אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
- 

ראיתי סרטון של AMD, והם ממליצים להשתמש בפד-טרמי, למרות שמספר אנשים אמרו שמשחה טרמית הרבה יותר יעילה. מה אתם אומרים? - 

- 2 תגובות
- 770 צפיות

- 

- 

איזה מן הקירורים הנ"ל יותר טוב ואם הם טובים בפני עצמם ל-Q6600 G0(לא מתוכנן OC )? תודה רבה! - 

- 4 תגובות
- 603 צפיות

- 

- 

עשיתי אוברקלוק (מפרט בצד) ל3GHZ ולא יציב הנה תמונה של הנתונים הטמפ' בסדר המתחים נראה לי בסדר אחרי דקה בOCCT כתוב Crashed הDram ferquncy (אם כותבים ככה) על 200 MHZ הכי נמוך איך מייצבים את העסק?? וממשיכים הלאה עד 3.4-3.6 זה היעד שלי - 

- 6 תגובות
- 662 צפיות

- 

- 

שלום יש לי את המחשב הבא Intel Pentium 4 3.2 1Mb LGA775 Asus P5GDC V-Deluxe 915G A-DATA 256Mb X2 DDR2 (עובד כדואל סה"כ 512) האוברקלוק היחידי שעשיתי זה לזכרון, מ533MHZ ל600 MHZ, (למרות שלא נראה לי שזה עובד) מישהו יכול לומר לי לאיזה תזמונים אני צריך לשאוף להגיע? ואם צריך לעלות את המתח בשביל זה??? אחרי משחק קצר הגעתי למצב כזה: [attachment deleted by admin - 90 dayss] - 

- 4 תגובות
- 564 צפיות

- 

- 

שלום, רציתי לדעת אם יש בעיה להכניס את ה Thermaltake HardCano II ל Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver כי לפי המדריך שיש פה http://www.pctip.co.il/guides/hardmod.php מראים שהדלת לא נסגרת אבל פה http://www.pctip.co.il/gallery.php סתכלו בגלריה הראשונה ותראו שכן הדלת נסגרת .... אז אני רוצה לדעת אחת ולתמיד אם הם תואמים או לא (תתיחסו לדגם המדויק שלי). תודה - 

- 4 תגובות
- 698 צפיות

- 

- 

כתוב בBIOS שהמעבד שלי על טמפרטורה של 60 מעלות ?? האם זה גבוה מה אני אמור לעשות ??? - 

- 13 תגובות
- 1k צפיות

- 

- 

כלומר החשוב הקולר Ultra-120 eXtreme and TRUE Black 120 יוכל להיות מותקן על תושבת 1366 דרך הגב קיבלתי את הקישור מהיצרן בוא נראה מתי יגיע לארץ לחדי י העין שימו לב המוכר גם נותן שירות Lapping תמורת 19 $ וגם שולח ליישראל http://www.crazypc.com/products/1366-bolt-thru-509602.html - 

- 0 תגובות
- 563 צפיות

- 

- 

אני מחשפ לקנות את ה gatewatch המדובר ואצל הדובים אין אותו הוא צריך להגיע עוד איזה 21 יום מחול מאיפה אני עוד יכול להשיג אותו? (מקווה שזה הפורום הנכון) - 

- 0 תגובות
- 452 צפיות

- 

- 

יש לי כרטיס מסך 8800GT מה הטמרטורה במאמץ במקסימום שאפשר ? - 

- 6 תגובות
- 671 צפיות

- 

- 

אז ככה יש לי הרד דיסק שבור/מקולקל. והייתי רוצה להפעיל אותו שיסתובב ללא חיבור הכבל IDE אבל מה הבעיה כאן, שהוא מפסיק להסתובב אחרי כמה זמן בגלל שהוא לא מקבל סיגנל מהכבל IDE, כי אין אותו אז הייתי רוצה לדעת אם ניתן לחבר אותו ללא כבל IDE ושיסתובב כל הזמן. אולי חיבור איזה תחלופה לפינים שיצור שכאילו יש איזה העברת מידע, או משהו כזה - 

- 11 תגובות
- 962 צפיות

- 

- 

שלום המחשב שלי לא משהו יחסית למחשבים והמשחקים של היום: pentium D 2.8Ghz Nvidia Gefore 7600GS אני משחק משחקים עם גרפיקה מיושנת ואני רוצה שיעבדו יותר חלק עם overclock עשיתי לכרטיס מסך שלי OverClock בעזרת התוכנה nTune מ GPU Memory 400Mhz ל 432Mhz GPU Core (3D) 490Mhz ל 529Mhz אין לי קירור מיוחד לכרטיס מסך ולמעבד.. בדקתי עם Nivida Monitor View את הטמפרטורה של GPU וזה 42-44C אני חושב שזה טוב ומוזר קצת כי אין לי קירור מקצועי, תגידו אתם.... בינתיים שמתי על המחשב קרחומים מהמקפיא ליתר ביטחון אני רוצה לעשות OverClock גם למעבד אבל אני לא יודע איך ועם איזה תוכנה ואם אפשר בלי קירור Thermaltake או משהו תודה - 

