אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
חברה אני רוצה לעשות קלוק לכרטיס מסך אבל אני זקוק לתוכנה אתם יכולים להציע לי כמה?
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
למה עדיף להוריד את המכפלות ב-OC ולהעלות את הבאס ?? למה לא להיפך?? ומה עושים כשהגעת למקס' באס שהלוח אם שלך נותן לך??? אז זה בסדר להעלות מכפלה?
-
- 2 תגובות
- 445 צפיות
-
-
-
היי, קניתי קירור ללוח של קלרמאסטר עם לדים כחולים (סתם שתבינו על איזה קירור אני מדבר אם למישהו יש או משהו כזה...) ואין לו ברגים או קליפסים זה רק עם דבק תרמי... והקירור משתחרר ומתרחק מהצ'יפסט וסעצם בקושי משפיע עליו ככה ואם הוא ייפול הוא יגרו םנזק הרב יותר חמור לקבלים שמתחתים או לכל מיני דברים אחרים.... מה לעשות? החנות לא מסכימה להחליף מכיוון שאין אחריות לטענתם על מוצרי קירור וזאת למרות שעשיתי ב-ד-י-ו-ק מה שהאיש מעבדה שלהם אמר.... תודה מראש, ניר.
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
חברה ביררתי קצת על הכרטיס שלי וראיתי שיש לו צ'יפים לזכרונות של סמסונג tc 50 הם זה טוב? ויש לי ליבה עם סטפינג של b1 משהוא יכול להסביר לי האם זה טוב לקלוקינג ומה היתרונות של ה b1 מאשר ה a2 ?
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
למשהו יש מושג עם קיים כזה דבר?? וכמה זה עולה? האם יש לTEC בקירור אוויר חזק אותה רמת אפקטיביות כמו שיש לו בקירור מים (כמו של סויפטק לדוגמא...) ????
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש אבל משו זול כי אני סך הכל משחק CS ואולי פה ושם GTA אבל בקושי, וחשבתי על ה9550 שעולה 500 של ELSA בגרסה של ה128ביט 128זכרון. מהירות הליבה המקורית שלו היא 250 והזכרון 400, יש לי מארז של סופרטאלנט 5 מאוררים + היטסינקים קטנים מנחושת של TT שאפשר להדביק לזכרונות והטמפ במארז מאוד נמוכה, מישהו יכול לשער מה הפוטנציאל של כזה כרטיס? מישהו ניסה כבר או שיש לו את הכרטיס ויכול לספר לי בכללית איך הוא? כמה הוא מוציא בבנצ'מארק?
-
- 2 תגובות
- 426 צפיות
-
-
הקירור הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_954&products_id=7914 מה דעתכם עליו ? הוא איכותי ויהיה טוב למעבד שלי לצורכי אוברקלוק ? כמה מעלות הוא מוריד? המעבד שלי P4 3.0@3.4 LGA775 (פרסקוט) בקירור סטוק! תודה מראש ATR
-
- 2 תגובות
- 456 צפיות
-
-
-
הכוונה לכל הביוסים שעברו מוד כמו שיש ל-NF7 למישהו יש ביוסים כאלה?? יש בכלל כזה דבר??
-
שלום... בקורב עוד חודשיים אני הולך לקנות מחשב חדש.. המעבד שיבוא עם המחשב יהיה AMD 64 3100 אני רוצה קירור טוב של המעבד... לפני כשנה וחצי קניתי מחשב ואיתו שמתי קירור של זלמן: CNPS6000CU הטמפרטורה של המעבד נכון לעכשיו בחורף היא על 48-אני מדבר על מעבד amd 2500 barton זה נחשב לקירור טוב??? ראיתי פה הצעה של הקירור של זלמן הzalman 7700cu מה כדאי לשים קירור למעבד שלי אשמח לקבל תשובות תודה.
-
- 2 תגובות
- 464 צפיות
-
-
יש לי מאוורר על הדלת של המארז שזורק אוויר על ה DDR והמעבד, ורציתי לדעת איך הוא יהיה יותר יעיל זורק אוויר פנימה או מוציא אוויר החוצה תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי מעבד CELERON 400 PGA 370 שאני רוצה לעשות לו OC באס 66MHZ. העלתי את המתחים מ-2V ל-2.3V והוא הצליח לעשות לי פוסט על BUS של 100MHZ, אך נתקע כאשר ניגש להריץ את מערכת ההפעלה מהכונן הקשיח... הלוח נותן לי אפשרויות של באס 66, 100, ו-133 (אין כיוונון עדין). האם אני יכול להגיע עם מעבד זה לכך שיעלה וינדוס בבאס של 66MHZ ע"י העלת מתח? והאם אוכל גרום לו לפעול על באס של 133MHZ ושהוינדוס יעלה, ע"י העלאת מתח מטורפת :s05:? חשבתי על להעלות מתח לא ע"י הביוס (ע"י הספק), יש לי דרך לעשות את זה, אבל אם יש לכם דרכים לזה, אשמח לשמוע עליהן. תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
חברה יש לי מעבד athlon xp thorugh bred שפועל על 35 מעלות עם קירור סטוק יש לי לוח אם של גיגהבייט via kt333 כרטיס מסך של gainward fx 5200 אם אני אוכל לעשות קלוק טוב?
