עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Yaron-Cohen,

חשבתי שאני בפורום לוחות אם

• 0 תגובות
    • 440 צפיות
  2. Started by hichkock,

שלום. צריך עזרה במפרט. תקציב.... לא מוגבל... רצוי כמה שפחות כמובן. אני צריך: לוח אם, מעבד, זיכרונות, קירור למעבד ומשחה טרמית למעבד. מערכת AMD חובה. יש לי נטייה לזיכרונות של קורסייר.. חשבתי על קירור... ההיטסינק החדש של טרמלרייט בתוספת מאוור 120 מ"מ חזק. תודה מראש! :-)

• 7 תגובות
    • 580 צפיות
  3. היי בפרופיל שלי ניתן לראות את המצב של המחשב שלי עכשיו... הבעיה באוברקלוק הנוכחי היא שהזכרונות עובדים ב 83% מה FBS ולכן הם באנדרקלוק... הטמפ' שלי הינם : cpu case idle = 41 stress = 45 system idle = 38 stress = 40 אני יודע שהזכרון הינו חוליה חלשה אך אני מאמין שאפשר להגיע ליותר.. תודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ozwrx,

יש לי מעבד AMD 2500 ומאוורר מקורי קניתי מאוורר חדש VULCANO 7 של טרמלטק עכשיו יש לו גם משחה טרמית והכל השאלה שלי מה לעשות? איך אני מבצע את ההוצאה וההתקנה טוב? יש להם אתרים ותמונות שמראים איך עושים את זה? האם אני צריך להסיר את המשחה טרמית מהמאוורר הקודם ולמרוח חדש? איך עושים זאת? תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 462 צפיות
  5. שלום לכולם אילתרתי צלעות קירור על-ידי חיתוך גוף קירור של מעבד ,את הצלעות קירור בכוונתי לחבר בחיבור קבוע לזיכרונות של כרטיס מסך ישן שבכוונתי לעשות לו המהרה, בשוק יש מגוון מישחות טרמיות ,השאלה היא- האם יש משחות טרמיות שהן גם בעלת יכולת הדבקה ואם כן מה היא המשחה הטובה ביותר ואיפה ניתן להשיגה הערה:ידיד שלי סיפר לי שהוא שמע שיש 2משחות טרמיות שיתכן שהן גם מדביקות אחת בשם נאנו טרם בלו והשנייה ארקטיק אלומינה אז אם למישהוא מכם יצא להשתמש במשחות האלה או אחרות לשימוש דומה אני אשמח לשמוע על הניסיון שלו ,לטובה ולרעה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by miky,

חברה אני רוצה לבנות לדיאטור למערכת קירור המים שלי האם זה אפשרי?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  7. Started by dani,

קניתי מחשב חדש עם AMD 64 3000+ עם המעבד קיבלתי מאוורר וגוף קירור של Thermaltake מדגם TR2-M6 SE (K8) והמעבד נמצא על על 53 מעלות בתוך 10 דקות בערך עד שהעלתי את ההתקנה של הווינדווס - יש בתחתית של הגוף קירור כזה ריבוע לבן (בן דוד שלי חיבר והוא אמר שזה משחה או משהו) זאת טמפרטורה נורמלית

• 4 תגובות
    • 442 צפיות
  8. Started by אוריפ,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש, והחלטתי ללכת על הANTEC1000AMG. עכשיו במארז יש 5 מקומות למאווררים, ואני רוצה לנצל את כולם למקסימום איוורור. עכשיו המארז כבר בא עם 2 מאווררים, ויש לי עוד 80 מ"מ של קולר-מסטר. זה אומר שאני צריך עוד 2 מאווררים של 80 מ"מ. חשבתי ללכת על סדרת הSTEALTH של VENTAC. עכשיו אני יודע שהם מאוד שקטים (80% פחות רועשים), אך הCFM שלהם קטן יותר מהמאווררים של קולר-מסטר. האם בכל מקרה כדאי לי ללכת על הונטק? השקט חשוב, אבל גם הביצועים...

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  9. הינה מה שרציתם ועכשיו קיבלתם.. פעם שעברה התלוננו פה שהביקורת שהבאתי לא מקצועית משום שלא ציינו מתח וכל שאר הפרטים החשובים... עכשיו, כבר יצאו שתי ביקורות מקצועיות יותר והביצועים? חוגגים! מדהים מה המערכת הזו עושה! ביקורת ראשונה : http://www.hardkorehardware.com/reviews/bigwater/bigwater.htm ביקורת שנייה: http://www.overclockercafe.com/Reviews/cooling/Tt_Bigwater/index.html

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני קונה AMD 64 3000 ב- TRAY ואני רוצה קירור קצת יותר טוב ממה שמביאים רק כדיי להיות שקט עם עצמי... מה אני צריך?

