אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
שלום, לא מזמן קניתי מערכת קירור מים bigwater 735 של thermaltake במדריך הרכבה רשום לחבר את המערכת בתצורה הזו: משאבה לבלוק, בלוק לרדיאטור, רדיאטור למיכל. השאלה שלי היא האם זו התצורה העדיפה? כי ההיגיון אומר לי שעדיף שהרדיאטור יזרים ישר לבלוק ומשם למכל (משאבה לרדיאטור, רדיאטור לבלוק, בלוק למיכל), ככה המים יגיעו קרירים ישר מהרדיאטור לבלוק, ולאחר שיתחממו בבלוק יספיקו להתקרר קצת במיכל, כיוון שטמפרטורות גבוהות יותר מתקרבות מהר יותר לטמפ' החדר. יכול להיות שאני טועה. בכל מקרה אני אנסה את שני האופציות ואראה באילו מהם ממוצע הטמפ' הוא הכי נמוך, אבל עדיין אני רוצה לשמוע מה דעתכם כי לי אין נסיון בנושא. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מבקש לדעת את קוטר החורים ואת המרחק ביניהם במעבד, גשר צפוני (chipset), וכרטיס מסך. (מדובר בחורים של בלוק הקירור) :s05: תודה רבה! המערכת שלי : _________________ -ABIT NF7-SL rev.2 -mobile barton xp 2500 218x11@1.7v (קירור מים) -TwinMos pc3200 2x512mb 2.5-3-3-8 2.8v (dual -ATI radeon 9800pro -דיסק קשיח WD 160GB S-ATA -PSU GYRO 500w
-
- 2 תגובות
- 426 צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום 3 800. לוח אם אינטל . האם כדאי לעשות אובר למעבד? האם אני ירגיש הבדל? או שלא כדאי לקחת סיכון? יש לי קירור טוב מאוד!!!! מאוד! (לכל החלקים במחשב) תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 455 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את אחד ההיט סינקים שלהם SLK 600 800 או ה 947 מאיפה אפשר לקנות?! תנו קישורים לאתרים שמוכרים ולא כמו פנדה שאף פעם אין להם מלאי או סימפל טק שמפציצים במחירים
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
צריך מערכת קירור מים שמורידה בצורה טובה את הטמפרטורות ונשארת שקטה עד כמה שאפשר בסביבות ה 500 600 שקל אם אפשר לינק אני יודה לכם ואם אתם צריכים עוד פרטים אני ירשום
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
אני שואל כי אני מנסה לבנות לו מצב אוטומטי - במאמץ, כשמעבד על 65 מעלות (ב-CoreTemp 0.94), המאוורר יעלה ל-100%, וכשהוא מתחת לזה, המאוורר יהיה ב-20% (ואז אני אצליח לישון בלי שהוא יחפור במוח), מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום , היום פתחתי את המחשב בשביל לקנות קצת אבק הוצאתי גם קירור מעבד ושמתי עוד קצת משחה ) לפני שפתחתי אותו וניקיתי הטמפ הייתה 32 ככה לאחר הניקוי והמשחה היא 35-6 מעבד i5 750 2.67 הטמפ תקינה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
-
כותרת יש לי את הכרטיס 7300 ואני יודע לעשות אוב קולוק פשוט שום תוכנה לא עוזרת לי
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום יש לי מקרר ישן אבל הוא טוב ויש לו קירור האם אפשר לעשות עים הקירור שלו קירור למעבד אוו לכל דבר אוו שנזרוק אותו תודה מראש אלי :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת מהו קירור האוויר הטוב ביותר שמתאים למעבדים מסדרת הCore 2 של אינטל..? ללא התחשבות בעלות הכספית. וגם אם זה קרור שצריך לחבר לו מאוורר 120MM עם אזיקונים או משהו גם לא בעייה... עכשיו לגבי "הטוב ביותר" הכוונה היא שילוב של מקרר הכי טוב וחשוב שיהיה גם שקט. הקירור מיועד לOC מאוד גבוה.
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
כרגע יש לי 2 120 מכניסים מקדימה 2 120 מוציאים, אחד בגג ואחד בגב המחשב יש לי כמה מאווררים שסתם יושבים לי על המדף אז חשבתי לחבר אותם עשיתי חיפוש פה ומצאתי כמה רעיונות נחמדים (נראה לי של xVertigo ) [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
מתנצל על השאלה, אני מעולם לא טיפלתי ובדקתי יותר מידי בבפנוכו של המחשב (כן כן, אני מאלה שעלולים לקנות מחשב במבצע ממקום כמו אופיס דיפו) ולכן אבקש הסבר קצר של מהו OVER CLOCKING, מה משמעותו ולמה ומתי משנים אותו. תודה מראש. תומר.
