אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ! אני מתלבט בין כמה סוגי קירור : Zalman Fatal1ty FS-C77 LED Zalman 9500 AM2 LED BigTyphoon יש לי ניסיון טוב עם הזלמן שנחשבים שקטים ובעלי ביצועים מדהימים. השאלה מה ההבדל בין שתי הדגמים שציינתי של הזלמן ואיזה כדאי לבחור בלי קשר למחיר כי ההבדל הוא 50 שקל לפה ולשם . תודה
-
- 4 תגובות
- 412 צפיות
-
-
מעבד : Intel core 2 duo E6750 סוקט של המעבד : 775 שימושים : המעבד מתחמם אבל אני גם רוצה לעשות OverClock רעש : מפריע לי אבל יש לי מארז Antec Sonata III שאמור להיות שקט תקציב : 300 ש"ח מקסימום 400
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בניתי לאחי מחשב Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - In Stock 945¤ Gigabyte GA-P35-DS3L 459¤ Geil 1GB DDR2-800Mhz DualKit ULTRA CL4 X2 194¤ Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 Calibre Retail 1163¤ מהחנות TMS . החנות עושה OC למעבד חינם אז איזה קירור מומלץ ? משהו ב200 שח והאם זה מספיק לOC מכובד?
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות קירור חדש למעבד ואני לא יודע על מה ללכת ובאיזה כיוון? מקסימום 200 ש"ח עם חריגה קטנה של 50. חשבתי על זה: http://ksp.co.il/?uin=19264 איך הוא טוב? בכל מקרה תודה ענקית לעוזרים!
-
- 20 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
איזה קירור לדעתכם עדיף למעבד 6750 עם מארז Chakra כולל 3 מאווררים (250cmX1, 120cmX2) ועוד שאלה, האם יש אופציה להלביש על נינגה עוד מאוורר, ז"א שאחד יזרוק עליו אוויר קר והשני יוציא את האוויר החם? אם כן זה הופך אותו להרבה יותר כדאי
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט: My pc: cpu: Intel® Core2 Quad Processor Q9550 (S-A R-E0) mb: Asus STRIKER-II-FORMULA vc: BFG NVIDIA GeForce GTX 260 OC MAXCORE memory: 2 x OCZ OCZ2P10664GK psu: Corsair HX620 620w Modular PSU Case: Cooler Master CM 590 hdd: 3 x WD3200 on raid 0 במארז יש 6 מאווררים, 2 מכניסים 4 מוציאים אני מחפש קירור טוב למעבד שיתן יחס טוב מחיר\תמורה\גודל. אני כרגע עם סטוק, במנוחה הוא עומד על כ 45 מעלות אבל ברגע שאני מאמץ אותו על 100% הוא מגיע ל טמפרטורה המקסימלית (70+) תוך שניות! לא מתוכנן OC לזמן הקרוב, בעתיד כנראה שכן. אחת הפשרויות שחשבתי זה הMUGEN II ממה שקראתי עליו הוא נותן יחס מחיר\תמורה טוב, אבל נופל בגודל שלו. נראה לי קצת מוגזם להחזיק רדיאטור של משאית במחשב. במקרה ויש קיר…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני בשלבים אחרונים לקראת קניית מחשב חדש במיועד לעבודות עריכת וידאו, אפטר אפקטס וכו' בתדירות גבוהה מאוד, אני מתפרנס מזה. המפרט שנבחר הוא זה: מעבד: Intel Ivy Bridge Core i7 3770 Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray לוח אם: MSI H77MA-G43 Sata3/Usb3 VGA/DVI מארז: באנדל LanCool K63 + Seasonic S12II 620W זיכרון: Elpida 1X8GB DDR3 1600Mhz 1.5V *2 כוננן SSD - עוד לא הוחלט סופית איזה קשיח למחשב שולחני: Seagate 2TB 3.5" Sata3 Barracuda LP 7200 64MB כרטיס מסך: MSI GTX660 TI 2GB HDMI OC EDITION כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer SATA Black המחשב יעבוד 24 שעות ביממה ולכן עדיף שיהיה שקט. לא מתוכנן OC כרגע. האם…
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום.. האם מישהו יכול להמליץ לי על קירור למעבד ?יש לי משהו כמו 280 ש''ח.. לא יותר מזה.. תודה לממליצים ולעוזרים,אופיר.
