אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
יש לי את המארז הזה כמעט שנה ועד עכשיו תמיד חיברת את ההארדיסק כמו בתמונה בגלל שזה נותן לו אפשרות איוורור עכשיו אני כבר לא בטוח אם המצב הזה כל כך נוח. בגלל המאוורר והמיקום של הספוגים ההארדיסק צריך להיות בולט. בכך הוא מפריע לזרימת האוויר וגם קשה להוציא אותו. הבעיה היא שאני לא יודע אם מצב אחר יהיה טוב יותר: לא נראה לי משתלם לקנות מגירת קירור אם אני שם את ההארדיסק ביחד עם הפלופי למעלה הוא לא יקורר ע"י אף מאוורר באיזה פתרון אתם משתמשים במארז שלכם או שנראה לכם מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום! רציתי רק לדווח לכם על תוצאות הOC שלי ולשאול האם השיפור הגיוני: לפי המפרט שכתוב לצידי, לפני הOC על מהירויות רגילות קיבלתי 5361 ב3DMAEK 2003. אחרי OC, שבעזרתו הגעתי למהירויות של 419 לליבה ו351 לזכרונות הגעתי 5726. האם השיפור הגיוני? האם התוצאות (גם לפני הOC וגם אחרי הOC) מתאימות למפרט שלי?
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הנ"ל + מעבד סלרון 2400 עשיתי אובר עד 2600 דרך התוכנה קלוק גאן... האם למישהו יש ביוס פתוח? או אולי תוכנה להעלת מתחים? אם היה אני מתחיל באובר רציני תודה יונתן
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
הDEFAULT שלו (סטוק) הם: ליבה 600 זכרונות 500 (1000) לכמה תוספת פלוס מינוס ניתן לצפות עם קירור סטוק? אני מודע לכך שמדובר בGDDR2 ובכרטיס לא חזק במיוחד. באיזה דרך מומלץ לבצע את הOC? (על VISTA). יש למישהו נסיון עם הכרטיס הנ"ל? תודה.
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי לוח p4ita ECS elite group ומעבד p4 1.7Ghz 423pin זכרונות RDRAM 4*128 במהירות 800MHZ קירור יש איזה אפשרות לעשות קצת OC למערכת הזאת אם כן.. תנו רעיונות איך להתחיל מה צריך לשנות בביוס... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
התוכנה "די" מזייפת.... מה התוכנה הטובה ביותר לבדיקת מעלות במחשב?
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
היי, כבר העליתי פה לפני חודש וחצי את הבעיה לגבי חוסר יכולת לגשת לנתונים לגבי כרטיס המסך שלי, מאז התקנת XPX64 הבעיה מתרחשת גם עם ATT וגם עם TRIXX. לפי הודעות השגיאה מדובר בחוסר יכולת לגשת ל LOW LEVEL DRIVER (על אף שב ATT מותקנת תמיכה לגישה כזו, האוא לא מסוגל לגשת לביוס של הכרטיס) התקנתי כבר שתי גרסאות של ה CATALYST )5.11 ו 5.12), ואין שינוי הבעיה דחופה כי TRIXX מנטרת את המאורר והטמפ' על הכרטיס, בלעדיה אין לי מושג מה הולך איתו, בעיקר במשחקים שאני מריץ... הייתי מחלעיף אולי ל OMEGA, אבל הכרטיס הוא VIVO ולא הצלחתי למצוא משהו שיתמוך ב WDM. חוץ מזה שזה לא יעזר כנראה ל TRIXX לעבוד, כי נראה לי שהמקור של הבעי הוא הנסיון של וינדוס למנוע גישה לשינויים בחומרה אם זו הבעיה, ומישהו מכיר …
-
- 6 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום כולם הורדתי מקדום ati tool והרצתי בדיקה של mximum core דרך אגב הכרטיס הוא r9800 pro 128m 256b קיצר הוא הגיע ל410 ואז התחילו להשמע כאלה ציפצופים של שגיאה אבל לא ראיתי שרשום משהו ב eror ואז שמתי לב שהמירות יורדת ל407 ככה והמשיכו הציפצופים האלה קיצר סגרתי את זה והחזרתי ל דיפולט מחקתי תתוכנה ועשיית ריסרט למחשב אז רציתי לדעת אם יכול היה להגרם נזק ואם נגרם ? מה אומרים הציפצופים הלאה? והאם הורדתי את האובר קלוק בצעדים שעשיתי ? אני מזכיר שגם ב410 לא ראיתי ארטיפקטים על המסך וב3d show עם הקוביה הכול נראה טוב
-
- 6 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי את הקירור סטוק של אינטל. (סוקט 478)., ניקיתי אותו מהמשחה הטרמית שהייתה עליו ורציתי לדעת אם יש למישהו הצעות מה אפשר לעשות איתו? (עם הצלעות קירור, או עם המאוורר...) תודה רבה לעוזרים! תמונות: הגוף קירור כולל המאוורר: תחתית הגוף קירור אחרי שניקיתי ממשחה טרמית:
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
1. אני לא מוצא את באתר שלהם את הלוח שלי כדי שאוכל לדעת ספסיפיקציות טוב יותר. אם תמצאו את הלוח, אודה לכם.. 2. איך הלוח בתור לוח לOC?
