עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. צריך קירור למעבד הנ"ל ללא OC סוקט 775 הגבול הוא 200 שח והדגש הוא על שקט

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  2. אתמול מרחתי משחה חדשה למעבד ... והטמפ' לא ירדה בכלל , היא אפילו עלתה באיזה מעלה או שתיים... האם זה בגלל שקניתי חרא של משחה(קניתי סתם משהו לא מוכר)..??? או בגלל שהשכבה הדקה שמרחתי שהיא עדיין לא כל כך דקה???

• 2 תגובות
    • 450 צפיות
  3. תקציב: 200 שקל לשני מאווררים ביחד[עד 100 שקל לכל מאוורר]. *גודל: 120 מ''מ (12 ס''מ). *עם או בלי לדים (צבעים/מנורות): אממ.. לא ממש אכפת לי, אבל אם יש לד, אז שהיה אדום. *ישנה עדיפות לשקט? כמה הרעש מפריע לכם מ1-10?: כן, מעדיף כמה שיותר שקט. *איזור מגורים ו/או חנות מועדפת: KSP בלבד! הערות נוספות: אני צריך שני מאווררים לשים בצד של המארז Cooler Master Storm Trooper, אז תתאימו בבקשה. =]

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  4. Started by d-undertaker,

יש לי מעבד אינטל פנטיום 2.8 סוקט 478 ג'יפורס FX5200 512 זיכרון לוח אם אני אחר כך יגיד פשט שכחתי תשם.. הקיצור הקירור שלי הוא המקורי של אינטל וניקיתי אבל המון פעמים ויש לי 3 מאווררים במארז אחד מאחורה אחד מקדימה ואחד ששמתי לפני כמה ימים בשביל לקרר תמעבד כי הוא התחמם יותר מדי אז שמתי אותו מעל המאוורר של המעבד

• 2 תגובות
    • 429 צפיות
  5. Started by Vatos-Locos,

אני רוצה לפתוח בהתנצלות.. חחח עשיתי חיפוש והבנתי בכללי איך אמורים להפעיל תתוכנה אני יגיד לכם מה בדיוק עשיתי ותגידו לי אם זה בסדר.. אחרי הרישום בלה בלה בלה הוא ניסה להתחבר לאיזה שרת באינטרנט, עשיתי לו סטופ סגרתי את התוכנה כי היה מאוחר והלכתי לישון.. ( עד כאן הכל בסדר ) קמתי בבוקר הפעלתי את התוכנה היא שוב ניסתה להתחבר ל PRIMENET SERVER ולא הצליחה, אז עשיתי לה STOP אחרי כמה שניות מצאתי בתפריטים את האופציה TORTURE TEST לחצתי עליה וזה התחיל להריץ שורות (הפרש בין שורה לשורה בערך 20 שניות נראה לי לא ממש ספרתי.. אולי יותר אולי פחות) ראיתי שהמעלות עולות ועולות, הפעלתי מאוררים ובערך אחרי איזה 5-10 דקות הטמפרטורה נעצרה על 41-42 מעלות השארתי את התוכנה ככה פעול, אחרי איזה 40 …

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  6. Started by dima_s,

שלום! אני מחפש מידע על GTL REF, את כל מה שאפשר בנושא. אם אפשר בשפה עברית או רוסית. תודה

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  7. המאוורר של הכרטיס מסך אך אני מגביר את המהירות? יש לי Galaxy 7900 GT בזמן משחק 65 מעלות בזמן מנוחה 48 עכשיו 65 זה לא הרבה?!

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  8. Started by Oriz,

נמאס לי שהכרטיס מסך שלי (6800GT) על 63 מעלות במנוחה (וזה עכשיו כשקר, בקיץ הוא היה על 69 במנוחה ), כרגע אני עוד מתלבט אם לבקש שיחליפו את הכרטיס או לקנות לו קירור, ופה מגיעה השאלה, עד כמה טוב הסיילנסר? יספיק בשביל להחזיק את הכרטיס בלי להתחמם יותר מידי? (אולי גם לקצת אוברקלוק כדי להגיע לULTRA) ואם לא אז איזה קירור מומלץ (בכמה שפחות כסף, מקסימום 150) ועוד משהו, הסיילנסר מקרר גם את הזכרונות או שצריך לקנות להם קירור בנפרד? ד"א הסינק שיש לי עכשיו (קירור סטוק של לידטק) מכסה את שני הצדדים של הכרטיס ולפי מה שראיתי הסיילנסר מכסה רק צד אחד, זה משנה? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  9. Started by shy30h,

