אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שאלה 1: איזה קרור הכי טוב לדעתך? 1.מים 2.גז 3.אויר שאלה2: מה אתה אוהב יותר 1.מודינג 2.קרור ואובר קלוקינג שאלה3: מה אתה מעדיף בתוך החלון שלך: 1.חריטה 2.מאוורר שאלה4: במי נעזרת לעשית המודינג והאובר קלוקינג: 1.חבר 2.הורה/מבוגר 3.לבד שאלה 5: מה אתה יותר מעדיף: 1.תחרות מודינג 2.תצוגת מודינג 3.סמינר(יום שבו הרבה אנשים באים ולומדים אחד מין השני) שאלה 6: כמה מודינגים עשית בחייך: 1. 1-3 2. 3-5 3. 5-... שאלה 7: מאיפה אתה קונה הכי הרבה: 1. פנדה 2. זיגזג 3. PCH שאלה 8: מה המכשיר שאתה משתמש בו הכי הרבה: 1.דרמל 2.ג'יגסו 3.מספרי פח שאלה 9: מה אתה מעדיף יותר: 1. מנורות רגילות 2. אורות UV שאלה 10: כמה שנים אתה עוסק במודינג ואובר קלוקינג: 1. שנה עד שלוש שנים 2. שלוש שנים עד שש שנים 3. שבע …
-
- 14 תגובות
- 980 צפיות
-
-
הבאתי את הסקר מכמה סיבות עיקריות: 1. אני חושב שהוא יוכל לעזור לאלו שבנינו שעומדים לפני רכישת כרטיס חדש ומתלבטים לגבי ה GTO2 ...אחוז הצלחת ה O.C לעד היכן ניתן להגיע איתו והאם הוא בכלל קנייה כדאית ומשתלמת גם לעוד שנתיים שלוש. 2. האם צריך לחשוב גם על החלפת קירור הסטוק שלו כדי להגיע איתו רחוק ( דבר שצריך לקחת בחשבון לפני הקנייה ). 3.החלפת אינפורמציה בין אלו שיש להם כבר את הכרטיס ורוצים לדעת היכן הם עומדים ביחס לאחרים ( אולי שווה לשנות משהו ). לי הכרטיס עם O.C ל XTPE ודיי קריר אני חושב, 38 במנוחה ו 60 במאמץ אני בקירור הסטוק אולי לפי הסקר כאן אחליט להחליף למשהו אחר.
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
איזה מאווררי מארז יש לכם דגם : מהירות סיבוב לדקה : כמות מאווררים : דגם המארז : הטמפרטורה במעבד ובכרטיס מסך : מידת הרעש לטעמכם ? תודה לעונים
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
:כמה הכי הרבה מעלות הצלחתם להוריד בעזרת שימון מאווררים, ניקוי אבק, ומריחת מישכה טרמית? אני ניקיתי אבק, ושימנתי מאוררים, והורדתי את טמפ המעבד מ 42 ל 39. ואת טמפ המארז ב 4 מעלות. אני מאוד מופתע... **נבדק בעזרת easytune5 נו של גיגבייט...
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יכול להיות שאני אתחיל ליצר בלוקים מכסף ורציתי לעשות סקר שוק קטן לפני זה. תודה לעונים rhin0
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה זה מעניין אותי לדעת כי עדיין לא קיבלתי תשובה מה הטמרטורה הממוצעת..
