אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אז ככה יש לי מעבד P4 1.7 שיוצר בתהליך של 0.18u כלומר Willamette עכשיו איך אני יודע אם עשיתי הכל טוב?... כמה דברים שיש לי להגיד...אני הגדלתי רק את הבאס ולא עשיתי וולט מוד או משהו..!!... מ100 ל117...הקירור שיש לי הוא קירור סטוק...יש לי OC רק רק רק למעבד (בלי כרטיס מסך או משהו)... ויש לי קצת בעיות...הפעלתי את PRIME95 במשך 24 שעות...ולא היו שום בעיות..!!... אבל שאני עושה משהו הרבה זמן...לדוגמא משחק...איזה 6-7 שעות אז הוא פתאום נכבה..!! עכשיו...מה עם הזיכרונות שלי?..אני צריך לעשות להם משהו?...(יש לי 2 סטיקים 1 סמסונג ואחד גנרי...בטכונלוגית SD והם PC133) מה עם הציפסט?...צריך לדאוג לקירור?.. מישהו יודע איך לנעול את הAGP/PCI בלוח מסוג ASUS P4S533-MX?... המעלות: עכשיו....שאני לא מ…
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אתם יכולים בבקשה לתת לי אתרים של אוברקלוקינג שבהם יש מדריכים וכתבות ועוד
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
http://www.silentpcreview.com/article63-page2.html שוב, מובילים ה-NOCTUA, ה-NAXUS וה-S-FLEX בקטגורית ה- 120MM לצערנו אי אפשר להשיג אותם בארץ
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
השאלה שלי יש לי HD 4850 CONNECT 3D עכשיו המהירות הרגילה שלו ה625 הרץ והכי הרבה שאפשר לעשות איתו זה 700 אין שום דרך לעשות יותר כמו באוברקלוק של מעבדים שאפשר לעשות עד לאיפה שאתה רוצה תלוי ברמת הקירור??? כמו כן מה הסיכונים באובר קלוק לכרטיס מסך ומה בעצם יכול לקרות לו??????? כמו כן איך אני עושה אוברקלוק לe8400 (אין לו תכונה מסוימת כמו ב ati אז איך)??
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות, האם זה אפשרי ? מתי יכול להיווצר קצר בכרטיס? האם זה מסוכן אם שתי מתכות יגעו אחת בשנייה על הכרטיס ? או שההיטסינק יחבר/יגשר בין מקומות מוליכים ? האם זה אפשרי מבחינת גודל ? איך אפשר להדק אותו על הליבה ? ושאלה אחרונה... האם אפשר להשתמש בברגים ממתכת להברגת הHSF לכרטיס או שזה יכול לגרום קצר? (שימוש בחורים של ה MOUNTING HOLES כמובן, חס וחלילה לא לקדוח בכרטיס !) תודה רבה מראש, ואם יש למישהו לינק למדריכים טובים, בבקשה...
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
-
אהלן , כבר כתבתי כאן מספר פעמים על הבעיה שלי , ופשוט אני ממשיך לנסות לחשוב מה יכול להיות דפוק כבר :\ בכל אופן , רציתי לדעת האם יכול להיות שבגלל שהזכרון שלי הוא לא DDR400 אפשרי שהמעבד לא מסוגל לעבור את ה 165 FSB ? וכאילו הוא מגביל אותי ? האם יש קשר בין 2 הדברים ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
הם קורים גם תחת התזמון 4-4-4-12 וגם תחת 4-4-4-9 אם אני מחזיר את התזמון ל auto, הוא עובד על מספרים נוא גבוהים. אין כלכך שינוי האמת, למרות שהמחשב אכן עובד טיפה יותר לאט, אבל ממש טיפה. יש דרך לסדר את זה?...
