אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד Intel P4 2.8GHz ומעבד ASUS P4C800-E Deluxe יש לי בביוס אפשרות לעשות אוברקלוק בין 10%-30% השאלה שלי היא איך אני עושה אוברקלוק דרך החומרה עצמה.. (הזזת ג'אמפרים או איך שלא עושים את זה) כי אני מניח שאני יכול להגיע ליותר מ30% אוברקלוק שאני יגיע דרך הביוס... וגם אם לא אני הייתי רוצה לדעת לידע כללי.. תודה
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי סתם מאורר ג'נרי ועוד מאורר EVERCOOL שזורקים בערך אותה כמות אוויר הייתי רוצה לדעת בערך (סביבות) כמה CFM כמובן שזה דבר שמשתנה ממאורר למאורר במיוחד בג'נריים אבל בכללי בערך אני צריך לדעת טווח תודה (:
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
אני בונה מערכת קירור מים יש מצב ליבנות בלוק מים ועם כן יש למישהו הסבר מדריך לינק
-
- 8 תגובות
- 652 צפיות
-
-
תודה לכל מי שעזר לי הצלחתי להחזיק מעמד 7 שעות בPRIME95 מה אתם אומרים על התזמונים? מתחים ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 12 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם מעבד 2600 MOBILE עשיתי לו OC ל 2700MHZ !!! והוא יציב והכל סבבה אבל הוא ממש ממש לא מהיר גם לא במהירויות האלו בווינדוס למשל הוא עובד ממש מהר אבל ברגע שזה מגיע לתלת ממד כמו מישחקים כבדים או למשל בדיקות 3DMARK וכאלה הוא ממש עייף !! קיבלתי איתו 17,000 עם 1G זיכרון (GEIL) ו 9800XT ולאומת זאת קיבלתי 23,500 עם ה 3200+ עם OC ל 2500 MHZ שניהם היו על אותו FSB ה 3200 היה על 11*225 וה MOBILE היה 225*12 מישהו יודע אוליי למה הביצועים העלובים ???
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
מכמה בחינות: צבחינת מחיר וכדאיות??? מבחינת קירור יעילות ?? מבחינת אוברקלוקינג?? אשמח לקבל את חוות דעתכם ואת עצותיכם בכר
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
מכל הבחינות: מבחינת מחיר (למרות שיש הבדל במחיר!!!) מבחינת יעילות באוברקלוקיניג מבחינת קירור אשמח לקבל את חוות דעתכם!!! בכר
-
- 5 תגובות
- 505 צפיות
-
-
חברה אני חושב להזמין ביום שני הקרוב את המאוורר הזה ....: http://www.pch.co.il/docs/pd2122661159.htm מקווה לעוד הצעות עד (גג) 170 ש"ח
-
- 6 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אני צריך שתמליצו לי על קירור למעבד AMD A64 מהאתר KSP (תשתדלו כמה שיותר זול וכמה שיותר טוב)!!
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי את המפרט הבא: p4 2.6 abit ic7 geil LL pc 3500 SP94 with enemax 92 fan וספק ANTEC TRUE POWER 4300W תקנו אותי אם אני טועהץ ל2.6 יש רק סטפינג 1 לא? אני לא יכול לעבור את ה3.3 ואני רואה אנשים אחרים אם קירור אוויר פחות טוב משלי עוברים את ה3.6 אם מתח נמוך וקירור פחות טוב משלי. מישהו יכול לעזור לי להמשיך בOC?
-
- 4 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום , ברצוני לעשות אוור קלוק למעבד שלי.. AMD XP 2500 BARTON חדש בן כמה שעות... רציתי לדעת איך אני אמור לעשות זאת , כאשר הלוח אם שלי לא מאפשר לי לעבור את ה 166 ... ? GIGABYTE VAXP תודה
-
- 11 תגובות
- 849 צפיות
-
-
COOLER FOXCONN FOR K8 AMD ATHLON 64 יש אותה באתר www.zenit.co.il נו מה אתם אומרים עליה? שווה?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
באיזה צורה להדביק אותם? וגם מה להביא לגשר הצפוני של ה NF7? איזה סינק להביא לו עם מאורר או משהו ותגיד מה יכולה להיות הבעיה ללא דואל המחשב יציב ב230 ועם דואל כבר לא יכול להיות שזה מקרי או בגלל החום
-
- 7 תגובות
- 662 צפיות
-
-
קודם כל אני מתנצל מראש עם הנושא הזה רמוס , אני חדש פה וניסיתי למצוא תשובות חד-משמעיות אך לא צלחתי . אני מבקש בבקשה בלי תגובות זועמות או משהו בסגנון! אנני מבין דבר כמעט באוור קלוק חוץ מניסיון יחיד על מעבד שלא מתאים .. (AMD XP 2200) שכנראה לי עבד יפה ולכן גרם לחוסר יציבות במעבד. מאחר ואני רוצה לשדרג מעבד , עומדות לפני כמה אופציות... או לקנות מעבד חדש ... AMD XP 2800\2600 או לקנות AMD XP 2500 BARTON ולעשות לו אוור קלוק.. עכשיו לשאלה ... מממ האם OVERCLOCK ל2500 הוא "בטוח" בטווחים של עד 2800 \ 3000 או שפשוט כדאי לי לקנות אחד מהמעבדים האלה וזהו.. פשוט יש הבדל משמעותי במחיר של 300-400 שקל.. וחבל סתם לזרוק כסף... האם מעבד 2500 יאריך חיים כמו מעבד AMD 3000\2800 באוורקלוק ?…
-
