עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by mrsph666,

המערכת שלי כזאת: MSI Neo2 865PE P-4 2.6GHz HT 2x1GB Ceon 3-3-3-8 400MHz Club 3D Radeon HD 3850 512MB Chieftec Green Angel 500W אני מודע לכך שהמכונה מיושנת עד כדי גיחוך, ולכן אני שואל אם יש אפשרות לסחוט ממנה עוד קצת... מה תגידו, רבותי? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. קניתי היום 8800GTS של MSI עשיתי לו OC ל 620/960 בנוסף הוספתי 2G זיכרון של OCZ עכשיו הבעיה היא שהטמפ של המעבד / לוח אם / ליבות קפצו באיזה 5-10 מעלות ממה שהיה וזה עוד בלי OC למעבד שלפני עם הכרטיס הישן היה לי OC הכרטיס שהיה לי לפני הוא 7600GT קירור מעבד AC freezer 64 pro מעבד amd 3800+ x2 לוח : asus m2n-e

• 3 תגובות
    • 479 צפיות
  3. Started by Oztriker,

הי כולם בזמן האחרון התחלתי להתענין באוברקלוק קראתי את כל המדריכים וכו עכשיו אני רוצה לנסות קודם על המחשב הישן בעל מעבד אינטל 2.4G כמו ששמעתי יש לי לוח מצוין לאוברקלוק אז אני די ביתרון אך עדין מטלבת אם איזה מהרויות עלי להתחיל, בעיקרון היתי רוצה להגיע ל3.6 לפחות האם הביג טייפון יוכל לשבת טוב על הלוח או שכדאי לקנות קירור אחר או שבכלל כדי לי לנסות קודם אם הקירור המקורי תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  4. Started by shimon956,

שלום לכולם שיחקתי לתומי במחשק Warhammer 40,000 ואז פתאום יש לי מסך כחול עכשיו עשיתי ריסט וקיבלתי אחרי כמה זמן שעלה לי הוינדוס הודעת שיגעה הנה היא וזה המחשב ככה הזיכרון והOC עובדים לי אולי יש פה טעות אני לא יודע תגידו לי אתם מה לעשות המפרט שלי רשום למטה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 441 צפיות
  5. Started by full_clip,

מאוד מוזר מה שקורה לי פה הצלחתי להשיג בוט עם מתח של 1.35 אבל כבר כמה לילות רצוף שאני פותח את המחשב לאחר שהשארתי אותו בלילה עם PRIME95 ורואה שהוא הפעיל את עצמו מחדש.והגעתי כבר למתח של 1.475 הזיכרונות ביחס של 1:1 נתתי 0.1 לצ'ייפ ו 0.1 לFSB . PCIE על 100 . המעבד במאמץ מגיע ל 72 מעלות . יש רעיונות ? דרך אגב יכול להיות שהלוח נותן פחות מתח ממה שאני מגדיר לו? כי בCPU-Z זה תמיד נמוך יותר (גם במאמץ)

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  6. אם מישהוא יוכל לעזור לי אני ישמח יש לי שליטה כמו שאתם רואים על המאוור של המעבד ועל הצ'יפ אבל דווקא את המאוורר שעושה לי הכי הרבה רעש אני לא יכול לשנות ??? (זה מאוורר של Thermaltake עם חוט צהוב כזה שבאתר החברה אמרו לחבר ללוח אמא כדי לשלוט על המהירות שלו אבל .... כלום) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  7. Started by SwitcH,

זה במצב מנוחה נראה לי..(גלישה של שעה ברשת - נראה לי שזה מצב מנוחה) עשיתי היום OC אבל חזרתי למצב הרגיל.. זה הרבה לא? צריך להתייחס לכל הCPU? או רק לראשי? כי הראשי פסדר של השאר גבוהים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  8. Started by EX300,

שלום לכולם !! יש לי לוח אם Intel Maryville D850MV ומעבד 2GB , מותקנים לי הזכרונות הבאים: 2x64mb + 2x128mb זכרונות RDRAM 800MHz . עכשיו השאלות שלי הם: 1) האם אני יכול לעשות OC לזכרונות האלה עם הלוח הזה ?? ואם כן אז איך ? 2) האם אני יכול לעשות OC למעבד ? (אמרו לי שהלוח הזה נעול לOC ואם אפשר לפרוץ את הנעילה הזאת?) מחכה לתשובותיכם

