עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by tal_levi1000,

רציתי לשתף אותכם במדריך שמצאתי ברשת הוא מתרכז בOC למעבדי A64 כתוב שזה ללוחות DFI אבל רוב ההגדות שם הם אוניברסליות לכל הלוחות! המדריך פשוט מעולה!!! קראתי אותו באיזה 3 שעות הוא מלא בלינקים לעמודים אחרים להרחבת הידע לא יודע אם כבר שמו את העמוד הזה כבר בעבר אבל אני ישים אותו בכל מקרה http://www.dfi-street.com/forum/showthread.php?t=20823 שווה קריאה גם אם אין לכם לוח DFI אפשר ללמוד הרבה פה על הכל!

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  2. Started by chmmr,

המהאוורר של המעבד שלי מסתובב ב 2200 RPM ,זה סביר ? שאלתי חברים עם אותו מעבד ואותו מאוורר ואצלם הוא מסתובב ב +3000 RPM (המאוורר הוא מאוורר מקורי של אינטל) הטמפרטורה במצב idle היא 39-40 מעלות (בלי OC)

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  3. Started by TheShoker,

במקרה נתקלתי בפורום הזה ומדי פעם שמעתי בכל מני מקומותאת המילה אוברקלוק ואני לא יודע מה זה... אז מה זה לעזאזל?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  4. ברשותי הכרטיס המצויין למעלה ואני רוצה לעשות לו אוברקלולק. 1)איזו תוכנה הכי טובה והכי פשוטה לOC לכרטיס מסך של Nvidia? 2)מה אני אמור לצפות מהכרטיס הזה (של חברת expert vision) הטמפ' שלו כרגע במנוחנ 45 מעלות. לא יודע כמה בעבודה. כמה אפשר לדחוף אותו עוד? 3) המהירות שלו כרגע היא 560 והזכרונות ב 700

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  5. Started by gorfff,

טוב ביגלל שאני לא מצליח להכנס עם החשבון שלי לדיונים של האוברקלוק אני כותב פה. אז אם אתה רואה מנהל תעביר תדיון הזה לשמה יש לי amd 2200+ and defult fan 512 mb ddr singel chan ויש לי את הלוח אם הכי לא מותאם לאובר קלוק טוב ככה באפשרויות ביוס שלי אני לא מצליח לשנות את ה multipleir וכאלה. רק את ה fsb אני יכול איכשהו. אז סבבה אני לא הצלחתי לשנות ל 166 fsb ששינית המחשב פשוט לא עלה עד שהיתי מאתחל את הביוס. אז שיניתי דרף מוד pro(עלק אני מומחה)ל 144 fsb והמעלות עמדו על 45-46 ללא מאמץ. במאמץ אני לא יודע למה כי sisoft sandra לא מראה לי. והדבר הזה הראה לי warnning לא שאכפת לי שיגיד לי כמה שהוא רוצה תוכנה מפגרת בריטית מטומטמת. קיצר אני העלת את המהירות של ghz ל 1950 במקום 1800 אני …

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  6. אני לא יודע אם אני צריך למחשב שלי גוף קירור למעבד מה אתם אומרים אם כן זה רק ל- OC?

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  7. Started by yaniv1306,

ומהי הטמפ' כאשר מדובר במשחק כבד

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  8. עד כמה המעבד יכול להגיע ובאיזה תוכנות אפשר להשתמש כדי להקל על הocותוכנות בדיקת מערכת אחרי oc מה טמפ' מומלצת מעבד וזה על לוח 965p-ds3 תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  9. יש לי מחשב AMD 1600 פלוס עם כרטיס מסך GEFORCE3 TI 200 של CREATIVE רציתי לדעת מה היכולות של CREATIVE בתחום האוברקלוקינג, על הכרטיס שלהם יש נראה לי את הצלעות קירור הכי גדולות שיש מכל הכרטיסים האחרים, זה ריבוע גדול שמכסה גם את הזכרונות אם אינני טועה ועל זה יש מאוורר קטן. רציתי לדעת אם יהיה לי צורך גם בקירור נוסף ואיך אני יכול לבדוק מהי הטמפ' העכשווית של הכרטיס, ובכלל אם כדאי לי לעשות אוברקלוקינג ? תודה מראש אחים .

