עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. המצב הוא כזה , לוח אם שיש עליו מעבד P4 2.8 GHZ (Presscot יש עליו קירור STOCK והמעלות נעות בין 65 ל 70 עכשיו על הלוח יושבת מאחוריו פלטה שמחזיקה את הקירור השאלה היא אם אני מחליף את הקירור אני צריך גם לפרק את הלוח אם מהמחשב ולפרק את הפלטה או שאני יכול להשתמש בפלטה לקירור אחר ? וכמו כן אשמח להמלצה לקירור לSOCKET 478 ולא מפריע לי הרעש שהוא עושה .. בתודה מיכאל

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  2. Started by טל טויוטה,

שלום. אשמח לשמוע איך הטמפ' במחשב והאם יש צורך בשיפור הקירור?

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  3. יש לי 2.4B עשיתי לו OC לבאס של 167, כדי שהזכרונות ינוצלו עד הסוף, והיחס בין המעבד יהיה 1:1. לזכרון לא עשיתי שום OC, יותר נכון OC של מגה הרץ 1, לבאס של 167 במקום 166.5, 334 במקום 333. אחרי שהOC עבר בהצלחה עם טמפ' טובות מאוד בקירור סטוק, הסתכלתי בCPU-Z וראיתי שהתזמוני הזכרון עלו ל2.5-4-4-8, כאשר במצב סטוק הם 2.5-3-3-7. בתחילה חשבתי שזה בגלל המגה הרץ אחד שהוספתי,החזרתי ל166 באס כלומר DDR332 (בדואל 664), אבל עדיין זה נתן 2.5-4-4-8. יש הגיון לשינוי הזה בתזמונים? כי אני יכול בביוס לשנות את התזמונים של הזכרון ידנית. האם זה מסוכן? תודה רבה לכל העונים!

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  4. Started by bykeking,

חג שמח ומצחיק! הורדתי riva tuner 2.0. כאשר אני מפעיל את התוכנה זה אומר לי שהדרייברים שלי לא נוסו על התוכנה ורצוי שאני יעדכן את הגירסא של riva. יש גירסה יותר חדשה? גם לא ממש הבנתי איך להשתמש בתוכנה... אין לי מושג מה עושה כל דבר... עוד דבר, איזה oc מומלץ למערכת שלי? (מפרט בצד ימין) תודה רבה למגיבים!

• 2 תגובות
    • 429 צפיות
  5. אתמול הגיע אלי הרכיב הנ"ל, ראשית אומר שקניתי בגלל שהיה זול ולא מתוך צורך ממשי. זו תמונה של האריזה שלו - אני קניתי את זה מנחושת. אני יודע שאין שום צורך ממשי בHEATSPEADER לזיכרונות ללא איורור טוב במארז. אך אם המארז צריך להראות טוב זו סיבה מצויינת לקנות את המוצר חוץ מביצועי קירור לא רעים. לכןמהבדיקות עולה כי בכל סוג של עומס על הזיכרון הטמפ' שלו לא עולה על 23 מעלות. אם זה תורם להעלאת הביצועים אני לא יכול להגיד כי לא שמתי לב לשום שינוי, אך למי שלא היה HSP על הזיכרון זה הפיתרון הטוב ביותר. ההתקנה נוחה מאוד וישנו פד טרמי על כל צד של HSP וכן קליפס נוח שמורכב על שני המודולים של ה HSP. ההתקנה לקחה לי דקה אחת בלבד והיתה קלה ביותר. לסיכום אם למישהו לא היה HSP על הזיכרון שיקנה…

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  6. יש לי משחה טרמית (ננוטרם) האם אפשר להדביק איתה ? או שצריך את הדבק הזה ? advhise ? וגם - האם היטסינק של פנטיום 1 או 2 ישן מתאים לזכרונות של כ . מסך ? (כמובן שאני יחתוך אותו...) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  7. שמעתי שאינטל חסמה את האפשרות של אוברקלוקינג בלוחות שלה... האם זה מדויק? ומה ההשלכות של זה לגבי אפשרות המהרת מעבד אינטל?

