עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום לכולם, אני בונה משהוא (עדיין סוד) ואני צריך בשבילו 8 מאווררים, עכשיו אני צריך 6 מאווררים בגודל 80mm ו-2 מאווררים בגודל 40mm. אני צריך שהם יהיו הכי שקטים והכי מהירים, -יש לציין- אין הגבלה במחיר!!!.

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  2. Started by EpoXi,

שלום! רציתי לדעת אם המעבד הנ"ל מתאים ל OC ולאיזה תוצאות אפשר להגיע איתו.... הוא 2.0GHZ מפרט: AMD Athlon 64 X2 2000 MHZ (10 x 200) 3600+ לוח אם:Foxconn K8M890M2MA Series ספק: 500W (לא ג'נרי) כרטיס מסך: HD4670 MSI השאלה שלי היא כזאת... אמרו לי פעם שהלוח אם שלי לא מתאים כל-כך לOC האם זה נכון?.. ואם כן כמה זה ישפיע? נ.ב מה הסיכויים לשוף חלק מסויים במחשב כשעושים OC?... סליחה על הבורות... ותודה רבה רבה לעזורים ^^

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  3. Started by stolen,

יש ללי מעבד AMD ATHLON 64 3000 VENICE לוח אם: GIGABITE זיכרון: DDR 256X2 DOUL CHANLE 3 מאווררים ספק כוח 480 ואט WINDOWS XP HOME אחרי שעשיתי אוברקלוק ל-250 המחשב ניכנס למסך כחול עזרה אולי מישהוא יודע מה הבעיה

• 11 תגובות
    • 587 צפיות
  4. Started by Ac-Boy,

אני צריך תוכנה לOC, נסיתי להשתמש בTUNER 5 של GB, אבל היא פשוט לא עולה לי אפשר המלצות על התוכנות שאתם משתמשים והאם הם נוחות וקלות (גם להבנה וגם לשימוש) ואנצל את הדיון הזה לעוד שאלה אחת... איך מאפשר בביוס OC בביוס של אינטל (אם צריך את דגם הלוח זה P5LD2-SE) חפרתי שםו לא מצאתי שום דבר

• 5 תגובות
    • 587 צפיות
  5. Started by ben007,

שלום אחים שלי מה קורה? אז ככה איזה מאורר לאינטל הכי כדאי/מומלץ לקנות? שלא יעבור את ה-( 180 שקל) והאם כדאי לקנות את זה- http://www.thermaltake.com/accessories/dcfan/35drivebay/a1873.htm יש לו 4 מאוררים ובקר שליטה תודה לכל העונים 8)

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  6. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124&products_id=827 תודה למגיבים ועוד שאלה - למה אפשר להשוות רעש של 38DBA?

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  7. שלום, היה לי כרטיס HD3870 והחלפתי אותו ל-8800GT... בהזדמנות זו אני רוצה להגיד שאני הרבה הרבה יותר מרוצה מה-8800GT לעומת השני... הכל אצלו יותר טוב.. אבל אני רוצה לדעת אם הטמפ' שהאוורסט מראה לי הם טובות.. במנוחה: 52 מעלות. במאמץ: 85 מעלות.. זה סביר,נמוך,גבוה? מה הטמפ' הסבירות? ועוד שאלה..איך מעלים את החוזק של המאווררים דרך riva-tuner ?? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  8. Started by naorai,

יש לי ג'י פורס 2 העליתי את הליבה מ175 ל250 mhz ואת הזיכרונות מ150 ל195 שאלתי היא האם אפשר לעלות עוד בלי להוסיף קירור או משהו מיוחד (הכרטיס עולה פחות מ150 שקל אין טעם וכסף להשקיע בקירור) בכל מקרה אם מישהו חושב שאפשר עוד או אם מישהו עבר את התוצאה הזו אז שיואמר לי

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  9. Started by ^DaRk-MiNd^,

יש לי את המארז הזה כמעט שנה ועד עכשיו תמיד חיברת את ההארדיסק כמו בתמונה בגלל שזה נותן לו אפשרות איוורור עכשיו אני כבר לא בטוח אם המצב הזה כל כך נוח. בגלל המאוורר והמיקום של הספוגים ההארדיסק צריך להיות בולט. בכך הוא מפריע לזרימת האוויר וגם קשה להוציא אותו. הבעיה היא שאני לא יודע אם מצב אחר יהיה טוב יותר: לא נראה לי משתלם לקנות מגירת קירור אם אני שם את ההארדיסק ביחד עם הפלופי למעלה הוא לא יקורר ע"י אף מאוורר באיזה פתרון אתם משתמשים במארז שלכם או שנראה לכם מומלץ?

