עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

עם מישהו מכיר אותם בבקשה דגובות. תודה THANKS

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  2. Started by Mamimo,

טוב, יש לי שתי אפשרויות : 1) 512mb on 147mhz with AMD 2200+ 1800@1970 ratio 1:1 2) 1GB on dualddr 166mhz with amd 2200+ 1800+mhz ratio 4:5 מה הייתם מעדיפים :s05: בעיקרון אני כבר בחרתי, אנסח מחדש : השאלה היא לדעתכם על ההבדל בביצועים בין מחשב הרץ ב FSB 147mhz וביחס של 1:1 עם זיכרון יחיד ADATA לעומת זה הרץ ב FSB 133mhz וביחס של 4:5 עם זיכרון ADATA ו SAMSUNG ב dual. כ"א מהזיכרונות 512(400 ו 333 בהתאמה). פשוט אני לא יכול לעשות OC עם הזיכרונות ביחד (כנראה משום שהם לא תואמים), אז אני מריץ במהירות סטוק. האם יחס 1:1 ו OC מינימלי חשובים מספיק לרדת מהגיגה זיכרון?

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  3. Started by MasterDK,

מצטער מראש אם זה לא הפורום המתאים. שמתי לב לקריאות שמציג לי ה EVEREST אשמח לדעת אם הם תיקניות: CPU Core: 1.30-1.33V AUX: 3.48-3.50V +3.30V: 3.26-3.30V +5V: 5.48-5.54V -5V: -0.83- -0.88V +5V Standby: 4.92-4.99V עבור ה +12V הביוס מראה לי ערכים בין 11.3V ל 11.8V אשמח לדעת אם זה תיקני. ד"א הליבה היא אינטל פנטיום 4 3.0GHZ 64ביט HT פרסקוט. ד"א2 הספק של EzCool 450W מחזיק שתי הארד-דיסקים, צורב DVD, מעבד, קירור למעבד של AC, מאוור על דלק המארז, כונן דיסקטים (oO), כרטיס מסך Nvidia Geforce 6600 AGP 256MB תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  4. היי, קניתי קירור ללוח של קלרמאסטר עם לדים כחולים (סתם שתבינו על איזה קירור אני מדבר אם למישהו יש או משהו כזה...) ואין לו ברגים או קליפסים זה רק עם דבק תרמי... והקירור משתחרר ומתרחק מהצ'יפסט וסעצם בקושי משפיע עליו ככה ואם הוא ייפול הוא יגרו םנזק הרב יותר חמור לקבלים שמתחתים או לכל מיני דברים אחרים.... מה לעשות? החנות לא מסכימה להחליף מכיוון שאין אחריות לטענתם על מוצרי קירור וזאת למרות שעשיתי ב-ד-י-ו-ק מה שהאיש מעבדה שלהם אמר.... תודה מראש, ניר.

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  5. Started by OutRaGe,

שלום אני מחפש מאוורר 120 מ"מ למארז, לצורך הורדת הטמפ' של ההארד דיסק בעיקר(מאוורר לקדמת המארז). כרגע כל המארז שלי דיי שקט וחשוב לי לשמור על השקט הזה, התקציב הוא עד 50 שקלים בערך אבל אם יש משהו ששווה להשקיע בשבילו קצת יותר, תציינו. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  6. Started by eranmor,

במהלך הזמן שאני עושה אוברקלוק אני רואה כותרת ששמה CPU CLOCK RATIO שנע בטווח מספרים של 10-24 רציתי לדעת מה זה אומר ואם זה משפיע על יכולותיל עשות אוברקלוק

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  7. Started by MaGn3zIuM,

הטמפרטורה במעבד שלי כבר מגיעה חופשי ל50-60 מעלות (AMD Athlon XP 2600+), אני צריך המלצה למאוורר טוב שיתאים לsocket 462 או בשמה המקוצר socket A, מעדיף מאוורר שיתאים גם לאובר קלוקינג. תודה מראש לכל העוזרים. לוח האם שלי ד"א הואMSI KT4AV Chipset - KT400A

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  8. Started by orengreen,

Hi everybody, I got an ATI Radeon 9800 Pro to replace my Sapphire 9600 Atlantis. with the old card (good passive cooling) I managed to OC the card to: 189=>237, 324=>385 (nice...) With the new card (it has a fan and it gets power directly from the PSU), I can't OC even by 20hz!!! What is going on here? What might be the reason? I'm thinking it might be because my PSU is a little weak (~300W). Can this be the cause of my OC problem? Thanks!