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלי מעבד אתלון 1800 55 לוח אם 47 האם זה מסוכן
-
- 56 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
לא ראיתי כאן סקר כזה וממש עניין אותי לדעת את התוצאות (נראה לי גם שתהיה הפתעה). הכוונה היא אוברקלוק של המערכת, לא של הכרטיס מסך. צריך לענות איזה רכיב לא נותן למערכת לעבוד יותר מהר, לא איזה רכיב מגביל את המעבד מלעבוד יותר מהר - לדוגמא, אצלי אני יכול לבטל את הDual Channel ולעבוד עם המעבד מאות מגה-הרצים יותר מהר, אבל אני עדיין אקבל ביצועים נחותים, אז במערכת שלי אני אסמן את הלוח אם שלא נותן לי לעבוד יותר מהר מהמצב הקיים (עם דיואל). נתתי אפשרות לכל משתמש להצביע פעמיים, נגיד אם יש לו 2 מחשבים באוברקלוק, אבל לא להצביע פעמיים לפי אותה מערכת. הסבר לכל אפשרות, לקרוא לפני הצבעה: זיכרון - הזיכרון לא יכול לעבוד מספיק מהר. אי רצון לסכן את הזיכרון (מתח או תדירות) - המשתמש לא מוכן להעביד …
-
- 12 תגובות
- 746 צפיות
-
-
זו שאלה שאני התחבטתי בא די הרבה, הרי לכולם פה יש (טוב לפחות לאלו שרוצים oc) סוג של קירור לכרטיס מסך, בין עם זה crystal orb עם as3 וantec cyclon blower או סתם blue orb... לרובנו יש משהו... עוד מעט מגיע הדור הבא של ערכות הקירור, ובאמת מה כדי לקנות, יש לי הרגשה שהabit יעשה את העבודה הכי טובה... מצד שני, הרעש שהוא עלול לייצר :-\ כבר עדיף סתם למקם של דלטא... מה אתם חושבים?
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש להתחשב בציטוט שנלקח מהאתר הזה "ה-MX-1 אינה מכילה מתכת ולכן אינה מעבירה חשמל, היא אף אינה נוזלת ואיננה מתאדה. על מנת להגיע לרמת ביצועים מקסימלית היה עלינו לאפשר לה 200 שעות התקשות שלאחריהם הביצועים השתפרו באופן משמעותי. כמו כן, בדיקה קצרה שערכנו העלתה כי ה-MX-1 מספקת ביצועים טובים יותר מאשר ה-Arctic Silver 5, שנחשבת כיום למובילה בתחום" http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=freezer6.php
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל מי שראה את הסרט של ההמהרה של ה-P-4 ראה שהמעבד לא התחמם למרות ההמהרה והרבה חושבים שהמאוורר כל כך טוב אבל שכחו שהוא החליף את הריבוע השחור (שכחתי אם השם של זה) אשר בה עם המאוורר באחד יותר טוב ובגלל זה זה לא התחמם כך שהמאווררים של אינטל לא כל-כך מצויינים אלה רק שקתים ודי מהירים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש סרטוט איך אני בונה\חותך את התעלות בתוך הבלוק ואיזה חומר הכי מתאים ? אלומניום\נחושת\כסף ?
-
- 13 תגובות
- 940 צפיות
-
-
מים נגד אוויר.... לכל מי ששאל את עצמו את השאלה:)
-
- 14 תגובות
- 5.3k צפיות
- 1 follower
-
-
תמיד רציתי לדעת מה יקרה לAthlonXP שלי אם אני אוריד ממנו את הגוף קרור... לא נעים : http://pommi4.mine.nu/sekalaisia/THG_CPU_Cooling.avi
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
http://www.metacafe.com/item26293/GMAME לכל אלה שמתכוונים לקנות מעבד AMD ונכנסו לטראומה בעקבות הסרטון , לפי מה שהבנתי הבעיה היא לא בכל מעבדי AMD והיא תוקנה במעבדים החדשים.
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי במחשב 5מאווררים של 80MM ואני רוצה לדעת אם מה שעשיתי זה נכון הסירקולצצית אוויר נכונה? 2מאווררים מקדימה מיתחת להרדיסק מכניסים אוויר,מאוורר 1בצד המארז בדלת מכניס אוויר,2מאווררים מיתחת לספק מוציאים אוויר. עשיתי גם פאן באס ואני שולט במאווררים עכשיו השאלה היא אם הסרקולציית אוויר נכונה או שצריך לשנות משהו שיהיה יותר טוב?
-
- 4 תגובות
- 469 צפיות
-
-
אם אפשר תגידו לי בבקשה אם איך שסידרתי את המאווררים במארז זה בסדר. מאוורר קדמי-->מכניס. מאוורר בצד->>מכניס. מאוורר מתחת לכרטיס מסך-->מעיף כלפי מעלה. 2 מאווררים אחוריים-->מוציאים. מאוורר עליון-->מוציא. זה בסדר? עריכה: חחח הרבה מאווררים יש לי =] .
