אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
חבר'ה, מכרתי את ה-XTX והתחדשתי ב-8800GTS 512. מידע על ה-GTS עם קירור סטוק הוא עשה ב-3DMARK06 12,500 ובקרייסיס בבדיקת ה-GPU הוא עשה 44FPS בממוצע. טמפ' מנוחה - 61 טמפ' מאמץ - 77 8800+S1 טמפ' מנוחה - 31 טמפ' מאמץ - 44 OC קליל של -1074\784 ב-3DMARK06 התוצאה: 13,041 קצת תמונות:
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פשוט להשאיר אותם בביוס על auto כנראה מגביל את האוברקלוק, אמרו לי פה להעלות להם את המתח מauto ל2. 01 בגלל שאין הלכתי על 2.69 האם זה יכול לגרום נזק למחשב? בכל לשון של בקשה אל תפסחו על הודעה זו, מה שחסר לי עכשיו זה רק נזק פיזי מונע אחריות תודה!!!! אני חייב גם לציין משהו שעכשיו ראיתי. לאחר העלאת המתח ניסיתי להפעיל משחק (crysis) הוא קרס בעת הטעינה שלו. האם זה בגלל העלאת המתח לזכרונות?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך הציון שלי? [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר הרכבת גוף קרור ARCTIC COOLING FREEZER PRO 64 טמפרטורת המעבד במצב מנוחה מראה על 27-30 מעלות אבל לאחר שאני עושה בדיקת מאמץ הטמפרטורה עולה ל-60 מעלות ממש מהר מרחתי מישחה תרמית MX-2 ניקיתי את מישטח המעבד עים אלכוהול 70% ושמתי את המישחה כמו שמפורט במדריך שנילווה למישחה המארז שלי חדש יש שני מאווררים 120 קידמי 120 אחורי של- COOLER-MASTER אין חסימה של כבלים הכל מסודר ןקשור ומלופף כך שאני לא רואה משהו שמפריע לזרימת האוויר אני מופתע מגוף קרור זה מישום שכל מי שלא שאלתי המליץ לי עליו כולל באתר בקרור סטוק הוא היה מיתחמם פחות יכול להיות שמשהו בגוף הקרור תקול? המעבד הוא מידגם: AMD ATHLON 4800+X2 65W BRISBAN-512 האים כדאי לי להחליף גוף קרור למרות שהוא חדש 7 ימים בשימ…
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי כבר בעבר OC של 8*400 אבל אני רוצה לעשות עם מכפלה 9. אני על 360*9 spread spectrum כולם על DISABLE Pci-ex 100 זיכרונות 1:1 c1e disable אני על מתח 1.365 משו כזה, אני עכשיו יסתכל כמה בדיוק .. אני מעלה כל פעם ליבה אחרת נופלת בבדיקות. ב OC הקודם אמרו לי לשי מתח לגשר ועוד דברים לגשר .. אני לא מבין בזה בגשרים הכוונה .. אם תסבירו לי זה יחסוך לכם זמן =] אז לבינתיים מה לעושת להמשיך להעלות ?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כל אצא בהצהרה ואומר שבחיים שלי לא התקרבתי אפילו למחשב "מומהר" ובטח שלא "המהרתי" אחד. אבל בכל זאת, שאלה קטנה.. אני מתכנן לקנות מחשב חדש, וחשבתי על מעבד E6600 של אינטל מסדרת CORE 2 DUE. אבל אז ראיתי הודעה של מישהו שגם קונה מחשב חדש, מעבד E4300 של אינטל מסדרת CORE 2 DUE, ואמר כי הוא יוכל להגיע ל-E6600. זה הגיוני ? זה מסובך ? אני הולך לשלם 1300 ש"ח על ה-6600, כשבחצי מחיר אפשר לקנות את ה-4300 ולהפוך אותו למהיר כמו ה-6600 ??? זה לא נשמע הוגן לכן אני חייב לשאול..כמה מסובך זה להפוך 4300 ל-6600 ? מבחינת מחיר, ציוד, והידע שצריך להיות לי בנושא (שכרגע הוא 0.0). המשך יום נעים
