אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב לכולם,במסעותיי בעולם קירור המים עלה במוחי המשועמם רעיון! לקרר את ה IHS ישירות על-ידי בנייה של בלוק בצורת ח הפוכה ולהדביק אותו ישירות מסביב למעבד תוך שימוש באפוקסי תעשייתי(חוזק אדיר ולא דולף) ובכך אומנם הבלוק ישאר דבוק לתמיד אך אני בטוח שביטולם של "המתווכים"-הכוונה לIHS ולתחתית הבלוק ולתבנית ו למשחה הטרמית תיהיה תרומה משמעותית לדוגמא הציור הנ"ל. זהו חתך צד..תחשבו...מה דעתכם? :screwy:
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה, אני משחק יותר ויותר עם המעבד הנ"ל, אך משום מה אני תמיד "נופל" ב2.7 GHZ, ואני אשמח לקבל עזרה לפני כן, אני אתן את המפרט שלי Q6600, סטפינג G0 P35DS3R 4X1GB OCZ REV2 XTC הטמפ' סה"כ סבירות (אני עם הקירור המקורי, עד להשלמת רכיבי מע' קירור המים), אני נתתי לרכיבים תוספות מתח של 0.2 V (צ'יפסט, וזיכרון)ולמעבד המתח הוא באזור ה1.625, אך עדיין המערכת לא יציבה האם יש טעם להוסיף מתח? או שאני צריך לגשת לדברים אחרים, כגון תזמונים וכו' אשמח לקבל קונפיגורציה לשילוש הנ"ל.
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היה לי לוח P5N-D שנשרף והחלפתי לSTRIKER II FORMULA כשהטכנאי הוציא את המעבד מהתושבת של הלוח השרוף אז המשחה הטרמית 'נזלה' לצד השני(לרגליים של המעבד) - היה על זה דיון פה, הוא ניקה את זה וכמו שאתם רואים אני כותב עכשיו מהמחשב החדש והכל כנראה בסדר. אבל יש בעיה שמציקה לי בטמפ'. הטמפ' עם הלוח הקודם היו - CPU 22 והליבות לא עברו את ה34 עכשיו הCPU 31 ויש ליבה שעוברת את ה40 יכול להיות שאין מספיק משחה טרמית? הוא השאיר את המשחה שהייתה על המעבד והכניס אותו ככה ללוח החדש, אולי לא היה מספיק משחה? אולי לא שמתי את הV1 כמו שצריך? - זה משנה הכיוון שלו? תודה על העזרה! ואגב, אני לא מצליח להפעיל את הrealtemp, זה אומר לי שחסר איזה DLL שבעצם כן נמצא בתיקייה של התוכנה וקראתי בפורום בחו"ל שיש עוד אנ…
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב זח! הגעתי למצב הנוכחי, ואני לא יודע איך להתקדם, כול העלאה של MHZ והמערכת לא עולה. הוספתי למעבד לMCH ולFSB, לא עוזר. לאיפה להוסיף מתח?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נשמע לי נחמד כל העניין הזה ואחרי בנושא אחר עשיתי OC למעבד עם הקירור V1 הזה ואחלה תוצאות, בא לי לעשות או יותר נכון לבדוק קודם כל אם אפשר לעשות OC לכרטיס מסך שלי. כמו שרשמתי בכותרת, הכרטיס הוא GF8800 GT של BFG, יש לו קירור די טוב, מגיע ל-4500 RPM ב-100 אחוז, מה אני אמור לדעת לפני שאני ממהיר את הכרטיס מסך, האם צריך להוסיף עוד קירור, והאם באמת זה מוסיף לביצועים במשחקים, אני משחק COD4, GRID, RAINBOW SIX LAS VEGAS, משחקים בסגנון הזה, ולא שהם לא רצים חלק, אבל אם אפשר אני רוצה לסחוט עוד ביצועים מהכרטיס. תודה =]
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כרגע אני עומד על 370FSB X 8 שזה יוצא 2960MHZ. כל זה מושג עם 1.75V למעבד וכל השאר בסטוק. המעלות שלי במנוחה הם 39 - 40 ובמאמץ מטפסים לאיזור ה65. המארז שלי הוא מהמארזים המעפנים האלה של ה150 שקל (עד שמגיע הP182) והספק הוא ספק ג'נרי. האם לדעתכם אני יכול לשפר את הOC הזה?
