עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by motorishta,

יש לי חיישן במארז עם התצוגה... איפה שווה למקם אותו כדי שאני אדע אם הטמפ' אצלי בסדר? בתמונה הוא לא על המעקה כי התמונה של אתמול ואני שמתי אותו רק עכשיו שם עכשיו הוא אצלי על המעקה שעובר ליד הספק...שמתי אותו בכוונה שם כי כל החום למעלה והטמפ' המצב מנוחה עומד על 83-85.5f תגידו אם זה טוב? או מה לעשות? או למקם את החיישן במקום אחר אולי..?

• 5 תגובות
    • 528 צפיות
  2. Started by ratzabi,

??? תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 810 צפיות
  3. Started by dani86,

שלום יש לי מעבד ישן יחסית של AMD את'לון אקספי 1500+ ולוח אם (Chaintech Socket A 7AIA5(E Chupset KT133A זכרון 256 SDRAM וקירור רגיל שבא עם המעבד. השאלה שלי אם אני יכול לעשות אוברקלוק למעבד וכמה? ואיך אני עושה את זה? האם צריך לפתוח משהו במעבד או שרק דרך ביוס? יש לי גם ג'יפורס 3 של חברה VISIONTECK יש לו מאורר וקירור על זיכרון . האם כדאי לעשות עליו אוברקלוק או שכדאי לקנות קירור של ZALMAN ועד כמה אני אוכל לעשות אוברקלוק עם קירור כזה וכמה זה יהיה משמעותי?

• 1 תגובה
    • 424 צפיות
  4. אוקי אז ככה שוב כרגיל ניסיתי להגיע לOC קצת יותר טוב מה2500@3200 שהיה עד עכשיו, ומשום שהיו עולים לי מסכים שחורים מספיק שהייתי מעלה 5 MHZ אז התייעצתי אם חבר והוא אמר לי שבחלק מהביוסים של הNF7 צריך לבטל את הInterFace כדי להגיע לOC גבוהה יותר אז ניסיתי את זה ואחרי 10MHZ התחילו לעלות לי מסכים כחולים, עכשיו אני מציין את זה שהמחשב היה יציב ללא מתח בOC של 2500@3200 אז הייתי ללא מתח, ודבר שני זה שהורדתי תיזמונים לזיכרונות מ3 ל2.5 וגם הם ללא שום מתח, עכשיו הבעיה היא אי יציבות מחוסר מתח? או בעיה אחרת? תודה מראש. עריכה: שחכתי לציין שגם שהחזרתי לOC של ה2500@3200 המחשב העלה מסכים כחולים (כולל ניסיונות לעלות מתח). טמפרטורות: מעבד במנוחה 32-36 ומאמץ 38-42.

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  5. הכותרת אמרה את שלה אשמח לתשובות והמלצות.

• 0 תגובות
    • 429 צפיות
  6. אוקיי המפרט שלי מופיע למטה- צירפתי תמונה שאומרת את התדרים של המעבד , את התדרים של הכ.מסך+טמפ' של הכ.מסך. והטמפ של כל המערכת... האם זה נחשב OC רציני? האם אני צריך להיות מרוצה מהטמפ'? (שיחקתי איזה שעה בדום 3 ואז יצאתי וצילמתי את התמונה- אז אני מחשיב את זה כמשהו בין IDLE לLOAD ) מה דעתכם? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 749 צפיות
  7. Started by shaharo,

שלום אני קונה שדרוג למחשב שלי מבוסס axp עם המערכת הזו אני רוצה לעשות אוברקלוק רציני אז מה אתם אומרים abit an-7 axp 2500+ geil pc3200 volcano 12 עכשיו מה עדיף מובייל או רגיל? ראיתי באתר של פנדס שהמובייל יש להם fsb של 266 mhz זה לא יוריד בביצועים? ומה בקשר לזכרון כדאי לי לקנות זכרון יותר מהיר שיעויל לאוברקלוק? pc4000? תעזרו לי . תודה

• 4 תגובות
    • 475 צפיות
  8. Started by tom123,

הממ עד 200 שח אלא אם כן יש משהו ממש טוב מעל הכרטיס הוא של GIGABYTE

• 3 תגובות
    • 458 צפיות
  9. Started by X-Gamer,

לוח: Asus P4B

• 2 תגובות
    • 417 צפיות
  10. Started by arkadygo,

הי חברה לא מזמן התחלתי להתעניין באובר קלוקינג ואני עדין לא כל כך מצליח הלוח אם שלי היא : ASUS A7N8X-X ומעבד 2500 AMD BARTON תודה למי שיעזור לי ??? ??? ???

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  11. Started by roeiw,

תראו את הכתבה הזאת: http://www.overclockers.com/articles938 קיצר OCZ Ultra II Premium Silver לא מכילה אחוז אחד של כסף אז אל תקנו אותה!!!

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  12. Started by POD,

שלום לכולם, המפרט הוא: AMD 1800+, Geforce 3 Ti200, DDR 266 MHz, FSB 133MHz, AGP BUS 66MHz מפרט מלא יותר ב-http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7VTXE+.htm שאלתי היא, כשאני מעלה את קצב ה- FSB מ-133 ומעלה, האם אני צריך גם לשנות את ה BUS של ה- AGP? ואם כן, אך אני עושה זאת?

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  13. 1. איך אני יודע אם יש לי NForce2? 2. זה יכול לפעול גם אם אין לי Nforce2?

