עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by wertuoz,

חבר'ה אני רוצה לעשות אוברקלוק ואני רוצה לדעת אם הלוח שלי עמיד בבאס גבוה הלוח ga-7dxe עם ציפסט AMD761 מעבד AMD AXP1900+ 1608 MHZ

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  2. היי משתמש בקירור scythe ninja 3 על מעבד phenom II x6 Six Core 1055T ורוצה להחליף לו את המאוורר לאחד מואר עם לדים... הבעיה שהמאוורר של המעבד מגיע עם 4 חוטים והמאווררים הרגילים שיש בחנויות הם 3 חוטים .... האם אפשר להרכיב כזה מאוורר על הקירור? מה יקרה אם אחבר בכל זאת את המאוורר עם החוט החסר?

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  3. Started by BloodFist,

אני צריך מאוורר חדש למארז התקציב הוא 50 שקל + - .. מה מומלץ? חשוב לי שיהיה שקט יחסית אבל שגם יעשה את העבודה.

• 3 תגובות
    • 425 צפיות
  4. Started by solaric,

יש ברשותי מערכת i5 2500K overclocked to 4.3 GH mugen 2 4 giga ram p67A-ud3-b3 מארז k56 של Lancool כרטיס מסך 5870 gigabyte אני משחק בAssasin's Creed Brotherhood ולאחרונה קניתי מסך חדש 2311 של DELL. נורא מעצבן אותי שעל מנת לקבל FPS יציב ושחיק אני צריך להוריד את הmulti sampling ל2X מה שגורם לקצוות מחודדים.(רזולוציה 1920*1080 (כל שאר ההגדרות על מקסימום). אין לי שום ידע בOC של הכרטיס מסך, האם אוכל לקבל שיפור מורגש בביצועים על מנת לתת פוש לmulti sampling הנ"ל? האם המדריך שנכתב ב2006 לגבי OC של כרטיסי מסך בסטיקי תקף גם לעכשיו? אני לא מצליח להתקין את ה3dmark 11, הוא כותב לי שגיאה כלשהי.

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  5. Started by nore0,

אני יודע שהלוח לא ל-OC אבל סתם לידע הכללי האם אפשר לעשות איתו משהו? זה מה שרשום באתר *When you adopt Quad Core CPU, FSB may be reduced 5% http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=4CoreDual-SATA2 ואת הזכרונות שיש לי אני רוצה להחליף ל-DDR2 667

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  6. Started by mor_anter,

קודם כל ערב טוב לכולם עכשיו יש לי שאלה יש לי כרטיס מסך geforce fx5500 128mb 64bit יש מצב אפשר לפתוח בו צינורות (אם יש ל בכלל) תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 484 צפיות
  7. Started by dor31,

מישהוא יכול לעור לי איך אני מוריד את המאוורר שעל ה הגי פורס של אסוס כי ניסיתי להוציא את הפין אבל הוא כל הזמן בורח לי

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  8. שלום לכולם כאמור עקב השבתה של הקירור סטוק של הכרטיס (שממילא לא היה משהו) זקוק בדחיפות לעזרה במציאת קירור מתאים מהחברות השונות ..... בעקבות ניסיון חיפוש כושל ברחבי הרשת לקירור לכרטיס הנ"ל אשמח גם לקבל עיצות למודינג / שינוי / התאמה של מערכת קירור לכרטיס על מנת שאוכל להמשיך להינות ממנו. אם מישהו נתקל ברשת בפתרון אשמח לקבל קישור או רעיון כלשהו .... תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  9. Started by Aljir,

איך הקירור מים עובד? איך אני בודק טמפ" של כרטיס מסך ומעבד?

• 3 תגובות
    • 441 צפיות
  10. במערכת קירור מיים מאיפה לוקחים את החשמל למאווררים ?

