אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
המתח מופיע כ1.616 אך משתנה כל הזמן ל1.600 למתח הנ"ל ....יכול להיות שזה מה שגורם לחוסר היציבות במערכת והאם זו בעיית לוח או ספק ?
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
היחס של הזכרונות הוא 1:1 ועכשיו המהירות שלהם היא 712 (הזיכרונות הם kingston 1024MB 800Mhz CL6 X2) כדאי לשנות את היחס כדי לקבל עבודה יותר טובה של הזיכרונות או שהכי טוב להישאר ביחס 1:1?
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
מעוניין לבדוק את המעבד שלי (ללא אוברקלוק) בעומס (בעיקר טמפרטורה). המליצו לי על תוכנת Prime95, אך מה שמצאתי במדור ההורדות זה : http://hwzone.co.il/downloads/index.php?act=view&id=45 האם יש קישור ל Prime95, והסבר שימוש ? תודה
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
הבנתי שככל שהמכפלה נמוכה יותר ה-OC הוא טוב יותר. אני כרגע נמצא על OC של 380 X9 , ניסיתי להגיע ל-380 X8 אבל ללא הצלחה. ולא משנה כמה מתח נתתי למעבד, זה קצת מוזר כי רק הורדתי מכפלה לכן זה אמור להיות "קל" יותר למחשב לעבוד. אחרי השמירה בביוס המחשב פשוט נכבה ונדלק. אפשר לדעת מה משתלם יותר, או מה היחס העדיף?
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
האם זה נכון שהחשבון החשמל תופח עקב שימוש באוברקלוק? אני מכיר חבר שעשה אוברקלוק וקיבל חשבון חשמל גדול ממה שהוא רגיל איזה 300 שח יותר
-
- 5 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה (MBM5 or (MotherBoard Monitor והיא בודקת את הטמפ' של המעב+לוח אם... עד כמה המדידה הזאת מדוייקת?? נ.ב. יכול להיות שהמעבד שלי (3.0 NORTHWOOD) יגיע ל 47 מעלות במאמץ??
-
- 5 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש מעבד כפול ליבה 3.0 וכרטיס מסף 7900gt hd120 hd asusP5LD2 לוח אם זהוא אני רוצה ליקנות ספק חדש יש לי ג'נרי חחחח ג'נרי של 350 חח זה מצחיק טוב מה אתה מציעים ליקנות מ400 עד 600 תביא גם לינק למה שאתפ מציעים תודה וסליחה עם זה לא קשור לפו
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני משתמש ונכנסתי לכמה פורומים וראיתי שהרבה מדברים על אוברקלוקינג!! תסבירו לי בבקשה מהו האוברקלוקינג ומה הוא עושה? תודה לכל המגיבים והעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס Gigabyte Geforce MX440 64mb במקור: מעבד: 274.5mhz זיכרון: 300mhz ועשיתי OC והתוצאות: מעבד: 398.25 זיכרון: 371.25 ---------------------- $ffffffffff ---------------------------------------------------------------- $ffffffffff Northbridge information $ffffffffff ---------------------------------------------------------------- $0400000000 Description : unknown $0400000001 Vendor ID : 1039 (SiS) $0400000002 Device ID : 0746 $0400000003 AGP bus : revision 3.0 $0400000004 AGP status : disabled $ffffffffff ---------------------------------------------------------------- $ffffffffff Display adapter information $ffffffffff --…
-
- 5 תגובות
- 560 צפיות
-
-
כניסת המאוורר SYS_FAN 2 בלוח אם מגבילה לי את המאורר ל 800 RPM כשהוא בעצם אמור לעבוד ב 1200RPM כמו כל השאר. (לוח DS3L) בדקתי - סמתי את המאוורר בכניסה אחרת והוא עבד ב 1200. סמתי מאוורר שעובד ב 1200 בכניסה הזאת והוא עבד ב 800. אז הבעיה היא בהחלת בכניסה עצמה. האם יש משהו שאני יכול לעשות במחשב/בביוס כדי לגרום לזה לעבוד ב 1200 ? תודה לעוזרים טל
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת אם המעבד הנ"ל מתאים ל OC ולאיזה תוצאות אפשר להגיע איתו.... הוא 2.0GHZ מפרט: AMD Athlon 64 X2 2000 MHZ (10 x 200) 3600+ לוח אם:Foxconn K8M890M2MA Series ספק: 500W (לא ג'נרי) כרטיס מסך: HD4670 MSI השאלה שלי היא כזאת... אמרו לי פעם שהלוח אם שלי לא מתאים כל-כך לOC האם זה נכון?.. ואם כן כמה זה ישפיע? נ.ב מה הסיכויים לשוף חלק מסויים במחשב כשעושים OC?... סליחה על הבורות... ותודה רבה רבה לעזורים ^^
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
-
אני צריך דגם של מאוורר פשוט 12 ס"מ למארז שהוא גם שקט.