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  9. Started by LinkTree,

טוב - אני OC מתחיל ולאט לאט - כמו שכתוב בספר - אני מעלה את ה FSB של הלוח ובודק יציבות אבל משהו מוזר קורא - כשאני מעלה את ה FSB - כרגע על 140 - המחשב טוען שהמעבד הוא 2100+ (כשהוא 2000+) וגם WCPUID - טוען ככה ? למה ? (המחשב החדש לא מחובר לרשת (אפילו לא לכונן) ככה שאני לא ממש יכול להעלות תמונות - אבל גם זה יבוא)

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  10. לכרטיס מסך , בירושלים ?

• 3 תגובות
    • 468 צפיות
  11. Started by igor5,

יש לי מעבד: Intel Pentium 4, 3000 MHz והטמפרטורה הממוצעת שלי היא בין 75-95 (95!!!!) מה לעשות ...... האם זה פוגעה במהירות של המחשב בזמן פעולה?(דברים לא עולים מהר וכאלה)

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  12. Started by D-j-d,

שלום, אני מחפש לי פאנל עם תצוגת טמפרטורה.. שיהיה בו תאורה אחורית כדי שאוכל לראות אותו דרך פלסטיק שחור שקוף שכזה.. או בקיצור שיתאים למארז: NZXT Apollo כדי שיראה ככה בערך: http://techgage.com/reviews/nzxt/apollo/mediapanel.jpg מקווה שהבנתם אותי =] תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  13. שלום,יש לי בעיה המחשב שלי ניהיה איטי ברמות,לקח זמן לדברים להפתח בדקתי מעלות. אינה מה שראיתי בspeedfan system:40 cpu:52 HD0:38 כרגע המעלות של המעבד ירדו ל46,אבל זה עולה. המעלות שהיה לי בדרך כלל היו בין 30-38. וזה היה אחרי חיבור לדים שעשיתי של 12V שחיברתי למולקס תמונה של הלדים: אחד על הארד דיסק והשני הבאי מאחורה באיזה חור שמה,בדקתי אותך אם לא מחממים ולא חמים. אבל יוכל להיות בגלל זה? למה המעלות האלה ניהיו לי עכשיו ושמתי לדים אתמול.

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  14. Started by Gohan,

יש לי אינפרא אדום (irda ) בlaptop יש תוכנות שיכולות לזהות שלט ושאני יוכל להשתמש בו? ומה המהירות המירבית שirda יכול להעביר בו? תודה.

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  15. אני מחפש מערכת קירור טובה מאוד שתוריד את פליטת החום בצורה משמעותית, עד 1000 ש"ח לא משנה לי עם זה על מים או אוויר העיקר שתקרר בצורה מקסימלית ותהיה שקטה, מכירים מערכת כזאת?

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  16. Started by cavalier3024,

יש לי מעבד AMD Phenom II X4 965, וכרגע מחובר אליו מאוורר של AVC שפשוט צורח. הוא מגיע ל5,500+ RPM במאמץ, ו4,500 ברגיל. עד עכשיו הייתי עושה DC מ3.4 ל2.6 והוא היה בסדר, אבל בחום הזה זה כבר לא עוזר. בקיצור אני צריך מאוורר חדש וכמה שיותר שקט. לא ממש חשוב לי המחיר, עד 300 שקל בערך, אבל אם יש ביותר זול אז עדיף. המלצות?

17. Started by Shima,

שלום, לא מזמן החלפתי את הקירור stock של 5850 ב Twin turbo pro. הקירור של הCPU על הכרטיס באמת שיפר את הטמפרטורה. הבעיה היא שהדבקת צלעות קירור על ה VRMים לא מוצלחת והטמפרטורה עולה ל 110C בעומס מלא. ישנו פתרון לזה הבעיה שאין את זה בארץ, לפחות למיטב ידעתי: http://www.thermalright.com/new_a_page/product_page/vga/vrm/product_vga_cooler_r3_r4.html#compatibility מישהו הצליח לקרר את ה VRMים ? אשמח לעצה תודה

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  18. Started by Electrobunny,

אהלן חברה תשמעו יש לי בעיונת............. אני מכין MOD מטורף של משהו שבקרוב יהיה בגלריה אבל יש לי בעייה.....אני יודע שכדי שיהיה איורור טוב צריך מאורר מאחורה שמוציא ומאורר מקדימה שמכניס.. ברמת העיקרון.....אבל בדגם שלי אין מצב לשים מאוררים בשום מקום אחר חוץ מאחורה! השאלה היא האם אפשר לייצור סרקולצית אויר טובה אם שתיי מאווררים (או יותר..?) אשר נמצאים רק מאחורה! לא בצדדים לא על הגג ולא מקדימה......רק מאחורה ..... אולי לשים מאורר בפנים וליצור כניסת אוויר ויציאה מאחורה ..בכל מקרה אני צריך כמה עצות אז GIVE IT TO ME!