-
- 2 תגובות
- 440 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 650 שלקל לקנות מהערכת קירור למעבד של AMD3500 איזה מערכות אפשר לקנות בסכןם הזה זה מספק תודה וכמה אני יגיע למהירויות מערכות קירור שתצעו לי תודה
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
הכרטיס שלי עומד על 59 מעלות באובר זה חם מידי יש לי 6800 לידטק
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
הצלחתי להגיע מ 133 ל 146, וגם אז זה לא הכי יציב. אני יודע, מחשב ישן, מעבד חרא וכו' אבל עניין אותי לכמה אפשר להגיע (כמה VCPU אני יכול לתת לו בלי לגרום לנזק) ? ל 146 הגעתי אחרי ששמתי 1.8V למעבד ויחס 1:1 לזכרונות. וגם יש לי ATI 9600PRO עם 256MB, לכמה אחוזי שיפור אפשר להגיע איתו ב OC (ל CORE ו MEM) ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
באיזה חנויות בארץ? באיזור המרכז? או באינטרנט? ואיזה גדלים בדיוק קיימים הנמוכים מ80 מ"מ?
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
לפני השימוש הייתי רוצה לדעת האם מישהו פה נתקל בבעיות כלשהם עם התוכנה.. תודה (:
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום כולם מדבר ranasns לאחר אובר קלוק למעבד p4 1.8 ל 2.07 ללא העלאת מתח המאוור של המעבד (המאוור שיושב על הגוף קרור) לא עובד הגוף קרור הוא tt tr2 גם כן ניסתי להוריד את העובר קלוק ועדין שום דבר לא מחזיר תמאוור לתחייה , מה ניתן לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 454 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מאוורים שקופים או עם לדים אבל שיהיו ממש חזקים למשהו יש לרעיון? עדייף 120 מ"מ ומעל 4000 סל"ד
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה לפני הרבה זמן עשיתי אובר קלוק והיה לי בעיה קיצר החזרתי לסטוק ....עכשיו אני שם לב שהכל בגלל המתח.... למה למשל חיברתי מאורר חדש במקום ישן שנהרס אוקיי אחר כך חיברתי עוד אחד בנוסף ככה שיש לי שלוש אבל שחיברתי תשלישי התכבה לי המחשב ואני חושב שזה בעיה בגלל המתח כי ככה היה לי בעיה גם באובר קלוק...הבעיה היא כזאת בדקתי בביוס ואין לי אפשרות לשנות מתח!! לא הבנתי תקטע יש לי מחשב AMD Athlon Xp 1800+ palomino לוח אם GigaByte GA-7VKML -P ג'יפה 4 אמ אקס 440 256 DDR-SDRAM אז השאלה היא בעצם מה אני יכול לעשות בקטע הזה יכול לעלות מח לא יכול....תנו עצות. תודה ד''א כאן תוכלו לראות תמתח שלי כרגע והכל
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של איפוקס 8rda3+ והמעבד בכותרת הבעיה שלי היא שאני לא יכל להביא אותו לאובר של 184fsb מתחת למתח של 1.775 שזה יעבוד בלי שגיאות בפריימ באס אחד יותר ואני מקבל שגיאה,אני לא יודע מה לעשות אני כבר מנסה ימים להביא אובר עם המעבד הזה?הסטפינג שלו הוא aqxea כבר נמאס לי מכל הנסיונות האלו אני הולך לוותר על זה כבר,מה הבעיה שלו?זה הגיוני שקיבלתי מעבד דפוק?לא שמעתי על בארטון 2500-2600 שלא עשה 200fsb. זה יכל להיות בגלל שיש לי זכרון דפוק?אני יריץ בדיקה בmemtest למה זה כזה קשה להביא אובר למעבד בארטון הזה שאמור לי מצויין לאובר קלוק,מי שיש לו את המעבד הזה או את הלוח הזה מוכן להיכנס בבקשה ולעזור לי?אני עומד לזרוק את המעבד הזה מהחלון
-
- 2 תגובות
- 382 צפיות
-
-
שלום לכולם , קניתי מחשב חדש נתונים : לוח : asus p4p800-vm מעבד : intel pentiume 4 2.8 זכרונות : 760MB כרטס מסך : ati radeon 9200 128 mb בקיצור מחש פגז . עכשיו לבעיות שלי איתו אז ככה : מדי פעם לא תמיד אבל מדי פעם אני מדליק את המחשב שלי ואז מייד אחרי שהוא מסיים לספור את הזכרונות הוא ניתקע ורושם לי : CPU Fan Error Press F1 to resume אז אני לוחץ על f1 והכל בסדר וה windows עולה , אבל הבעייה שאני לא יודע למה זה קורה וכמו שאמרתי זה קורה לי מספר פעמים (בבקשה עזרה אני כבר מיואש). עכשיו לבעייה הבאה : אחרי כמה שעות טובות או לפעמים ימיים קורה דבר מוזר פתאום המסך שלי הופך להיות כחול ורשום בוא המון דברים באנגלית בצבע לבן אני אפילו לא מצליח לקרוא ובום המחשב עושה ריסט לעצמו והכל עולה מחד…
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
איך מתקינים את זה? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/popup_image.php?pID=2512ℑ=0 איך זה עובד ואם זה כדאי.?
-
- 2 תגובות
- 443 צפיות
-