אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניין בפיתרון קירור ל PRESCOTT שלי. במצב עבודה רגיל הוא עומד על ~50 מעלות וצורך הקירור דורש ממני להפעיל מספר מאווררים, אך אלו גורמים לרעש נוראי וגם לאחר שהחלטתי להיפטר מהם ולהישאר עם המאוורר שעל המעבד ומאוורר ספק הכוח הרעש עדין מחרפן אותי. הבנתי שפתרונות הקירור של שינוי פאזה וקירור מים מאפשרים שקט מושלם. אך כמובן איני מעוניין להוציא כמויות כסף. אשמח אם כך לעזרתכם, הקריטריונים שלי הם כך * שקט מוחלט * קירור סביר [איני מתכנן OC בעתיד הקרוב] * אפשר שמישות של המערכת במחשבים עתידיים אחת המחשבות שהיו לי הם מערכת קירור מים פסיבית, כך בעצם אוכל לחסוף כסף וגם כמובן אוכל לשדרג את המערכת לאקטיבית כשיופיע הצורך. עוד חשבתי על מערכת שינוי פאזה, אני מניח שהמערכת ממש יקרה אבל …
-
- 6 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני מחפש קירור פאסיבי (שקט לגמרי) למעבד P4 2.8. וגם אני מחפש ספק כח עם קירור פאסיבי. אני לא מתכוון לעשות שום אוברקולוקין למעבד. אגב אין לי שום מאוורר במארז חוץ מהמאווררים של המעבד ושל הספק. אז רציתי לדעת אם לא תיהיה בעיה של קירור אם אני אשתמש בקירור פאסיבי בלבד.
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מעבד: (AMD ATHLON 3000 (SOCKET 754 לוח אם: ASROCK K8NF4G כרטיס מסך: GFORCE 6600 GT מארז: COMPUCASE CI-6A21 MIDI TOWER והחלטתי לעשות את המחשב שלי קצת פחות רועש (או הרבה פחות רועש). אני מניח שזה אומר קירור פסיבי לכרטיס מסך ומעבד (ואולי החלפה של המאוורים של המארז ליותר שקטים). על איזה קירור (איזה חלקים) אתם יכולים להמליץ לי? אני מניח שעדיף פסיבי, או מאוררים שקטים...
-
- 33 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני עובד כבר כשנה בלי אף מאורר במארז, רק אחד על המעבד והכרטיס מסך. לאחרונה המחשב מאתחל את עצמו במשחקים, כנראה בגלל החום. אז החלטתי לקנות 2 מאוררים (זה מספיק ?) למארז ואם לא יהיה שינוי - נחליף את המאורר של המעבד. צילמתי 3 תמונות של המחשב וסימנתי במקומות שאני חושב שכדאי לשים את המאוררים את המאורר ליד הדיסק הקשיח אין לי מושג איך מתקינים, זה אפשרי ? מאוד חשוב לי שיהיה שם מאורר כי ההארד דיסק ממש רותח לפעמים. אז על איזה מאוורים אתם ממליצים ? כמה ? ואיפה ? * אם אפשר לתת גם המלצה על מאורר בשביל מעבד AXP 2500+ תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור בלוק קירור מים בתקציב של עד 300 ש"ח למעבד i7 core 920 לא משנה לי אם זה מחו"ל או מהארץ רק שיהיה משהו טוב במחיר הגון תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז נתחיל בשאלה הראשונה, כשאני קונה קירור לזכרון, http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=ARC-U01&other_title=+ARC-U01+Ram%20Sink איך אני מחבר אותו לזכרון עצמו? (דבק תרמי? מאיפה משיגים?) והאם שמים אותו משני צידי הזכרון או רק צד אחד? ??? דבר שני - מה התזמונים של הזכרון בעצם אומרים. מה זה תזמון של זכרון..? תודה
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום לכם, בזמן האחרון, הסתכלתי על הטמפרטורות של המעבד שלי בזמן מנוחה ובזמן מאמץ, והתוצאות נראות לי דיי גבוהות: במנוחה הוא בין 55-60 , רוב הזמן על 57 במאמץ הוא בין 65-70 , ולפעמים הוא עובר את ה-70, ואז מביא לי הודעה שהטמפרטורה עברה את הגבול הרצוי. [המעבד שלי זה פרקסוט 3.0 מה"ץ 1מ"ב קאש, עם קירור סטוק]. בקיצור, חיפשתי באינטרנט כל מיני מאווררים, קראתי ביקורות, ראיתי באנצ'ים וזה, ובסוף הגעתי לשתי גופי קירור שנראו לי הכי טובים: Big Typhoon Scythe Ninja שניהם הראו את הביצועים הכי גבוהים בבנצ'ים, ולשניהם היו את הביקורות הכי טובות. אז אני רוצה לשאול, איזה אחד מהם הוא יותר טוב? והאם הם רועשים ? ואם יש לכם איזה גוף קירור יותר טוב להציע עד 280 שקל, אז תציעו. תודה יום טוב.
