אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אתמול קניתי את ה TRUE 120 לסוקט 775 ונתקלתי בקצת בעיות בהרכבה. תגידו אחרי ההרכבה אני אמור להיות יכול להזיז את הקירור מהמקום? הוא לא נופל אבל אני יכול לסובב אותו במקום. זה אמור להיות כך? אולי שמתי יותר מדי משחת טרמית? אך אני מרכיב את המאוור גם על הקירור? ישבתי על זה אתמול שעה ולא מצאתי דרך! יש לי כבר שריטות רבות על הקירור מרוב שניסיתי. חייב את עזרתכם, אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
השבת התקנתי מאוורר של ארקטיק קולינג למעבד דורון. ההבדל ברעש מאד משמעותי. המאוורר המקורי מרעיש מאד. החדש גדול יותר באופן משמעותי ומסתובב לאט יותר. התוצאה היא מחשב שרק המק שלידו שקט ממנו. ממליץ בחום למי שמעוניין במחשב שקט. המחיר 45 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה קטנה איך אני יודע עם הזיכרון שלי באוברקלוקינג כי פתחתי CPU-Z ופתאום ראיתי שהזיכרון עובד על 333MHZ אחר כך נכנסתי לביוס ושיחקתי שם ושמתי את ההגדרה שתיהיה על AUTO וזה הפך ל 400 MHZ אולי התמונה יכולה לעזור לכם
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, -האם AC FREEZER PRO REV 2.0 יכנס ב ANTEC P183 (לוח 1366 - GA-EX58A-UD3R) ? האם יש קירור שעדיף עליו (עד 250-200 שקל) ? - חשוב מאוד שיהיה כמה שיותר שקט. מתוכנן OC, לא יודע עד כמה כבד, אבל קירור טוב אף פעם לא מזיק. - אם אפשר לקבל המלצה על מאוורר 120mm למארז הנ"ל - שוב, שיהיה כמה שיותר שקט. לאחר חיפושים מצאתי את ה Thermaltake SilentCat 120mm (מסתבר שהוא עדיין קיים, יש לי אותו עכשיו על המעבד בA64 3200+), והוא עובד ב1600RPM על 16dba שזה הכי שקט שמצאתי - מישהו מכיר את המאוורר? אם למישהו יש המלצות למשהו טוב יותר - אשמח. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
קניתי מעבד 3800+ סוקט 939 אבל בחבילת TRAY אז ככה שהוא בא בלי מאוורר... קניתי מאוורר Speeze Dolphinreef דגם:EE787S3 (אני כמעט בטוח..) מה אתם יכולים להגיד לי על המאוורר הזה? הוא יותר טוב ממאוורר סטוק?
-
- 2 תגובות
- 442 צפיות
-
-
נאמר לי בחנות כשקניתי את הכרטיס:GAINWARD GEFORCE 4 POWERPACK GOLDEN SAMPLE ULTRA\650 XP VIVO 128 DDR. שאם יש את המדבקה המוזהבת הכרטיס מיוחד ל OVERCLOCKING.זה נכון. ד''א זה RETAIL.
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
-
המארז מגיע עם שני מאווררים של אנטק עם שלוש אפשרויות מהירות. אחד עליון 140MM שניתן לחבר רק למעלה. ואחד אחורי 120MM למעלה (הספק למטה) שאותו העברתי לצד הכרטיס מסך, עם אפשרות לשליטה על מהירותו מחוץ למארז. המארז כולו מרושת ב 4 מאווררים 3 120MM ואחד 140MM השאלה היא לאן לחבר את המאוורר של אנטק (שיש לי יכולת לשלוט במהירות שלו ללא לפתוח את המארז)? האם לצד הכרטיס מסך שינשוף עליו? אולי מקדימה שיכניס אויר? תודה...
