עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by dor31,

שלום יש לי היטסינק של V7+ ורציתי לשים אותו על הגי פורס שלי רק רציתי לדעת איך MAPHISTO חיבר את הברגים להיטסינק. תודה

2. Started by lipa,

האם כדאי לחבר את המאורר במארז ל-7 וולט? בדקתי אם רב-מודד בין היציאות ויש 5 7 ו-12 וולט, אז חיברתי ל-7 וולט (ב-5 וולט המאורר לא עבד בכלל) בקיצור זה שקט יותר וחלש יותר

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  3. יש ברשותי לוח אם asus p4b533 הייתי מעוניין לדעת האם הוא תומך בכלל במאוררים? ז"א בעל יכולת לאמור כמה סיבובים המאוורר עושה ועל איזה מאוורר בעל יכולת כזאת הוצאת נתונים אתם ממליצים

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  4. Started by def,

יש לי את כרטיס המסך הנ"ל של אסוס ומסך LCD SAMSUNG 151S מה אתם ממליצים האם לעשות OC ואם כן אז איך ועד כמה?

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  5. נניח שאני רוצה לקנות מעבד ולעשות לו אוברקלוק. לא מחפש לשבור שיאים רק לארגן לי מעבד מהיר ובזול. ההתלבטות שלי היא בין XP 1700 Tbred לבין XP2200. עכשיו תגידו לי אם אני מבין נכון - לשניהם יש את אותה ליבה ולכן המהירות הסופית שניתן להוציא מהם היא בערך אותו דבר (כ 2200Mhz במקרה הטוב). למרות שהסימון של ה XP2200 הוא יותר גבוה ב 500 זה לא אומר שאני אוכל להגיע אתו ל 2500Mhz או משהו כזה. כלומר, אם הבחירה היא בין שניהם ושניהם יביאו אותי בסוף לאיזור ה 2200Mhz אז עדיף ללכת על ה 1700 כי הוא יותר זול. האם זה נכון או שדיברתי שטויות ?

• 2 תגובות
    • 454 צפיות
  6. Started by alfalfa82,

יש לי P-3 1000 לוח-אם ASUS CUV4X-C זיכרון 256M של סמסונג כרטיס מסך GFORCE MX-400 64MB שאני מנסה לעשות O/C המחשב לא מתחיל לעלות מה יכולה להיות הסיבה? אולי צריך לעדכן את הביוס אם כן איך עושים את זה? בבקשה אני נואש..

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  7. Started by dino,

מצאתי בפלונטר שהם מוכרים חלקים למערכות קירור מים, יש שם בלוק קירור מים שמתאים לכל התושבות, ויש רדיאטור עם 2 מאוררים, הנה הקישורים למוצרים, תגידו לי איך הם נראים לכם: הרדיאטור, מוצג עם מאורר אחד אבל יש אפשרות לשתיים הבלוק, בא מפורק להרכבה עצמית תודה מראש, מתן.

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  8. Started by a.bomb,

יש לי בעייה שאני לא יכול לעבר את ה 170 BUS הWINDOWS לא עולה (בעייה עים הזכרונות)למה? מיפרט המחשב: epox 8rda+ geil 256 400 mhz 1800 0.13 micron! הטמפרטורות של המעבד לא עוברת את ה45 ובמארז 30 מה הבייעה???

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  9. Started by Gabi10000,

שלום לכול התותחים............ יש לי מעבד intel celeron 1.40mhz 100 - system bus mhz 0.13-micron process יש לי בורד של פסי פרטנר איך עושים אוברקלוק למעבד שלי ??

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  10. Started by INFERNO,

אני הולך לשים אותו עם nanoterm blue על 1700 והולך להביא OC רצחני שווה לקנות ?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  11. Started by Gabi10000,

שלום לכולם..... יש לי כרטיס גיפורס 4 MX440 היתי רוצה לדעת עם אפשר לעשות לו אובר קלוק בכלל ? ו איך ? בתודה גבי.... TextText

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  12. קלטו את המוצר הבא: http://www.aerocool.com.tw/aerocool-files-v3/cooler/dp101.htm איך היטסינק עם מאוורר של 13CFM יכול לקרר מעבד AXP 3000+ ומעלה??! אחת החיות היותר מוזרות שראיתי...

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  13. קניתי אותו וראיתי שלא להרבה יש אותו http://www.pch.co.il/docs/pd773850540.htm

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  14. Started by bad-sector,

יש ברשותי 2 מחשבים, P1 233 MHZ ו PENTIUM 2 266 MHZ לשניהם אין אופציה של העלאת FSB או משהו בסגנון, אפילו לא ג'ימפור עד כמה שידוע לי.... אני רוצה לקחת אותם כפרוייקט OC, ולמצות להם ת'צורה ... אם אין לי שום אופציה בביוס להמהיר, איך אני עושה זאת??? בתודה מראש...

