אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח אם של אינטל וגם מעבד ( 1.7) אין שום אפשרות לעשות אוברקלוק? אפילו לא משהו פיזי? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
יש לי P3 450 ולוח אם אינטל ישן(4 שנים בערך) SE440BX-2 אני לא בטוח שאני יכול או שכדאי לי לעשות אוברקלוק מה דעתכם?(שאר המפרט מופיע במפרט מחשב)
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
איך בדיוק שיטת העבודה לאוברקלוק נכון? הבנתי שקופצים בכל כמה מגהרצים ובודקים יציבות. עד שמגיעים לנקודה לא יציבה. מה עושים אז ? (נגיד שטמפ לא בעיה) שמעתי שאפשר לאמץ את המעבד, ככה שהוא מתרגל למהירות (פריםנ 95? סנדרה ? burnin) ואז הוא יכול לעלותץ עוד. זה קורה בטווח של שעות? או אם נותנים למעבד להתרגלל במשך ימים למהירות הנוכחית אפשר להוציא ממנו עוד? או שאפשר לעשות אוברקלוק תוך כמה שעות, וזהו, הפקנו את הכל מהמעבד.. תודה
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
A week ago I asked for opinions about which cooler i should get in order to cool my P4 2.4B better. I think I narrowed it down to four possible choices, when the leading guidelines are that the cooler wont be too noisy but will lower my full load temps in overclock by atleast 5-7 degrees. I got my 2.4B running 167 FSB, meaning 3 ghz and in order to maintain this I needed to overvolt it to 1.650 V which caused serious heating and the cpu gets to around 50-54 degrees when running full load. My four candidates are: ZALMAN CNPS5700D-Cu ZALMAN CNPS6500B-Cu VANTEC AeroFlow TMD VP4-C7040 AX478 + Enermax fan doing 30 cfm (manual speed controller) Which of these do you think has…
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני מחפש ציור יחודי לצביעה על הצד של המארז... דברים בסיגנון של שקיעה מהממת, ציור פנטזיה מיוחד או ציורים פרנסיסקניים (בסיגנון מיכאלאנג'לו) או כל דבר מרשים וייחודי. חושבים שיש לכם תמונה שתשבה את עיניי? רוצה להיות ההשראה למודינג שלי? אני מחכה ללינקים
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוק לג'יפורס שלי... וכן קראתי את המדריך באתר (אגב חח למי שכתב אותו... המדריך הכי טוב לג'יפורס שנתקלתי בו עד עכשיו!) בכל אופן... יש לי 2 שאלות!: 1.מה עדיף? Blue Orb או Crystal Orb 2.אנלא מוצא מאפה לקנות גופי קרור לזכרונות (היטסינקים קטנים) לא מצאתי בפנדה מישהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
קראתי בחדשות שסוף סוף מזכירים את הקירור המעולה הזה למעבד, אם כך, חשבתי לציין שאני קניתי בשבוע שעבר (טוב אמא שלי) ב New-York אחד מהקירורים היותר טובים שיצא לי להכיר ואני מעונין להמליץ עליו, שמו הוא: IHC-L71 או בשמו הנורמאלי: Fujiyama מקווה שעזרתי לכם 8). תמונות של המפלצת:
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
זאת שאלה כללית . אני רוצה לחבר גוף קירור (זה לא משנה איזה , של פנטיום 1 ישן , של פנטיום 2 ישן , של וודוו 3 ישן) נגיד לזכרונות או למקום אחר , איך אני מחבר אותם? זאת אומרת אם איזה חומר , אני יודע שאני יכול לקנות פד טרמי או גריז אבל האם אני יכול לעשות את זה עם משהו שיש לי בבית (אני לא רוצה לשלם רק 35 שקל בשביל המשלוח כאשר המוצר שאני אקנה יעלה פחות)
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
כי הרעש הורג אותי קשה לעבוד לי המחשב ואני חושב שהדלתא מרעישה יותר
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק למעבד , עכשיו הוא פועל ב633 מגה הרץ. ב3dmark2001SE אני רואה הבדל שמוצא חן בעניי , אבל לפעמים שאני עובד בווינדוס המחשב מבצע פעולות רגילות קצת יותר לאט . האם זה אומר שהמעבד כבר חם מדי? כדאי להוריד?
