אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
זה המפרט החדש שייקנה בקרוב- GIGABYTE EP43-DS3L Intel P43, יחידות 1 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3362 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel 4GBPI CL4-4-4-12, יחידות 1 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3252 ASUS DVD DVD-E818AT WHITE+BLACK 18X SATA, יחידות 1 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=796 SAPPHIRE RADEON HD4850 512MB DDR3 PCI-E, יחידות 1 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3330 Samsung 2243BW LCD 22" 1:8000 5MS, יחידות 1 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3080 Intel Core 2 Quad Processor Q6600 2.4GHZ BOX Stepping G0, יחידות 1 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=203 Arctic Cooling Fre…
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
מבחינת היופי אני מעדיף צינורות כמה שיותר דקים, השאלה שלי היא אך ורק מבחינת ביצועים, האם למערכת קירור מים בעלת משאבה עם ערך מוצהר של 500L\PH (שוב, זה מה שמוצהר, לא יודע עד כמה זה באמת נכון), מספיקים צינורות 1/4", או שעם משאבה כזאת הכרחי להשתמש בצינורות 3/8" בשביל לא להפריע לפעולת המשאבה? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
אבי טס לאמריקה אז ביקשתי ממנו כל מיני דרים קטנים ובין היתר רציתי לקנות קירור למעבד יש לי SOCKET 478 NORTHWOOD הבנתי שאלה המומלצים הזלמן 9500 והביג טייפון אבל אני לא יודע אם הוא נכנס לי במארז הוא ענקי יש לכם אולי המצלמה לאחד מהם או אחר ואם אני יעבור מכשב אני יוכל להוציא את הקירור ולשים אותו באחר (אני ידאג למרוח משחה טרמית בחדש)
-
- 4 תגובות
- 429 צפיות
-
-
טוב אחרי הגדלת ה OC לMHZ 2500 הטמפ' עומדת על 53 מעלות ועכשיו עוד חורף אז חשבתי להחליף קירור ואני לא יודע איזה !? יש 4 אפשרויות [glow=red,2,300]Thermaltake PIPE101 CL[/glow] + מאוורר 80 40CFM (יש לי כבר ) אין לי מושג איך זה יהיה [glow=red,2,300]Thermaltake SilentTower [/glow] המחיר שלו הוא הMAX שאני מוכן לשלם ביצועים סבירים שקט אבל מגושם ומכוער [glow=red,2,300]Thermaltake POLO 735 [/glow] המאוורר האולטימטיבי ?! לא יקר לא גדול גם שקט כשרוצים וביצועיסטי כשצריך -- יש חסרונות ? יהיה על MAD ומטה כל הזמן [glow=red,2,300]ZALMAN CNPS7000B-ALCu[/glow] או אולי זה המאוורר האולטימטיבי ?! שקט יפה ביצועיסטי אבל דיי גדול יהיה על MAX RPM תמיד כל הHSF האלה לא יעבור את ה 30 DB מי מ…
-
- 10 תגובות
- 716 צפיות
-
-
החלפתי לפני יומיים ל X1800XT ומאז אני לא מפסיק להזיע . החום שהכרטיס פולט יוצא מחוץ למארז ומחמם לי את כל החדר, זה פשוט לא יאומן. לפני זה היה לי 7900GT שפלט רבע מהחום שהמפלצת הזו פולטת. אני כרגע עם קירור סטוק של הכרטיס מסך וחשבתי להחליף ל Accelero 2, שאולי יקרר טוב יותר את הכרטיס אבל עדיין יפלוט המון חום החוצה, האם קירור מים זה מה שאני צריך בשביל להפסיק לגרום לתנור הזה לחמם לי את כל החדר? ואם כן, על איזה הייתם ממליצים? תודה!
-
- 27 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, יש לי וידוי - אני חובב שקט, רוצה לשמוע את המחשב כמה שפחות. המפרט שלי הוא מה שמופיע בפרופיל שלי. כרגע יש לי קירור Alpine 7 Pro למעבד Q9550, והוא לא ממש שקט. אחרי שהחלפתי את המאווררים במארז לנוקטואה ובקרוב אני גם מקבל כרטיס מסך עם קירור פאסיבי, נשארתי רק עם הקירור למעבד כגורם הרעש המשמעותי היחיד. חיפשתי כמה ביקורות ברשת ומצאתי שה Scythe Zipang הוא כנראה הקירור השקט והיעיל ביותר שיתאים לי למעבד. רק מה יש בעיה אחת, יש לי 4 מודולים של OCZ Reaper (לוח EP45-UD3L), ואני חושש שאני לא אוכל להתקין את ה Zipang כי הזכרונות יחסמו אותו. מישהו יכול להגיד מניסיונו איזה קירור כן יתאים לי, למרות מגבלת הזכרון? הדגש שלי הוא על קירור שקט, וכמה שיותר. תודה מראש אלדן.
