עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ORrrr,

ראשית אני לא יודע באיזה נושא לשים אז תשים את זה בנושא מתאים מנהלים. שנית, sisoft sandra: ה Burn-in-wizard, צריך להזהר או משהו כי כתובות שם הזהרות אני לאי ודע אם זה בטוח. תודה.

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  2. Started by Nastradamus,

אז ככה: חבר שלי סוף סוף הסכים לעשות אוברקלוק יש לו אינטל פ4 1.8A אני רוצה להעלות ת FBS ל 133 ובכך לעשות אוברקלוק חמוד אני מחפס תוכנות לבדיקת יציבות מערכת לאחר האוברקלוק יש המלצות ? וגם מאיפו אני מוריד אותם ..

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  3. Started by Athlon-WINGS,

אני מתכוון להחליף את המאוורר הישן שלי והמרעיש הזה מה AMD Athlon 1200. אני צריך המלצה על מאורר הכי שקט, והכי מקרר ל 1200 מגה הרץ...

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  4. Started by gil1908,

האם יש בעיה לשים AX7 על לוח KT3 של MSI? שמעתי שקצת חסר שם מקום.

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  5. Started by Killer-Storm,

החלטתי לאחר קריאה מעמיקה, דיונים רבים. זה ההיטסינק שאני רוצה(!) אבל מתי הוא יגיע ואיפה אוכל להשיגו במחיר טוב ?

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  6. Started by Wolf-Net,

שלום לכולם רציתי לדעת מהו בעצם OC ואיך ומה עושים בו ומה משפרים? קניתי מחפש חדש לפי שבוע עם מארז פיצוץ של 400w המארז קל ומתקרר מהר בתוכו יש מאוור שכולל במארז ובנוסף אני שמתי מאוור שיוציא את האוויר החם החוצה, אני מתכוון לבנות דלת שקופה מפלסיק ולעשות חור של 120 אינץ של מאוור ענק ואכזרי של חברות חשמל שמקררים את הלוחות שלהם שהבאתי במיוחד שיזרים אוויר קר לתוך המארז. מה דעתכם? והאם הוספה של מאוורים לתוך הלוח אם והספק יכולים לגרום לנזק ? רציתי לדעת איפה אפשר להכנס להגרלה של המוד?, כי אני מתכוון לעשות עיצוב חדשני למארז עם ציור של חיות או בנות כוסיות עליו והיכן אפשר לשלוח את התמונות של המוד. 8) בתודה רבה זאביק :AR15:

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  7. Started by X - DreaM,

שלום לכולם...... אני רוצה לבנות ice-cube למחשב הישן שלי שעבר כבר התעללות........והרבה :AR15: מישהו יכול לתת לי לינק למדריך או הסבר? יש לי את כל הכלים והחומרים הנה לינק למוד הראשון שלי שמאז נוספו עוד המון שינויים(זה מלפני חצי שנה כמעט....התמונות) הוספתי תאורה כחולה, גרילים, ובניתי פאן קונטרולר הרבה יותר יפה וטוב...... http://planet.nana.co.il/desghq המארז הזה ישן ואני רוצה לבנות משהו אחר......אייס -קיוב...למי שיש לינק למדריך שירשום!!!!

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  8. Started by THL,

מה דעתכם על הזלמן החדש? (ל-XP1800) מישהו מכיר אותו? ZM6548BC-Gold

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  9. Started by ScreameR,

אני מעוניין לקעקע את החלון שלי עם הסמל של חזרד. רק איפה אפשר לקנות? באיזור צפון תל-אביב עדיף

10. קיבלתי היום וולקנו 7 + החשמל של הוולקנו מאוד מוזר ולא ברור לי יש שלוש שקעים, אחד גדול לבן שיש לו רק אדום ושחור ואחד קטן שמתחבר ללוח אם שיש לו רק חוט צהוב ועוד אחד שיוצא מהמאוורר וגם אמור להתחבר ללוח אם, ולא יוצא מהמפסק מהירויות כמו הקודמים. למה הם משמשים?