• 9 תגובות
    • 474 צפיות
  11. Started by SlimShady_1,

אני מחפש לקנות קירור למעבד Dual Fan למעבד Newcastle עכשיו אני צריך שMount של הסינק על הלוח ישאיר לי מרווח של כ- 2-3 ס"מ בין הסינק ללוח אני מעריך שקירור כמו ה Silent Tower ממה שראיתי מתחבר ללוח בעזרת 4 ברגים יחסית ארוכים ולהערכתי יהיה לי את ה- 2-3 ס"מ של רווח מישהו יכול לתת דעה? רמה מעל הST נמצא הסינק של איירוקול HT-101 עכשיו לפי מה שראיתי הוא מתחבר ללוח בעזרת מין חתיכת מתכת שמתחברת ללוח עם 2 ברגים נראה לי שאני יכול להרים אותו ב-2 ס"מ ככה שזה מספיק לי אבל אני לא בטוח והייתי רוצה לדעת אם זה אפשר.. ואיזה סינק עדיף?

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  12. Started by Tov_Tov,

סוף סוף קיבלתי את המחשב החדש שלי ;D AMD64 3200+ | EPoX 8kda3+ | CORSAIR 512MB*2 433MHZ DDR C2 BH5 | Albatron 6800GT | WD 120 SATA | Tt PurePower 420watt APFC ואני רוצה לשנות את התזמונים של הזכרונות ל2-2-2-5 ול400MHZ עם אפשר. ( ראה תמונות למטה.. ) הטכנאי שהרכיב את המחשב שלי שם לי את הזכרונות על 2-3-3-8 ועל 200MHZ. אז עם מישהו בבקשה יכול להסביר לי איך לשנות את התזמונים? ואיך לשנות את המהירות, Frequeny, עם אפשר כי אמרו לי שיש בעיה בהרצה של 2 זכרונות זהים על 400MHZ? ואיזה סיכונים כרוכים בזה (האם הם יכולים להשרף או שזה פשוט גורם לאי יציבות ואתחול המערכת )? ועם מישהו יודע אולי עד כמה מתח אני יכול לתת לזכרונות לפני שפגה האחריות עם בכלל אני צריך לשנות מתח.. ( כי אני לא מוצ…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by amisha,

האם משתלם להשקיע כ"כ הרבה כסף (כ 100 שקל ) בדבק תרמי של AS ולחתוך סינקים קטנים בצורה שאתה רוצה ולהדביק או פשוט לקנות פדים תרמיים ? עצות ? למישהו יש ניסיון ?

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  14. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_330&products_id=6682 לא הבנתי כמה מאווררים מקבלים מישהו יודע?

• 4 תגובות
    • 500 צפיות
  15. טוב - כשבהתחלה קיבלתי את המחשב- הצ'יפסט היה על חום 27-35 מעלות... אח"כ החלפתי למעבד קרור לנוכחי (מופיע במפרט) , את המאוורר סטוק של המעבד תקעתי בדלת המארז והוספתי לכ.מסך את הקרור הנוכחי (מופיע במפרט) ואז דפקתי לו בOב - הגעתי ל250 FSB החום של הלוח אם זינק ל40 מעלות- ייעצו לי כאן להרגיע-אז ביטלתי לבנתיים את הOC והכל פועל במהירויות סטוק רק ש... החום של המעבד ושל הלוח אם - לא נמוכים- המעבד במנוחה על 40 (שזה לא ממש גבוה אבל גם לא נמוך בהתייחס לקרור שיש עליו) אבל מה שיותר מדאיג אותי שהחום של הלוח אם לא יורד מ38 מעלות-כשרוב הזמן הוא על 40... (כל המפרט של המחשב כולל המאוררים מופיעים במפרט) למה זה קורה? ניסיתי לסדר כמה שיותר את החוטים במארז- אבל אין מה לעשות עדיין צפוף שם-…

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה מה הקירור הכי טוב שיש ל9800PRO בחנות פנדה..!!..??...

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  17. Started by giloman,

אם אני רוצה שיהיו לו שני מאווררים אז אפשר להשתמש גם ב92 מ''מ כי רשום באתר של TT שהמאוורר בגודל 90 מ''מ ?

• 1 תגובה
    • 449 צפיות
  18. AMD MOBILE 2500+ @ 4500 + SP97 + DELTA ABIT NF7 L12MOD + VDD MOD + צ'יפסט מלוטש GEIL ULTRA PC4400 512X2 LEADTEK 6800ULTRA סתם מעניין אותי לדעת...