-
- 8 תגובות
- 449 צפיות
-
-
יש לי מחשב די ישן (בן 4 שנים) קניתי אותו באיבורי (ואני מאוד מצטער על כך) והמחשב עושה לי המון בעיות חימום אני כל הזמן מנקה אותו בלחץ אויר ומחליף לו את המשחה הטרמית. בכל מקרה כרגע אין לי תקציב להחליף מחשב אבל אני מתכנן להחליף בעוד שנה.. אני רוצה גוף קירור טוב ושקט שיעשה לי קצת שקט נפשי.. קצת פרטים על המחשב. המארז הוא של איבורי (לא של חברה מוקרת) ואין לו כרגע שום מאוורר במארז (נותקו) המעבד Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz socket 775 תודה מראש לכולם. נ.ב: עדיף משהו שיש לksp אני פשוט עובד איתם הרבה
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
קודם כל נתחיל בזה שאני יודע שקירור מים שבאמת יהיה ממש ממש טוב צריך לייבא ואין לי כוח לזה אבל מצאתי כמה קירורים של TT שהם דווקה נחמדים אבל מה יתאים לי יותר? TT BIG WATHER 745 TT BIG WATHER 760 TT PRO WATHER 850 ? כמובן שהמטרה היא OC בשביל להגיעה עם ה720BE יותר רחוק ואם הקירור שציינתי לא יעזרו לי כל כך במטרה הזאת אז הייתי רוצה לדעת גם על זה
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אהלן אנשים. יש לי לוח סטרייקיר 790i extreme ומעבד Q9450 אני מעוניין להרכיב למערכת קירור מים. וזו תהייה ההתנשאות הראשונה שלי עם מערכות קירור מסוג כזה. ולכן המיגדע שלי על מערכות אלו מאוד מוגבל. רציתי לדעת כמה פרטים לגבי מערכת מסויימת שאני עומד לרכוש, לשמוע חוות דעת עליה ולקבל גם המלצות אחרות. המערכת היא Swiftech H2O 120 Premium Watercooling Kit וזהו הקישור אל אתר היצרן אם פרטים יותר מקצועיים על המערכת: http://www.swiftnets.com/products/h20-120-premium.asp תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום! יש לי התחבטות בין כמ הקירורים למעבד, אך כמעט כל אח דמהם יות רבעיית תאימות אחרת עם הלוח (עפ"H מה שהבנתי)...: ביג טייפון - צריך איזה מתאם מאחורה שלא מסופק עם החבילה 7700 - יחסום DIMM ראשון ו/או PCIE ראשון? XP120 - כנ"ל... מישהו יכול לאושש או להפריך חלק מהטענות? מישהו יכול להמליץ על קירור שיתאים ללוח ולא יעשה בעיות? הקירור צריך להתאים לOC של הX2 4200 לכ2.6-2.7GHZ על מתח סטוק.
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
קיבלתי דיסק סקאזי כאן תמצאו פרטים עליו: http://www.seagate.com/support/disc/specs/scsi/st318203lw.html זה כרטיס יקר ערך ככה הבנתי וחשבתי שכדי לי לשמור עליו בהתאם. אז אני רוצה לקנות לו "מגירת קירור" ורציתי שתמליצו לי על משהו שיתאים לי ויש לו ביצועים טובים! אין לי בעיה עם רעש (אם זה עושה רעש) תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 456 צפיות
-
-
כמו שהכתורת אומרת איזה זיכרון יתאים לכרטיס מסך הבא(קירור לזיכרונות): הקירור: CoolerMaster Little Chipset Cooler - 10 pcs Zalman VGA RAM Heatsink ZM-RHS 1 עכשיו אני צריך לקרר גם את הזיכרונות TwinMOS Speed Preimum(BH5) מה הכי אפקטיבי: COLLERMASTER Copper Memory Heat Spreader Vantec ICEBERQ DDR memory heat הדבר הבא נראה ממש מושך את העין אבל האם הוא אפקטיבי ומתחרה אמין מול Coolermaster ו Vantec? Thermaltake Memory Cooling Kit TrueLight
-
- 3 תגובות
- 476 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי לבחור מה עדיף? שניהם עולים בערך אותו הדבר - סביב 85 שקל לא הוספתי פה את Thermalright כי הוא גבוה מדי למארז שלי 1. Thermaltake Extreme Spirit II http://www.thermaltake.com/product/Cooler/VGAnCHIPnMEM/cl-c0034/cl-c0034.asp 2. Coolermaster CM Blue Ice http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=eu&act=detail&tbcate=230&id=403 תודה למשיבים!
-
- 10 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אחרי שחיכיתי הרבה זמן לtuniq tower 120 ושוב הוא לא הגיע לארץ, אני מחפש קירור אחר. אני מחפש קירור שקט, שיקרר טוב אבל (שלא כמו בtower) גם שיהיה קל מספיק שיהיה אפשר להסיע את המחשב בלי שיהיה צורך לפרק את הקירור כול פעם. מתוכנן OC קל לsocket 775 מארז stacker 810 תודה מראש עריכה: איך הZalman 7700 cu? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2595
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה מגופי הקרור כדאי לקנות: Arctic-Cooling VGA Silencer Rev.3 או Thermaltake VGA Cooling Gaint III ?? אני רוצה לעשות OC לכרטיס, איזה יותר מקרר, יותר טוב לOC, ישרוד יותר זמן, ואיזה עושה יותר רעש (והאם זה בלתי נסבל)??
