עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. ככה היום עשיתי עדכון לBIOS אחרי כמה בעיות שהיו בדרך הוא עבר את זה בהצלחה והחזרתי את הOC שעשיתי מזמן.. אחרי בערך שעה המחשב התחיל לצפצף ובדקתי את הטמפ והיא הייתה 69~68 משהו שלא היה לי לפניכן.. עכשיו מדובר על AMD 2500 @ 2.2GHZ לוח אם של ABIT NF7S משום מה עלתה לי הטמפ כיביתי את המחשב ושמתי מולו את המאוורר שלי בחדר אחרי כזה דקות הדלקתי והטפמ ידרה ל51 ~50 שזה דיי טוב וסביר השאלה שלי אם כדאי לי להשקיע כסף ולקנות קירור יותר טוב (לא קירור מים ו"מקרר" וכאלה דברים) יותר חשבתי בכיוון של מאורר יותר טוב מהמקורי אז איזה כדאי לי הפרמטרים הם : שקט ומקרר כמו שצריך אבל ממש חשוב שהוא שקט ושלא ישגע לי תשכל כמו איזה מקרר והאםפ בכלל כדאי ליי לקנות אחד כזה כי עליתי על זה שהמעבד …

• 8 תגובות
    • 540 צפיות
  2. אז ככה, אתמול, אבא הלך לדובים והביא לי קירור חדש לכרטיס, סילנסר גירסה 3 הרכבתי את הקירור בקלות ובמהירות וישר רצתי למחשב ובדקתי יכולות אוברקלוק חדשות. תוצאות האובר קלוק הם: ליבה - 380@437 זיכרון - 340@374 הורדתי את 3די מארק 03 והרי התוצאות: 3Dmark2001SE- 18200 3Dmark03- 6590 aquamark3- 46k ;D לפני האובר קלוק היה לי בסביבות ה 5500~ ב 03 תמונות::: אז מה אומרים? זה טוב? נ.ב. בעתיד אני הולך להרכיב על הזכרונות סינקים + קירור מאולתר.

• 14 תגובות
    • 831 צפיות
  3. מה אתם אומרים על סט המאווררים האלה למארז שיש בזיגזג: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2269 מרעישים ? עושים תעבודה טוב? ועוד שאלה יש לי אני מתלבט בין 2 ספקים: 1. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_295&products_id=1566 2. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_295&products_id=2276 אני אישית מעדיף את ה2 כי הוא נראה הרבה יותר טוב והוא מגיע מוסלב אבל לראשון יש ActivePFC ולשני יש PassivePFC יש הבדל גדול? כי הם אותו מחיר...

• 9 תגובות
    • 633 צפיות
  4. Started by The UnKnown,

מהי הטמפ' הסבירה לגשר הצפוני? כמה אצלכם עומד בימים חמים אלה ואיזה לוח אתם משתמשים?? זה עשוי לעזור. תודה רבה לכולם מראש!

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  5. Started by SixKiller,

שלום.. לא מזמן קיבלתי את המאורר ומטען לסוללות... ומשחה טרמית למעבד... ועשיתי אוברקלוק קטנטן... פרטים Barton 2500+ Nf7SL 768Ddr400 on cpu Tornado 80mm 85 cfm ובנתיים עליתי ל11.5 ו174.. שזה אומר 2017 למעבד... וככה במאמץ : במעבד:45 ובלוח 26 בלי מאמץ מעבד 39 ולוח 22 אחרי 20 דקות בטוסט זה הגיע ל45 מעלות וזה לא עולה משם פשוט.. אחרי שעה ו20 דקות הפסקתי... ונשאר ככה בדיוק.... שיא החום עכשיו דווקא 2 צהריים... בלי מזגן.. זה די מכובד .. לא?.. מה שאני בעצם רוצה להתייעץ ולשאול ... האם זה בסדר... והאם כדאי לי לעשות משהו יותר קיצוני... תודה... צ'יקו

• 5 תגובות
    • 472 צפיות
  6. Started by The UnKnown,

אוקיי, ראיתי את הקירור נראה די טוב האמת.... אני רק לא מבין בדיוק איך הוא נתפס, ראיתי את הבידרות וידאו באתר של 3די גיימאן ופשוט לא הבנתי איך הוא נתפס ולאן בדיוק, בנוסף משקלו עומד על כ732 גרם זה הרבה מדי?? חוצמזה הוא נראה מעולה הציג טמם' של 43 במנוחה ו58 במאמץ באובר של 3.0@3.8 במתח 1.6 וטמם' חדר של 24C בלי אוברקלקו נראה לי הוא באיזור ה35+- מה אתם אומרים? (בגדול אני מתלבט בינו לבין הזלמן 7000CU)... תודה לכל העוזרים!

