עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני פשוט רואה כל מיני הודעות ואנשים רושימים : אם אתה אוברקלוקר קח 333Mhz אם לא קח 266.... ???

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  2. כל כמה זמן צריך להחליף את הקירור הזה, כאילו כל כמה זמן צריך להחליף את הגז? הלינק: http://www.ocshoot.no/vc2.htm

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  3. Started by hardtwiker,

יש לי לוח אם asus P4T-M ועליו יושב אינטל פנטיום 4 1.5 ג'גהרץ. עד כאן הכל טוב ויפה עד שאני מנסה לעשות אוברקלוק. אני נכנס לביוס ובמקום שהמצבת של ה-1500 תהיה מסומנת בשחור- ז"א שאפשר לשנות את מהירות השעון, זה מסומן לי באפור- ז"א שאי אפשר לשנות את מהירות השעון. חבר שלי שבא לבדוק את המחשב אמר שצריך להיות איזשהו ג'אמפר על הלוח אם שיעשה unlock למהירות השעון. אולם, מעיון במדריך ההפעלה של הלוח אם לא מצאנו שום דבר כזה. ניסינו הכל ועדיין האפשרות לשינוי מהירות המעבד נותרה נעולה. אני אובד עצות.... מה אפשר לעשות כדי שאוכל לעשות אוברקלוק למעבד? תודה לעוזרים ד"א, אם אתם תמצאו משהו שלא מצאתי הנה לינק ללוח האם באתר של אסוס http://www.asus.com.tw/mb/socket423/p4t-m/overview.htm#

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  4. Started by dor31,

מישהוא יכול לעור לי איך אני מוריד את המאוורר שעל ה הגי פורס של אסוס כי ניסיתי להוציא את הפין אבל הוא כל הזמן בורח לי

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  5. Started by dorish,

שלום אני חדש פה יש לי מעבד amd 750 ואני רוצה לעלות את המהירות שלו. הט"פ שלו עכשיו 39 מעלות את כמה מעלות הוא יכול להגיע ואיך אני מעלה את המהירות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  6. Started by Evil_Mind,

יש לי את גוף הקירור הנ"ל... מעבד 2100+ ואני לא כ"כ מרוצה ממנו...הטמפ' הממוצעת שלי היא בסביבות 48-52 במאמץ ומנוחה לסירוגין... כאשר שלושת הSF2 נמצאים על המהירות הנמוכה ביותר. כאשר הם על מהירות הגבוהה ביותר הטמפ נעות סביב ה 45-42 אבל זה רעש נוראיייייייי!!! (טמפ' החדר היא בערך 30 מעלות...) SF אחד נמצא בחלק האחורי של המארז, אחד בדלת (מארז אנרמקס ,זה עם החלון-פרח והנורות מחליפות צבעים...CS משהו..) ואחד בקדמת המארז שתליתי אותו על הסלוטים הנמוכים של ההארדיסק באלכסון כך שיעיף את האוויר לכיוון הכרטיסים שמולו והארדיסק שמעליו. חשבתי על לקנות "ממיר" למאוורר של ההיטסינק ולשים במקום הסטוק פאן אחד מה-SF2 שלי ...זה אמור לשפר את הטפ' בהרבה...לא? אפשרות נוספת היא להפטר ממנו...(מישהו מעו…

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  7. Started by sub_man,

ראיתי את המדריך למכונה ורציתי לבנות אחת אבל החומרים יקרים מידי אש אלה לי אליכם יש לי פליסטשין ורציתי לדעת אם אני מכין את העץ ואת הפליסטישן והכל איך אני יעשה שהוא יעבוד על אותו עיקרון כמו של המחשב כי טלויזיה אני מחבר לזה יותר נכון חייב אז זה לא בעיה ושלטים במקום ג'וייסטיקים רק הקטע של העבודה של זה זה הבעיה שלי

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  8. http://www.thermaltake.com/products/dcfan/xblower.htm שווה??? אני מתכוון לשים את זה כמו שהם ממליצים אחד על המעבד במקום הווקנו 9 קול מוד שלי ואחד מכניס אוויר מאחורה....

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  9. Started by danik,

מה טמפרטורת העבודה האידיאלית של מעבד AMD1100 בלי OC בנתיים ומהיא טמפרטורת העבודה של הלוח ?

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  10. התקנתי את התוכנה ועכשיו היא עובדת.. עכשיו יש למעלה את הקטגורייה cpu time 1 % אני רק רוצה לדעת אם המספרים שמשתנים שם כל הזמן זה הטמפ' של המעבד שלי ??? אני תוהה בגלל שמידי פעם הטמפ' כביכול היתה שם 20 ואפילו 12.2 !! בגלל זה אני מבולבל.. בתודה מראש בנצי D: הנה תמונה של מה שאני מתכוון אם לא הבנתם (סליחה מראש אם אתמונה גדולה מדי...) :

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  11. Started by lamborghini,

אני באוברקלוק והפריים נותנת לי שגיאה אחרי כמה דקות ... אבל hotcpu בבדיקה מקיפה של 6 שעות פעלה בלי שום בעייה ושום שגיאה.. וגם toast רצה איזה 7-8 שעות בלי שום בעיות.. וגם עוד איזה תוכנה cpu stability test רצה כמה שעות בלי בעייה.. רק פריים עושה לי בעיות ואני לא יודע למה.. אפילו הורדתי את הזיכרונות מ 400 ל 320 על cas 3.0 ועדיין הפריים לא מצליחה.. תודה..

