אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה, אני משחק יותר ויותר עם המעבד הנ"ל, אך משום מה אני תמיד "נופל" ב2.7 GHZ, ואני אשמח לקבל עזרה לפני כן, אני אתן את המפרט שלי Q6600, סטפינג G0 P35DS3R 4X1GB OCZ REV2 XTC הטמפ' סה"כ סבירות (אני עם הקירור המקורי, עד להשלמת רכיבי מע' קירור המים), אני נתתי לרכיבים תוספות מתח של 0.2 V (צ'יפסט, וזיכרון)ולמעבד המתח הוא באזור ה1.625, אך עדיין המערכת לא יציבה האם יש טעם להוסיף מתח? או שאני צריך לגשת לדברים אחרים, כגון תזמונים וכו' אשמח לקבל קונפיגורציה לשילוש הנ"ל.
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי לפני כשבוע לוח רםוקס 8rda3+ ומעבד Barton 2600 מדגם Mobile, נדיר אבל השגתי :-) הבעיה היא שיש לי זיכרון שלא מגיע רחוק... עד עכשיו הכי גבוהה שהגעתי עם המערכת זה 195 מגה"צ בבאס והמעבד עובד במכפלה של 12 שבסה"כ עובד על 2350 MHZ. מתחים: זיכרון 2.75 V תיזמונים: 2.5-3-3-6 מעבד 1.65 V טמפ' מעבד 45 מעלות במנוחה, במאמצץ 50 מעלות... עם Prome 95 טמפ' מערכת 37 מעלות +- סה"כ תוצאות לא רעות, ברגע שאני ישיג זיכרון יותר מהיר אני יגיע הרבה יותר רחוק, בסביבות 2700 אולי אפילו יותר, וגם קירור יותר רציני, כי כרגע אני עובד עם Vantec Aeroflow. הוספתי תמונה שתראו קצת... 8) [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, לפני יומיים ניסיתי לבצע OC למעבד לE2140, בעזרתו של המשתמש (Yossi_S1) העלתי את התדר ב5, סגרתי את הביוס, והפעלתי מחדש, המחשב לא עלה והמחשב התחיל לצפצף הרבה בלי עצירה, הוא אמר שכנראה הלוח מגביל אותי, עכשיו השאלה שלי היא האם באמת הלוח מגביל אותי או שזה משהו אחר שלא עשיתי, כמובן שאני לא מפקפק בדברים שלו אלא רק שואל כדאי לדעת אם ביצעתי את כל התהליך נכון.. זה הלוח שלי : http://img205.imageshack.us/img205/4679/mombp2.png
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי את הספק HEC300 שהגיע עם המארז 6A19 של קומפיוקייס, בעזרת השם צריך להגיע הקירור שלי (SP94) ואני חושב על האצה. עכשיו יש מצב שהספק לא יהיה מספיק יציב או שיגביל אותי באוברלקוק? יש סיכון גבוה שהספק של 300 לא יחזיק, אם זה יעזור הנה מפרט: 2.4C ABIT IC-7 Mushkin Black lvl 1 512 x2 Hercules 9700Pro WD JB800 בנוסף יש מאוורר קידמי של וואנטק סטלט' ואחורי (גלובפאן) שהגיע עם המארז, שניהם מחוברים אל יציאות החשמל שבלוח. מה אתם חושבים? יש סיכון? כדאי לשקול החלפת ספק? המון תודה מראש!
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
965 7I עם קירור מים מאסיבי יכול להגיע ל- 4.8 כמובן עם לוח איכותי האם משהו מצא איזשהו בדיקה שזה אפשרי
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. כאשר קיבלתי את המחשב שלי ממישהו קרוב הייה על המעבד משחה טרמית בצבע לבן, והמעבד הייה מקסימום 37 מעלות. כיום יש לי משחה מוליכה שאני שמתי ב 15 שקל והמעבד 67 מעלות מקסימום!, כדאי לי לקנות את ה?Arctic Silver 5? וזה יוריד במעלות?
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי AXP 2000+(פלומינו) Leadtek NForce2-GT K7NCR18G Pro DDR-RAM 256MB 3200 Samsung ספק ג'נרי מאוור מקורי של AMD עכשיו אני לא מבין מה מגביל אותי, בסדר אני יודע המפרט ממש לא משהו לאוברקלקו, אבל כל פעם שאני מעלה את הFSB מעל ל141 ואני מנסה להכנס לוינדוס, מסך כחול...עכשיו אני גם לא משתמש באף אחד מבין חריצי הPCI שלי... מישהו יכול להגיד לי למה אני לא יכול להצליח *קצת* יותר מ141...