• 3 תגובות
    • 483 צפיות
  11. מחשב ראשון: E2140 GA-P31-DS3L 2*1 GRAM 667MHZ Transcend‎/Samsung‎/Kingston 8600GT GA (פסיבי) E6550 Tt BT GA-P35_DS3P 2*1 GRAM 800 MHZ TWINMOS TWINTER היידר HD 3870 GA מערכת קירור הכל על אויר אבל גם מארז וגם מאוררים מצוינים. AMD AM2 4000+ ASUS M2NPV-VM 2*1 GRAM 800 MHZ Transcend‎/Samsung‎/Kingston Value‎ X850XT PE כרטיס מסך עם מערכת קירור טובה, מאוררים גדולים ויעילים מאוד במחשב. המחשב הראשון הוא סתם עוד מחשב בסלון כדי שיהיה אינטרנט בסלון ולמשחקי רשת בשביל הבית - מאוד אשמח לשחק שם במשחקים החזקים ביותר של היום. המחשב השני זה המחשב עבודה הרגיל שלי - משחק הרבה במשחקים לא כבדים וקצת במשחקים כבדים אומנם מפעיל טוב את כל המשחקים אבל תמיד רוצים עוד המחשב השלישי ה…

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  12. Started by chmmr,

אני חדש בתחום של האוברקלוקינג וקולינג, כיום אני משתמש עם המאוורר וההיטסינק שקיבלתי עם המעבד (מקורי של אינטל). הוא עובד בטמפ של 41 בלי מאמץ וב 50 בעומס. חשבתי לקנות מאוורר למעבד, משהו בסביבות 150 שקל (עם אפשרות להוסיף במקרה הצורך) מה דעתכם על VANTEC AeroFlow TMD VP4-C7040 ? קישור לביקורת : http://www.ocaddiction.com/reviews/cooling/vantec7040s/

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  13. Started by eranisra,

שלום חברים, מזה שנתיים עבדתי עם אוברקלוק במחשב שלי למעבד (מ 2.2 ל 3.2) ואוברקלוק קטן לזכרונות, הכל עבד בצורה מעולה. בזמן האחרון שמתי לב שמשחקים עובדים אצלי פשוט נוראי (כבר בעצם בחודש חודשיים האחרונים) אשכרה הכל זז כאילו בתקיעות וזז נורא נורא לאט רוב הזמן, אז היום ביטלתי את האוברקלוק והכל בצורה הרבה יותר טובה - טוב לא חלק לגמרי בכל זאת זה מעבד בן 3 שנים אבל לפחות לא נתקע כמו כשהאוברקלוק היה מופעל, עכשיו ניסיתי לעשות אוברקלוק יותר קטן אך גם המחשב עבד נורא נורא לאט. מהי הסיבה לדבר?? אנא עזרתכם.

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  14. Started by סער_שי,

תירגעו (המבין יבין). הם נתנו לי את זה לבדוק ואמרו שאם לא מוצא חן בעיני אז שאני אחזיר ואקבל חזרה ת'כסף. אז מ'כפת לי. קיצר - עבדתי על באס 420 אבל המאמץ המעבד הגיע אפילו ל-65 מעלות. עכשיו התקינו לי את ה-AVC (דגם עם 3 HEATPIPES) והוא לא עולה מעל ה-55. עובד על ממוצע 53 תחת SNM כשקודם הוא עבד על 60. שיפור לא רע, לא? כמה הנינג'ה היה נותן לי? וכמה BT? הלוח לא עולה מעל 38 מעלות (למרות שכשהרגשתי קודם הHEATSINK היה יותר חם מה-HEATPIPES של הקירור למעבד. מוזר? עכשיו אני לא מבין למה הוא לא עולה לי ל-430. מבחינת טמפרטורות הכל סבבה והוא יציב לחלוטין. ניסיתי לשחק קצת עם המתח (להעלות ללוח זה די פשוט - מדרגות קבועות), אבל למעבד יש הרבה מקום לוויסות ואני לא יודע על איזה ערך לשים אותו (נורמלי…

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  15. יש לי ג'יפורס 4 MX העלתי CORE מ 250 ל 300 וזכרונות מ 333 זה 400 במשחקים עבד טוב ב3DMARK לופ של שלוש שעות עבד טוב טמפרטורות מקסימום במאמץ, 44 מעבד גראפי, 42 זכרונות (נבדק ע"י סנסור חיצוני מודבק) במנוחה הטמפרטורות מעבד גראפי 35 זכרונות 30 הכל טוב ויפה בוינדוס אבל מידי פעם (קרה לי רק שלוש פעמים מאז שעשיתי אובר, שלשום) המסך נכבה לשניה, ניהיה שחור, וחוזר או! שהוא פתאום כזה מקבל פאקים בתצוגה וניהיה מוזר לכמה שניות ומסתדר..