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  12. Started by 1nstall,

היי מישהו יודע איפה אפשר להוריד את 3D2003 תודה מראש לעוזרים INSTALL

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  13. Started by ranyr,

יש לי מאורר וואנטק אירו פלו שלא משנה כמה אני מוריד לו את הrpm הרעש שלו לא יורד עד שהוא מפסיק להיסתובב... מנסיון... אפשר להשתיק את הטורנדו??? עם fan mate ודומיו

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  14. Started by danieln9,

שלום רציתי לדעת אם הCNPS7000A-Cu מתאים ללוח A7N8X DELUXE יש דף אבל לא הבנתי מה כתוב שם.

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  15. Started by Psychopath,

I was asked to report on how well this CPU cooling works, since I bought it.. Well, it's great.. considering I really bad thermal grease, i work at 35c, and the AMd stock fan got me as low as 45c, so i'm please that's all

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  16. יש לי מחשב AMD 1000 Mhz עם כרטיס מסך GE FORCE 4 128 DDR MX ואני רוצה להתקין אוברקלוק ואני לא יודע איך להשתמש בתוכנה שהורדתי מהאתר הזה ואני לא רוצה לחטט שאני לא ידפוק תכטיס מסך....בבקשה תעזרו לי!!

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  17. Started by GamesFreak,

היי! אני צריך לינק לכרטיס זכרון טוב 256MB DDRAM - לא 400mhz! והלינק צריך להיות מהאתר PCHardware. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  18. כרגע החוטים של הספק שלי עטופים באיזולירבנד ונראים בכלל לא רע. אני ראיתי שהצינורות בד המוכנים עולים גרושים, השאלה איפה בארץ יש את זה אם בכלל. אם מישהו מכיר תחליף טוב (יפה) למה שמוכרים אני אשמח לדעת. האם Heat-Shrink טוב או שהוא יתכווצ לי באמצע ואני אתקע? שאלה שנייה זה כבלים מעוגלים של IDE ו FDD שאצלי עטופים בצינור שקוף חתוך לספירלה. הבעיה שזה נראה קצת (מאוד) מכוער ורציתי הצעות לדברים אחרים שאפשר לשים על זה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  19. Started by FARKASH7,

איזה קירור אתם ממליצים ובקשר לחיבור של מאוורר של מעבד חשבתי על זה אבל אין לי כוח להתחיל להתעסק אם לקדוח חורים והתאמות אז בבקשה מוצר מוגמר בלבד. חשבתי על הקירור של טיטאן קראתי עליו כמה ביקורות והוא נראה טוב. לכרטיס FX5200

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  20. Started by porsche911,

איך אני יכול לבדוק את טמפ המעבד?

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  21. Started by ben-bassat,

שלום לכולם ! אני מנסה לעשות אוברקלוק לגרוטאה שלי אבל אני לא מצליח אני נכנס לביוס ל cpu plug & play ורשום לי שם cpu speed :450mhz (100*4.5 אבל אני לא יכול לשנות כלום. ב manual כתות שאפשר לעשות אוברקלוק אבל בביוס של ה manual יש עוד שתי אפשרויות שלי אין: 1) cpu ratio 2) cpu frequency הלוח שלי הוא ms 6163 ATX BX13 chipset intel24443BX/PIIX4E bios v 4.51 PG plug & play 1.00 נ.ב הלוח שלי ver:1 מה אני עושה ? תודה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 470 צפיות
  22. Started by The MHz,

מה החסרונות שזה יכול לעשות? זה יכול להרוס תמחשב? לאילו חלקים אפשר לעשות אוברקלוקינג? יש לי P4 2000 MHz 320 DDR Ge Force FX 2500 128 DDR למה אני יכול לעשות אוברקלוקינג? מה אני צריך בשביל זה ואיך עושים את זה ??? תודה!

• 3 תגובות
    • 463 צפיות
  23. Started by Psychopath,

Ok i helped a friend build a computer, and we used this CPU cooling: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_486&products_id=2031 and this case: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402&products_id=2681 only one 120mm fan int he back of it and a slot for one in the front..b ut he didn't buy a front fan on the first boot, the CPU's temp was 15 degrees, and it slowly rised to around 18.. that's when i closed the bios menu.. and i havn't checked whatt he temp was later on but is that normal for a first boot or did he just get himself really amazing cooling?

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  24. Started by shlomo_l,

עם איזה תוכנה עדיף? כי לפי מה שהבנתי הכי טוב זה עם צריבת ביוס שאני לא יודע איך עושים ואם מישהו יכול להסביר לי איך? בבקשה ותודה!

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  25. אני מתלבט אם לקחת את 2 OCZ 3500 Platinum או לקחת את ה- OCZ 2X256 4000 EL Optimized Dual Channel Kit... הבנתי שאת ה-PLATINUM אני יוכל להריץ תוך שימוש ב- 5:4... וע"י כך להגיע לאוברקלוק טוב (מעבד - 2.4C) עם תזמונים נמוכים.. בשאלה אם יותר טוב לקחת באותו מחיר את ה- PC4000 ולהריץ אותם 1:1 עם המעבד אבל בתזמונים נמוכים יותר.. בבקשה עזרה כי אני חייב לסיים עם המפרט שלי עוד היום..

• 3 תגובות
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.