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  9. Started by K.M.A,

כן..שלום אני מחפש מאורר חזק למעבד AMD BARTON מכיוון שהאוברקלוק שעשיתי הרים את המעלות לגג ואני צריך לקרר אותו אז אם תוכלו לומר לי איזה סוג וכמה הוא עולה(בואו נגיד עד 200 ש"ח) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 416 צפיות
  10. Started by roeiw,

זה הגיוני שהזכרון שלי Hynix 512 MB D43 400Mhz בתיזמונים של 3.3.3.8 יעבדו על 2.3.3.5 בלי בעיות ללא הוספת מתח?

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  11. Started by sroolik,

יש לי על הלוח אם ועל הכרטיס מסך היטסינקים וניסיתי להוציא אותם ולא הצלחתי מה תופס אותם כ"כ חזק? וכשאני רוצה למרוח משחה תרמית, איך אני אמור להוציא את הסינקים ? תודה ! ! !

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  12. Started by Idan-h,

למעבד שלי יש FSB של 133 (533 באס). אם אני מעלה למשל ל134FSB, אז אוטומטית זה המהירות של הזכרון תעלה בMHZ אחד? ז"א תהיה 334 ואז בגלל הדואל זה יהיה 668 (תסתכלו על המפרט בחתימה)? תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  13. Started by BUNG,

היי יש לי GeForce 4 ti 4200 של לידטק יעני יש לי WINFAST 280TDH ואי חייב קירור חדש.... בבקשה תמליצו לי על משהו בין 100-200 שח

• 2 תגובות
    • 434 צפיות
  14. Started by DOR_2911,

תודה

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  15. Started by shshmul,

אם אפשר הסבר מפורט אני אשמח system zone 1=37 system zone 2=43 processor zone=38 מהם אזורים 1+2 ? מדובר על טמפרטורה [אני חושב] תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  16. Started by ye_3333,

ילאה חברה מי שמכיר את הסיפור אז נחשו מה?? החלפתי את הלדיטק שלי חח בmsi והקטע אחי מצעיק הוא שמתי שהטכנאי בדק את הכרטיס לא יועד מה הוא עשה (או אני) אבל יצא לו עשן מהכרטיס חחח ואז אני לא אשם וקיבלתי בלי תוספת את הmsi שהוא יותר טוב נכון?? בוכל קמהר אני רוצה לעשות אוברקלוק ככול האפשר וגם פתיחת צינורות עיבוי מי יכול לתת הסברים מדיויקים שלא נשרוף גם את זה חחח? תודה..

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  17. Started by singera,

ברצוני לעשות מוד לדלת של המארז שלי לשים לדים UB מאחורי הדלת והם יאירו דרך פסי האיוורור כנל לגבי למטה (איפה שה HDD והמאוורר התחתון) ולשים לד מאחורי המדבקה וכאשר אני יפתח את הדלת האור יכבה (שלא יסנוורו אותי הלדים) איפה לדעתכם אני צריך למקם את המיקרו סויץ' ?? יש לי ציפטק מידי דגם DX

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  18. Started by adizarko,

יש לי בעייה קטנה - אני מנסה לשלוט במהירות המאוררים המחוברים לי ללוח אם (ABIT ?AN8 ULTRA S-939) אבל משום מה המאוורים לא מופיעים לי בחלק של השליטה ב SPEEDFAN - למישהו יש פיתרון? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  19. Started by amichay,

אתמול קניתי הרד קנו 5 חדש משום מה אין תצוגה בחלון הטמפ' יכול להיות שחיברתי משהו לא תקין [המאורר הקדמי עובד ,וגם השליטה על מאורר המעבד עובדת ]

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  20. Started by darkman,

מפרט: 256 sdram p3 733 EPOX EP 3VBM+ שווה בגלל לנסות לעשות OC?

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  21. Started by חובב,

האם כדאי לשתמש בתוכנה? ולאחר מכן להשאיר את ההגדרות בביוס? והאם כדאי לעשות למערכת זו OC האם יהיה שיפור מורגש(בעיקר משחקים)? מפרט מעבד E7400 לוח אם ep43-s3l gigabyte זיכרון 4 GB של KINGSTONE 2X2GB כרטיס מסך GTX260 ספק:huntkey model:lw-6400h 400W

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Volcan,

איך אני חותך את הצד של המארז שלי ? הרי זה עשוי מאלומיניום ... תשובות יעזרו לי מאוד ..

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  23. Started by 1nstall,

היי יש לי את הסינק של טרמלרייט sp-94 ואני לא יודע איזה מאוורר להשים לו ( קיים עכשיו עליו sf2 ) ואני יודע שממליצים לשים עליו tornado 92 או enermax 92 אז רציתי לדעת מה יותר כדי לי תודה לעוזרים Install

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  24. Started by igoldman,

שלום לכל חברי הפורום הייתי מעוניין לדעת מה החשיבות של שימוש בגריז טרמי למעבד אם אתם מכירים מאמרים בנושא ? או שאתם יכולים לתת לי המלצות בנושא בתודה מראש לכל העוזרים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.