עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Sp_RuS,

אז ככה... אני רציתי לעשות OC למעבד.... אני לא מבין בזה הרבה...רק בסיסי... אז אני פונה אליכם...אני עושה אותו דרך הביוס... יש לי פנטיום 3 550מגהרצ... לוח אם של VIA... קבלו תמונות: נכנסתי בביוס לCPU SPEED... ושם כמו שאתם רואים(בקושי...מצלמה חרא...) הCPU RATIO הרגיל היה x2...ובדקתי המקסימלי הוא x8 והPCI CLOCK היה ב DEFULT... ואז בדקתי ואני יכול לעשות שם מלא אפשרויות... המינימלית זה33\100 (ה33 זה MHZ)והמקסימלי זה 35\140 (ה35 זה ב MHZ)...והיה משו שם גם אפשרות של משו חלקי 45MHZ...לא זוכר...קיצר יש שם אפשרויות... השאלה שלי: מה לשנות לOC? צריך עוד משו לשנות? לכמה לשנות את זה? בתודה מראש! תוספת: התמונות הם ברזולוציה גבוהה מידי...תעשו על כל תמונה לחצן ימני, שמירה ב…

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  2. אם כן איזה חומרים אני צריך?וכמה זה יעלה לי?

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  3. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

בתוכנה של אינטל הצלחתי להגיע למקסימום 4% נוספים, אבל נודע לי שאפשר לעשות בלוח הזה עד 10%. אני לא ממש צריך OC, אני סתם אוהב לעשות...

• 2 תגובות
    • 417 צפיות
  4. Started by TheShadow,

אני רוצה לעשות לעכבר שלי (MX510) המהרה. אמרו לי שאפשר לעשות המהרה לUSB ועוד משהו... איך עושים? ועל כמה מומלץ מבלי להוות סכנה ממשית...

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  5. שלום, אני צריך יעוץ דחוף של מאורר חזק שאמור לשבת על Socket478 על מעבד Intel P-4 2600MHz Hyper-Threading Northwood. היכן ברמת-גן ישנן חנויות טובות שמוכרות כאלו מאוררים - עד 100 שקל, לא רועש! תודה ענקית לעונים!!

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  6. הוא טוב?

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  7. יש לי לוח אם GIGABYTE K8NS ULTRA 939 ומעבד A64 3200 S939. אני לא מצליח לעשות OC בכלל תעזרו בבקשה. 1. כשאני מנסה בביוס להחליף ל HTT X3 או X4 ולעלות את ה HTT ל מעל 200MHZ אז פשוט הלוח לא עולה ואחרי כמה זמן הוא עולה מהביוס השני ומתאפס. ניסיתי לעדכן לביוס הכי אחרון שיצא שהוא F6 וזה לא עזר להיפך עכשיו כשאני עולה לWINDOWS במצב DEFAULT שהוא 200*10 משומה הוא מוריד לי את ה HTT ל 184MHZ ואת הזיכרון ל 184*2 למרות שבביוס מצויין שהזיכרון צריך לעבוד על 200*2 ולא לפי ה HTT. בכל מקרה לא משנה באיזה HTT ובאיזה CLOCK אני מנסה לעלות את המחשב הוא פשוט לא עולה חוץ מה CLOCK הברירת מחדל. זה מאוד מוזר כי אני קראתי בהמון פורומים על הלוח הזה והגיעו איתו לתוצאות מאוד טובות ללא שום מודים ואפילו שינוי…

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  8. או שיכול להפנות אותי לאתר שערך השוואה שכזו. תודה!

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  9. שלום אנשים. משעמם לי קצת...אז אני רציתי לשאול אתכם ת'שאלה הזו כי זה סיקרן אותי מאוד אמנם זה גם תלוי בקירור של המעבד אבל בכללי מהו הפוטנציאל הכי גבוה? ובמקביל גם מהי התוצאה הגבוהה ביותר בסופר פאי שאפר להגיע איתו.. אם ראיתם כבר סקרים או אנשים שיש להם גם ת'מעבד הזה וסיפרו עליו או דברים אחרים אני אמשח לשמוע! המעבד שלי: Prescott 3.0 775 תודה.

