אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
כמה oc אפשר לעשות למעבד ATHLON XP 2000+ עם לוח EPOX KT400 ו512DDR
-
- 2 תגובות
- 425 צפיות
-
-
טוב חברים כמו שכבר הומלץ לי כאן קניתי את ה SF2 בשביל להחליף את הדלתא הרועש שלי בתקווה שיהיה לי יותר שקט בלילה הוא אומר להגיע מחר או מחרותיים המעבד שלי הוא ה AMD 2700+ בלי אוברקלוק קניתי איתו גם עוד שני מאווררים למארז בשביל הסירקולציה במארז רציתי לדעת איך אתם ממליצים למקם אותם במארז מקדימה או מאחורה ואיזה תפקיד יהיה לכל אחד {מכניס או מוציא אוויר} כרגע יש לי אחד שמוציא אוויר מאחורה בגובה המעבד
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
אתם חושבים שאם אני אתקין את וינדוס אחרי שעשיתי o\c לfsb אני אקבל יציבות טובה יותר בגלל שוינדוס "רגיל" בהגדרות למהירות הגבוהה? מחכה לתגובות מהירות .ניסן.
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
למה אני לא יכול להעלות יותר את הבאס? אם אני מנסה אז אני מקסימום יכול להגיע ל125 אבל לא תמיד וגם אם כן המחשב לא יציב תנו לי עצות בבקשה
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
יש לי לוח של Gigabyte SQ800 ULTRA עם מעבד P4 2.66. אני רוצה להעלות לו את ה FSB .. אבל שאני מעלה אני רואה שגם המהירות של ה AGP וה PCI עולים . מה זה אומר שהמהירות שלהם עולה ? והאם זה גורם נזק ? אי אפשר להעלות FSB בלי להעלות את המהירות של הAGP ו PCI ?
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
יש לי 256mb samsung pc2100 @ 378mhz תיזמונים - 2.5-3-3-7 טמפ' : idle - 30 full load - 38-39 האם הטמפ' האלה טובות או שצריך לדאוג לheat spreaders או משהו? המדידה נעשתה באמצעות hardcano2 תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 1400 בורד אינטל . אך אני עושה את האוברקלוקינג?
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
http://www.pch.co.il/docs/pd1706383779.htm. האם כדאי לי לקנות אותו ? הוא שווה משהו בכלל ? הוא יותר טוב מהוולקנו 7+ ? (יש לי P4 2.66.)
-
- 2 תגובות
- 467 צפיות
-
-
שמעתי שאינטל חסמה את האפשרות של אוברקלוקינג בלוחות שלה... האם זה מדויק? ומה ההשלכות של זה לגבי אפשרות המהרת מעבד אינטל?
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
טוב אנשים עכשיו קניתי מדפסת חדשה ויש לי פררל פנוי... אבא שלי יביא לי LCD מהעבודה יום חמישי ואני רוצה להתחיל לעבוד אז תברו מהר :} 1. בשביל לחבר את הכבל מדפסת לLCD אני חייב לשים פינים או שאני יכול להלחים ישר? 2. אני לא רוצה לפרק את כל הכבל אלה רק את הצד של הנקבה וממנן למשוך חוטים איך אני יכול לדעת לאיזה פין בזכר כל חוט מתחבר?! 3. את רגליים 2-15 אני אמור לחבר ל5V יש מצב שאני יחבר את שני החוטים האלה לUSB ומשם אני יקח את הכח?! 4. והשאלה האחרונה נמצאת פה אבל בעקרון אני רוצה לעשות את זה גם לפאד וגם לLCD: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2;action=display;threadid=35234 תענו על שניהם מהר או רק על אחד מהם מהר בבקשה :{}
-
- 2 תגובות
- 447 צפיות
-
-
הורדתי את Prime95 פרקתי את הקובץ Zip לתקיה, הפעלתי את התוכנה ועלה לי חלון לבן שלמעלה רשום לפי הסדר {משמאל לימין}: TEST, ADVANCED, OPTIONS, HELP כדי להפעיל את התוכנה צריך ללחוץ על TEST ואז ללחוץ על PrimeNet? או שצריך ללחוץ על משהו אחר? כמה זמן צריך להפעיל את התוכנה כדי לבדוק יציבות מוחלטת של המערכת? ואיך אני יודע שהמערכתי יציבה ואני יכול להפסיק את הבדיקה? ומישהו מכיר תוכנה טובה שנותנת את הטמפרטורה האמיתית של המעבד? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
עם אנ י מנקה את הלוח וכרטיסים השונים במברשת או מכחול הם יכולים להרס מחשמל סטתי ?
