עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by EagleX,

היי, 1. אני משתמש בקירור הזה ובמאורר סטוק שלו כבר מספר חודשים. די מהתחלה הרגשתי שמשהו ברעש שלו מפריע לי (אני רגיש, מאוד), ולאחרונה זה נהיה ממש מציק. קראתי קצת השוואות ודיונים בפורומים שונים, וראיתי הרבה המלצות על הNF-F12 של Noctua, בעיקר בשילוב ה212. האם יש סיבה לא ללכת עליו? (מעבר למחיר היחסית גבוה). 2. גם המאורר האחורי בCM Storm Trooper (140ממ) מפיק רעשי תקתוק לא ברורים. ניסיתי לחזק את כל הברגים במידה שווה, לבדוק שהוא מאובטח, ולא מצאתי שום סיבה שהוא יפיק את הרעשים האלה, מלבד בעיה אחרת שכנראה מעל לרמתי. האם יש לכם המלצה למאורר 140 אחר שניתן להשתמש בו? חשוב מאוד השקט. לצורך העניין, לפי האתר של CM, הוא מפיק 19db ב1200RPM. גם במקרה הזה עברתי על השוואות, אבל לא הצלחתי להגיע…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by nimrodim,

ברצוני לקרר את ה MOSFETS ורציתי לדעת האם משהו עושה זאת. הצעות מהיכן להשיג\איך להכין את HEATSINKS הקטנים במיוחד ל - MOSFETS - יתקבלו בברכה.

• 3 תגובות
    • 458 צפיות
  3. Started by teddy85,

תראו את זה http://www.formulapc.net/modules/xoopsgallery/cache/albums/album08/Ceb_001.sized.jpg ממש אהבתי את הרעיון להפוך את הלוח חוץ מזה יש חנות בארץ שמוכרת את הדבר הזה?

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  4. Started by Shayvert,

שלום לכולם לפני כשנה קניתי מחשב עם המעבד הנ"ל בערך לפני חצי שנה התחלתי למדוד את טמפרטורת המעבד, הטמפרטורה עומדת על 51C (בהרצה של הרבה תוכנות וגם בהרצה חלשה של המחשב האם יש טעם לקרר אותו? ואם כן - איך? אין הגבלת תקציב בגדול תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by t-macc,

האלן יש לי 7600 GT קרור פאסיבי. ליבה סטוק 560 זכרונות 700 העלתי לכל אחד מהם 35 שאני מעלה ב 40 הרצתי בדיקה במארק והציון ירד,שמתי לב שם לתקיעה של כמה שניות. אם אני יעלה קצת את תדר ה PCI E זה יעזור ? תודה

• 3 תגובות
    • 451 צפיות
  6. Started by nzxt,

יש לי עכשיו את המעבד הנל והטמפ הממוצעת שלו במנוחה נע בין 50-60 מעלות שזה הרבה אני חושב במאמץ הוא עובר את ה80 בכיף הקירור שלי הוא סטוק של אינטל ..... מארז מאוורר מאוד 3 מאווררים המארז של אנטק מה הבעיה יכולה להיות? משחה טרמית או הקירור עצמו תודה

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  7. Started by redead,

התקנתי אותו לפני כמה רגעים ואני חייב להודות שההדרכה שבאה איתו פשוט חרא :-) בכל מקרה אחרי כל ההסתבכויות נשארתי עם השאלה באיזה צד הייתי צריך להתקין את המאורר ולאיזה כיוון שיזרום אוויר? כרגע המאורר מותקן בצד של הדופן החיצונית ( שם קיים 2 מאוררים גדולים שמכניסים אוויר) ומכניס אוויר לכיוון האיטסינק.. האם בסדר או לשנות משהו?

