחדדד :'( חבר שלי =

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  2. טוב קיבלתי מאוורר סוף סוף אבל עכשיו אני לא יודע איך לחבר אותו!! :'( בקשה תעזרו לי ניסתי לחבר עם PIN3 בשתי מקומות אבל עדין זה לא עבר, וחיבור לספק לא מצאתי חוץ מהחיבור שך המאורר שלמחובר לי עכשיו לדיסק קשיח (כשחיברתי את המאורר החדש לשם הוא עבד) יש לי ספק ג'נרי 400W ולוח של אינטל(אם צריך אז אני יתן לכם תדגם) בקשה תעזרו לי!!!

• 6 תגובות
    • 502 צפיות
  3. Started by dxdiag,

תקשיבו , [ רק עכשיו נזכרתי בזה רציתי לפרסם אתמול ] קיצור אתמול אני פירקתי תקירור וזה ומנקה תקירור של המעבד שם משחה טרמית והכל טוב וזה .. והפעלית תמחשב והלכתי למכולת להביא שמן כזה למאוורים . קיצור אני בא וז מרגיש מזה חם במארז . נגעתי בקירור של המעבד והוא היה רותח !!!!! משהו כמה 50-70 מעלות !!!!! ואז ראיתי שהכבל של המאוור של הקירור לא מחובר !!!! יכול להיות קרה משהו למעבד ? ! [ דרך אגב המחשב לא נדלק . לא קשור לסיפור הזה ]

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  4. Started by elixvx,

יש לי את הPerformance של ניוידיה ואני רוצה לדעת איך להגדיר נכון ולשמור שהמאווררים יפעלו יות מהר במאמץ וכו' כי הרגע שיחתקי COJ והכרטיס הגיע ל78 מעלות! והדלת של המארז פתוחה! ראיתי שהמאוורר היה רק על 45% איך להגדיר? ואיךאני ידע ב100% שזה ישמור את ההגדרות ולא יתאפס בריסט או משהו?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  5. Started by dani44,

אז ככה הבעיה של המחשב זה שבא לו הוא עושה רעש חזק מאוד ואין לי מושג מאיפה זה מגיע...כשהיה את הרעש,כיביתי את המחשב הוצאתי את המכסה ופתאום הרעש נעלם..ככה זה תמיד שהמחשב רועש אני פותח אותו ופתאום נעלם,יש לי את התוכנה SPEED FUN ששם אני רואה את הRPM של 2 המאווררים שיש לי,ושניהם מראים 17 אלף +-, האחוז טמפרטורה אצלי הוא 55 מעלות..לפי מה שהבנתי זה לא הרבה אך עדיין אני רוצה "לשפר" את זה איכשהו,אם זה לקנות לו מאוורר יותר חזק או כל דבר אחד,כמובן במחיר הגיוני. מדובר במחשב קצת יישן עם מעבד 775,למי שלא יודע המעבדים האלה מתחממים יחסית מהר,אז אני כמעט בטוח כשיש את הרעש זה בא מהמעבד.. מה אתם אומרים איך אני יכול להוריד את הטמפרטורה של המעבד וגם על הדרך לעשות את המחשב יותר שקט? יש מאוורר משו…

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  6. Started by gabig12,

המחשב שלי מתחמם יותר מידי 60+ מעלות יש לי AMD ATHLON 2500 ניסיתי לסדר את הכבלים ולנקות אבק ולא עזר התקנתי גם מאוור מספק ישן וגם זה לא עבד אני רוצה לקנות מאוור טוב אבל הבעיה שאני לא יודע באיזה גודל אני צריך מה אתם אומרים??

