אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי בעיה עם אוברקלוקינג לוח ABIT NF7 S 2.0 מעבד וקירור של TT VOLCANO 7 athlon xp 1800+ tbred B על הביוס של הלוח אם שמתי את ה D26 MANTARAYS XT + עשיתי את המוד L12 למעבד להעביר אותו לבאס 166 זיכרון 3200 twinmos twister 512 cl 2 עכשיו ככה לא משנה מה אני עושה אני לא מסוגל לתת ל FSB יותר מ 200 מגה הרץ יש לציין ששיחקתי עם התיזמונים וירדתי איתם ל 11 4 4 3 ועדיין לא עוזר המתח למעבד עומד על 1.975 כל עזרה תתקבל בברכה זה המצב כרגע דו"ח של CPUZ המעבד עצמו במכפלה של 12X200 ומגיע במנוחה ל 53 מעלות ו64 במאמץ Name AMD Athlon XP Code Name Thoroughbred Specification AMD Athlon Family / Model / Stepping 6 8 1 Extended Family / Model 7 8 Package Socket A Core Stepping B0 Tech…
-
- 8 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני מדבר על האקסטרים וולקנו של טרמלטייק (גירסה 12) האם יש מאוורר עם אותם ביצועים בפחות רעש? אני אמור לישון לידו איפה אני יכול למצוא את הגוף קירור samurai שמדברים עליו בביקרות באתר?
-
- 11 תגובות
- 602 צפיות
-
-
תראו עד אתמול המחשב שלי היה בטמפרטורות מאוד גבוהות לפני עשר דקות פתחתי תמארז שלי אחרי שנתיים שלא פתחתי אותו ופשוט ניקיתי תמארז ואת הפאן עכשיו אני השארתי תמארז שלי פתוח עשר דקות ופתחתי תמחשב והוספתי לזה מאוורר חיצוני משלי הוא במרחק עשר סניטמטר מהמארז מהחלק הפתוח עכשיו פתחתי תתוכנה Everest Home Edition וצילמתי תמונת מסך של הטמפרטורות שלי אני רוצה שתגידו לי האם הטמפרטורות הם בקנה מידה נכון ואם הם לא בקנה מידה נכון מה לעשות כדי שהם יהיו בקנה מידה נכון
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי חישן טמפ (ה זה שבא עם הSF2) אני לא רוצה לחבר אות ולSF2 אלא יש לי אופציה של חיבור חישן טמפ נוסף על הלוח הלוח הוא A7N8X REV 1006 אני רוצה לחבר אותו ל כ.מסך האם זה אפשרי זה מסוכן ? ואיך ניתן לשעות זאת?
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
-
אז ככה אחרי שלא היה לחנות שממנה קניתי כמה מוצרי קירור שרציתי, המוכר הציע לאבא שלי את ה hyper 6 ואמר שהוא טוב. אני היתי כבר מיואש מלחפש גופי קירור אחרים אז אמרתי לאבא שלי בסדר מבלי לבדוק את הקירור הזה. אחרי כמה ימים הבנתי שזה קירור ששוקל כמו לבנה... 1 קילו זה לא צחוק. אבא שלי קצת מודאג מזה, ואני עדיין יכול להחליף, אולי. עכשיו אני רוצה שתגידו לי אם הוא מקרר טוב, איזה קירור יכול לספק ביצועים טובים יותר באותו מחיר ושישקול פחות, ואם הוא יכול לגרום נזק ללוח אם שלי.. ואם למישהו פה יש אז המלצה או אולי הוא בכלל לא ממליץ.... תודה
-
- 53 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נראה לי שיש משהו לא טוב במחשב או משהו.... רק ווינאמפ ואיי סי קיו עובדים... אלה המעלות: לוח אם - 24 מעבד - 58 הארד דיסק - 30 יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 2.0 וקירור רגיל של אינטל....לא נראה לי שהמעבד צריך להיות גבוהה כלכך נכון? אח"כ סיימתי לשחק קאונטר המעבד היה על 63 מעלות פתחתי את המחשב בזמן שהוא עובד נגעתי בגוף קירור והוא היה חם החזרתי את המבט שלי לתוכנה(aida32) והמעבד שלי עכשיו 32 מעלות... יש מצב שהסנסור לא טוב או משהו??
