עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by yair_gobani,

שלום לכולם, ראיתי פה הרבה אנשים עם חלון למארז ורציתי לשאול ממה עשוי החומר של החלון : :

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  2. Started by DJO,

הממ סוףסוף החלטתי לעשות OC ל GF2MX 400 של הרקולס שלי. הורדתי כל מיני תוכנות אבל לא ידעתי באיזו להשתמש ובסוף החלטתי ללכת בעצתו של מישהו ולהפעיל את ה קולביטס ולעשות OC דרך הדרייברים. אחרי 2 איתחולים, פעם אחת אחרי השינויים ברגסטרי ופעם אחת כדי להפעיל אני מגיע למסך כזה, דיי מוזר והמהירויות המקסימליות הן: מישהו יודע מה הבעיה פה? אולי לזנוח את העניין של הדרייבירם ולהשתמש באיזה שהי תוכנה וזהו?

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  3. אני לא מתכוון לעשות שום אורקלוק למחשב, אבל נכון לעכשיו יש בו רק מאוורר אחד, המליצו לי פה לקנות עוד מאוורר, יש לי כמה שאלות. 1. האם יש סיכוי שהמאוורר לא יתחבר לספק כח, או במילים אחרות, האם יכול להיות שהמאוורר לא מתאים למחשב? הכוונה היא למאוורר למארז, לא למעבד. 2. אני לא מתכוון להוציא יותר מדי כסף על מאוורר, ראיתי שתי הצעות הגיוניות: Antec 80mm SmartFan retail http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=1575 Thermaltake 80mm smart fan http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140&products_id=1057 מה הבדל ביניהם? איזה מהם אתם ממליצים? 3. השאלה הנוספת שלי היא, האם אני צריך לחבר אותו למאזר? וכשאני פותח את המארז מה אני יעשה? החוטים הרי מחוברים... או כמו ש…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Refael Azi,

מסיור קטן שעשיתי היום בחנות הום סנטר ברמת גן.. הופתעתי לגלות שכנראה שגם הם חושבים ש"סצינת" המודינג בעיצומה ולכן באיזור התצוגה של כלי העבודה שמו שני שלטים דיי גדולים המבשרים על מבצע - שם יש מלאי של Dremel MultiPro בשני "רמות איבזור" אחד עם 15 חלקים שמחירו 399 ש"ח והשני עם 40 חלקים ומחירו 499 ש"ח.. (שניהם כמובן זה הדגם עם המהירות המשתנה, כל השוני בניהם הוא כמות החלקים) שאלתי היא.. האם מישהו מכיר חנויות שמוכרות את המכשיר ביותר זול מ-399 ש"ח? חייבת להיות אחת כזו!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by tomg,

טוב... עכשיו המחשב שלי חזר מתיקון בגלל מעבד שנשרף... עכשיו, הייתי רוצה לדעת איפה יש תוכנה שאיתה אני אוכל לעקוב אחרי חום המעבד. (אם אפשר קישור =]) דבר שני... עכשיו מצאתי לידי מאוורר מצויין, לא משומש... והייתי מאד רוצה להשתמש בו, אבל אני לא יודע לאן לחבר אותו, אפשר לחבר אותו ללוח אם? כי אני ראיתי שם רק מקום אחד למאוורר, והוא כבר תפוס ע"י המאוורר של המעבד. תודה לכל עונה =]

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  6. Started by jambo,

1 רציתי לדעת מה יצא לי מזה שאני אמהיר את כרטיס המסך שלי הרקולס gf3 prophet 3 64ddr בעיקר רציתי לדעת האם ההמהרה תשפר את איכות התמונה במשחקים והאים עליה ב-3dmark פרושה גרפיקת משחקים טובה יותר 2 איך אני יודע מה הטמפ' של כרטיס המסך יש לי תוכנת סנדרה משהו ואנני מצליח למצוא את הטמפ' של כרטיס המסך

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  7. Started by Kfir,

Asus A7M Amd 1.33ThunderBird מישהו פעם עשה OC ללוח והמעבד האלו? החלטתי ללכת על זה, עם 3 מאווררים במארז, עם מאוורר Volcano 7Plus שיעבוד על מהירות 7000, נראה לי נחמד להוסיף עוד קצת MHZ... תודה...!

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  8. חלק ממכם כבר ראו עבודות שלו, זהו Cold Dog, אחד המודרים היותר טובים בסצנה.. http://www.pheatonforums.com/phpBB2/viewtopic.php?t=137&postdays=0&postorder=&start=275 פה בעמ' 12 זה המוצר המוגמר (באמצע העמוד), אבל זה פורום של work-logs ואפשר לראות את העבודה בהתפתחות ממהתחלה... http://www.pheatonforums.com/phpBB2/viewtopic.php?t=137&postdays=0&postorder=&start=0 זוהי קופסת מחשב משנות ה-90 שתיכנן סטיב ג'ובס.. The NeXT Cube.. מדהים איך שנראה המוצר המוגמר ואיזה כח יש לו בשביל מחשב כה קטן...

