אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
ממה שרשום בחנות הוא תומך רק ב 1156 וכל מיני AMD Scythe Yasya < SCYS-1000 ולגבי הקירור הזה גם 1155 יש? מה עדיף?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיברתי מאורר למעבד אך הכבל שהגיע עם המאורר הוא עם 3 פינים. חיברתי את הכבל ל CPU_FAN שעל הלוח האם שיש לו תכלס 4 פינים (זכר) אך אחד לא מחובר מפני שכמו שאמרתי לכבל של המאורר יש מקום רק ל 3. אני מנסה לשלוט על המהירות דרך speedfan אבל הוא לא מצליח, הוא מראה לי את הסל"ד של המאורר החדש אבל כשאני משנה את המהירות באחוזים כלום לא משתנה. יש דרך לשלוט על מהירות המאורר לכבל עם 3 פינים בכל זאת ? נאמר לי פה פעם שכן..
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם, המעבד הוא I5 2500K הלוח אם הוא ASUS P8P67 PRO B3 המפרט המלא בצד. כשאני משנה את ההגדרות במסך הבסיסי בביוס לאופטימלי (הימני) ואח"כ בהגדרות מתקדמות משנה ל 104*45 המהירות בווינדוס היא 104*16 מה שנותן 1664. המהירות תמיד משתנה לפי מה שאני מגדיר, המכפלה תמיד חוזרת ל 16. כשאני חוזר לביוס לראות מה קורה הכל נשאר כמו שהגדרתי אותו. רק שמדי כמה פעמים ההגדרה של האופטימל חוזרת לנורמל (האמצעי). איזה הגדרה אני מפספס פה? תודה לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת מה ההבדל. מבחינת חומרים, אורך חיים, הולכת החום וכו'...
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אין לי ידע בנושאי קירור מעבדים. השימוש שאני עושה במחשב הוא סטנדרטי לחלוטין (אינטרנט, WORD, צפייה בסרטים). אינני משתמש במחשב למשחקים. אני לא עושה OC (אני לא יודע איך עושים את זה, ומטבע הדברים, זה ממש לא נחוץ לצרכים שלי). מפרט המחשב: מעבד אינטל Core i3 530 מאוורר מעבד שהגיע עם המעבד (לא רכשתי משהו נפרד במיוחד) לוח אם של ג'יגהבייט 4GB זיכרון כרטיס מסך ATI Radeon HD5570 דיסק קשיח של WD Caviar Green 1.5TB המארז הוא מארז "סיני" ללא שם. המחשב עובד מצוין, ולעניות דעתי אין בעיות של קירור: טמפרטורת המעבד היא 38-41 מעלות כשאני גולש באינטרנט - (לפי נתוני תוכנת HWMonitor) טמפרטורת כרטיס המסך היא 34 מעלות טמפרטורת הדיסק הקשיח היא 39 מעלות כמו כן, התוכנה מראה עוד 3 קריאות טמ…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם חברים ! יש לי את ה AR775 HEAT-PIPE קרוב ל3 שנים בערך והוא הפסיק לעבוד לפני איזה שנתיים בערך ומשום מה לא היה אכפת לי כל כך יש לי כרטיס מסך HD 4850 ובשביל שהמחשב לא יקרוס לי כל דקה העלתי את האחוז של המאוור של הכרטיס והרעש מבשל לי את המוח ! אז אני רוצה לגרום לקירור לעבוד ואין לי מושג איך לעשות את זה ... יש הצעות ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
כאשר מחברים LN2 ומתחילים לעלות מתח למעבד לרמה שהיא כבר נחשבת מטורפת בעולם הסטנדרטי , איך הלוח אם מתמודד עם המתח הזה? הקבלים של הלוח אם גם מתחחמים מאוד... איך זה עובד? האם קירור אקסטרים למעבד זה כל מה שנדרש?
