עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by victory,

זה המחשב שלי 1)עם איזה תוכנות אני בודק טמפרטורה 2)איזה קירור כדי לקנות למעבד ? אני חשבתי על BT 3)כל עזרה נוספת תהיה ברוכה [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אנשים יקרים, אני חדש בתחום ומבקש את עזרתכם. אני קורא כאן מלא מדריכים לביצוע OC, אבל כל ניסיון שלי להמהיר את המערכת למספרים כאלה תוקע את המחשב ואני נאלץ לקצר את ה- BIOS. הדבר היחיד שהצלחתי זה להוריד את מהיאות הזכרונות מ-800 ל- 667 ואז להמהיר את המעבד מ- 333 ל- 366, אבל זהו, כל דבר מעבר - תוקע הכל. המפרט המדוייק שלי הוא: מעבד 6750 זכרונות DDR2 800 2X1GB OCZ XTC GOLD עם צלעות קירור לוח אם Gigabyte P35C-DS3R כרטיס מסך INNO3d 8800GT אשמח לקבל עזרה, רעיונות או כיוון כללי מה כדאי לי לעשות, מה לא בסדר במה שאני עושה או בחומרה. תודה רבה!!!! שי.

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  3. Started by aka_katz,

לא יודע כמה אפשר להוציא מהלוח אם הזה אבל אם מישהו יודע אני צריך עזרה.. CPU: Core 2 duo Conore E6320 1.8 Cpu Cooling: Ninja 2 Motherboard: ASUS P5B-VM PCIE I965G

• 12 תגובות
    • 868 צפיות
  4. Started by aka_katz,

רוצה לעשות OC למעבד E6320 ולאחר חפירה באתר אני עדיין מתקשה ולא רוצה להרוס משהו.. המפרט שלי: CPU: Core 2 duo Conore E6320 RAM: 2GB DDR-2 800Mhz Display: Nvidia 8600GT 256MB DDR3 PCIE Motherboard: ASUS P5B-VM PCIE I965G תודה מראש לכל העוזרים.. שיניתי לפי זה: Ram Ratio 1:1 VCORE 1.35V FSB: XXX*7=Your CPU Speed FSB Termination:1.45V NB VCore:1.4V Memory Voltage:Whatever is recommended by manufacturer Spread Spec: Disabled PCI Clock Freq:33.33MHz PCI Express Freq:100

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  5. Started by LoopXXX,

עם המסך החדש DELL 2412HM הפריימים בBF3 ירדו דראסטית וזה לפעמים נופל ל20+. כניראה הגיע הזמן לסחוט את המיץ מהכרטיס. אני חדש לגמרי בתחום OC כן קראתי איך צריך לעשות את זה אבל אני לא יודע מה הם סימני אזהרה, כלומר איך אני יודע שהוצאתי את המקסימום מהכרטיס שלי? אז ככה בהתחלה ניסיתי לשחק ישר סביב התדרים שהביאו האתרים הבודדים שבחנו את הכרטיס שלי. '>www.overclockersclub.com/reviews/inno3d_gtx470_hawk/4.htm]http://‬www.overclockersclub.com/reviews/inno3d_gtx470_hawk/4.htm http:///hexus.net/tech/reviews/graphics/25123-inno3d-rectifies-geforce-gtx-470s-shortcomings-hawk-card/?page=3 http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=27610&PageId=7 לא הצלחתי לייצב את…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by המפציץ A החמקן,

הגיעה השעה, ל-OC. המלצות, עצות, משהו יש לכם להגיד? על כמה ליקבוע את המתח של המעבד? עידכון: הורדתי קצת את ה-OC למעבד מ-3.43 ל-3.15 כי הטמפרטורות היו מעט חמות. ויש לי במשחקים הבדל לפחות של 10FPS וב-3Dmark עלת לי התוצאה ל-11K, מה שמוזר זה העלה לי את התוצאה של הכרטיס מסך, אבל מי אני שאגיד לא. http://service.futuremark.com/compare?3dm06=2240841