- 16 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכם! תראו אני בדילמה יש לי מאוור למעבד termaltek וגם מאוור מארז של אותו החברה והמחשב שלי יושב על 39 מעלות ואני רוצה להוריד אותו עוד יותר אני לא ידוע איך עושים את זה כול החוטים שלי בתוך המחשב עוברים בתוך תעלות מיוחדות ויש מלא מקום בתוך המחשב אני לא מבין למה הוא כזה חם מה אני עושה אני מאוד ישמח אם תעזרו לי ??? :-X
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי היום אני חוזר מבי"הס בשיא החום, ובא ומדליק את המזגן, ואתמול בטעות שמתי כמה היט-סינקים על המזגן, לאחר זמן מה אני ראיתי את הסינקים, ונגעתי בהם והצמדתי אותם לעור הגוף, ולפתעתי הם עשו לי מכת קור (!!! ) אז חשבתי עם אפשר לקחת את הבלוק קירור מים ולמלא אותו בגז מזגנים, זה יעבוד? ואם יש דרך אחרת לעשות זאת, אולי יצירת מזגן קטן? למי שיש דרך, ומוכן להישתתף בפרוייקט הקירור (הענק ) הזה, אז בבקשה לעזור או להגיב. אם נצליח לעלות רעיון יהיה ממש יפה אם נצליח גם לממש אותו. בתודה מראש Install
-
- 38 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
חבר שלי הכניס "בטעות" אצבע למאוורר בפאנל , כי יש שם גריל של ביוזהרד והוא פתוח כזה , אז הוא עצר אותו קצת , זה יכול לגרום נזק כלשהוא? וזה לא קרה רק לו , משום מה האצבעות של כולם "נשאבות" לשם... :(ילדים מטומטמים) אם זה יכול לגרום נזק אני מתכוון לגדר את איזור המחשב שלי... אז מה אתם אומרים? ואל תגידו לי למצוא חברים חדשים שלא מכניסים ידיים למאוורר...אני עובד על זה ;D נ.ב - את האמת לא הייתי בטוח איפה לפתוח את התראד , אז אם צריך להעביר , תעבירו.
-
- 11 תגובות
- 919 צפיות
-
-
סתם רציתי לראות איך זה לעשות OC, אז העליתי את ה-FSB ל-172 במקום 166 למעבד AMD AXP 2500. ראיתי איך זה ואז החזרתי את מהירות ה-FSB כפי שהיא הייתה מקודם. עכשיו, בוא נגיד שבעוד חודשיים ייהרס לי המעבד, בחנות יכולים לגלות שעשיתי OC (אפילו אם אחד קטן שהשארתי אותו למשך שלוש דקות) ואז לבטל לי את האחריות על המעבד?
-
- 9 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום ואני מתנצל על חוסר הידע שלי ברכיבים ברצוני לדעת היכן אני יכול להשיג תוכנה שאמרת לי את רמת הטמפרטורה במעבד לוח אם או ספק הכח ומהי הטמפרטורה הנורמלית שאני אדע אם אני צריך קירור תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ולמה לפי הביוס הטמפ' שלי גבוהה בכ-10 מעלות מהטמפ' של ה-CPU (ולא של ה-CPU DIODE)?
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
מה המצב אנשים? אז ככה: אני מתכנן כרגע בניית מערכת קירור מים, שאמורה לקרר בעתיד(בינתיים הכל בתיאוריה) Amd Mobile XP 2600+ OCZ 433MHz 2-2-3-6 Platinum Abit NF7-S ואולי גם איזה כרטיס מסך בהמשך... ראיתי את המערכת קירור החדשה שיצאה(נדמה לי של TT לא TT אלא זלמן Reserator) שם הם השתמשו במיכל בגודל 2 ליטר בערך ו"עטפו" את המיכל בצלעות קירור, והקירור היה סביר, אך לא יותר מזה. מצד אחד אני רוצה אוברקלוק טוב, אבל מה שיותר חשוב פה הוא השקט. אז השאלה היא אם מיכל בגודל של 14-15 ליטר בערך ושטח מגע של בערך 1800 סמ"ר עם האוויר, יקורר מספיק באופן פסיבי ויחסוך ממני את השימור ברדיאטור? או שאני אהיה חייב להוסיף איזשהו אמצעי קירור אקטיבי? (המארז פתוח מאחד מצדדיו באופן קבוע בכדי ליצור אוורור טב…
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS P4C800-E Deluxe באותה כרטיסיה של האוברקלוקינג בביוס יש לי עוד אפשרות שנקראת Performance Mode כרגע היא עומדת על Auto אבל יש לי אפשרות גם ל Standard וגם ל Turbo השאלה שלי היא מזה הטורבו הזה ובמה זה ישפר לי את הביצועים
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
איזה מאוררים הכי טובים של 120MM 150 שקל! המאורר של המעבד כולרמסטר זה מאורר מצוין? זה מאורר ל AMD 2500
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש אתמול,הוא הורכב בחברה,חיברתי אליו כולה הארד דיסק..הפעלתי אותו והמעלות עמדו על 65 - 70 שזה מטורף משום שאני רגיל למעבד פנטיום 1.5 שלי שעובד על 40-45 מעלות...בכל מקרה,הלוח עובד על 38-40 מעלות..האם זה נורמאלי? זה בלי אוברקלוק בלי כלום..עוד דבר האם ה12V שעובד על 11.795 V זה גם נורמאלי? AMD 2.5 BARTON SAPPHIRE 9600XT 256X2 מאוור על המעבד,מאוורר על הכ.מסך + 2 מאוורים שמוציאים אוויר,אחד מאחורה ,אחד מהצד המאוורר של המעבד עובד על 4326 RPM ומשמיע רעש די חזק שאני לא רגיל אליו מהפנטיום...
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-