עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Armageddon,

A week ago I asked for opinions about which cooler i should get in order to cool my P4 2.4B better. I think I narrowed it down to four possible choices, when the leading guidelines are that the cooler wont be too noisy but will lower my full load temps in overclock by atleast 5-7 degrees. I got my 2.4B running 167 FSB, meaning 3 ghz and in order to maintain this I needed to overvolt it to 1.650 V which caused serious heating and the cpu gets to around 50-54 degrees when running full load. My four candidates are: ZALMAN CNPS5700D-Cu ZALMAN CNPS6500B-Cu VANTEC AeroFlow TMD VP4-C7040 AX478 + Enermax fan doing 30 cfm (manual speed controller) Which of these do you think has…

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  2. Started by maxwell10,

כיוון שרכיבי מחשב נייד הם בעלי מעטפת הספק נמוכה יותר מרכיבי מחשב שולחני ניתן להסתפק בקירור פסיבי\הייברידי. חשבתי לרכוש מחשב נייד, להוציא ממנו את כל הרכיבים, לחבר למעבד קירור פסיבי\הייברידי ולהרכיב הכל במארז מחשב נייח. התוצאה: מחשב יקר, חלש יותר אבל שקט! האם יש דרך לרכוש רק את הרכיבים של הנייד ללא המסך, מקלדת והפלסטיק?

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  3. Started by xtract1,

אנשים קראתי פה את כל המדריכים ואני מודה שעדיין לא הבנתי ככ. בחיים לא התנסתי בOC ובקושי ידעתי מזה..אני חושב אבל לעשות OC ל2 מחשבים בבית.P4 עם תושבת 478 ששמעתי שהם טובים. אז כמה דברים. 1. אמרתם שיש איזו ליבה שלא מומלצת בתושבת הזו...אז איך אני בודק איזה ליבה יש לי? 2.הבנתי שיש תוכנה לOC של כרטיסי מסך וכו'...לא הבנתי איך אני עושה בפשטות OC למעבד מישו יכול להסביר לי במילים פשוטות או עם איזה תוכנה וכו'?

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  4. צריך המלצה לקירור עד 300 ש"ח

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  5. עכשיו אחרי שהגיע הקיץ [ נזכרתי קצת באיחור ], המחשב שלי התחיל להתחמם ברמות מטורפות, אני עומד עכשיו על 58 מעלות במנוחה לC2D E6300. חשבתי אולי לפתוח את הקירור ולרענן משחה תרמית, אבל יש לי כמה שאלות: - את הקירור תופסים 4 קליפסים לבנים כאלה שחרוט עליהם חץ, בכדי לפתוח את הקירור אני צריך לסובב את הקליפס בכיוון החץ או נגד כיוון החץ? אני עוד לא הבנתי אם החץ אומר לאן פותחים או סוגרים. - אני צריך המלצה לקירור, שלא יעבור את ה-200 שקל כי הרבה כסף אין לי, ואל תביאו לי 210 וכאלה שחורגים אפילו במעט, כי 200 זה המקס', רצוי שיהיה שקט ושיקרר את המחשב בצורה טובה [ לא אכפת לי אם בימי הקיץ הלוהטים הוא יישב על 40 מעלות +-] . - על איזה משחה טרמית הייתם ממליצים לי? אני יודע שיש את הזלמן שקל למ…

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  6. הלוח אם שלי הוא MSI RC410M (MS-7173) והוא לא נותן לי לעשות OC למעבד יש לי מעבד Intel 524 3.06Ghz HT והוא כל כך חלש אני מת לעשות לו OC אפילו קניתי קירור חדש למעבד... :-\ שם הקירור: DI5-9JD3A-99 של CoolerMaster שאר המערכת 1GB+512MB DDR2-533\667 Sapphire X1950 Pro 512MB GDDR3

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  7. Started by dazzler,

כרגע יש לי מעבד and 1700+ jiuhb שעובד על 2600+ בלי בעיה . אני יכול לעבור את ה3.0 עם שלי אבל אני צריך לתת כמעט את כל עמוד החשמל 2.2, וכל מתח מעל 1.8 שנותנים למעבד גורם לו להישחק יותר מהר. אני רוצה לקנות בארטון עם סאפינג מומלץ כדי להמהיר אותו ל3 או 3.2 . הבעיה ב2500 היא שלפי מה שהבנתי היא שכולם נעולים ואני מעדיף משהו לא נעול למרות שהזכרונות שלי יכולים לעבוד על באס של 220 בלי בעיה.

