אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
אך הקירור הזה? והאם צריך להחליף לו את נוזל הקירור אם כן כל כמה זמן בערך? תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 443 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול את משתמשי ה I5 עם קירור סטוק ללא אוברקלוק -האם המעבד רועש בעבודה רגילה \במאמץ? תודה
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
SANDRA לא קוראת לי את הטמפ (בעבר היא כן הציגה) לעומת התוכנת ניטור של אינטל שכן מציגה לי טמפ של המעבד ושל שני אזורים בלוח יכול להיות שהן מתנגשות זו עם זו ומבטלות אחת את השניה? עוד שאלה? כאשר אני מחבר את המאורר של המעבד בחיבור אחד הוא מציג אצת מהירות הסיבוב ובאחר לא..מה הסיבה?
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם ,אני פתחתי ת'רד לפני כחודש בקשר לעזרה בקניית אביזרי קירור למחשב כדי לבצע אוברקלוק אבל נשארו לי מספר שאלות שלא שוות להקפיץ בשבילן את הת'רד: 1. האם הספק כוח שלי של 300W יספיק לאוברקלוק? 2.האם צריך לזיכרון של הכרטיס מסך קירור? (לפי מה שהבנתי לא צריך לזכרון RAM קירור האם זה נכון?) 3.האם הקירור שבחרתי לכרטיס מסך שווה את המחיר (הגבוה) או שה ATi Silencer של Arctic Cooling יספיק? הנה המפרט של המחשב שלי אם זה יעזור + אמצעי הקירור למקרה שיקפצו לכם עצות\השערות: מעבד: P4 2.53 Ghz,533 mhz. לוח אם: ASUS P4P800 Deluxe. זכרון: 2X256MB DDR 333 Mhz by Micron. כרטיס מסך:Sapphire Radeon 9500Pro. ספק כוח: 300W. ורכיבי הקירור שאני מתכוון לקנות: קירור לכרטיס מסך: Thermalta…
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר תוכנה שמראה את החימום של הכרטיסי PCI שיש לי במחשב?
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי כרגע מארז בלאקליין עם קירור אינפיניטי [מאוור אחד]. קיבלתי אתמול tuniq במתנה, ואני מתלבט אם להחליף? כדאי בכלל לנסוע מחדרה עד לתל אביב שיתקינו לי את כל העניין? כרגע המחשב שלי שקט כמו אילם במשך היום, ככה שלא נראה לי שמעט רעש מהטוניק אם בכלל יפריע לי.. אז הנושא העיקרי הוא הקירור. תודה. ד"א - המעבד הוא q6600 עוד עריכה קטנטנה - הבנתי שאפשר להוסיף עוד מאוור לאינפיניטי.. יש הבדל משמעותי בין מאוור אחד לשניים בקירור? [שוב רעש פחות מפריע לי, גם ככה אני לא שומע כלום מהמארז כרגע..]
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום.. אני מרכיב מחשב עכשיו וחיברתי את הקירור מיוגן 2.. הזיכרונות הם קורסאיר וונג'נס.. קיט של 8 גיגה. יש לי בעיה כי נראה כי המאוורר לא יאפשר את חיבור הסלוט השני של הזיכרון.. האם יש משהו שאני לא שם לב אליו?.. חיברתי את המיוגן כך שלא יהיה לרוחב אלא לגובה.. (הצלע הארוכה יותר היא אנכית וקרובה יותר לחריצי ה - PCI). האם יש לי אפשרויות כלשהן? או שעלי פשוט לקנות זיכרונות נמוכים יותר.. (הוונג'נס ממש גבוהים).. הלוח אם הוא gigabyte z68x ud3h. תודה עריכה - כאשר המאוורר פועל - אני מניח יד לידו ומרגיש זרימת אוויר.. זה הגיוני? אני לא אמור להרגיש אוויר מהצד של ההיטסינק? האוויר אמור לעבור מכיוון הזכרונות לעבר הפאנל האחורי לפי מה שאני מבין.. וכרגע נראה כאילו הוא דוחף אוויר לכיוון הזכרו…
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
ה-EXTERNAL שלי מכוון על 120, במקום על 100 , המכפלה בלתי ניתנת לשינוי על 17 (אכן P4 1.7) לוח P4S8X ASUS בקיצור המכפלה יכולה להגיע עד 150, שזה 2500~, אבל כשניסיתי המחשב נתקע לגמרי, אפילו הביוס לא עלה, למה? עד כמה אני יכול להעלות את הEXTERNAL? צריך לשמור על יחס של 3:4 בין EXTERNAL:תדירות זכרון? (שמעתי את זה איפשהו). ניסיתי לעשות 200 זכרון 150 EXTERNAL ושוב נתקע לי המחשב. אז איך זה בדיוק עובד? ד"א, הייתי צריך להעלות מתח למעבד? לכמה?
