עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. ? ???

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  2. מה ההבדל ביניהם חוץ מהגדול לכל אחד יש תפקיד שונה או שככל שהם יותר גדולים זה מקרר יותר טוב? אני רוצה לשים במחשב שלי מארז full tower 3 מאוררים של אנטק הצבעוניים ואני לא יודע איזה מאווררים לקנות לספק כח כמה ואיזה גודל הספק הוא 550 w .

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  3. Started by Moo,

יש לי מארז של TASK 3003 והטמפ' שלי הוא 61 ובלוח 44 מאוורר אחד מקדימה ו2 מאווררים מאחורה. אני קונה למעבד וולקנו 7+ אבל אני רוצה לשפר את זרימת האוויר במארז אז אני קונה גם מאוורר 120MM חשבתי לשים אותו על הדלת מה הסידור מאווררים הכי מומלץ?

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  4. Started by ScreameR,

אממ אפשר לחתוך כל 3 חוטים ? כי ממש ממש אין לי כוח לפרק חוט חוט....

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  5. Started by ^DaRk-MiNd^,

של הרקולס עם מאוורר של פנטיום 133 שלא ממש מתאים לו אבל נתפס איכשהו עליו ? כרגע הוא על בערך 170\175

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  6. Started by gal.w,

האם קירור כזה הוא אופציה רצינית לעבודה עם מחשב? הרי צריך כמויות גדולות מאוד מהחומר המקרר שמתאדה בקצב מאוד מהיר....

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. יש לי מאוורר של p2 שפירקתי אותו ואני רוצה להדביק אותו על ה- צלעות הקירור של הלוח (intel d850gb) רציתי לדעת אילו דרכים יש כדי לעשות זאת??? תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  8. Started by roadrunner,

קניתי ASUS TI4200 וב OVERCLOCKING הגעתי ל CORE 305 ו MEMORY 650 יציב לחלוטין (לא ניסיתי יותר מזה לבינתיים) יש לי DURON 1000 (במקור 750 ;D) ושאלתי היא האם בגלל שהמעבד שלי חלש יחסית הכרטיס תמיד יהיה יציב בגלל שהמעבד לא דוחף את הכרטיס למיגבלות או שאני אקבל את אותה תוצאה ב OVERCLOCKING גם עם מעבד חזק

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  9. Started by Fetalo,

יש לי GF2 mx 400 של msi מישהו יכול בבקשה להגיד לי מה המהירות הרגילה של הלבה ושל הזיכרונות, ולכמה אני יכול להעלות את זה מבלי להתקין שום מאוררים וstuff כזה ובלי לפגוע בכרטיס thanx

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  10. אני רוצה להחליף את הדלתא הרועשת שיש לי על הוולקנו שלי במאוורר שקט אך חזק וכאן אני צריך את עזרתכם תמליצו לי על מאוורר שקט טוב ובמחיר סביר ד.א יש פה משהו שרוצה לעשות הלפה עם דלתא 60 ממ שלי?

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  11. Started by buyom,

שלום רציתי לעשות אוברקלוק בבאס של המערכת מ 100 ל115 ורציתי לדעת אם הזיכרונות sd יפגעו הזיכרונות הם 100/133 אודה מאוד

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  12. כמעט כל סרט שאני מנסה לראות, הוא נתקע מסיבה שונה, בשני תוכנות שונות. חום מעבד עומד על 67, יכול להיות שזה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  13. אני בן 15 ולא מבין כל כך במחשבים(כן אני מודה) אבל אני רוצה לקרר בצורה יותר טובה את המארז שלי בלי להוציא את הכל... אז חשבתי פשוט להוציא את הדלת של המארז ולשים 4 מאווררים עם מפסקים (שלא יקדחו לי במוח שאני לא משחק) השניים למעלה יוציאו אוויר חם והשניים למטה יכניסו אוויר קר איך הרעיון? והאם זה יביא לשיפור?, האם זה שווה את המאמץ בכלל?

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  14. Started by INFERNO,

יעזור לי מאוד תודה

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  15. Started by xtazon,

אז כה נכנסתי לאתר שלכם וראיתי איך עושים מודינגוהתחלתי להתענין ישר הלכתי לדוד שלי הבאתי ממנו מארז פול טאוור ו4 מאווררים ועשיתי לפי איך שאמרתם בדיוק כולל בקרת מאווררים ומה שקרה זה כשהדלקתי את המאווררים המחשב נתקע הרבה ושברתי את הראש עד שהבנתי מה קרה.. אז ככה מרוב הרבה מאווררים יש עומס על הספק לא מגיע מתח מספיק גבוה בשביל ההאר דיסק והוא נתקע.. מה שעשיתי זה ככה לקחתי עוד ספק של המחשבים הישנים האלה זה עם הכפתור והכנסתי אותו גם לתוך המארז {יש מקום בלי עין הרע} והוא שייך רק למאווררים ועכשיו המחשב רץ כמו לא יודע מה

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  16. Started by Venom_IL,

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=1;action=display;threadid=2986;start=40 זה ת'רד שהתחיל בשאלה על זכרון, המשיך לדיונים על מפרט כולל, ועכשיו גלש ל OC אז אודה לכם מאד אם תעזרו לי שם אני מתקשה בהבנת החלק של הזכרון ב OC... פשוט נראה לי טיפשי לפתוח עוד ת'רד וליצור כפילות תודה !

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  17. Started by Jar with me,

שלום , חשבתי על לעשות חלון קטן במארז ולקנות לד או שניים. אין לי בעיה בחיתוך , הבעיה שלי היא בחלון עצמו , באיזה חומר שקוף אני יכול לכסות את החור שעשיתי? והאם הוא ישמור על אטימות בשביל זרימת האוויר שיש לי במארז? תודה

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  18. Started by rosesr,

הכוונה אתר עם כל מה שצריך לדעת כדי לעשות OC ופרוש למילים לOC

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  19. יש לי לוח אם ASUS P2B ומעבד פנטיום 3 450mHz שאני יודע שהמהירות המקסימלית שלו היא 500 מגה הרץ. :'(איבדתי את הדפי נתונים של כל המחשב :'( בזמן שעברתי דירה ואני רוצה מדריך איך להגביר את המהירות של המעבד.

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  20. Started by Angel-eyes,

אני רוצה לקנות משחה טרמית אבל לא יודע איזה arctic silver3 מספיק טוב וכדאי?

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  21. Started by voolkan,

אני רוצה לעשות לו o/c אבל אין לי מושג איך עושים את זה ואני לא מוצא הסבר טוב איך לעשות את זה בבקשה תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  22. Started by Haflo,

מי היבואן של ThermalTake/right בארץ?

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  23. Started by waizman,

אני רוצה לשבור את המכפלה של המעבד שלי. באיזה חומרים אני יכול להשתמש בשביל לסתום את ה"עמקים" ולקצר את ה L1?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  24. Started by ADIR_M,

אפשר לקדוח עם מקדח כוס של עץ או של מתחת בפרספקט? הפרספקט לא יתנפץ? או ישבר או יסדק? בקיצור צריך מקדח מסוים לפרספקט כדי לבצע בו חורים?

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  25. הוא מוציא קצת ררררררררררררר.... מעצבן וזה משגע לי את השכל! ניקיתי ארותו מאבק וזה הפחית קצת, אבל עדיין זה משגע לי את השכל, מה לעשות ?

• 2 תגובות
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.