אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
-
אנשים עשיתי OC למעבד ולזכרונות.. עכשיו הרצתי S&M את כל הבדיקות לקח לה איזה שעה ורבע והכל עבר חלק עכשיו הזכרונות עובדים על 600 במקום 533 הבדיקה של S&M לזכרונות מספיקה לראות אם הם יציבים.. ?? הבדיקה הריצה את עצמה 4 פעמים
-
- 2 תגובות
- 447 צפיות
-
-
איזה סינק+מאורר טוב בשביל OC טוב למעבד הנ"ל? האם יש איזה סטפינג מועדף לOC למעבד הזה ?
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=632&Itemid=35 לי זה לא ממש משנה אבל למי שחושש.... זה תלוי ברמת המוטיבציה של החנות לגלות את העניין - לא סביר ברוב המקרים.
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
איזה קירור יהיה שקט וטוב ל 2600XT ב- CROSSFIRE?? בהנחה שאני אצטרך שניים ובמחיר נורמאלי
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
רציתי לקנות את הקירור הנ"ל אבל לפי מה שראיתי בנתוני היצרן התברר לי שהמשאבה שלו או שאפשר לקרוא לזה מזרקה ??? עושה רק 120 ליטר לשעה??? בהנחה שאני קונה את המערכת ומחליף לה רקק את המשאבה ל 2000 ליטר לשאבה מחנות דגים זה ישפיע באופן ניכר על המערכת או סתאם יוריד 2-3 מעלות??? ועוד שאלה על מה אתם הייתם הולכים בהנחה שהמחיר היה זהה BIG TYPHONE או BIG WATER? תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
למעבד? אני יודע שזה שאלה קלה בשבילכם ובשבילי קשה אם אפשר מדריך או הסבר או משהו איך לעבור צעד צעד ב OC ..או ללמוד על זה כהתחלה מאיפשהו כי אני ללמוד לעשות ואני לא יודע מהיכן להתחיל
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אין לי כלכך רקע באוברקלוקינג, אשמח לעזרה ב FINE TUNING ללוח-אם והמעבד אם אפשר. אני רוצה לשפר את הביצועים במחשב לזמן מה עד שאקנה מחשב חדש בחודשים הקרובים. לא יודע איפה להתחיל, ומה צריך לעשות אבל הינה המפרט שלי... וגם צילומים של CPUID (אם זה רלוונטי...) במארז עצמו - יש מאוורר על המעבד ועוד מאוורר אחד בדופן הקידמי של המארז למטה. המפרט הנוכחי: Operating System: Windows 10 - x64bit CPU: Intel Core i5-4690 @ 3.5Ghz Motherboard: Gigabyte Z97-HD3 Ram: DDR3/SDRAM 2x4 - ישודרג ל- 2x8 ריפג'וס (שבוע הבא) Storage: SSD 500GB + 2TB Video Card: NVIDIA Geforce GTX 760 - 4096 MBytes of GDDR5 חשוב לציין שזה מח…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני כבר שנתיים עם וולקנו 7 שהאוזניים שלי כבר מדממות בגללו ואני חייב גוף קירור יעיל ושקט כמה שיותר יש לי לוח +epox 8k5a3 ואני רוצה לקנות את הThermaltake Silent Tower? אם תהייה בעיה מבחינת קבלים מפריעים או כל בעיה אחרת? תודה לעוזרים ד"א יש לי Athlon xp 2200+
-
- 2 תגובות
- 465 צפיות
-
-
מכפלה סטוק 11 FSB 240MHz יעני 2640MHz זכרונות על 166MHz ומכפלת HT על 3 מתח למעבד לפי דעתי דיי גבוה 1.650 אני לא יודע למה אבל הוא כל הזמן מבקש עוד ולא עובר בדיקות למה זה ככה? ??? עכשיו שאני בודק ב Prime95 עולה לי ההודעה הזאת: http://img57.imageshack.us/my.php?image=error8ts.jpg ואז התהליך explorer קורס גם (לא אקפלורר הדפדפן) ואז עולה שוב ואחרי כמה זמן הוא קורס עוד פעם והוא רושם לי שוינדוס כיבה את התהליך הזה כדי למנוע נזק למחשב למה זה קורה? טמפרוטות טובות המעבד על עומד על 41 במאמץ ועל 27-30 במנוחה איך אני יוכל להמשיך להתקדם ב- OC כי המעבד בטמפרטורה מאוד טובה?
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
אחרי קצת משחקים זה הגיע לזה איך אני ממשיך מכאן [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
הסתכלתי בטמפרטורה של המעבד דרך הביוס, הוא מראה שהטמפרטורה זזה בין 32 ל-40 במאמץ בנוסף הורדתי תוכנה של אינטל "TAT" שהטמפרטורות אצלה הן 42 ל-58 במאמץ השאלה היא על מה יותר לסמוך על הביוס או על התוכנה של אינטל? והאם מישהו מכיר דרך יותר אמינה לבדוק את הטמפרטורה של המעבד תודה
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום. האם יש דרך לבצע OC שלא דרך הביוס (ולחסוך את ההפעלה מחדש של המחשב ושל ווינדוס שוב ושוב)? תודה!
