אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
הנה הנתונים שלי... mother board- intel 845g pro intel p4 prcessor 2.4 256 ddr 266 mhz western digital 40g 5400 w.s 60g 7200 sound, vga card and all the other stuff is "on the board" cd 52x LG השאלות 1 עכשיו רציתי לדעת איזה מארז עלי לקנות? בסביבות ה-500 ש"ח, אני מדבר על מארז טוב עם מקום להרבה תוספות קירור... 2 בנוסף מה ההבדל בין ספק 300w ל- 400w ? 3 ועוד משהו, אם יש מישהו שמוכן להמליץ לי על מאוורר טוב יותר למעבד שלי (P4 2.4) ואני מדבר על מאוורר רציני אז שיכתוב...
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי שאלה אני רוצה לעשות OC עד 2 GHZ מה אני צריך לשעות . למשל כמו ה VCORE VOLTEG לכמה לעלות. וכו . בבקשה תעזרו לי .
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
סנדרה ו MBM אומרות לי שב IDLE אני ב 48 והתוכנה EASYTUNE שבאה עם הלוח GIGABYTE שלי אומרת שאני ב 55 מעלות, בד"כ ההפרשים ביניהם מאוד מוזרים כמו 37 מעלות סנדרה ו 48 גיגהבייט, האם אני על הגבול הדק? אני יודע ש AMD מתמודדים טוב עם מעלות גבוהות השאלה אם בריא? ה OC גם ככה לא כזה משמעותי ואם זה קריטי אני אוכל לוותר עליו עד שיהיה לי תקציב לקירור נורמלי.. אני עם EVERCOOL ג'נרי מנחושת, שאמור לספק תוצאות נורמליות דווקא, השאלה אולי זה המשחה התרמית? שמתי תמשחה שקיבלתי מ EVERCOOL והיא לא נראית משהו, למרות שהגוף קירור נראה משובח הוא לא מספק תוצאות מי יודע מה... מובן ש VOLACNO 7+ יהיה הכרחי פה בעתיד, השאלה מה עכשיו, לוותר על ה OC, לא להתרגש? או בכלל משהו? תודה ...
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
זה היטסינק ל AMD http://www.pch.co.il/docs/pd538154540.htm יותר טוב מ Volcano 7 ? תודה מראש :-*
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( שרטו לי את המארז ויש לו שריטה ענקית עליו בצד ימין (לא הצד של החלון) !!!!!! אני רוצה לרצוח מישהוא !!!! אבל לא משנה... אני רוצה לצבוע את המארז מחדש , כמה שאלות: 1- איזה חלקים אני צובע? 2- עם איזה צבע אני צובע? 3- מה אני עושה עם הדלת איך אני צובע בלי להרוס את החלון? 4- יש מצב שאני יוכל להתאים את הצבע לצבע של הקירות בחדר(להשתמש באותו צבע?) 5- איך אני מוריד מדבקות מהפלסטיק מקדימה של המארז בלי לסרוט אותו? 6- אם אני הולך כבר על צביעה כללית אז איך לצבוע CD ואת המארז עצמו מפלסטיק?? אם יש לכם עוד המלצות רעיוניות או משהוא תכתבו לי...
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
יש ברשותי כאמור FAN 80mm רק הבעיה היא שהוא לקוח מרכב ( כנראה שלא פרטי , אחרת המתח היה 12 V ... ) והוא פועל על מתח של 24 V .... אני יודע שאני יכול לחבר אותו רגיל למחשב רק שהוא לא יתן את ההספק המקסימלי .. אני יכול אולי לחבר נגד .... ? בטור \ מקביל ? אם אני מחבר בטור ההתנגדות עולה ..... המתח עולה .... אבל הזרם נחלש ... ואני לא אקבל את ה 2.2 W שהוא יכול לספק לי ... במקביל ... ההתנגדות השקולה תרד .. וכך גם המתח ... אני דיי מבולבל .. תודה מראש .
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
איזה עוד דרכים יש לבדיקת הסטפינג חוץ מלהסתכל על המעבד
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שאלה לי: פירמטתי לפני כמה זמן את המחשב, ולפני שפירמטתי היתה לי אופציה לשנות את המהירות של הזיכרון והמעבד של הכרטיס מסך (Geforce2 MX400). אחרי שפירמטתי האפשרות נעלמה, ואני לא זוכר איך פתחתי אותה בהתקנה הקודמת. מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
-
הורדתי את הגרסה החדשה של סנדרה ונוכחתי לגלות שה2800 וה3000 מוצגים כברטונים. הברטונים רצים במהירות נמוכה יותר מהT-BRED בגלל ה512 קאס. ולכן הביצועים עלו בגלל זכרון אבל ירדו בגלל מהירות. בקיצור יש לי עכשיו 3000+ מבחינת ביצועים.