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  10. Started by J.a.C.k,

יש לי כרטיס מסך FX5200 כמו בחתימה אני רוצה לצרוב לו ביוס חדש עם מודיפיקציות שעשיתי כולל מהירויות שעון אחרות ושם של FX5200U ואני רוצה לדעת איזה סיכון קיים אם אני עושה שינוי של :DEVICE ID הנה תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  11. Started by lipa,

עוד שאלה , למה אין זכרון מטמון על כרטיס מסך ? זה שאלות בחצי חיוך , :lol:

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  12. Started by G.O.,

יש לי מעבד סוקט 939 אני מתכוון להחליף לו היטסינק אבל אין לי מושג איפה למרוח את הגריז הטרמי על המעבד הזה...הוא נראה לי קצת שונה מישו יכול להסביר לי איך ואיפה בדיוק אני מורח את הגריז הטרמי? ואיזה גריז טרמי צריך למרוח..או שאין חשיבות? הוספתי תמונות של המעבד והסוקט http://www.theregister.co.uk/2004/0...thlon_chips.jpg http://www.tweakers.net/ext/i.dsp/1079814510.jpg תודה!!

• 2 תגובות
    • 415 צפיות
  13. תראו יש לי בעיה... שאלתי כבר בפורום תמיכה טכנית אך שם ענו לי כמה דברים שלא ניראים לי... קישור לשאלה ב"תמיכה טכנית" http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=104936.0 הבעיה שלי היא: הבעיה שלי היא שקניתי את הלוח ויש לי זיכרונות 256X2 של kingston 400 DDR pc-3200 אבל הוא מזהה את הזכרונות כ DDR 333.... מה לעשות?! הלוח הוא ABIT NF7 2.0 הוא תומך ב400 DDR מישהו אמר לי שם שאני חייב לעשות אוברקלוק.... אבל זה לא ניראה לי כי לפני זה היה לי לוח של גיגביט שעבד מצויין והוא זיהה את הזיכרון 400 DDR בלי בעיה! בלי אוברקלוק בלי כלום! מישהו אולי יודע את הפיתרון?! בתודה אלעד. נ.ב: מישהו אולי מכיר את הSETUP של הביוס כי אולי אני צריך להגדיר לו שם את זה אבל אני לא מוצא את המקום …

• 2 תגובות
    • 424 צפיות
  14. תראו החלפתי לוח לABIT NF7... והפעלתי את הSpeedfun הורדתי מהאתר.... ותמיד מופיעות לי אותן הטמפ' איך זה יכול להיות... תמיד כתוב לי -48 41 35 31.. תראו בתמונה שצירפתי... מה לעשות....? אני מעוניין לעשות OC אבל איך אני ידע אם אני לא עובר את הטמפ' הקריטיות.... :s05: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  15. Started by Drek Boy,

טוב אני חדש פה ולא יודע הרבה כל כך קניתי זכרון 512 של A-DATA 400 MHZ ו3 דברים רציתי לדעת: 1.איך ומאיפה עושים אוברקלוק לזכרון? 2.אני רוצה להכין לו היטסינק פשוט רק בשביל האוברקלוק שיהיה עשוי מרדיד נחושת שאני אקפל וארדד בצורות של הצ'יפים והעדק את זה לכרטיס עצמו עם גומיה או אתב. האם זה יעבוד טוב כאילו לא יותר טוב מאחד קנוי כמובן אבל זה יעזור כמפזר חום לOC? ו3. יש לי מהמחשב הישן זכרונות 128*2 133MHZ אם אני יוסיף את זה לזכרון החדש זה יעזור או שזה יהרוס? תודה מראש חברה

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  16. Started by nemo9439,

שלום יש ברשותי הזכרון http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=347&catcode=210 ואני מעוניין לשנות לו את התזמונים,רציתי לשאול אם הוא יהיה יציב בCAS 2.0 ומה ואילו עוד שינויים בתזמונים אפשר לעשות דרך הביוס ,ושהזכרון ישאר יציב. ואם אחרי כל השינויים ניתן לעשות לו OC למהירות?(עם הלוח אם).

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  17. Started by Lord^Lior,

קודם כל פרטים על המערכת שלי: pentium 4 2.4 geforce 4 mx 440 128 ddr 256 ddr using windows XP לא מזמן הייתה בעיה בלוח אם, אני עדיין לא יודע מה קרה לו.. בכל מקרה הוא הוחלף. הטכנאי אמר שכנראה הוא נשרף כתוצאה מחום אבל הוא לא היה מאד החלטי בנושא, וכשפתחתי על זה נושא פה אמרו לי שהוא מזבל בשכל. המאוורר של הכרטיס עובד (הטכנאי אמר שהוא לא), אבל לא בצורה אופטימלית - אלא לאט יחסית. התחלתי לשחק ב HL2 לאחרונה, וקרו לי שני מקרים - באחד פתאום נהיה מסך שחור והייתי חייב לעשות ריסט, ובשני נהיה מסך כחול שאמר שהמחשב הפסיק את פעולתו מכיוון שאם הוא היה ממשיך אז היה נגרם לו נזק, ואם המסך הזה מופיע יותר מפעם אחת אז אני צריך לנתק כל חומרה חדשה שהתקנתי (פה כדאי להוסיף שלפני כמה ימים התקנתי צורב ח…