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם הכרטיס שלי מתאים ל OVERCLOKING Inno3D GeForce FX 5700LE תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
האם אפשר להחליף לגוף קירור של מעבד (פנטיום 4 1.7) רק את המאוורר?
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
לא יודע אם זה אפשרי אבל הביוס החדש של הלוח הנ"ל שיפר לי את הטמ"פ ב 5 מעלות הביוס הוא 1901
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי i7-2600K ASUS Z68-v-PRO- GEN3, עם 8 GB זכרון הצלחתי לייצב את המחשב על ההגדרות הבאות בטמרפטורות עבודה של 67-70 מעלות במאמץ בבדיקת ייציבות של 13 שעות. AI Overclock Tuner - Manual BCLK/PEG frequency - 100 Turbo Ratio - By All Cores EPU Power Saving Mode - Disable VRM Frequency - Manual and 350 CPU Current Capability - 140% CPU PLL Overvoltage - Disabled Load-Line Calibration - Ultra High Phase Control/Duty Control - Extreme VCORE-1.34V PLL VOLTAGE-1.7 עכשיו בפועל היו לי BSOD עד ששיניתי את: LLC, CPU Current Capability-140%, VRM Frequency - Manual and 350 (לפני זה היה על AUTO), ואתה ה - PLL-העברתי מאוטומאט ל 1.7 (ערך האוטומאט היה 1.8) כל זה ע" המלצות שונות …
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, שלום לכולם... יש לי בעיה... אני משחק את המשחק c&c 3 והוא כל הזמן קורס... ועוד כל מיני משחקים עושים בעיות... המון אנשים אומרים לי שכנראה הכרטיס מסך מתחמם אז הורדתי ntune וכשהמחשב לא עושה כלום שום דבר מיוחד (או שהמשחק לא פעיל באותו הרגע או רק ב alt-tab ) הוא ב 53 - 54 מעלות צליוס כשאני מעלה את המשחק מדדתי פעם אחת שכותב 64 ופעמים אחרות 61 ... הבנתי שגם על כל שנייה שעוברת הוא מתקרר ב 4-5 מעלות ... ז"א לוקח לי טיפה זמן לעשות אלט טאב... אני משתמש ב GeForce 8500 עם 256 מגהבייט זכרון (point of view) (DDRII מעבד פנטיום 3.0 אז בקיצור, מהן הטמפרטורות הנורמליות \ לא נורמליות של הכרטיס מסך הזה.... (המחשב הוא חדש חדשדש - פחות משבוע) האם יכול להיות שהחברה הרכיבה לא…
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
http://mersenne.org/gimps/p95v2411.zip סביר להניח שחלקכם כבר מכירים את הגירסה הזו. נראה שהגירסה החדשה מאפשרת למשתמש "לנשום", תוך כדי שמתבצעת לה בדיקת ה Blend ברקע... הייתי ממליץ עליה לכל מי שמעוניין להריץ Prime במשך יממה ויותר מבלי להתקע עם מחשב מסורס משו. אני בהחלט מצליח לנווט במערכת ההפעלה, דבר שלא ממש היה ניתן לעשות עם גירסאות 238 ו 246.
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
לפני כמה זמן שאלתי פה בקשר לקירור למעבד, אבל לא היה כלום במלאי אז נישארתי עם הסטוק של אינטל. המעבד המדובר הוא E6600 הטמפ' של המעבד היא בסביבות ה40 במנוחה ובמאמץ זה עולה עד ל70, לפעמים זה עולה ל80 והמחשב נכבה. האם זה נורמלי? כי ניראה מוזר קצת שהקירור סטוק לא מחזיק את המחשב, כשאין שום OC. הטמפ של הלוח היא 46והטמפ של אחת הליבות היא 48 (לא אמור להיות כמו הטמפ של המעבד?) בדקתי עם EVERST
-
- 2 תגובות
- 456 צפיות
-
-
האם המאוורר CoolerMaster Jet 7 for AMD יראה ביצועים טובים על המעבד AMD 2500+ (עם OC מתוכנן)?
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אהלן! אפשר לקבל קצת הסברים לגבי OC ל7600GS EXTREME של LEADTEK.. האם הוא שווה? איך מבצעים אותו? תודה מראש על התגובות...
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
האם יש הבדל ביניהם או שמדובר באותה גברת בשינוי אדרת? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחלק של הביוס מסודר בקפיצות גדולות, כך שאני יכול לכוון את הזכרונות על 400 או 500. בשני המקרים, המעבד או הזכרונות מגבילים זה את זה באוברקלוק. האם קיימת תוכנה או ביוס פרוץ שמאפשרים מגוון רחב יותר של מחלקים? המפרט בצד. תודה.
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
אנשים למי יש כאן את התהליך ההתקנה של CoolerMaster Cool Drive 4 http://aluf.co.il/indexe.asp תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-