עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Big_Guy7,

יש לי את הקירור סטוק של אינטל. (סוקט 478)., ניקיתי אותו מהמשחה הטרמית שהייתה עליו ורציתי לדעת אם יש למישהו הצעות מה אפשר לעשות איתו? (עם הצלעות קירור, או עם המאוורר...) תודה רבה לעוזרים! תמונות: הגוף קירור כולל המאוורר: תחתית הגוף קירור אחרי שניקיתי ממשחה טרמית:

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  2. איזה משני הצירופים הללו של מעבד AMD64 ולוח-אם יתן ביצועים טובים יותר ואוברקלוק יציב גבוה וטוב יותר?? הצירוף הראשון, מבוסס סוקט 754 AMD Athlon 64 3400+ (754-pin) Box DFI LanParty (S-754) Nforce3 250, GBL, Fwire הצירוף השני, מבוסס סוקט 939 AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box EPOX-9NDA3+ NVidia NForce3 Ultra AGPset 939 בשני המקרים יהיה שימוש בקירור של טרמלרייט XP-120 ומאוורר Thunderblade של Thermaltake בגודל 120 מ"מ

• 7 תגובות
    • 577 צפיות
  3. הם קורים גם תחת התזמון 4-4-4-12 וגם תחת 4-4-4-9 אם אני מחזיר את התזמון ל auto, הוא עובד על מספרים נוא גבוהים. אין כלכך שינוי האמת, למרות שהמחשב אכן עובד טיפה יותר לאט, אבל ממש טיפה. יש דרך לסדר את זה?...

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  4. Started by Pure-Gold,

מישהו יודע איפה ניתן לקנות צבעי UV וכמה הם עולים ?

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  5. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851&products_id=5906 גם לא הכי יקר... יחסית... . למישהו יש הצעה יותר טוב?

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  6. Started by l_r_c_t,

מערכת הפעלה: Windows vista 32-Bit. כרטיס מסך: Palit 9600 smart 1024MB. המשחק שבו התגלתה הבעיה: Flight Simulatr X (נקבע לרמות התצוגה הגבוהות ביותר). בימים האחרונים שמתי לב להפרעה הקורה בזמן תצוגת משחק. הפרעה זו היא הימתחות של עצמים ברקע. כמו כן קראתי את המדריך שלכם לתיקון בעיות, ועליו אני מבסס את הכותרת של נושא זה, משום שהתמרחויות דומות (אמנם בצורה מועטה יותר) שהופיעו בדוגמה במדריך, מופיעות אצלי בזמן משחק. לכן הסקתי שזה תוצאה מחימום יתר של כרטיס המסך. על ידי בדיקה בתוכנה EVEREST טמפרטורת הכרטיס הייתה 44 מעלות (נבדק מיד לאחר יציאה מהמשחק). כרטיס מסך אמור לעמוד בטמפרטורות גבוהות יחסית, לכן איך זה שהתוכנה מראה לי רק 44 מעלות, בעוד הכרטיס מראה סימנים כאלה? תודה.

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  7. שלום לכולם...אני רוצה לבצע אוברקלוק למעבד על מנת לשפר ביצועי משחקים וכדומה.... היום אני הולך להזמין מפנדה גוף קירור ומשחה...הייתי רוצה המלצה על גוף שלא דורש יותר מדיי עבודה (כגון פירוק הלוח אם וכאלה) אבל עדיין שיספק תוצאות טובות... אם אפשר גם המלצה על משחה טרמית טובה שלא עושה בעיות למיניהם.... תודה לכולם :

• 11 תגובות
    • 577 צפיות
  8. ראיתי בפרוייק מודינג פה באתר מישהו שהצמיד סינק של מעבד לכרטיס מסך ע"י סלוטייפ!!! הייתכן הדבר? אני ממש רוצה לעשות OC, אבל אני לא רוצה להזיק לכרטיס, האם סלוטייפ לא יכול לגרום לקצר ?

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  9. כל תוכנה שאני מכיר(סנדרה אוורסט) נותנת טמפ' שונות... אמרו לי שיש תוכנה של גיגה בייט שנותנת את המידע הכי נכון בקשר לטמפ'... אז באיזה תוכנה כדאי להשתמש?