-
- 9 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אוקי...אז בלוק יש רדיאטור יש (רק צריך לפרק) עכשיו...קניתי משאבה ומסתבר שהיא לא טובה אז אני מחזיר אותה... ואני צריך צינורות (כי האלה שקניתי ממש גרועים) ואני צריך מאין מחברים של 90 מעלות...כלומר שיתנו לי לעשות זוית של 90 מעלות בלי כיפוף צינורות... איפה אני קונה את הדברים האלה? (כי התייאשתי מהליכה לחנויות חיות ולאייסים למיניהם שמסתכלים עליי במבט של "למה לעזאזל לך שטויות כאלה?") תקציב למשאבה? (כי השאר אמור לעלות עשרות שקלים לכל היותר) אנא ערף...תנו כמה עם מחירים הגיוניים...
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
גיגהבייט רדאון 9500 64 מגה כרטיס נהדר מה אתם אומרים? שאלה נוספת מה זה פתיחת צינורות לכרטיס מסך? אני לא מבין תמודינג הזה
-
- 3 תגובות
- 449 צפיות
-
-
יש לי AMD 2100+ עם לוח ASUS A7V133. עשיתי עליו OC של 20% גם למעבד וגם ל BUS. אני מחפש משהו יותר חזק באזור ה400 שקל, יש המלצות?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש אפשרות לקנות מחוץ לארץ אבל רק מ-newegg.com
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום לכם אני מחפש קירור טוב למעבד שלי.... המאוורר חייב להיות מksp (מטעמי נוחות). יש לי (478) p4 2.8 ghz prescot והמאוורר שבא איתו מאוד רועש, לכן מאוורר שקט מאוד חשוב לי. בקיצור אני מחפש קירור יעיל (לא צריך משהו מטורף כי אני לא מתכנן oc); הכי חשוב שקט. אני אשמח אם תגידו לי את הדגם והמחיר. תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום... רכשתי מעבד חדש Intel core 2 duo E8400 המאוורר הישן של העבד הקודם התקלקל ולא עובד ואני מחפש מאוורר שיתאים למעבד שלי. העדיפות היא עד 100 ש״ח. אני משתמש בווינדוס 8 64bit, זיכרון 4gb. יכול להיות שאבצע OC בעתיד למעבד לכן עדיף שהמאורר יתאים לזה. תודה מראש תמיר
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
אמרו לי שאני צריך מאורר למעלה ושאני צריך חזק אז רציתי לדעת אם 120 מספיק או שצריך משהו טוב אני לא רוצה יקר כול כך
-
- 10 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המאורר הזה http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5040 ורציתי לשמוע מכם אם הוא טוב או לא?
-
- 2 תגובות
- 463 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מארז חדש בסכום של עד 1500 ש"ח אני רוצה שיהיה בו כבר חלון מוכן ולפחות בכל צד במארז מקום מוכן לשתי מאווררים הכוונה היא 2 מאווררים בצד האחורי 2 מאווררים בצד הימני 2 מאווררים בצד השמאלי 2 מאווררים בצד הקידמי ומאוורר אחד בצד העליון אני רוצה שיהיה לו מערכת קירור טובה ושהיה tower\ full tower בבקשה לתת לינקים תודה מראש INSTALL
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. האתר הזה נראה אתר מצוין וכך גם הפורום, רואים שזה מקום איכותי ואני מקווה שתוכלו לעזור לי. יש לי מחשב 3.2 MHZ, כרטיס מסך X1800XT, 512 MB של ATI ויש לי בעיית התחממות של המעבד אינטל שלי. במאמץ הטמפרטורה של המעבד שלי אף מגיעה ל - 73 מעלות וזה ממש גרוע, בזמן מנוחה הוא נע בין 48 ל - 53. יש לי כרגע מארז די גרוע לטעמי, מאחורה יש רק מאורר אחד קטן ובאחד הצדדים של המארז יש עוד מאורר ועוד מלבן כזה. אני רוצה לקנות מארז חדש וטוב בעל 3 עד 5 מאוררים על מנת להוריד את הטמפרטורה בזמן מאמץ ובנוסף לכך לקנות משחה טרמית איכותית שתוריד לי את הטמפרטרוה בעוד 5 מעלות, שמעתי שה - MX1 היא משחה טובה אבל אני לא מבין בתחום ולכן אני רוצה שתעזרו לי. תציעו מארזים ומשחות טובות בבקשה, מארז אני רוצה לקנו…
-
- 5 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום... יש לי תקציב של +- 1000 ש"ח לקניית מארז וספק. ספק - אני רוצה לקחת TT420w. עולה בערך 330 ש"ח. עכשיו יש לי כמה דרישות לגבי המארז: שלא יהיה בזבוזי. שיהיה אפשר להסיר את הגג שלו ואת חלקו האחורי (מאחורי לוח האם) אם מארז טאוור - אסור שתהיה דלת. (אני יודע שזה נשמע טפשי אבל פשוט אין לי מקום לדלת) אם המארז מידי טאוור זה פחות משנה אין לי בעיה לעשות מודינג יש לי את הכלים והכישורים המתאימים בקשר לקירור - לא צריך שקט. צריך קירור טוב על כרטיס המסך ואוורור פשוט של אזור הצ'יפסט\מעבד אני לא אתנגד אם תשאירו לי כסף :-* אפשר לחרוג אבל אני לא חושב שזה יהיה נחוץ... הנה כמה מארזים שחשבתי עליהם: (הבעיה היחידה היא שאני לא יודע אם ניתן להסיר את החלק האחורי ואת הגג, אני אשמח אם ת…
-
- 42 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
למישהו יש מושג איפה אני יכול לקנות דלת שקופה וכמה אורות למארז ? באיזור כפר סבא(השרון) וגם כמה זה יעלה?