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  7. Started by bigfoot1,

שלום, יש לי מעבד AMD Athlon XP 2200+ והמעלות בו מגיעות ל55 בלי בעיה עם volcano 12 על מקסימום. עכשיו רציתי לדעת מה אני יכול לעשות עם זה ולמה זה יכול לקרות עכשיו אני רוצה גם לדעת כמה מעלות אמורות להיות לי עם המאוורר שמגיע עם המעבד כדי שאני אשים אותו ואבדוק. ד"א יש לי מעבד שבנוי על 0.13 מיקרון ולוח אם gigabyte GA-7n400-L תודה רבה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  8. Started by J.a.C.k,

באיזו מהירות מתייצב ה ASUS A7N8X עם ATHLON XP 1900+ palomino זה לוח עם ציפסט של NFORCE 2 SPP

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  9. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אני רוצה לקנות את הקירור של טרמלטייק ה-G4 COOLER לכרטיס מסך מבוססים GF4 TI... עכשיו אני לא יודע איך אני מרודי את הקירור המקורי כי הוא קצת שונה מהקירור של גיפורס 2,3 ששם יותר קל להוריד את הקירור בגלל הקליפסים הקטינים שיש לו מאחור... ופה זה שונה ואני לא מצליח :-\

• 0 תגובות
    • 437 צפיות
  10. Started by The-Fox,

אז היום חזרתי הביתה סוף סוף עם שתי דברים מעניינים: OCZ PC4000 512 MB, אחלה של סטיק ;D וגם SP-97 של טרמלרייט...עליו יושב SF2 ההתקנה של הגוף קירור העצבני הזה די ארוכה ולא פשוטה... בסיום ההתקנה המחשב בכל לא עלה משום מה, התחיל לעשות בוט ואז ישר כיבה את עצמו. איפוס ביוס פתר את הבעיה. עכשיו הבעיה היא שהטמפ' עומדות על 55 מעלות בערך, זה ממש גבוהה לעומת מה שהיה לי מקודם, משהו כאן לא בסדר.. חיזקתי את הברגים עד הסוף, אך עדיין אין שיפור, מה גם שהסינק עצמו לא חם בכלל... כנראה אין מגע טוב בין הגוף למעבד. אם למישהו כאן יש ניסיון עם הכרבה של הגוף הזה, או כל רעיון בעניין אני ישמח... נ.ב. לפני זה היה לי Vantec Aeroflow והטמפ' היו בסביבות 40 בלי OC, ועכשיו בלי OC זה על 55 +-

• 45 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by omrij,

אני מנסה לבחור מארז למחשב כדי שבעתיד אוכל לעשות אוברקלוקינג הבנתי שמומלץ מארז מאלומיניום בגלל שהוא מפזר חום יותר טוב חיפשתי והמארז praetorian של coolermaster נראה לי סבבה למישהו יש רעיון אחר (אני מעדיף מארז בלי חלון בצד)? האם צריך להחליף את המאווררים שלו בשביל אוברקלוקינג? http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=PAC-T01-EK&other_title=+PAC-T01-EK+Praetorian

• 4 תגובות
    • 468 צפיות
  12. Started by klayman,

הטמפרטורה בזמן IDLE היא בסביבות ה 60 מעלות, ובזמן BUSY ב 70 מעלות, בתחום הזה מהירות המאורר שסופק עם המעבד היא 2500 סל"ד פחות או יותר. איזה פיתרון קירור אתם מציעים לי לעשות, אם בכלל.

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by zeevik_k,

Hi, I'm planning to substitute my Barton 2500 + Thermaltake Volcano 7+, by Barton 2600 + (Evercool HPA-C715 or Extreme Volcano 12). 1. The Evercool has a heat-pipe with the 70x70x15mm fan. Its heat-sink isn't made of copper and there is only a copper plate that faces the processors core. The fan is located on a side of the heat-sink 2. The Extreme Volcano 12 doesn't have a heat-pipe, but it comes with the 80x80x32mm fan (triple blades) located on top of the heat-sink. The heat-sink is make completely of copper (66 fins). What would be better solution for Barton 2500/2600 ? Thanks. Zeev

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  14. Started by 1nstall,

היי רכשתי לא מזמן iceberq4 pro blue led וכתוב בזיגזג שהוא מתאים ל fx5600 ואני באתי עכשיו להרכיב אותו והוא ממש ענק ליד הכרטיס ובכלל לא מתאים! אני מנסה פה "קומבינות" הוא ממש ענק (!!!!!!) ואני לא יודע איך לחבר אותו. אם למישהו יש רעיון, אז בבקשה לעזור, אני צריך עזרה עד מחר (כי מחר אני בזיגזג שוב) תודה מראש install

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  15. איך המוצר הזה? שווה משהו? או שעדיף את ה-SP97? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2266

• 9 תגובות
    • 794 צפיות
  16. Started by cpus,

הטמפרטורה של המעבד במנוחה: 59 מעלות צלזיוס. טמפרטורת של המערכת (ככה כתוב בEVEREST)- ארבעים וחמש מעלות צלזיוס. מה זאת מנוחה? יש כמה תוכנות פועלות ברגע, אימיול, מסנג'ר, NAV, ווין זיפ וכו'... מעבד פנטיום 4 1.5 ג'יגה הרץ... לוח אם: intel garibaldi D850GB... המחשב רותח?

