אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש ואין בו מאווררים ואני רוצה להוסיף אתה יכולים להמליץ לי על מאווררים וכמה מאווררים צריך בשביל מחשב כזה המפרט: Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb BOX Compucase 6A19 Black Midi Tower No PSU BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC VERSION HEC Win550 550W 20/24PIN NEC AD-7173 Dual Layer DVD±R/W/DL 18X LabelFlash Black Bulk G.Skill 1GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 5-5-5-15 F2-6400CL5D-1GBNQ Seagate Barracuda 250GB 3.5 7200Rpm 16MB SATA II ST3250620AS Microsoft® Compact Optical Mouse 500 U81-00008 Microsoft® Comfort Curve Keybrd 2000 B2L-00007 Gigabyte GA-965G-DS3 Intel G965 LGA 775
-
- 9 תגובות
- 617 צפיות
-
-
הזמנתי את הביג טייפון ולהפתעתי ראיתי שהמוכר בחנות הזמין לי במקום זה את הV1 ללא תוספת מחיר. משתלם? איך המאוורר הזה? טוב יותר מהביג טייפון? תודה!
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום הלך לי הלוח הקודם אז השגתי לוח של ASUS K8N הבעיה היא שהטמפ' היא 35 בערך כאשר לפני כן היא היתה סביב ה30. ניסיתי לעדכן תביוס בלי שיפור - מה אפשר לעשות? מה הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לעשות OC ל Q9550 . זה יהיה ה OC הראשון בחיי. מישהו יכול לתת לי קישור או להסביר לי בבקשה מה אסור בתחליט האיסור לעשות ב OC? אני יודע נגיד שאסור לעבור איזה מתח מסויים למעבד כי אז הוא נשרף, מישהו יודע מהו המתח הזה? איך הולך היחס של המתח למהירות? איך יודעים מה להעלות קודם וכמה? כנל לגבי זכרונות. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מה אתם אומרים אני קונה עכשיו את הכרטיס ואני צריך גם קירור פאסיבי טוב יעבוד? (הכוונה יתן יותר טוב מהסטוק) זה יבוע עם MX2
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
היי חברה ! אני צריך ממכם עזרה , תראו אני לא מבין גדול בעניין הלדים , אז רציתי לשאול אתכם כמה שאלות ואשמח אם תוכלו לעזור לי .. אז כחה לקחתי סידי ועשיתי בו חריטה (הסביבה החיצונית שלו היא פרספקט) , ואני רוצה להאיר את החריטה שעשיתי אם לדים .. כיצד אני יכול לעשות זאת ? ורציתי גם לדעת אם יש צבעים שזוהרים בחושך והיכן ניתן לקנותם תודה מראש לכל העוזרים ! :-*
-
- 8 תגובות
- 617 צפיות
-
-
הזמנתי היום את הגוף קירור thermalright xp-90 ורציתי לשאול אם המשחה הטרמית שבאה איתו טובה או שכדי לי לקנות arctic silver????? המשחה שבאה עם הגוף קירור היא מבוססת על כסף או שהיא קרמית?
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי שאלה!!! hd4850 עם הקירור הרגיל שאיתו הוא בא הוא קירור טוב לסטוק? או שכדאי לקנות hd4830 והקירור שלו טוב לאוברקלוק ברמה של hd4850...? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
טוב זה תמונה של המחשב שלי איפה שהXים הכחולים יש לי מאוורים כמו שאתם רואים אחד על הדלת ואחד בגג המארז שניהם בגודל 80 מ"מ ויש לי עוד 3 מקומות ל80 מ"מ אחד בקדמת המארז ועוד 2 מתחת למעבד עכשיו אני רוצה לדעת איזה סוג של מאוורים יתנו לי קירור שקט וטוב ובאיזה קומבינציה לשים אותם (מכניס/מוציא אוויר) תודה
-
- 12 תגובות
- 617 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות athlon 64 3200 soket 939 mother board ga-8kn ultra 9 nf4 כרטיס מסך ג'יפורס 6600 256MB pci-e אני אשתמש בו בעיקר למשחקים, אופיס, וקצת תיכנות. האם אני צריך מערכת איוורור ו/או קירור בנוסף על מה שמגיע עם המחשב? ואם כן אז מה מומלץ? אני לא אעשה אוברקלוק. תודה.
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני רוצה לנסות לעשות OC , יש לי לוח אמ מסוג Epox 4gea+, הבנתי שצריך לנעול את רכיב הכרטיס מסך ושאר החיבורים של ה- pci במחשב כדי לעבוד אך ורק על המעבד. איך עושים את זה.