הי אנשים אחרי שהגעתי עם ה- q6600 go שלי מ-2.4ghz ל-3.2ghz יציב prime 95 עם 70 מעלות במאמץ גג ומתח 1.4V אני רוצה להגיע ל-3.6ghz עם: קירור אוויר scythe katana 3 לוח gigabyte ga-p35-ds4 rev1.0 2 זכרונות: DDR2 1066 (PC2 8500) Timing 5-5-5-18 Cas Latency 5 Voltage 2.1V - 2.2V כרטיס מסך nvidia geforce gt 220 ספק hec 580W האם כדאי לי או שאני מסכן את הכל? אם כדאי אז מה אני צריך לשנות בביוס?מתחים,תזמונים,מכפלה X8 או X9 וכמובן FSB כרגע אני על 357x9=3.2ghz - זכרון בביוס 1066 ותזמוני זכרון על אוטומט.אשמח לקבל תזמונים יציבים לזכרונות שלי תעזרו בבקשה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. חיברתי מאורר למעבד אך הכבל שהגיע עם המאורר הוא עם 3 פינים. חיברתי את הכבל ל CPU_FAN שעל הלוח האם שיש לו תכלס 4 פינים (זכר) אך אחד לא מחובר מפני שכמו שאמרתי לכבל של המאורר יש מקום רק ל 3. אני מנסה לשלוט על המהירות דרך speedfan אבל הוא לא מצליח, הוא מראה לי את הסל"ד של המאורר החדש אבל כשאני משנה את המהירות באחוזים כלום לא משתנה. יש דרך לשלוט על מהירות המאורר לכבל עם 3 פינים בכל זאת ? נאמר לי פה פעם שכן..

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  11. Started by Xenomorph,

יש לי לוח Asus A7V333 ואני מעוניין להוסיף מאוורר 40מ"מ על ההיטסינק של הלוח ע"מ לקרר אותו יוצר... רציתי לדעת באיזה כיוון אני צריך לשים אותו ? שהוא ידחוף אוויר על הצלעות או הפוך ?

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  12. Started by dorosh,

הי חברים. אז כמו שהכותרת כבר מספרת ישנם 2 דגמים שאני מתעניין בהם למחשב של אחי, שניהם של חברת corasir אבל 2 דגמים שונים: הראשון הוא h150i pro ושהני הוא h150i pro xt ניסיתי לחפש מידע באינטרנט וההבדל הבולט שמצאתי היה שבדגם אחד יש הגבלה של ה rpm של המאווררים ובשני אין. אבל, מצאתי גם איזכור לכך שיש שוני במשאבת מים ולכן אני פונה אליכם. מישהו מכיר לעומק את הקירור וההבדל בין הסוגים? יש פרטים נוספים שיש בהם שוני? אשמח שמישהו ישפוך אור על העניין. תודה!

13. יש לי צורב DVD וצורב CD, אחד מהם מרעיש בצורה מטורפת ואני לא יודע מה לעשות יכול להיות שזה ההארדיסק? כי אני פשוט שומע שזה משם באיזור מה עושים כדי להשתיק את זה?

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  14. Started by nivster,

שאלה לי: פירמטתי לפני כמה זמן את המחשב, ולפני שפירמטתי היתה לי אופציה לשנות את המהירות של הזיכרון והמעבד של הכרטיס מסך (Geforce2 MX400). אחרי שפירמטתי האפשרות נעלמה, ואני לא זוכר איך פתחתי אותה בהתקנה הקודמת. מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  15. Started by RadeonXt,

במחשב AMD +3000 64 Bit, שעושים מאפיינים על ה"מחשב שלי" ומתחת לפרטים של המחשב בסוף רשום "הרחבת כתובת פיזית". מזה אומר ? שיש אוברקלוק ?

