עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by firebug,

אוקי אז אחרי נקיון טוב של המחשב היום ראיתי שהליבות שלי עלו איזה 5 מעלות כשכל שאר הרחיבים רק ירדו במעלות חשוב לציין שזה במצב מנוחה במצב מעמץ הליבות הם על 45-7 מעלות וכל זה כשהמזגן בחדר מופעל על 22 מעלות אני לא בדקתי את המעלות כשהמזגן לא מופעל.. עכשיו מישהו אמר לי שיכול להיות שזה החיישן חום נדפק או שבטעות נגעתי בו ועכשיו הוא מביא נתונים שגויים של הליבות אבל גם אם זה נכון איך אני יכול לבדוק שזאת באמת הבעיה? האם יש פיתרון אם הבעיה היא שהליבות פשוט מתחממות? תודה

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  2. Started by kfirkb,

קיבלתי את המחשב מורכב מ TMS, המארז מגיע עם 3 מאווררים והוספתי עוד אחד, סה"כ 4 מאווררים. הם סידרו את המאווררים כך: - מאוורר אחד מקדימה באמצע מכניס אוויר. - מאוורר אחד בתא התחתון בין הספק לדיסקים הקשיחים אך המאוור פה מוציא אויר לכיוון הדיסקים, ז"א הוא מוציא אויר לכיוון החלק הקדמי של המארז, האם זה תקין? -מאוור אחד מאחורה מוציא אויר. - והמאוורר העליון מכניס אויר. האם זה תקין שהמאוורר העליון מכניס אויר? הוא לא אמור להוציא אויר חם מהמארז? והאם זה בסדר שהמאוורר שלמטה בין הספק לדיסקים מוציא אויר לכיוון החלק הקדמי של המארז?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  3. סנדרה ו MBM אומרות לי שב IDLE אני ב 48 והתוכנה EASYTUNE שבאה עם הלוח GIGABYTE שלי אומרת שאני ב 55 מעלות, בד"כ ההפרשים ביניהם מאוד מוזרים כמו 37 מעלות סנדרה ו 48 גיגהבייט, האם אני על הגבול הדק? אני יודע ש AMD מתמודדים טוב עם מעלות גבוהות השאלה אם בריא? ה OC גם ככה לא כזה משמעותי ואם זה קריטי אני אוכל לוותר עליו עד שיהיה לי תקציב לקירור נורמלי.. אני עם EVERCOOL ג'נרי מנחושת, שאמור לספק תוצאות נורמליות דווקא, השאלה אולי זה המשחה התרמית? שמתי תמשחה שקיבלתי מ EVERCOOL והיא לא נראית משהו, למרות שהגוף קירור נראה משובח הוא לא מספק תוצאות מי יודע מה... מובן ש VOLACNO 7+ יהיה הכרחי פה בעתיד, השאלה מה עכשיו, לוותר על ה OC, לא להתרגש? או בכלל משהו? תודה ...

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  4. Started by zombie,

יש בריבה טיונר אפשרות להמהיר את הshader כדאי? ואיך בידיוק?(כי אני לא רוצה לפגוע בכרטיס(8800gtx)) כרגע הshader מחובר ל core clock

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  5. הכירו את שיא ההמהרה החדש שמצטרף אל הרשימה הבלתי נגמרת, והפעם עבור מעבד Skylake שהומהר מ-4GHz ל-7GHz באופן יציב, עם לא מעט אמצעים בדרך למטרה עבור כל מוצר חומרה שמגיע אל השוק, בין אם זה מעבד, לוח אם, זיכרון ואפילו נוספים (אם כי על אש הרבה פחות גבוהה) מתקבצים מגוון אוברקלוקרים מרחבי העולם, חלקם ידועים בקהילה וחלקם אנונימיים, אך המשותף לכולם הוא אותה מטרה: ליהיות זה שמוציא את המהירות הגבוהה ביותר מרכיב חומרה ספציפי. היום השיא הזה שייך למעבדי ה-Skylake, ואם ניהיה יותר ספציפיים, החזק שבינהם, ה-Core i7 6700K שמגיע בתדר פעולה של 4 ג'יגה-הרץ. השיא הינו 7,025.66 מגה-הרץ, והוא שייך לאוברקלוקר ההונג-קונגי צ'י קוי לאם. והוא לא לבד. לא בוחלים באמצעים בשביל לסחוט עו…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by spider272,

הקירור הזה של ה4870 יתאים ל 4850?