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  9. ה-"asus ti 4600" הגיע אליי חדש באריזה עם "היטסינק" שהתנתק בזמן ההובלה מהכרטיס. האם יש לשים חומר טרמי חדש בין הצ'יפ להיטסינק ? או שאני יכול פשוט לחבר חזרה את ההיטסינק לכרטיס על החומר הטרמי הישן? אודה לכם מאד על עזרתכם.

10. כמה שיותר חלקים שניתן למדוד אותם. תודה.

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  11. Started by JUVE,

יש לי מעבד XP 1700 ולוח אם GIGABYTE GA-VTXH PLUS וחום הCPU 58 בזמן השימוש מארז ATX ,משחה טרמית לא יודע המחשב הוא בן חודש כך שיש אחריות מבקש עצות מה לעשות ומה הבעיה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. In Da Forum In Da Overclockers Australia PC Database

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  13. Started by asili,

אם כן תוכלו לכתוב לי את המפרט שלו והאם הוא יותר טוב מהאנרמקס 350?

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  14. ???מחפש תוכנה לכיוון RPM של המאורר ושמודדת טמפ?

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  15. Started by 123456789,

אני רוצה לקנות שני מאוררים של 80 מ"מ ויש לי שתי שאלות: א) לאן אני מחבר את המאוררים? ב)איך אני מחבר אותם למארז? ג)איזה מאוררים הכי כדאי לקנות? שני השאלות הראשונות די טיפשיות אבל לצערי אני טירון : : : תודה לעוזרים :jump:

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by NOSTREDAMUS,

מישהו יכול בבקשה לתת לי לינק ישיר להורדה ? לא בטא בבקשה לווינדוס איכס פי

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  17. אני רוצה להשקיט את מאוורר הדלתא שיושב לי על הוולקנו 6CU+ בכך שהוריד לו את כמות הזרם שהוא מקבל עכשיו השאלה היא איפה אני יכול למצוא פוציומטר לחיבור אחד בלבד? בארץ ובחול תשובות יתקבלו בברכה 8)

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. כן כן כן! EPOX שלחו לי לנסות את הBIOS הראשון בעולם!!!! יחודי ל EPOX שמתקן את בעיתה חום בלוח מבוסס SIS645 !!! וזה עובד!! המעבד שלי עכשיו לא כמו קודם ב 58C אלה ב 40C לאחר אוברלוק מ 1.6A ל 1.9A כתבו לי לעשות עוד משהו לא הבנתי מה זה תסבירו לי בבקשה: I am apology for the delay, we have solution for it, first upgrade your BIOS with the attach, and second you need to remove the capacitor C3 to 1uF, if you have problem to do it,

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  19. Started by Vadim15,

מה זה בכלל אוברקלוקינג ? מישהו יכול להסביר לבור כמוני ? אני שומע את המילה הזאת 10 פעמים ביום ואין לי מה להגיד בחזרה לאנשים שאומרים את זה.... מה זה לעזאזל ? זאת תוכנה ? ??? בבקשה תגיבו. :-/

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  20. עם איזו תוכנה כדאי לי לעשות אוברקלוקינג לכרטיס מסך שלי , מסוג GEFORCE 3 TI 200 של CREATIVE אני מקודם פתחתי אשכול וכתבתי שיש לי שם בעייה , והיא עד עכשיו לא הסתדרה שאני עושה OC אפילו חלש נתקעים המשחקים, ניסיתי את GTU, NVMAX יש למישהו פתרון ?

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  21. Started by maphisto,

הצלחתי להוריד ל 40-42 במנוחה ו 45-47 בעומס . להזכיר AMD XP1800@1800 144*12.5 עם הדרגון אורב 3 .

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  22. כמעט 50 מעלות לא בעומס מלא אלא רגיל בלי איזו תוכנה שבכוונה מעמיסה עליו האם זה נורמלי ?

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  23. קנית את הלוח של אסוס A7V333 וזוג של 256 PC3200 DDR של מושקין אם בלוח אני צריך לעשות שינוי כדי שמחשב ירוץ חלק או שפשוט אפשר להשאיר אותו כך שיזהה אותו כ333 במקום 400 וירוץ חלק בלי בעיות הוא שחייבים מהתחלה לעשות המרה ל400 אם חייבים אלי תסבירו לי בבקשה איך כי לא מתמצא כל כך באוברקלאק ???

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  24. Started by BenK,

היי... רציתי לשאול 2 שאלות בקשר לקרור אוויר... 1.כאשר יש לי מאוורר בצד המארז, על הכרטיס גרפי אך הטמפ' בחדר גבוהה.. האם בכל זאת המאוורר יהווה קירור מסוים לו.. או שהוא אף יעלה את הטמפ' שלו.. 2.אותו מקרה רק עם מאוורר פנימי.. שממוקם בתוך המארז ונושף על ההארדיסק.. האם כאשר הטמפ' יהיו גבוהות הוא בכל זאת יעזור או להיפך... נשמע דבילי אך אנא לענות ברצינות. :-* תודה.

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  25. Started by Psychopath,

well, i have no idea about modding... and it looks cool and as i understand, it's also effective for the performance of the computer. 1. what kind of case do i need to buy to mod my own computer ? 2. where do i start ? (i've already decided what setup or fans i want) 3. what fans are good ? 4. how do i actually do it ? 5. how bout you just explain everything ;D

• 3 תגובות
    • 761 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.