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
הורדתי את ה RIVATUNER וזה נראה לא רע מצאתי איפה אפשר לעשות אוברקלוקינג לכרטיס ומאוד שמחתי כי זה בדיוק מה שחיפשתי. הכל טוב ויפה אבל אני לא יודע בכמה להעלות. יש לי כרטיס מסך Nvidia Riva TNT2 Model 64 32SDR המהירות ההתחלתית של הCORE היא 125 והמהירות ההתחלתית של הMEMORY היא 150 אז מה אני צריך להעלות מבין השניים ובכמה. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
הטמפרטורה במעבד שלי כבר מגיעה חופשי ל50-60 מעלות (AMD Athlon XP 2600+), אני צריך המלצה למאוורר טוב שיתאים לsocket 462 או בשמה המקוצר socket A, מעדיף מאוורר שיתאים גם לאובר קלוקינג. תודה מראש לכל העוזרים. לוח האם שלי ד"א הואMSI KT4AV Chipset - KT400A
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
קראתי בפורום שהלוח S3 של GIGABYTE מתחמם מאוד. האם הכוונה שהוא מתחמם מאוד רק אם שעושים OC או שבכל מקרה יש איתו בעיה של חום? האם יש צורך לקנות קרור נוסף אם לא עושים OC?
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 2.8 northwood FSB 200 אני רוצה לקנות לו מאוורר אבל פעם אחרונה שניסיתי אוברקלוקינג הצלחתי רק 2.87 ומעבר לזה זה היה עושה פוסט עובר אותו מגיע לווינדוס ואז נותן לי מסך כחול.. OUT OF MEMORY
-
- 7 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם...אני רוצה לבצע אוברקלוק למעבד על מנת לשפר ביצועי משחקים וכדומה.... היום אני הולך להזמין מפנדה גוף קירור ומשחה...הייתי רוצה המלצה על גוף שלא דורש יותר מדיי עבודה (כגון פירוק הלוח אם וכאלה) אבל עדיין שיספק תוצאות טובות... אם אפשר גם המלצה על משחה טרמית טובה שלא עושה בעיות למיניהם.... תודה לכולם :
-
- 11 תגובות
- 584 צפיות
-
-
ראיתי בפרוייק מודינג פה באתר מישהו שהצמיד סינק של מעבד לכרטיס מסך ע"י סלוטייפ!!! הייתכן הדבר? אני ממש רוצה לעשות OC, אבל אני לא רוצה להזיק לכרטיס, האם סלוטייפ לא יכול לגרום לקצר ?
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום בחנות שקניתי אמרו לי שהמהירות שעון של הSUPER היא כמו של הSONIC 1.6GHZ מה שלא נכון והוא 1.4GHZ אני ממש מתלבט אם לעשות OC או ללכת להחזיר אותו אז רציתי לדעת אם אני עושה OC לכרטיס הזה ל1.6GHZ אני יכול עם הקרור שיש לו עכשיו? ועוד שאלה אך אני ידע שזה 1.6/1.4 כי בדרייברים יש לי מהירות GPU ומהירות זיכרון אך מחשבים אותם? סליחה על הבורות אני אף פעם לא התעמקתי בOC
-
- 6 תגובות
- 584 צפיות
-
-
טוב, סידרתי לכרטיס שלי - GeForce Fx 5700LE 256MB 256bit core 128 bit memory, תוספות קירור (מאוורר 120 גדול מתחתיו ועוד מאוורר קטן מעליו באזור הזכרונות). פעם ב IDLE הטמפ' שלי הייתה 15, עכשיו 9. התחלתי לעשות OC. בנתיים אני על 375/440 (במקור 250/400 3D PERFORMENCE). בOC הטמפ' ב IDLE בין 13-17 מעלות. בפעולה תחת AQUAMARK 3 הוא בערך על 20-25. עד כמה אני יכול לדחוף? עד איזה טמפ' הכל בטוח?