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מעבד P4 3.00GHZ,כשהיה לי את הקירור סטוק לא הצלחתי להירדם בלילה במזל גם השכנים לא התלוננו הוא היה רועש והמעבד במנוחה היה מגיע ל 61-66 מעלות לא יכלתי לסבול את זה יותר והחלפתי אותו בAC ההבדל היה שמיים וארץ! ההתקנה פשוטה סוף סוף היה לי שקט וזה ממש ממש הפתיע אותי המעבד במנוחה כרגע עומד על 40-46 מעלות מיקודם המחשב ניתקע הרבה פעמים ועבד באיטיות מה גם שהAC מפזר אוויר על שאר הרכיבים בתוך המארז ובכך גם הטמפ' של שאר הרכיבים ירדה בקיצור מומלץ בחום אי אפשר לטעות עם הדבר הזה! תתחדשו.
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי היום את הקירור AC alpine pro 7 התקנתי אותו(יש לי מעבד Pentium D 3.4ghz) והטמפ' במנוחה היא 55 מעלות לפי speed-fan המאוורר פועל על 100% אבל הוא רק על 1500rpm זה הגיוני כי לא נראה לי. ועוד משהו ששמתי לב לפי מה שראיתי באינטרנט הוא מגיע בקופסה קרטון אבל אני קיבלתי אותו בקופסאת פלסטיק כזאת רגילה עם הוראות בפנים.(קניתי באייבורי אם זה משנה כי זה הכי קרוב לבית ><)
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי כבר מאורר 120 אז לא חובה שזה יגיע עם אחד, העיקר שיהיה שקט
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Hey i have the system in my spec i wanted to buy a cooler to hold on my CPU overclocked to 3.2 - 3.5GHz all the time, 24 7. note that my case has lots of fans that can collide with the cooler. i need a cooler that is NOT higher than 13cm Recommendation Please. thank you
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה מה שיש לי: http://www.scythe-usa.com/product/cpu/006/scnj1000p.html וזה האינפינטי: http://www.scythe-usa.com/product/cpu/024/scinf1000.html מה יותר טוב?
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני חושב לנסות ולבנות HP,מאילו מתכות בונים אותו (נחושת? אלומיניום?) ואיזה חומר יש בפנים? (כספית? Thermic liquid?)
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי. יש לי מעבד AMD 3800X2 ולוח אם ASUS A8N-E. עם הלוח הגיעה תוכנה בשם AI BOOSTER שהתפקיד שלה זה האפשרות לעשות אוברלוק למערכת בזמן שהווינדוס עובד. התחלתי בעזרת התוכנה להעלות חלק מהרכיבים. העלתי את הזיכרון ל 3.0 וולט והכל היה בסדר. העלתי את המגהרץ של המעבד מ 2000Mhz ל 2220Mhz והכל היה בסדר. ואז התחלתי לאט לאט להעלות את הוולט של המעבד. הגעתי עד 1.6 אם אני לא טועה (המקורי היה 1.3) והמחשב נתקע. הפעלתי מחדש וניסיתי להכיס לביוס אבל אי אשפר. המחשב תקוע על המסך הראשוני שבו צריך ללחוץ של DEL בשביל להיכנס ללוח וכשלוחצים כלום לא קורה. ניסיתי להוציא את הסוללה של הביוס לכמה דקות ולהחזיר אבל גם כשהחזרתי הבעיה נשארה. להתחיל לחסוך כסף למעבד חדש? :'( עוד דבר מוזר שקורה. כרגע נגיד ואני מכב…
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לבצע OC לכרטיס הנ"ל על VISTA ביצעתי בדיקות לרכיבים והכל תקין אבל איזה תוכנה צריך ? ואיך מכוונים ? אני יודע שבמאמר שלכם הגדול על הכרטיס דובר שבוצע OC לכרטיס אך לא סופר איך ? עוד משהו האם צריך לכוון בביוס משהו ? שמתקינים כרטיס כזה ?