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
והמעבד יחזיק מעמד והטמפרטורות יהיו תקינות?
-
ערב טוב לכולם , אני מקווה שזה הפורום המתאים אני מחפש פאנל תצוגה של טמפ' ,אני צריך שיהיו בו לפחות 2 חיישנים אז אם למישהו יש המלצות אני ישמח לשמוע תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
תגידו אני יכול לשים עליו את המאוורר X-blower של TT (בסיס בגודל 80 מ'מ)? או שצריך רק 90 מ'מ מאוורר? או שפשוט ה BLOWER לא יתאים לו ביגלל הצורה המוזרה? תודה על העזרה...
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו יודע לפי מה COOLBITS מאבחן את האוברקלוק המומלץ לאחר שלוחצים על "הבחן בתדירויות רענון מיטביות"...האם זה לפי חום הכרטיס, או אולי בדיקת יציבות..?
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
יש לי מעבד פרסקוט והמאורר שלו מרעיש ביותר בנוסף יש את המאוורר של לוח האם שגם הוא קצת מרעיש מה לעשות? המליצו לי על מאוורר של זלמן למעבד האם זה מספיק? הטמפרטורה במחשב מאוד גבוהה ואני אפילו לא מתעסק ב OC כרטיס המסך שלי הוא RADEON 9800XT וגם הוא מפיק חום רב יש לי שני מאווררים בקדמת המארז (נכנס) ושניים מאחור (מוציא) מה לעשות להפחתת הרעש?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לבצע אוברקלוק למעבד,לזכרון ולכרטיס המסך שלי ולכן אני זקוק לאמצעי קירור מתאימים למחשב. מאחר שאני לא מבין בנושא ממש אני באתי לפה אז ככה: יש לי תקציב של כ-500 ש"ח עבור כל אמצעי הקירור שאני אזדקק לאחר ביצוע האוברקלוק. לידע כללי: טפמ' המעבד שלי בזמן פעילות רגילה היא 45-55, ובזמן מאמץ (הפעלת משחקים וכו') היא 55-60. וטמפ' הלוח אם בזמן פעילות רגילה היא 35-40, ובזמן מאמץ היא 40-45. לפי מה שהבנתי עד היום אלו טמפ' די גבוהות אז תתחשבו בזה כשתתנו לי את דגמי האמצעים לקירור המחשב. מפרט המחשב שלי הוא: מעבד: P4 2.53 533 mhz לוח אם: ASUS P4P800 Deluxe כרטיס מסך: ATi Radeon 9500Pro זכרון: 2X256 MB DDR 333 mhz (אני לא יודע של איזה חברה,אבל הזכרון פעל …
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את הקרור סטוק של AMD והוא עמד על 3400 משהו כזה סיבובים לדקה, זה הגיוני נכון? עכשיו אני פותח שוב את ה EVEREST ופתאום זה ירד ל 2935 סיבובים לדקה, יתכן שבגלל נגיעת אצבע במאוורר זה נהיה ככה או מה?
-
- 4 תגובות
- 454 צפיות
-
-
שלום, המפרט שלי נמצא בחתימה. המחשב שלי מפיק רעש חזק מאוד כשהוא פועל ובגלל זה אני צריך לכבות אותו כל לילה, הרעש מפריע לי. המארז שלי הוא Compucase 6A21 ויש לי בו שני מאווררי 120 מ"מ ג'נריים. ההיטסינק של המעבד הוא הסטוק שבא עם ה-2500, אני יודע שהספק גם עושה רעש אבל אין אפשרות להחליף אותו. אז ככה, חשבתי להחליף את שני המאווררים לוואנטק stealth, ואני צריך את העזרה שלכם לגבי ה-HSF של המעבד, ולגבי הכרטיס מסך רציתי לשאול אם כדאי לשים עליו את הסיילנסר? תודה.
-
- 9 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מי שהוא יכול לעזור לי בבקשה !!! איך עושים OC למעבד לא הבנתי ת'מדריכים של האתר ! מישהו יכול לתת לי מדריך מפורט אני אודה לו מאוד תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
נראה לי שיש משהו לא טוב במחשב או משהו.... רק ווינאמפ ואיי סי קיו עובדים... אלה המעלות: לוח אם - 24 מעבד - 58 הארד דיסק - 30 יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 2.0 וקירור רגיל של אינטל....לא נראה לי שהמעבד צריך להיות גבוהה כלכך נכון?
