עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. הכותרת אומרת הכל לא איכפת לי רעש אלא שידחוף אוויר חזק אבל שהיה זול

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  2. Started by waizman,

חיברתי לפני איזה שבוע את הצג של המילונית שלי (עברית-ערבית-אנגלית) למחשב (צג 4*20 בלי תאורה). הבעיה היא כשאני מציג עליו מידע בעברית הם מוצגים ב... ערבית... מה אני עושה??

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  3. Started by SEFi,

לוח אסוס P4S533 256 SAMSUNG gf2 pro מעלות.. CPU 35 26MB 45 CPU 30 MB

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  4. קניתי את הHARDCANON2, והצג השמאלי מראה לי נתונים משונים כמו 108 מעלות (לא פראנייט אל צליוס) או LLL או סתם לא מראה כלום, למה זה?

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  5. תודה.

• 2 תגובות
    • 446 צפיות
  6. יש לי GF4Ti4200 128MB, ואני רוצה לקנות את ערכת הקירור של TT לכרטיסי GF4. בקיצור, שמעתי וקראתי בכמה ביקורות שצלעות הקירור לזכרונות לא בגודל המתאים, וצריכים לחתוך אותם. זה תקף לכל הכרטיסים? וגם אני אצטרך לחתוך?

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  7. Started by edoson,

מישהו מוכן להסביר לי באריכות קצת על אוברקלוקינג של מעבדים? יש לי אפשרות לעשות O\C דרך הביוס, האם יש הבדל בין זה לבין ישירות מהלוח? חוצמזה מתי הטמפ' של המעבד מתחילה להיות קריטית? וכן האם יש הבדל בין מעבד רגיל למעבד של כרטיס מסך? איזה תוכנה יש לכרטיסי מסך?

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  8. Started by moonbone,

יש לי מחשב P4 2.4 533... בלה בלה... לוח של אפוקס 4g4a+ וזכרון של Corsair PC3200... לפי משהו שראיתי בת'רד אחר בפורום הזכרון הנ"ל המצוי בארץ הוא לא ממש טוב אז אם למישהו יש מושג מה המהירות האמיתית שבה הוא יכול לעבוד.... שיספר לי בבקשה....

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  9. Started by Jackknife,

אני רוצה להליף את הלד של ה POWER ללד כחול (אולטרא-ברייט) א. איפה ניתן לקנות לדים כאלה? (איזור כפר סבא) ב. האם זה פשוט כמו שזה נשמע? רק להחליף את הלד ולחבר? או שצריך להחליף דברים נוספים? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  10. איך אני יכול לבדוק כמה AMPER ה-LED שלי צורך? וכמה V

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  11. יש לי ספק מוזר ביותר סנשיין - קומה 400 מה דעתכם עליו או מה זה בכלל. דבר שני אני צריך המלצה למאורר שקט עם 3PIN לחיבור ללח אם עדיף שניתן להשיג בארץ ראיתי את ה STELTH של VANTEC האם הוא עם 3 פינים ללוח האם או שלא

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  12. אני צריך כמות קטנה של דבק תרמי להדבקה בעתיד הלא רחוק של צלעות קירור על זכרונות כרטיס המסך שלי אבל .... אין כסף לארקטיק סילבר :-\ יש אולי למישהו שאריות שהוא לא צריך ? תודה!

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  13. Started by Sweet_Tooth,

??

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  14. Started by dor31,

הי יש לי GFORCE 4 TI 4400 והטמפרטורות הם IDLE:47 LOAD:53 האם זה נורמלי תודה נ.ב הGPU לא בOVERCLOCK

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  15. Started by dor31,

זה הכל

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  16. Started by The Grey Matter,

מסתבר שלא רק למודים מגיעה גלרייה, אלא גם למסכי LCD אז הנה גלרית מודינג מעט יותר מקורית.