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הייתי היום ב- pch וקניתי לי את רב המפרט עכשיו לפני שהייתי אצלם החלטתי שאני הולך על TT volcano 6cu בתור מאוורר למעבד אבל כשהיית שם אחד מהמוכרים אמר לי שאי אפשר לשים אותו על המעבד שאני קניתי (amd 2500 barton) טוב בסדר הקשבתי לו ובסוף הלכתי על הוולקנו 11+.. עכשיו אני רוצה לדעת אם מה שהם אמרו לי זה באמת נכון שאי אפשר לשים את הוולקנו 6 עם הלוח שלי ? הם אמרו לי שהמהירות שלו לא טובה או שהיא מהירה מדי או שהוא ישרף או משהו כזה נראה לי סתם בלבלו לי בשכל..
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
OK הנה הדלת שאני רוצה לעשות לה חלון כמה שאלות. 1.מאיפה אני קונה פרספקס? 2.שאני קונה, אפשר בצורות או רק מרובע? 3.קל לקדוח בפרספקס? אם אני כבר בנושא, יש לכם רעיונות איזה שהוא מודינג לזה?
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
for the past 6 months my GeForce 3 Ti 200 (175/400) was overclock to 250/520 and I've noticed as the hardware age it becomes less overclockable just today I had to turn on the computer 3 times, because the VGA locked up when windows started up. before it was on 250/520 it was on 265/545, but started to lock up after 3 months. have anyone ever noticed that phenomenon?
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי למעבד amd 64 bit 3000 מה אתם אומרים כדי לבצע איזה oc קטן ?
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
~לגבי החלק הזה קיבלתי תשובות, עכשיו מעניין הדברים בעמוד 2~ קניתי מחשב חדש לפני בערך שבועיים (למרות ש10 ימים בערך לא הייתי בבית). השתמשתי בCoreTemp לבדיקת הטמפרטורה, במנוחה הוא על 50 ואף פעם לא עבר את ה60. לדעתי זה חם מדי. דרך אגב, אני לא מצליח לבדוק בRealTemp, הוא נותן Error ולא היה לי זמן לדאוג לזה. הקירור שעל המעבד הוא OCZ Vendetta (הראשון לא 2). אם זה עוזר במשהו למרות שזה נראה לי די דבילי (P=) האוויר שיוצא מהמארז מאחורי המאוורר שלו, בטמפרטורה ממש לא חמה לדעתי, בערך כמו האוויר.. תודה, The Chosen Generl
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכוון אם משהו ניסה להכניס את המחשב לאמבט עם נוזל קירור לא מוליך כמו של ספקים גדולים ומגדלי חשמל. אולי יש אפשרות אחרת כמו גם שמן סינטטי שאמור לא להוליך. בקיצור מעניין אותי לעשות את זה. אם משהו ניסה איך זה ... אמין מלוכלם מידי איך עובדים אם זה וכו'. (ראיתי סרטונים בYT נראה מעניין לא בטוח אם זה אמיתי אבל נשמע הגיוני).
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מעניין אם רק אני שמתי לב... קודם כל הסנפירי נחושת מאד עבים ביציאה והיה יכולים להיות הרבה יותר דקים. שנית, אם המחשב מוצמד בחלקו האחורי לקיר או משהו כזה יווצר לופ ביו האוויר שיוצא לאוויר שנכנס. מכאן האוויר יכנס חם ויצא חם יותר וכן הלאה.או במקרים כאלה אפשר יהיה להוסיף מין מחיצה בין הכניסה ליציאה.
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
איך המארז הזה מבחינת בידוד רעשים וזרימת אוויר? מה נתוני המאורר המסופק? והאם הוא חרישי ב 5V? מה תמליצו לשדרג? בכדיי להשיג שקט מקסימאלי.