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
בבקשה תענו מהר כי אני עוד כמה שעות נוסע לחנות.... אמרו לי שהבקר HD44780 זה שטויות וכל המסכים זה אותו פורמט וזה לא משנה.... זה נכון ? לקנות מסך ? הנה החנות : http://www.arihav.com/products/display/ בקיצור הם גם יקרים (נראה לי..) למסךLCD 20*4 עם תאורה...120 שקל....איך המחיר ???
-
- 38 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת קירור מים אני לא ממש מבין בתחום של מערכות קירור מים ואני צריך את העזרה שלכם איזו מערכת הכי טובה אני מחפש מערכת שתקרר את המעבד את הכרטיס מסך ואת הצ'פסט ואם יש דבר כזה גם את הזכרונות אני מחפש בעיקר ביצועים ולא שקט (למרות שגם אם היא תיהיה שקטה זה לא יהיה נורא ) אני פתוח להצעות בקשר למחיר
-
- 11 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני צריך משהו פשוט, ראיתי את אלו- איזה מהם הוא הכי מומלץ? http://www.ebay.com/itm/2-X-Thermal-Grease-Paste-Compound-CPU-Heatsink-Heatsink-/270585451773?pt=US_Thermal_Compounds_Supplies&hash=item3f002654fd http://www.ebay.com/itm/30g-Grey-Thermal-Grease-Paste-Compound-Silicone-for-CPU-Heatsink-Heat-Sink-/221068861062?pt=US_Thermal_Compounds_Supplies&hash=item3378bb1e86 http://www.ebay.com/itm/4-X-1g-Silver-Thermal-Grease-Paste-CPU-Heatsink-Silicone-Compound-1-/180924856037?pt=US_Thermal_Compounds_Supplies&hash=item2a1ff636e5 http://www.ebay.com/itm/Thermal-Grease-Paste-Compound-Silicone-CPU-Heatsink-30g-/130569379989?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e668aa09…
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, שידרגתי את המעבד במחשב ל-Xeon l5420(עלה 24 דולר באלי) כמובן המעבד הותאם לתושבת 775. והמעבד מתחמם יתר על המידה, במנוחה הוא מגיע ל63 מעלות, עפי בדיקה ב-real temp כשאני מנסה לבדוק במאמץ הטמפרטורה עולה ל74 וכמה שניות לאחר מכן המחשב נתקע. יש לי קירור פשוט יחסית של זלמן, יש לציין שבהחלפת המעבד לא שמתי משחה חדשה, אלא נשאר החומר שהיה על גוף הקירור. מה לדעתכם כדאי לקנות? עדיפות לקירור כמה שיותר זול, שקט פשוט משמעותי,אבל כמובן בגבול הסביר. תודה רבה!!!
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים לאחרונה נשרף לי המחשב.... ובמסגרת השיפוצים החלטתי לקנות קירור חדש. המעבד שלי הוא ( soc 478 (p4 2.8 אני לצערי לא מתכנן אוברקלוקינג (לוח שאני קונה לא מתאים). אז אני מחפש קירור ששווה בביצועים שלו לקירור סטוק ולכן מה שבעצם חשוב לי זה שקט. כל המטרה של הקירור החדש היא שקט שיחליף את "המפעל" הקטן שיש לי בבית... אין ממש תקציב- אני רוצה כמה שיותר זול וגם אני מניח שבגלל שהקירור יספק רק שקט ולא ביצועים זה יהיה יחסית זול. (תקנו אותי אם אני טועה)
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום, הסתכלתי עכשיו מה הטמפ' של הכ.מסך שלי וגיליתי שהיא.. 70 מעלות!! הקירור שבה עם זה בכל מקרה מעצבן אותי והוא מרעיש בטרוף! יש לי R9800XT club 3d... עבדו אלי.. לא התכוונתי לקנות של החברה הזאת.... הוא היה אמור להיות בתכנון של ATI אבל.. הכרטיס פועל ככה ללא OC.. חשבתי להחליף אותו בקירור פסיבי שקט (סוף סוף..) התקציב הוא עד 200 ש"ח. תודה
-
- 8 תגובות
- 537 צפיות
-