17. Started by singera,

ברצוני לעשות מוד לדלת של המארז שלי לשים לדים UB מאחורי הדלת והם יאירו דרך פסי האיוורור כנל לגבי למטה (איפה שה HDD והמאוורר התחתון) ולשים לד מאחורי המדבקה וכאשר אני יפתח את הדלת האור יכבה (שלא יסנוורו אותי הלדים) איפה לדעתכם אני צריך למקם את המיקרו סויץ' ?? יש לי ציפטק מידי דגם DX

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  18. לאחרונה קניתי שתי מאווררי VATEC STELTH ונכון הם נורא שקטים יחסית לאחרים אך לדעתי לא מספיק ולכן עשיתי שתי דברים : 1 . שימנתי את המאווררים בהרבה WD40 (נוזל לשימון) 2 . גזרתי מספוג דק אך קפיצי רצוע בגודל המאוורר ושמתי אותה בין המארז לבין האוורר כך שהרעידת של המאוורר לא עוברות למארז ויוצרות הד מהמארז ולכן מרעישות יותר התוצעות : יש שינוי גדול לטובה ברעש וכעט אין כלל רעש מהמאווררים. טיפ לצביעה : צבעתי את המקלדת והCD בצורה חדשנית לא בספריי או במכחול אלא בטוש כן טוש - בגלל שכל המארז שלי הוא כסוף הטושים הללו הםמצויינים כי הם מכילים מתכת ויוצרים אפקט טוב ולא מתקלפים בכלל - בחנות שבה קניתי את הטוש יש הרבה צבעים אחרים אך רובם צבעים מטליים חזקים. שאלה : לאחר הוספת המאווררים הטמפ של הל…

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  19. Started by shlomi_x,

כרגע התקנתי EasyTune ב GIGABYTE 7VA . קיבלתי אינדיקציה שה - system fan במצב של 0 סיבובים לדקה. פתחתי את המחשב אך כל 4 המאווררים עובדים ! מהוא אותו ה - system fan? האם מדובר בבאג של התוכנה? עוד שאלה, האם יש אפשרות לקבל התראה ללא פתיחת ממשק התוכנה על טמפ' גבוהה או מאוורר שחדל לעבוד? תודה לכולם !! (במיוחד ל Annatar ) שלומי

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  20. אופציות לעזרה באובר קלוק אני אשמח אם מישהו ינחה אותי להגדרות הטובות ביותר יש לי מעבד 1900 וזיכרון xtreme ddr 256 266 pc2700

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  21. Started by hilali-y,

מהי הדרך הכי טובה לקרר מעבד מיסוג פנטיום 4 חוץ מהדרך הרגילה והמקובלת. אני יודע שקיימים הרבה סוגים של קירור אך מה הכי יעיל?

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  22. לאחר חיפושים ממושכים של לשנות את היחס שבין הזיכרון למעבד אני פונה אליכם, אני חיפשתי בחוברת ההוראות של לוח האם אח לא מצאתי עם מישוהיודע כיצד משנים אודה לו מאוד

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  23. Started by iakovl,

יש לי מוד די מעניין שחשבתי עליו, הוא על אך להתקין חלון במארז ללא צורך בקניה של אחד. והוא די פשוט. אני רוצה שתרשמו לי רעיונות לשיפור או עצות בקשר לתהליך שלבים: 1.קונים לוח של פלסטיק קשיח שקוף בעובי של 0.5 ס"מ. 2.מסמנים על הדלת של המארז את קו המתאר של לוח הפלסטיק. 3.מהקו שסימנתם מורידים 1 ס"מ ומסמנים עוד פעם. *בשלב הזה יהיה לכם ריבוע/מלבן בגודל של הלוח ועוד ריבוע בתוכו* 4.עכשיו צריך לחתוך את הריבוע הפנימי על ידי כלי כל שהוא, אני משתמש במספרי ברזל. 5.גוזרים 4 קוים קטנים בין הקודקודים של הריבוע הגדול והפנימי. 6.מקפלים את מה שנוצר פנימה. *בשלב זה יש לכם חור גדול במארז עם קצוות של 1 ס"מ שנכנסות פנימה* 7. עושים עוד כפל בקצוות הפנימיים על שתיווצר צורה של L בפנים. 8. לתוך החלל שנו…

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  24. מה לפי דעתכם הכי יתאים לההמהרה בהתחשב בעובדה שאני לא פותח בינתים מכפלה amd 1600 1700 2000? 2100?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.