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמתי EVERCOOL Turbo 2 על 9800xt ההרכבה היתה דיי קלה וזה...אבל יש לי כמה שאלות גדי להיות בטוח איך אני יודע שהמאוורר עובד בשיא החוזק? ומה הטמפרטורה שצריכה להיות? החיטפיפס (הצינואות האלו) אמורות להיות חמות קצת? וכשאני שם את החומר הזה שביין המעבד לקירור הוא צריךך להיתקשות מהר כזה? תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי E6600, אני רוצה להחליף את המאורר שבה איתו למשהו יותר טוב כדי שאני אוכל לעשות לו OC ל 3.2GHZ ומעלה.. יש לי תקציב של 250 ש"ח לזה. חשבתי על אחד מהשלושה האלה, איזה אתם ממליצים לי?: 1. 3D Rocket II GH-PCU23-VE של Gigabyte. Thermaltake TMG i2 .2 .Zalman 9500.3 של זלמן איזה אתם ממליצים? ואיך אלה לאומת הV1 Copper 110mm Blue Led CPU Coole של TT? תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם יש להם בכלל יבואן בארץ? לפי מה שראיתי הקירור הכי חדש שלהם שמוכרים בארץ הוא לפני שנתיים.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מארז ג'נרי שיש עליו מאוורר שלא מחובר מלוח אם אלא מהספק. האם אפשר להגביר את מהירותו? ועוד משהו, בגלל שאין לי בעיה שהמחשב ירעיש, איך אני מעלה את מהירות המאוורר סטוק שלי למקס'? תודה לעוזרים.
-
- 20 תגובות
- 941 צפיות
-
-
טוב, אז ישבתי וחשבתי והחלטתי שהTURBO MODULE לא מספיק לי.. אמרתי נשים מאורר 120ממ.. אבל אז החלטתי שגם זה לא יספיק לי.. בסוף הגעתי לצומת בה חשבתי שלשים את הTURBO MODULE + מאורר 80ממ חזק מלמטה בנוסף להם יהיה טוב.. הסתבר לי שגם זה לא הספיק לי(לא שהמעלות היו גרועות פשוט רציתי פתרון טוב יותר מהTURBO MODULE בהרבה...) בכל מקרה בסוף לקחתי 2 מאוררים מקוררים שמגיעים עם הגופי קירור למעבדים של אינטל ופשוט הלבשתי אותם על הAC ACCELERO S1 בקלות רבה בידיוק כמו שמלבישים את הTURBO MODULE.. לתוך הפינים, והמאוררים נתפסו פשוט מדהים מכיוון שזה נכנס טיפה בלחץ.. אז הם גם יושבים יותר טוב מהTM.. וגם הרבה הרבה יותר חזקים מהם..(אני חושב שהם גם יותר גדולים) בכל מקרה, אני אתן לתמונות לדבר, ולמי שיש את …
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אנשים אני מקווה שאני לא עברתי על חוק או משהו כזה ואם כן אז אני מבקש מעכשו סליחה. עכשו השאלה שלי היא כזואתי יש לי מעבד Q6600 עם הגירסא הG0 ואני רוצה מאורר למעבד הזה איזה הייתם ממליצים נ.ב אני רוצה מאורר רגיל זואת אומרת שאני לא יצטרך לפרק את הלוח האם... כמו של זאלמןZALMAN... לא משנה מה המחיר אבל העיקר שהוא יקפיא ועוד דגש שלא יהיה קירור עם מים אלה מאורר מאורר תודה מאור.