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  15. Started by NIR36,

ולאיזה מהמעבדים הבאים יש את הסטפינג הכי טוב לOC 1700 2400 2100

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  16. Started by Blackbird,

אני חדש בתחום..........ואני צריך שמישהו יעזור לי.............. איך אני מתקין מאוורר נוסף..... בבקשה תעזרו לי...

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  17. Started by def,

נכנסתי לביוס והפכתי את המהירות במקום ל2400 ל MANUAL והוספתי עד מגה הרצים עד למצב שכשיו זה מופיע כ2555 השאלה היא האם זאת באמת המהירות אני מקבל אותה גם MBM וגם כשאני בודק בSYSTEM מופיע לי 2.4 ושורה למטה 2.56 הטמ כרגע נורמלית מעבד 33 והלוח 27 האם אני יכול להמשיך?? כי פעם כהעלתי את זה למקסימום אני חושב 400 הופיעה לי מהירות של 1900! מה ההצעות שלכם?

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  18. Started by bad-sector,

יש לי מעבד פנטיום 2 הישנים הארוכים האלה... מישהו יודע איך אני מפריד תסינק שלו? הם מחוברים עם 4 מוטות ארוכים כאלה....

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  19. Started by eranmor,

זה רעיון שעלה לי רק עכשיו ורציתי לדעת מה אתם חושבים ולקבל עצות אם יש לכם יש לי כמה ספקים ישנים שלא בשימוש יש איזה אפשרות לחבר ספק של 200W לספק 300W ולהפעיל אותם בצורה נורמלית???

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  20. Started by @ The_Dude @,

אם יש לכם בבקשה תפרסמו. כי אני מנסה לעשות משהו קצת יותר גבוהה מ 2.25 ghz ואם אני מצליח יותר אז הwindows לא עולה לי אני מכוון את המכפלה ל 22.5x שזה בעצם הכי גבוהה ואני שם את המהירות על 150mhz ויותר מזה הוא פשוט לא מעלה את הwindows. אז אם למישהו יש עצות בבקשה.

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  21. Started by dorin,

יש לי זיכרון 333. לאיזו מהירות אני יכול להגיע ?, בנוסף, מה צירוף המכפיל והבאס שייתן את התפוקה הטובה ביותר ?.

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  22. Started by SOLIDUS SNAKE,

האם הם זיכרונות טובים יותר לOC בגלל יכולתם להגיע למהירויות גבוהות יותר. והם כל לוח שתומך ב 3200 תומך גם באלו

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  23. 933 עם מאוורר DRAGON ORB 3 שמסתובב במהירות של 7000 RPM יעמוד על 40 מעלות ב IDLE ???

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  24. ובכן, קראתי כמה מדריכים למיניהם גם בעיברית (גם ב- HW וגם ב- P C T I P) אבל אני פשוט לא מצליח להבין הרבה. אני גם לא מומחה גדול באלקטרוניקה ולא יודע דברים פשוטים כמו מה זה בדיוק V ומה זה W ומה זה בדיוק אמפר. ברור לי שבלי הידע הזה אני לא יכול להיכנס לעולם ה- OC שנורא מסקרן אותי! אני לא יודע מה זה בדיוק מכפלה, מה זה FSB ואיך פותחים מכפלה? (זאת רק ההתחלה :-\). כפי ששמתם לב אני חלש בכל העסק... אני מבין בחומרה ברמה בסיסית פלוס אבל מעבר לזה רוצה נורא ללמוד. אני קורא הרבה מדריכים ומאמרים אבל פשוט לא מבין הרבה. מבחינתי אני מוכן ללמוד (כל פעם קצת בגלל שאין לי הרבה זמן בגלל שאני בצבא) בעזרת הפורום, ICQ ואפילו טלפון. Help Me!

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  25. Started by SOLIDUS SNAKE,

לאחרונה ראינו הרבה HS שמשקלם עובר את ה450 גר' (המשקל האופטימלי של אינטל). כמו לדוגמה סידרב 6000 של ZALMAN (נושק ל 1 ק"ג), SPARK של TT וכמובן סדרת הSLK של TR. המשקל הזה מאוד מדאיג אותי בעת קניית הHS שלי, בהתחלה חשבתי על ה AIROFLOW אבל הביצועים שלו בOC לא משהו אבל כל השאר כבדים נורא - האם יש סיבה לדאוג וכמה באמת יחזיק הלוח, אם אני לא מבריג ברגים אלה משתמש ב"פיגום" של אינטל על הלוח.

• 2 תגובות
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.