-
- 1 תגובה
- 423 צפיות
-
-
אני קונה את הכרטיס ורציתי לדעת האם אני יכול לעשות לכרטיס OC לULTRA מבלי להוסיף איזה קירור מיוחד? האם זה היה יציב מבחינת משחקים וחום?
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מקס' 4 תמונות לכן כאן השלבים באופן "גס" [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 12 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני מחפש גוף קירור למעבד הזה משהו כמה שיותר זול, אני לא הולך לעשות המהרות כאלה ואחרות אבל בכל זאת רוצה שיהיה משהו סביר...
-
- 9 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד פנטיום 4 נורת'ווד 2.6 גיגא ,באס 800 מורכב עליו הגוף קירור של זלמן 7000 הנחושת. לוח אם גיגא באית הטמפרטורות אצלי בסדר גמור שלא עולות 25 במנוחה מה שמדאיג אותי שהחיישנים מזייפים אבל שמתי יד על ההטסינק וזה קר... היה לי מאורר 80 מ"מ למעלה במארז..הרעיש החלפתי אותו במאורר יותר טוב ויקר.. שוב הרעיש.. והאמת אני לא רואה שכ"כ יש לו צורך.. לכן ניתקתי אותו זה יזיק למשהו?? *. המחשב לא באוברקלוק
-
- 2 תגובות
- 415 צפיות
-
-
איך עושים oc למעבד לא הבנתי ת'מדריכים של האתר מישהו יכול לעזור ????!!! בבקשה!!!!! תודה מראש למי שיעזור
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
מישהו יודע משהו על כך שבשבועיים האחרונים, הפרסקוטים מגיעים עם מאוורר חדש , שדומה יותר בצורה לזלמן 7000 והוא שקט יותר מהמאוורר המרובע הקודם ? או שזה רק משהו בחנות אחת שביקרתי שינו לאחרונה ?
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אז קודם כול זה המפרט של המחשב שקניתי.. מעבד: פרסקוט 3 גיגה לוח: asus p4c800e-deloxe שזה הלוח הכי טוב לפנטיום 4 לפי הבנתי.. זיכרון: geil 2X256 doul memory gold pack כרטיס מסך: אני לא אדם של משחקים לכן ati 9600 asus הרדיסק : 200gb sata 8 mb צורד דיי ויי די וכו כוו עכשיו קירור..: thermaltake aquarius 2 והוספתי עוד רדיאטור להרכה כדי שהטמפרטורה תהייה יותר טובה.. מארז : thermaltake xaser 3 v1000d ספק: thermaltake purepower 480w בעיקרון זה כול מה שקניתי.. עכשיו עם כול החומרה הזאת אחרי עידכון bios וכו וכו הצלחתי להגיע ל3.6 mhz במעבד.. וטמפרטורה של 44 מעלות באופן קבוע.. וכאשר אני משחק הטמפרטורה עולה ל-53 בממצוע.... אז ככה אחרי כמה חישובים וקומבינות החלטתי שבמקום לקנ…
-
- 7 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי את הקומפיוקייס המהולל ושמתי בתעלת איוורור מאוורר 80 מ"מ עם דבק סלוטיפ, המאוורר מכניס אוויר זה בסדר? או שהוא צריך להוציא? הטמפ' עכשיו הם: 31 לוח 45 מעבד 40 הארדיסק (לפעמים 38) כל אלה בלי מזגן, קרור סטוק, בלי מאוורר קידמי הטמפרטורות סבירות? מה יקרה אם אני יקנה עוד מאוורר 120 מ"מ מקדימה? יהיה שיפור בכמה מעלות? וחשבתי ללכת על אחד המאווררים כאן: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/default.php?cPath=174_124_168 איזה הכי מומלץ? אין לי בעיה עם רעש אבל אני לא רוצה שיהיה יותר מדי רועש התקציב זה 100 שקל ככה ולא אכפת לי עם לדים בלי לדים, יש שם 2 של טרמלטק. אחד סמארט ועוד אחד מעליו מה הביצועים שלהם?
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-