עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by z1l,

איזה מארז עדיף מבחינת קירור וזרימת אויר במארז זה: NZXT Apollo תמונה : http://skypc.co.il/template_inc/design/Pic_Pop2.asp?lang=&ItemID=NZApolloBa פירוט : http://skypc.co.il/product.asp?pid=NZApolloB או זה : NZXT Trinity תמונה: http://skypc.co.il/template_inc/design/Pic_Pop2.asp?lang=&ItemID=NZTrinityB פירוט: http://skypc.co.il/pl_product~NZTrinityB~6~0.htm מה אתם אומרים שעדיף מבחינת קירור וזרימת אויר כלומר מה יקרר יותר מחשב ממוצע או שאתם ממליצים בכלל על מארז אחר התקציב עד 400 שקל (וצריך רק מארז ללא ספק)

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  2. Started by MGABAY,

ספק 500 וואט סטנדרט מעבד: amd athlon 3200+ (2000mhz זיכרון: ddr 400 hynix 512 לוח אם: dfi nf4 ultra כ.מסך: ati radeon x800 gto 256 השאלה שלי האם כדאי לעשות למחשב או לחלקים מסויימים oc ואם כן עם איזה תוכנות?

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  3. Started by soundf,

שלום אני צריך ליקנות 2 דברים שהדבר הראשון שחשוב פה הוא השקט.... המחשב שלי נועד למחשב ביתי בחדר שינה +השקט חשוב... ברשתי הרבה מאוררים במארז של סאנבאנן, טראנספורמר: 3 מאווררים 80MM אם לייד כחול על 5V של סאנבאן 120MM של טרמנטק שקט 1 על הכ מסך ניראה לי 40MM אחד על הלוח אם ---שאותו אני צריך להחליף 40MM עכשיו ברצוני ליקנות מאוורר\קירור פסיבי 40MM לצ'יפסאט ובנוסף ליקנות את האוקיסטיקה למארז: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9831 עכשיו צצה עוד שאלה... איך אני שם את אם יש לי דלת אחת שקופה והאים אני ירגיש שינוי ביכלל? :s05: תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  4. Started by Lyor,

אני מחפש תוכנה (קלה כמובן שלא מעמיסה מידיי על המעבד) שתראה לי את הטמפ' של המעבד/כרטיס המסך שלי בזמן שאני משתמש ב3DMark06 כמו בEVEREST רק העיניין הוא שבאוורסט אני רק רואה גרפים וקצת קשה לדעת ערכים של מספרים מדוייקים. מה שאני מחפש זאת תוכנה שתפעל ברקע ותשמור לי את תוצאות הגרפים (כמה שיותר ידידותי ולא קטן כמו וקשה להבחנה כמו באוורסט), עד שאני אסיים את הרצת ה3DMark06.

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  5. Started by kobibo,

לפי מה שהבנתי במידה ואני מבצע O.C בעזרת ה ATITOOL ,התוכנה אמורה לרוץ ברקע. האם כדאי להריץ אותה תמיד או להפעיל אותה רק לפני משחקים ? ( לא יודע אולי כך נאמץ את הכרטיס פחות ).

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  6. Started by Supernak,

שלום לכולם, יש לי INTEL 550 3.4GHZ ורציתי לשאול...עד כמה אני יכול לעלות את הVOLTAGE שלו? (כרגע אני על 1.5V ואין לי בעיה כלל של חום) טוב מראש

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  7. אוקי קודם כל מכיוון שהכרטיס מסך מגיע במנוחה ל55 ובמאמץ מלא (קריסיס) לכ95 מעלות, זה לא רק פוגע בכרטיס אלא מחמם את כל שאר המערכת. השאלה איזה קירור מומלץ ביותר לכרטיס מסך: Thermalright HR-03GT Zalman VF1000 Thermaltake Duo Orb ובקשר לקירור שלי למעבד כרגע יש לי Thermaltake V1 עם המעבד Q6600, עשיתי אוברקלוק ל-3.2 עם מתח 1.312 (FSB 400). במנוחה אני מקבל מהמעבד עצמו 40 מעלות ומהליבות 43-47 מעלות, במאמץ המעבד עצמו 42-43 והליבות 60-66 (במאמץ של 100%). בPRIME95 TORTURE TEST אני מקבל 55-60 מעלות בליבות. האם הטמפ' האלה בסדר לקירור? או שאמור להיות פחות חם?