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הטמפרטורה מגיעה למשהו כמו 63C בעוד שאני לא עושה כמעט כלום ! יש לי מאוורר שעובד על בערך 5000 RPM ושומעים אותו חזק שהוא עובד ואין לי מושג למה זה קורה ??? אפשר בבקשה עזרה?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה המאוורר הנוכחי של ה TUNIQ מאוד רועש במהירות הכי גבוה. אני רוצה מאוורר חזק עם CFM גבוה אבל כמה שיותר שקט או לפחות בלי PITCH מעצבן כמו שיש במאוורר של TUNIQ יש המלצות? http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=SP120UVLED-BL&Cat2Cat1ID=41&Cat2ID=251&aff=Zap מה דעתכם על זה? CFM גבוה DB נכון
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אין לי ידע בOC וניסיתי קצת לפי המדריכים שיש כאן לעשות ותמיד קבלתי מסכים כחולים, אז אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך עושים בביוס של אסוס OC למעבד שלי, זה המפרט של כל המחשב שלי: מסך דל 27 אינצ'- u2711 מארז antec דגם-twelve Hundred ספק כוח antec דגם EA750- 750watt לוח אם: ASUS MAXIMUS VI EXTREME מעבד: Intel Core i7 4770K קירור למעבד: CoolerMaster Hyper 2012 EVO זיכרון: Kingston Hyper x blu 8Gb / 1600Mhz DDR3 X2 כרטיס מסך: GEFORCE GTX 680 -Gigabyte-GV-N680OC-2GD כרטיס קול: ASUS ROG Xonar Phoebus דיסק קשיח 1: Kingston SSD 60Gb דיסק קשיח 2: WD 1Tb Blue SATA צורב DVD מערכת הפעלה מקורית: Win8.1 pro 64Bit Heb
-
- 20 תגובות
- 23.4k צפיות
-
-
הבלוק מים החדש שלי מוכן , אבל במקום פיטינגים בסוף הלכתי על צונורות נחושת שהולחמו לתוך הבלוק, כי בגלל העובי של הבלוק 10 מ"מ אין מספיק "בשר" בשביל ההברגה , אבל ההלחמה גם אטומה וגם מחזיקה חזק. אבל כל העניין יבדק טוב טוב לפני ההכנסה למחשב.
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הסתובבתי קצת באתר של טרמלטייק וגיליתי את המוצר המעניין והמוזר הבא: http://www.thermaltake.com/accessories/a2324O3/a2324.htm הבנתי שהוא מנקה את האוויר-אבל בשביל מה זה טוב? כתוב גם שזה עוזר בקירור המחשב... מישהו התנסה בזה? זה שווה את ה180 שח? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה, מעוניין בדעתכם על השילוב שקניתי, ואם יש המלצות מבעלי ניסיון כבר בהמהרה של הזיווג הזה ומה הסטינג הממולץ: 1. AMD Athlon 64 3200+ Venice Core 2.Motherboard : Abit AN8 Fatality 3. Memory 2x512MB Twinmos DDR 400 4. GPU: Gigabyte 6600GT אודה מאוד למי שכבר היתנסה בשילוב דומה ויכול להמליץ על סטינגס
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני כרגע בתחילת פרויקט צביעה של המארז (Antec 1040 לבן), מקלדת (לוג'יטק iTouch) ומסך (Mag XJ700T), את כולם אני צובע בכחול כהה עם גימור "מראה". שתי שאלות קטנות: איך אני משחרר את הברגים שמחזיקים את הבסיס העליון והתחתון של המארז? שאלה שניה, לגבי המסך, אני מחפש מדריך לצביעת מסך, יש לי מושג כללי מה לעשות, אבל אני לא מחפש לעשות פאשלות, כי כרגע לא יתאפשר לי לקנות מסך חדש אם משהו יתשבש. לינק למדריך טוב מאוד יעזור
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. אתמול פתאום המעבד שלי הפך להיות תנור כאשר הטמפ" עמדה על 50 מעלות במנוחה וליותר מ 60 במאמץ עד אתמול הטמפ" במנוחה היתה 38 ובמאמץ 50!! החלפתי משחה, ניקיתי את גוף הקירור, איפסתי ביוס, ניסיתי אפילו עם קירור אחר טוב יותר אבל כלום מה יכולה להיות הבעיה ??? * חשוב לציין שגם הטמפ" בביוס גבוהות!! תעזרו לי
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כידוע, לכל מקור מתח יש התנגדות פנימית (תיאורית יש כאלה שאין להם, אבל פרקטית לכולם יש). מהי ההתנגדות הפנימית של הספק במחשב ? כיצד ניתן לחשב אותה ? (למשל לספק של 250W).
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-