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  10. Started by asilic,

הי אני מתכנן להכין אחד כזה ויש לי כמה שאלות 1)מאיפה קונים את החומרים כולל כפתורים ממתכת לשליטה על המהירות? 2)באיזה פוטנציומטר השתמשתם? כלומר של כמה אוהם?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. יש לי לוח p55a ud3 מעבד i5 750 כרגע הכל על אוטומאט והטורבו עובד .. הזכרונות הם value של קינגסטון 1333 MHZ וגם לא נגעתי בשום דבר שם .. אם אני רוצה להמהיר את המעבד ולבטל את הטורבו ,יש צורך לעשות משהו עם הזכרונות ?

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  12. Started by Drek Boy,

טוב אני חדש פה ולא יודע הרבה כל כך קניתי זכרון 512 של A-DATA 400 MHZ ו3 דברים רציתי לדעת: 1.איך ומאיפה עושים אוברקלוק לזכרון? 2.אני רוצה להכין לו היטסינק פשוט רק בשביל האוברקלוק שיהיה עשוי מרדיד נחושת שאני אקפל וארדד בצורות של הצ'יפים והעדק את זה לכרטיס עצמו עם גומיה או אתב. האם זה יעבוד טוב כאילו לא יותר טוב מאחד קנוי כמובן אבל זה יעזור כמפזר חום לOC? ו3. יש לי מהמחשב הישן זכרונות 128*2 133MHZ אם אני יוסיף את זה לזכרון החדש זה יעזור או שזה יהרוס? תודה מראש חברה

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  13. Started by le011,

שלום לכולם האם קיימים ביוסים אחרים חוץ מזה של ABIT לIS7 ? אני מעוניין במויחד בביוס המאפשר הורדת מתח למעבד תודה ;D

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  14. Started by harry,

קניתי מחשב חדש של מזמן והרצתי תוכנה לבדוק את הטמפרטורה שלו, וכתוב שם שהטמפרטורה שלו היא 76 מעלות!!! או שעייני מטעות אותי? (אני צרפתי תמונה). המעבד הוא amd 64 3200 athlon [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  15. Started by ronen_pr,

יש לי AMD Athlon XP 2600 עם לוח אם של ג'יגהבייט. אני סובל כבר שנה וחצי מטמפ' גבוהות (כנראה) ולא מצליח לעשות פעולות רציניות עם המחשב. בדקתי טמפ' מעבד ומצאתי שהיא 57 מעלות (במנוחה אני משער). כשקניתי את המחשב אמרו לי שהוסיפו לי מאוורר "גדול" ובכל זאת זה לא עזר כנראה. האם כדאי לקנות עוד מאוורר או שאני צריך גוף קירור? האם אני צריך לקנות גוף קירור למעבד או למארז או לכל המחשב. אני ממש לא מבין בזה. מקווה שתעזרו לי.

• 2 תגובות
    • 458 צפיות
  16. ישנו פירסום נחמד בYNET (קצת ישן) להרכבת מחשב. מההסבר עם התמונות להרכבת המעבד (שנמצא בתחתית הדף) ניתן להבין שקודם מרכיבים את המעבד לתושבת ורק אחר כך מורחים את המשחה הטרמית. לא נראה לי הגיוני כל כך וגם לא יעיל מה גם שיש סוגים של משחות בעלי מוליכות שאם תפול מהם טיפה על לוח האם זה יכול לגרום קצר. ** הקישור **

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  17. Started by lordernst,

שלום אני רוצה להשקיט את המחשב שלי בגלל שהוא כרגע נורא רועש אני שמעתי על מאוור די טוב ושקט בשביל הלוח אם אבל יש לי גם מאוור בכרטיס מסך אז מה אני יכול לעשות איתו ?

• 2 תגובות
    • 463 צפיות
  18. Started by the_big,

רציתי לעשות OC רציני לD930 האם יש מישהו שעשה את זה כבר אם כן מה התוצאות ומישהו מוכן להסביר מאיפה אני מתחיל ואיך תודה המפרט:D930 ASUS P5LD2 GF6800 512 DDR2 KINKSTON CL4

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  19. אני רוצה לעשות פעם ראשונה אוברקלוקינג!! ואני רוצה לעשות אותו על הכרטיס מסך שלי ;D והורדתי תוכנה בשם GeForce Tweaker וכשנכנסתי לקטגוריה של NV Clock יש לי Core Clock:250 Memory Clock:333 עכשיו זה נחשב הברירת מחדל לאן אני צריך לשנות את זה?