- 3 תגובות
- 615 צפיות

- 

- 

שלום לכולם! אני חדש פה, אך נראה לי מקום טוב, אז שמח להכיר את כולם! יש לי הרבה נסיון עם חומרה, אז תרגישו חופשי לזרוק לי מונחים מפוצצים וכאלה... ככה: יש לי Athlone XP 2000 מסידרת הPalomino הידועה בהתחממותה, עם 512 MB של DDR266MHZ על לוח של GIGABYTE. הרד דיסק S-ATA של WD בנפח 80GB עם 8MB זיכרון. קניתי עכשיו שדרוג, ואני יוצר ממחשב אחד 2 מחשבים. השדרוג שקניתי כולל: Abit NF7-SL V2.0 Ahtlon XP Barton 2500+ Mobile G.Skill 1024MB (2x512MB) PC4400 DDR550 LC 2.5-4-4-8 DualChannel Edition הזיכרון הוא הרכיב הכי יקר שקניתי (1650 ש"ח) אך ישמש אותי לכמה שנים טובות אני בטוח:Samsung TCCD (DDR500 Chip) CAS Latency: 2-2-2-5 (PC3200) Speed: DDR 400 MHz (PC3200) CAS Latency: 2.5-4-4-8 (PC4400)… - 

- 20 תגובות
- 1.6k צפיות

- 

- 

יאלה נפרסם גם פה: המערכת מעבד: אינטל פנטיום 4 דגם 630 מהירות 3.0 מתח התחלתי 1.38 זכרון: SPECTEC במהירות 533 התחלתית מתח 1.8 קירור: סטוק סופר פאי התחלתי: 46 שניות די טרנטה, אבל עוד מעט צבא אין לי כוח לשדרג הOC הותחל די חפיף דרך התוכנה של ג'יגבייט (החליפו לי אותו במסגרת אחריות במקום לוח אינטל שלא איפשר לי-לכו תבינו טכנאי מאפיונר תוצאות: מעבד: 3.7ghz זכרון: כמעט 666 צילום תוך כדי, רק 50% למעבד כי כנראה זה מנצל טרד' אחד בלבד, כל התהליכים סגורים חוץ מנחוצים סיום: כמו כן, נתתי מתח 1.45 למעבד, אפשר לראות שקצת הגזמתי אבל לא היה לי כוח\זמן לבדוק יסודי. בערב נסדר הכל דרך הביוס+נראה עוד כמה אני יכול להגיע (לא נתקלתי במסכים כחולים תוך כדי התהליך, אבל כששיחקתי בבי… - 

- 0 תגובות
- 510 צפיות

- 

- 

בוקר טוב לכולם !! אני צריך המלצה ל שני מאווררים 120 ושני מאווררים 140 חשוב שיהיו שקטים למארז המחשב כמו כן המלצה לקירור למעבד Intel i5-3570K רצוי שיהיה נמוך לא רחוק מהמאוורר סטוק שמגיע איתו זה יהיה מושלם... (לא מתוכנן אוברקלוק המטרה היא שקט...) - 

- 5 תגובות
- 996 צפיות

- 

- 

אתמול פירקתי את ה 1800+ שלי המעבד עצמו הוא ירוק 0.13 אני חושב לא בטוח על הליבה רשום Agoia 0225 "9" 91150461286 יש אפשרות לקרוע אותו ב OC ? - 

- 13 תגובות
- 962 צפיות

- 

- 

שלום! יש לי זיכרון כזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5958 של CORSAIR עם תזמונים מקוריים של 4-4-4-12 ותדר של 800 MHZ ואני מנסה לעשות לו אוברקלוק ל-1066 MHZ עם תזמונים של 5-5-5-18 וזה עדיין לא מצליח אני כבר די התיאשתי הווינדוס פשוט לא עולה מה לעשות? תודה! - 

- 4 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

אני מדבר על הדגמים: THERMALTAKE TMG: ND1/2 AT1/2 לכרטיסי מסך. ו - THERMALTAKE TMG: A1, I1, THERMALTAKE MAX ORB, THERMALTAKE V1 למעבדים. - 

- 23 תגובות
- 1.8k צפיות

- 

- 

אני מעוניין לקחת מאורר רגיל פשוט ונחמד (כזה שיש היום בכל ספק ישן ודפוק) ולהפוך אותו למאורר מארז קדמי יפה וצבעוני... שתי שאלות... איך בונים את הדבר הזה? אם למישהו יש מדריך... והשניה... ראיתי בכמה מחשבים בגלריה, שמסביב למאורר הקדמי, יש מאין פלסטיק עגול... מה זה? הרי אם אני מכניס מאורר למארז (אני חותך עגול, אבל בבאמת יש שם מרובע) ולפי איך שזה נראה אצל כמה אנשים, המאורר הוא בכלל עגול (כאילו, הקופסא שלו עגולה) ככה זה?! או שאני פשוט שיכור ??? נדב - 