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך NX8600GTS-T2D256E-HD-OC מבית MSI שנמצא אצלי במארז P182 של ANTEC. המארז הזה היה אמור להשיג לי שקט מוחלט, מה שהוא אכן עשה עד שהגיע הכרטיס (לפני כשבוע) אפילו ב- 4 לפנות בוקר (לפני שהציפורים מתעוררות). לינק לאתר החברה- http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1194&maincat_no=130&cat2_no=136 רציתי לדעת איך אני גורם לכרטיס הנ"ל להפסיד בתחרות על התואר מלך הדציבלים כנגד המכונת כביסה כאשר היא במצב סחיטה? צירפתי תמונה של הכרטיס (העליון מבין השניים), יש לציין שעל הכרטיס שלי התמונה קצת שונה. צירפתי גם ביצועים של הכרטיס כאשר ברקע פועל סרטון של HD. אני רוצה להשתיק את הכרטיס מבלי להעלות את הטמפרטורה שלו! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום, יש לי AC FreezerPro 7 ואני מרוצה מהקירור שלו, אבל הרעש שהוא עושה די מציק (יש לי סתם מארז ג'נרי) האם מישהו החליף אי פעם או חושב שאפשר להחליף לו את המאוורר במאוורר 120 שקט ?
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכם, רציתי להתעניין האם המערכת שלי תחזיק OC מ 2.4 ל 3.0. חשוב לציין כי הQ6600 בסטפינג B3, ובנוסף למפרט הנוכחי שלי (אשר מופיע באתר) יש גם ארדיסק של WD500GB SATA הפחד שלי שהספק (400W ENERMAX) לא יצליח להחזיק את המערכת..(אפילו אם יצליח ב OC, האם יצליח להחזיק את המערכת בעומס?). אם מישהו ניסה לעשות OC עם מפרט דומה לשלי או סתם מישהו שמבין ויודע, אשמח לתשובה. יום טוב לכם.
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני יודע שיש 2.4C שהוא טוב לOC. זה שלי? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 584 צפיות
-
-
עשיתי C@ לAMD4400 מ2.3@2.7 אחרי 2 דקות בדיקה הוא מודיע על קריסה מתח סטוק 1.3 235X11.5 מכפלה טמפרטורה IDLE 34 מאמץ 52 מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני קונה לדוד שלי מחשב חדש מבוסס AMD 2500+ ואין להם את המעבד הזה ב BOX אלה רק ב tray כלומר אין מאוור אז אני מחפש מאוורר שקט שיעשה את העבודה ושיהיה זול כמה שאפשר (הוא משתמש ביתי כך שהוא לא עושה OC או דברים בסגנון)
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
1 AMD Athlon 64 (3000+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 995.65 ש"ח 1 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50I) - original - C2.5 464.16 ש"ח 1 Gigabyte GA-K8NF-9 - 939 (nForce4x) - ATX 697.36 ש"ח 1 Gigabyte 6600GT 128mb DDR - TV OUT/DVI - PCX - BULK 1,094.61 ש"ח 1 WD 80GB-8MB JB -7200RPM ATA100 370.29 ש"ח 1 LITEON X16 DVD - RETAIL- WHITE 159.53 ש"ח 1 .SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 52.66 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE 315.45 ש"ח שלום רב זה המפרט שלי אחרי כשעה עובד המחשב מתחיל להרעיש זה לא בעי'ה הוא משהו פשוט הוא עושה רעש של מאוור ואני רוצה להלחיף אותו השאלה זה איזה מאוור תודה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
יש ביוס חדש ללוח 913 מתאריך 13/09/06 מישהו יודע איך באוברקלוק ?? (אם יש ישפור ?) http://us.dfi.com.tw/Support/Download/bios_download_us.jsp?PRODUCT_ID=4696&CATEGORY_TYPE=LP&STATUS_FLAG=A&SITE=NA http://us.dfi.com.tw/Upload/BIOS/97TID913.ZIP תודה
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול להביא קישור או איפה להוריד לתוכנה (קובץ Reg) שפותח את כל האפשרויות הקיימות בדרייברים של NVIDIA כולל אוברקלוק וכו'?? תודות מראש
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-