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  7. חבר שלי קנה מחשב ויש לו לוח אם של אסוס P5B (הרגיל לא דלוקס) עכשיו המעבד שלו זה E6320 וזכרונות של OCZ PLATENIUM 2GB עכשיו כמובן שהמתחים בביוס כולם על AUTO והטמפ שלו לא טובות ממש גבוהות.... אני צרך שמישהו יגיד לי מה המתחים בסטוק אמורים להיות(רגילים) לכול דבר... VCORE VDIMM וכו.... דיי חשוב... תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 449 צפיות
  8. Started by yuraxp,

שלום רב, אתמול עשיתי אובר ל AMD 2500 אחרי זה המעבד היה ברמה של 2800+ נשאר לי עוד קצת הוא היה יכול להיות 3000+, אולם בבאס של 190 כשעשיתי ריסטרט מה BIOS הוא לא ישר עשה ריסטרט אלא היה מסך שחור לכמה רגעים ואז כשנכנסתי לביוס הוא הראה באס של 166 כלומר כמו שיהיה. השאלה שלי האם הלוח אם לא מסוגל לקלוט יותר? יש לי GIGABYTE 7VAX-A

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  9. Started by pav,

יש לי HD 2600 AGP והקירור שיש עליו פשוט גרוע.. הכרטיס ממש חם והקירור בקושי זז.. ניסיתי למצוא לבד קירור אבל לא ראיתי בשום מקום, אז אשמח אם תעזרו לי =) תודה

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  10. Started by pumbatal,

יש ביוס חדש ללוח 913 מתאריך 13/09/06 מישהו יודע איך באוברקלוק ?? (אם יש ישפור ?) http://us.dfi.com.tw/Support/Download/bios_download_us.jsp?PRODUCT_ID=4696&CATEGORY_TYPE=LP&STATUS_FLAG=A&SITE=NA http://us.dfi.com.tw/Upload/BIOS/97TID913.ZIP תודה

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  11. יש לי כרטיס מסך רדון 9600XT ואני רוצה להוסיף מאורר איך אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  12. Started by romkush,

יש לי מארז של ENERMAX עם מאוורר 12cm קדמי ומאוורר 25cm צדדי ומאחורה יש פתח אוורור אבל אין מאוורר. אני יכול להגדיר את המאוורר הצדדי שיכניס או יוציא אוויר והשאלה מה יותר טוב? האם אפשר/עדיף לשים עוד מאוורר מאחורה? תמונה של המארז:

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  13. Started by Esparco,

עשיתי OC מוצלח הכל עובד תקין עשיתי בדיקות עם SUPER-PI הרצתי משחקים הכל סבבה... אבל משום מה שאני מכבה את המחשב למשך זמן ואז מדליק אותו הוא נתקע עם הודעת שגיאה של הביוס ואז מרסט את הביוס ומוריד את כל ה OC מישהו נתקל בזה???

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  14. Started by Gal1992y,

הוא על 938RPM ממוצע והמעבד במנוחה בטמפרטורות מטורפות של 56-57 המחשב חדש לגמרי !! אני מיואש.. איך מגבירים את המאוורר ?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  15. עבדתי בתחילת החופש וכמו שכולכם יודעים קניתי את המארז אלומיניום + 8 מאווררים יפיפה שלי! עכשיו יש לי התלבטות, המשכתי לעבוד ויש לי בסביבות ה300 שקל... עכשיו אני יכול לקנות עוד איזה מאוורר 92 מ"מ שקוף בצד antec כמו השני שלי ועוד חור למעלה, מה שיצור 2 מאחורה generic עלובים ממש שקיבלתי עם המארז 2 למעלה, מצויינים של זיגזאג 2 בצד מצויינים של antec 92 m"m שקופים 1 מקדימה 1 antec cyclon blower ownz 1 40 m"M של הhardcano 2 ערבי ממש! או שאני יקנה ספק טוב כזה enermax 350 vat חמוד במקום ה300 generic ערבי שיש לי עם ה5 חיבורי חשבל (יש לי בערך 4 מאווררים רק על חוט אחד...) או!! שאני יקנה איזה קולד קאטלוד כחולה יפיפה ועוד איזה שלושה לדים לשים במאוורר השקוף שלי או במקום הלדים כמה פילטרים כי …