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  10. Started by אוריפ,

שלום! רציתי רק לדווח לכם על תוצאות הOC שלי ולשאול האם השיפור הגיוני: לפי המפרט שכתוב לצידי, לפני הOC על מהירויות רגילות קיבלתי 5361 ב3DMAEK 2003. אחרי OC, שבעזרתו הגעתי למהירויות של 419 לליבה ו351 לזכרונות הגעתי 5726. האם השיפור הגיוני? האם התוצאות (גם לפני הOC וגם אחרי הOC) מתאימות למפרט שלי?

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  11. Started by DJPOWER,

יש לי את הלוח הנ"ל + מעבד סלרון 2400 עשיתי אובר עד 2600 דרך התוכנה קלוק גאן... האם למישהו יש ביוס פתוח? או אולי תוכנה להעלת מתחים? אם היה אני מתחיל באובר רציני תודה יונתן

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  12. Started by yz101,

הDEFAULT שלו (סטוק) הם: ליבה 600 זכרונות 500 (1000) לכמה תוספת פלוס מינוס ניתן לצפות עם קירור סטוק? אני מודע לכך שמדובר בGDDR2 ובכרטיס לא חזק במיוחד. באיזה דרך מומלץ לבצע את הOC? (על VISTA). יש למישהו נסיון עם הכרטיס הנ"ל? תודה.

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  13. יש לי לוח p4ita ECS elite group ומעבד p4 1.7Ghz 423pin זכרונות RDRAM 4*128 במהירות 800MHZ קירור יש איזה אפשרות לעשות קצת OC למערכת הזאת אם כן.. תנו רעיונות איך להתחיל מה צריך לשנות בביוס... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  14. Started by Lol10k,

התוכנה "די" מזייפת.... מה התוכנה הטובה ביותר לבדיקת מעלות במחשב?

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  15. Started by Gliding,

היי, כבר העליתי פה לפני חודש וחצי את הבעיה לגבי חוסר יכולת לגשת לנתונים לגבי כרטיס המסך שלי, מאז התקנת XPX64 הבעיה מתרחשת גם עם ATT וגם עם TRIXX. לפי הודעות השגיאה מדובר בחוסר יכולת לגשת ל LOW LEVEL DRIVER (על אף שב ATT מותקנת תמיכה לגישה כזו, האוא לא מסוגל לגשת לביוס של הכרטיס) התקנתי כבר שתי גרסאות של ה CATALYST )5.11 ו 5.12), ואין שינוי הבעיה דחופה כי TRIXX מנטרת את המאורר והטמפ' על הכרטיס, בלעדיה אין לי מושג מה הולך איתו, בעיקר במשחקים שאני מריץ... הייתי מחלעיף אולי ל OMEGA, אבל הכרטיס הוא VIVO ולא הצלחתי למצוא משהו שיתמוך ב WDM. חוץ מזה שזה לא יעזר כנראה ל TRIXX לעבוד, כי נראה לי שהמקור של הבעי הוא הנסיון של וינדוס למנוע גישה לשינויים בחומרה אם זו הבעיה, ומישהו מכיר …

• 6 תגובות
    • 586 צפיות
  16. Started by Quickly,

שלום. עשיתי אבורקלוק לכרטיס מבוסס שבב של ATI עם התוכנה ATI Tool מצאתי את אחוז האוברקלוק של הליבה ושל הזכרון הכי מתאים שאני יכול להשיג והשאלה היא האם כאשר אני רוצה לעשות שוב אוברקלוק לאחר שחזרתי למצב רגיל אני יכול לעשות ישר setclock כי אמרו לי שצריך לעלות לאט לאט ולתת לכרטיס להתרגל או משהו כזה תודה... עוד שאלה. הכרטיס מסך שלי בחיים לא יורד מ51 מעלות לא משנה אם הוא מכובה שעה או דלוק יומיים אבל במאמץ הוא בחיים לא הגיע לי ליותר מ54 האם זה טוב? או שזה בכלל מזייף בטמפ'

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  17. שלום העלתי לא ממזמן נושא על מעבד ולוח אם לאובר עכשיו קניתי מעבד אינטל פרסקוט 3.000 478 ואני חייב לוח אם תותח לאובר קלוק רצחני בסביבות ה : בתודה אליייייyelclap: :yelclap: :yelclap:550-600