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  17. Started by yonni,

יש לי מעבד 2.4C עם היטסינק מקורי. אני לא באוברקלוק. מארז COMPUCASE 6A19 עם שני מאווררים ג'נריים 120 MM מקדימה ומאחורה. אני חושב שהמעבד מתחמם יותר מידי, במיוחד עכשיו בקיץ: מצב מנוחה - 42C עומס - 55C אני רוצה להוריד את הטמפרטורות למשהו נורמלי ושתהיה לי האופציה לאוברקלוק קטן בעתיד. האם קניית משחה תרמית תספיק בשלב זה? איזה קונים? מאיפה? יש דרך זולה לפתרון?

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שיהיה במחיר סביר ובעל ביצועים טובים אני מצכנן לו אוברקלוק קטן...

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  19. Started by darkman,

אז ככה יש לי ALX800 ואני שם לב שמלא רוח מהמאורר לא מגיע בכלל לגוף קירור יש פה אנשים שיש להם את זה וממליצים על זה? או שיש ביקורות על המוצר? והאם זה בכלל מתאים ל ALX800 https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_172&products_id=1579

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  20. Started by pc student,

חברה לפני שבוע בדקתי בסנדרה והמעבד הגיע ל-49 מעלות ויש לי amd 2000. האם אני זקוק לקירור חדש אם כן איזה?

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  21. Started by dordor1,

שלום המפרט שלי הוא P4 2.53 על gigabyte GA-sg667 עם 2 cdrom 1.44 ושני הרדיסקים Asus radeon 9800 pro 256mb 512 mb DDR 333 אני לא עושה שום אוברקלוקינג ושום כלום אני פשוט חייב שהכרטיס מסך ירוץ יציב כרגע הוא מתרסק כנראה שזה הספק מבחינת קירור יש לכרטיס עצמו שני מאווררים עליו שהוא בא איתם ואני שם מאוורר על סלוט אחד ועוד שני מאווררים במארז איזה ספק מומלץ להחזיק אותו .. כמה שיותר זול וכמובן לא ג'נרי חשבתי על ה300AT של HEC מה דעתכם? והמלצות בבקשה תודה דור.

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  22. שלום אני רוצה לקנות פאן באס או מאורר למעבד בעלי כיוון מהיריות עכשיו אני רואה שבכולם יש מתג קטן עכשיו השאלה שלי האם הם יאפשרו לי לסגור את גלת המארז או שאני לא יוכל לסגור אותה מכיוון שהמתגים יפריעו אליו דוגמאות שאולי אני יקנה http://www.thermaltake.com/accessories/dcfan/35drivebay/a1873.htm https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2272 https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1871 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_986&products_id=5456 ועוד שאלה האם הדברים האלה באים גם עם פאן באס לאחורה כלומר לחריצי כרטיסים?

• 13 תגובות
    • 967 צפיות
  23. Started by 1nstall,

היי יש לי זיכוי של 300 שקל בזיגזג ואני צריך לקנות 4 מאווררים חזקים אבל שיהיו ברעש סביר. כי היה לי sf2 blue led והוא רועש בטירוף, והפוטצוימטר שלו לא עובד. אז אני צריך 4 מאווררים שהיוי ברעש סביר, ואני חייב לקנות בזיגזג. תודה מראש install

• 9 תגובות
    • 678 צפיות
  24. אז איך כדאי לסדר את המאווררים במארז? מה מוציא מה מכניס? כדי להגיע לתוצאות הכי טובות? כרגע התוצאות ממש לא משהו למרות כל אוויזרי הקירור שיש לי ואני לא מבין למה. אני חושב שהבעיה היא הסרקולציה במארז בגלל ששיניתי כמעט את כל המאווררים. איך כדאי לסדר אותם? ויש המלצות למאווררי 80 שעושים עבודה טובה מאד בלי הרבה רעש? או כמעט שקטים לגמרי?

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  25. Started by FFOP,

Thermaltake Extreme Volcano 12 CPU Cooler for AMD Athlon XP יש מאורר יותר טוב מי זה 200 שקל! לא יותר?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.