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  8. שלום אנשים, חבר קונה מחשב חדש עם דגש לשקט. המפרט: q9300 p5k-e wifi wd 500GB X2 wd 320GB X2 G.Skill 4GB 800MHZ pq antec P182 antec PHANTOM 500W plaxtor px-810sa (-t3) HIS 3450 passive cooling(יכול להיות שינוי בלוח אם לאחד עם כ.מסך מובנה ואז זה יתבטל) בינתיים ההתלבטות היא בין toniq tower ללא מאוורר לבין http://skypc.co.il/pl_product~Ultra-120eXtreme~18~0.htm ללא תוספת מאוורר. השאלה היא האם האולטרה 120 יותר טוב מהטוניק כפאסיביים (ללא מאווררים עליהם)? תודה לכולם, יוסי.

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  9. יש לי צלעות קירור ואני רוצה לשים אותם במחשב ואני לא יודע איפה אני רוצה שגם יקרר וגם יהיה יפה.. הנה הצלעות והנה המחשב שלי..

• 2 תגובות
    • 423 צפיות
  10. Started by yakir8,

שלום יש לי כרטיס מסך 6600GT של XFX רציתי לדעת מה דעתכם האם כדי לי לעשות לו OC או לחקות עד שמשחקים יעבדו אצלי פחות טוב? ואם אני יכול לעשות OC טוב איתו

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  11. או שצריך קירור יותר רציני ?

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  12. Started by tamir2,

אני יחסית חדש בכל התחום הזה של המחשבים.... ואני רוצה לדעת איך בכלל עושים את כל ענין האובר קלוג..... ( עם בכלל אפשאר להסביר את זה) אז כל מי שיכול להסביר לי איך עושים את זה שיכותב לי... תודה לכל מי שעזר לי!!!!!

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  13. עשיתי אוברקלוק למעבד ל3.04 GHZ (מפרט בצד) עכשיו המעלות במנוחה הם 42-48 ובמאמץ המעלות מגיעות ל69 Coretemp http://img211.imageshack.us/my.php?image=39331516se4.jpg EVEREST http://img528.imageshack.us/my.php?image=everestpi3.jpg לא מרוצה כל כך כי רציתי להגיע ל3.4 לפחות בשביל זה אני צריך גם תעזרה שלכם...להוריד טמפרטורות הבעיה שלי היא ככה יש לי רק 2 מאווררים אחד על המעבד ועוד אחד מקדימה של המארז מאחורה לא יכלתי להכניס מאחורה כי זה התנגש לי בזלמן [Zalman AL7700] לא יודע מה לעשות אני רוצה להוסיף אחד מאחורה ועל הדלת 2 אבל לא יודע איך לעשות את זה ואיך לסדר את המאווררים איזה מכניסים ואיזה מוציאים אוויר אם מישהו יכול לתת עצה בשמחה . תמונות של המארז בפנים הבעיה של ההתנ…

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  14. Started by Kirma,

שלום :] הספק היה עושה רעש ולכן ניקיתי אותו מאבק עם פן ועכשיו בקושי שומעים אותו.. הסתכלתי ב AIDA64 והוא מראה לי שהמאוור של הספק עובד על 1000RPM, זה הגיוני ? או שהרסתי את המאוורר או משהו עם הפן ?

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  15. הכרטיס שלי הוא 8800gts 512 g92 גיגהבייט רגיל איך אני מכין פרופילים למאוור של הכרטיס .? לא מצליח עם ריוה טיונר

16. שלום לכולם! לכבוד הקיץ הקרב ובא רציתי לשדרג את הקירור במארז שלי, כך שאוכל לשמור על שקט עם טמפ' סבירות. יש לי מקום פנוי ויחיד להתקנת מאוורר על דלת המארז ממול למעבד וחיבור SYS FAN פנוי וחשבתי על המאוורר הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=783259. כרגע הקירור במארז כולל קירור ARCTIC על הכ"מ, קירור COOLING MASTER על המעבד ומאוורר פשוט ג'נרי מתחת לספק על גב המארז ועכשיו לשאלות: 1. יש צורך בכלל במאוורר זה, כלומר הוא ייתן איזה שינוי בטמפ' בהתחשב במקומו על הדלת ובקירור האחר שמורכב במארז (לחץ חיובי, שלילי אנערף)? 2. האם מאוורר זה מתאים בכלל ללוח אם שלי כאשר החיבור הפנוי הוא של שלושה פינים (אין לי חיבור פנוי מהספק כוח ואני רוצה אפשרות לשלוט על המהירות שלו)? 3. מישהו מכיר א…

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  17. Started by a-gold,

רציתי לדעת כמה בערך חום של מעבד אמור להיות, חום של לוח, ואם יש עוד משהו ששחכתי אז אשמח לתשובה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 477 צפיות
  18. ? למה? וכל ההגדרות בסדר בMBM וגם החיישנים.

