עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by YRP99,

הזמנתי מחשב מגיבור מחשבים Q6600 + קירור של ביג טייפון השאלה שלי אם הם אמורים לשים משחה טרמית וכל מה שצריך כדי שהקירור יעבוד כמו שצריך או שאני צריך להגיד להם? אפשר לסמוך עליהם או שבכלל עדיף שאני יעשה את זה לבד (מה שאני לא מעדיף כי אין לי כח להתעסק בזה יותר מידי, בשביל זה שילמתי על הרכבת מחשב..) והבנתי שזה קצת סיבוך להתקין את הביג טייפון... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  2. הייתי רוצה לדעת מהי הטמפ' האידיאלית עבור המעבד E6750 במהירות FSB של 1333

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  3. Started by mz155,

יש לי מעבד של אינטל e6600 ויש לו מאוורר שבה יחד איתו.. המאוורר מסתובב על 1000rpm ובזמן מאמץ הוא מסתובב על מקסימום 1300rpm.. זה לא איטי מדי? יש דרך לגרום למאוורר להסתובב יותר מהר? וד"א אם זה משנה יש לי לוח גם של אינטל DG965WH. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  4. Started by natgun0,

האם צריך קירור יקר למעבדים האלה (יקר בשבילי זה עד 250 ש"ח) או שאפשר להסתפק בזולים ?? אני לא מתכנן OC למעבד .ובמארז עצמו כבר יש 4 מאוורים . חשבתי ללכת על ה Freezer i30 - http://ksp.co.il/?uin=14895. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by roeiw,

מזה אומר והאם זה טוב? 1510

• 3 תגובות
    • 457 צפיות
  6. Started by dor31,

הכותרת אומרת את הכל.

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  7. בשביל שהמסך LCD יעבוד צריכים סוללות,מי יודע איזה סוללות?עגולות קטנות,כסופות כאלה?כמו שמחברים למעגלים באלקטורניקה?

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  8. P4 2.8Ghz + 768MB RDRAM 32bit (1066) Asus P4T533 mobo (http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4t533/overview.htm) Asus 8460 Geforce 4 Ultra 128MB אם צריך עוד מידע... תגידו אני אוסיף פשוט אין לי מושג איך עושים אוברקלוק...

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  9. החלפתי מעבד , ולכן פירקתי את גוף הקרור של זלמן (CNPS7700) תחתית גוף הקרור עשוייה נחושת (חומר רך יחסית) בקיצור אני שואל אם זה בעייה ? האם השריטות יפחיתו את יעילות הקרור ? או פשוט למרוח יותר מישחה טרמית ?

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  10. אני אחתוך בצורה שאני רוצה והאם אני יכול לתת את הפלטה של המארז לזגג והוא יסכים להלביש לי את החלון עליו עם גומי? וגם איך אני יודע איזה קטודה לקנות? כאילו איזה חיברו יתאים ללוח? ועניין של כמה ש"ח זה יצא לי העסק הזה? חלון + אור מבפנים

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  11. Started by nimrods,

לילה טוב לכולם..! היום בבוקר פתחתי את תוכנת HWMonitor שלי ליראות מה טמפ' של המעבד וזה היה 52c והשאלה שלי אם זה טוב כי אני קצת מודאג..? ויש לי עוד שאלה מאיזה טמפ' (מספר) זה טוב..? ואיזה מספר טמפ' אני לא צריך לדאוג..? תודה לעוזרים..! nimrods

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  12. Started by nadaw,

שלום! אני יודע שכדי להתקין את הפריזר 64 לא צריך לפרק את הלוח.. ומה בנוגע לפריזר 7? (אינטל) האם הוא יתאים לP4 2600? צריך לפרק תלוח בשבילו? צודהה

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  13. היי חברים, המחשב שלי יחסית זקן כבר (מורכב מלוח אם של ADVANTECH, איי7 דור ראשון ו GTX660).. הכל עובד יחסית בסדר, פרט לכך שהקירור של המעבד (משהו חסר שם של COOLERMASTER, יכול לצלם אם רלוונטי) נורא רועש וגם לא מקרר כל כך טוב (סביר גם שהפיתרון התרמי כבר עשה את שלו). אני מחפש קירור שיהיה שקט משמעותית כי כרגע המחשב גם נשמע כמו מטוס סילון ואפילו לא שומר על טמפ' כל כך טובה של המעבד. חשבתי לקנות ALPINE 11 או FREEZER 11 LP, מאחר וגם אני לא מתכנן להשקיע במחשב ישן הרבה כסף, אך ראיתי שהביקורות עליהם ככה ככה. האם הם בכל זאת יעשו את העבודה, או שהייתם ממליצים לי ללכת על משהו אחר? תודה!

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. בוקרטוב לכולם אני בונה HTPC על בסיס מעבד Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ¤ 945 1 והמפרט הבא: לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3P Conroe Support GP35DS3P ¤ 830 1 מארזים NZXT Duet No PSU ¤ 393 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 406 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 458 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤ 670 2 כרטיסי מסך כנראה hd 0400/2600 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 199 1 המליצו לי על הקירור הבא: קירור למעבד Thermaltake MAX ORB CL-P0369 ¤ 238 1 מקריאה בפורום עושה רושם הוא קצת רועש ויש מומלצים ממנו. מצד שני המארז שלי דיי מצוצמם.. האם יש לי סיבה להשאר איתו או כדאי …

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  15. חברה מישהו יכול להמצליץ לי על תוכנה לבדיקת טמפרטורה של המחשב שלי?

