עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by themaxxq,

אהלן חברים מצטער אם זה לא המקום, אני קצת אובד עצות. אני מחפש REFERENCE COOLER לHD5850 של חברת POWERCOLOR (כלומר, או עם המדבקה של החברה או קולר סטנדרטי לחלוטין שכתוב עליו רק ATI). יש למישהו מושג מאיפה קונים או האם יש מישהו שמוכר? חיפשתי ב-EBAY ובגוגל כמו מטורף. אשמח לקצת עזרה. תודה! אי-מייל שלי: maxxymus בGMAIL.

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  2. Started by igalk474,

מה עדיף? למי מהם יש את הביצועים הטובים ביותר תמורת המחיר? ‎Zalman CNPS9900 MAX ‎315 Thermaltake SpinQ 260 Scythe Ninja 3 180 Scythe Mugen 2 190

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by dude1221,

3.55@2.8 מכפלה: 10X355 טמפ'במנוחה: 40 42 טמפ' באימוץ מלא:60 עדכון בהמשך היעד הבא: 3.8 מפרט: לוח אם:GA-G31M-S2C מעבד:CORE 2 DUO E7400 קירור:COOLER MASTER HYPER N520 זיכרונות:KINGSTON DDR2 800MHZ כ.מסך:ZOTAC 9400GT

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. המלצותכם בבקשה על מאוורר 120 ממ כלשהו עם לד כחול בעל יחס טוב של שקט לעוצמה. תודה

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  5. Started by swisaman,

המאוור העליון שלי הפסיק לפעול נסיתי לחבר אותו ליציאה אחרת וזה לא עזר מישהוא יכול לעזור לי ?

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  6. Started by Da7kStar,

שלום, ברשותי לוח של GIGABYE EP45-DS3R כרגעהמעלות עומדות על 47-49 לפי מה שהבנתי זה חם. המארז נקי מאבק ומאוור (ANTEC 900) מה עוד אפשר לעשות על מנת לקרר טפה את המצב? (מריחת משחה טרמית ?)

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  7. Started by matan007,

הזמנתי לפני יומיים מאווררים מ EBAY למארז שלי. סה"כ בנוסף לשני המאווררים שהגיעו עם המארז (140+120) שהם שקטים ואיכותיים, ייתוןוספו עוד שלוש של 120 שקניתי שהם לא שקטים במיוחד מטבע מחירם וחוסר המותג. זה לא כל כך משנה לי במהלך היום אלא רק בלילה שאני מורידים דברים וישן! יש שני פתרונות אפשריים לדעתי עזרו לי להחליט: 1)יצירת מנגון שפשוט או יכבה או ידליק את כל 3 המאווררים הנוספים ע"י מפסק או משהוא דומה. 2)קניית בקר לו יש כמה מגבלות שתכף אני יגיד. הערות: 1)לגבי אופצייה 1, יש לי נסיון באלקטרוניקה וכמובן מבחינה מעגלית אין כל כך מה לעשות פה! אני רק שואל איפה אני ישים את המפסק הזה כך שיישתלב יפה או אם למישהוא יש פתרון יצירתי? 2)לגבי אופצייה 2, הבעיתיות היא בשל כמה סיבות: התקציב שלי…

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. הלוח אם של חברת אסוס אז אני חושב להאמין לתוכנה שלהם. מה אתם אומרים? תודה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 959 צפיות
  9. Started by cool_man,

אנחנו בזמני קיץ.. אז חם בכללי בחוץ ובחדר ובכל מקום.. וזה משפיע לי גם על המחשב.. יש לי את המאורר STOCK שמקבלים עם המעבד.. והבעיה זה שהוא מרעיש כמו מטורף!! הטמפטרטורה שהמעבד מגיע אליה מקסימום זה בעיקרון 60 מעלות (אני מצרף תמונה של ה OCCT) אבל הבעיה זה שהמעבד רועש כמו משוגע כשזה מגיע לטמפרטורה כזאת.. ניסיתי לווסת אותו כדי שיסתובב פחות אבל לא חושב שזה הרעיון הכי טוב כי זה יכול רק לגרום לעוד התחממות.. אני שוקל לקנות קירור חדש למעבד אבל השאלה בתכלס זה איזה? יש לי כרטיס מסך GeForce 460 GTX אז הוא דיי טופס מקום בתוך המארז.. בנוסף הסלוטים של הזכרון דיי קרובים למעבד אז בתקווה שזה לא יפריע הלוח אם שיש לי זה GA-MA78LMT-US2H יש לי מאורר קידמי, אחד אחורי ועוד אחד בקיר אני רוצה בעיקרון…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by dani960,

