אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
כותרת אם תוכלו לכתוב לי את הדגם
-
- 7 תגובות
- 578 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני רוצה את החלקים הכי טובים לOC אני קונה מערכת קירור מים של ASETEK למעבד,CHIPSET ולכרטיס מסך, אני קונה מעבד E6600 ואני רק רוצה שתמליצו לי על הזכרונות והלוח אם הכי טובים לOC כמה שיותר טוב בשביל המערכת אני רוצה להגיע למינימום 3.2GHZ (כמובן כמה שיותר יותר טוב) התקציב שלי לזכרונות וללוח אם הוא +- 3000 שקל
-
- 0 תגובות
- 423 צפיות
-
-
שלום לכם אנשים! יש לי רעיון למוד שאני מתכנן, למרות שהוא לא *הכי* מקורי שבועלם... אני הולך לחרוט את השם של המארז שלי על החלון, ועוד איזה ציור. עכשיו לעניין - השאלה שלי היא: אני מתכנן לעשות את זה עם דרמל (יש לי אחד כבר..), אז איזה ראש אני צריך, והאם אני צריך לעבוד במהירות נמוכה (5K RPM)? תודה לכל העונה, ומומלץ תשובות מאנשים שעשו את זה..
-
- 8 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 2000 0.18 . רציתי לדעת איזה טמפ' זה בסדר לו??? ואני משתמש בתוכנה SPEED FAN 4. אז איזה temp זה של המעבד??? זה בסדר אם במאמץ הטמפ' הייתה 57???
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
יש לי את הקומפיוקייס המהולל ושמתי בתעלת איוורור מאוורר 80 מ"מ עם דבק סלוטיפ, המאוורר מכניס אוויר זה בסדר? או שהוא צריך להוציא? הטמפ' עכשיו הם: 31 לוח 45 מעבד 40 הארדיסק (לפעמים 38) כל אלה בלי מזגן, קרור סטוק, בלי מאוורר קידמי הטמפרטורות סבירות? מה יקרה אם אני יקנה עוד מאוורר 120 מ"מ מקדימה? יהיה שיפור בכמה מעלות? וחשבתי ללכת על אחד המאווררים כאן: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/default.php?cPath=174_124_168 איזה הכי מומלץ? אין לי בעיה עם רעש אבל אני לא רוצה שיהיה יותר מדי רועש התקציב זה 100 שקל ככה ולא אכפת לי עם לדים בלי לדים, יש שם 2 של טרמלטק. אחד סמארט ועוד אחד מעליו מה הביצועים שלהם?
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי מעבד PD 930 אין אורברקלוק או משהו מאוורר מקורי של המעבד ועובד בטמ'פ של 60 מעלות במצב נח מה לעשות קניית המעבד ב אייבורי והתקנה עצמית מה לעשות??? תודה לעוזרים!
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אחרי שהרכבתי את הרשת על מארז ה 3D AURORA 570 זה עזר קצת בקירור המחשב אבל עדיין לא מספק אותי : יש תמונות של מפרט המחשב והטמפרטורות ותמונות של המחשב עצמו כל זה בכדי שתעזרו לי .. אני צריך כל אפשרות שיש לכם בראש בכדי לקרר יותר טוב את המחשב מה שאני יודע שאני חייב להחליף את המאווררים המקוריים של המארז כי האם ממש אבל ממש עצלים ואני צריך המלצה למאווררים שמכניסים/מוציאים הרבה אוויר אבל שיהיו שקטים מאוד תסתכלו בתמונות ותגידו מה לדעתכם כדאי לשעות ?? ( ההארדדיסק והכ.מסך מאוד חמים למשל) [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן ! אני צריך ייעוץ - טמפרטורות המעבד שברשותי בכותרת הינה 33-36 מעלות בidle ובערך 47C במאמץ מלא. האם זה תקין ? Thermalright SKL-948U ו Vantec Tornado 92mm ו2 מאווררים 120MM במארז וכמובן 2 המאווררים של הספק כח HEC475W .... נורמאלי ? תודה וטמפרטורת מערכת chipset - idle - 31-35 load - 38-41 - אין שום קירור אקטיבי על הצ'יפסט - רק היטסינק של היצרן epox
-
- 7 תגובות
- 552 צפיות
-
-
מה הטמ"פ הנורמאלית למעבד 1000 ליבת - Thunderbird הטמפרטורה שאוורסט מראה לי עכשיו במנוחה היא עד כ.55 מעלות צלסיוס כדאי לי לשדרג את הסינק למשהו יותר סביר עכשיו יש לי שם סניק אלומיניום גנרי ?.. :-\
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום , מצורפת תמונה שהמחלק שרשום שם הוא CPU\10 מה זה בידיוק אומר . האם זה 1:1 ? או לא ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי את המפרט שבצד עם big typhoon vx.. אני צריך עזרה בייצוב הe6600 על 3.2.. כרגע אני במתח 1.4625 למעבד והבדיקות עוברות אמנם - orthos אבל אחרי הבדיקות המחשב נעשה איטי מאוד -חוסר יציבות אני מניח.. האם אני צריך להעלות את המתח למעבד עוד או שמה יש דרך אחרת לייצב אותו? היחס זיכרון fsb הוא 1:1 וכרגע הFSB על 356.. יש אופציה אחרת חוץ מלהעלות את המתח למעבד? + האם orthos היא בדיקה מספיק טובה על מנת לבדוק יציבות של מעבד?
