אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
האמת היא, חשבתי עליו מזמן, אך שני דברים מנעו ממני לבצע את הרעיון: 1) האם זה לא קצת מסוכן להכניס כדור שמוציא ברקים? אוקיי לא בדיוק ברקים במיליון וולט, אבל זה עדיין פעלול חשמלי, זה לא עלול לפגוע לי בבפנוכו שמאוד רגיש? 2) האם זה מפיץ חום (בעיית החום הגם מנעה ממני לבצע רעיון דומה עם מנורת לבה)?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני ממש ממש חדש למודינג הייתי רוצה לדעת איפה אני יכול להשיג מדריכים לעשות מודינג ואיפה אפשר לקנות באזור תל-אביב מוצרים למודינג?
-
- 3 תגובות
- 452 צפיות
-
-
היום סתם גלשתי לי לתומי שאתר של אינטל וחיפשתי עידכון לביוס שלי (מצאתי לבסוף אבל זה לא חשוב.) ופתאום אני רואה איזה תוכנה שיכולה למדוד טמפאטורות של המעבד ועוד מדידה שלא ממש הבנתי באיזה מקום. עכשיו הקטע שלא הבנתי זה איך התוכנה מודדת את הטמפרטורות כי בכלל לא ידעתי שיש לי חישני טמפרטורה בלוח, ואם יש למה שום תוכנה אחרת לא יכלה להראות לי את הטמפרטורות. אולי מישהו יודע מה הקטע בכל העניין הזה? ועד כמה אפשר להאמין למדידות האלה? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות קניתי מחשב חדש ומרחתי את הגריז בעזרת קיסם אוזניים ואז אם כרטיס אשראי ישרתי את הכל לשיכנה דקה ושווה. לא מזמן ראיתי שאומרים להוציא קמות גדולה ואז אם הכרטיס למרוח אז עשיתי בסדר או שפעם הבאה לעשות בצורה אחרת? תודה לכל העונים ;D
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי ATHLON XP 1700 עם VOLACNO 6CU+ הטמפ די טובות אבל הוא די מרעיש בגלל המאוורר שיש עליו לכן חשבתי להחיף את ההיטסינק באחד שקט ויעיל שיעשה את אותה עבודה ואיפלו אף יותר ושאוכל לישון שהמחשב עובד חשבתי על הוולקנו 7+ או על הוולקנו 9 עכשיו אני צריך את חוות דעתכם חשוב מאוד היטסינק יעיל שקט
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
כולל מאורר האם הוא יכנס במארז DESKTOP?(השוכבים) תודה לכל העונים ;D
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
יש לי מספר שאלות : ---האם ניתן להחליף את כיוון זרימת האוויר במאוורר במארז ע"י הפיכת החיבורים של החשמל שלו ? --- איך כדאי לסדר את המאוורר באחורי המארז - שיוציא אוויר או שיכניס ? --- איך כדאי לסדר את המאוור בקדמת המארז ( מתחת לכונן הדיסקטים ) - שיוציא אוויר או שיכניס ? בתודה מראש לעונים ..... VooDoo 3 8)
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
כמו שאתם רואים, אני בא אליכם עם קובץ שאלות... במהלך החופש אני מתכנן לעשות למארז המכוער שלי, מוד מגניב מקרטון ( דלת מקרטון, עם שקופת שמודפס עליה ה סמל של GeForceFX ) אני מעוניין, שהשקופית תואר מבפנים, ואני לא מבין כלום, אבל ממש כלום בדברים האלו, אז משהו מוכן להסביר לי מזה קדות/לדים/לדים לייזר, כל הדברים הללו . כמובן, כמה אמור לעלות מוצר הארת המארז בצבע הלבן, ואיפה אפשר להשיגו . ואיך אפשר להתקין אותם? ( אם זה מסובך, אז אני אוותר ) : תודה! :
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אותו יש לי איי אם די ואני קונה את הדגם של איי אם די מישהו יכול להגיד לי כמה תופסנים יש להיטסינק שלו? האם המאוורר טוב? והאם הוא שווה כשהוא משומש שלושה חודשים במחיר של 50 שקל תודה mj ???