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
הטמפ' של המעבד: 32 במנוחה ו-45 במאמץ (אני חושב שזה מייצג את המאמץ כי קידדתי היום סרט ארוך והמעבד היה על 100% שימוש למשך זמן ארוך) ושל הלוח אם: 23 ורק הכרטיס מסך 6800 רגיל, 52-55 במנוחה ובמאמץ אני חושב 60+-. אני נמצא עם 4 מאווררים ג'נריים וזהו. מה לעשות עם הכ. מסך? להחליף למאווררים אחרים? יש פתרונות אחרים?
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
יש לי אי6600 עכשיו הבעיה היא שהוא אמור להיות 2400ghz ומשומע שאני בודק עכשיו הוא רק על 1600 עכשיו הוא משתגע כזה הוא כאילו כמה שניות על 1600 ואז עולה ל2400 ושוב כמה שניות 1600 ואז לשניה עולה ל2400 אני באמת לא מבין את זה אף פעם לא בדקתי את זה לפני זה פעם ראשונה שאני רואה את זה השתמשתי בתוכנה אורסת + cpuz לבדוק ושניהם אותו דבר זה פגם במעבד עצמו ? זה בסדר מזה אומר בכלל למה זה ככה תודה מראש לעזורים (מי ששואל לא עשיתי לו אוברקלוק רק לכרטיס מסך עשיתי )
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם.. רציתי לדעת איך המשאבה של מערכת קירור המים במחשב עובדת.. האם זה על כוח צנטרופוגאלי? (כוח סיבובי) ואם כן, בעזרת מה הוא מסובב את המים? תומר.
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
AMD Athlon 2000+ GA7vaxp המאוורר שלי מקרטע, עכשיו המעבד יושב על 45+- במאמץ אך הבעיה שהמאוורר לפעמים מתחיל להסתובב לאט(הוא נדפק- שומעים פתאום רעש שונה) עד שאני נוגע בו נותן לו לחיצה קלה והוא מתחיל להסתובב כמו שצריך. יש אפשרות לקנות מאוורר שיתן אותם ביצועים אבל בנפרד-ללא גוף קירור? (כלומר לנסות לחסוך) אני יודע שיש את הוולנקו 12 שעולה 150 ש"ח ומתאים לצרכי, אך לטעמי השקעה לא שווה בגלל שגם ככה אני לא עושה OC, ובעוד חצי שנה גם ככה ארכוש מעבד ולוח מהדור החדש שיהיה.. אז מה אתם אומרים יש פתרון שיעלה לי בסביבות ה50? כלומר האם יש חנות שמוכרת רק מאוורר? (חשוב מאוד שהמאוורר יסתובב ב5000+- סיבובים.)
-
- 3 תגובות
- 426 צפיות
-
-
שלום לכולם. לא, זאת לא טעות בפורום, כי התקנת המעבד הנ"ל (שהוא FSB 1600) על הלוח הנ"ל (שהוא FSB 1333) דורשת המהרה. לפי אתר ג'יגהבייט. אני לא ממש מבין בהמהרה ולכן אשמח לטיפים מכם. בתוך הביוס יש הגדות לשינוי התדר (שצריך לעבור מ- 333 ל-400 מה"צ) אבל מופיעים רק מכפילים (2, 3, 3ץ5, 4 וכדומה). א- מה המכפיל אותו צריך לבחור? ב- האם צריך לשנות מתח? ג- ממה להזהר?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! ברשותי מחשב ובו מעבד אינטל פנטיום 4 32 ביט 2.6 ג'יגה. אשמח אם מישהו יסביר לי מהי טמפרטורת העבודה הנורמאלית של המעבד . תוכנה שסופקה יחד עם לוח האם (pc prob) מראה שטמפ' המעבד 75 מעלות וזה מלחיץ!!! אין אפליקציות כבדות הפועלות ומכבידות והמאוורר תקין. לעזרתכם אודה.