שלום לגולשי האתר, המעבד שלי הוא AMD Athlon ii x4 640 והוא כרגע רץ על 3.5~ עם באס של 234 הלוח שלי הוא ga-890gpa-ud3h סוקט AM3+ זיכרון G-skill 1600 4GB הבעיה שלי היא שבלוח הקודם שלי שהיה AM2 עם אותו מעבד הצלחתי לעבור 240 בבאס והדבר היחידי שהגביל אותי היה הזיכרון כעת אני לא יכול לעבור את ה240 בלי קריסה,העלתי מתח למעבד בלא הרבה, גם לגשר, אבל עדיין המחשב קורס או שווינדוס לא עולה אני חושב שהבעיה היא איפשהו בHT LINK ובגשר הצפוני, במתחים ובתדירות שלו, הזיכרון לא מהווה בעיה וראיתי שאם הלוח שלי הגיעו לבאס של 300+ ועם המעבד שלי מגיעים בערך ל3.8 אז מה הבעיה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. היי חברים, יש לי לוח של GIGABYTE ומעבד i7-860 השתמשתי בתוכנה של גיגה בייט בווינדוס לעשות OC, ל 3800. יש לי מאוורים סטנדרטים, מארז טוב של אנטק, וספק חזק ואיכותי. כרגע במצב מנוחה ביום חם למדי המטמפ' מעבד עומדות על 68-72 בשעת מאמץ הוא מגיע גם ל 90-95. השאלה שלי האם זה רצוי ואפשר לסחוב ככה? המטרה שלי היא לא להוסיף שום איוורור ושום קירור על הדיפולטים כיוון שאני חסיד של שקט. וכרגע הכל שקט אש. מה דעתכם המקצועית? ניתן להשאר או להוריד ל 3150MHZ? שם הטמ' עמדו על איזור ה 55 מנוחה ומאמץ 70+- תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  12. Started by swisaman,

שלום לכולם ישלי HD5850 של ספיר בגירסא הישנה לא האקסטרים,וברצוני להתחיל OC הורדתי TRIXXX והעלתי תדרים אבל זה לא מביא לי לעלות מתח כאילו האפשרות חסומה.. והכרטיס ממש רותח!!! 92 מעלות מאמץ מלא זה חם ממש לא?

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  13. אני מרכיב מחשב שישב בסביבה מלאת אבק ומעוניין להרכיב את המערכת כך שיהיה לחץ אוויר חיובי כדי למנוע כמה שיותר כניסת אבק. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=207166 מדובר על AMD Athlon II x2 250, לוח-אם Gygabyte 800GM-D2H, ללא כרטיס מסך נפרד. חשבתי על המארז הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8533 Antec TwoHundred הוא בא עם שני מאווררים: 140mm מלמעלה ו-120mm מאחור. האפשרויות הן: 1. להפסיק את המאוורר האחורי ולהתקין מלפנים (מאחורי הפילטר הקיים) מאוורר עוצמתי. 2. להשאיר את המאווררים המוציאים ולהתקין מלפנים 2 מאווררים מכניסים. 3. להוסיף מאוורר מכניס + פילטר מהצד. האם יש מצב שהאפשרות הראשונה תספיק לקרור המפרט הנ"ל? אם לא, איזו מהאפשרויות האחרות עדיפה? האם יש מאר…

