עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by gofmarat,

יש לי מעבד של AMD , athalon 1600+ לוח אם של asrock תואם כריס מסך Xfx 5200 וזכרון 1 ג'יגה, אף פעם לא עשיתי אוברקלוק והמדריך לא מובן לי, אין לי שום קירור פרט למה שמותקן מההתחלה מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה באופן יותר פרטני. אבל בלי להוסיף גופי קירור וכדומה משהו פשוט שישפר לי אפילו קצת לא איכפת לי אם זה באנגלית אפילו והאם זה אפשרי בכלל?

• 7 תגובות
    • 558 צפיות
  2. Started by kaki356,

יש לי מישהו אולי טבלה? אני מדבר על TR EX כאשר מורכב עליו מאוורר אחד או שניים

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  3. Started by ben007,

שלום אחים שלי מה קורה? אז ככה איזה מאורר לאינטל הכי כדאי/מומלץ לקנות? שלא יעבור את ה-( 180 שקל) והאם כדאי לקנות את זה- http://www.thermaltake.com/accessories/dcfan/35drivebay/a1873.htm יש לו 4 מאוררים ובקר שליטה תודה לכל העונים 8)

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  4. Started by Shane McMahon,

שלום יש לי מחשב חדש בערך בין 3-4 חודשים זה פנטיום 4 820(2.8 GHZ) ורציתי לדעת למה כתוב שהמאוורר של המעבד זז רק במהירות 1000-1100 סל"ד אפילו המאורר של הסוקט 478 עושה לי 2700 סל"ד במנוחה! והמעלות בסדר או לא ?

• 13 תגובות
    • 558 צפיות
  5. היי לכולם ותודה שנכנסתם ... אני מתלבט די הרבה זמן אם לקנות מערכת קירור מים ובסוף החלטתי שכן .. עכשיו אני מתלבט איזה ... אני מחפש משהו שקט , בעל אחוז פגימה(נזילה לדוגמא) נמוך מאוד מאוד , ושישפר את הביצועים תמורת הכסף הרב שהוא עולה ... קראתי באתר מאמר על הAquariusII http://www.thermaltake.com/products/AquariusII/aquariusII.htm שהוא שקט , קל להרכבה אבל לא משפר את הביצועים ברמה דרסטית כמו Danger Den ... מחירו כ119 דולר עכשיו ראיתי את ההשוואה שלו לדיינג'ר דן ונכנסתי לחטט באתר שלהם ... אבל לא מצאתי תמונות ושום מידע על שיפור ביצועים רעש וכו' אבל יתרון שהוא מקרר את הכרטיס מסך מה שלא ראיתי באקווריוס אם מישהו יוכל להגיד לי מה מומלץ לקנות ? ולמה ? אני מתכנן לקנות קיט שלם …

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  6. באיזה טמפ' רצוי שיעבדו : לוח אם,מעבד,כ.מסך,הרד דיסק,זיכרונות... (לא ידעתי באיזה פורום לפתוח את הנושא הזה...אז חשבתי שהוא קשור לתמיכה ...)

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  7. יש לי לוח p4ita ECS elite group ומעבד p4 1.7Ghz 423pin זכרונות RDRAM 4*128 במהירות 800MHZ קירור יש איזה אפשרות לעשות קצת OC למערכת הזאת אם כן.. תנו רעיונות איך להתחיל מה צריך לשנות בביוס... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 557 צפיות
  8. שלום העלתי לא ממזמן נושא על מעבד ולוח אם לאובר עכשיו קניתי מעבד אינטל פרסקוט 3.000 478 ואני חייב לוח אם תותח לאובר קלוק רצחני בסביבות ה : בתודה אליייייyelclap: :yelclap: :yelclap:550-600

• 7 תגובות
    • 557 צפיות
  9. Started by noamm,

יש לי מאורר TMG A1 האם יש דרך לשלוט על המהירות שלו? האם צריך לשנות בביוס את האופציה מ DC לPWM תודה.