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Tov_Tov,

אוקיי אז ככה קיבלתי את המחשב החדש שלי AMD 64 3200+ NewCastle Epox 8ka3+ Corsair CMX512-3500C2 BH5 * 2 Albatron 6800GT ויש בעיה אחת המחשב קצת מקרטע לפעמים וזה מעצבן מאוד אז בדקתי בתוכנה AIDA32 לגבי הזכרונות וזה מה שרשום שם: Memory Module Properties Module Name Corsair CMX512-3500C2 Module Size 512 MB (2 rows, 4 banks) Module Type Unbuffered Memory Type DDR SDRAM Memory Speed PC3200 (200 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 2.5 Error Detection Method None Refresh Rate Reduced (7.8 us), Self-Refresh Highest CAS Latency 2.5 (5.0 ns @ 200 MHz) 2nd Highest CAS Latency 2.0 (6.0 ns @ 166 MHz) ודבר נוסף שראיתי בAIDA הוא התזמונים שלי והם Chipset Properties Motherboar…

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  20. Started by SlimShady_1,

אני רוצה לקנות קירור איכותי... ואני מתלבט בין שלושת אלו... http://www.thermaltake.com/coolers/comboCool/cl-p0024tower112/cl-p0024tower112.htm http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=KHC-V81&other_title=+KHC-V81+Hyper%206 http://www.aerocool.us/cooler/ht101.htm מיועדים ללוח Neo2 Platinum מעבד 64 3200 Newcastle אני מתכוון לשים על ההיט סינק שני מאווררים... מה שאני כן יודע זה הקולרמסטר יותר כבד בכמעט חצי למרות שלא מצאתי שום נתון על המשקל של הטרמלטק tower112 הבעיה שמצאתי רק סקירה אחת על הטרמלטק טאוור מנחושת לכן אני לא יודע ממש מה הביצועים שלו... רק לפי אח שלו מהאלומיניום וזה לא ממש משקף הרבה מצאתי על הHT101 מלא…

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  21. Started by itachi,

מישהו יודע אולי לכמה אני יכול להגיע על המערכת שלי? axp 1700+ via kt266a gigabyte 7vtxh+ המהירות שלו הייתה 1466...אני מגיע ל 1606 בקלות בלי לעלות מתח. ,usv

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  22. עשיתי OC קטן ועכשיו יש לי 2700MHZ ב-150FSB לפני כמה דקות הלכתי לביוס והעלתי את זה ל156FSB כלומר 2800MHZ והמחשב ניתקע לפני שהוא עלה לוינדואוס כשיש את המסך הכחול הזה שכתוב עליו "ברוך הבא" הוא ניתקע ולא מגיב. ניסיתי לעשות ריסט וגם לא עזר ואז הכלתי לביוס והחזרתי ל-2700MHZ ויוינדואוס עולה כרגיל!!!...האם זה הגבול שהמעבד שלי מסוגל להגיע אליו? המעבד שלי הוא Intel P4 2400MHZ 533MHZ והמיכפלה 18! ואם צריך להעלות מתחים אז אני מעדיף לוותר על הרעיון. תודה!

• 0 תגובות
    • 361 צפיות
  23. Started by Stealth,

שלום, המעבד +2600 שעובר דרכי לבדיקה כרגע עומד על סביבות ה58 מעלות בממוצע בidle . זו הפעם הראשונה מזה זמן רב שאני חוזר ומתעסק עם amd וקראתי כאן כבר מזמן שימי הbar-b-q של amd עברו. הלוח הינו ga-7n400e הvcore אוטומטית יושב על 1.7 לפני שאני פותח אותו ומתחיל לבדוק לעומק את העניין תבארו בשבילי בבקשה את ה"בעיה". נ.ב המארז מסודר להפליא מבחינת כבלים ומאובזר במאוורים עם סירקולציית אויר מעולה ובכל זאת המעבד יושב כל כך גבוה למותר לציין שהמערכת יושבת על סביבות ה30-35 מעלות.

• 7 תגובות
    • 652 צפיות
  24. יש לי מחשב ישן שאני רוצה למכור ובמקומו לקנות שני מחשבי פנטיום 3. המחשב הוא פנטיום 4 1700, האם אפשר להפוך אותו ל2600 ובכך למכור אותו ביותר ממה שהוא אמור לעלות? זהו המפרט של המחשב שיהיה לכם יותר קל להעריך אם ניתן בכלל לבצע בו OC ועד כמה בערך אפשר להגיע. והאם לאחר OC תוכנות כמו SANDRA יכתבו בדוחות שלהם על המחשב את הנתונים המקוריים או החדשים שבוצעו על ידי OC? Model : Intel® Pentium® 4 CPU 1.70GHz Speed : 1.70GHz Performance Rating : PR1870 (estimated) Type : Standard L2 On-board Cache : 256kB ECC Synchronous ATC (8-way sectored, 64 byte line size) Mainboard Bus(es) : X-Bus AGP PCI IMB USB i2c/SMBus MP Support : No MP APIC : Yes System BIOS : Intel Corp. PT84520A.86A.…

• 9 תגובות
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.