עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. באובר קלוק עם לוח dfi שאני מתכנן לקנות ביחד עם venice חדש, שמעתי שיש להם ציפ נחמד אבל שכחתי את השם טיפה חסר לי כסף לזכרונות חדשים,מי שמכיר את הציפ יכל להגיד לי בערך עד כמה אני אוכל להגיע איתם? (באס) אגב למי שישאל זה ddr400

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  2. אני מתככון להערכה שלכם עד כמה אני יוכל להגיע עם המעבד... שימו לב שהקירור הוא קירור BOX ... דרך אגב עם מה מגיעים יותר עם BOX או Tray שמוסיפים לו קירור בסיסי מו הIgloo 7200? AMD Athlon 64 BIT 3000+/1.8 GHz 512KB Socket 939 BOX Albatron K8NF4U nForce 4 Ultra Motherboard MUSHKIN DDR 512MB SP3200 400Mhz X 2 = 1024MB LEADTEK WINFAST PX6600GT THD EXTREME GF FX6600GT COMPUCASE HEC CI-6A19 W/2* FANS WHITE MIDI ATX 300W WD 160GB S-ATA II 7200RPM 8MB BUFFER WD1600JS NEC ND-3540 DUAL LAYER DVD WRITER WHITE OEM

• 5 תגובות
    • 528 צפיות
  3. Started by icebreak,

הצלחתי להגיע מ 133 ל 146, וגם אז זה לא הכי יציב. אני יודע, מחשב ישן, מעבד חרא וכו' אבל עניין אותי לכמה אפשר להגיע (כמה VCPU אני יכול לתת לו בלי לגרום לנזק) ? ל 146 הגעתי אחרי ששמתי 1.8V למעבד ויחס 1:1 לזכרונות. וגם יש לי ATI 9600PRO עם 256MB, לכמה אחוזי שיפור אפשר להגיע איתו ב OC (ל CORE ו MEM) ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  4. שמעו, קודם כל זה המפרט שלי שצריך לדעת: AMD AthlonXP 2000+ Polamino 256mb DDR PC2100 Viking Chaintech 7KJD0 mobo Antec 400W עכשיו, יש לי מאוורר ג'נרי שקיבלתי עם המעבד, הטמפרטורות הן בדרך כלל 35-36C idle ו39 במאמץ. לפעמים כשהחלון פתוח הטמפרטורות הן 33C idle ו 36 מאמץ. הבאס של המעבד כידוע הוא 133MHZ DDR, עד כמה אני יכול להעלות אותו לדעתכם בלי שיקרה כלום? עוד משהו, אם אני למשל מעלה לבאס של 140MHZ, ואני שומר את השינויים בביוס ואז זה מאתחל את המחשב, ואני ממש ממש מפחד לעשות את זה אם יקרה משהו למחשב (כי כבר 2 מעבדים נשרפו לי בגלל משהו אחר ואני לא רוצה להרוס עוד אחד), יכול להיות שיקרה משהו לא תקין? תודה.

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  5. שלום רציתי לדעת עד כמה לדעתכם אני יכול למשוך באוברקלוק את הכרטיס מסך שלי (6800 LEADTEC) עם הקירור סטוק בלי סיכון ממשי.. והאם זה קריטי, אני מתכוון האם זה אני יראה שיפורים שנראים לעין במשחקים כמו HL2 דום 3 וכל אלה.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  6. השאלה אומרת הכל: מעבד: AMD Athlon 64 (3500+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL לוח אם: Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 (nForce3 Ultra chipset זיכרונות(שלושה כרטיסים): 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original עם קירור של: Thermaltake silentTower CL-P0025 - heatpine Cooling - 4in1 תודה רבה =)

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  7. Started by MeTaLhAmMeR,

אני קצת חדש בכל העיניין של ה OC והשאלה שלי היא ככה, אני הולך להחליף עם חבר מעבד 2ג'יגה ל2.66 ג'יגה ואני רוצה לעשות לו OC (אני יודע איך כבר עשיתי את זה בהצלחה ;D ) עכשיו, עד לכמה אני יכול להגיע איתו מבלי שיקפצו לי מסכים כחולים? אפשר לדעת דרך תוכנה או משהו? ועוד שאלה, איך אני יכול לדעת כמה FBS המעבד? גם לזה יש תוכנה או הסבר פשוט? תודה.