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני עשיתי אוברקלוק לג'יפה שלי דרך הדרייברים ואני רוצה לצרוב את זה לביוס איך אני עושה את זה ועם איזה תוכנה תוה לעונים
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
-
אם כן , תתנו לי פרוט קצר איך לעשות זאת .......
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
-
-
הטמפ' של המעבד שלי(AMD2000 עם וולקנו 7 פלוס) עמדה לפני זמן קצר על58 מעלות(כאשר הוולקנו על המינימום),לאחר שפתחתי את המארז(שגם ככה נמצא בתוך כוך) הטמפ' עמדה על 52 מעלות(שוב כאשר הוולקנו על המינימום),וכאשר הוולקנו על המקסימום(והמארז עדיין פתוח) הטמפ' היא 48 מעלות. יש לי מקום מקדימה לעוד מאוורר 120 מ"מ(יש לי כבר אחד מאחורה). יכול להיות שהמארז לא מאוורר מספיק?
-
- 2 תגובות
- 458 צפיות
-
-
כידוע לכולם הsf2 מאורר די חדש מבית משפחת tt יחודו הוא הסנסור והשלט שעלפיהם (שני השיטות) ניתן לקבוע את מהירות המאורר. אבל לא על זה באתי לדבר אלא... כתוב באתר 4800 rpm לאומת זאת אצלי הסנסור קורא 5444rpm ולא רק אצלי אלא גם אצל lev_18 האם יש בעיה באיתור הוכחה: http://planet.nana.co.il/bead2216/volc9%2EJPG
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
לחבר שלי יש לוח P4g8x Deluxe החדש של asus והוא צריך תוכנה שתראה לו בזמן ווינדוס את טמפרטורת המעבד והמחשב
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
http://www.sgi.com/products/legacy/pdf/540_owners_guide.pdf
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני מניח שעל הליבה יהיה בסדר והזכרונות ישרפו אך איני יודע ולכן אני שואל .
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ASUS דגם P4G8X ואני רוצה לדעת איך לעשות OC בצורה פשוטה :saint: תודה מראש ;D
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עוד מאוורר אבל אני לא יודע לאן אני מחר אותו זאת אומרת את החשמל שלו שהוא יעבוד.... תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
אתמול הגיע אלי הרכיב הנ"ל, ראשית אומר שקניתי בגלל שהיה זול ולא מתוך צורך ממשי. זו תמונה של האריזה שלו - אני קניתי את זה מנחושת. אני יודע שאין שום צורך ממשי בHEATSPEADER לזיכרונות ללא איורור טוב במארז. אך אם המארז צריך להראות טוב זו סיבה מצויינת לקנות את המוצר חוץ מביצועי קירור לא רעים. לכןמהבדיקות עולה כי בכל סוג של עומס על הזיכרון הטמפ' שלו לא עולה על 23 מעלות. אם זה תורם להעלאת הביצועים אני לא יכול להגיד כי לא שמתי לב לשום שינוי, אך למי שלא היה HSP על הזיכרון זה הפיתרון הטוב ביותר. ההתקנה נוחה מאוד וישנו פד טרמי על כל צד של HSP וכן קליפס נוח שמורכב על שני המודולים של ה HSP. ההתקנה לקחה לי דקה אחת בלבד והיתה קלה ביותר. לסיכום אם למישהו לא היה HSP על הזיכרון שיקנה…
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי מארז רגיל אני רוצה לעשות חלון איך אני חותך עים הגקסון (מאיפה אני מתחיל) החלון הוא מפרספקט לפי מה שאני יודע... איך אני מרכיב את החלון על הדלת?(דבק. דבק חם. ברגים) איך אני יכול לעשות תאורה זוךה? ב 50 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות אוברקלוק ל-Athlon XP 1800+ 0.13Micron שלי ממהירות של 1.54GHZ למהירות של 1.67Ghz כדי שהוא יהיה קצת מעל הרמה של ה-Athlon XP 2000, פעם קודמת שניסיתי, העלתי קודם כל את הבאס ל-146Mhz וקבלתי AthlonXP2000+, בדקתי יציבות הכל היה יציב, ניסיתי להמשיך לבאס של 153 הצלחתי וקבלתי Athlon XP2100+, אחרי זה ניסיתי להגיע לבאס של 157Mhz והמערכת קרסה כל פעם, הייתי צריך לפרמט את הארד-דיסק 3 פעמים ולהתקין XP מחדש וכל פעם להתקשר למחלקת שירות לקוחות של Microsoft בגרמניה כדי להפעיל את ה-Xp HomeEdition, בקיצר בלאגן, אני מעונין הפעם להגיע לבאס רק של 146Mhz, למרות שפעם שעברה הכל פעל טוב אני מעוניין הפעם לוודא שלא תיהיה אפילו בעיה קטנה, ככה שאם אתם יכולים לייעץ לי איך לקבל יציבות מלא…
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-