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני מעוניין לבדוק את הטמפ' במארז שלי כדי שאוכל להתחיל לעבוד ולסדר את המאווררים במארז. יש לי מארז MIDI תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 432 צפיות
-
-
אני מתלבט בין גופי הקירור האלה שיש לי כרגע בבית עד עכשיו הייתי עם ה DEEPCOOL ועשיתי לשניהם בדיקה במאמץ ואלה התוצאות : ה DEEPCOOL שהמשחה הטרמית נמצאת באמצע 51-50 מעלות ה DEEPCOOL שהמשחה הטרמית מרוחה לגמרי 49-50 מעלות ה ZALMAN שהמשחה מרוחה לגמרי 49 מעלות שניהם מראים אותם ביצועים אולי הבדל מעלה אחת לטובת ה ZALMAN ואני מתלבט אם להחזיר את ה DEEPCOOL הוא טיפה יותר שקט 2300 סיבובים במקום 2400 של ZALMAN מה שמשגע אותי שה ZALMAN יש לו זרימת אויר 62 CFM קראתי ברשת וה DEEPCOL יש לו 42-3 CFM ויש להם ביצועים זהים לגמרי יש להם אותו מאוורר 92 מ"מ אבל הגוף קירור של ZALMAN כבד יותר בכמעט 40 גרם והגוף קירור נראה מקצועי יותר , הגוף קירור של ה DEEPCOOL נוצה ממש נוצ…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איפה אני בודק טמפרטורה של 9800XT? עם יש תוכנית מסוימת בדקתי באופציות של הכרטיס אין שם כלום תודה לכול מי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
איך זה יכול להיות הכרטיס לא צירך להיות על 1000?
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
OK אני רוצה לעשות חלון במארז שלי ( ANTEC AMG 1080 ) הכלי שיש לי זה gigsaw. אני רוצה לעשות חלון מרובע. כמה שאלות: 1. איך אני עושה את הפינות? 2.איך אני מחליק את החלון? 3.אני רוצה לחבר את החלון אם ברגים, כמה יותר גדול הפרספקס צריך להיות? 4.איך אני מונע סריטות? תודה מראש אור
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני כרגע על 3.2 יחס של 1:1 עם הזכרונות FSB של 400,ניסיתי לעלות ל - 440 ,העלתי מתחים למעבד ( 1.465 ) ולזכרונות ( 2.15 ) ואת התזמונים שיניתי ל - 5-5-5-15 ולא מצליח לעשות POST .
-
- 2 תגובות
- 417 צפיות
-
-
מחפש ספק כוח טוב עד 200 שקל 400 וואט יש לי שאלה מה הבדל בין ספק כוח במאה שקל לבין ספק יקר שיש להם אותם הספק אני אישית כרגע יש לי ספק 400 וואט שקניתי במאה שקל ועובד מצוין בגלל שאני רוצה להחליף כרטיס מסך אני חושש שהספק לא יחזיק מה שבטוח אני אבדוק את הכרטיס על הספק הקיים ואם הכל יעבוד חלק אז מה זה אומר שאולי אנחנו מוצאים הרבה כסף השאלה מה עם כל המחשבים במשרדים שעובדים כל הלילה השאלה שלי מה קורה אם ספק נישרף מה יכול לקרות האם זה יכול לגרום לשריפה???
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
היי אני קונה בקרוב חלקים ומרכיב מחשב, לקחתי את המעבד Intel Core 2 Quad Q6700, 1066MHz, s775, 8MB Tray (וגם לCore 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB Tray כי אולי אני יקנה אותו במקום) אני צריך למצוא לו גוף קירור מתאים אבל אני לא ממש מבין בגופי קירור, אני צריך רק מהקטלוג של http://ksp.co.il כי משם אני קונה באתר תבחרו בעיר באר שבע שאתם נכנסים ואז למעלה בימין יש "קטלוג חלקים" תכנסו ותרדו טיפה למטה יש שם גופי קירור תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום חברים מדובר בנטבוק MSI WIND U100. החברה הוציאה למחשב עידכון ביוס .שייש שם כפתור אפשרות חדשה לעשות אוברקלוק 8%/15%/24% Recently MSI released the official 1.09 Bios on their website as the only downloadable bios - a big move that shows they endorse overclocking their machines, a feature that was left out of the Wind upon launch. This official bios release has all the features of the beta 1.08 bios (one-button 8%/15%/24% automatic overclocking by pressing Fn+F10 on AC power http://www.electricvagabond.com/2008/10/msi-wind-bios-109-update-overclock-and.html עשיתי את העידכון ועכשיו אני רוצה לעשות אוברקלוק 24% לעשות ? זה לא יהרס את המחשב ?