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
בעיקרון אני רוצה לקנות מעבד 3200+...אבל ההבדל במחיר הוא 270 שח...בין 3000+ הקירור צריך להיות טוב לOC נחמד ++.....בסוקט 939... AeroCool DP-103 Cpu Cooler Thermalright SLK-948U + Thermaltake Smart Case Fan II 92mm A2028 Zalman CNPS7700-AlCu Zalman CNPS7000B-AlCu Thermaltake Volcano SilentBoost K8 או כל קירור אחר שלא עובר את ה270 שח...
-
- 21 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה משהו קררררר, מאוד קר, המארז שלי גם ככה מאוורר לכן אני מחפש HSF שיכול להביא אותי רחוק, הבעיה היחידה זה שאני מממש רוצה שקט, כמה שיותר שקט יותר טוב! על כן הגעתי כמובן לזלמן, ויש לי שם שתי אפשרויות ZALMAN CNPS6500B-Cu FOR PEN 4 המניפה הידועה! או לחילופין ההיטסינק הטיפה היותר סטנדרטי ZALMAN CNPS7000A-Cu האם יש לכם המלצה אחרת? מחיר לא בעיה, כל דבר אחר גם אופציה, העיקר שקט ואיכותי! אני מזכיר, המארז מאוורר!!!
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, יש לי אופציה לאוברקלוק אך יש לי 2 בעיות: 1. איזה מעבד טוב יותר כך שאוכל להגיע לביצועים גבוהים יותר עם מינימום מעלות? E6420 \ E4300 2. איזה קירור עדיף? SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM \ BT תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 414 צפיות
-
-
אני מתלבט מה לקנות: Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Cool Mod CPU Cooler for AMD + Generic 80mm Fan למארז,שיהיה קצת יותר מאוורר או AeroCool Glacier CPU Cooler for AMD + Generic 80mm Fan או רק רוצח Thermaltake Volcano 11 Xaser Edition Highest Percormance Cooler for AMD כל זה כי הטמפ' של המעבד AMD שלי היא 58 מעלות,ואני יודע שזה כרגע לא מסוכן אבל נמאס לי מזה ואני רוצה קירור נורמלי... תודה !!!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מעבד E6600 אני רוצה להחליף לו את הקירור למשהו יותר שקט, מה שיש לי עכשיו זה זלמן 9700 למי שמכיר... אז מה הקירור למעבד המומלץ מבחינת שקט, יש משהו פסיבי שאפשר באמת לסמוך עליו שהוא יתן טמפרטורות נמוכות? תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 867 צפיות
-
-
עשיתי O/C למעבד שלי ל-3.06GHZ (עם העלאת מתח קטנה), ועכשיו הוא מגיע ל-70 מעלות במאמץ, לפחות לפי SPEEDFAN... אז הורדתי לו את המהירות לבינתיים ואני מתכנן לעשות שידרוג קירור למחשב שלי. רציתי לדעת כקשר לHARDCANO II - האם אני באמת צריך אותו, כשיש תוכנות לבדיקת טמפרטורות, או שאפשר לוותר עליו. כמו כן, אני אשמח לדעת כמה יעלה הGIANT II כשהוא יגיע לארץ והאם הוא מתאים לATI RADEON 9500 PRO. בינתיים חשבתי לקנות את המוצרים האלה (כרגע יש לי רק מאוורר 120MM מוציא אוויר): 120x25 - Ball Berring - 87CFM - 38dBA 55.56 Thermaltake P4 Spark 7 Highest Performance Cooler 138.90 Nanotherm BLUE II 32.43 סך הכל לתשלום: 226.87 ש"ח אם יש משהו שאני יכול להוסיף (לא מצאתי היטסינקים לזכרונות …
-
- 9 תגובות
- 681 צפיות
-
-
חבר'ה אני מתחדש ב-HD4870, אני מעוניין להזמין קירור, כידוע Thermalright הם המובילים בקירור(כרטיסי מסך במקרה זה). כסף זה לא בעיה הרי המחירים שלהם עד 300ש"ח. אני מתלבט בין T-RAD2 http://www.thermalright.com/new_a_page/product_page/vga/t-rad2/product_vga_cooler_trad2.html או HR-03 http://www.thermalright.com/new_a_page/product_page/vga/hr03reva/product_vga_cooler_hr03reva.htm?art=MTQyMywxLCxoZW50aHVzaWFzdA== באנצ': http://www.madshrimps.be/vbulletin/f22/thermalright-t-rad2-gpu-cooler-review-56900/ אלא אם כן אתם מכירים קירורים אחרים שהם טובים יותר להציע.
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
כרגע עם סטוק ללא oc והרעש נוראי. ראיתי spinq של TT, שהוא די חתיך אבל מישהו מכיר את הביצועים שלו? כמובן שכל המלצה אחרת תתקבל בברכה תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש קרור טוב לכרטיס מסך RADEON 9500 PRO משהוא במחיר סביר ובבקשה הסבר מפורט על מה שאתם נותנים כי אני לא מבין כלום בדברים האלה. בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
Zalman Vga Cooler VF900-Cu EverCool VC-RHC Thermalright V-1 איזה מהם הכי טוב מבחינת קירור?