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בבית כמות נכבדת של משחה טרמית (לא דבק טרמי), עכשיו מן הסתם היא רק מעבירה חום ולא מדביקה... אז חשבתי אם אני יקח איזה דבק שיכול לעמוד בחום של הצ'יפ ( צ'יפסט, מעבד, כרטיס מסך וכו') ולערבב את הדבק עם המשחה במינון כלשהו כך שזה גם ידביק וגם יעביר חום... זה אפשרי? דרך אגב-אל תציעו לקנות דבק טרמי כי על הרעיון המקורי הזה כבר חשבתי
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, הSLI שלי יושבים צמוד מידי על הלוח וזה גורם להבדל של 10 מעלות ביניהם חשבתי ללכת על קירור מים לכרטיסי מסך ואז לא תהיה את הבעיה הזאת של המאוורר שפולט את כל החום על גב הכרטיס השני מדובר ב9600GT של חברת Twintech בכל אופן, האם זה הפיתרון האידאלי? אם כן - איזה קירור מים הייתם ממליצים והאם עדיף לקנות בארה"ב(יש לי איך להביא, במידה וזה לא גדול מידי) אז אם אפשר המלצה טובה לקירור מים לכרטיסי מסך ואם כבר הלכתי על קירור מים אז עדיף גם שיהיה לצ'יפסט ולמעבד, לא? אז המלצה לערכה שכוללת את כל זה תעזור לי מאוד. ואם אפשר אתר שאפשר לקנות בו את הדברים ולשלוח אותם לניו יורק. וסתם שאלה לידע כללי, אם הטמפ' של הכרטיס מסך לדוגמא 55 מעלות במאמץ בקרייסיס(v.high) אז כמה המעלות יהיו עם הקירור מים?…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אתמול בשיא החום המחשב שלי פשוט רתח ברמות מפחידות מעבד ה Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz שלי כול כך התחמם שלא יכולתי לפתוח את המארז בידיים חשופות. אז אחרי שקראתי את הביקורת באתר על אלוף הקירור: Thermalright Ultra 120 eXtreme קניתי אותו מחנות בראשון לציון ועכשיו המעבד שלי יותר קר מטמפרטורת החדר ראו תמונה מצורפת אני באמת לא מצליח להבין, איך כמה מוטות אלומיניום יכולים לעשות עבודה יותר טובה ממאוורר ומוטות קירור ביחד ? אבל אני כן יכול לומר לכול מי שדואג למחשב שלו הקיץ הזה, תיתן בהשקעה של הקירור הזה, ולא תתחרט. ועוד דבר בנוסף לקירור קניתי מאוורר לחבר עליו, ועכשיו אני חושב שזה היה ממש לא נחוץ. [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה להמהיר את הE8200 שלי ל3.0GHZ. אני משתמש בזכרונות 800MHZ המכפלה שלו היא 8 ז"א שהFSB שלו היא 333MHZ. ז"א שהיחס בין ה-FSB לזכרונות הוא 4:5 אם אני אעלה את הFSB ל375(כדי להגיע ל3GHZ), זה יעלה לי את הזכרונות למהירות של 938MHZ. האם זה תקין? או שאני צריך להגביל איכשהו את המהירות של הזכרון לפני שאני עושה OC? מקווה שהבנתי נכון את ההסברים ושהחישובים שלי נכונים (-: תודה לכולם אורי נ.ב הזכרונות שלי הם אלה: http://www.patriotmemory.com/products/detailp.jsp?prodline=3&catid=2&prodgroupid=59&id=615&type=1
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצורף קובץ עם נתונים קיימים עכשווים. מעוניין לבצע המהרה ללא הוספת רכיבים ותוספות "מקצועיות". לא מבין בהמהרה, בחנות אמרו לי שהמחשב טוב מאוד לביצוע המהרה. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השאלה בכותרת... חיפשתי פה: http://www.overclockersclub.com/reviews/asus_striker_ii_formula/6.htm הדרכה איך לעשות, אבל לא הבנתי כלום ולא מצאתי איפה משנים את ה FSB של המעבד.. אשמח אם תדריכו אותי מהתחלה עד הסוף... מה לשנות, איפה ולמה..