- 4 תגובות
- 705 צפיות

- 

- 

שלום כלולם! היום אני בא אליכם אם שאלה פשוטה... איזה נגד צריך כדי להביא מאוור 120מ"מ 0.38A ל7 VOLT? - 

- 14 תגובות
- 993 צפיות

- 

- 

אהלן, היום החלטתי לבדוק קצת את הטמפ' במחשב, בסך הכל הרוב נראה תקין.. הנה פירוט מלא: הלוח אם נושק ל50 מעלות (44-47) המעבד 30 מעלות (כל ליבה 40-52) הכרטיס מסך 55 מעלות (במנוחה) הארדיסקים 30-40 מעלות (הסמסונג 30, הWDC 37 והסיגייט 39) המעבד והכ. מסך לא עברו OC מה שהכי מדאיג אותי כרגע זה הטמפ' של הלוח אם שגבוהה מידי לדעתי וגם הסיגייט והWDC שחמים מידי דעתכם? **את המפרט המלא אפשר לראות בצד.. - 

- 3 תגובות
- 722 צפיות

- 

- 

אחים שלי אני צריך עזרה יש לי כרטיס מסך ** והמאוורר שלו מרעיש בצורה בינונית כזאת. ויש לי כמה הצעות שאני רוצה לקנות . Zalman Vga Cooler VF700-Cu Vantec SPECTRUM FAN CARD ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80C-HP מה אתם אומרים? כל שלושת הנ"ל זה אחלה של קירורים שאני לא כל כך בטוח מה הכי טוב? ומה הכי מקרר? אז מה אתם חושבים? מה כדאי ?.......... - 

- 13 תגובות
- 812 צפיות

- 

- 

שלום לכם, רכשתי את המארז Enermax Chakra והוא כולל מאוורר 25cm בפאנדל הצדדי, כאשר אני יכול לקבוע ע"י כפתור את כיוון הסיבוב של המאוורר (לשם הכנסת אוויר או הוצאת אוויר) או לכבות אותו לחלוטין. בתחילה חשבתי להוסיף 2 מאווררים של 12cm - אחד בקידמת המארז לשם הכנסת אוויר ואחד מאחור לשם הוצאת אוויר, כאשר מאוורר ה-25cm ישמש להכנסת אוויר. בסופו של דבר שיניתי את דעתי והחלטתי לרכוש בתחילה רק מאוורר אחד של 12cm שיוציא אוויר ולמקם אותו בחלקו האחורי של המארז, ובהמשך להוסיף מאוורר בקידמת המארז במידה ואזדקק לכך. אשמח לקבל המלצות למאווררי 12cm איכותיים ושקטים שמוציאים אוויר, וכמובן שאשמח לעצות אחרות בנוגע לכמות המאווררים וסוגם (הכנסת/הוצאת אוויר). לגביי תקציב למאוורר בודד - אני מניח שסביב ה-… - 

- 18 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

היי, החלטתי שלא התעללתי בכרטיס שלי מספיק, אבל משום שהוא כבר מתחיל להיות לא יציב בגלל שכנראה חסר לו קצת מתח, הגעתי אליכם לחפש שיטות להעלות את המתח שלו, בלי לצייר עליו בעיפרון כמו מטומטם. התוכנה היחידה שנראה שעובדת גם עם וויסטה וגם עם הכרטיס היא ATI TRAY ROOLS, שנותנת לי את האפשרות להגיע עד למתח של 1.158. כל תוכנה אחרת (כמו AMD GPU CLOCK ו- RIVATUNER) מסרבות להכיר בכרטיס שלי ו\או במערכת ההפעלה. עכשיו, ב-ATT יש אפשרות ליצור פרופיל מתחים מותאם אישית. הבעייה היא כשאני עושה את זה המחשב שלי עושה "גררררררררר" ואז מרסטט. מה שבעצם מביא אותי ל BIOS FLASHING, וישר לוקח אותי צעד אחורה כי למיטב הבנתי הדבר היחיד שזה עושה הוא להוריד את מגבלת השעונים מ-CCC, מה שלא כ"כ מפריע לי, אלא מגבלת … - 

- 9 תגובות
- 709 צפיות

- 

- 

האם אני יכול להגיע למקס שהיגיעו אם הזכרנות האלו כמו פה באתר אם הלוח שלי[asus a8ne] בדקתי יש הגבלה של עד 3v לזכרונות http://hwzone.co.il/reviews/kingmax_and_ocz/ האם זה משנה שאני הגעתי למקס של המעבד שלי שזה 2.6ghz האם אני יכול להגיע רחוק יותר? אם הkingmax ? תודה מראש - 

- 9 תגובות
- 530 צפיות

- 

- 

בעיקרון השאלות זה לידע ובנתיים לא כדי לעשות.. מה הגבול בOC זה רק לפי החום? מה המעבד הטוב ביותר לOC? ובדרך כלל בכמה אנשים מעלים את המהירות? - 

- 2 תגובות
- 526 צפיות

-