-
- 7 תגובות
- 547 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 1950xt של רדאון, ובזמן האחרון הוא החל להתחמם לי ולגרום למחשב שלי לקרוס. על מנת לשמור את הטמפ' במצב נורמלי יש צורך להפעיל את המאוורר של הכרטיס בתפוקה מלאה (95-100%), זה מרעיש בטירוף ובלתי נסבל! איזה גוף קירור שקט אני יכול לקנות במחיר סביר לכרטיס מסך הזה?
-
- 1 תגובה
- 419 צפיות
-
-
שלום לכולם, לכרטיס מסך GeForce 7300GS יש מאוורר קטן, מרעיש ומעצבן. מכיוון שהמחשב שלי מיועד לחדר הקלטות, אני צריך אותו שקט במיוחד. (אם הייתי יודע שהקטנצ'יק הזה מסוגל להרעיש כל כך, לא הייתי קונה את הכרטיס). ניסיתי לנקות ולשמן מליון פעם את המאוורר ואז הוא שקט למשך 4-8 שעות ומתחיל עוד פעם להרעיש כמו מכונה. בקיצור למישהו יש המלצה / כמה המלצות לקירור טוב ושקט לכרטיס מסך? בבקשה תכתבו רק מי שבאמת יודע / התנסה עם קירור כזה. תודה רבה מראש לכולם.
-
- 9 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני מתלבט בין הקירורים הבאים: Zalman 9500 Led Thermaltake Big Typhoon VX Arctic Cooling Freezer 7 Pro איזה מהם הכי טוב\משתלם?
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לדודתי היקרה מחשב עם מעבד (וויליאמס?) 1.7 P4, בזמן האחרון הוא כל הזמן נכבה לה, ואחרי כמה זמן נדפקים קבצי מערכת ואני צריך להתקין לה מחדש. בהתחלה הייתי משוכנע שזה וירוסים כי המחשב שרץ באלפי זוחלים ותולעים אבל גם אחרי שניקיתי אותו הבעיה נשארה. בדקתי טמפ' ומסתבר שהוא עובד על 55 בערך. המארז היה די חנוק, מלא אבק ומוך כזה שסותם את כל הסינקים והפתחי איוורור, וגם אחרי הניקיון עדיין הטמפ' לא ירדה מספיק והבעיה נשארה. הוספתי מאורר מאחור אך לשווא. בקיצור, אחרי הסיפור המייגע שאלתי היא איזה קירור כדאי לשים על המעבד, לא חשוב הרעש, בתקציב של מקס' 200-250 ש"ח?
-
- 29 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום מה מצב??? טוב אז ככה המאורר של המעבד שלי התחיל ביומים האחרונים להשמיע רעש חזק והתחיל פחות לקרר אז רציתי המלצה לקירור חזק מספיק בשביל מעבד אינטל 775 בתקציב של עד 700 שקל תודה נ.ב אפילו שזה אינטל יש לי את המחשב קצת יותר מחצי שנה והקירור קירר מספיק טוב
-
- 10 תגובות
- 521 צפיות
-
-
חבר שלי קונה בקרוב מעבד MOBILE 2500+/2600+ והוא מתלבט איזה קירור לקנות. התקציב לקירור הוא עד 300 שקל אז בבקשה תציעו רעיונות.
-
- 5 תגובות
- 517 צפיות
-
-
טוב אז ככה קניתי 3400+ מאמריקה והוא אמור להגיע עוד שבועיים עם חבר שלי הוא בא בגירסת בוקס... אבל בעיקרון אני מעדיף קירור יותר טוב... כדיי להיות בטוח... טוב אז ככה יש לי 190 שקל בשביל קירור... אני צריך שהוא יהיה קירור איכותי ושקט... בנתיים אני חשבתי על ה VENUS 12 הוא בא עם בקשר מהירות והוא עולה 180 שקל... תודה לעוזרים
-
המאוורר הישן שלי התחיל לזייף אז החלטתי לקנות משהו חדש... המחשב שלי ישן למדי - AMD Athlon-1.2 ללא overclock, וגם לא ממש איכפת לי מהטמפ' שלו כל עוד שהוא יציב... מה שכן איכפט לי זה שקט. מאוד חשוב לי לקנות מאוורר עד כמה שניתן שקט. אני שומע הרבה מוזיקה בחדר והמאוורר ממש מפריע, וגם לא הייתי מתנגד להשאיר את המחשב דלוק בלילה אם היה ניתן... תקציב: לא יותר מ- 150 ש"ח, אבל כמה שפחות יותר טוב. הודע לכם על המלצות. חג שמח!
-
- 13 תגובות
- 819 צפיות
-
-
איזה קירור אתם מציעים למעבד שלי? קירור שיחזיק גם באוברקלוקינג בעתיד תקציב יש 300 ככה... עוד משהו: לא להביא לי קירורים של מקצוענים משהו סביר וטוב כזה
-
- 11 תגובות
- 653 צפיות
-