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  7. Started by xknti,

הי המחשב שלי מגיע לטמפרטורות מאוד גבוהות ישר אחרי שאני מפעיל אותו בלי מאמץ ובלי להפעיל שום תוכנה טמפ' המעבד 60 הכרטיס מסך 70 והספק שלי פשוט רותח אני נוגע בו ומרגיש שהוא מאוד מאוד חם וגם אותו דבר לגבי הכרטיס מסך עשיתי ניקוי למאווררים והמחשב נכבה לבד פתאום לפעמים אחרי כמה דקות ולפעמים אחרי כמה שעות ואני לא מצליח להפעיל אלא אחרי שאני מנתק את החשמל מהספק ומחזיר בחזרה למישהו יש הצעות

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  8. Started by Gilo2005,

אז ככה עשיתי אוברקלוק ורציתי לדעת האם זה בסדר שהמתח כול הזמן קופץ מ 1.648 וולט ל 1.664 וביחד עם זה המהירות של המעבד גולת בטיפה אז רציתי לדעת אם זה מסוכן או לא במצב עבודה רגיל והאם זה מסוכן אם תהיה אפסקת חשמל?

• 4 תגובות
    • 416 צפיות
  9. כדי לבדוק בעצמי מספר דגמים ולהשוות ביניהם: מאוורר של מעבד: 1. איזה חברה אחת או שתיים הכי מומלצות של מאוורר למעבד ( מעבדIntel Core i7 4790 ) - סכום של עד 200 ש"ח. 2. גודל משפיע על קירור טוב יותר? גודל 120 מ"מ יותר טוב מ- 92 מ"מ בכל סוגי הדגמים? 3. מספר צינורות קירור כמה מומלץ שיהיה ? 4. מה הנתונים המומלצים במפרט של הדגם: RPM ( מהירות הסיבוב ) - מה מומלץ? לחץ סטטי- מה מומלץ? רמת מתח/ חשמל- ? סוג חיבור - מה מומלץ? אופן הלבשה- מה צריך להיות רשום באנגלית במפרט? חומר המאוורר והצינורות - ? 5. מה זה המושגים האלו שרשום ליד איפה שזרימת אוויר : מצד אחד רשום CFM ומספר כלשהו ומצד שני רשום m³/h ומספר כלשהו. מה מביניהם קובע? או ששניהם? ומה זה Sone איפה שכתוב רעש ?(כי יש מפ…

• 12 תגובות
    • 3.8k צפיות
  10. יש לי שאלות בקשר למספר דגמים. דגמים של 120 מ"מ ARCTIC בדגם הזה רשום בעל יכולת קירור מקסימלית של 320W , מה זה אומר ולמה מדגישים זאת במפרט? http://ksp.co.il/?uin=14895 Scythe 1. מה ההבדל ביניהם ? כי רשום אותם נתונים. http://ksp.co.il/?list_compare=.22170..20588. 2. --אם הבחירה תהיה של Scythe ,שני הדגמים האלה פחות עדיפים מהשאר ( ביחס לעלות- תועלת כי הם אותם מחירים ) ? זה כי רמת האוויר טיפה פחות וגם הלחץ סטטי נמוך ? http://ksp.co.il/?uin=18392 --רמת האוויר כאן גבוהה מאוד, אבל כך גם הרעש. לא? http://ksp.co.il/?uin=15560 Noctua http://ksp.co.il/?list_compare=.13194..13198..16330. 1. למה גודל האמצעי רשום גם 120 וגם 140, בעוד שהשאר בגודל מסוים אחד? 2. ברור לי שמבין כל המאוו…

• 29 תגובות
    • 15k צפיות
  11. Started by חבקוק,

שלום לכולם, החלטתי לנסות לבצע OC במערכת שלי בפעם הראשונה, אני ממש בור בזה אז אני צריך מכם קצת עזרה... קודם כל המערכת : INTEL C2D E6300 DFI INFINITY 975X 2X1GB OCZ REAPER EDITION 800HZ 4670 HD 1GB 1)האם כדאי לבצע OC על מערכת כזו ואם כן על איזה רכיב(ים)? 2)ניסיתי להבין מהמדריך אך לא הצלחתי מהי הטמפ המומלצת למערכת כמו שלי? 3)כיצד אני בודק את הטמפ' בתוך המארז בצורה אמינה? (יש לי SISOFSANDRA האם אמין?) 4)יש לי מארז סטנדרטי עם מאוורר 120mm רגיל האם בשביל OC סטנדרטי אני צריך תוספת קירור? 5)האם יש מדריך ספציפי ל-OC עבור הלוח אם שלי או עבור מעבדי C2D? תודה מראש לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  12. Started by YINON110,