• 13 תגובות
    • 653 צפיות
  8. יש לי את האחד של xfx עם קירור ac nv silencer (הקירור לא מקרר את הזכרונות!!!) כרגע שמתי אותו על "מהירות אופטימלית" 580/1140 עד כמה אני יכול לדחוף את הכרטיס בלי הקירור לזכרונות בהתחשבות שאני רוצה אותו בחיים עוד שנתיים! ושאני לא רוצה משהו מוגזם! (טמפרטורות כרגע- חורף חדר קר!! 36 בidle ו56 ב load- זה אחרי האוברקלוק).?

• 0 תגובות
    • 410 צפיות
  9. Started by ShahafH,

שלום. המפרט של המחשב שלי בצד. רציתי לדעת עד כמה אני יכול לעשות אוברקלוק למעבד שלי בלי שיקרה נזק רציני? תודה.

• 9 תגובות
    • 873 צפיות
  10. יש לי 6600 GT אם קירור סטור ומאוור עליו שאני הוספתי עד כמה אני יכול לשפר אותו ?!?!

• 0 תגובות
    • 391 צפיות
  11. Started by gamer-8,

טוב יש לי leadtek 6600GT ואני חושב ברצינות על אוברקלוק. עד כמה אפשר להגיע איתו? איך עושים את זה (במפורט אם אפשר)? ואיזה שינוי זה יתן לי בביצועים במשחקים? (לא אכפת לי הנקודות ב-3dmark05). אגב, כמו שאולי ראיתם בת'רד אחר, הכרטיס הוא על 37-39 מעלות במנוחה (נראה שזה קצת חם מדיי יחסית לכרטיסים דומים אחרים, ואין לי מושג למה). במאמץ אני לא יודע איך לבדוק. (יש דרך?). אגב אם למישהו יש פורום טוב (באנגלית), שמתעסק עם הדברים האלה ביתר רצינות, אשמח לקבל לינק.

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  12. יש לי ממעבד אינטל 2.8 פרסקוט שכרגע נמצא ב o.c של 3.23 שביצעתי לא מזמן והייתי רוצה לדעת עד לאן אני אוכל לקחת אותו בקירור אוויר טוב (יש לי 3 TT smart case fan 80mm, וקירור למעבד zalman CNPS7000B-ALCU ועוד שני מאווררים ג'נריים שקיבלתי עם המארז שלי. כרגע הCPU שלי על 45 מעלות והמערכת כולה על 36. הזמנתי ספק כוח חדש של TT 480W כי שלי היה ג'נרי מדי ופחדתי להעלות איתו מתחים... :-\. לא חשוב ביקיצור אני מסתכל באוורסט והוא מראה לי שהסטפינג של הCPU הוא C0 וכשאני מסתכל בCPU-Z הוא מראה לי שהסטפינג 3. מישהו יכול בבקשה לומר לי עד איזו מהירות אני יוכל להגיע?

• 18 תגובות
    • 845 צפיות
  13. השאל בכותרת. לא משנה על איזה לוח אפילו על לוח בסיסי אל ASUS או גיגבייט.

• 6 תגובות
    • 583 צפיות
  14. Started by ^DaRk-MiNd^,

של הרקולס עם מאוורר של פנטיום 133 שלא ממש מתאים לו אבל נתפס איכשהו עליו ? כרגע הוא על בערך 170\175

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  15. שלום לכם, שאלה בכותרת, תודה.

16. שלום לכם, שאלה בכותרת, תודה.