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  11. Started by Jook,

ביום רביעי אני טס ללונדון, עכשיו יש לי הזדמנות לקנות מאווררים שאני מתכנן לפרויקט שלי ביותר זול. עכשיו אני צריך משהו שיקרר כמה שיותר וירעיש כמה שפחות. לפי הבנתי פנופלו הם פתרון מצויין. עכשיו אין לי מושג איפה להתחיל לחפש בלונדון, באלותיי הן: איזה מאווררים לקנות ? יש שם עוד משהו ששווה לקנות מבחינת המחיר (אני מדבר רק על רכיבים למודינג לא חומרה) ? איפה לקנות ? למישהו יש אתר שחנותו ממוקמת בלונדון ? כתובת בבקשה... תודה לכולם.

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  12. Started by X - DreaM,

הארדיסק של המחשב הישן שלי כל איזה יום-יומיים היה מתנתק סתם כשהמחשב עבד אז רציתי לנתק אותו והוצאתי את החיבור של החשמל עם החיבור חשמל של הארדיסק!!!!!!!! ועכשיו אני לא יכול להפעיל את המחשב........... (זה לא שאני לא יודע להוציא חיבורים של חשמל - ההלחמות היו שבורות ובגלל זה ההרדיסק התנתק כל הזמן) איפה אפשר לקנות חיבורים כאלה, זכר ונקבה כדי שאני יוכל לחבר את ההרדיסק וגם כמה לדים?

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  13. Started by BA,

שלום, קבלתי מחשב ישן... פנטיום 2 mmx 350mhz אני רוצה קצט להשתעשע איתו, ולכן רציתי לשאול עד איזה מהירות אפשר להגיע איתו אחרי אוברקלוקינג? ועוד שאלה, איך אני יכול לעשות לו את האוברקלוקינג, דרך הBIOS אין אפשרות כזו.

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  14. Started by ScOrPiOn-m1,

אני זקוק לעזרה ( חומר על אוברקלוקינג למעבד אינטל ) אני אומנם קראתי הרבה איך לעשות אוברקלוקינג ל AMD (מעבד) אבל לא ממש הבנתי איך אני עושה אוברקלוקיגנ לאינטל שמעתי שצריך לקצר את הרגליים או משהוא אבל לא ממש הבנתי בדיוק למה התכוונו אודה למי שיוכל לתת לי הכוונה לקישור עם הסבר או מדריך אבל בבקשה אם אפשר אז לא באנגלית ??? אז תודה רבה למי שיעזור לי ... כי זה מאוד חשוב לי יש לי אינטל פטנטיום 700 ומשהוא והוא עובד ממש חרא ולא אכפת לי לקנות צלעות קירור חזקות אבל לא לקנות מחשב חדש אני רוצה קצת להמהיר אותו כי הוא עובד לי חרא ... יש תמורה גדולה לעוזרים ... תודה ScOrPiOn-m1 צרו קשר כאן או באיימיל a_shvarz@hotmail.com

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  15. Started by montigo,

אני קונה בקרוב את הלוח אם הבא: Gigabyte GA-8IEXP [לינק לספציפיקציות] אני מעוניין לקנות 512 מגה בייט של זיכרון, וכמו כן מעבד של 2 ג'יגהרץ לערך. כמו כן אני מעוניין לעשות אוברקלוקינג, לא כבר במיוחד, כי השקט הוא הערך העליון, רק אובקלוקינג שיאפשר לי לעבוד עם מאווררים שקטים. לפי הספציפיקציות, הלוח (הצ'יפסט) תומך רק ב-DDR266, האם אני יכול לקנות DDR333 ולהריץ אותו נגיד ב-300 מה"צ וזה עדיין יפעל? מה לגבי תיזמוני CAS וכו', אני לא מבין בזה, האם זה משמעותי? מלבד זאת, האם כדאי להשקיע במעבד מסוג A עם 400 מה"צ באס, או B עם 533 מה"צ באס? האם זה נכון ש-P4 1.8A זהה כמעט ל-P4 2.2B, רק שלשני עשו Overclocking?

