אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי AMD64BIT 3000+ והמעלות שלי נעות בין 46-50 במנוחה ובמאמץ 50-55. יש לי את המארז של Compucase 6A19 עם מקום לשני מאווררים שתפוסים כבר. אני רוצה להוריד את הטמפ', מה אתה מציעים לי להחליף למארז עם יותר מאוררים או להחליף קירור למעבד? ד"א בתוכנה אוורסט הוא מציג שלי שה-CPU CORE הוא 2.86 ועולה לפעמים וחוזר הבנתי שזה לא כשר איך אני מסדר את זה? תודה לעוזרים
-
- 30 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
נמאס לי מהמאוורר הרועש שלי!! שומעים אותו מהחדר עד לסלון (באמת באמת!!!!)!!!! אני רוצה מאוורר שקט, לפחות יותר ממה שיש לי, איזה מאוורר אתם ממליצים? או לפחות מהם הדציבלים הרצויים?? שלי נראה לי על 10000 דציבלים, בבקשה תעזרו לי
-
- 9 תגובות
- 686 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=81661.0 איזה גוף קירור כדאי לשים לה?עדיף שתהיה כמה שיותר שקטה להתחשב יש לי 200 ש"ח
-
http://www.arcticsilver.com/arctic_silver_instructions.htm בעמוד הזה מופיעות ההוראות, ואני חייב להגיד שהן שונות לגמרי מאלה שמופיעות באחד המדריכים בHW. כתוב שם(שלבים 9-10 זה מה שמתייחס לP4 ו AMD64), לפי הבנתי, שיש לשים טיפה קטנה של החומר במרכז הליבה. לאחר מכן צריך להרכיב( ) את ההיטסינק על המעבד ולסובב אותו( ) לכיוון השעון ואז הפוך כדי שהחומר ימרח בצורה אחידה ברוב הליבה(לא כולה!), כפי שמופיע בחלק העליון של התמונה: http://www.arcticsilver.com/images/p4_as_dab2a.jpg what the fuck?
-
- 11 תגובות
- 859 צפיות
-
-
האם הספק הזה http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=799&catcode=271 יספיק למפרט הבא P4 2.4 לוח אם חה חה... הארד דיסק אחד 5 מאווררי לדים CD וצורב
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום יש לי מארז HEC 6A19 מעבד AMD 64 3000 ולא אם של EPOX 8KDA3+ כרגע המצב הוא שיש לי מאורר 120 מאחור שמוציא אוויר, 120 מקדימה שמכניס אוור, 90 מהצד שמכניס אוויר, וTHERMALTAKE POLO 735 על המעבד, עכשיו הטמפ' עדיין לא לשביעות רצוני - 40 מעבד (50 בעומס) ו35 בלוח עכשיו העניין הוא שיש לי עוד שני מאוררים של 80 מהמחשב הקודם שלי שיושבים בצד, האם כדאי לשים אותם בין שני הכוננים מקדימה (בסלוטים הריקים) שיכניסו או יציאו אוויר (או אחד יכניס ואחד יוציא)? יש לי ספק HEC 475 תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 481 צפיות
-
-
למי שיש לוח כזה שידבר איתי בבקשה באיסיקיו 7712733 יש לי הצעה מעניינת.
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אהלן יש לי לוח אינטל עם צ'יפסט 845 עכשיו הלכתי לביוס ושמתי לב שאפשרות האוברקלוק נעולה (אני ידעתי את זה אבל אמרתי נלך נראה מה קורה שם חחח) יש דרך לעבור את הנעילה? אם זה מסובך מדי עזבו
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
-
לפני כמה ימים גיליתי שהמחשב שלי מאוד חם והוא הגיע לטמפ' של 78 מעלות אז פתחתי את המארז וראיתי שיש רק מאוורר אחד על המעבד (אין לי מושג איך לא שמתי לב לטמפ' ולמאווררים עד עכשיו), אז הלכתי לחנות מחשבים קניתי איזה 2 מאווררים זולים, ופה זה זמן טוב לציין שאין לי ממש מושג בלהרכיב דברים למחשב, אז בקיצור שמתי מאוורר אחד מאחורה מתחת לספק שמוציא אויר, אבל אני לא רואה איפה אפשר לשים את השני, אמרו לי ליד ההארד דיסק או משהו אבל לא ממש ראיתי אם אתם יכולים להסביר לי איפה לשים את המאוורר השני, בנתיים עם מאוורר אחד הטמפ' ירדה ל65, אבל זה עדיין לא מספיק... אם אתם צריכים לדעת יש לי AMD ATHLON 2400+ תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
http://www.vr-zone.com/ocdb/display.php מקום רביעי בOCDB ל1700+ ועוד לא סיימנו !
-
- 10 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי את המחשב שלי ואני רוצה להתחיל ב-OC מה שיש לי בין היתר: AMD Athlon XP 2500 Mobil Thermalright SP97 for AMD Vantec Tornado 92MM Case Fan ABIT NF7-SL ver 2.0 Mushkin 512MB Dual Pack (2x256MB) PC3200 222 Special SAPPHIRE 9600XT 128 mb DDR TV OUT DVI Maxtor 80GB-8MB-7200RPM S-ATA Antec TruePower 430 Watt CHIEFTEC MIDI TOWER AH-01SL ומשחה טרמית ArcticSilver 5 . עכשיו נכנסתי לביוס והבאס היה על 100 והמכפלה על 5,שיניתי ל-166*11 1830MHZ אבל רציתי לשאול אתכם בכמה עדיף להתחיל?אגב המתח של המעבד(לא נגעתי בו) הוא 1.56 או משהו דומה. נ.ב החדר שלי נשמע כמו מסגריה עם המאוורר הזה
-
- 10 תגובות
- 776 צפיות
-
-
למאורר ישנם 2 חיבורים,אחד לספק ואחד ללוח (קטן כזה). האם לחבר את שניהם?