• 11 תגובות
    • 577 צפיות
  10. שלום בחנות שקניתי אמרו לי שהמהירות שעון של הSUPER היא כמו של הSONIC 1.6GHZ מה שלא נכון והוא 1.4GHZ אני ממש מתלבט אם לעשות OC או ללכת להחזיר אותו אז רציתי לדעת אם אני עושה OC לכרטיס הזה ל1.6GHZ אני יכול עם הקרור שיש לו עכשיו? ועוד שאלה אך אני ידע שזה 1.6/1.4 כי בדרייברים יש לי מהירות GPU ומהירות זיכרון אך מחשבים אותם? סליחה על הבורות אני אף פעם לא התעמקתי בOC

• 6 תגובות
    • 577 צפיות
  11. Started by SpriteSoda,

טוב, סידרתי לכרטיס שלי - GeForce Fx 5700LE 256MB 256bit core 128 bit memory, תוספות קירור (מאוורר 120 גדול מתחתיו ועוד מאוורר קטן מעליו באזור הזכרונות). פעם ב IDLE הטמפ' שלי הייתה 15, עכשיו 9. התחלתי לעשות OC. בנתיים אני על 375/440 (במקור 250/400 3D PERFORMENCE). בOC הטמפ' ב IDLE בין 13-17 מעלות. בפעולה תחת AQUAMARK 3 הוא בערך על 20-25. עד כמה אני יכול לדחוף? עד איזה טמפ' הכל בטוח?

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  12. Started by oziz_2,

שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש וברצוני לשאול מס' שאלות אך לפני זה להלן המפרט: intel core 2dou e6600 gigabyte dq6 leadtek7900 gt extreme 1gb geil ddr2 השאלה שלי היא כזו קודם כל ,האם ברגע שאתה עושה אוברקלוקינג ניתן להשאיר את המחשב במצב הזה תמיד? האם ניתן לעשות אוברקלוקינג עם הקירור שמגיע עם הלוח אם ועם המעבד? איך אני יודע מה הטמפרטורה של כל אחד מהרכיבים במחשב?ואיך אני יודע מה הביצועים של כל אחד מהרכיבים לפני ואחרי האוברקלוקינג? האם רצוי לא לעשות אוברקלוקינג בכלל? תודה מראש עוז

• 9 תגובות
    • 577 צפיות
  13. שלום, יש לי AC FreezerPro 7 ואני מרוצה מהקירור שלו, אבל הרעש שהוא עושה די מציק (יש לי סתם מארז ג'נרי) האם מישהו החליף אי פעם או חושב שאפשר להחליף לו את המאוורר במאוורר 120 שקט ?

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  14. Started by qwe,

למה אומרים שלעשות OC עם AMD2000 הרבה פחות טוב מאשר עם AND1700? ומה בדיוק קשור הלוח אם? לי יש ג'יגבייט KT400 VAX ו-AMD2000 ואמרו לי שזה מפרט חרא.למה בדיוק? אני לא יכול לעשות OC בכלל?

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  15. Started by The-Devil,

אני קונה לדוד שלי מחשב חדש מבוסס AMD 2500+ ואין להם את המעבד הזה ב BOX אלה רק ב tray כלומר אין מאוור אז אני מחפש מאוורר שקט שיעשה את העבודה ושיהיה זול כמה שאפשר (הוא משתמש ביתי כך שהוא לא עושה OC או דברים בסגנון)

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  16. Started by gbox,

1 AMD Athlon 64 (3000+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 995.65 ש"ח 1 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50I) - original - C2.5 464.16 ש"ח 1 Gigabyte GA-K8NF-9 - 939 (nForce4x) - ATX 697.36 ש"ח 1 Gigabyte 6600GT 128mb DDR - TV OUT/DVI - PCX - BULK 1,094.61 ש"ח 1 WD 80GB-8MB JB -7200RPM ATA100 370.29 ש"ח 1 LITEON X16 DVD - RETAIL- WHITE 159.53 ש"ח 1 .SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 52.66 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE 315.45 ש"ח שלום רב זה המפרט שלי אחרי כשעה עובד המחשב מתחיל להרעיש זה לא בעי'ה הוא משהו פשוט הוא עושה רעש של מאוור ואני רוצה להלחיף אותו השאלה זה איזה מאוור תודה רבה על העזרה