-
- 3 תגובות
- 456 צפיות
-
-
יש לי AC Twinturbo על ה-HD4850 שלי כבר בערך שנה. לאחרונה ההיטסינקים של הזיכרונות החלו ליפול, מה שהופך את הקירור לבעייתי. מה שעשיתי כרגע זה לנקות את הכל(את הפאדים התרמיים שבאו עם הקירור), למרוח MX-3 ולהחזיר את הזכרונות. אבל ה-MX-3 לא אמורה להדביק אותם, אלא רק להוליך חום, מה שגורם לי לחשוב שבקרוב הם יפלו שוב. מישהוא יודע איפה אפשר לקנות דברים כאלו? פאדים תרמיים או דבק תרמי או משהו דומה? או שאני בכלל טועה וה-MX-3 אמורה להחזיק?
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
קניתי מאוורר זלמן למארז וברוב טיפשותי לא בדקתי אם יש לי מקום לחבר אותו....אז מסתבר שאין לי מקום על הלוח לחבר אותו יש לי לוח ג'יגבייט ds3 ואין לי מקום לחבר אותו מה אני יכול לעשות??
-
- 3 תגובות
- 437 צפיות
-
-
אז ככה, אני עומד לקנות את הSunbeam Transformer (לאחר המון התלבטויות) ושלושת מאווררי הלדים 80mm שלו רועשים מאד. התכוונתי להחליף אותם ב: שני אלה שבחלון (שבצד) הבנתי שכדאי שיכניסו אויר אז חשבתי לקחת את ARCTIC COOLING AF8025 (פעמיים כמובן) והמאוורר שבגג הבנתי שכדאי שיוציא אויר אז חשבתי לקחת את זה ARCTIC COOLING Arctic Fan 8. הייתי סגור על זה אבל אז חשבתי שאולי זה יראה הרבה פחות יפה עשאני אכניס מאוורר גיל במקום מאוורר לדים. למרות שאני מכניס שתי קתודות כחולות למארז. זה באמת ישפיע על המראה באופן משמעותי? אם כן, אפשר לקבל שמות/מכירות של מאוורר לדים אחד שמוציא אויר ואחד שיכניס אויר? (חשוב שיהיו שקטים) תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 426 צפיות
-
-
קניתי מאוורר גלסיאלטק 120mm ואני צריך עזרה בהרכבתו. אף פעם עוד לא הרכבתי מאוורר- לאן בדיוק אני צריך לחבר את הכבלים? יש לי שני כבלים שיוצאים מהמאוורר, אחד לבן גדול (מקום ל 4 פינים אבל יש רק 2) ואחד חום קטן. תודה.
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
-
שלום אני יודע שזה לא בדיוק הפורום אבל יש פה הרבה אנשים בעלי ידע בנושא מכירות וכו' ולכן אשמח אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות חיישן טמפ' (עדיף של TT) תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות 2 מאוררים אחד שידחוף אוויר למארז והשני יוציא אויר חם מהמארז אני רוצה המחצות אפילו אני יקנה 3 מאוררים התקציב זה עד 120-150 גג עם אפשר שיהיה שזה שמוציא אויר יהיה לדים בצבע כחול זה יהיה נהדר רצוי שגודל המאורר יהיה 120MM או 80MM
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
יש לי AMD 2500 עכשיו אני רוצה להוציא את הקירור סטוק כדי לנקות אותו מאבק ודיי הסתבכתי אם זה, לאיזה כיוון למשוך את הקליפסים וכו'. אם למישהו יש את הקירור סטוק הנ"ל ויכול להסביר לי איך להוציא אותו בבקשה או מישהו אחר שיכול להסביר לי איך להוציא אותו, תודה. עריכה: טעות בפורום מצטער בבקשה תעבירו לפורום המתאים.
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אהלן חברים מצטער אם זה לא המקום, אני קצת אובד עצות. אני מחפש REFERENCE COOLER לHD5850 של חברת POWERCOLOR (כלומר, או עם המדבקה של החברה או קולר סטנדרטי לחלוטין שכתוב עליו רק ATI). יש למישהו מושג מאיפה קונים או האם יש מישהו שמוכר? חיפשתי ב-EBAY ובגוגל כמו מטורף. אשמח לקצת עזרה. תודה! אי-מייל שלי: maxxymus בGMAIL.
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
כשאתם אומרים יחס 1:1 או 3:4 , קראתי את המדריכים באתר אבל לא הבנתי מז"א יחס , בין מה למה ומה טוב מה רע , זה קטע מסובך... וכשאתם אומרים מכפלות למה אתם מתכוונים? תודה על העזרה וסליחה על הטיפשות...
-
- 3 תגובות
- 426 צפיות
-