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אוקיי... הדיון שלי מתפצל לשני חלקים, הראשון הוא שאני רוצה לצבוע את הפאנל הקידמי של המארז, כולל הכל (דיוידי, צורב, כונן דיסקטים, מתגי הפעלה וכו'), עם איזה סוג צבע אני צריך לצבוע את זה (אקרילי? לקה?) ואיך אני יכול לדאוג שהכפתורים לא ידבקו לי מהצביעה ויתקעו או משהו בסגנון?? --- החלק השני הוא בקשר לאוברקלוקינג שעשיתי למחשב, רציתי לדעת אם התוצאות שהגעתי אליהן הן בסדר או לא משהו... קודם כל לכ. מסך: יש לי ABIT GF4Ti4200 והגעתי מ250/440 ל290/502 בלי קירור מוסף. עשיתי גם למעבד, מPIV 2.4 ל2.5, עכשיו אני לא יודע עד איזו טמפ' אני יכול להגיע שזה יהיה "בטוח", אני עם המאוורר שבא עם המעבד, והטמפ' במאמץ מירבי (בדיקה בסנדרה למעבד) היא 44 מעלות. מקווה לתשובה מהירה, תודה מראש, Ameralis Zaiir
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
מה קורה חברים אני צריך יעוץ איזה מארז כדי לי לקנות עם יש לכם לינקים לאתרים שמוכרים מארזים טובים בזול אז אני השמח מאוד בתודה
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
חיברתי בטור - ה+ לנגד האמצעי ומהצדדי ללוח. אבל משום מה המאוורר לא מגיע ליותר מ5000 במקסימום [רגיל זה 7000] . אם אני עוקף את הפוטנציומטר[ מקצר בין החיבור האמצעי לצדדי] אז הוא מתחיל לפעול ב7000 כמו שצריך ... ומדדתי את ההתנגדות והיא 0 במצב של מקסימום - אז למה זה לא נותן לי את כל הכוח ???
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי מאורר ואני רוצה לחברו עכשיו עשיתי כמו במדריך שלכם אבל נתקלתי בכמה בעיות: 1. אומרים לחבר את החוט שיוצא מין הספק לכונן פלופי ולקחת רק את החוטים השחור והאדום אבל יש לי שני שחורים 2. עם אותו חוט הנ"ל היציאה שלו היא 4 פינים אבל היציאה במחשב היא 3 לאיזה 3 פינים לחבר? בתודה, יחזקאל
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
קניתי אותו והוא מצויין חוץ מהצבע! הוא לא מתאים למארז שלי כי יש לי פאנל שחור........ אם צובעים אותו בספרי שחור זה יתפוס או שצריך להוריד את הצבע הקודם עם מסיר צבע? ועוד שאלה: אפשר להוסיף לצג עוד חיישנים? נגיד 5 חיישנים מאותו סוג כמו של הצג ואני מחבר את שני החוטים שהולכים לצג למפסק עם 5 מצבים שמחובר לכל החיישנים. יש מצב שזה יעבוד? כל פעם שרוצים לראות טמפ' אחרת מזיזים את הכפתור... תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
:AR15: רציתי לשאול משהו בקשר לlcd display .. איפה אפשר להשיג כאלה צגים למארז ? ואיך עושים את זה ואם יש מדריך ? אני יודע שזה קצת מסובך לעשות לבדו שצריך לעשות programing לצג וצריך ידע באלקטרוניקה כדי שהצג יראה את הטמפרטורה של המחשב או הזכרון או cpu . תודה.
