עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום רציתי לדעת לאיזה מעבד של INTEL C משתווה AMD ATHLON XP MOBILE שעושים לו OC ל 2700MHZ כמובן שגם ה INTEL צריך להיות ב OC רציני השאלה אם אפשר להביא את הקירור אוויר את האינטל שיעבוד במהירות הזאת של ה AMD ואם כן אז איזה מהירות בערך הוא יצתרך ?? הבנתי ש 2700MHZ שווה ל 4400+...

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  2. שלום רציתי לדעת עד כמה לדעתכם אני יכול למשוך באוברקלוק את הכרטיס מסך שלי (6800 LEADTEC) עם הקירור סטוק בלי סיכון ממשי.. והאם זה קריטי, אני מתכוון האם זה אני יראה שיפורים שנראים לעין במשחקים כמו HL2 דום 3 וכל אלה.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  3. כי הבדל המחירים הוא גדול מאוד. המשאבה לאקווריום (3000 ליטר בשעה) עולה 120 שקל , ומשאבה מיוחדת לקירור מים , בהספק של 2000 ליטר בשעה , עולה 600 שקל! אמרו לי (בחנות) שהמשאבות האלה לא עושות רעש, ואפילו הדגימו לי. יש חיסרון כלשהו בשימוש במשאבה לאקווריום? בנוסף , מישהו מוכר בלוק קירור מים טוב? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by giloman,

אני רוצה לקנות ZAMAN 7000B CU (התקציב הוא 200 ש''ח ) יש לי אינטל פנטיום 4 3ג'יגה נורת'ווד הטמ''פ עם קירור סטוק היא 45-6 מנוחה ו52 מאמץ (6 מאווררים במארז 4 מכניסים 2 מוציאים ) 1: האם הטמ''פ שלי עכשיו הם נורמליות ? 2: בכמה יישפר לי הזלמן ? 3:האם הזלמן יכול להחזיק OC עד 3.6 ?

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  5. יש איזה יתרון לאחד מהם על השני?

• 2 תגובות
    • 454 צפיות
  6. Started by PhP dUdE,

שלום כבר בניתי הכול חוץ ממשאבת מים שאי אפשר לבנות אוקי אז ככה לחבר שלי יש בדיוק כזה במצב חדש לגמרי: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=26236&item=3833817320&rd=1#ebayphotohosting זה יספיק לי בשביל לקרר מארז מידי טאוור?

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  7. למאיץ nVidia Geforce 4 MX440 128MB DDR אני פשוט חושש לפגוע בו, כיצד ניתן לעשות זאת (אם בכלל ניתן) ובדרך היעילה והבטוחה? תודה!

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  8. Started by Idan-h,

למעבד שלי יש FSB של 133 (533 באס). אם אני מעלה למשל ל134FSB, אז אוטומטית זה המהירות של הזכרון תעלה בMHZ אחד? ז"א תהיה 334 ואז בגלל הדואל זה יהיה 668 (תסתכלו על המפרט בחתימה)? תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  9. Started by piggy_thrower,

שלום לכולם רציתי לדעת אם הטמפרטורות תקינות: 46:32 ב-IDLE, 50:34 במאמץ (UT2004 לדוגמא) המחשב עבר OC סטנדרטי לפי אופציה שה-BIOS נתן להחליף מ-2500 ל-3200 יש לי AMD ATHLON XP 2500@3200 עם וולקאנו 12 שעובד בד"כ על FULL 5700 RPM 1.7 וולטאז' של CPU. יש לי שני מאווררי 120 - אחד מקדימה שמכניס אויר ואחורי שמוציא - אחד על 1900 RPM והשני 1500 לוח אם - ABIT NF7 SL 2 מארז של COMPUCASE 6A19 תודה

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  10. Started by Lanzar,

שלום לכולם רציתי לשאול אם קיימים ביוסים מתקדמים לכרטיסי מסך, למשל כמו הביוסים של TIC-TAC ל ABIT NF7 ביוסים שיביאו יכולת OC גבוהה יותר ?? אני צריך שהביוס יתאים ל ASUS 9800XT מישהו יודע ?? מכיר ?? שמע ??

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  11. למי שיש לוח כזה שידבר איתי בבקשה באיסיקיו 7712733 יש לי הצעה מעניינת.

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  12. Started by Dom,

בחנות שבה אני קונה מציעים לי מעבד TRAY, כלומר ללא אריזה, אך ביחד על מאוורר CoolMaster (היבואן לא יודע איזה דגם) במקום המאוורר המקורי. האם כדאי לי ללכת על ההצאה ואיך המאוררים והגופי קירור האלה לעומת הקירור המקורי שמגיע עם +AthlonXP 2500 מבחינת רעש ואיכות. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 438 צפיות
  13. Started by TheShadow,

קודם כל מה זה אוברקלוקינג?(לפי מה שהבנתי זה לשפר את מהירות CPU או לשדרג או משו כזה..) ואיך אני עושה את זה? יש לי p4 2.4 Processor Properties Manufacturer Intel Version Intel Pentium® 4 External Clock 133 MHz Maximum Clock 3066 MHz Current Clock 2400 MHz Type Central Processor Voltage 0.0 V Status Enabled Upgrade ZIF Socket Designation Socket 478 יש לי 256+512 זכרון לוח אם: Motherboard Properties Motherboard ID 12/26/2002-SiS-646-6A6IXG0XC-00 Motherboard Name Gigabyte GA-8ST800(-L) Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz (QDR) Effective Clock 533 MHz Bandwidth 4267 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type SiS MuTIOL Bus Width 1…

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  14. Started by A.Iniesta,

איך מרכיבים מאוור בפנטיום 2 ?? וכמה מאווררים אני יכול להרכיב שם??