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  8. שלום כולם כנראה אני מאוד מטומטם אבל מאוד תראו קניתי AMD atlon 64 וקיבלתי איתו גוף קרור של ספיר סבבה? עכשיו אני הרכבתי אותו לפי מה שנראה לי הכי הגיוני הורדתי תלפטה שלהתושבת שמגיעה עם הלוח (epox 8kda3j ), כלומר הפטלה השחורה הזותי ,ואז הכנסתי מאחור את הפלטה מברזל של הקרור, והעברתי ת2 חורים לברגים דרך המקום לעיגון בלוח ואל זה שמתי את הגוף קרור ונעלתי עם הידית שעל הגוף קרור הגוף לא נופל הכול טוב אבל אפשר להזיז אותו אני חושב שהגוף קרור לא יושב טוב מכיון והטפ עם הדלת המחשב היא 50 ועולה לאט לאט עם המאמץ עד עכשיו הגעתי ל56 והמחשב החל לעשות ציפצופים של אזעקה כי כיווניתי את הטמפ של כיבוי המחשב ל60 קיצר ישר כיבתי ועכשיו המחש מכובה ! אפשר אולי עזרה בנוגע להרכת הקרור , מי שכבר הרכיב…

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  9. Started by shirNoshe,

אז עם הקירור סטוק אני על 600/1110.אחרי הרכבת הזלמן(אם תרצו תמונות מההרכבה תגידו),לאן אוכל להגיע.האם להעלות רק ליבה עוד או זכרונות,או שניהם? כלומר מה שאני רוצה לדעת עד להיכן אוכל להגיע עם כל אחד מהפרמטרים שאני מעלה. אני עם RIVA.

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  10. שלום לכולם, ביצעתי נקיון יסודי של המחשב, אבק וכאלו, ושפירקתי את המאוורר של המעבד שכחתי לאיזה כיוון צריך הוא צריך להיות: לדחוס אויר או להוציא אוויר, שאלה פשוטה אבל משמעותית, תודה למשיב.

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  11. Started by HD,

אני רוצה לעשות חלון שקוף למארז שלי.... זה פשוט כמה שזה נשמע? כלומר רק צריכים לחתוך כגודל החלון ולחבר עם ברגים ואומים?...... איך אתם(האנשים שיש להם חלונות במחשב D: ) עשיתם את זה? והאם תוכלו לפרט מאיזה חומרים... תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  12. Started by idos100,

השאלה שלי יש לי HD 4850 CONNECT 3D עכשיו המהירות הרגילה שלו ה625 הרץ והכי הרבה שאפשר לעשות איתו זה 700 אין שום דרך לעשות יותר כמו באוברקלוק של מעבדים שאפשר לעשות עד לאיפה שאתה רוצה תלוי ברמת הקירור??? כמו כן מה הסיכונים באובר קלוק לכרטיס מסך ומה בעצם יכול לקרות לו??????? כמו כן איך אני עושה אוברקלוק לe8400 (אין לו תכונה מסוימת כמו ב ati אז איך)??

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  13. שלום, יש לי 7600GT של LEADTEK ואני מחפש תוכנת OC טובה שתעבוד ב VISTA ושתהיה ידידותית להפעלה. התוכנה שמגיעה עם הכרטיס (winfox) לא עובדת בVISTA ואחרי כניסה לאתר של החברה לא ראיתי שLEADTEK הוציאו עדכון מתאים. באיזה תוכנה כדאי להשתמש? תודה.

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  14. שלי עובדים עכשיו ככה: 333 MHz 5-5-5-15 (CL-RCD-RP-RAS) / 20-35-3-5-3 (RC-RFC-RRD-WR-WTR) ואני יכול לשנות להם לככה: @ 266 MHz 4-4-4-12 (CL-RCD-RP-RAS) / 16-28-2-4-2 (RC-RFC-RRD-WR-WTR) @ 200 MHz 3-3-3-9 (CL-RCD-RP-RAS) / 12-21-2-3-2 (RC-RFC-RRD-WR-WTR) לא מתוכנן OC. אבל הבנתי שכשהזיכרונות עובדים ב 533 אז זה תדר טבעי וזה יותר מהיר. האם כדי? אם כן, איך אני יכול לבדוק ביצועים לפני ואחרי?

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  15. Started by BaraKulA,

יש לי את הזלמן מדגם המניפה . האם כדאי שהמאוורר יעיף אויר על הסינק או שפשוט ישאב אותו ממנו ? מה מומלץ ?

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  16. Started by DarkIDevil,

שמעו זה המפרט: מעבד:AMD Phenom 2 X3 720 BlackEdition Triple Core AM3 Tray @ 3.6GHZ קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPUCOOLER לוח-אם: Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770CHIPSET זכרונות:אני מביא 8GB בתדר של 1066MHZ דיסקים קשיחים: WD 320GB 7200RPM 16MB Sata2 SAMSUNG HD160JJ (149 GB) כ.מסך:Sapphire ATI Radeon HD4870 Vapor-X 1GB צורב: Samsung SHS223 x 22 Sata- ATABlack מארז: NZXT Tempest - Air FlowKing ספק נוכחי: OCZ StralthXStream 500WPSU וזה מה שאני רוצה להביא, אבל שמתי לב שהקירור הנוכחי שלי מפריע לזכרונות, אז חשבתי להביא SCYTHE MUGEN 2 עם שני מאוררים, אבל נראלי שגם הוא גדול, אז על איזה קירור למעבד אתם ממליצים לי עד 235 ש"ח שלא יפריע לזכרונות? *חשבתי לקנות את המוגן 2 …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. איך הביצועים ברגיל ובoc? האם יש מאוורר איכןתי יותר באותו מחיר?