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה השימוש במאווררים לכרטיס מסך - האם הם מחליפים את המאווררים הקיימים, או שהם בנוסף ? תודה
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי מארז COOLERMASTER 370+ עם שני מאווררים 120ממ. את המאוורר הקידמי אני רוצה להחליף לאחד עם לד (בשביל היופי בלבד http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9839)אז את המאוורר שנמצא שם עכשיו חשבתי לשים בתחתית המארז שיכניס אוויר לכרטיס מסך אבל הלוח שלי הוא זה :http://www.msi.com/product/mb/H61M-E23--B3-.html#?div=Detail וכתוב שם שיש לו תמיכה רק עד שני מאווררים ATX 24-Pin power connector - 4-pin ATX 12V power connector - CPU x 1 / System x 2 FAN connectors - CD-in connector - Front panel audio connector - Front panel connector - 1 x chasis intrusion connector - 3 x USB 2.0 connectors - 4 x Serial ATAII connectors - 1 x Clear CMOS jumper - 1 x SPDIF-out connector - 1 x TPM module co…
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם, מאז השדרוג שלי ומכירת הMUGEN 2 אני נמצא עם קירור סטוק. במנוחה הוא נחמד.. במאמץ הוא עובר לי את ה60 בקלות... אז על OC אין מה לדבר עליו... מאז חפשתי גוף קירור איכותי אבל קטן... שיוכל לתת לי OC יפה.. רק שזה לא יקרה אז אני אין בררה וחייבים לחזור לגופים הגדולים. העדפתי גוף קירור גדול שלא דורש פירוק לוח אבל לזה יש רק את ה-YASYA אבל כיון המאורר שלו לא תופס לגבי הAM3 לכן וותרתי עליו. אז חזרתי לגופים שכן דורשים את פרוק הלוח, כרגע הטופ שיש זה ה-NINJA3 וה-MUGEN 2. הגוף קירור הולך לשבת במארז מסוג: Thermaltake Armor Plus Super Tower ועל מעבד מסוג: Phenom II X4 Black Edition 955 כבר יש לי עוד מאורר נוסף שהולך לשבת על אחד מגופי הקירור שאני ירכוש. מידע (הבדלים) שאנ…
-
- 103 תגובות
- 11.6k צפיות
-
-
יש לי לוח אם intel h61 והמעלות שלו עומדות על 77 מעלות קבוע רציתי לדעת אם זה תקין או שזה גבוה מידי תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מארז אנטק סונטה, ומעבד פנום-4 BE. כרטיס מסך מובנה בלוח האם - כך שאין בעיית זרימה. אני רוצה לבצע OC בינוני, והשאלה איזה קירור כדאי לשים ? לפי הגדלים - לשים MUGEN-2 כמעט יחסום את המארז. האם כדאי לשים קירור יותר נמוך כמו השוריקן - או שכן כדאי לשים קירור בגודל מלא ? תודה על רעיונות והסברים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש למישהו מידע אם מוכרים אותו בארץ? ואם כן אשמח לדעת איפה...ואני לא מתכוון לGT או הPLUS
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , היום פתחתי את המחשב בשביל לקנות קצת אבק הוצאתי גם קירור מעבד ושמתי עוד קצת משחה ) לפני שפתחתי אותו וניקיתי הטמפ הייתה 32 ככה לאחר הניקוי והמשחה היא 35-6 מעבד i5 750 2.67 הטמפ תקינה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
http://www.hwbot.org/community/submission/2150300_booooon_cpu_z_core_i7_2600k_6003.38_mhz
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר שלמדתי את הנושא עד כמה שאני יכול, קראתי כל פוסט אפשרי על קירור מים, החלטתי לעשות צעד ולהתחיל לתכנן לי גם מערכת אחת .. מכיוון שהפוסטים והמדריכים על הקירור מים פה די ישנים, לא הצלחתי להרכיב מערכת שתתאים למחשב שלי וכן הביקורות על הרכיבים גם כן די ישנים .. לכן אני פונה לעזרתכן בהרכבת מערכת לקירור מים, אני מתכנן להשקיע כ 1500 שקל .. הקירור אמור להיות למעבד ולכ.מסך כאשר אני בהתלבטות איתו ... מפרט המחשב שלי הוא 2600K 9800GT ASUS p8p67 evo השאר לא נראה לי חשוב ... הכרטיס מסך שלי הוא מהמחשב הקודם, אבל אין לי שום צורך באחד אחר ולכן אני בהתלבטות אם להשקיע עליו קירור .. בכל מקרה, אשמח להמלצות לרכיבים טובים שעלי לקנות. נ.ב אני מתכנן לעשות OC .. שיעבוד קבוע תודה לעזורים
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המאוורר המקורי לp4-prescott משנת 2002 וכבר מרעיש מאד. ראיתי מאווררים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5656 במחיר 50 ש"ח אבל לא נראה מקורי של אינטל ואני חושד שהוא ירעיש. לעומת זאת יש מאוור מקורי במחיר 61 ש"ח: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13534&catid=903 מאחר ומאד מפריע לי הרעש, האם החלפת המאוורר במאוררים שקיימים היום בשוק תפתור לי את הבעייה?