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  8. Started by Alroit,

שלום לכולם שמעתי מהמון אנשים/ חברים שהם שמים נוזלי קירור איכותי של יצרני מכוניות כמו של פורד מקורי או פולסווגן מקורי האם זה נכון לעשות? ראיתי גם בהרבה סרטוני הדרכה שרובם שמים רק מים מזוקקים בלבד - האם זה טוב? האמת די קשה להשיג נוזל קירור יעודי - כבר ניסיתי ללא הצלחה רבה. אשמח להשכיל בנושא [br]פורסם בתאריך: 13.12.2010 בשעה 18:49:41

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. סיימתי להרכחב את המחשב בשעה טובה, אבל התוכנות שמצורפות ללוח (GIGABYTE Z77X-D3H) לא תומכות בWIN8 התקנתי real temp שאני מכיר מהמחשב הקודם שלי, אבל אין לו ניטור ושליטה בFANs וגם הטמפרטורה שהוא מראה לי בזמן מאמץ נעה בטווח די רחב של 5 מעלות.

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  10. Started by Amir_ca,

קניתי מחשב חדש עם מעבד E8400 ופריזר פרו הורדתי REALTEMP ואברסט ושניהם מראים הבדלי טמפ' של 10 מעלות בין אחד לשני ואני לא יודע למי להאמין והנה תמונה גם : שאר המפרט נמצא בצד תודה על העזרה ;D

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  11. Started by gshhar,

המפרט שלי: NF7-SL V2 בארטון 2500 MOBILE Mushkin 512MB Dual Pack (2x256MB) PC3200 222 Special Antec TruePower 430 Watt Thermalright SP97 for AMD Vantec Tornado 92MM Case Fan מתח של המעבד 1.675 של הזכרונות 2.7 וגם שיניתי להם את התיזמונים. טמפ' במאמץ 46 מעלות ויציב.

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  12. שלום לכולם. 1 על איזה גודל צינורית כדאי ללכת בקירור מים ? 8\3 או 2\1 ? 2 האם המחבר,לא זה שמתחבר לצינורית אלא הקצה השני שלו שמתחבר לרדיאטור,משאבה,בלוק הוא גודל קבוע ולא תלוי אם אני לוקח למשל 8\3 או שגם הוא 8\3 או 2\1 ?

13. Started by LORIANTA,

כרטיס בן חצי שנה של GIGABYTE - GVNX88T512HP הכרטיס מגיע עם תוכנה של גיגהבייט שמאפשרת להעלות את המתח לכרטיס ל1.20 והתדרים שבתמונה הם המקסימום שהגעתי בבדיקת יציבות שלATITOOL עכשיו אני רוצה להעלות עוד את המתחים כי הכרטיס לא עובר גם במאמץ את ה74 מעלות יש אולי תוכנה שאפשר להעלות איתה יותר את המתח? אולי להעלות את הPCI? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  14. Started by Tommy,

יש לי שאלה בקשר להתחממות המחשב כתוב לי ברגיל בEVEREST 41 מעלות ממוצע..שחקתי קאונטר סורס ואחרי זה 1.6 ואז יצאתי לבדוק ראיתי 52 השאלה אם הכל בסדר? מה הטמפרטורה המומלצת כשהמעבד מתאמץ ומה הטמפרטורה שהמחשב במצב רגיל...תודה עדכון : זה אחרי אוברקלוק מ 2000 ל 2200

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  15. מצאתי את המוצר הזה בksp , ותהיתי אם המוצר כולל מערכת מים שלמה , והאם הוא מקרר את המעבד יותר טוב מהקירור שבא עם המעבד הנה דף המוצר : http://www.evercool.com.tw/w_cooler.htm

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  16. Started by eyaffe,

יש לי BT וכנראה ששמתי יותר מדי משחה ולכן הוא קצת חמים ... 45 במנוחה עם קפיצות לאיזור ה 65. כשניסיתי להוציא אותו הוא לא זז הוא פשוט נדבק למעבד ולא עזרו כל הנדנודים ונסיונות החילוץ !! רעיונות איך בכל זאת לשחרר את הסורר מבלי לשבור את הלוח אם ??

• 3 תגובות
    • 395 צפיות
  17. ב EVEREST למשל - יש את הטמפ' של הלוח אם - לפי מה נקעת הטמפ' שלו ? יענו הלוח הוא גדול - מאיפה לקוח הנתון של הטמפ' ? ניחוש שלי זה אולי מהגשר הצופני או הדרומי ? או ממוצע של שניהם ? תודה לעוזרים. טל.