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  20. שלום יש לי מארז עם כמה מאווררים שבאו איתו, הם מחוברים לחיבורי 3 פינים על הלוח אם. כל החיבורים על הלוח אם משומשים. אני מעוניין להוסיף מאוורר. קיימים מאווררים עם חיבו 3פין, או 4פין מולקס ישירות לספק. אםנם אני התרשמתי ממאוורר מסוים ואני רוצה לקנות אותו, ויש לו רק חיבור 3פין. האם קיים מעביר של 3פין (אליו יתחבר החיבור של המאוורר, במקום ללוח אם) ל 4 פין מולקס? למשל האם דבר כזה יכול להתאים? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_142&products_id=2302 האם מישהו יודע אם 4 החיבורים (4 חיבורי המאווררים, שחורים ולבנים) הם זכר או נקבה?

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  21. אפשר לעשות על המחשב הזה אוברקלוק טוב? ובלוח אם אפשר להעלות רק מ100 ל133 שזה מעלה ב500 מגה הרץ למה אי אפשר בקפיצות קטנות

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  22. Started by SuperStyle,

יש לי freezer 64 pro אם המעבד amd athlon 4400+ 2.3 ומתח 1.35 V אם המאורר הישן שלי(של האיאמדי שמקבלים)והספק כוח fsp 300w היה לי בערך 43 מעלות במנוחה בלי OC. אחרי זה החלפתי ספק ל ezcool ps-1000 500wat ופתאום התמפרטורה 65 מעלות במנוחה אבל המתח אותו דבר. אחרי זה החזרתי לספק fsp 300wat וזה עדין היה 65 מעלות במנוחה. אז קניתיאת ה freezer 64 pro והטמפרטורה היתה 45 מעלות במנוחה בלי OC ואם מתח 1.35 ובתוכנה S_M זה עובר את ה 65 מעלות ולא עבר את המבחן. כל זה בלי OC למה זה ככה??? והזרימה במארז טובה מאורר קידמי שמכניס אוויר מאורר אחורי שמוציא אוויר המאורר של המעבד עומד כך שהאויר החם יוצא מהמאורר האחורי. הטמפרטורה במארז זה 33 הטמפרטורה בחדר גם 33 הכרטיס מסך 50(nvidia 7300gt) והדיסק קשיח …

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  23. Started by The_Byter,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=121114 http://www.hipro-tech.com/products.html http://www.cooling-masters.com/articles-40-0.html

24. שלום לכולם, התקנתי את ATITools בגרסה אחת לפני אחרונה, וכשניסיתי להפעיל אותה ולהתחיל בדיקה אוטומטית של הליבה של הכרטיס מסך שלי Radeon X1950Pro שני המסכים שלי (אני עובד ב- Dual Screen ) פשוט מפסיקים להגיב. המסכים לא כבים, שימו לב, הנורות חיווי נשארות במצבן הרגיל (והירוק ), אבל התמונה נעלמת משני המסכים. יש לי מישהו הסבר הגיוני לזה? להלן מפרט המחשב: Mainboard : Gigabyte M55S-S3 Chipset : nVidia nForce 550 Processor : AMD Athlon 64 X2 3800+ @ 2000 MHz Physical Memory : 2048 MB (2 x 1024 DDR2-SDRAM ) Video Card : Radeon X1950 Pro Hard Disk : WDC (160 GB) Hard Disk : SAMSUNG (500 GB) DVD-Rom Drive : Optiarc DVD RW AD-7170A Monitor Type : FVVI1C0125662 - 15 inches Monitor Type :…

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  25. Started by B@Kss,

ברשותי I7 920 D0 MUGEN II DFI LANPARTY X58-T3eH6 GTX260 GS 216SP GAINWARD 6GB DDR III G.skill 1333MHz TRIChannel Antec P182 Corsair W750 לא מזמן התחלתי לעבוד על OC למעבד ויש לי כמה שאלות.. הבנתי שרצוי לנעול את יחס הDRAM:BCLK ל1:1 ואני לא מוצא שום אפשרות כזו בביוס. יש אפשרויות כמו DRAM BCLK, Uncore frequency וכ'ו..ואני לא מוצא קשר ביניהם למחלק הזכרונות.בדקתי בCPU-Z ורשום שהמחלק הוא 2:8. הבנתי שזה לא טוב ורצוי לשנות אותו ל1:1 כדי למנוע נזק לזכרונות ואי יציבות, אני צודק? או שניתן להעלות את התדר בעזרת הBCLK ללא חשש, כל עוד הטמפ' סבירה?[נכון לעכשיו, עם הפעלת P95 היא לא עוברת את ה57 בסטוק] כמו כן, BCLK הוא בעצם ערך הFSB בשמו החדש במעבדי הI7? תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.