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  18. שמעתי שיש הרבה בעיות עם הלוח הזה מבחינת עיצוב, והאם הקירור גדול ? נכנס במארז של SuperTalent ? (אלומיניום-Tower) אמור לקרר את המעבד AMD 64 3200+ s939 WC . ואיך הקירור בכללי ? יותר טוב מהזלמן CNPS7000B-Cu ? עריכה: אני מדבר על הקירור : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157&products_id=2266 תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 475 צפיות
  19. Started by go_go,

חברת OCZ הוציאה MEMTEST המבוסס על התוכנה הידועה עם מספר שיפורים ,אני מצרף לינק להורדת התוכנה. ניתן להוריד גירסה ל CD או גירסה ל 1.44 תהנו http://www.ocztechnology.com/displaypage.php?name=ocz_memtest

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  20. Started by elad_rabi,

אז ככה.... יש לי מעבד AMD 2800+ XP לפני כמה ימים החלפתי לוח .. לABIT NF7 לפני זה היה לי לוח של גיגביט... הבעיה שלי היא... לפני שהחלפתי את הלוח (כשעבדתי עם הגיגביט) המעלות של המעבד נעו בין 45-47 במנוחה... כרגע... כשאני עובד עם הNF7 המעלות הם 35.... והן לא זזות... זאת אומרת לא משנה מנוחה או מאמץ הטמפ' לא זזה מ35! בתמונה אתם יכולים גם לראות שמאוורר שעל המעבד(וולקנו 12) לא עובד על פול ספיד... 3000+... (פול ספיד 5400+)... איך זה יכול להיות? האם ירדה לי הטמפ' באופן משמעותי בגלל שהחלפתי לוח??? או שמה שניראה לי הכי סביר זה שהלוח מזייף את הטמפ... מישהו ניתקל בבעיה מסוג כזה?! בתודה אלעד. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  21. Started by arkadur,

קניתי מארז של TT... עכשיו יש לו במסך של הטמפ' 2 שורות...(זה הדגם עם 4 ערוצים) הבנתי שהשורה השנייה היא הטמפ' הנוכחית לפי החיישן מה השורה הראשונה? ולמה אין לי תאורה במסך? ומה קובע הבורג? (הוא משנה את הטמפ' בשורה העליונה) ולמה הערוץ הרביעי לא משתנה (המאוורר עובד תמיד בMAX ) עכשיו שסיימתי את המודינג האחרון (תמונות בקרוב...) אני מתחיל לעבוד על המארז הזה... (XASER 3 SUPER TOWER..)

• 2 תגובות
    • 461 צפיות
  22. Started by The-Devil,

אני קונה לבן דודי מחשב חדש עם AMD64 3000+ Socket 754 אבל לפי הניסיון שלי עם AMD המאווררים שהם מביאים לא תמיד מספיקים אז אני רוצה לקנות לו מאוורר , שלא יעשה רעש ושיעשה את העבודה באופן טוב... הוא לא מתכנן לעשות OC אז לא צריך משהו עצבני תודה מראש לכל העונים

• 2 תגובות
    • 464 צפיות
  23. Started by yos11,

אני רוצה ליקנות שני סטיקים האם ללא אוברקלוק הם יעבדו כמו DDR400? ,USV KGUZRHO

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  24. איך אני גורם להם להישאר על ה-ram בלי שום דבק,האם המשחה הטרמית עצמה תחזיק אותם???כי ממש חסר לי תקציב לדבק הזה וגם שמעתי שהאחריות מבוטלת עם הם רואים ששמת סינק על הזכרון...? אז יש איזושהי דרך אחרת?כמו שאמרתי סתם לשים משחה טרמית ואולי בגלל המשקל של הסינקים זה יחזיק אותם

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  25. Started by BoRiS.K,

המפרט שלי : AMD 64 3000+ EPOX 8KDA3J 80 GB WESTERN DIGITAL SATA ספק כח אם חשוב 480 של THEMRELTAKE GEFORCE 6800GT 768 DDR התוצאה שלי 3DMARK 05 היתה 4460 עשיתי עובר והגעתי למהירויות של ultra שזה 400/1100 אחרי זה עשיתי עוד פעם בדיקה... 3DMARK 05 ויצא 3500 משהו כזה... בינתיים החזרתי את זה כרגיל תעזרו לי למה זה ככה ומה לא עשיתי נכון עשיתי את האוברקלוק דרך CoolBits

• 2 תגובות
    • 497 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.