-
- 8 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מקווה לעזרה נתקלתי כבר מספר פעמים בתופעה משונה: אני מריץ תוכנה EasyTune5 של Gigabyte (יצרני הבורד שלי), ולפיה המעבד רץ בזמן נתון בטמפרטורה של 47 מעלות. בפער של דקות, הביוס מדווח על 57 מעלות. הפער הוא בד"כ של בערך 10 מעלות. אמנם יש פער זמנים בין הנתונים (אם אני צופה בביוס לפני העלייה - זמן עליית חלונות. לחילופין - זמן איתחול), אבל הוא לא מסביר (לדעתי) פערים גדולים כל כך. על איזה משני הנתונים עלי לסמוך יותר? האם התוכנה של ג'יגהבייט משקרת?
-
- 6 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני נזק.... סתם היה לי משעמם אז פתחתי את המחשב וסתם ככה כי בא לי הוצאתי את הגוף קרור של הצ'יפסט אמרתי לעצמי שלא יכול ליקרות כלום ויש לי משחה טרמית. טוב אז הוצאתי את הקרור של הצ'יפסט ואז יש שמה מדבקה כזאת בצורת מלבן כזה שמחברת בין בצ'יפסט ל גוף קרור. מה לעשות עכשיו ? להוציא את המדבקה ולשים משחה טרמית AS5 או להשאיר את זה ככה ?
-
- 13 תגובות
- 733 צפיות
-
-
עוד שאלה , למה אין זכרון מטמון על כרטיס מסך ? זה שאלות בחצי חיוך , :lol:
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם, פעם ראשונה שלי בפורום ובכלל באתר, שראוי לציין שהוא ממש ברמה גבוהה! אז אהלנים אוקי העיניין הוא כזה: אני כרגע בונה אולפן ביתי להקלטות סאונד, מה שמצריך מסביבת העבודה שלי להיות שקטה עד כמה שאפשר. בעיקרון אני רוצה להוסיף 2/3 מאווררים חדשים אך שיהיו שקטים ממש ועם זאת יאווררו כמו שצריך. חשוב לציין שוב שסביבת העבודה מרוכרחה להיות סופר חרישית! החמשב למעשה הוא הגורם האחרון שפולט רעש שעוד לא טיפלתי בו. אז מה אתם אומרים? יש המלצות? (אגב רצוי שיהיו 12mm) אשמח לתת פרטים רלוונטים בנוגע למפרט המחשב וכו'. תודה רבה וחג שמח, אוהד.
-
- 10 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אמא שלי קנתה לי אותו אתמול. היום אחרי שקיבלתי את המשקפיי מגן עשיתי ניסוי על מארז ישן (של 486) ונגמרה לי דיסקית אחרי 20 ס"מ! מישהו שיש לו נסיון יכול להסביר לי בדיוק איך עובדים עם הראש? או שככה זה תמיד?
-
- 12 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום..הורדתי את התוכנה וישר בלי לחשוב פעמיים לחצי על MAX CORE.... הכרטיס הוא כרטיס של POWERCOLOR EXTREME 256 .. בכל אופן הוא הגעי למהירות ליבה של 722...ואז המסך די נהייה שחור והפסיק להגיב... כשהעלתי וינדואס שוב הוא כתב שהמהירות היציבה האחרונה הייתה 722... זה הגיוני בכלל?!?! איך הצלחתי לעלות כל כך את המהירות? האם עשיתי משהו לא בסדר?
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי את הRADEON 1900XT ורציתי לדעת האם זה אפשרי שהמאורר במערכת קירור שלו יעבוד תמיד על 100 אחוז כח??? כלומר האם זה פוגע בחלק כלשהו לטווח ארוך חוץ מהרעש שהוא עושה????
-
- 3 תגובות
- 417 צפיות
-
-
תקציב עד 30 אפשר לחרוג כמה שיידרש בטווח הזה. מעבד על 4ghz 60 מעלות במאמץ(אני רוצה קר יותר) סוקט am2+
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-