7. Started by dor8194,

שלום, אני מעוניין לבצע OC למעבד שלי. ניסיתי כמה פעמים לבצע זאת בעזרת מדריכים שונים (ללא הצלחה, כי לא מצאתי התאמה ללוח אם שלי) וגם בעזרת תוכנה נלוות ללוח אם. אני מדגיש שהלוח אם שלי ישן והיו כמה פעמים ששיניתי הגדרות ב-BIOS והמחשב לא עלה. הייתי צריך לאפס את ה-CMOS. אז בבקשה לדייק בערכים ולעבוד לפי ה- BIOS של הלוח אם שלי, כי הוא שונה מאוד מהלוחות החדשים. תודה. מעבד: Intel Core 2 Quad - Q9400 לוח אם: ASUS P5B (לא Deluxe) זכרונות: Corsair 2GB DDR2 - 800Mhz - CL5/6 Kingston 2GB DDR2 - 800 ספק כוח: FSP 700W קירור המעבד: Vantec AeroFlow FX120 שיא מעלות במאמץ: 47~48 מעלות. תודה, דור.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by shady121,

עד כמה אני יכול להגיע באוברקלוק עם קירור סטוק(אוברקלוק למעבד)עם קירור אוויר בלי לסכן את המחשב??? ועם אני אורס משהוא בביוס אפשר איכשהו לאפס את זה??? core 2 duo e6600 2ram 800mhz p5b deluxe לוח אם ספק 480watt אני מחליף אותו עוד מאת כי הוא ג'נרי אז לא להיתיחס אליו בנתיים!!!

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  9. Started by Alon_Solo,

אני מתכנן לקנות מחשב AMD פשוט. לוח האם ככל הנראה יהיה ASUS M#A78-EM. אני שוקל לעשות OC למעבד היות וזה גם ככה מוצע כשירות במקום בו אני מתכנן לקנות (SkyPC). השאלה שלי מעט מורכבת ומקיפה בשביל לא לחדד שלושים פעם את התשובה שלכם: א. אילו מעבדים מתאימים למשימה? הבנתי שיש כאלו שמתאימים במיוחד. ב. מה המשמעויות של OC? (הכוונה לרכש קירור מתאים וכו') ג. האם זה משתלם? (אם לדוגמא אני צריך לקנות קירור ב-100 ש"ח, האם לא עדיף לוותא ולהשקיף את הכסף במעבד חזק יותר)

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  10. Started by eli_a2006,

שלום אחים שלי מה המצב אני רוצה לעשות v-mod לכרטיס מסך שלי ולא הכפת לי עים הוא ישרף כי במילא אני קונה חדש תודה רבה לעוזרים אלי :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  11. Started by Mda101,

ברשותי מחשב "הי-טואר" ואני מעוניין להוסיף אליו כל מיני מתנות... הרעיון שעלה לי הכי טוב לראש, זה מיתוג מאוררים... שאני צריך עזרה ותמיכה... או מד טמפ' למחשב, ברצוני לדעת איזה חומרה צריך לכל אחד מהשניים, האם צריך דברים מיוחדים על הלוח... איזה אופציות צריך? איזה ציוד צריך כדי לסדר מחשב שיהיה יציב וטוב... המחשב (פנטיום 4 2 ג'יגה) כולל 3 כוננים קשיחים (בתוך מגירות ניידות + מאוורר), DVD, צורב, כרטיס מסך G4 Ti4400... אני צריך להביא מצלמה דיגיטלית ולצלם את סביבת העבודה שלי (תמונה תעלה בקרוב) אך עד אז, ברצוני לשמוע רעיונות כללים לעיצוב... ואם מישהו יודע איזה חומרים דרושים... בקיצור, עזרה למופרע המתחיל שלכם, מד"א 101