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  15. שלום לכולם שידרגתי את המחשב ל p4 - 3 gb פרסקוט לוח של אינטל 865pe יש לי בעיה שבמד טמפרטורה אני רואה שהמעבד מגיע ל 60 + (מעלות) ומשהו שנקרא ZONE 2 מגעיה ליותר מ 55 מעלות יש לי מעוורר 12 ס"מ מאחור ומאוורר גדול על המעבד עדיין כלום לא עוזר מה לעשות??? עזרו לי בבקשה תודה

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  16. Started by ZivX,

אני לא מצליח להוציא את המאוורר של המעבד. אין שם ברגים או משהו. זה מאוורר מקורי של אינטל. פנטיום 4. פשוט מתחת למאוורר יש שכבה נדיבה של אבק אני רוצה לנקות. איזה עוד מידע אתם צריכים? יכולים לעזור? תודה. ודרך אגב, מה זה הבלוק ברזל הזה מתחת למאוורר?

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  17. האם אפשר לעשות אובר קלוק לכרטיס מסך הנ"ל(gforce 4 440 mx 64 mb)? (עד כמה ישתפר הכרטיס?) ושאלה נוספת, האם אפשר לעשות אובר קלוק "שווה" למעבד אינטל פנטיום 4 1.70 ג'יגה הרץ? **עריכה**- ואם הייתי עושה אוברקלוק כמו שsubx אמר, לביצועים שדיבר עליהם, בכמה מעלות יתחמם לי המחשב?

• 2 תגובות
    • 448 צפיות
  18. Started by Deablo,

אנשים למי יש כאן את התהליך ההתקנה של CoolerMaster Cool Drive 4 http://aluf.co.il/indexe.asp תודה מראש

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  19. יש לי כרטיס לכידת וידאו עם רכיב שמודבק עליו גוף קירור (צלעות) בגודל 35X 35 מ"מ (והוא נמצא נמוך על יד הסלוט - ומעליו יש בלוק טיונר). גוף הקירור רותח בזמן שהכרטיס פועל. אני מחפש לקנות מאוורר בגודל 30 30X עד 35 35X מ"מ - רצוי מאד עם מיסב כדורי. (כמובן 12V) מישהו יכול לתת לי שם (וטלפון או אתר) של חנות שמוכרת כאלה מאווררים? רוב החנויות באינטרנט מפרסמות מאווררים גדולים מדי שמתאימים למארזים ומעבדים. אפילו אלה שמיועדים לכרטיסי מסך הם תמיד 40 X 40 וזה גדול מדי בשבילי. תודה.

• 2 תגובות
    • 417 צפיות
  20. Started by liiight,

KINGSTON DDR400 תודה עריכה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_1148&products_id=3200 האם זה מוצר טוב, והאם יתאים לי?

• 2 תגובות
    • 404 צפיות
  21. חברה זוכרים את הסיפור שלי על הקלוק הלא מוצלך לזיכרונות חבר שלי אמר שקוראים לזה מריחת צבעים הוא אמר שזה בגלל קירור גרוע (הזיכרונות באמת די חמים) העם זה נכון?

• 2 תגובות
    • 466 צפיות
  22. Started by R9800P2,

פתחתי את המארז בפעם הראישונה וראיתי שייש לי מאורר 120MM והוא לא פועל מה לעשות שהמאורר הפעל?

• 2 תגובות
    • 447 צפיות
  23. Started by bugiman24,

יש ברשותי לוח אם של ASUS מדגם A7V133 , לוח דווקא טוב מאוד . כמו כן מותקן מעבד DURON 1300 ועליו מאוורר של חברת TT (אם אני לא טועה מסדרה 7 או משהו כזה) . דבר ראשון קראתי שניתן לבצע OC רק במידה והמעבד אינו "נעול" , השאלה היא האם זה נכון ובמידה וכן כיצד אני יכול לבדוק אם המעבד נעול או לא . דבר שני , במידה והוא לא נעול הייתי רוצה לבצע מספר נסיונות של OC ואודה אם תוכלו לתת לי את הדרך לבצע זאת היות וניתן לשחק עם ההגדרות בביוס וישנן הרבה אופציות לשנות . מקווה לתשובות מהירות ומקצועיות .

• 2 תגובות
    • 466 צפיות
  24. ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80D-HP New Model לא מצאתי באתר שלהם לאיזה כרטיסים הוא מתאים... הוא אמור להתאים ל GIGA-BYTE 9600PRO ???

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  25. המעבד שלי 3.0 HT NORTHWOOD עם איורור סטוק יש לי במארז מאוור אחד שמוציא אוויר של אנמרקס 120 ואחד שמכניס ליד ההארד דיסקים של 80 .. לא יודע של איזה חברה נראה לי TT או משהו כזה.. בכול מקרה אני אמור לקבל תכרטיס מסך שלי בקרוב או תליטק 6800 אולטרה או ת XFX ואני חושש שהם יעלו לי תטפמ' של המעבד ומלוח אם המעבד במנוחה בערך 40-41 והלוח בין 38-40 מה כדי לפי דעתכם לעשות???

• 2 תגובות
    • 535 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.