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  16. המארז שלי הוא של hec וישלו 2 מאוורים אחד מקדימה ואחד מאחור זה שמאחור לו נשברה אחת הצלעות מתוך 7 קיימות האם צריך להחליף ולאיזה דגם מומלץ תודה למשיבים

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  17. טוף, אז הכרטיס שכתבתי שיגיע אליי לפני שבוע סוף סוף הגיע, ואני צריך קצת עזרה בוולטמוד שלו מפני שכמו שאמרתי אז- הידע שלי באלקטרוניקה דיי מוגבל. אז ככה, זה הכרטיס מקדימה: http://img254.imageshack.us/my.php?image=pict0016jv8.jpg מאחורה: http://img376.imageshack.us/my.php?image=pict0015aw8.jpg זה לפי מה שהבנתי המקום שרלוונטי לוולטמוד, עם פירוט הקוד שעל בקרי המתח: http://img99.imageshack.us/my.php?image=14881495149315121492150je3.jpg טרימר 10K אוהם שקניתי: http://img108.imageshack.us/my.php?image=14961512149715021512ka0.jpg אני מאוד אודה לכם אם תוכלו להגיד לי איך לעשות וולטמוד עיפרון (ויותר חשוב- איך לעשות וולטמוד נגדים) צעד אחריי צעד כי אני דיי נוב בזה, אני מודה ועוד ד…

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  18. באיזה חנויות בארץ? באיזור המרכז? או באינטרנט? ואיזה גדלים בדיוק קיימים הנמוכים מ80 מ"מ?

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  19. קניתי אותו והוא רועש נורא! איך אני מחליש אותם? תודה מראש :-\

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  20. פתחתי את המארז והם עובדים מצויין למה זה?

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  21. Started by A-L-o-n,

אפשר אולי לעשות אוברקלוק לhd4850 של פליט ומה זה אוברקיל?

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  22. אני רוצה לעשות אוסי לכרטיס הגרפי שלי (ראה\ראי מפרט מחשב) אבל הבעיה שאין לו מאוורר ואני לא יודע איך להדביק לו את המאוורר שאני אקנה, אין שם ברגים אין כלום. מה עם דבק? : בבקשה עזרו לי. תודה. יאיר.

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  23. טוב אז הזיכרונות שלי (Ballistix) הם עם צ'יפ של bh5 אם אני זוכר נכון... עכשיו שמעתי שלא כדאי להם יותר ממתח של 2.8 כי מעל זה אורך החיים שלהם מתקצר משמעותית... זה נכון? כי המתח נראה לי מגביל אותי מלהגיע ל300 מגה הרץ... הזיכרונות יציבים כבר זמן רב על 290 מגה הרץ בתיזמונים של 3-3-3-8 עם מתח של 2.8

• 2 תגובות
    • 469 צפיות
  24. טוב אני כבר ממש מוכן לעשות OC אבל לפני הכל אני רוצה לדעת עם נעלתי את ה AGP\PCI ועשיתי יחס טוב בין הזיכרון למעבד. הנה תמונה: איך ככה זה צריך להיות?

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  25. Started by Googleness,

גיסי זרק את האקוויריום שלו לפח ונתן לי כמה דברים עכשיו לזה שבלינק הוא קרא המשאבה אבל ממה שראיתי זה פילטר ביולוגי. שווה משהו בתור משאבה לקירור מים? http://cgi.ebay.co.uk/EXTERNAL-AQUARIUM-FILTER-1200-LITRES-PER-HOUR-NEW_W0QQitemZ320256902798QQihZ011QQcategoryZ46310QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

• 2 תגובות
    • 490 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.