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  14. Started by matan007,

הזמנתי מאווררים מ EBAY למארז שלי. אחד המאווררים יותקן בפנל הצידי מול הכרטיס מסך ועוד שניים מול הכוננים הקשיחים מקדימה. אלו מקדימה יהיו מאחורי מסנן אבק של המארז. בצד אין מסנן אבק כלל ואני רוצה להוסיף מסנן אבק ייעודי לשם. מה מאלו טוב יותר? וקל יותר לניקיון? http://www.dealextreme.com/p/aluminum-computer-case-fan-dust-guard-grill-protector-12cm-38233 http://cgi.ebay.com/Dustproof-120mm-Case-Fan-Dust-Filter-PC-Computer-/300418625420?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item45f2586f8c#ht_3463wt_905 מה זה מסנן אלומיניום? והאם צריך להזמין כמה או שניתן לעשות בהם שימוש חוזר גם אחרי הרבה שטיפות?

• 8 תגובות
    • 874 צפיות
  15. Started by dorman2,

הטמפרטורה עולה עד 75 מעלות ואני רוצה למצוא פתרון קירור לא יקר. אפשרות ראשונה: מאוורר 80 מ"מ בדופן המחשב שממוקם בדיוק מול המעבד הגראפי של כרטיס המסך. המחיר: עבודה בלבד. אפשרות שניה: מכלול קירור Arctic Cooling Accelero L2 Pro VGA COOLER מחיר 77 ש"ח. לא ברור לי אם יש התאמה מיכנית מלאה של מכלול הקירור לכרטיס. נראה לי שאפשרות השניה תגרום לירידה של 25 עד 30 מעלות. לעומת אולי 10 מעלות באפשרות הראשונה. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  16. Started by original,

אני מחפש מאוורר כמה שיותר שקט מTMS שיתאים לV3 של THERMALTAKE בעלות סבירה של כמה עשרות שקלים, על מה אתם ממליצים מכאן http://tms.co.il/cat/498 ?

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  17. Started by spitzi,

היי, האם שווה לנסות להמהיר את המחשב הנוכחי שלי ? להלן המפרט בקצרה, הועתק מתוך דו"ח של CPU-Z. אני מניח שזה מידע חלקי מדי מכדי לענות בבירור, רציתי תחילה לברר באופן עקרוני. מעבד Intel E8400 Wolfdale עם קירור סטוק. לוח אם MSI MS-7366 Northbridge NVIDIA GeForce 7100 rev. A2 Southbridge NVIDIA nForce 630i rev. A2 זכרון: 1 GB של קינגסטון + 2GB של Mushkin, שניהם DDR2. כרטיס מסך NVIDIA GeForce 7600 GS. ספק כוח Ever-power 400W. תודה.

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  18. Started by gal2576,

מי שיש לו סיבה או הסבר טוב או משהו שהוא לא מסכים איתו יכול לשלוח לי בפרטי תודה

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  19. היי, לאחר שסבלתי כמעט יותר משנה עם ה-THERMALTAKE DH101 החלטתי לעשות מעשה ולהחליף את המאווררים (כולל של ה-CPU) רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם המארז הזה, האמת, שראיתי המלצות לגבי מאווררי המארז, ואשמח לעוד המלצות מכם, אך לגבי הקירור CPU עדיין אין לי כיוון (מדובר במעבד Q6600) אשמח להצעות, קחו בחשבון שיש את בעיית הגובה של המארז...אז מומלץ משהו קטן ויעיל, ושקט כמובן תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by shdrthki1,

אחרי חיפוש ארוך בפורום ובמדריכים שמצאתי קראתי והבנתי (פחות או יותר ) איך מבצעים OC לכרטיס מסך מפרט המחשב שלי : I5 2400 4GB זיכרון MSI H61M E23 SAMSUNG F3 1 TB 5850 XTREAM FSP 550W 80+ אז 1. קראתי שה5850 הוא אוברקלוקר מצויין , אבל גם גרסת ה XTREAM שלו טובה OC או רק גרסת הרפרנס טובה לOC? 2.הספק שלי יחזיק OC טוב ? 3.הביצועים של 5850 בOC דומים לאיזה כרטיס מסך ? (5870/6870/GTX470 ) 4.כדאי לי להצמיד מאוור 120/140ממ לדלת המארז שיכניס אוויר לכרטיס מסך ויקרר אותו ? 5. קראתי על כל מיני תוכנות שאפשר לעשות איתם OC על איזה אתם ממליצים ? עריכה : טמפרטות כרטיס מסך במנוחה 36~41 אחרי כשעה משחק בקריסיס 2 על איכות הכי גבוהה (אני יודע שזה לא דרך כלכך טובה לבדוק מאמץ על הכרטיס) 52~58 תודה