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני רוצה להמהיר קצת את המחשב שלי לא בהגזמה אבל להמהיר.... יש לי מעבד P4 2.0A GHZ זכרון 256MB DDR266 של KINGSTON הם נחשבים טובים??? ואני אקנה בעוד כמה זמן עוד 128MB DDR266 של VIKING. לוח אם של ELITEGROUP P4VXAD שרק בגללו אני מפחד להמהיר. אז ככה, אני צריך אתר שבו אני אוכל לקנות צלעות קירור... והאם כדי לי להמהיר ואם כן לכמה?
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אני וחבר שלי מצאנו 3 מקלדות ברחוב שברנו 2 לקחנו את הלדים ולקחתי אחת הבייתה שלמה פירקתי את הקופסא של השלם חיברתי למחשב ובדקתי עם רב מודד כמה לוקח שם לד ( בדיוק אותם לדים כמו של האחרים ) הוא לוקח 1.85 וולט איזה נגד אני צריך בשביל ה12 וולט הספק נותן ב12 וולט 12 אמפר איך אני יכול לבדוק כמה אמפר הלדים לוקחים בשביל לבדוק איזה נגד אני צריך לפי חוק אוהם אני לא יכול למדוד עם רב מודד כי הלדים מופעלים מהמקלדת וזה מולחם על הבורד אז אי אפשר לחבר בחיבור טורי את הרב מודד יש למישהו הצעות? על הלדים לא כתוב כלום אם צריך לצלם אני אצלם תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
-
here's some info on one of the fastest SINGLE STICKS IN ISRAEL - mobo - abit nf7-sl ver 2.0 memory - corsair 512mb 3200 cas2 - NOT A LL cpu - athlon xp 1700+ @225X9.0 memory/cpu - 3/3 votlages - cpu - 1.675 memory - 2.8 chipset - 1.7 timings - 5-2-2-2 - once again - this is not a LL stick ... SO, DO YOU STILL THINK YOU NEED DUAL DDR ?!
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
-
על איזה קירור אתם ממליצים למעבד AMD??? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
עם הזכרנות של 512 WINBOND 3200/400Mhz ועם קרור טוב עד כמה FSB אתם משערים שאפשר להגיע?
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
במהלך הזמן שאני עושה אוברקלוק אני רואה כותרת ששמה CPU CLOCK RATIO שנע בטווח מספרים של 10-24 רציתי לדעת מה זה אומר ואם זה משפיע על יכולותיל עשות אוברקלוק
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
חוץ מלהחביא אותו
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
{מפרט בצד} אני מעוניין להפעיל את הזכרון ב-CL2.0 ביחד עם 1T, אפשרי או שהזכרון יקרוס? על המערכת כרגע אין אוברקלוק, לא לכרטיס מסך לא למעבד לא לזכרון ולא לכלום. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי axp2400 בסטפינג AIHUB 0248 איך הסטפינג הזה? ובכמה וולט המעבד עובד?
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
-
אני דיי נוב בכל הקטע של OC, ויש לי כמה שאלות: קודם כל, המחשב שלי הוא כזה: לוח עם של Pc Chips M930 מעבד P4 478 1.8 GHZ שני סלוטים של זיכרון 128 ב 133 מה"צ (בקרוב מחליף ל 512 של PC3200) עכשיו, קודם כל, בביוס כתוב לי על הCPU RATIO - LOCKED... הבנתי שזה קשור איכשהו למכפלה של המעבד... בכל מקרה... השאלות: 1. למה הלוח שלי תומך ב 400MHZ וגם ב 533MHZ של FSB והוא פועל בעצם ב 100? 2. הבנתי שניתן לעשות OC אם מגבירים את ה FSB, איך אני עושה את זה ? (ניסיתי דרך ה CPUCOOL, ולמרות שבחרתי את ה PLL הנכון, זה תוקע את המחשב גם אם אני משאיר את זה על ההגדרה הקיימת ועושה SET....) 3. בכלל אפשרי לעשות OC על הלוח המסכן שלי ? האם יש קשר לזיכרון? 4. על איזה משחה טרמית אתם ממליצים? …
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-