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי ההמלצות של החברים רכשתי את ה katana3, הבעיה היא שהFAN האוטומט לא ממש מתפקד.. הגדרתי בביוס כל דבר אפשרי, הוא מסתובב לי על 100 סלד, לא משנה באיזה חום, אני יכול רק לבטל את האוטומט בביוס והמאוורר מסתובב מהר וכל הזמן. יש לי לוח של גיגהבייט p67a-ud5 ניסיתי לשחק עם התוכנת SMART שמגיעי עם הלוח, וגם זה לא עוזר.. אם מישהו יודע משהו, אשמח לשמוע..
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי משתמש בקירור scythe ninja 3 על מעבד phenom II x6 Six Core 1055T ורוצה להחליף לו את המאוורר לאחד מואר עם לדים... הבעיה שהמאוורר של המעבד מגיע עם 4 חוטים והמאווררים הרגילים שיש בחנויות הם 3 חוטים .... האם אפשר להרכיב כזה מאוורר על הקירור? מה יקרה אם אחבר בכל זאת את המאוורר עם החוט החסר?
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
בונה מערכת שבצידה האחד 200 מעלות ובצד השני שלה (לאחר הקירור) נגיע לפחות מ50 מעלות. תקציב לא מוגבל בשלב הזה. מגבלות: 1) ללא שימוש בחנקן\מים\כל מערכת קירור שדורשת תחזוקה כל שהיא. 2)הגודל הפיזי הוא 6X6 ומעלה. שאלות: 1)איזה גוף או סוג גוף הקירור יכול להתמודד עם העומס (מאוורר בא בחשבון)? 2)איזו משחה טרמית הכי תועיל בטווח הטמפ' הנ"ל? מאוד תעזור לי דעתכם בנושא! תודה!
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
התוכנה SPEEDFAN אומרת שאחת הליבות מקבלת מתח של 1.89V וזה נראה לי לא הגיוני. הליבה הראשונה עם מתח תקין והליבה השינה עם מתח גבוה מאוד. עשיתי OC מ3.00 ל3.60 והשארתי את המתחים על AUTO. יכול להיות שזה מה שקרה? חשבתי שזה באג אז ניסיתי להפעיל מחדש את המחשב כמה פעמים וזה נשאר... [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רקע: מעבד I7 2600 עם גוף קירור מקורי GTX570 עם חתיכת קירור מארז של גיגהבייט http://www.webjoaquin.com/newtienda/images/260702010.jpg המחשב משמש כמחשב עריכה עם עבודה קשה הטמפ' הם: האם להחליף קירור? לשפר? אשמח לכל תגובה. תודה מראש.
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חבר שלי רוכש מחשב בחנות מסויימת, והוא מעוניין בקירור הנ"ל. הבעיה, שהקירור הזה נמכר רק ב-KSP בייבוא פרטי שלהם, והוא לא מעוניין לקנות שם... האם יש אלטרנטיבה במחיר דומה המספקת אותה יעילות ושקט? חשוב שהקירור יהיה משהו שניתן להשיג דרך יבואנים רשמיים בארץ ולא ביבוא פרטי של חנות זו או אחרת... תודה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני בשבוע האחרון (מאז השדרוג) נמצא עם גוף קירור מקורי שבא יחד עם המעבד. שקלתי עד היום לעבור לגוף קירור קטן ולקבל OC בסיסי אבל... לא עוד. אני לא חושב שאני יסתפק בOC קטן ועם החשק בא התאבון אין לי רצון לפרק שוב פעם את הלוח לכן חפשתי קירור טוב (מאוד!) לOC בעל ביקורות טובות שלא דורש את פרוק הלוח. הYASYA מעולה ולא דורש פרוק אבל נתקלתי בבעיה אחת בזמן חיפוש חומר עליו באינטרנט. הגוף קירור יושב בצורה מעולה על תושבת שהיא לא של AMD. מה הכוונה? בתושבת של אינטנל ההתקנה היא על ידי 4 קליפסים זה אומר שאפשר לכון כמעט לכל כיון אפשרי את הגוף+המאורר. בAMD זה לא ככה, אז התוצאה היא שהמאורר יהיה או למטה או למעלה. כאן אפשר לראות בחור נחמד שהתקין את הגוף המדובר על תושבת AM3…
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-