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום קניתי מארז compucase 6a19 ולוח של אינטל ללוח תכונה של הורדת מהירות המאווררים כשהמחשב קר (ניתן בביוס לבחור בין הפסקה מוחלטת של המאווררים או הורדת מהירות המאווררים). שמתי לב שתמיד המאוורר עובד באותה המהירות ולא משנה אם המחשב ממש קר (נניח מיד לאחר ההדלקה) שאלותי הם: 1. האם המאוורר 120 מ"מ של compucase אכן יכול להישלט מבחינת המהירות שלו? 2. כיצד ניתן להפחית את הרעש של המחשב החדש? המעבד הוא אינטל 2.4 גיגה וגם המאוורר שלו נורא מרעיש. 3. האם הוספת מאוורר קידמי יכולה להפחית את הרעש הכולל של המחשב? (יתכן שאם יהיה קרור טוב בתוך המארז אז מאוורר המעבד יעבוד בסל"ד נמוך יותר ואז בגלל שהוא עושה את מרבית הרעז אז הרעש הכולל יפחת) אודה לעצות שלכם
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אז ככה עקב חוסר עניין בפורום מפרטי מחשב אני מבקש פה את העזרה אני ממש בשלב לפני הקנייה ואני לא קונה כל עוד לא מאשרים לי פה שהכל יעבוד חלק אז תודה רבה ויום טוב לכם חברה טוב ישנם כמה שאלות בקשר למפרט הדברים שממש מציקים לי זה הספק כוח - האם הוא יחזיק את המערכת כולל את מספר המרבי של כמויות המאוררים קירור מעבד - האם הקירור הזה טוב . ראיתי שאפשר להוסיף עוד מאוררים אליו (4 בזמן נתון עד גורם לעומס משקל על המעבד והלוח אם ) כונן קשיח - יש לו באפר יותר גדול . יוצא יותר זול . אז למה אנשים עדיין מעדיפים WD (מניסיון אצלי כל 3 שנים ה JD נדפק , בידיוק לפי השעון) זיכרון - האם מתאים ל OC כרטיס המסך - חח נאי לא בידיוק משחק אבל חשוב לי לחבר שני מסכים לאותו כרטיס מסך המפרט לוח אם Gigabyte …
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
המאוור של המעבד שלי עושה רעש אז אני רוצה לקנות קירור לא רק בגלל רעש המאוור כי המעבד שלי חם מידי הוא מגיע במאמץ ל50 מעלות ועוד דבר תגידו כשנקיתי את המעבד שלי ניקיתי גם את הנוזל מגעיל כזה שהיה שם מה זה יכול להיות ומתי שניקיתי אותו עד המעבד שלי מתחיל להיתחמם מהר ומה אני יעשה כדי שהמעבד שלי יתקרר ואולי צריך קירור מה כדאי לי לקנות תודה רבה!!
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אם אני ינצל אותו דרך ATItool עד הסוף יהיה שיפור או לא ?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי שני מעבדים זהים פנטיום אחד אותו סטפינג אותו מספר סידורי (רק 3 המספרים האחרונים שונים) ושנת הייצור אותה שנה. מהו פוטנציאל האוברקלוק שלהם (או של אחד מהם)? נ.ב הסטינג של מעבדי אינטל החדשים הוא SLR63 או משהו כזה נכון? בפנטיומים שלי כתוב SL27K מוכר למישהו?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
יש לי משאבת מים של פורד ישנה ורציתי לדעת האם היא מספיק טובה . אני רוצה לבנות מערכת קירור מים .
