עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by qpalzm,

המעבד מגיע למקסימום 55 מעלות אבל עדיין נכשל ב-Torture Test. מישהו פה אמר לי שאצלו מעבד דומה רץ על 60 מעלות בלי בעיות, אז איך זה יכול להיות?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by TMX,

יש לי פנטיום 4 2.4 היה לי 52-50 במעבד בזמן מנוחה (אבל עם 2 תוכנות מסרים ברקע) זה בסדר? אני לא רוצה להשאיר את המחשב דולק ולקום שהוא מפוחם

• 1 תגובה
    • 450 צפיות
  3. Started by tom123,

למישהו יש טבלה כזאת ויכול להגיד לי כמה CFM הוא עושה ב- RPMים שונים?

• 10 תגובות
    • 811 צפיות
  4. Started by nadav275,

אני בינתיים על 210*11, 1.675v מחפש בנרות בארטון פתוח אבל מי יודע אולי אני אגיע רחוק עם זה...

• 10 תגובות
    • 805 צפיות
  5. Started by MATTAN,

מה המצב אחים שלי רציתי לדעת האם אפשר להגיע באובר קלוק של הכרטיס albatron 6800 רגיל לרמה של albatron 6800 ultra תודה לכל העונים

• 6 תגובות
    • 528 צפיות
  6. אז ככה יש לי GF4 TI 4200 X8 ולכבוד דום 3 עשיתי OC קטן ששיפר את הביצועים אבל אחרי כמה זמן (לא ידע איך זה התחיל בדיוק) עשיתי את אותו OC קטן והרצתי את המשחק והוא פשוט נתקע כל כמה שניות ושוב א''כ חוזר ושוב נתקע וכו' ... זה לא רק בעת המשחק אלא גם בתפריט הראשי מה לעשות כדי שוב לעשות OC בלי בעיות?

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  7. Started by גל פרידמן,

מאני לא בטוח שזה הפורום הנכון לנושא הזה , ובכל זאת: שלום יש לי שאלה לגבי צמצום רעש במחשב כיום יש לי מחשב שמספק אותי מבחינת ביצועים אבל עושה המון רעש מדובר בפנטיום 4 1600 בודדתי את גורמי הרעש והם ספק הכוח, מאורר המעבד את מאורר של המארז החלפתי לשקט כך שאיתו אין בעיה מה הייתם ממליצים לי לגבי הספק ומאורר המעבד אני מחפש פתרון טוב וזול יחסית מאורר מעבד - מקסימום 200 ש"ח ספק - 250 + - ש"ח האם המחיר שציינתי הגיוני? אם תוכלו להמליץ על חומרה ספציפית עם קישורים זה יהיה מעולה במאוורר מעבד היתי מעונין בכזה שניתן להרכיב לבד, לא אחד שרק ההתקנה שלו עולה 150 ש"ח

• 7 תגובות
    • 591 צפיות
  8. כבר דיברנו מקודם על בעית התחממות ותודה לכולם על העזרה יש לי מעבד פרסקוט 3.0 1M קש דואל צ'אנל בלה בלה בלה והבנתי שזה מעבד הכי חם בעבודה וטמפרטורות גבוהות יש אפשרות להחליף אותו מה אתם ממליצים לי להחליף אני רוצה אותו מעבד ביצועים ונתונים דומים אולי אפילו יותר טוב \ בבקשה יעוץ כי המעבד הזה מתחיל לעלות לי על הנרווים

• 10 תגובות
    • 619 צפיות
  9. Started by Impreza,

יש ברשותי את המעבד הזה עם לוח ABIT NF7-SL רציתי לדעת עד כמה אפשר לעשות אוברקלוק עם קירור סביר, מתי שיהיה לי.. האם הוא בטוח יצליח? כי יש אומרים ש 2500 יותר טוב לאוברקלוק אבל קניתי כבר אותו ואני לא אוברקלוקר רצחני, עוד לא ניסיתי בכלל ואני יכול לשרוד ב3200? המעבד ישרוד? האם יש הבדל מורגש במהירות ובביצועים?

• 4 תגובות
    • 498 צפיות
  10. Started by omri_ro,

יש לי מחשב שעובד 24/7 עם HD של 60GB 8MB BUFFER, אני רוצה לקנות קירור לHD (המחשב ללא OC) משהו פשוט שיעשה את העבודה בלי יותר מידי רעש מה מומלץ?