בע''ה, שלום חברים, יש לי כ.מסך GTX260 ZOTAC, מעבד: E8400, ומארז CM 690, המחשב תמיד היה חם ואני מאמין שזה בגלל הכ.מסך מכיון שהנחיר פליטה שלו רותח. המחשב נורא חם כשאני נוגע בו ואפילו ליד המאווררים הוא חם. חשוב גם לציין שלאחרונה קיבלתי ירידות FPS במשחק GTA IV לאחר שכל משחק עד היום כולל המשחק הזה לא סבלו משום ירידה ולו הקטנה ביותר. האם יש קשר להתחממות המחשב? ברצוני לדעת האם כדאי להחליף/להוסיף כמה מאוורים? אם כן, אשמח לשמוע המלצותיכם. כמו כן אשמח אם תוכלו להמליץ לי על תוכנה לבדיקת טמפרטורות רכיבי המחשב השונים וכמו כן איך אני יכול לדעת האם המאווררים עובדים כראוי? תודה

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  13. Started by vd2,

שלום יש לי שאלה בקשר לאוברקלוק קניתי מחשב חדש ואפ'פעם לא עשיתי אוברקלוק אזז אני צריך קצת עזרה ויעוץ.. הנה המפרט: מארז - Thermeltake Soprano מעבד - Core 2 Duo E6600 קירור למעבד - zelman 9500 זכרון - 4GB 800MHz Corsair לוח-אם - Gigabyte P35 DS4 כרטיס מסך - Gigabyte 8600GTS 256MB 128bit DDRIII המחשב עלה לי 7000 ש''ח ישמח לביקורת על המחיר ועל המפרט ותודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  14. שלום. אתחיל ממפרט המערכת ומצבה: AMD Athlon Tbird 1400Mhz 256MB RAM PC133, ג'נרי. GigaByte 7ZX-h (תמיכה ב FSB של 100 ו 133, זיכרונות SDRAM PC100/133) מארז Aopen KF45A. מאוורר אחד, למטה. http://www.aopen.com/products/housing/kf45a.htm כרטיס רשת של גיניוס GF2 MX400, power color ( ) כרטיס טלוויזה של לייף וויו... ועוד כוננים, אין לי כח לפרט. הHSF הוא של Spire. נראה לי זה:http://www.spire-coolers.com/asp/fcc.asp?ProdID=74 (לא בטוח, כי לא כתוב עליו דגם או משהו כזה). על הלוח הצפוני אין איוורור אקטיבי. טמפרטורת המעבד במאמץ גבוהה מאוד. בסביבות ה 65- 70..... במצב "רגיל" או מאמץ מואט סביב ה 55-60... אם יש תהיות- המחשב יציב מאוד. יש לי כמה שאלות: 1. כרגע אני על F…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by guylederer0,

אהלן יש לי מחשב שקניתי לפני שנתיים +- המערכת היא Q6600 Steeping B Revision G0 - שנמצא כרגע על OC של 3.2 והמטרה להגיע ל 3.6 יציב לוח אמ גיגבייט EP43-DS3L HD4870 + Accelero S1 עם מאורר 1600 OCZ 4G 800mhz 2 הרדיסק של WD אחד 500G השני של טרבייט ספק CORSAIR 550W קירור למעבד OCZ Vendetta 2 מאורר 1600 עליו מארז של NZXT שקצר שיפצרתי והוא מסודר טוב ... הVID בCORE TEMP מראה 1.3250v והVCORE בCPUZ 1.344V (שניהם במכפלה של 9 על 366 ) עכשיו אני מריץ בדיקה ב OCCT ואני מקבל שגיאה של ליבה כלשהיא ... בזמנו ניסיתי לייצב את העניין על 3.6 אבל נאבדתי בתוך הכל ... אשמח לדעת איך לשלול את כל האפשרויות כמו זיכרון וכ'ו ולהתעסק רק ב OC למעבד ... והכי חשוב במאמץ אני לא עובר את ה 62+- מעלות ובמנוחה 48…