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אי אמ די ל2000 תמורת ההפרש שזה 100 שקל נראה לי.. האם כדאי לי? הבעיה היא שהסטפינג של המעבד שלי agoga מאוד גרוע ואין לי אפשרות להחליף אותו כי הוא טוען שזה מה שיש לו במלאי.. והוא אמר שאם אני אקנה 2000 רוב הסיכוים שיש לו סטפינג טוב.. הסטפינג הנוכחי שלי כרגע מקביל אותי ל145 באס נורמלי מעבר לזה נגיד ב148 יש תקיעות ומסכים כחולים.. אז אנא תעזרו לי בבעיה ותיעצו לי נ.ב ראוי לציין כמובן שהלוח שלי מסוג 7vrxp ver 1.1 memory xtreme ddr 2700 333 עם קרור מובנה מיועד לאובר קלוק
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני בקרוב קונה מחשב ונתפס לי בראש קצת העניין של ה-OC, האם המערכת הזו מתאימה ל-OC: ==================================================== INTEL PENTIUM 4 2400MHZ 533MHZ 512KB CACHE ABIT BE7 MOBO (INTEL PE CHIPSET, AGP8, 533MHZ)l 256MB PC3200 OCZ REV2 HIGH PERFORMENCE CAS2 WESTERN-DIGITAL 80GB 7200 ATA100 8MB CACHE HERCULES 3D PROPHET R9500PRO 128MB + DVI LITEON X52 CD-ROM TEAC 1.44 FLOPPY DRIVE COMPUCASE 6A19 BLACK + HEC 475W PSU ThermelRight AX478 + DELTA 80mm FAN כמובן שיש עוד דברים כמו מסך, מקלדת, עכבר, אבל זה כבר לא קשור. איך המערכת הזו? ולכמה אפשר להגיע עם המעבד בלי להסתכן יותר מדי, אני מתכוון OC פשוט, זה אפשרי 2800 או 2600 בלי לסכן את המעבד? (קירור ThermelRight AX478 …
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
היי, המאווררים של המחשב עושים לי חור בראש. עצרתי את המאוורר של המעבד והרעש פחת בצורה משמעותית. האם אני יכול להחליף את המאוורר של מעבד ה-AMD במאוורר יותר שקט? יש לכם המלצות? דרך אגב, מי אחראי למאוורר הרועש הזה - AMD, או החברה שממנה קניתי את המחשב (זאת אומרת, האם המעבד בא במקור עם מאוורר?) שוב תודה רבה, שלומי
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
היי, יש לי GA-7VA של גיגה-בייט + מעבד AMD 2000. הבנתי שמעבדי AMD עולים עד לטמפרטורות גבוהות מאד, ולעיתים נשרפים - לא עלינו. האם לוח האם שלי יודע למפסיק את פעולת המחשב כאשר המעבד מגיע לטמפ' מסוכנות ? האם אני יכול לקנפג את ה EasyTune4 שהתקנתי לכבות את המחשב בטמפ' מסויימת? ושאלה אחרונה, האם התוכנה יכולה לספק התראת צליל כאשר המעבד מגיע לאזורים האסורים? שוב, תודה רבה לכל העונים, שלומי
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי שאלה קצרה * תנו לי בבקשה לינק\או שם של התוכנה הטובה ביותר לאוברקלוקינג וגם קצת אולי הסבר מהיר ואזהרות קטנות
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי יומן אלקטרוני ישן כזה של Genius... עם מסך LCD עם עברית..... בגודל נחמד....! השאלה שלי (אם מישהו ידע לענות....) האם אפשרי לפרק אותו ולהשתמש בו למחשב ? אין לי מושג איזה בקר יש לו....
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
חברה, קודם כל שלום לכולם אני דיי חדש פה (גיליתי את המקום היום) הייתי רוצה לדעת איפה אפשר לקנות מסך LCD בגודל 20X4... אפ אפשר כתובת וטלפון של החנות יהיה נהדר
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
היי אנשים, יש לי צורך בכלי שיהיה ניתן בעזרתו לפרק בקלות את חיבורי המולקס של הספק, כלומר להוציא מהם את כל החוטים.. עכשיו עשיתי את זה לחוט אחד מסכן ולקח לי איזה 15 דקות עד שהצלחתי עם מברג קטן ושטוח.. בעיקרון בכזה של כל חוט יש את החיבור ברזל שלו, ולו יש סנפירים בצדדים שמונעים ממנו לרדת למטה בלי שילחצו עליהם. אני יודע שיש כזה כלי (שהוא בטח פשוט בקוטר המדוייק של החיבור, כך שהוא מקיף אותו ומצמיד את הסנפיר, כך שניתן להוציא את החוט בקלות). השאלה היא רק אם יש לו איזשהו שם כלשהו ואיפה ניתן להשיגו?
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מישו יודע איפה אני יכול להשיג ציוד אוברקלוק בדרום (ב"ש - או באינטרנט ?) - מאווררים / צלעות קירור ... תודה
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-