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  19. Started by TARON,

ישלי כרטיס מסך שארפין X550 PCI-E 128 BIT 256 MB ואני עשיתי לו אובר קלוק העלתי מ 400 CORE ל 500 ומ 200 MEM ל 300 {הוא יותר טוב או משהו עכשיו } הוא מתקרב לאיזה כרטיס טוב עכשיו ? וישלי דבר כזה SPEED FUN שהוא נמצא על 0 ויש אפשרות להעלות אותו עד 100 מזה ומזה יתן והאם זה מסוכן להעלות אותו ל 100 ואפשר הסבר מפורט על ה SPEED FUN

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  20. האוברקלוק הוא לכרטיס מסך. הסטוק של הכרטיס C-513 ו M-792... אם הזיכרון אין לי כלכך בעייה אבל אני חייב להעלות את הליבה עוד! פשוט חייב, יש קירור ויש הכל. פשוט מה שקורה שאם אני מפעיל משחק כשהליבה מכוונת ליותר ממה שרשמתי, אחרי 2 שניות שהוא עולה המחשב ניתקע ונדרש ריסט. הMhz המירבי שיכול להעניק הכרטיס בתחום הליבה הוא 770 אני חייב להגיע לפחות ל690-700

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  21. אני רוצה קירור מים למעבד שלי בתקציב של עד 600 שקל מה אתם אומרים עליו? אניה רוצה להגיע בOC ל4GHZ בערך. כרגע המעבד בלי OC 2.8 ובמאמץ המעבד על 65 מעלות. מארז COOLER MASTER 690

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  22. Started by Badi_Mami,

קיבלתי גריל בצורת ראש חייזר צבע כחול שקוף יש עליו משני הצדדים מדבקה לקילוף(המדבקה כאילו לשמור שלא ישרט בתוך האריזה)אז בקיצר הורדתי צד אחד בשניה והצד שני אני לא מצליח.זה 100% מדבקה ולא צבע אני רואה פה ושם קילופים וזה אותו חומר שהיה בצד השני. למישהו קרה את זה פעם? ניסיתי עם מים חמים להוריד לא עזר.שמתי בתוך קערה במשך שעה.. אני נווואש הצילו

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  23. Started by abyss20,

המחשב שלי עמד תמיד על 50 מעלות ללא מאמץ לפי תוכנת MOTHERBOARD MONITOR אתמול החלטתי להחליף לו משחה תרמית וזה הוריד ת הטמפרטורה ל35 מעלות ממוצע בלי מאמץ האם זה אפשרי שמשחה תרמת הורידה 15 מעלות? יש לי AMD 3000+ וקירור של AMD והשתמשתי במשחה מבוססת סיליקון של STAR

• 3 תגובות
    • 468 צפיות
  24. Started by GNU,

יש לי את הלוח Abit IS7. קראתי בחוברת של הלוח איפה נמצא הג'מפר שמאפס את הביוס. רק רציתי לדעת האם לפני שמעבירים את הג'מפר לפינים 2 ו-3, צריך לנתק את המחשב לגמרי מהחשמל? (ז"א להוציא מהחשמל ולכבות את הספק?) וכמה זמן המחשב צריך לפעול בזמן האיפוס? תודה.

• 3 תגובות
    • 471 צפיות
  25. Started by Psychopath,

Okay, I took my computer apart to clean the dust from it today, and also tried freezing my GeForce again in order to get rid of it's ehatsink (which simpley WON'T COME OFF) So I finished cleaning, and reached a decision, I will put another fan on the current heasink mounted on the GeForce instead of putting a lot of work into removing it. Here are some pictures of today's experience, I will also update the thread once I put the fan on the GeForce. http://p1mp.3dv.co.il/pics/GeForce-Project/ Have Fun

• 3 תגובות
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.