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  16. Started by סער_שי,

היכן משיגים?! למישהו יש מושג היכן אני יכול להשיג מפצלים מהספק כוח לתקע של מאווררים (3 פינים)? קניתי 2 מאווררים לעזור בקירור של הלוח אבל למרבה הפתעתי אין שקע עבורם (זה בעצם תקע כי הפינים נכנסים לתוך הכבל של המאוורר). זה אותו "שקע" של המאוורר של המעבד, אבל יש רק אחד כזה - על הלוח עצמו. איפה אני יכול לקנות כזה דבר? (עדיף שניים, שלושה) והאם יש דרך לקמבן פיתרון אחר?

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  17. Started by Oompa Loompa,

שלום, יש לי מארז Enermax Chakra עם מאוורר 250mm, והמאוורר בו הפסיק להסתובב החנות שבה קניתי את המחשב נסגרה בינתיים... אני מחשב בנרות חנות שמוכרת מאוורר 250mm באזור חיפה ולא מוצא כלום. דיברתי אפילו עם היבואן, שאמר שהוא לא מוכן לעבוד עם לקוחות פרטיים. מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג מאוורר כזה? תודה!

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  18. המאוורר נשלף אבל אין גישה לכבל שמתחבר ללוח אם (או שאני לא עושה משהו נכון). אני כמעט בטוח שיש דרך להחליף את המאוורר מבלי לפרק את כל הקירור. אני פשוט חושב שחבל לי להוציא כסף על הרכבה...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. זה המפרט החדש שייקנה בקרוב- GIGABYTE EP43-DS3L Intel P43, יחידות 1 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3362 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel 4GBPI CL4-4-4-12, יחידות 1 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3252 ASUS DVD DVD-E818AT WHITE+BLACK 18X SATA, יחידות 1 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=796 SAPPHIRE RADEON HD4850 512MB DDR3 PCI-E, יחידות 1 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3330 Samsung 2243BW LCD 22" 1:8000 5MS, יחידות 1 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3080 Intel Core 2 Quad Processor Q6600 2.4GHZ BOX Stepping G0, יחידות 1 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=203 Arctic Cooling Fre…

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  20. Started by Ninja,

קירור לכ.מסך...האם הוא יתאים לי ל R9700np של Power Color? http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=138&code=013 תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 440 צפיות
  21. גם בriva tuner ובתוכנות בדיקה אחרת של gigabyte ה easy tool לא הצלחתי לגלות את הטמפ'. מוזר שדבר כזה הוא קשה ציפיתי שזה ילך בקלות בהרבה. בכל אופן רב תודות למי שיעזור לי.

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  22. Started by zaroor,

לפי איזה מידע יודעים לבחור לוח לאברקלוק ? ידוע שיש להתחשב בלוח -מעבד-זיכרון .. זה שרשום בנתוני הלוח שיש אפשרות לאוברקלוק עדיין לא אומר שכל מיני אופציות פתוחות בתוכו ,יכול להיות רק חלק מהאפשרויות לשינוי הנתונים ,ואחרי שקונים אין אפשרות החלפה,חשבתי גם על אפשרות של הורדת החוברת שימוש וגם בזה מצאתי שיש שורות של אופציות רשומות אבל בלוח זה לא מופיע ,בדקתי לפי דגם וגירסת הוצאה !!!! אז על פי מה הבסיס כאן שממליצים למישהו על איזה לוח ??? או שזה אחרי ניסיון שמישהו קנה ואמר כבר ?

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  23. Started by the duck,

אני צריך מאוור 92 ל THERMALRIGHT ULTIMA 90 שיהיה חזק וגם שקט תוכלו להמליץ לי על מאוורר טוב? תודה

• 3 תגובות
    • 424 צפיות
  24. OK שלום אנשים, התקנתי טוניק עם מארז פתוח הדבר הזה הוא חייה! יש לי amd athlon x2 dual core 4200+ מנוחה: ליבה 1 : 30 ליבה 2 : 23 .... עכשיו עשיתי את המאמץ הזה: 3 ORTHOS: 1. STRESS CPU PRIORITY 8 2. LARGE IN PLACE FFTS PRIORITY 8 3. BLEND PRIORITY 8 ועוד חלון של stability test של EVEREST [לאחר OC קל של בערך 15% : מ2200 ל 2533MHZ ] הטמפ' היו במאמץ הנ"ל: ליבה 1 : 47 ליבה 2 : 40 מה אתם אומרים על הטמפ'? והאם הבדיקת יציבות שלי נכונה?

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  25. למה פתאום??....ואיך זה??...המעבד של המעבד מסתובב...על 2700RPM...קירור סטוק מקורי...

• 3 תגובות
    • 493 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.