-
- 7 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שעשיתי לממעבד הE8400 שלי OC עד שהיגע למהירות ליבה של 3.82 GHZ,אני צריך כמה עצות כיצד לייצב אותו... קודם כל,אני משתמש בלוח ASUS P5N-D,וארבעה סטיקים של ג'יגה זיכרון 800MHZ(מהם הווינדוס אקספי 32 ביט רואה רק 3 ג'יגה...) אז ככה,המעבד מקבל מתח של 1.35 וולט,הזכרונות מקבלים 2.09 וולט(חוץ משני אלה,כל שאר המתחים בAUTO) הזכרונות בתזמון 5-5-5-15(התזמון המקורי 4-4-4-12) טמפרטורת המעבד במנוחה על פי REAL TEMP היא 42 מעלות בערך...אבל תחת OCCT במאמץ היא עולה מעל ל60 מעלות... תדר הPCI-E על 100 בכל מקרה,המחשב אינו יציב,ונתקע לעיתים קרובות..אני צריך עזרה בלייצב אותו.. המחשב נתקע לא בהכרח במאמץ,ולכן אני מניח שהבעיה היא לא התחממות יתר...ניסיתי להוסיף מתח למעבד(עד 1.375 וולט),אב…
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי ברצוני לקנות מפרט כזה ולעשות לו OC כשחלק מהחלקים כבר יש לי.. Pentium E2180 Bus800Mhz, s775, 1MB, DualCore Zalman CNPS8000 4GB של 2GB Transcend X 2 HD 2600 Pro 512MB GDDR2 DX10 AGP ולבסוף לוח: ASROCK 4CoreDual-SATA2 s775 Conroe, VIA PT880 Ultra, PCI-E, AGP http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=4CoreDual-SATA2 אז ככה אני יודע שזה ציפסט של VIA והיתי רוצה לדעת מה דעתכם עליו לגבי OC ובכלל בכללי!! מצד שני קניתי כרטיס מסך חדש אבל מסוג AGP !ואין לי ברירה אם לוח אחר שיתמוח בDDR2 וגם ב775 חפשתי הרבה וזה היחד שמצאתי... אני לא מתחנן OC כזה רציני.. של 15% לא יותר! בנוסף הזכרונות הם 800HZ לומרות שהלוח הוא 667 זה יכול לעזור לגבי הOC?? ותודה על העזרה...
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
התייצבתי על OC למעבד ב (3770MHZ (1.360V. http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=580166 יש לי שתי בעיות: 1. לא מצליח לקבוע מתח קבןע למעבד ב BIOS - הוא לרוב עומד על 1.344 ב CPUZ ועולה ל 1.360 במאמץ מלא לשניה או שתיים. 2.ליבה 1 נכשלת במבחן PRIME95 לאחר כשעתיים - הבנתי שהגדרות כוונון עדין של GTL אמורות לעזור ליציבות העבודה של המעבד: http://www.anandtech.com/showdoc.aspx?i=3129&p=12 איך אני קובע מתח קבוע (ניסיתי לבטל את ה VDROOP ב BIOS ולא עזר....) ומהן הגדרות ה GTL? תודה על העזרה.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך הדרכה צעד צעד איך לכוון את הזכרון של OCZ DDR2 Titanium 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1150MHZ CL5 בלוח אם הבא - GA-EX38-DS4 עם מעבד E8500 3.16GHZ אני לא מבין בזה בכלל לכן אבקש הדרכה סבלנית, אני מצרף צילומי מסך של ההגדרות בביוס (מצולם מהמדריך ולא מהביוס שלי ממש) מה לשנות שם כדי שהזכרון יעבוד בתדר שלו 1150 או בתדר 1111 או ב1066 לפחות?? תודה רבה לעוזרים!! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך 9500GT DDR2, הבנתי שעדיף לי לקנות עם אוורור פאסיבי ככה הוא יותר שקט וגם ככה הכרטיס פחות מתחמם. באותה חנות שאני מעוניין לקנות יש להם: 1. כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce 9500GT Silent 512MB PCIe ¤415, קישור: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGNX-HG952Y - הכרטיס הזה מגיע עם 3 שנים אחריות, קירור פאסיבי (יש להם גם את אותו הדגם של החברה הזאת עם קירור אקטיבי ב30 שקל פחות בערך) ובחנות אמרו לי שבמידה ויהיו בעיות אז יחליפו לי בחדש במקום שאני אחכה שהוא יחזור מתיקון אבל הבעיה שאני לא כ"כ מכיר את החברה CLUB3D , בחנות הבנתי שהם יבואנים של החברה הזאת ובגלל זה במקרה של תקלה הוא מחליף לי בחדש במקום והם נראים ממש רוצים להכניס לי את זה למפרט של המחשב. 2. כ…
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום. הנני רוצה לקנות לדים כחולים אשל גדול הלד הוא קטן כידוע לי יש שני סוגי גודל של לדים גדול וקטן ורציתי לדעת אם יש לדים כחולים קטנים. בתודה!