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  16. Started by kage,

אז ככה. עד היום, כמאט לא יצא לפתוח את הCASE ולראות איך עובד ה AC7PRO שקניתי לפני כמה חודשים את הקירור הרכיבו לי בחנות. היום, קניתי HDD חדש, ובשביל ללכת איתו יד הסוף החלטתי לקנות גם שני מאווררים, אחד ל HDD(מקדימה, היה לי שם מאורר אבל יחסית חלש..) ואחד שמתי משמאל לכרטיס מסך. בזמן החיבורים הכל הלך יופי, עד שהפעלתי את המחשב לבדיקה שהכל תקין. ה HDD, והמאווררים החדשים עבדו מצויין. אבל משום מה ה AC7PRO "גימגם" ז"א לשניה עבד ואז עצר לשתי שניות, וככה בהפרשי זמן שווים. חשבתי שאוליי המאווררים האחרים גורמים לזה, ניתקתי אותם, ללא שינוי, ה AC7 המשיך לגמגם. חיברתי אותו ל SYS_FAN אחר במקום אחד המאווררים, התחיל לעבוד מצויין. חיברתי את המאוורר שניתקתי ל מקום של ה AC7 (CPU_FAN) אז המאוורר ה…

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  17. שלום, אני מעוניין לבצע OC (לא אני הכוונה לטכנאי). המעבד שלי הוא Q6600 . אני רוצה להגיע עם OC ל3GHZ. איזה קירור אני אצרך לזה? יש לי זיכוי באייבורי של 220 ש''ח אז בבקשה תמליצו לי על קירור עד 300ש''ח(כולל הזיכוי). אם צריך עוד נתונים על המפרט שלי תגידו . תודה וסליחה על הבורות,אני ממש לא מבין ב OC וקירור.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אוקיי, הגעתי ליעד השמרני של האוברקלוק שלי. מעבד 2.8, זכרונות 800 4-4-4-12. הכל עובד פיקס ושורד כל בדיקת מאמץ. מצורפים נתונים על המערכת בזמן מנוחה, לקוחים מהתוכנה אוורסט. שני דברים מדאיגים אותי קצת: טמפרטורת לוח אם וטמפרטורת דיסק קשיח. לגבי לוח אם - החלפתי לא מזמן לוח אם מASUS P5K SE ל-GIGABYTE DS3L. האסוס נתן לי טמפרטורות קרירות למדי, הג'יגהבייט, מאז שהגיע, עובד על טמפרטורות גבוהות יותר. הוא גם נוטה להתחמם בעוד האסוס שמר על יציבות מבחינת חום. מבחינת ביצועים הג'יגהבייט עובד מושלם וחלק. לגבי הדיסק הקשיח - מוזר מאוד, במארז ג'נרי הוא היה קריר יותר בעשר מעלות בממוצע. במארז הנוכחי, שמתוכנן להכיל כמות גבוהה של דיסקים קשיחים ולצנן אותם היטב, הוא מגיע לטמפרטורות הגבוהות הנוכחיות. …

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  19. Started by PCguy,

משהו יכול להמליץ על קירור סבבה ל AMD 939 3000+ בעיקרון הוא עם המאוורר של ה BOX כרגע אני לא עשיתי עדין O\C משהו שיהיה טוב יחסית וזול ותכללו לינק בבקשה לאתר הרכישה תודה לכל

• 2 תגובות
    • 447 צפיות
  20. Started by huber,

http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/core-i7-coolers-roundup_18.html

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  21. אהלן, אני מתכנן לקנות את המעבד המוזכר לעיל (יחד עם לוח אם Biostar TA790GX3) - ואולי לעשות OC קליל. אני לא יכול להשקיע יותר מדי בקירור לצערי, עד 150 ש"ח. איזה קירור מומלץ בתקציב הנ"ל? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  22. Started by yosi-m,

אז ככה יש לי GF4 TI4200 @ 250/550 לפני פירמוט הכרטיס מסך היה על 300/630 והכל היה יציב ומעולה אחרי שפירמטתי המחשב בכלל לא יציב אפילו אם אני עושה OC קטן לכרטיס מסך, כמו למשל 275/550 ובדקתי את עניין האי יציבות, זה בטוח בגלל ה OC לכרטיס מסך מה יכולה להיות הבעיה ? אגב על הכרטיס מסך יש קירור פאסיבי של זלמן (משהו טוב) + מאוורר 80MM ועל הזיכרונות יש היטסינקים מישהו יודע ממה יכולה לנבוע הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  23. יש לי פנטיום 4 3.06 775

• 2 תגובות
    • 545 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.