• 12 תגובות
    • 948 צפיות
  11. איך המערכת שקיימת ב-990 שקל ב-emp.co.il? עם הזמן אני אוסיף בלוקים ככה שזה צריך לעמוד בעומס http://www.emp.co.il/product.php?&ID=0040

12. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה עשיתי OC לכרטיס מסך (GeForce 4 MX 440 - SE מתוצרת Innovosion...ל279/378...מ250/333...)..ולמעבד (P4 1.7 Willamette...ל2.0).... עכשיו איך אני נועל את הAGP?...ואיך אני יודע אם עשיתי הכל טוב??..(בעיקרון אין נפילות של המערכת...ואין דברים מוזרים...) דרך אגב...לכרטיס מסך שלי יש קירור לא מקורי..!!...(הוצאתי את המאורר הקטן...ושמתי צלעות קירור בPCI שמתי 2 מאוררים ג'נרי של 80mm ו92mm...) כל החוטים במארז מסודרים ביותר...ואני עובד עם מארז פתוח..(2 הצדדים..!!..)... אין אפילו טיפה של אבק..ניקיתי היום עם לחץ אוויר..!! צריכים עוד פרטים?? עריכה: הטמפרטורה של המחעד שלי טובה מאוד...בLOAD הוא משהו כמו 55-54 בIDLE הוא משהו כמו 25-27....כמו שאתם יודעים לכרטיסי מסך מתוצרת MX אין חיישן טמפ…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. עידכון!! לאחר סידור קבלים מוצלך הצלחתי להוריד את הטמפרטורה ל 45-48 תמונה [ יש לי לוח אם שלgigabyte ga-8ipe1000-g והטמפרטורה שכתובה לי בתוכנה speedfan היא 51 עד 79 ואני לא מסוגל להוריד אותה ניסיתי הכל הוספתי עוד 2 שאוריים עשיתי פתחי אוויר מה עד אפשר לעשות???? בקשה תעזרו לי

• 8 תגובות
    • 565 צפיות
  14. בידי מארז צ'נברו xspider משופצ'ר, לו הוספתי חור בדלת(מול הכרטיס מסך)- 80 מ"מ ובגג- 80 מ"מ בנוסף לחור מקדימה(עד מאוורר 92) וחור מאחורה-(מאוורר 120) על המעבד אם זה משנה, יש slk600 עם התאמה ל- 80 מ"מ sf2 ספק הכוח שברשותי- hec vd-t 475w בעל שני מאווררים- אחד יונק ואחד פולט. בידי מאוורר 92 sf2 חזק מאוד מאוורר 120 חזק מאוד מאוורר sf2 80 חזק ומאוורר מיקרונל 80 שהוא קצת פחות חזק מה-sf וכאמור מאוורר 80 שואב אוויר מהספק כוח. בנוסף- יש לי תעלת אוורור שאני מאוד רוצה לשלב- שמתחברת בצד אחד למארז ובצד שני למעבד, איפה כדאי לחבר אותה(אם בכלל) כדי שלא תסתום את המארז מצד אחד, ולא תפגע במערך הקירור... אשמח לרעיונותיכם לסידור המאווררים מיקום, כוונים וכו'... אם יש צורך במאווררים אחרים מאלה הקי…

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  15. תראו חברים אני מתלבט באיזה מצב לשים את המחשב שלי...אוליי תוכלו לעזור לי ולהגיד לי מה הוא המצב הכי טוב מבין השניים האלו : 1. 205X11.5 |11-3-3-2.5 2. 220X10.5 | 11.3.3.3 מה ייתן את הביצועים הטובים יותר? מה עדיף? באס גבוהה או תזמונים גבוהים? תודה רבה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  16. Started by wollmann,

אני כל הזמן רואה אתכם ממליצים על AthlonXP-M במקום AthlonXP רגיל, בגלל יכולות האוברקלוקינג שלו, מכפלה פתוחה והעובדה מן הסתם שהוא פולט פחות חום. אז למה אתם לא ממליצים על Athlon64-M במקום Athlon64? זה יושב גם על אותו סוקט (754), וההבדל בפליטת חום הוא גדול (לא יודע בקשר למכפלה). אשמח לדעת. חג שמח לכולם

• 7 תגובות
    • 567 צפיות
  17. Started by tom123,

אני הגעתי 215 :\ מתח 2.7 ואתם?