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  19. אז ככה,יש לי התלבטות. יש לי 100 שקל(זהו,לא יכול לחרוג) ואני צריך לבחור בין 1 מ2 השיפורים הבאים - את האחד שייתן לי יותר יכולת OC: 1.אני יכול לשפר מזכרונות 667MHZ ל800MHZ: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 -->G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL5D-2GBNQ CL5-5-5 או שאני יכול לשפר P31 ללוח של P35: 2.Gigabyte GA-P31-DS3L Conroe Support GP31DS3L-->Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L אז לפי דעתכם,מה עדיף?מה ייתן לי יותר יכולת OC?(הOC יעשה למעבד E4400 עם קירור Sunbeam Tuniq Tower 120mm - אני מקווה להגיע[האמת שזה TNS יעשו חח] ל2.8 לפחות)

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  20. Started by keypod,

קראתי כל מיני כתבות אבל זה נורא-נורא מסובך! מישהו יכול לומר לי במילים פשוטות איך כדאי לי לעשות OC לציוד שלי? לא מחפש משהו היסטרי, רק OC שיעשה הבדל. יש לי: מעבד: AMD 63 +3200 Winchester עם קירור של זלמן 7000CU זיכרון: OCZ EL DDR PC-3200 Dual Channel Platinum http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_el_ddr_pc_3200_dual_channel_platinum לוח: MSI NEO2 Platinum איפה להתחיל ? תודה

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  21. 6 כוננים.מארז FULL TOWER הכולל 6 מקומות ל-5.25 עד 8 מקומות ל-HDD או 6 מקומות ו-2 כונני 1.44.

• 2 תגובות
    • 455 צפיות
  22. המערכת שלי בחתימה... הזיכרון הו 256 של סאמסונג ו-256 של trancend(חרא) במהירות 333. בקיצור משום שהזיכרון חרא לא רציתי להעלות אותו . אז העליתי רק את המעבד העליתי ל-175. ואת הזיכרון שמתי על 83% שיעבדו ב-150. (אני רק רוצה לראות לאן אני מגיע בלי קשר לזיכרון כי אני רוצה להחליף אותו...) מתח למעבד נתתי 1.675 שמתי agp/pci על 66 Mhz ועשיתי ריסט. עכשיו המחשב נדלק ועושה צפצופים כאלה של מוזיקה מה שאומר שמשהו לא טוב שקשור למעבד. עשיתי ריסט לביוס והעליתי כרגיל מחדש. זאת הייתה הפעם השנייה שניסיתי ,בפעם הראשונה המחשב עשה גם צפצוף ארוך שמעיד על בעיה בזיכרון,וכרגע אני עובד רק על הסאמסונג כי כנראה יש התנגשות עם ה-trancend. רק שהוצאתי והחזרתי כמה פעמים את הזכרון המחשב עלה נורמלי, וששמתי את…

• 2 תגובות
    • 437 צפיות
  23. Started by Money_Man,

עריכה: קודם כל כל הכבוד לכותב הכתבה! נהנתי לקרוא אותה! ובכלל לאתר שמשקיע ומעלה כתבות איכותיות מדיי יום! ועכשיו לשאלה...בביקורת פרסמתם אותו גוף קירור אך לתושבות שונות... אני מעוניין בזה שלAMD 939 האם גם הוא חרישי לעומת הזלמן? כי דבר זה נכתב רק על זה של אינטל... במידה וכן אני לא אחד שמשאיר את המארז פתוח ובטוח שהכבלים יהיו מסודרים...האם הוא עולה על הזלמן בקירור? ושאלה אחרונה מתי הוא מגיע לארץ? תודה!

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  24. Started by tovx,

שלום רב האם יש גוף קירור יעיל ל DualCore AMD Athlon 64 X2, MHz 4800+ שלא מצריך פרוק לוח אם ויכול להתיישב על הקונסטרוקציה המקורית רוב תודות למשיבים

• 2 תגובות
    • 467 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.