אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
קניתי מארז ציפטק עם חלון אבל בלי חור אז איך אני יכול לעשות חור. תודה
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
-
ה-EXTERNAL שלי מכוון על 120, במקום על 100 , המכפלה בלתי ניתנת לשינוי על 17 (אכן P4 1.7) לוח P4S8X ASUS בקיצור המכפלה יכולה להגיע עד 150, שזה 2500~, אבל כשניסיתי המחשב נתקע לגמרי, אפילו הביוס לא עלה, למה? עד כמה אני יכול להעלות את הEXTERNAL? צריך לשמור על יחס של 3:4 בין EXTERNAL:תדירות זכרון? (שמעתי את זה איפשהו). ניסיתי לעשות 200 זכרון 150 EXTERNAL ושוב נתקע לי המחשב. אז איך זה בדיוק עובד? ד"א, הייתי צריך להעלות מתח למעבד? לכמה?
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
תציעו לי מאוררים לסלרון 1.7 שיקררו טוב ושלא יהיו יקרים ושיהיו טובים לאוברקלוק אם אני אחליף מאורר אני יוכל להגיע לאוברקלוק יותר חזק מאשר אם מאורר שמגיע אם המעבד?
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל פנטיום 3, 1000 מגה הרץ. לוח של אסוס TUV4X. הטמפרטורה של הלוח במצב של מנוחה ללא הרבה עבודה היא 23-25 מעלות. בעומס היא בערך 26-27. מה שמדאיג אותי הוא המעבד הוא כל הזמן (!!!) על 40 מעלות, אני לא זוכר פעם אחת שראיתי אותו יותר נמוך מזה. גם שאני מפעיל ת'מחשב ונכנס ישר לביוס לראות מה הטמפ' שלו, היא ישר מתחילה ב38 ועולה ל40 מישהו יכול להגיד לי מה הקטע פה? איך זה שהוא כל הזמן על 40 ולא יורד? אולי החיישן דפוק? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות חלון במארז ואני צאיך כלי כלשהו כדי לעשות את החלון יש לי מספרי פח וזה יצא מגעיל על מארז אחר. אם למשהו יש והוא יכול לעשות לי חלון (תמורת תשלום אם יש צורך). או אם מישהו מוכן להשכיר לי או להלוות לי לשימוש חד פעמי (עדיף מאזור ראשל"צ. בתודה ~~~~~~SNAKE~~~~~~~
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אז ככה יש לי צג LCD מסוג WAYTON 16021J1 .השאלה שלי פשוט ביותר...האם אפשר לבצע את החיבור למחשב כמו שיש במדריך...כמובן שע"י חיבור בצורה שונה או כל דרך אפשרית אני אשמח לדעת...תודה מראש. יש לי לינק שקשור לצג - http://www.everbouquet.com.tw/products.htm http://www.everbouquet.com.tw/MC16021J.htm
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
כבר סיפרתי שהפנטיום 3 שלי התקלקל וכמובן שתמיד יש מחשב רזרבי אז עכשיו יש לי (המחשב כמו שכתוב רזרבי בלבד בקרוב אני קונה AMD 2400) סלרון 800, לוח של אסוס, 384 SDRAM. הלוח הוא ASUS CUSI-M המעלות: 25 IDLE 19 LOAD 31 FULL LOAF בפנטיום 3 733 היה אוברקלוק ל 866 ולא הייה אם זה בעיה, ומשום מה בסלרון אני לא מצליח לעשות. העלתי כמה תמונות שתבינו את הביוס שלי ותגידו לי מה לעשות: (העלתי תמונות מהחלק שדרכו אני אמור להעלות את הבאס): ככה נראה כל הקטגוריה: http://forums.ort.org.il/files/30/1652413/1065610.jpg יש אפשרות לבחור את המירב 800 מגה הרץ ויש אפשרות ידנית: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/0004/g/o/d/_/o/f/_/n/e/t/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200212202054556858/200301072132155055…
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
קניתי קריסטל אורב ואני מעוניין לדעת באיזו צורה יש להצמיד אותו או לקרב אותו לכרטיס מסך כדי שהאורב יקרר אותו בצורה מקסימלית ואילו חלקים בכרטיס מסך הם הכי נחוצים לקירור ? כרטיס המסך הגוסס שלי , GEFORCE 2 MX 400 , החלטתי לעשות לו אוברקלוקינג ורציתי לדעת מה הפוטנציאל של האוברקלוקינג, כלומר עד כמה אפשר להמהיר אותו ואם כבר לאיזה כרטיס בתיאוריה הוא יכול להשתוות ? כמו כן האם אוכל למצות את מלוא פוטנציאל האוברקלוקינג שלו עם הקריסטל אורב?