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
-
שלום... אני צריך עזרה ממכם להשקיט את המחשב הבייתי בחדר שלי.. אני לא משתמש PRO.. עם כרטיסי מסך שעולים הרבה כסף וצורכים הרבה חשמל.. כל הרכיבים די בסיסיים.. ועכשיו שהתגייסתי לצבא.. אני רוצה הלשאיר את המחשב פתוח בלילות מדי פעם... המפרט של המחשב: Pentium 4, 2800 MHz Northwood HyperThreading 478 pin Motherboard Asus P4P800 Grapich Card ATI Radeon 9250 + DVI 512MB DDR HardDrive: WDC WD2500KS (250GB) ספק כוח ג'נרי לחלוטין וגם המארז.. אני מעוניין בדרכי השקטה כמה שיותר זולים.. מקורות הרעש לפי חוזק הרעש הם: 1) מאוורר של המעבד 2) ספק כוח 3) מאורר המארז.. אני צריך עזרה שלכם בבחירת 3 הרכיבים האלה... מאווררים למארז נראה לי שאני אלך על ארטיק-קולינג.. שני מאווררים ב70 שקל.. עכשיו נשאלת ה…
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
זה המערכת שלי אני מעונין בספק חדש שאלה האם הספק יעשה לי תמחשב יותר בטוח וטוב ? הלן המיפרט: CPU Type DualCore Intel Pentium D 830, 3000 MHz (15 x 200) מעבד Motherboard Name Asus P5LD2 (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) לוח אם Video Adapter MSI NX7900 GT (NVIDIA GeForce 7900 GT) (256 MB) כרטיס מסך Disk Drive WDC WD1200BB-00RDA0 (111 GB, IDE) כונן קשיח בינתים יש לי ספק ג'נרי 350 וואט מה כדאי ליקנות תקציב 500 שח מקסימום משו טוב תודה
-
- 7 תגובות
- 507 צפיות
-
-
יש לי מעבד 478 2.6MHZ Prescott ללא IHS קירור רגיל של אינטל ולוח M GIGABYTE GA-SINXP1394 ver 1 מה אתם ממליצים לי לעשות כדי להוצי יותר מימה שיש לי (אין לי יותר מידי נסיון ב OC )
-
- 3 תגובות
- 417 צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לי לוח אם ASUS P4P800 DELUXE והוא לוח ממש ממש מצויין ואני מאוד מרוצה ממנו, עכשיו מה שקורה זה שיש לו קירור פסיבי שזה אומר היטסינק רגיל ופשוט יחסית. עכשיו השאלה שלי היא איך אני יכול לחבר לו מאוורר או מאיפה אני יכול לקנות לו אחד כדי שאני אוכל לחבר, כי אני רוצה פשוט לקרר אותו יותר טוב, כי עכשיו זה מגיע לפעמים לחום גבוהה יחסית. הכוונה כאילו עכשיו במיוחד בקיץ... אשמח לקבל עזרה, הצעות והמלצות לדברים. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 65 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
אני צריך דגם של מאוורר פשוט 12 ס"מ למארז שהוא גם שקט.
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
קניתי לפי עצתכם תמאוור הנ"ל, חיברתי ללוח אם והכל והוא פשוט מרעיש בצורה בלתי נסבלת, חשבתי שהוא אמור להיות שקט בזמן מנוחה..
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-