• 3 תגובות
    • 447 צפיות
  18. Started by FleshAndBloodPuppet,

היי... רציתי לדעת האם נורמלי שהטמפרטורה של הכרטיס הנ"ל היא 81 מעלות. בעזרת RIVATUNER המהרתי את המאוורר שעבד בשישים אחוז למאה אחוז והטמפרטורה ירדה לשישים וחמש מעלות. האם זה נורמלי? האם זה בסיידר מה שעשיתי? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  19. אני יודע שכאשר מבצעים Overclock לחומרה אז אין יותר אחריות אבל: נאמר ואני משתמש בתוכנה של nVidia- nTune יורד האחריות? אני כמעט בטוח שלא אבל עדיין... ושאלה שניה: נאמר ועשיתי Overclock למעבד ולאחר מכן החזרתי, הFSB חזר לנורמלי של החברה, האם יש אחריות? או שאפילו אם לשניה אחת המעבד שלי היה Overclocked אז אין לי אחריות? שאלה שלישית: נאמר ועשיתי Overclock האם ישנה דרך לדעת האם או בכמה חיי המעבד / החומרה שלה נעשה Overclock יתקצר (אם בכלל)?

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  20. Started by liorn,

שלום! 1 .אני מעונין להחליף את 2 המאווררים במארז שלי (שניהם נמצאים בין הארדיסקים לדלת הקידמית של המארז והם מוציאים אויר )... לא מזמן החלפתי 2 מאווררים אחרים במארז(מכניסים אויר) במאווררים ?Thermaltake Smart Case Fan 2 8cm? ובנתיים אני מרוצה. אם למישהו יש המלצה למאוור אחר אני ישמח. הבהרה - המארז שלי מכיל 2 מאוורים שיושבים בגב המארז ומכניסים אויר ( המאוורים החדשים שציינתי למעלה ) , 2 מאוורים קידמים אשר מוציאים אויר ( נמצאים בין הארדיסק לדלת הקידמית ) , ועוד מאוור שבא עם הספק ( בנוסף למאוור הקבוע שמגיע עם הספק ) אשר מוציא אויר. 2. אני מעונין להחליף את המאוורר של המעבד ( בנתיים יש ברשותי מאוורר SPIRE שהגיע יחד עם המעבד ). המעבד הוא AMD 64 BIT 3000+ והטמפרטורה הממוצאת היא האיזור…

21. Started by orel_v,

קודם כל אני חדש פה אז שלום לכולם מצאתי את זה http://www.overclockers.com/forums/showthread.php?t=499340 שלפי מה שזה נראה צריך לחבר 2 רגליים במעבד עצמו וככה לא נצטרך לשנות שם דבר בBIOS עכשיו יש לי לוח אם של INTEL G31 שאין בו הגדרות של BIOS ואין אפשרות לאוברקלוק. אפשרי לעשות את זה? תודה רבה ושבת שלום (סליחה אם לא פרסמתי במקום הנכון)

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  22. Started by zglazer,

שלום לכולם סליחה על הבורות אך רכשתי מחשב שנעשה בו OC מרכיב E2160 שהמהירות הנתונה שלו היא 1.8G למהירות של 2.7G באיזה כלי ניתן לוודא זאת הורדתי תוכנת אוורסט CPU Properties: CPU Type Unknown, 1800 MHz (7 x 257) Instruction Set x86, x86-64, MMX, SSE, SSE2, SSE3 Original Clock 1800 MHz L1 Code Cache 32 KB L1 Data Cache 32 KB L2 Cache 1 MB (On-Die, ATC, Full-Speed) Multi CPU: Motherboard ID OEM00000 PROD00000000 CPU #0 IntelGenuine Intel® CPU 2160 @ 1.80GHz, 1804 MHz CPU #1 IntelGenuine Intel® CPU 2160 @ 1.80GHz, 1804 MHz CPU Utilization: CPU #1 / Core #1 / HTT Unit #1 0 % CPU #1 / Core #1 / HTT Unit #2 3 % נא עזרתכם תודה

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  23. Started by Silver-Man,

אני צריך תמונה יפה כדי שאני יוכל לגזור ואז לעשות אם ספרי צבע ואז זה יצא יפה.

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  24. קניתי את ה HTPC הזה בחנות הנ"ל http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=240_409&products_id=12393 שידרגתי קצת אבל לא משהוא קיצוני. המחשב פשוט רועש ! אפילו אם אני צופה בסרט בווליום יחסית חזק אני עדין יכול לשמוע את האוושה העמומה של המאוררים. מה אתם מציעים ? תודה

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  25. Started by NEO...,

אני רצה לדעת אם אפשר לעשות רדיאטור בצרה הזאת לקחת חתיכת אלומיניום סגור לעשות אותו בצדדים כמו היטסינק ובאמצע חור ששם יעבור הצינור מה אתם אומרים זה יקרר את המים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.