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  10. זה לא בדיוק החלפה, כי אני צריך לרכוש שוב את המשאבה ב 120 לאחר שרכשתי את זאת של הדגים ב 120.... כמה דברים - האם כדאי? האם זה משנה? האם יכול להיות שה 1200 PSI הם לא אמיתיים כמוצהר כמו שקורה עם WATS של ספקים? אין לי תלונות למערכת שלי השאלה אם כדאי להחליף את המשאבה?

11. Started by reyrey_200,

שלום בקרוב אני יקנה למישהו מהשפחה שלי מחשב מבוסס מעבד AMD,ממה ששמעתי המאוורר סטוק של המעבד מרעיש נורא,אז חשבתי אולי לקנות קירור צד שלישי שיפתור את בעיית הרעש.אתה יכולים להמליץ לי על קירור טוב עד 120 ש"ח? המעבד הוא AMD Athlon 64 X2 4000+ Socket AM2 Box

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  12. Started by kira,

אז ככה עקב חוסר עניין בפורום מפרטי מחשב אני מבקש פה את העזרה אני ממש בשלב לפני הקנייה ואני לא קונה כל עוד לא מאשרים לי פה שהכל יעבוד חלק אז תודה רבה ויום טוב לכם חברה טוב ישנם כמה שאלות בקשר למפרט הדברים שממש מציקים לי זה הספק כוח - האם הוא יחזיק את המערכת כולל את מספר המרבי של כמויות המאוררים קירור מעבד - האם הקירור הזה טוב . ראיתי שאפשר להוסיף עוד מאוררים אליו (4 בזמן נתון עד גורם לעומס משקל על המעבד והלוח אם ) כונן קשיח - יש לו באפר יותר גדול . יוצא יותר זול . אז למה אנשים עדיין מעדיפים WD (מניסיון אצלי כל 3 שנים ה JD נדפק , בידיוק לפי השעון) זיכרון - האם מתאים ל OC כרטיס המסך - חח נאי לא בידיוק משחק אבל חשוב לי לחבר שני מסכים לאותו כרטיס מסך המפרט לוח אם Gigabyte …

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  13. יש לי שני מעבדים זהים פנטיום אחד אותו סטפינג אותו מספר סידורי (רק 3 המספרים האחרונים שונים) ושנת הייצור אותה שנה. מהו פוטנציאל האוברקלוק שלהם (או של אחד מהם)? נ.ב הסטינג של מעבדי אינטל החדשים הוא SLR63 או משהו כזה נכון? בפנטיומים שלי כתוב SL27K מוכר למישהו?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  14. בבקשה שלי 34!!! עם קירור ונטק 1.616 מתח לצ'יפ + משתמש בכרטיס מסך און בורד

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  15. Started by GhostY,

שלום לכם, רציתי להתעניין האם המערכת שלי תחזיק OC מ 2.4 ל 3.0. חשוב לציין כי הQ6600 בסטפינג B3, ובנוסף למפרט הנוכחי שלי (אשר מופיע באתר) יש גם ארדיסק של WD500GB SATA הפחד שלי שהספק (400W ENERMAX) לא יצליח להחזיק את המערכת..(אפילו אם יצליח ב OC, האם יצליח להחזיק את המערכת בעומס?). אם מישהו ניסה לעשות OC עם מפרט דומה לשלי או סתם מישהו שמבין ויודע, אשמח לתשובה. יום טוב לכם.

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  16. היי, אני רוצה לבצע OC לכרטיס שלי (של ASUS) באמצעות התוכנה atitool. יש בתוכנה הזו פונקציה לבדיקה של מקסימום OC שניתן לבצע לליבה ולזיכרונות. הבעיה היא שאני די מפחד לבצע את זה כי אני לא יודע מה הטמפרטורה של הכרטיס (אין לו סנסור שבודק טמפרטורה). האם יתכן שהתוכנה תבצע את הבדיקות שלה ותגיע למקסימום OC לליבה ולזכרונות כשהכרטיס יציב (ללא ארטיפקטים) ועדיין בפעולה ממושכת הכרטיס ישרף? אותו כנ"ל אם אנסה לבצע OC ללא התוכנה, כלומר אני יכול להעלות כל פעם ב 5 מגה הרץ עד לזיהוי ארטיפקטים, להתייצב על מהירות יציבה ועדיין לשרוף את הכרטיס בהפעלה ממושכת. מה עושים? תודה על העזרה, אופיר