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי שהמעבד שלי הגיע לטמפרטורה 105 צלסיוס.. ניקיתי אותו מאבק והחלפתי מאוורר.. זה המאוורר החדש: Arctic Cooling Freezer 7 Pro הוא עובד על פריאון שעובר בצלעות קירור.. עלה 180 שקל.. מה דעתכם עליו? ושאלה נוספת, אפילו אחרי שיש לי יחידת קירור חדשה והמחשב שלי נקי מאבק... הטמפרטורה שלו נעה סביב ה50 מעלות.. מה אני יכול לעשות כדי להוריד את הטמפרטורה?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.siz.co.il/up/nmgizr3wniml.jpg זה אחרי מאמץ ... חצי דקה אחרי ששיחקתי AA .. Americas army אממ .. זאת טמפרטורה שגרתית ? \: מעבד AMD 4800+ .. X2 מאוורר ומשחה מקוריים מהחברה .. מחשב חדש לגמרי
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
את המערכת אפשר ליראות בצד <<<<<- *עידכון:* אני עכשיו על באס של 333*9 על PCI נעול ב-100 FBS 1333 מתח 1.34375V, המערכת לא קורסת אבל יש שגיאה ב-PRIME95, מה לעשות?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. ביום ראשון אני קונה את המשחה הנ"ל בכמות של 3 גרם (יותר עולה יותר כסף ואין לי עוד שקל מעבר למחיר שלה - 40 ש"ח) . רציתי לשאול כמה שאלות . האם המשחה הזו היא טובה ? לכמה פעמים היא תספיק לי למרוח על המעבד + על ה - כ.מ ?.. תודה מראש, משה
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הטמפ אצלי הם 47 מנוחה ו- מאמץ 65 בסטוק . 55 במנוחה ו 76 במאמץ על 3.0 ghz במתח של 1.3 . השאלה היא אם אני יחליף את הv1 ל 120 extreme , האם אני יקבל שיפור משמעותי שאני יוכל להמשיך באוברקלוק? כי כרגע מה שתוקע אותי זה הטמפ הגבוהות .
-
- 20 תגובות
- 840 צפיות
-
-
מאז שהתחלתי לשחק Bioshock התחיל להיות אצלי מצב מוזר - כל כמה זמן הכרטיס היה קורס, כלומר, המשחק נתקע, מסך שחור ואז עולה לי ההודעה של ה VPU Recover. (יש לי את הדרייברים האחרונים...) כשהורדתי את כל הגדרות הגרפיקה ל Low זה לא קרה. בכל אופן, השארתי את ה Catalyst Control Center פתוח בעמוד של מד המעלות. אז התחלתי לשנות את ההגדרות גרפיקה במשחק כדי לראות מה גורם בדיוק לקריסה (כשמד המעלות פתוח ברקע). בקיצור הגעתי למסקנה הבאה - בכל פעם שהכרטיס מגיע ל 80 מעלות הוא פשוט קורס. מדוע זה קורה ? האם אלו הגדרות בביוס של הלוח אם ? האם הכרטיס דפוק? האם זו הגדרה כלשהי (כמו שיש הגדרות למעבד של המחשב - שאם הוא מגיע לטמפ' של 70 מעלות המחשב עושה ריסטרט). איפה אני שולט על זה? ואולי בכלל הכרטיס ד…
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי .. החלטתי לעשות OC למעבד שלי ... אני נמצא על windows vista ultimate 64 bit זכרונות - Twinmos 2*512 667 DDR2 + 1 GB STAREX 667MHZ ddr2 לוח אם abit KN9S BIOs - AWARD9 העלתי ב-200 MHZ עכשיו אני נמצא בתדר עבודה של 2200 MHZ .. עובד פיקס . מרגישי םשיפור .. כן כן . טמפרטורה על 50c יציב .. (נבדק למספר שעות בתוכנה PRIME ) .. מאוורר סטוק !! ********************************************************************** איך אני ממשיך מפה ? מה הפוטנציטל של המעבד הזה ? מתי אני יודע שאני צריך להעלות את המתח למעבד ? אני לא יכול להגיע ל- 2.3 GHZ כי ניסיתי המחשב לא עולה.. אז