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
כי CPUIDLE לא עובדת אצלי אני מקבל הודעת שגיאה שאני מנסה להפעיל את התוכנה
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
איפה קונים קופסאות כאלה ממתכת מזוודות כאלה.. אממ חיפשתי בהום-סנטר... ולא מצאתי... אני מדבר על הארגזי מתכת האלה של הכבלים.. ושאלה שנייה היא איזה כפתור אני קונה בשביל לחבר לסטרטאפ (פאוור) של'מחשב?
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
משהו מכיר את זה: שווה לקנות את זה ב100 שקל?
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
http://www.3dgameman.com/vr/lux_design/antec_led_fans/video_review.htm נראה טוב מאוד .. רק חבל שלוקחים פה בארץ מחיר יותר מכפול בחול
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
המחשב שלי דלוק 20 שעות ברצף, יש לי שני מאווררים, פנטיום 4, האם עדיף לי להכניס עוד מאוורר למארז?
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
SANDRA לא קוראת לי את הטמפ (בעבר היא כן הציגה) לעומת התוכנת ניטור של אינטל שכן מציגה לי טמפ של המעבד ושל שני אזורים בלוח יכול להיות שהן מתנגשות זו עם זו ומבטלות אחת את השניה? עוד שאלה? כאשר אני מחבר את המאורר של המעבד בחיבור אחד הוא מציג אצת מהירות הסיבוב ובאחר לא..מה הסיבה?
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
-
להשקיע למחשב החדש שלי: 1)לקחת קירור volcano 7+ הארד דיסק 7200rpm ata133+זיכרון 256 ddr 2700 2)קירור volcano 7 plus+ הארד דיסק 7200rpm ata133+ זיכרון 256 2100 ddr 3)קירור volcano 7 plus +הארד דיסק 7200rpm ata100+ זיכרון 256 2700 ddr תתחשבו בעובדה שאני קונה AMD Athlon XP 1900!
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
יש לי P-III 800 עם לוח אם של MSI. יש תכנה טובה לניטור טמפ' מעבד? איך אני יודע אם יש לי חיישן טמפף בכלל? תודה על הסבלנות...
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלומות אני רוצה לעשות oc לכרטיס מסך שלי ati rage/xprt128 איך? מה? ומתי? (זה מפגש ראשון שלי עם עולם הoc אז אנא התחשבו)
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
עם DURON 1000 עם לוח GA-7VRXP אני מצליח להגיע ל 1.34G איך אני יכול לדעת שלא נגרם נזק למעבד מאיזה טמפרטורה של הלוח והמעבד אני צריך לחשוש דרך אגב בזה הרגע אני עובד על מהירות 1000 ועם מאוורר יחסית גדול דרך אגב מהירות ה BUS צריכה להיות 133 או 100
-
הנה הלינק לתוכנה... תהנו! ומנהלי הפורום... לדעתי זה יהיה נחמד אם תוסיפו את הקובץ למרכז ההורדות של hwzone כי הרבה ביקשו אותו
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש מחשב עם מעבד AMD ATHLON 1700 עם לוח אם של MSI NFORCE עכשיו לפי דעתי שניהם מתחממים יותר מדי המעבד מגיע כמעט תמיד לחום של 65 מעלות והלוח אם מגיע לחום של 45-50 מעלות לקחתי את המחשב למעבדה שיבדקו אותו ואמרו לי שהוא לא מתחמם וככה זה צריך להיות האם באמת זה צריך להיות ככה ? נ.ב במחשב יש שתי מאווררים אחד על המעבד והשני על המארז מה לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
זאת המקלדת הראשונה שראיתי שעשו בה שילובי צבעים. מסביב יש כחול ומבפנים זה כסף (בתמונה זה נראה קצת לבן) יש כל מיני עיוותים שלא רואים פה כמו בועות ובליטות בחלק הכחול (מפני ששכחתי שצריך לצבוע מרחוק ובמקום זה הצפתי 3 שכבות של מים, וגם נדבקו קצת עיתונים) אבל חוץ מזה אני מרוצה. בקרוב אני אצלם תמונות ממצלמה רצינית ואעלה לגלרייה
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-