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  17. Started by pumbatal,

יש ביוס חדש ללוח 913 מתאריך 13/09/06 מישהו יודע איך באוברקלוק ?? (אם יש ישפור ?) http://us.dfi.com.tw/Support/Download/bios_download_us.jsp?PRODUCT_ID=4696&CATEGORY_TYPE=LP&STATUS_FLAG=A&SITE=NA http://us.dfi.com.tw/Upload/BIOS/97TID913.ZIP תודה

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  18. Started by Spaik,

לאחרונה שמעתי וקראתי יותר על OC ורציתי לדעת אם אני יכול לעשות עם המחשב שיש לי. מעבד AMD 2400 לוח אם GA-7VT600-L: http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7VT600-L.htm זיכרונות 2X256 333 של חברת micron אני לא רוצה OC רצחני ביותר אלא לעלות בערך 400 מגה הרץ אם אז אפשר או פחות. אני יכול לעשות OC? לאיזה מהירות אני יגיע בערך? תודה

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  19. Started by Wizard Of Oz,

אני צריך המלצה על לוח אם טוב (כמה שיותר טוב) שיהיה אפשר לעשות בו OC (לא רק למעבד) רציני.... כמו כן גם המלצה לזיכרונות

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  20. Started by ezx,

אז ככה יש לי לוח dfi nf4 וזכרונות של king max שעבדו יוםי על הלוח לפניו k7n2 ופתאום במישחקים יש לי פריזים של כמה שניות כול 2 דקות יש בעיות תמיכה בזכרונות או משהו שאני לא יודע עליו? תודה לכול העונים בנסוף המערכת כולה באובר קלוקינג והזיכרונות היו יציבים לגמרי ניסיתי גם ללא אובר אבל הבעייה לא חלפה לה

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  21. בסוקט AM2 כמובן. בניתי מחשב מעץ לחדר והקירור המובנה עושה רעש של מטוס ממריא. טמפ' במנוחה של המעבד היא 30 ו-35 במאמץ. המארז הוא שוכב והמעבד נמצא בין המאוורר שמכניס אוויר ומאוורר הספק כוח שמוציא אוויר. מחפש קירור פאסיבי איכותי בסגנון הסוניק טאוור (הרבה זמן לא הייתי בעניינים) ורציתי לדעת מה יש בשוק. כמובן שאם הוא לא יקרר מספיק יש אפשרות לשים מאוורר 120 מ"מ על 5 וולט שזה כמעט חרישי. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  22. Started by composite,

שלום. אני מחפש בקירור יחס טוב של ביצועים\שקט, עם דגש על השקט. המליצו על ה- Zalman VF-700-CU. האם הוא שווה את זה? כמו כן, חובה עליו להתאים ל- 6800GT AGP! מומלץ גם שההתקנה לא תהיה מסובת מדי, והקירור עצמו לא מגושם וגדול מדי. תודה רבה מראש.

• 9 תגובות
    • 577 צפיות
  23. הנה הנתונים שלי... mother board- intel 845g pro intel p4 prcessor 2.4 256 ddr 266 mhz western digital 40g 5400 w.s 60g 7200 sound, vga card and all the other stuff is "on the board" cd 52x LG השאלות 1 עכשיו רציתי לדעת איזה מארז עלי לקנות? בסביבות ה-500 ש"ח, אני מדבר על מארז טוב עם מקום להרבה תוספות קירור... 2 בנוסף מה ההבדל בין ספק 300w ל- 400w ? 3 ועוד משהו, אם יש מישהו שמוכן להמליץ לי על מאוורר טוב יותר למעבד שלי (P4 2.4) ואני מדבר על מאוורר רציני אז שיכתוב...

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  24. Started by Nemesis,

הי, אני בויסטה כרגע, רוצה לשחק טיפה CoH והמשחק טיפה זוחל בלי אוברקלוק, עם 16 צינורות פתוחים. <עצלנות>יש למישהו אולי ביוס עבור ה-Sapphire X800GTO2 PCI-E 256MB מוכן עם 16 צינורות פתוחים ותדרים של X850XTPE? </עצלנות> תודה מראש

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  25. Started by aviv00,

אתם ממליצים לי להמשיך עם ה OC ? או לחזור ל 2.4GHZ הוספתי מאורר על הלוח האם לא עוזר הרבה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.