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת האם המאוורים הבאים רועשים: 1. volcano6/7 2.tti אם כן האם יש המלצה למאוורים אחרים המתאימים למעבד athlon 1800 ושאינם רועשים. כמובן במחירים סבירים.
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אני צריך קירור טוב ברמה של הטוניק ובסכום שלו לתושבת 478 תגידו איך הקירור של Thermaltake Big Typhoon with Silent 120m"m Fan ומה ההבדל בין: BigTyp 120 CL-P0114 לזה: BigTyp 120 Vx CL-P0310-01 ואם יש הבדלים ביניהם? אפשר להציע עוד קירורים לתושבת 478 ובמחיר של הטוניק!
-
- 2 תגובות
- 411 צפיות
-
-
שלום, הרצתי עכשיו PRIME 95 כאשר הZALMAN 7000B-CU של הBARTON 2500@3200 שלי עובד על מהירות הכי גבוהה, אבל כל שאר המאווררים של המארז (4) כבויים כי ככה הוא בלילה.... וקיבלתי ERROR אחרי כמה דקות... אחרך כך הרצתי כשאאר כל המאווררים פועלים והמעלות נמוכות בהרבה ושוב אחרי כמה דקות אותו ERROR... הבעיה בחומרה לפי מה שכתוב שם..... מה זה יכול להיות? איך אני מסדר את זה? תודה רבה מראש, ניר.
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך ואני רוצה לישמור את ההגדרות החדשות כמו שצריך ואיך אני יכול לדעת אם האוברקלוק יציב? תודה למי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 402 צפיות
-
-
היי, זה המעבד שבתמונה . והטמפרטורה נעה בין 40-42 מעלות, האם זה תקין ? ומה המקסימום ? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
שלום אני הוספתי לפני שבוע 512x2)1gb( RAM ואמרו לי שעם יש לך עוד מאוורר בבית ממולץ להוסיף כדי שכול המערכת לא תתחממם עכשיו עינתי במדריכים על סירכולציה נכונה והמחשב שלי לא ביוק נמצא שם עם תוכלו לעזור לי אשמח תודה! יש לי מחשב על חלון צד ומאורר(!!באמצע!!!) שמוציא יש לי עוד מאורר "בפרונט" שמכניס אויר(!!!במארז בחלק התחתון!!!) וכרגע הוספתי עוד מאורר ב מאחורה של המחשב שמכניס אויר יאנו שנים פנימה והצדדי מוציא אני לא בטוח שאני צודק מה אתם אומרים??
-
- 2 תגובות
- 466 צפיות
-
-
השתגעתי מזה ב CPU-Z תחת לשונית Mainboard הוא מראה לי שה PCI-E Link Width עובד על X1 במקום לעבוד על X16 זה קשור לכרטיס מסך.... ניסיתי לנעול את ה PCI-E על 100 בביוס ואין שינוי יש למשהו פתרון? הביוס מעודכן לגרסה הכי חדשה - F9
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
לפי ניחוש שלי, הרי שגוף הקירור למעבד הגראפי שונה כאשר היצרנית של הכרטיס היא שונה, למרות שהמעבד שייך ל-ATI או NVIDIA. המעבדים השונים, מצד שני, מתאימים יותר או פחות ל-OC, לפי הדגם. ובכן - האם הביצועים של כרטיסים של חברות שונות שונים למרות שהמעבדים הם דומים? אם אני עושה OC לכרטיס מסך של חברה המאפשרת זאת אבל שורף את המעבד - האם שרפתי גם את האחריות? האם OC סולידי הוא בטוח מספיק ומשתלם? בנוסף שאלה כללית - אם אני קונה מערכת מחשב חזקה מבחינת השילוש הקדוש: מעבד - לוח אם - זכרונות... כמה זה יכול לאפשר לי להתפשר על כרטיס מסך? אני מעוניין לקנות מערכת מאוד חזקה ולהוסיף עד 1000 ש"ח לכרטיס מסך כדי לשחק גם משחקים למרות שלא לשם כך מיועד המחשב. אני ארכוש קונרו עם לוח אם מתקדם ל-OC, והשאלה …
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-