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי את המארז HEC 6A19 לבן. אני מעוניין לשים חלון בצד ואולי עוד מאוורר להכניס אויר. כרגע יש לי מאורר 120 קדמי שמכניס ואחורי שמוציא. חשוב לי סך הרעש שיוצא מהמחשב (מאוררים) ה-120 רצים ב-~1500 סיבובים לדקה ושקטים מאד. היכן אני מוצא וכמה זה עולה: חלון ומאיזה חומר הוא עשוי (עדיף עבה ומבודד רעשים) גומי שחור (חשבתי לבדוק אצל זגג מכוניות) יש תושבות למאווררים לקניה בנפרד ??? או שמחברים את המאוורר ישירות למארז ? דרמל ? אילו עוד כלים אני צריך ??? (חוץ ממברג!!!) איפה כדאי לשים עוד מאוורר או שניים לקבל יותר איוורור ??? וצבע !!! מעוניין לצבוע את המארז במטאלי כחול , איפה מוצא צבעים ??? (מארז אלומיניום)
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם, טוב אני די חדש בנושא ההמהרות של המעבד ושל הבאס (למרות שב o\c כרטיס המסך שלי יש לי די נסיון), ואחרי שביליתי את שלוש השעות האחרונות בניסיון להבין מאיפה להתחיל אני די מבולבל (תחילה אני רוצה להתנצל אם השאלות שלי יהיו ממש פעורות זה מכיון שכאן זה המקום הראשון שאני שואל אותם ... . טוב, אז הבנתי שישנם שני מקומות לפחות שעליהם אני צריך לתת את הדעת כשאני ניגש לקרוע את החומרה שלי . 1: המעבד עצמו, שאותו אני צריך לפתוח ע"י טריק מקגיוורי (מסוג amd) שכזה. 2: ה- fsb , שאותו אני צריך דרך הbios להעלות את המהירות שלו (שלי כרגע על 133 מגה הרץ) חוץ מזה הבנתי שישנו תהליך burn in שבו מאמנים את המערכת כולה על יבש בעומסים כבדים וגורמים לה לסיבולת רצינית כך שהo\c יכול לעלות כמה ו…
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם. חיברתי שלוש מאוררים של 80 ממ ומאורר אחד של 40 ממ לאותה יציאה של הספק, השאלה שלי היא האם המתח באותו החיבור ירד? מה שאומר שגם מהירות המאוררים ירדה גם כן, תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי כרטיס XFX 275 GTX במנוחה הוא 60 מעלות ובמאמץ 80 כשאני עושה לו OC קטן הוא נהיה לא יציב בכלל בגלל זה אני רוצה לקנות קירור עד 250 שקל ואם אפשר לא של AC הוא לא מתאים . תודה
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום, המאוורר הישן כנראה ישן מידי, ועושה רעש של טרקטור... אני מעוניין להחליף אותו במאוורר סביר (לא יקר) המתאים ל: לוח אם Gigabyte 945GZM-S2 מעבד Pentium D 3.4 GHZ תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
סתכלו על המפרט שלי שם יש הסבר מפורט על איך מסודר אצלי (ואני חייב לציין שהמאורר בחלון מכניס אוויר בצורה של מאורר ביתי ובכל זאת יש לי טמפ לא כמו שאמורים להיות, שהם 50 למעבד ו43 לצ'יפ הוונטק על 3150 rpm. יש למישהו מושג?
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
המליצו לי על וולקנו 9 בגלל שסביבת העבודה שלי דיי חמה, אבל עכשיו יצאו וולקנו חדשים, אז מה עכשיו אתם ממליצים? עדיין עליו?
-
- 7 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מהו המאוורר 80MM הכי חזק ביחס לרעש? - יחס עוצמה לרעש?? בתודה, יניב
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
לוח אם : DFI infinity nf4 ultra רשום במדריך הזה http://hwzone.co.il/guides/oc_cpu/ שצריך לבטל את Spread Spectrum אבל אני לא מוצא אותה בביוס שלי.. מה לעשות? ורשום גם "לאחר מכן, יש לבטל את אפשרות ה-Cool'n'Quiet " ואצלי רשום amd k8 cool & quiet לבטל את האפשרות הזאת? תודה לכל העוזרים!!
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש תוכנה שבעזרתה אוכל לשלוט במהירות מאווררים אלו?
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכם רציתי שתתנו חוות דעת על הטמפ' של המחשב שלי ותוכלו לעזור לי מה עליי לשפר.. אני מתחיל לעבוד על סידור כבלים במארז בינתיים ורציתי לדעת עם עליי לעבוד גם על סידור המאווררים במארז כמו שצויין כאן : http://hwzone.co.il/guides/casecool/2/ ולכן אני מעוניין בעצות מאנשים שמבינים עניין. הנה התמונה מHWMONITOR : נ.ב המארז שלי הוא MIDI כמו שמצויין במפרט המחשב שלי. בתודה מראש, אלעד.
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
תראו את הכתבה הזאת: http://www.overclockers.com/articles938 קיצר OCZ Ultra II Premium Silver לא מכילה אחוז אחד של כסף אז אל תקנו אותה!!!
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את דלת הצאת של המארז בחלון פרספקט , למישהו יש המלצות? תמונות? לראיונות איך לעשות את זה?
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-