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
דבר ראשון רציתי לומר תודה ל maphisto שהגיב בהודעה הקודמת שלי שהייתה שאלה בקשר לOC של הסלרון (תודה אחי). העלתי קודם ל 1.07, ועכשיו העלתי ל 1.18. העלתי לכם תמונת מצב: http://rotter.net/User_files/nor/3e1c48d33a5c6dab.jpg מעלות IDLE: לוח - 22 מעבד - 25 מעלות FULL LOAD (לאחר שעה ב PRIME95): לוח: 27 מעבד: 41 - 43 (הקירור שלי הוא: 4 מאווררים 2 מוציאים 2 מכניסים, על המעבד נמצא מאוורר 80מ"מ ב 2600 - 3000 RPM, מארז צ'יפטק FULL TOWER כל החוטים מעוגלים ונמצאים בחלק העליון של המארז מוצמדים לדלת האחורית בקושי רואים אותם ככה שהם לא מפריעים - האם כדאי להוסיף משהו ?) האם ההמהרה שלי נחשבת טובה ? להישאר כך ? או להוריד ? אם אני נשאר כך המעבד/זכרונות יכולים להפגם ?
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי כמה רעיונות לביצוע להם אני צריך פרספקס (ראיתי כמה דברים שmetkumods עשה וזה נתן לי רעיונות) הסתובבתי בירושלים בערך 3 שעות (כל אחד אמר "אני לא מוכר אבל..." : ), בכל מקרה כשסוף סוף מצאתי מקום שמוכר הוא אמר לי שפרספקס בעובי 2 מ"מ (זה הכי דק שיש) 1 מטר מרובע - עולה 60 ש"ח!!!! (מילא 20,30,40 אבל 60 - לא הגזמנו?) בשביל כל הרעיונות שלי כולל אימון הייתי צריך בערך 2 מטר מרובע = 120,130 ש"ח עפ"י החישוב שלו 110 ש"ח לאחר וויכוחים. האם מישהו מכיר חומר פלסטי אחר שניתן להשתמש בו כמו פרספקס? או דרך להשיג בחינם/זול? יש לי רעיונות לכמה דברים מדהימים!!!
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
למה תמיד שמים את החיישן טמפרטורה מתחת למעבד? כאילו,אי אפשר לשים אותו בתוך המשחה הטרמית שמחברת את הCPU לHSF?