18. Started by Imbernir,

דבר ראשון אני קונה : AMD Athlon 64 3500+ 512K (939) 1GB kit (512MBX2) PC3700 466MHz Dual Channel DDR SAMSUNG MSI K8N Neo2 Platinum nForce3 Ultra Athlon 64(FX) Skt939 Radeon x800xt pe כבר קניתי דבר שני: חוץ מהthermalright 120 יש עוד מערכות קירור אוויר ל 939? ואם כן אז בבקשה תכתבו איזה..ומה שווה..

• 12 תגובות
    • 816 צפיות
  19. יש לי מעבד פרסקוט ונראה לי שהוא מתחמם יותר מידי משהו כמו 54 מעלות תמיד הוא היה על 41-45 מה עלי לעשות בבקשה עזרה

• 7 תגובות
    • 604 צפיות
  20. Started by benor,

זאת המשחה שמרחו לי בחנות: http://www.thermaltake.com/coolers/comboCool/a2014ThermalGrease1.htm האם היא מספיק טובה? הוא מרח לי את זה בחנות בלי לנקות עם אציטון את השכבה הקודמת על המעבד, אז בגלל זה אני חובש שאני יכול להגיע לתוצאות יותר טובות. את השכבה הקודמת על הסינק, הוא פשוט שיפשף עם נייר.

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  21. Started by -OmeR-,

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1677&catcode=357 הזמנתי את המאוררים האלה מנועה מחשבים. לפי מה שכתוב הם חזקים מאוד יחסית למאוררי לדים. למישהו יש ניסיון איתם?...יש להם אור חזק ויפה?

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  22. Started by shimon956,

שלום לכולם שיחקתי לתומי במחשק Warhammer 40,000 ואז פתאום יש לי מסך כחול עכשיו עשיתי ריסט וקיבלתי אחרי כמה זמן שעלה לי הוינדוס הודעת שיגעה הנה היא וזה המחשב ככה הזיכרון והOC עובדים לי אולי יש פה טעות אני לא יודע תגידו לי אתם מה לעשות המפרט שלי רשום למטה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 424 צפיות
  23. אני חדש בעניין אז אני צריך קצת עזרה אני מנסה לעשות OC למעבד P4 2.4 GHZ PRESCOT הגעתי עד 2.72 GHZ החום הוא על 40 מעלות בזמן רגיל ועבודה 50 ואני בלי תוספי קירור שונים. אני רוצה לעבור את גבול ה3GHZ יש מצב שזה יקרה או שאני מבזבז זמן המחשב מורכב מפנטיום 4 2.4 @ 2.72 ולוח אם של ASUS P4SP-MX כ.מסך G-FORCE FX 5200 128 MB וגם זיכרון 512 של KINGSTON הוספתי למארז עוד מאוורר זה התוסף היחיד של הקירור יש לי שני מאוררי מארז אחד מקדימה ואחד מאחורה. אני גם צריך תוכנות בדיקה טובות אם יש למהירות . בתודה BEN903 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  24. Started by SamurAchzar,

אחד: http://www.tweaktown.com/document.php?dType=review&dId=691 שניים: http://www.tweaktown.com/document.php?dType=review&dId=700 יש שם על הAntec Neopower המסקרן למדי, כמו גם מבחן של שישה ספקים. (וזה קשור מאוד לפורום אוברקלוקינג, כפי שתוצאות בדיקת החלפת הספק שלי הראו)

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  25. Started by wollmann,

יש לי את שתי האופציות האלה לקנייה 512MBx2Kingston HypeX 500Mhz ב 1400 ש"ח או 512MBx2 A-DATA 500Mhz ב 1600 ש"ח ה קינגסטון הוא משומש - אבל זה לא משנה כי יש לו אחריות לכל החיים. ה A-DATA חדש אבל יש לו אחריות ל 3 שנים מה יתאים לי יותר מבחינת תועלת - מחיר/אוברקלוקינג? תודה מראש לכולם

• 3 תגובות
    • 616 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.