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש וברצוני לשאול מס' שאלות אך לפני זה להלן המפרט: intel core 2dou e6600 gigabyte dq6 leadtek7900 gt extreme 1gb geil ddr2 השאלה שלי היא כזו קודם כל ,האם ברגע שאתה עושה אוברקלוקינג ניתן להשאיר את המחשב במצב הזה תמיד? האם ניתן לעשות אוברקלוקינג עם הקירור שמגיע עם הלוח אם ועם המעבד? איך אני יודע מה הטמפרטורה של כל אחד מהרכיבים במחשב?ואיך אני יודע מה הביצועים של כל אחד מהרכיבים לפני ואחרי האוברקלוקינג? האם רצוי לא לעשות אוברקלוקינג בכלל? תודה מראש עוז
-
- 9 תגובות
- 586 צפיות
-
-
טוב בטח כבר שאלו את זה כבר, אבל.. איך אני משנה את המתח למעבד? יש לי פנטיום 3 650 שכרגע רץ על 120 fsb ואני רוצה לעלות ל133 הבנתי שאני צריך להעלות קצת את המתח ע"מ לשמור על יציבות אבל בביוס עוד לא מצאתי את האופציה לוח ga-6iem יש תוכנות שעושות את זה?
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המפרט הזה: Asrock 775dual-880pro Intel Pentium D 2.8 820 Memory: DDR2 1 G 667 עכשיו כאשר אני מנסה לעשות אוורקלוק הכי קטן המחשב פשוט לא עומד בזה.. יש קריסות, לפעמים הווינדוס לא עולה... אני לא מצליח להגיע איתו אפילו ל 3GHZ... קניתי קירור די טוב של 3D Rocket II CPU Cooler GH-PCU23-VE GIGABYTE המעבד עובד על 40 מעלות, 45 גג באוורקלוק עכשיו אני יודע שהלוח אם די דפוק, למה אין בו אפשרות לעלות את ה VCORE ככה שאני מעלה את FSB המעבד נשאר לעבוד על על מתח נמוך... בגלל זה מצאתי באינטרנט אפשרות של הלעת המתח על ידי שינוי במעבד: http://sg.vr-zone.com/?i=3931 בכל מקרה נסיתי לעלות ב 1 וואלט יתר וזה הצליח! 1 וואלט אני מאמין היה אמור לספק 3 GHZ באופן יציב... אך עדיין לא הצלחת…
-
- 7 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי רעשים מוזרים מהמאוורר של המעבד... זה Aero 7+ של Cooler Master על מעבד AMD Athlon XP 2000+ רעשים צורבים כאלה לא יודע איך להסביר, ניסיתי לנקות את כל האבק מהמאוורר פירקתי אותו וניקיתי עם שואב אבק ומקלי אוזניים, וגם את ההיט סינק עדיין אותו רעש.... יש מצב שהמאוורר הולך לשבוק חיים בקרוב? זה רמז?
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אז ככה יש לי לוח dfi nf4 וזכרונות של king max שעבדו יוםי על הלוח לפניו k7n2 ופתאום במישחקים יש לי פריזים של כמה שניות כול 2 דקות יש בעיות תמיכה בזכרונות או משהו שאני לא יודע עליו? תודה לכול העונים בנסוף המערכת כולה באובר קלוקינג והזיכרונות היו יציבים לגמרי ניסיתי גם ללא אובר אבל הבעייה לא חלפה לה
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
-
שלום, רציתי לדעת איך נועלים את האוברקלוק לAGP ב NF7
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום יש לי איזה 5 מאוררים בחוץ שחורים כאל ה ומסריחים מאבק.... וקניתי 4 ממירים או מעבירים או איך שקוראים לזה.. ואני רוצה לדעת איך בדיוק אני יכול לצבוע את הכנפיים של המאורר זתומרת הפלסטיקים שמסתובבים... ולהוציא את מה שיש מסביב תודה על העזרה...
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
ברשותי מחשב עם מעבד Intel Pentium 4 3.2Ghz LGA775. לאחרונה כאשר אני משחק במשחקים לאחר כמה דקות המחשב עושה לעצמו ריסט. חשבתי על העניין של התחממות במחשב אז סידרתי את המחשב מבפנים שתהיה תנועה של האוויר ואפילו הוספתי עוד מאורר מכניס אוויר ומאורר מכניס אוויר וכעת הטמפרטורה של הלוח אם היא בין 30 ל 33 , אבל הטמפרטורה של המעבד עדיין מרקיעה שחקים בין 45-60 במנוחה ועד ל 80 במאמץ. כיצד אני יכול לפתור את הבעיה וממה היא נובעת בעצם ?
-
- 6 תגובות
- 586 צפיות
-