איפסתי מהג'אמפר את BIOS אם אפשר הדרכה מפה והלאה ?? ה- cTRL+F1 לא עובדדד איך אני נכנס לאפשרויות מתקדמות? מתי אני יוד…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אתמול פתאום המעבד שלי הפך להיות תנור כאשר הטמפ" עמדה על 50 מעלות במנוחה וליותר מ 60 במאמץ עד אתמול הטמפ" במנוחה היתה 38 ובמאמץ 50!! החלפתי משחה, ניקיתי את גוף הקירור, איפסתי ביוס, ניסיתי אפילו עם קירור אחר טוב יותר אבל כלום מה יכולה להיות הבעיה ??? * חשוב לציין שגם הטמפ" בביוס גבוהות!! תעזרו לי
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כפי שהבנתם לפי הכותרת יש לי בעייה רצינית עם המעבד הזה. עכשיו שאני סתם באינטרנט כביכול המעבד נמצא ב IDLE הטמפרטורה שלו היא 67 מעלות. המאוורר שיש עליו הוא מה שקיבלתי איתו שזה מאוורר פשוט+היטסינק זול מאלומניום. אני לא יודע מה לעשות פשוט,במארז שלי אמורה להיות זרימת אוויר טובה(ENERMAX)ובסך הכל אני מפחד שיישרף לי המעבד. לא נראה לי שהפיתרון הוא פשוט לקנות איזה היטסינק מפלצתי ולשים עליו מאוורר דלתא ולגמור עם זה(בכל זאת המחשב בחדר שלי ואני צריך לישון שהמחשב עובד בלילה,ואם אני אשים דלתא אני אחיה במטוס כל החיים) אז מה אתם חושבים לעשות?
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקדוח פתחי איורור כמוהו http://buyom.fcpages.com/side.JPG איך אני יוצר את הגלים האלה? לשרטט אני לא יודע, אז אני מחפש שבלונה או משהו.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בוא נתחיל מזה שאין לי מושג בגרוש , אבל שתבינו, אני לא מבין כלום בקירור ובכל הנושאים שמועלים כאן בפורום! אני לא יודע איך לעשות oc אני לא יודע איך לקרר מחשב עם כל השיטות שלכם (שאגב מאוד מגניבות ) , וגם במודינג אין לי מושג (אני לא יודע מזה) המחשב שלי כל כך חם שאני לא משאיר אותו דלוק בלילה (הוא אצלי בחדר), אחרת אני לא אצליח לישון מהחום שהוא פולט יש לי AMD XP 1900 כשהוא מתחמם הוא גם נהיה הרבה יותר איטי (ואני מפחד שישרפו לי שם דברים). בנוסף לזאת אני לא יודע איך למדוד חום של מעבד או של כרטיס מסך ככה שאני לא יכול להביא לכם מידע על המעלות המדויקות שהוא פולט. אני לא יודע אפילו איך לפתוח את המארז (כן אני יודע שאני אהבל בדברים האלה)- אבל אני יודע שקניתי ב KSP מאוורר ב 10 ש"ח ו…
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
אני מתכוון לקנות בקרוב מארז חדש, שבו אני אתעלל המון. כרגע יש לי מארז שהוא די יפה, אבל יש לו דפנות עם ציפוי פלסטיק, אבל לא כזה צמוד, אלא הפלסטיק עגול, ויש בינו לפח (השטוח) רווח גדול של אויר. משמע לא ניתן לעשות איתו הרבה. בכל מקרה, אני רוצה לקנות מארז יחסית גדול (רצוי לגובה), כמה שיותר פשוט מבחוץ, וכמה שיותר טוב מבפנים. רצוי גם המון מקום מקדימה, ודפנות שנוח לפרק. אני משיג את זה דרך אבא שלי שיכול להשיג לי דברים בלא הרבה יותר מהמחיר שקונים בו מספקים (הוא עבד בחברת מחשבים). אבל בכל זאת גם עדיף כמה שיותר זול. אם אתם יכולים, תביאו לינקים ואפילו תמונות... תודה. עריכה: שכחתי לציין כי על המארז להתאים ללוחות של פנטיום 3 (הלוח שלי ספציפית הוא מסדרת CUV4X-C של אסוס)
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-