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
בחנות שבה אני קונה מציעים לי מעבד TRAY, כלומר ללא אריזה, אך ביחד על מאוורר CoolMaster (היבואן לא יודע איזה דגם) במקום המאוורר המקורי. האם כדאי לי ללכת על ההצאה ואיך המאוררים והגופי קירור האלה לעומת הקירור המקורי שמגיע עם +AthlonXP 2500 מבחינת רעש ואיכות. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 438 צפיות
-
-
שלום! קודם, רציתי לדעת איפה אפשר להשיג משאבות של אייהם (חוץ מבemp) במחיר זול בארץ ? (באיזור המרכז) שנית רציתי לדעת מה הליטר/שעה המומלץ למערכת שיש בה בלוק למעבד לכרטיס מסך ורדיאטור 120X2 תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול אם קיימים ביוסים מתקדמים לכרטיסי מסך, למשל כמו הביוסים של TIC-TAC ל ABIT NF7 ביוסים שיביאו יכולת OC גבוהה יותר ?? אני צריך שהביוס יתאים ל ASUS 9800XT מישהו יודע ?? מכיר ?? שמע ??
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
האם אני צריך להוריד את החומר הטרמי(הדליל מאד...) שיש על המעבד שלי לפני שאני מרכיב את המאוורר? על ההיטסינק יש מדבקה טרמית.
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם הטמפרטורות תקינות: 46:32 ב-IDLE, 50:34 במאמץ (UT2004 לדוגמא) המחשב עבר OC סטנדרטי לפי אופציה שה-BIOS נתן להחליף מ-2500 ל-3200 יש לי AMD ATHLON XP 2500@3200 עם וולקאנו 12 שעובד בד"כ על FULL 5700 RPM 1.7 וולטאז' של CPU. יש לי שני מאווררי 120 - אחד מקדימה שמכניס אויר ואחורי שמוציא - אחד על 1900 RPM והשני 1500 לוח אם - ABIT NF7 SL 2 מארז של COMPUCASE 6A19 תודה
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
מה עדיף לקנות על מנת להשיג קירור לא רע למעבד וכדי להוריד את טמפ' המארז באופן כללי טיפה??? (אם התיחסות גם לרעש בבקשה...) מערכת קירור מים זולה יחסית ולא הכי טובה שיש או בלוק קירור אוויר באיכות הכי טובה שיש ומאוורר חזק??
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מעבד p4 מחפש מעבד טוב ושקט עד 250 ש"ח תודה
-
- 4 תגובות
- 430 צפיות
-
-
הי, התקנתי את Speedfan עכשיו. יש לי לוח Asus P4P800SE. אני מנסה לשחק עם מהירות המאווררים. על המאוורר של ה-CPU אני מצליח לשלוט (הצלחתי לכבות אותו (לכמה שניות..) דרך התוכנה). אבל על המאוורר של המארז אני לא מצליח לשלוט. הוא מחובר ללוח, ויש דיווח לגבי המהירות שלי, אך כשאני מוריד את ה-V שלו ל-0 הוא עדיין ממשיך להסתובב. מה אפשר לעשות? תודה מוטי
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
לפני כמה ימים שאלתי איך להפעיל ספק בלי לוח אם וזה הצליח עכשיו נשאר לי רק הצינורות לקנות ולחבר וכל מוכן לשימוש ... ;D הטכנאי בחנות מחשבים השכונתיתי שלי (קניתי משם מאווררים לרדיאטור ) אמר לי שאני צריך להכניס קפיצים בתוך הצינורות כדי שהם לא יתקפלו ויחסמו את המים כך שלא יגיעו מים למעבד ולצ'יפסט ובזמן ממושך הם גם ידלפו ... האם צריך לשים קפיצים והאם אפשר לקנות כאלה לצינורות של אקווריום?
-
- 8 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אנשים מה קורה אצלי הכול קריר וטוב וגם למחשב של אח שלי פנטיום 4 למי שלא יודע תראו עשיתי לאח שלי מוינג לפני שנה הוספת חלון כבלים עגולים וסידור חוטים צביעה לפני כחודש קניתי למחשב שלי ספק באטרפלי של טרמינל טיק וקיבלתי איתו פאן באס עם מאוור כזה עגול מכייון ויש לי 4 מאוורים במארז פלוס עוד 2 בספק ועוד אחד למעבד ולא היה לי מקום למאוור הזה שמתי אותו אצל אחד שלי שיקרר תגיפה 2 שלו. היום המשחב של אח שלי בדקתי תמפרטורה היתה 47 אז פתחתי תמארז סדרתי תחוטים של הפסק כוח שהיו עוד יותר מסודרים ממה שהם עכשיו וגם את של ה אידי וניקיתי את הראם מאבק ותהיטסניק של המעבד ואת כול הלוח ותגיפה 2 ניקיתי הכול עם האלכוהל ושאבתי אבק סידור חוטים חיברתי הכול וווווווווווווווווווווו הטמפרטרוה כעת 35 !!!!!!!!…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי שתי מאוורים ג'נריים אחד 80 ואחד 60 מ"מ,לשתי המאווררים יש שתי כבלים אחד שחור ואחד אדום אך אין להם חיבור כלשהו אלא רק כבלים חשופים. היכן אני יכול לחבר אותם במחשב? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 443 צפיות
-