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  8. Started by igorks,

יש לי לוח של Gigabyte מדגם GA-7VT600 מישהו יודע איפה ניתן למצוא את הPLL שלו? ועוד שאלה האם ניתן להריץ עליו OC סביר? המעבד הוא AMD Athlon 2500+ Barton ו512MB זכרון DDR אה והקירור הוא TT-volcano 11+

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  9. Started by d.c.n,

שלום, רציתי לדעת עם הסירקולציה של הכונן שלי תקינה הכנסת אוויר והוצאת אוויר ועם יש לתקן או להוסיף משהו בכונן... העלאתי תמונה על מנת להמחיש לכם: *קובץ מצורף וגם הייתי רוצה שתמליצו לי על קירור למעבד AMD 965 עד 200 ש"ח(להשתמש בכל התקציב) שלא יהיה רועש כמובן במאמץ כמו הסטוק קירור שמקבלים ביחד עם המעבד. תודה ושבוע טוב [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  10. E6400 מאורר אינטל מקורי GA-965p-S3 האם לשדרג ביוס לזה של DS3? כרגע הביוס F7 השאלה היא האם להוריד את הF9 LD 512x2 ,800mhz power color x1950 pro extrme 256mb WD 250 GB sata2 wd 80 gb ide HEC 6AR6 EZCOOL ps-800 מודולרי 450W. זהו בעיקרון...לא עשיתי אוברקלוק בחיים שלי...ובגלל המערכת החדשה החלטתי שכדאי להתחיל... מיותר לציין שקראתי את המדריך באתר והשאיפה שלי זה לעשות אוברקלוק לכל הרכיבים,כ.מסך,מעבד,וזכרון.. אם תוכלו לסייע באיך להתחיל אני אשמח

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  11. אהלן, מעוניין לאוורר ארונית שמכילה ps5, nas server ורסיבר קולנוע ביתי. חשבתי להשתמש ב noctua redux 1300 120mm בגלל עוצמת הרעש הנמוכה ואפקטיביות הגבוהה. להשתמש במאוורר אחד שיזרוק אוויר ושני שיוציא את האוויר החם, לחבר את כולם עם מתאם 4 פינים ל usb ולחבר אותם עם usb hub שמתחבר ישירות לחשמל. מה אתם אומרים ? האם זה אומר שהמאווררים תמיד יעבדו ב 100% ? האם אתם מכירים מכשיר שיכול לתת לי ביקורת על טמפרטורה ? (עם צג או דרך אפליקציה) תודה לירן

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by YOU123,

יש לי AMD 3500 כרטיס מסך 6800 XFX וזיכרונות A-DATA יש אפשרות לOC קטן ? תודה

13. מחפש 2 מאוררים שקטים במיוחד....כל מאורר יקרר 3 HD. רציתי קצת דעות על ההספק המינימלי ב CFM הנדרש לקרר את ההרדיסקים -7400 RPM מסוג SATA & PATA. אין צורך בהמלצות על חברות מאוררים.

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  14. Started by avner_s,

טוב המחשב שלי הוא amd 64 3000 754 לוח אם k8ns אבל הזיכרון שלי הוא מיקרון pc 3200 cas 3 אני יודע שגם הלוחות של גיגהביט לא טובים במיוחד לאוברקלוק האם כדי לעשות ???

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  15. Started by Guarding angel,

היי קניתי את המעבד הנ"ל והרכבתי אותו היום על הלוח מסוג Gigabyte GA-MA69G-S3H עם ביוס F6 מעודכן. אינני יכול להעלות מתחים למעבד ולכן אינני יכול לעשות C@ כמו שצריך,נוספה לי שם אופציה שאינני יודע מה טיבה (עוד אופצית C@?) אשמח אם תוכלו לעזור לי להוציא משהו מחיית המחמד הזאת עידכון: עדכנתי לF7 ולא עזר כלל. http://img24.imageshack.us/img24/1796/cpuid.png http://img520.imageshack.us/img520/1640/dsc02542.jpg http://img98.imageshack.us/img98/8975/dsc02545.jpg http://img25.imageshack.us/img25/9949/dsc02546x.jpg

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  16. Started by FatCat,

הלכתי לחנות אלקטרוניקה והתכוננתי לקנות את החלקים שצירך כדי לבנות מערכת לשליטה במאווררים. אחד החלקים הוא: חמישה מפסקים תלת מצביים (on/off/on) עם שלוש רגליים. המוכר בחנות אמר לי שהמפסק הזה לא טוב ושבעזרתו אפשר רק לבחור בין לכבות/להדליק את המאוורר (דבר קצת לא הגיוני כי קוראים לזה מפסק תלת מצבי!) אז קניתי לפי מה שהוא אמר לי פוטנציומטר ושאלתי היא: ברור שהפוטנציומטר יוכל לשלוט בעוצמת הזרם המגיעה למאוורר אבל האם הוא גם יוכל לגרום ל led בעל שני הצבעים להחליף צבעים? ועוד משהו: רשום במדריך שצריך מחברי מולקס זכר ומחבר מולקס נקבה הוא לא ממש ידע על מה אני מדבר ונתן לי את זה: http://planet.nana.co.il/g0tpr0b/1/bah.jpg מישהו יודע איך זה מתחבר לספק?... ועוד דבר אחד,מישהו בנה כבר את המער…