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  18. יש לי פה קירור סטוק של אינטל 775 ויש בתחתית שלו 3 פסים של משחה, למרוח אותה? להשאיר אוהת כמו שהיא? מה לעשות עם זה (אף פעם לא התקנתי קירור סטוק)

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  19. אני עושה את זה בהגדרות של הכרטיס מסך ? זה בסדר או שאני צריך תוכנה ??? יש לי 256 זכרון אמרו לי שאני צריך לדעת עד כמה HMZ אני יכול להגיע ? זאת בעצם השאלה שלי פה ...

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  20. Started by עינב,

שלום . המפרט של המחשב שלי מופיע בפרופיל שלי .. אני רוצה לדעת אם אפשר לבצע OC למחשב שלי . והאם מישהו יכול לתת יד מנחה בנושא , אני דיי מתחיל אבל מאוד מאוד מעוניין להכנס לתחום .. וגם רעיונות לשיפור יעזרו .

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  21. Started by Vatos-Locos,

דגם ראשון : הסמארט הישן והטוב (הכתום..) דגם שני : הסמארט בגירסא החדשה (שחור עם כנפיים כתומות) דגם שלישי : הסמארט השקוף עם הלדים הכחולים דפי מוצר דגם ראשון לא מצאתי דגם שני : http://www.thermaltake.com/accessories/dcfan/smartfan/a202829.htm דגם שלישי : http://www.thermaltake.com/accessories/dcfan/led/bluesmart.htm עד כמה שזכור לי גם הסמארט הרגיל הכתום מגיע ל 4800 סלד עם 48 ברמת הרעש, ודחיפת אוויר של 72 אז בעצם מה התחדש בדגמים השחורים ?

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  22. Started by RoyShefy,

check this out..! http://www.thelab.gr/reviews/ic7mods_en20.php אני יודע שזה נשמע נובי.... אבל שמשנים את הבאס זה לא מעלה תמ"הצ? כי אצלו זה 3.2 כמו שהיה לו בהתחלה! ואיפה יש אפשרות להעלות את זה? ולמה לא ידעתי על זה כלום!?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. המעבד 506 מהירות מקורית 2.66 MHZ כרגע על 3GHZ. Bus speed - 150 multipiler - 20X Rated FSB - 600 הזכרון הוא ג'יגה של Corsair במהירות של 667. הלוח הוא לוח פשוט של ג'יגהבייט 945GCMX - S2 במבחן מאמצים S&M קיבלתי מספר שגיאות בזמן בדיקה במהירות של 3GHZ קיבלתי שגיאת VGA Heating וגם שגיאות שבהן נאמר שה- thermal protection הופעל. כרגע המחשב עובד במהירות של 3GHZ בצורה יציבה האם אתם יכולים לעזור לי להגיע לOC גבוה ויציב יותר?

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  24. Started by zoyaniv,

אני רוצה להרכיב שני מאווררים מבוקרי טמפרטורה על דלת המארז שיכניסו אוויר וראיתי את שני המאווררים הבאים ולא כל כך מצאתי את את ההבדלים בנייהם מה ההבדלים האם שנייהם יכולים להכניס ולהוציא אוויר או רק כיוון אחד וכמובן מה עדיף מאוורר PRO TC http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4405 מאוורר FAN 3 TC http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3081 כמובן שחשוב לי השקט של המאוורר

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  25. שלום לכולם, אני שוקל לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב, אבל כרגע אני חייל אז אני ימשוך עוד קצת עם המחשב העכשווי, אז אני רוצה לעשות לו OC ולהגיע איתו לביצועים טובים יותר, ככה שאני אוכל לשרוד איתו עוד כמה חודשים אז ככה המפרט שלי הוא: AMD XP 3000+ ABIT NF7-SL v2 2x 256MB DDR Kingston (לא יודע את התיזמונים שלהם, אבל הם על default. מקסימום אני אעדכן את ההודעה יותר מאוחר אם זה מאוד הכרחי) Gigabyte RADEON 9600PRO הייתי רוצה לעשות OC לכל המערכת, יש לי קירור למעבד משהו עתיק - Thermaltake Volcano 12 אני חושב .. חחח אם אני צריך לשפר מעט את הקירור במחשב כדי להשיג OC רציני, בבקשה המליצו לי על דברים, כי באמת הייתי רוצה לשרוד עם המחשב הזה עוד כמה חודשיים ואז להביא איזה מפלצת חדשה הביתה…

• 3 תגובות
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.