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני זמן מה הרכבתי את המחשב החדש שלי, ומכיוון שלא היה לי יותר מדי זמן (וגם לא קיבלתי עוד את הבקר) השארתי את המאווררים של המארז במקומם (מארז P182). היום היה לי מעט זמן פנוי והחלפתי למאווררים של SCYTHE (מסוג Minebea 1100RPM), הם הרבה יותר שקטים אך.... חלשים לחום של באר שבע (חום זה לא מילה) אני צריך המלצה למאווררים חזקים יותר שמתחברים ב3PIN (חיבור ללוח אם), או ב4PIN (גם חיבור ללוח אם בתצורת PWN) אבל לא מולוקסים (אני צריך שיתחברו לבקר של SCYTHE) מבחינת מחיר - לא כזה קריטי, גם 100 ש"ח למאוורר לא יגרום לא לפשיטת רגל חשבתי על: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1819 בתצורת ה1900RPM שימו לב שחשוב גם השקט, עקרונית הייתי יכול לקחת מאווררי DELTA צווחניים שאנ…
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחר מעבר קליל על הפורום ראיתי שמוזכרת תוכנה חמודה לניטור הטמ"פ של חלקים במחשב speedfan aka. התקנתי את התוכנה וקיבלתי את הממצאים הבאים: (שמדאיגים אותי משהו) GPU: 63c CPU: 64c internal temp: 45c remote temp: 42c HDD0: 54c hdd1: 43c מדאיג אותי טמ"פ ה GPU וה CPU האם זה נורמלי ? (מעבד אינטל core duo כרטיס מסך gforce 2 6600) מעט מדאיגה אותי גם טמ"פ הכונן הקשיח - hdd0 אבל קצת פחות. אז מה אתם אומרים יש לי בעייה חמורה על הידיים או שאין מה להכנס לפניקה
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז קיבלתי את החלקים למחשב החדש והנה הוא! (סתם רוצה לשתף...) ועכשיו לנושא.... עשיתי OC ל-Q6600 שלי ל-3GHz (באס 333 ומכפלה 9). שמתי מתח 1.28 והכל יציב. נסיתי להעלאת לבאס 355 ומכפלה 9 אבל המעבד פשוט לא מוכן לעשות זאת! שמתי מתח 1.5 אפילו וברגע שהוא טוען את מערכת ההפעלה המחשב קורס. ניסיתי 400X8 1.5V ולNB +0.1 לא עובד, ניסיתי 356X9 1.5V לא עובד. אני ממש מיואש.... לגבי המעלות אין בכלל מה לדאוג... אני עוקב אחריהן כל הזמן עם REALTEMP והכי רחוק שהמעבד הגיע היה 45 (ב-PRIME95 עם OC 333X9). מה אתם אומרים? לנסות +2 ל-NB? נ.ב - המפרט פה למטה...
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש קירור למעבד Q9550 מחנות TMS. המעבד יעבור OC, אבל החשיבות כמובן היא שקט המערכת. על איזה שילוב קירור + מאורר (אם צריך) למעבד אתם ממליצים מפה http://tms.co.il/pcbuilder/4 ? אין לי בעיה להשקיע ב 120 xTreme + מאורר טוב אם זה שווה את זה (בעיקר מבחינת השקט). הבנתי שה vendetta 2 גם טוב מאוד, אבל אין אותו שם...
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן חברה! יש לי מחשב שמרעיש בישבילי המון- אני עושה לו הסבה למחשב סופר שקט מכיון שאני עוסק במוזיקה והשקט חשוב! עכשיו הקטע הטכני: יש לי לוח אם DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D שעליו מותקן במקם האיורור הבסיסי שלו את הThermaltake Extreme Spirit II יש לי מארז Sunbeam Transformer BLUE שדלוקים אצלי 3 מאוורי הלידים (שניים בחלון אחד למעלה ) ועוד מאוורר מאחורה: Thermaltake Ultra UV Fan 120mm blue כרטיס מסך : CONNECT3D Radeon X800 GTO 256mb GDDR III DVI-I + VIVO עם מאוורר הסטוק שלו מעבד: AMD Athlon 64 939 3700 San Diego core עם קירור Thermaltake BigTyphoon VX ספק כוח של רייד מאקס לא יודע פרטים חחח בכל מקרה לא הבעיה פה הדרישות שלי מהמחשב: שקט הכי שקט שאפשרי,ביצועים טובים -כי המחשב הזה מש…
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-