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  12. Started by shronxx,

יש לי בעיה באוברקלוק שעשיתי לחבר שלי המעבד בסטוק הוא 2.2Ghz הצלחתי להגיע איתו רק עד 2.6Ghz ואמרו לי שהוא יכול להגיע הרבה יותר.... המפרט שלו הוא: AMD Athlon 64 3500+ AM2 BOX MSI K9N SLI Platinum nForce 570 SLI AM2 OCZ DDR2 PC2-5400 667MHZ Gold 1024MB Dual Channel WSTERN DIGITAL 200GB SATAII MSI 7600 GT 256Mb PSU 400WATT (יכול לי להיות בגלל הספק הוא ג'נרי??....) אם משהו יודע אולי למה אני מוגבל ביכולת האוברקלוק אשמח לקבל עזרה תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 475 צפיות
  13. Started by THE FOX,

הגעתי עם המעבד יציב לתדר 2600 ומעל זה המעבד לא מוכן להיות יציב... העלתי גם מתח עד ל 1.7V לא עוזר... שינתי כמובן את המכפלת HT מטה כך שלא יווצרו בעיות וגם את יחס הזיכרונות... ??? כרגע אני על מהירות הסטוק ועל מתח 1.15V יציב לחלוטין. הלוח שבשימוש הוא: Gigabyte K8NS Ultra-939 אמצעי הקירור הוא: Arctic Cooling Freezer 64 Pro מקווה שתוכלו לעזור... שמעתי שאם מאמצים את המעבד עם תוכנה מסויימת לפרק זמן ארוך זה יכול לעזור....

• 12 תגובות
    • 662 צפיות
  14. Started by eegg,

רציתי לדעת אם זה טוב להשתמש בתוכנה הזאת לoc כי זה מאוד פשוט אבל אני לא יודע אם זה טוב ניסיתי כבר בהעלת המעבד מ3000 ל3500 וזה עבד רציתי לדעת אם כדאי להעלות את הוולט של המעבד?

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  15. Started by THE_LORD,

קניתי את הH100 של Corsair יש ברשותי ASUSP5BDELUXE כשהרכבתי את הקירור ראיתי שהבלוק לא יושב ישאר על הלוח וכי הבלוק לא נוגע במעבד, שמתי לב שיש שם כבלים שמפריעים לו לשבת, אז חיברתי אותו בזווית של 90 מעלות שמואלה. רציתי לדעת אם אני הורס את המשאבה או את הסירקולציה של תזוזת המים ראו תמונה: חיברתי 4 מאווררים על הרדיאטור והם לא מחוברים למשאבה אלה לבקר מאווררים Scythe Kaze Master מאבד Q9300 הטמפרטורה שלי היא 50 ובמאמץ 55+- ובOC ב440 MHZ הטמפרטורה במונחה אותו ובמאמץ 58+- זה תקין?

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  16. Started by Eluha,

מע' הפעלה שלי היא VISTA כשה אני משנה בBIOS את הBUS או כול מיני דברים אחרים אני מפעיל את הVISTA כמעט תמיד כשה אני נכנס הוא משגע אותי אם רישוי של תוכנה ( לדעתי בגלל שמתנה כאילו מעבד וזיכרון ) מה אפשר לעשות בכדי למנוע תופעה זו זה ממש מעצבן? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 725 צפיות
  17. Started by PCguy,

יש לי מעבד AMD 3000 64 על לוח של MSI NEO2PLATINUM וכרטיס מסך R.9550 256M 128B אני מאוד מעונין לעלות את מהירות המעבד {עכשיו 1800} ללפחות 2200 הבעיה היא שהקירור שלי הוא סטנדרט-BOX הייתי שמח אם משהוא מנוסה ידריך אותי לפחות למעבד אני יכול לקנות מאוורר לכרטיס המסך אבל חשוב יותר O\C למעבד אז בבקשה תדריכו אותי