• 40 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. Started by DeaglinG,

שלום, אני קונה מחשב חדש core i5 ובהתחלה הזמנתי אותו עם ה-mugen 2, אבל התקשרו אלי מהחנות ואמרו לי שאין להם את זה במלאי ואם אני רוצה להחליף ל- ThermalRigth Ultra 120 Extreme + Thermaltake ISGC 120mm ב-240 שקל מישהו יכול לתת חוות דעת על הקירור הזה? שווה להחליף או לקנות משהו אחר במקום? מה שאני מחפש זה יותר שקט מאשר ביצועים, אבל אני גם הולך לעשות OC. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  22. Started by gshani,

שלום, יש לי מארז HEC שהגיע עם מאורר 120 של HEC שעושה לא מעט רעש. אין רעש של ויברציות או משהו - רק של אוויר. אני מחפש פיתרון זול לבעיה. האם מאורר פשוט של זלמן כמו זה יעשה את העבודה או שאולי אפשר לעבור למאורר 80, או שאין ברירה וצריך לקנות מאורר עם שליטה על המהירות ? יש לי מעבד AMD Athlon II X4 ואני לא מעמיס על המחשב משחקים וכדומה. תודה

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  23. שלום לכולם. אני מבצע עכשיו ניקיון כולל והחלפה של משחה תרמית למכשיר ה-PS3 המיושן שלי. הבעיה היא שהמערכת בנויה בצורה קצת מוזרה, מה שמקשה בעת הרכבת הגוף קירור בעיקר. הכי טוב שתראו כמה תמונות ותבינו מה קורה... לוח-אם מקדימה: ומאחורה (עם ליבת המעבד וליבת הכ.מסך): ההגוף קירור: בשביל להבין איך הכל מתחבר , עשיתי ניסוי קטן ומרחתי רק על ליבה אחת מבין השתיים שכבה דקה של משחה תרמית והרכבתי (אפשר לראות בתמונות) הרכבתי הכל בחזרה , לחצתי מעט, והרמתי שוב בשביל לראות אם זה נתפס וככה זה נראה: אפשר לראות שאמצע הליבה לא באה במגע עם משטח הקירור. רציתי לשמוע אם יש לכם רעיונות איך לבצע את ההתקנה בצורה טובה. חשבתי אולי למרוח שכבה דקה כמו שמרחתי על המעבד ובנוסף לשים שני פסים ולרא…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Tzah22,

שלום לכולם ! כבר מלא זמן אני מנסה לעשות OC למעבד שלי ללא הצלחה.. מדוע? אולי אתם תוכלו לעזור לי להבין. ברשותי המפרט הבא : CPU Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.00GHz RAM 4.0GB Dual-Channel DDR2 @ 401MHz (5-5-5-15) Motherboard ASUSTeK Computer INC. P5QL-EM (LGA775) Graphics LG TV (1920x1080@60Hz) 1024MB GeForce 9800 GT (Point of View) Hard Drives 977GB Seagate ST31000528AS ATA Device (SATA) scythe yasya ניסיתי לעשות כל OC אפשרי.. ידני,אוטומטי,דרך הווינדוס. שום דבר לא עזר.. באפשרות האוטומטית בביוס יש לי אפשרות לעשות OC אוטומטי 5%k... מעל זה הוא לא עובר לי POST ומודיע על שגיאה בOC. הביוס שלי מאוד מוזר וממש מצומצם מבחינת אפשרויות OC (ככה הובהר לי מסר…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אהלן אני מחפש את גוף הקירור הטוב ביותר והגדול ביותר (לכל מעבד), בעל 10 PIPE לפחות המיועד לעבודה ללא מאוורר. אין לי מגבלת גודל כך שכל הצעה תבורך.. תודה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.