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות גוף קירור למעבד שלי, אני לא יודע איזה גוף קירור לקנות. תוכלו לעזור? אני מוכן להשקיע בין 200-0.(יש לי מקום במארז לגופי קירור גדולים) תודה
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום איך הקירור הזה : arctic cooling Freezer 7 Pro למערכת הנ"ל: Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz, 1333FSB, 4MB Box Gigabyte GA-P35-DS3 Intel® P35 Chipset LGA 775 Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS Sapphire ATI RADEON HD 2600XT 256MB GDDR3 PCI-E LG GSA-H62 SATA Multi DVD-Recorder Bulk Black Gigabyte Aluminium Poseidon Silver Blue Led OCZ 2GB kit DDR2 800 PC2-6400 System Elite Dual Channel 5-5-5-15 OCZ2SE8002GK
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
השתמשתי היום בפעם הראשונה בכול תולדות ה OC שלי ב MEMTEST וראיתי שהוא התחיל לחזור על עצמו אחרי 10דק' יש לי 1GB זיכרון עם מעבד 2.8C זה הגיוני ?? ואיך אני יודע לעשות בדיקה לשגיאות ולראות אם יש שגיאות ?
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם צריך עזרה לגביי OC לזיכרונות. הלוח שלי הוא MSI Z270 PRO CARBON מעבד I7 7700K ועכשיו קניתי זכירונות של G.SKILL TridentZ RGB Series 32GB (2 x 16GB) DDR4 3200Mhz DIMM CAS 16 ואני רוצה לעשות אוברקלוק קצת וצריך יעוץ הצלחתי להביא אותם ל3200MHZ עם תזמון של 15-16-16-32 וגם ל3466 16-18-18-36 מה עדיף מבינהם? והאם אפשר למתוח אותם עוד קצת בלי לגרום נזק? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם , המאורר של המארז שלי (מתחת לספק) אמור להתחבר ללוח אם או לספק ? כי ראיתי בסרטון כלשהוא שאותו בן אדם מחבר את המאורר ללוח אם .. תודה
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
יש לי חישן טמפ (ה זה שבא עם הSF2) אני לא רוצה לחבר אות ולSF2 אלא יש לי אופציה של חיבור חישן טמפ נוסף על הלוח הלוח הוא A7N8X REV 1006 אני רוצה לחבר אותו ל כ.מסך האם זה אפשרי זה מסוכן ? ואיך ניתן לשעות זאת?
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אתם חושבים שאם אני אתקין את וינדוס אחרי שעשיתי o\c לfsb אני אקבל יציבות טובה יותר בגלל שוינדוס "רגיל" בהגדרות למהירות הגבוהה? מחכה לתגובות מהירות .ניסן.
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
טוב, אז ברשותי Sempron 2800+ לוח albatron KM51G ו 2GB של זיכרון פלאטינום של OCZ (אבחן אותו אחרי שאסיים עם המעבד) עד עכשיו המהרתי את המעבד ל 2GHZ. אני מעוניין לעלות למקסימום האפשרי. בכל מקרה, אני מפחד שדווקא תדר ה PCI/PCIE מגביל אותי. זאת מכיוון שלפעמים ה WIN לא עלה גם במהירות שהמעבד חייב לעבוד בה (2.2) כאשר מכפלת ה HTT הייתה על x3. כרגע הצלחתי להעלות את חלונות על תדר HTT של 275 עם מכפלה של x2 (המעבד ב 2.2). המתח על 1.55 (+0.15) בערך (בערך מכייוון שהקריאה טיפה נמוכה יותר). עם זאת Prime 95 מוציא error-ים. איפה אני תקוע לעזעזל? הרי המעבד אמור לעבוד בקלות בתרד הזה. ואיך אני יכול לדעת האם תדר ה PCI נעול? אני לא מוצא את המהירות שלו באף תוכנה. תודה. עריכה: כמובן שהב…
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני יודע שכולם מחפשים את זה.... http://www.beyondlogic.org/serial/serial3.htm
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים בבית עם לוחות אסוס TUV4X - SOCKET 380 S533-X - SOCKET 478 בקצור, בלוח הראשון (הישן יותר) יש מקום ל3 מאוררים (cpu\power\chasis) ו2 סנסורים (cpu\mb) בלוח השני יש מקום ל2 מאוררים (cpu\chassis) וסנסור אחד בלבד (לפי מה שהתוכנה מראה) ל-cpu למה זה? אסוס מקצצים ?
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
היי, שמתי לב בזמן האחרון שהמאווררים דיי מרעישים בזמן האחרון וברצוני להחליף אותם למאווררים שקטים. אני רוצה להחליף את המאוורר בצד,זה שלמעלה וזה שמקדימה,אני לא כל כך בטוח אם אצליח להחליף את זה שמאחורה כי יש סיכוי שהמוגן לא יאפשר לי ואני לא מעוניין לפרק את המוגן בשביל זה ובנוסף החליף את המאוורר של המוגן. סה"כ,4 מאווררים,שיהיו שקטים ככול האפשר ושיקררו טוב גם.תקציב עד כ200-250 גג. בנוסף,במידה ואין לי עוד יציאות של מאווררים על הלוח,מה אני צריך לעשות ? :ם תודה.
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד במדויק כמה צינורות עיבוד יש לכרטיס מסך GF7900GT GALAXY
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-