• 2 תגובות
    • 477 צפיות
  14. יש לי ASUS P4C800-E DELUX עם P4 3GHZ ו OCZ PC3200 PLATINUM EL. עשיתי OC ל 3.6GHZ ומשום מה טמפרטורת המעבד לא עלתה. (נשאר בין 38 ל 45 ) אני מפספס משהו ?

• 6 תגובות
    • 570 צפיות
  15. היי, רציתי לדעת אם יש תוכנה כלשהי המראה את החום של הכרטיס מסך כדי לדעת אם הוא מתחמם יותר מדי וגם רציתי לדעת אם המאוורר הקטן שמתחת לכרטיס מסך חייב לזוז תמיד? תודה מראש ניר.

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  16. היי, התקנתי עכשיו את התוכנה וכשהיא אמרה לי לעשות ריסטרט עשיתי ואחרי זה המחשב לא עלה.. ראיתי את השולחן עבודה אבל העכבר לה הגיב וגם המקלדת לא... ואז עשיתי ריסט ובמסך הכחול של הסריקה הוא נתקע שוב לפני שהסריקה התחילה אז הייתי צריך לפתוח את המחשב במצב בטוח ואז למחוק את הקבצים שההתקנה הכניסה... ואז הכל עובד... מה עלשות?

• 8 תגובות
    • 805 צפיות
  17. חברה לא מזמן לקחתי גוף קירור שדומה לגוף של ה486 אשר נתקתי אותו בכוח מהמעבד גיליתי שזה בעצף חומר טרמי מסוג כל שהוא האם זה יכול לפתור את בעיות חום המעבד שלי?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  18. Started by roKp,

יש לי אפשרות במאפיינים של הכרטיס מסך לעשות דינמיק אוברקלוקינג... מה האפשרות הזאת עושה? במה לבחור?

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  19. Started by Liran_a,

אני מעוניין לשפר קצת את ביצועי המחשב שלי. עכשיו המטרה היא שמשחקים ירוצו חלק וגם יראו טוב. המחשב הוא פנטיום 4 2.6 זיכרון פנימי 256MB כרטיס מסך Radeon 9600 pro ולוח אם של אסוס (אין לי מושג איזה דגם) עכשיו המחשב עבד בצורה דיי איטית במשחקים, אבל אחרי שהרכבתי לו היום מאוורר 120 מ"ל (מכניס אוויר) הביצועים השתפרו בצורה משמעותית ביותר (אוטוטו אני ישים גם מאוורר חמוד שיש לי על הצ'יפסט. חרא לוח אם....מתחמם מהר...). משחקים כמו NFS:UG עובדים לי ללא קטיעות ועל הרזולוציה והגרפיקה הגבוהה ביותר שאפשר להשים. אבל כמובן שעם השיפור, בא התאבון.... דבר ראשון - ריפרש רייט - כמה להשים ? האם להשים על 120 (הכי גבוה שאפשר להשים (כתוב על הקופסא של הרדאון) או להשים קצב ריענון אחר ? שאני עובר לסימניה …

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  20. Started by stingeR-,

אוקיי , התקנתי את זה , עכשיו , רציתי לדעת , איך אני יכול לדעת שהיא באמת עובדת(יענו שהטמפרטורות באמת נמוכות וזה לא סתם כותב את זה כאילו משתלט על הסנסורים) ומה היא בידיוק עושה? , כי אני לא רואה שום שינוי בעבודה במחשב , רק מה , שהמעבד על 10מעלות פחות במנוחה , ועל איזה 7-6מעלות פחות שאני עושה עבודה רגילה בוינדוס(מוזיקה\גלישה) מה הולך פה? , ואיך לא גילו את זה עד עכשיו?

• 29 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by X-Gamer,

1. היום חיפשתי בביוס ולא מצאתי איפה נועלים PCI/AGP איפה זה נמצא? 2. עשיתי לכרטיס שלי MX 440 אובר קלוק הוא על 345 לליבה ו-320 לזיכרונות כדי לי להמשיך עוד? אני עם הקירור סטוק (צלעות על הליבה וזהו) עדיין אין אריקטפקטים

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  22. רציתי לשאול אם אפשר להמהירר את הכרטיס הנ"ל לגירסת הXT. לפי מה שקראתי בדף הנ"ל: http://www.rojakpot.com/default.aspx?location=3&var1=92&var2=0 אין אפשרות להמהיר את הכרטיס הספציפי הזה. יצויין שזו הכרטיס בגרסת ליבה R360. מישהו יודע אם אני יכול או לא יכול להמההיר את הכרטיס? ואם כן, אפשר בבקשה לקבל מדריך מפוררט ככל האפשר..? תודה! נדב.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אם לא הבנתם אותי כמו שצריך מדובר על התוכנה הזאת: http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1095117447,56170, לבעלי NFORCE2 הטמפרטות מנוחה צריכה לצנוח בכמה וכמה מעלות, הייתי רוצה לראות עד כמה זה עוזר לכל אחד..

• 84 תגובות
    • 4.7k צפיות
  24. Started by TheShadow,

והפך אותו לאולטרה? עם מישהו פה עשה את זה אז בבקשה שיסביר איזה איוורור הוא הוסיף.. ולאיזה מתח הוא שינה ל כרטיס...

• 5 תגובות
    • 541 צפיות
  25. נותן תוצאות יותר טובות תחת מאמץ מול מפזר החום של זלמן, ה 7000AlCu. מקור: http://www.silentpcreview.com/article186-page1.html הערה: עם מפזרי חום כאלה ואתלון 64 ניתן בקלות לקבל מחשב שקט לחלוטין אפילו ללא COOL N QUIET.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.