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני לא יודע מה איתכם אבל אני הבנתי שכאשר יש TBRED B אז חייבים שבסוף יהיה B כלומר במקום aiwga צריך להיות כתוב aiwgb ושהראשון זה לTBRED A, ואז כשאני שואל את הבחור בPC hardware למה, הוא אומר לי שזה חייב להיות כי רק הTBRED B חומים... ??? (בואו תקראו לזה פירסום חינם וזהו... ממש לא) הגיוני, או שהוא דיבר שטויות??? נ.ב. סטפינג טוב? הוא אמר שבכל החנויות בארץ זה היחיד שמוכרים
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
האם מישהו מנסה או ניסה ויכול להגיב על העיניין כולל כל הפרוצדורה ובמה השתמש
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אחרי העלאת ה-FSB ל-133 מגה הרץ. מעבד הומהר מ-1.8 ל-2.4. שיניתי את המכפיל של זכרונות ה-RDRAM ל-3 (אחרת המחשב לא עולה) האם ההודעה שסנדרה מעירה שמהירות ה-AGP גבוהה מדי, מדאיגה ויש לעשות משהו בנידון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני זוכר במעורפל את השיטה, לכן אני שואל כדי להיות בטוח. חיפשתי בפורום ולא מצאתי שום דבר על זה. מצטער אם כבר שאלו. נניח שאני רוצה להוריד מאוורר מ-12וולט ל-5וולט. ולמאוור נתון לי מתח והספק (וולטים וואטים) אז אני צריך לחלק את ההספק במתח- כדי לקבל זרם (אמפר) ואחרי זה לחלק את המתח(וולטים) בזרם (אמפר) כדי למצוא את ההתנגדות. אבל זה מצא לי את ההתנגדות של המאוורר. ואני רוצה למצוא התנגדות רצויה. איך אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי 6 לדים של 3 וולט ואני רוצה לחבר אותם למולקס של ה5 וולט כמה נגדים אני צריך ושל כמה אום
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות חלון שקוף למארז שלי.... זה פשוט כמה שזה נשמע? כלומר רק צריכים לחתוך כגודל החלון ולחבר עם ברגים ואומים?...... איך אתם(האנשים שיש להם חלונות במחשב D: ) עשיתם את זה? והאם תוכלו לפרט מאיזה חומרים... תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
איפה ניתן להשיג חיבורי מולקס?(לא כאילה שעולים 25 שח).. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
הנה מוד מעניין שמצאתי במגזין PCPLUS http://planet.nana.co.il/zviben/OR/88%2Ejpg
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שאתם יודעים קבלתי את המחשב החדש שלי לפני כחודשיים וחצי בערך... ואני רוצה עכשיו להוסיף לו בקר טמפרטורה וכו'.... איזה קיימים בשוק? מה שווה? לא שווה? מה אני צריך שיהיה באחד כזה? אני יודע גם שאני רוצה להוסיף מסך LCD שיכתוב כל מיני דברים שאני רוצה - יש מצב שיש כבר אחד מוכן שרק צריך לו תוכנה או משהו? או שהוא מגיע עם כזה בקר טמפרטורה??? ד"א - אני מאוד רוצה שיהיה חיבור FIREWIRE לפחות אחד עליו (לאייפוד החדש שאני מקבל עכשיו).... תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום !!! היום עשתי אוברקולקינג לפנטיום שלוש 731 הגעתי אט אט עד ל791 אז אמרתי יאללה אם כבר אז כבר... רציתי להגיע ל800 הגעתי ל 801 הכל סבבה עלה המחשב הפעלתי ת'סנדרה ופתאום היה כזה צורה מוזרה עם מלא צבעים ואז חזר המסך הרגיל של הסנדרה הרצתי שוב ת'סנדרה ושוב זה קרה ואחרי שזה קרה חוזר המסך הרגיל של המחשב.. יש למישהו מושג מה זה אומר!?!? בגלל שזה דחוף אל תתביישו לפנות אלי באיי סי 115052996 או בפורום בתודה lir@n
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם! נכנסתי למאפיני מעבד בביוס ויש לי שם RATIO וזה עומד על 3 מה זה אומר בכלל? אני יודע שזה יחס אבל איך זה מתקשר? ראיתי באתר של הלוח אם שלי (FREETECH P6F116V) שהRATIO צריך להיות על 5 עם מעבד כמו שלי (667\133 P3) לשנות את זה?? ועוד דבר שאני מריץ את הבאס ל-150 אני רואה הרבה הודעות שהמחשב נותן לי בדוס אני לא מספיק לקרוא את זה אבל זה קורה רק שאני מריץ את הבאס. ושאני מריץ את BURN IN WIZARD של סנדרה המחשב נתקע מה עושים?? תודה לכולם!
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
האם מישהו יודע עד כמה מעבד זה טוב מבחינת OC לקירור רגיל ? אני רוצה להמהיר אותו למקסימום ..
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-