• 9 תגובות
    • 734 צפיות
  17. עד כמה נראה לכם שאני אצליח להגיע בoc עם קירור מקורי של ?Athlon 64 3000\??

• 6 תגובות
    • 535 צפיות
  18. עד כמה בערך אפשר להגיע?

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  19. שלום,קניתי קירור חדש שמשאיר לי את הכרטיס קר מאוד מאוד ואני יכול לעלות המון,אבל אני יכול לעלות עד 560-570 את הליבה? או שאפשר יותר?

• 8 תגובות
    • 701 צפיות
  20. ערב טוב לכולם. קראתי את המדריך ופעלתי לפיו והרמתי את התדרים[מצורף תמונה] השאלה שלי היא: לא נגעתי בשום מתחים,עד כמה אני יכול להרים את התדרים בבטחה ללא שום קרור נוסף[רק קרור סטוק] שהמערכת תהיה יציבה תמיד.מה המקסימום שאפשר? [הממוצע שהגיעו אליו אנשים]. נ.ב קראתי במדריך שצריך לנעול את התדר של : pci express 100mhz "בכדי שלא יעלה במקביל לעליה בתדר הבאס" האם זה עבור כל כרטיסי המסך? או שהכרטיס שלי צריך תדר אחר? החלקים תראו במפרט. תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by ofer_mat,

זה גבול ה OC שלי רציתי לדעת לפני שאני מעלה אותו לDB של האתר האם אני יכול למשוך עוד קצת. מתח המעבד הוא 1.4 האם אני יכול לתת לו עוד מתח כדי למשוך אותו יותר למעלה? דרך אגב ה AGP נעול והזכרון רץ על 266 כלומר ביחס של 2:3 מה אתם ממליצים לעשות עוד? הזכרון שלי הוא dragon 466 לוח אם : p4p800 של asus ציפסט 865 תודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 543 צפיות
  22. Started by eSLC,

עם הזכרנות של 512 WINBOND 3200/400Mhz ועם קרור טוב עד כמה FSB אתם משערים שאפשר להגיע?

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  23. אוברקלוקינג למחשב די ישן(מפרט בתמונה) עם ספק כוח 400W ו3 מאווררים די סבירים. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  24. Started by SerpentMage,

אני מתלבט בין לקנות מעבד E6600 עם לוח אם asrock conroexfire וזכרון "בינוני": corsair value 533mhz cl4 ללא אמצעי קירור מיוחדים או לקנות מעבד E6300 ולעשות לו OC עד כ 2.5 Ghz. השאלה מה ישתלם יותר: אני יודע שההבדל בין E6600 ו E6300 הוא 800-1000 ש"ח, אבל עם כל התוספות שאני אצטרך בשביל OC (כמו לוח אם high end ומארז איכותי ומאווררים וקירור למעבד וכו'), אני בעצם כבר כמעט מכסה את ההפרש הזה, לא? אני שואל את זה כי אני לא בטוח מה צריך לשדרג כדי לעשות OC יציב ל E6300 כדי להגיע ל 2.5 Ghz.. להערכתי זה ככה: (יחסית לרכיבים שתיארתי למעלה) לוח אם ל OC: הוספת 400-600 ש"ח קירור למעבד: 200-300 ש"ח מארז איכותי (יחסית ל sunbeam transformer): ??? מאווררים למארז: 100-200 ש"ח זה כבר לא נראה משתלם …

• 15 תגובות
    • 969 צפיות
  25. לוח אם : gigabye ga-p35c-ds3r זיכרונות: CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 800 xms2 מעבד:q6600 g0 גוף קירור tt v1 אם יש לכם הצעה למשו קצת יותר טוב תגידו.... מארז:עוד לא בטוח אבל או הארורה 3d של גיגהבייט או אנטק 900 כניראה?(יש המלצה?)ועד כמה מארז באמת ישפיע על הקירור? אז בערך עד כמה אתם חושבים שאני יגיע תודה מראש...

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.