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
נגיד אני קונה מיד שניה איך אני יכול לבדוק אם יש להם בעיות ואם הם מוקריים וכו...
-
- 9 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות, האם זה אפשרי ? מתי יכול להיווצר קצר בכרטיס? האם זה מסוכן אם שתי מתכות יגעו אחת בשנייה על הכרטיס ? או שההיטסינק יחבר/יגשר בין מקומות מוליכים ? האם זה אפשרי מבחינת גודל ? איך אפשר להדק אותו על הליבה ? ושאלה אחרונה... האם אפשר להשתמש בברגים ממתכת להברגת הHSF לכרטיס או שזה יכול לגרום קצר? (שימוש בחורים של ה MOUNTING HOLES כמובן, חס וחלילה לא לקדוח בכרטיס !) תודה רבה מראש, ואם יש למישהו לינק למדריכים טובים, בבקשה...
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
התוכנה "די" מזייפת.... מה התוכנה הטובה ביותר לבדיקת מעלות במחשב?
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום. עשיתי אבורקלוק לכרטיס מבוסס שבב של ATI עם התוכנה ATI Tool מצאתי את אחוז האוברקלוק של הליבה ושל הזכרון הכי מתאים שאני יכול להשיג והשאלה היא האם כאשר אני רוצה לעשות שוב אוברקלוק לאחר שחזרתי למצב רגיל אני יכול לעשות ישר setclock כי אמרו לי שצריך לעלות לאט לאט ולתת לכרטיס להתרגל או משהו כזה תודה... עוד שאלה. הכרטיס מסך שלי בחיים לא יורד מ51 מעלות לא משנה אם הוא מכובה שעה או דלוק יומיים אבל במאמץ הוא בחיים לא הגיע לי ליותר מ54 האם זה טוב? או שזה בכלל מזייף בטמפ'
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
-
יש לי את הקירור סטוק של אינטל. (סוקט 478)., ניקיתי אותו מהמשחה הטרמית שהייתה עליו ורציתי לדעת אם יש למישהו הצעות מה אפשר לעשות איתו? (עם הצלעות קירור, או עם המאוורר...) תודה רבה לעוזרים! תמונות: הגוף קירור כולל המאוורר: תחתית הגוף קירור אחרי שניקיתי ממשחה טרמית:
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום חבר'ה בשעה טובה קבלתי את הקיט שהזמנתי משבוע שעבר והרכבתי אותו על גבי שתי הזכרונות שלי של סאמסונג PC3200 בקיצ'ס אני רוצה לדעת יותר על הביצועים של המשחב עכשיו אם איזו תוכנה עלי להישתמש או איך בכלל בודקים את הדבר הזה ( קירור נחושת על הזכרונות ) http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=ddrc-co זה המוצר מקווה שהרכבתי כראוי כי זה לא מצריך ידע רב ... טוב תודה לעוזרים אם יש פתרון לשאלה לגבי תוכנה לביצועים !
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
אפשר לחבר ישר על התושבת פלסטיק בלי החיזוק מאחורי הלוח אם ואפשר לחבר עם החיזוק מאחורי הלוח אם כמובן שהדרך השניה יותר חזקה בלה בלה בלה.. השאלה אם היא הכרחית או שגם הדרך הראשונה בטיחותית מספיק? תודה.
-
- 6 תגובות
- 559 צפיות
-
-
איך עושים את זה -הכוונה דרך וולט מוד ... (שנראה לי שעושים את זה דרך וולט מוד ) אני צריך להעלות מטח כדי להתקדם עם P1 ... וגם אני רוצה לדעת בכללי .... תודה ....
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
הורדתי את ה RIVATUNER וזה נראה לא רע מצאתי איפה אפשר לעשות אוברקלוקינג לכרטיס ומאוד שמחתי כי זה בדיוק מה שחיפשתי. הכל טוב ויפה אבל אני לא יודע בכמה להעלות. יש לי כרטיס מסך Nvidia Riva TNT2 Model 64 32SDR המהירות ההתחלתית של הCORE היא 125 והמהירות ההתחלתית של הMEMORY היא 150 אז מה אני צריך להעלות מבין השניים ובכמה. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
למעבד שלי יש FSB של 133 (533 באס). אם אני מעלה למשל ל134FSB, אז אוטומטית זה המהירות של הזכרון תעלה בMHZ אחד? ז"א תהיה 334 ואז בגלל הדואל זה יהיה 668 (תסתכלו על המפרט בחתימה)? תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
האם אפשר לשים את הצלעות קירור של ZALMAN (עם הHEAT PIPE) + HEATSINKS לזיכרון? תודה לעונים!
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-