• 3 תגובות
    • 400 צפיות
  18. Started by Fir3^StorM,

שלום .. יש לי 2.4C Northwood ASUS P4P800 עם צ'יפסט 865 של אינטל(ר) וזכרונות 4x256 Hynix. זה נקרא הייניקס אבל זה מ3 סוגים שונים: slot1: hyundai 256mb slot2: wintec 256mb slot3: nanya 256mb slot4: wintec 256mb והם עובדים בדואל צ'אנל... קיצר.. אין לי מושג למה אבל אני לא מצליח לעשות אוברקלוק יותר מ2.6 שהם ב1:1 באותה מהירות עם הFSB של המעבד. אז ניסיתי להעלות מתח לזכרונות וזה גם לא עוזר (ל2.75).. אז ניסיתי לעשות יחס של 5:4 ואז אם הFSB של המעבד יהיה 250 המהירות של הזכרונות תהיה 200 (כלומר 400מה"ז). והמתח במעבד הוא סטוק והמתח בזכרונות זה 2.75 והורדתי גם תזמונים ל2.5,3,3,6. ואני לא מצליח להגיע יותר מ260 באוברקלוק יציב, יותר מ260 בFSB של המעבד המחשב דופק ריסטרטים סתם ככה ולא יציב. …

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  19. Started by WaRez.,

אוקיי .. יש לי ת'מעבד 805 של אינטל לוח אם 8i945p-g של גיגה בייט זכרונות 533 מ.הרץ של Kingmax גיגה אחד עכשיו שאני ניכנס לביוס אמור ליהיות לי Cpu Host Freq 133 אבל כשאני ניכנס לביוס זה על 200... ושאני מעלה זה לא משנה ת'מהירות מעבד.

• 10 תגובות
    • 763 צפיות
  20. Started by gilloze,

אני רוצה לעשות oc לכרטיס מסך יש לי 7900gt nvidia איך אני יכול לעששות לו תוכנה מומלצת או משו שיכול לעזור לי

• 7 תגובות
    • 542 צפיות
  21. Started by gilloze,

יש לי מעבד 3.0 כפול ליבה הצלחתי להגיע איתו 3.6 אני מעונין להגיע עוד טיפה ניסיתי עוד זה התחיל לצפצף מה מגביל אותי הזיכרונות או הפסק או ?שאני צריך להוסיף עוד וואט= V העלתי אותו ב20% שזה חמוד אני רוצה 30 34 אחוז משו כזה תודה גיל

• 7 תגובות
    • 637 צפיות
  22. Started by oranShoshany,

אני רוצה לעשות OC למעבד אבל אני לא מוצא את ההגדרות בביוס ... יש לי intel P 4 2.4 הביוס מעודכן ל2003 זה משנה ואם כן איך אני עושה עדכון? לוח אם p4pe-X i845pe

23. Started by rokman,

שלום, אני חדש באתר וגם חדש בתחום הOC. אין לי מושג איך עושים OC ואני ישמח אם תעזרו לי. הנה המפרט של המחשב שלי, תגידו לי אם יש טעם לעשות ואם אני יכול להגיע לתוצאות טובות. בהרצת 3DMARK05 (כל הבדיקות האפשריות) קיבלתי 3102. מפרט: AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Oem Venice Thermaltake TR2 M3 for ATHLON XP 3400Plus Gigabyte GA-K8N Ultra-9 nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 GeIL 1GB 2*512MB Value PC3200 DDR400 Dual Channel Leadtek WinFast PX6600 GT Extreme PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB Westren Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM בתודה מראש...

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  24. Started by MONORAIL,

שלום לכולם, אני קצת חדש בעניין. יש לי כרטיס HERCULES 3D PRPHET 2 MX, והוא מתחיל לצלוע. מישהו יכול להסביר לי עד כמה אפשר להמהיר אותו ואיך בודקים אם זה יציב? תודה מראש...

• 8 תגובות
    • 879 צפיות
  25. Started by iyehuda,

מישהו יכול בבקשה לעזור לי כיצד אני מבצע OC עם GA-7VXRP ו מעבד XP2000+ תודה

• 3 תגובות
    • 486 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.