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  16. כרגע ההיטסינק של המעבד שלי הוא GlobalWin CAK II 38 (המאוורר הוא דלתא). ולצערי נדפק לי החוט של החיבור של המאוורר לספק + ניטור הסיבובים, אז נאלצתי לחבר את המאוורר ללוח אם... :-[ אני יודע שהדלתא דורשת 1 ומשהו אמפר וזה לא ממש בריא ללוח אם (בלשון המעטה)... :-\ זה מחובר ככה כבר איזה חודשיים - שלוש :-[, ורציתי לדעת אם אני ח-י-י-ב במיידי ללכת להשיג לי מתאם לחיבור לספק ???, או שאני יכול לחכות אם זה איזה חודש עד הקנייה הגדולה של המאווררים (והציוד) שאני מתכנן ? דרך אגב, יש לי מעביר רגיל מ 4 פינים ל 3, אבל הלוח מצפצף לי אם הוא לא מזהה את המאוורר של המעבד מחובר אליו...

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  17. Started by pro,

האם יש חברה שמתעסקת רק אם מארזים והאם אפשר לתת לי תמונות של מארזים ומחיר תודה רבה רבה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  18. דיברתי אם Bug2000 בקשר ללוח שלי והוא אמר לי שיש לאחיו בדיוק אותו אחד ועליו יש חיישני חום ...... איך אני יכול לבדוק אם יש לי ??? (אני לא יכול אם תוכנות למדידת חום כי אני צריך לעדכן קודם את הביוס) אבל בכל זאת איך אני בודק ??? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Ben-Dor,

אני טיפוס של שקט אני צריך משהו שלא עושה הרבה רעש אני פשוט שומע הרבה שירים וסרטים אז רציתי בבקשה המלצה על כמה מאוררים לא רועשים ועד כמה זה נחשב לא רועש? כמה Db?

20. Started by idanpc,

איך עושים UNLOCKED לXP1600 אבל רק מי שיודע שיעזור לי והאים זה מסוכן

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  21. Started by idanpc,

הטמפרטורה הבאה נורמלית ל7VRXP: 47 ללא מעמץ 53 במעמץ

22. Started by ybe,

המחשב שלי (מפרט למטה החתימה) בעומס מלא וללא מזגן מתחמם באופן הבא: כרטיס מסך כ-70 מעלות מעבד כ-60 מעלות לוח אם כ-50 מעלות יש לי 2 מאווררים סטנדרטיים במארז, מה דעתכם יש לי במחשב בעית טמפרטורה?

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  23. לא מצליך לעבור את 148MHZ לעלות את המטח של הזיכרון הוא נימצא כבר ב-2.85 ויש לי זכרון PC 2100 512MB=2*256MB ועוד שאלה איך עושים MOD ללוח אם?

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  24. Started by yoav9,

אהה, איזה כיף לרשום את השורות האלו :smoke: אז ככה, בראש ובראשונה אני רוצה לציין את פרוייקט ה"הפיכת המחשב מ-מחשב, ל-למחשב/מפיץ ריח... בקיצור לאחר חיבור המפיץ ריח בעזרת אזיקונים למארץ מופץ לי ריח לבנדר נעים בכל החדר מהמאוורר העליון... OWnz מודינג הבא, לאחר שקראתי פה שאם המארז גדול אז גם אם שמים מאוורר בתיקרה יש סיכוי גדול שהוא לא יקח את כל האוויר החם כי למרות שאוויר חם עולה למעלה יכול להיות שחלק גדול ממנו נשאר באמצע המארז כי אין מה שיביא לו "תנופה" (כמו 120 מ"מ בתחתית המארז), אז לי אין 120 מ"מ, אבל כן יש לי 80 מ"מ של זיגזאג מצויין עם 39 cfm... מספיק טוב :-\ בקיצור עם מעט מודינג של נוודים (קשירת חוטים למארז ולמאוורר) מיקמתי אותו מעל הכרטיס מסך ומתחת למעבד באוויר (כמו טום …

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  25. Started by rani123,

Compucase Super Midi Tower CI 6919 Black האם המארז הזה יכול להספיק למרות שזה 300 וואט? כי רשום שהוא מאושר על ידי א.מ.ד.... פשוט הוא זול יחסית

• 3 תגובות
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.