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  17. Started by SpLiNtEr,

היי. אז ככה, המארז שלי נשמע כמו טרקטור (אמנם הוא מכיל 2 מאווררים,אבל...) אני זקוק להמלצה של 2 מאווררי 80,שהם שקטים,אבל גם יעילים בדחיפת אוויר. שלי עם הזמן מתחילים להיחלש,ושימון רק מאריך את חייהם בכמה שעות. אני לא כל כך מנוסה בתכונות שלהם,ובבחירתם,ולכן מבקש את עצתכם בבחירה. (לא משנה לי עם לדים,או בלי לדים). MuTaTiOn.

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  18. שלום לכל תותחי הקירור. השאלה שלי היא די פשוטה איזה גוף קירור למעבד מומלץ כאשר קונים מעבד TRAY שאינו מיועד לOC.

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  19. יש לי ספק ישן שנשרף אבל המאוורר שלו תקין אני רוצה לחבר אותו בתוך המארז כך שהוא יהייה מכוון ל כ.מסך שיקרר לי בעיקר את הזכרונות. אין לי מושג איך לשות את זה מחכה לעזרה מכם. תודה.

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  20. שלום. הנה תמונה: האם הסלוטים הפתוחים הם בעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  21. Started by Dikla Danino,

הי כולם, חדשים כאן ולא ממש מבינים בתחום.. המחשב (נייד, THINKPAD W520, I7, QUADRO 2000, ראה כבר כמה שנים) מודיע על FAN ERROR וכבה. פתחנו, ניקינו, משחה טרמית ולא עזר. האם כדאי להחליף מאוורר? אם כן - איפה אפשר לקנות כזה? באי.ביי כדאי? נשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום, ברשותי מארז של CM Storm Stryker ורציתי לדעת מהי זרימת האוויר האופטימלית. למעלה יש רדיאטור ואליו מחוברים 2 מאוררים שמוציאים את האוויר החוצה. בנוסף מאורר 140mm שמוציא גם הוא את האוויר. 2 מאוורים שמכניסים אוויר לכלוב של הדיסקים הקשיחים ועוד 2 מאוררים בתחתית המארז שמכניסים אוויר. האם הייתם משנים משהו?

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  23. Started by danikingh,

יש לי שאלה תמליצו לי קירור מים טוב בישראל כי אני צריך ושלא יהיה aquagate max

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  24. Started by eladbu,

שלום לכולם! אני מעוניין להחליף את הקירור המקורי של ה ר9800פרו של 3DCLUB רציתי לדעת מה הם האפשרויות! וכמה זה יעלה לי ?

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  25. Started by ariel-ro,

שלום אני מעוניין לעשות OC למעבד שלי AMD ATHLON 64 3200+ VENICE יש לי כמה שאלות ובקשות... 1. לכמה כדי לעלות את המהירות שלו? כדי שיעבוד טוב? 2. האם צריך לשים קירור מיוחד או להשאר עם הרגיל? (arctic cooling silencer 64) 3. מישהו יכול לתת לי מספר מדריכים איך לעשות OC כי זה פעם ראשונה שלי. ואם צריך לדעת אז המפרט הוא ספק: Antec smart power 450w לוח אם:DFI LANPARTY UT nF4 ULTRA-D מארז: cooler muster centurion 5 זכרונות: OCZ 1024MB 400MHZ כרטיס מסך:leadrek 680gs pci-e 256MB תודה מראש אריאל [br]פורסם בתאריך: 21.10.2007 בשעה 15:14:17 מישהו יכול לעזור בבקשה? זה חשוב לי!! תודה אריאל

• 3 תגובות
    • 517 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.