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  17. המערכת היא : לוח ABIT IC7 (צ'יפסט 875P של אינטל) מעבד : P-4 2.4C 800Mhz FSB עם גוף קירור של זלמן (ה-7000) זיכרונות 512*2 מ"ב GEIL GOLDEN DRAGON 400Mhz המארז די דפוק ולא ממש מקורר טוב כרגע אבל אני מקווה שתוך שבוע יהיה לי כבר משהו אחר לגמרי וקירור לא יהווה בעיה השאלה היא כזאת. בהנחה שהמעבד יכול לעמוד ב-OC יפה (ו-KOM כבר הראה את זה לפני שבועיים-שלושה) , האם עדיף לעשות OC סימטרי (לזיכרונות ולמעבד באותה מידה) תוך ויתור על תיזמונים נמוכים לזיכרון או שאולי כדאי להשתמש במחלקים המצוינים של הלוח של אביט, לעשות הרבה OCלמעבד אבל להשאיר את הזיכרונות במהירות המומלצת שלהם ומצד שני להגדיר אותם לתיזמונים נמוכים עד כמה שאפשר ? כבר ציינתי שהקיץ זאת עונה מסריחה ל-OC ? :-[

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  18. קיבלתי כרטיס מסך 4850 תוצרת POWER COLOR. לצערי הכרטיס הגיע עם גוף קירור זול להחריד, שגם על 30% עוצמה יוצר מערבולת אוויר במארז. הרעש בלתי נסבל לחלוטין. מישהו מכיר גוף קירור מאד מאד שקט עבור 4850. לא כל כך אכפת לי מ-OC.

• 5 תגובות
    • 557 צפיות
  19. השאלה בכותרת

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  20. Started by anorex,

שלום התקנתי את התוכנה MBM כדי לראות מה הטמפ של מעבד ... אני משתמש בלוח מדגם GA-k8nf-9 ואין אותו בפירוט של הלוחות בתוכנה ...בחרתי לוח של ג'גה בייט אחר בכל אופן הוא מראה לי 70 מעלות של המעבד שזה לא הגייוני. רציתי לדעת אם יש תוכנה אחרת או ששמעתי גם שהלוחות של ג'יג'ה בייט קצת מזייפים ב טמפ'.... מה אפשר לעשות?..תודה

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  21. Started by the_big,

רציתי לעשות OC רציני לD930 האם יש מישהו שעשה את זה כבר אם כן מה התוצאות ומישהו מוכן להסביר מאיפה אני מתחיל ואיך תודה המפרט:D930 ASUS P5LD2 GF6800 512 DDR2 KINKSTON CL4

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  22. איך אני מחבר חיישן טמפרטורה לP4 478

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  23. Started by Nemesis,

הי, אני בויסטה כרגע, רוצה לשחק טיפה CoH והמשחק טיפה זוחל בלי אוברקלוק, עם 16 צינורות פתוחים. <עצלנות>יש למישהו אולי ביוס עבור ה-Sapphire X800GTO2 PCI-E 256MB מוכן עם 16 צינורות פתוחים ותדרים של X850XTPE? </עצלנות> תודה מראש

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  24. Started by born_blue,

בשביל לעשות oc עכשיו יש לי את הכרטיס ב44 מעלות במנוחה ו51 בערך שאני במשחקים ובקשר למעבד אני לא יודע מה כל דבר אומר אבל כתוב לי באוורסט Aux 28° °WDC WD800JB-00FSA0 38 Board Temperature 31 התקציב עד 500 שקל, והלוח אם זה Asus PS4SGX-MX (ואם זה משנה: ספק ג'נרי 400w) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  25. המפרט שלי בחתימה... רציתי לדעת מזה הNEWCASTLE בCPU-Z זה טוב לאוברקלוק? :s05: המעלות של המעבד במנוחה 33 במאמץ 44 זה טוב? אני רוצה לעשות OC אבל אין לי נסיון בכלל ואני ממש פחדן.... :-\ [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 557 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.