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  16. 1. החלטתי לקנות מאוורר ולשים אותו בצד של ה Antec 900 שיש לי עכשיו איזה מאוורר מומלץ ולא משנה עלות רעש עם לדים או בלי העיקר שיתן את הביצועים הכי טובים 2. אני רוצה גם להחליף את ה AC 7 PRO ל TRUE של THERMALRIGHT + מאוורר, השאלה היא איזה מאוורירים יתאימו ויתנו את הביצועים הכי טובים ושוב בלי קשר לרעש ועלות העיקר הביצועים? אם אפשר לתת גם קישורים מהאתר של פנדה למוצרים www.pandas.co.il כי משם אני הולך לקנות. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  17. אז ככה התקנתי WINDOWS XP PRO על המערכת הבאה GIGABYTE 7VRXP REV2 AMD 1800 XP AGOIA CORSAIR 3200C2 256MB גוף קירור - בינתיים סודי כרטיס מסך RADEON 8500 64MB GIGABYTE MAXTOR 60 GB 7200 RPM ככה, העליתי למערכת את ה BUS ל 153 וכעת המעבד עובד על 1727 טמ"פ עם מאוורר 80 GENERIC טמפ מעבד 42 מעלות ב FULL LOAD כמה ניתן להתקדם לאן ואיך???

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. התחלתי עם OC ויש לי כמה בעיות תציצו שני ה במפרט ואז תענו לי בבקשה כאשר אני מעלה את נבאס ל207 התוצאה שלי במבחן הCPU של 3D MARK היא 610 שאני ממשיך להעלות את הבאס ל210 ומעלה התוצאות יורדות בצורה דרמתית בין 550-450 העלתי את הV CORE ל1.6 ועדיין תוצאות נמוכות עוד משהו בשביל לבדוק יציבות אני משתמש ב TOAST אז כמה זמן צריך שזה ירוץ ומה אמורה להיות הטמפרטורה שלי פחות או יותר כי במנוחה היא33 וכשTOAST רץ היא 47 זה סביר??? אז מה לעשות בשביל שהביצועים יעלו ולא ירדו?

• 0 תגובות
    • 428 צפיות
  19. Started by saivas,

שלום קראתי מדריכים על oc למעבד וניסתי אך הם לא תאמו את מה שכתוב אצלי בביוס רציתי לדעת בבקשה אם אפשר מדריך לדגם הביוס שלי קודם כל יש לי לוח אם יש msi דגם msi rc410m2 (msi-7173( דגם מעבד intel pentium d820 דגם ביוס american megatrends דגם:v3.5 (עדכנתי אותו לא מזמן) עכשיו השאלה האם אני יוכל לקבל מדריך וגם האם בכמה כדי לי להעלות את הרמה של המעבד בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  20. Started by SixKiller,

שלום לכם יש לי מחשב 2.4 c Asus MotherBoard והטמפרטורה שלי היא 35 זה טוב ??? ??? ??? תודה על התשובה...