• 7 תגובות
    • 586 צפיות
  18. שלום כולם הורדתי מקדום ati tool והרצתי בדיקה של mximum core דרך אגב הכרטיס הוא r9800 pro 128m 256b קיצר הוא הגיע ל410 ואז התחילו להשמע כאלה ציפצופים של שגיאה אבל לא ראיתי שרשום משהו ב eror ואז שמתי לב שהמירות יורדת ל407 ככה והמשיכו הציפצופים האלה קיצר סגרתי את זה והחזרתי ל דיפולט מחקתי תתוכנה ועשיית ריסרט למחשב אז רציתי לדעת אם יכול היה להגרם נזק ואם נגרם ? מה אומרים הציפצופים הלאה? והאם הורדתי את האובר קלוק בצעדים שעשיתי ? אני מזכיר שגם ב410 לא ראיתי ארטיפקטים על המסך וב3d show עם הקוביה הכול נראה טוב

• 6 תגובות
    • 586 צפיות
  19. Started by Big_Guy7,

יש לי את הקירור סטוק של אינטל. (סוקט 478)., ניקיתי אותו מהמשחה הטרמית שהייתה עליו ורציתי לדעת אם יש למישהו הצעות מה אפשר לעשות איתו? (עם הצלעות קירור, או עם המאוורר...) תודה רבה לעוזרים! תמונות: הגוף קירור כולל המאוורר: תחתית הגוף קירור אחרי שניקיתי ממשחה טרמית:

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  20. 1. אני לא מוצא את באתר שלהם את הלוח שלי כדי שאוכל לדעת ספסיפיקציות טוב יותר. אם תמצאו את הלוח, אודה לכם.. 2. איך הלוח בתור לוח לOC?

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  21. שלום קניתי מארז compucase 6a19 ולוח של אינטל ללוח תכונה של הורדת מהירות המאווררים כשהמחשב קר (ניתן בביוס לבחור בין הפסקה מוחלטת של המאווררים או הורדת מהירות המאווררים). שמתי לב שתמיד המאוורר עובד באותה המהירות ולא משנה אם המחשב ממש קר (נניח מיד לאחר ההדלקה) שאלותי הם: 1. האם המאוורר 120 מ"מ של compucase אכן יכול להישלט מבחינת המהירות שלו? 2. כיצד ניתן להפחית את הרעש של המחשב החדש? המעבד הוא אינטל 2.4 גיגה וגם המאוורר שלו נורא מרעיש. 3. האם הוספת מאוורר קידמי יכולה להפחית את הרעש הכולל של המחשב? (יתכן שאם יהיה קרור טוב בתוך המארז אז מאוורר המעבד יעבוד בסל"ד נמוך יותר ואז בגלל שהוא עושה את מרבית הרעז אז הרעש הכולל יפחת) אודה לעצות שלכם

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  22. Started by kira,

אז ככה עקב חוסר עניין בפורום מפרטי מחשב אני מבקש פה את העזרה אני ממש בשלב לפני הקנייה ואני לא קונה כל עוד לא מאשרים לי פה שהכל יעבוד חלק אז תודה רבה ויום טוב לכם חברה טוב ישנם כמה שאלות בקשר למפרט הדברים שממש מציקים לי זה הספק כוח - האם הוא יחזיק את המערכת כולל את מספר המרבי של כמויות המאוררים קירור מעבד - האם הקירור הזה טוב . ראיתי שאפשר להוסיף עוד מאוררים אליו (4 בזמן נתון עד גורם לעומס משקל על המעבד והלוח אם ) כונן קשיח - יש לו באפר יותר גדול . יוצא יותר זול . אז למה אנשים עדיין מעדיפים WD (מניסיון אצלי כל 3 שנים ה JD נדפק , בידיוק לפי השעון) זיכרון - האם מתאים ל OC כרטיס המסך - חח נאי לא בידיוק משחק אבל חשוב לי לחבר שני מסכים לאותו כרטיס מסך המפרט לוח אם Gigabyte …

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  23. המאוור של המעבד שלי עושה רעש אז אני רוצה לקנות קירור לא רק בגלל רעש המאוור כי המעבד שלי חם מידי הוא מגיע במאמץ ל50 מעלות ועוד דבר תגידו כשנקיתי את המעבד שלי ניקיתי גם את הנוזל מגעיל כזה שהיה שם מה זה יכול להיות ומתי שניקיתי אותו עד המעבד שלי מתחיל להיתחמם מהר ומה אני יעשה כדי שהמעבד שלי יתקרר ואולי צריך קירור מה כדאי לי לקנות תודה רבה!!

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  24. Started by BomBast,

אם אני ינצל אותו דרך ATItool עד הסוף יהיה שיפור או לא ?

• 0 תגובות
    • 586 צפיות

דיונים חדשים בפורומים