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירה של קרור לכרטיס X800GTO AGP עם אוברקלוק מתלבט בין: זלמן VF700CU ב-170 ש"ח זלמן VF900CU או זלמן FATAL1TY FS-V7 ועם מישהו יכול לתת לי דגם של ספק כח טוב וחזק עד 300 ש"ח תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 538 צפיות
-
-
ככה זה נראה כרגע - CPU : Intel P4 2.6 GHz HT 512 800Mhz Socket 478 Motherboard : Asus P4P800 Memory : 2 * Corsair DDR-Ram 512MB 3200 CAS2 לפי pch.co.il, הסכום של שלושתם הוא בערך 3500 בהנחה שמתוכנן אוברקלוק לא קטן (אם אני אצליח להגיע ל3.5+ אני אהיה יותר ממסופק, למרות שאני לא בטוח עד כמה זה ריאלי), יש איזושהן הצעות לשינויים ? נאמר בטווח סטיה של עד 150-200 שקל מעלה חשבתי אולי לרדת ל2.4 ולקחת שני סטיקים של קורסאיר 3500 או גייל אולטרא פלאטיניום 3500 עוד מחשבה היא אולי להחליף ללוח קצת יותר ידידותי לאוברקלוקר, משהו כדוגמת אביט כלשהו (IS7 ?) אני די מעדיף להשאר עם אינטל דבר שני, מה בערך רמת הקירור שאני נזקק לה בשביל כזה אוברקלוק ? קירור אורגינלי של המעבד + 2 מאוררי 120 יספיקו פחות…
-
- 11 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מIQPC בלבד. http://www.iqpc.co.il/Home/HPScreens.asp?id=445 100 ש"ח לשני המאווררים ביחד. חשבתי על ZALMAN 120mm : ZM-F3 שניים כאלו ב100. חבל שאין CoolerMaster.
-
- 6 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני להשתיק את הרעש הצורם שנגרם לי מהמאוורר הנוראי של אינטל, מצאתי לנכון 3 גופי קירור למעבדים אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור: 1. GOLDEN ORB 2. ASUS - V60 3. FREEZER 7 PRO התקציב שלי הוא גג 200+ ככה שאלו נראים לי הכי מתאימים . מהקריאה שלי בחיפוש בפורום לא כלכך מצאתי דעות על asus וה-golden orb או שאולי לא חיפשתי טוב בכל מקרה אני אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בבחירה תודה!
-
- 2 תגובות
- 447 צפיות
-
-
יש לי משהו שנקרא: CPU HOST Frequency(MHZ) (לוח gigabyte 945P) וכשאני לוחץ יש לי לבחור במספרים מ100 עד ל600 השאלה אם שם בעצם עושים את הOC ואם כן מה וכמה לאחר מכן יש לי PCI-E Frequency(MHZ( הוא על AUTO) הבנתי שעדיף שהוא יהיה מותאם אישית ויהיה קבוע ז"א לשנות אותו ל100Mhz ?(קראתי את המדריך ככה אמרו לפי המדריך אנ ירק רוצה להיות בטוח) ואת האפשרות של ה DRAM BANK INTRELEAVE אני לא מוצא בכלל , זה קיים בלוח הזה והיכן המחלקים והיחסים בביוס המעפן הזה? תודה רבה רבה לעוזרים..
-
- 7 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום! במהלך הקריאה שלי בכמה כתבות הבחנתי שמתייחסים לאיכות הזיכרונות ולעמידותם בOC. יש לי זיכורנות גנריים. לא רשום החברה שלהם. CHIPIM כל הצ'יפים מצד אחד וגם גנריים של חברה לא ידועה. אז הבנתי מזה שניסיון הOC הכושל שלי לפני כמה חודשים נגרם מהזיכרונות הדפוקים. אז החלטתי לשנות יחס בין מעבד לזיכרונות הזיכרונות הם בDUALCHANNEL 400MHZ. כשניסיתי לשים על היחס הכי קרוב(6:5) יכלתי להגיע ל193. שזה פחות ממה שהם "רגילים". יש לי לוח אם EPOX 4SGM8I ממש דפוק. ביוס שהגיע ישר עם הלוח - ללא עידכון. אז אני רוצה שתסבירו לי על כמה דברים בביוס: יש לי בPC HEALTH ככה: auto detect Dimm\Pci CLK - enabled - מה זה? spread spectrum - enable - מה זה? cpu clock\speed - 200MHZ\2.8GHZ - אני יודע …
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
תגידו לי מזה: אני נכנס ל ביוס ויש לי במקום איפה כול הבס והמטח יש לי agp/pci frequency (mhz) ואז יש שם 66.66.33.33 ויש לי מלה דברים שאני יכול לעלות תסבירו לי מזה ואם אני צריך לעולת את זה!
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-