• 4 תגובות
    • 456 צפיות
  21. Started by guru,

כאשר שאלתי אותכם מה אני צריך לעשות כדי להשתיק את המחשב שלי קצת אמרתם לי שאולי יעזור לי אם אני יחליף מאוורר מה שרציתי לשאול אותכם אני צריך מאוורר שקט מאוד כמה שיותר שיקרר טוב ושתהיה לי תמיכה טכנית שתבוא יחד איתו או אחריות אנא עיזרו נ.ב. מהו תחום המחירים של כרטיס כזה ומהם החנויות המומלצות לקנית מאווררים

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  22. Started by IMAGUY1X,

שלום בזמן האחרון שמתי לב שהמחשב אצלי התחיל לעבוד ממש מעפןהוא קופא כזה לכמה שניות נקתע בקיצר עובד מעפן רצחמה שהכי מעצבן זה ה BF3 יש לי HD6870 עם מעבד X4 ואני צריך לשחק על LOW ועוד לא תמיד עובד לי חלק!! יש לי ירידות FPS מעצבנות רצחאמרו שיש מצב שהבעיה בגלל האבק במחשב ואני לא מנקה תאבק בגלל שאני לא יכל לפתוח תמחשב כי תגמר האחריותהינא התמונה של הטמפ'זה בלי מאמץ בלי כלוםרק רוצה לדעת אם זה בסדר ואם צריך ללכת לחנות לנקות תמחשבד"א קירור יפתור תבעיה? אם כן אני יכל לקנות עכשיו קירור למעבד וכרטיס מסך או שאין צורך אני לא יודעהינא כל המפרטhttp://www.up2me.co.il/v.php?file=39823378.pngתודה מראש מצטער על החפירה

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Arik.G,

שלום לכולם. יש לי מעבד P3 800 Mhz ואני מעוניין להעלות את הביצועים שלו. קראתי את כל החומר האפשרי באתר אך לא ממש הבנתי בעזרת מה אני מעלה את ה סטפינג??? בביוס אין שום אפשרות לזה וגם על הלוח אם של Intel 814 EEA אין שום ג'אמפר . כמו שהבנתי ה סטפינג של המעבד הוא 6.

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  24. Started by ha,

היי, אני חדש פה ואשמח לעזרה עם Assus P5GD2. קודם כל, תיאור מערכת: לוח אם: Assus P5GD2 (בוצע עידכון Bios) זיכרונות: Kingston 2*512MB / 533MHz DDR2 פרוססור: 3.4G עם גוף קירור ומאורר מקורי FSB: 200 כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 6600 128Mb PCI-E מארז: Heck tower אני חושב, עם ספק של Heck כנראה 400W ושני מאווררים דיסקים: 4 דיסקים ATA, דיסק נוסף SATA סך הכל 0.6TByte... כוננים אופטיים: DVD-R,DVD-RW מערכת הפעלה: Win XP+SP1 vרכבתי את המערכת לפני חודשים וקורים אצלי ודברים מתחילים להסתבך לי. קודם כל, טמפרטורת הלוח דיי קבועה על 45 ומאורר פרוססור מסתובב ב 2600. אבל, טמפרטורת המעבד לפני חודשים היתה 52-54 אחרי שעה בעומס מלא (נמדד עם AssusProbe) והיום היא 62-64 אחרי שעה בעומס של 80 אחוז! וזה…

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  25. Started by Baz34,

הצלחתי להגיע ל-OC של 3.3G במערכת תחת הנתונים הבאים: 1. מעבד E6420 Vcore-1.45V 2. זיכרון: g.skill 800M cl-4 v=2.2v 3. לוח: GA-965P-DS3 : FSB=415/+0.3v, north bridge/+0.3v כל ניסיון נוסף להעלות מעבר ל-415M FSB גורר אי יציבות כולל הגדלת מתח המעבד ל-1.5V אשמח מאוד להצעות/רעיונות על מנת לאתר את צוואר הבקבוק (מעבד? זיכרון?) אני יודע שהזיכרונות האלה אמורים לעמוד גם ב-914M עפ"י בנצים ברשת כרגע אני עומד על שיפור מכובד של 57% , האם לדעתכם ניתן לעלות ל-3.4, 3.5?

• 0 תגובות
    • 374 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.