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  16. Started by xXx Lid,

שלום אני רוצה לבצע OC לזיכרונות ושלי אבל אבל יש לי כמה שאלות לפני קודם כל המפרט שלי הוא פרסקוט 3000 (סוקט 478) עם OC ל-3400 לוח ASUS P4P 800 E DELUXE זיכרונות GIEL 512X2 זיכרונות ווליו רגילים שבאים על הצלעות קירור הסגולות האלה למי שמכיר ה-CL שלהם זה 2.5 ואני רוצה להוריד להם את התיזמונים ל-2 איפה בדיוק אני עושה את זה בביוס? אני לא מוצא את האפשרות הזאת הזיכרונות האלה בכלל יכולים לעמוד בזה? אני יודע שהם לא משהו ב-OC מה הסיכוי שהם ידפקו ? ועד כמה זה מורגש ב-CL 2 אני רוצה גם להמשיך עם ה-OC למעבד כרגע הטמפ' שלו ממש נמוכה במנוחה ביחס לפרסקוט אני עובד בטמפ' של 32-38 גג במנוחה בהתחשב בפרסקוט עם קירור סטוק זה מעולה רק מרחתי לו משחה טרמית חדשה את הארטיק סילבר 5 מצויינת א…

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  17. שלום לכולם יש כרטיס מסך ASUS STRIX RTX 3080 TI OC עשיתי אוברקלוק לליבה ל2050MHZ ויציב והתחלתי לעלות את הזיכרונות ל1000MHZ והיה יציב אחר כך העלתי ל1500MHZ בטעות עם הסליידר לא שמתי לב הרצתי TIME SPY ואחריי כמה שניות היה היבהובים במסך ופסים ואחר כך התוכנה קרס וראיתי בEVENT LOG שהדרייבר הפסיק להגיב והופעל מחדש, רציתי לשאול האם אוברקלוק לזכרונות של הכרטיס גורמים נזק? והאם שהעלתי ל1500MHZ גרם נזק לכרטיס? כמה הכי מומלץ ל7\24? תודה לכולם

18. הלוח הוא epox 8rda+ מעבד axp1700 זכרונות GEIL3200 256 לקחתי את ההרדיסק מהמחשב הישן עם XP מותקן עליו ובדקתי שהוא עובד כמה פעמים במחשב הקודם.. ושמתי אותו במחשב החדש, וכשהמחשב מעלה את הווינדווס הוא כותב שחסר לו קובץ...(בתיקיית system) וכשאני מחזיר אותו למחשב הישן הוא עובד בסדר גמור! ניסיתי גם להתקין את הווינדווס מחדש וגם שם הוא נתקע? מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  19. Started by shlomi_x,

היי, מדובר בלוח אם GA-7VA של גיגה-בייט ומעבד AMD 2000 אטלון. על פי האינדיקציות ב EasyTune4 אני מגיע לטמפרטורות של 58-60 מעלות צלסיוס. הטמפ' הללו נורמאליות? מהם הטמפ' המומלצות? תודה, שלומי

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  20. זה המפרט שלי מעבד Core i7 920, s1366, 8MB לוחות אם P6T Deluxe V2 sLGA1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1333, 3xPCI-E זכרונות‏ DDR III 1600Mhz 3x1GB Corsair XMS3 Triple Channel כרטיסי מסך‏ HD 4890 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E מארזים‏ Cosmos 1000 ספקי כוח‏ Cougar 700W 12 CM Ultra Quiet Fan Modular קירור mugen 2 עכשיו אני רוצה להביא את המעבד שלי ל 4גיגה ארץ + ושיהיה בטמפ' טובה לא לעבור את ה 70 הוא על oc ל 3.8 עם מוגן 2 טמפ מקס היא 90 ואני רוצה להיות בראש שקט אז יש עכשיו כסף חשבתי לקנות מערכת קירור מים למעבד מישהו יכול לבנות לי משהו טוב אין בעיה של הזמנה מחול

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  21. Started by MatanFrenkel,

החלטתי שאני מסתפק בזה לבנתיים , נורא נמשך לזה ונורא מעניין אותי אבל הלוח אם ימח שמו מגביל אותי , לא חשבתי שארצה OC כשקניתי את המחשב בכ"מ מפרט בצד זכרונות 5-5-5-15 על 419 MHZ תמונה: http://up45.siz.co.il/up2/rzgmzktyqmzj.jpg תראו את המקסימום טמפרטורה 52 ו51 זה גבוהה/נורמלי/נמוך בשביל TRUE 120 אם מאוורר של 1600RPM 120MM? 4 שעות של OCCT מספיק?

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  22. שלום. הייתה לי בעיה במאוורר של המעבד. הוא היה מאורר מקורי של INTEL LGA775. היה איתו קצת בעיה הוא לא היה מתפקד כראוי. וגם היה מאוד רועש. הבאתי לחברה והםם פשוט החליפו לי למאורר אחר. אפשר חוות דעת? אגב הוא מאוד שקט . טמפ במנוחה 48-53 http://www.avc.com.tw/products/Z9U702H001.htm

• 3 תגובות
    • 488 צפיות
  23. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... אני צריך בבקשה עזרה ב-OC למעבד כיוון שלא נגעתי בנושא ה-OC כבר 7 שנים לפחות. הביוס קצת עמוס לי עם כל ההגדרות שם. המעבד i5 3570k, לוח אם Z77X-D3H, זכרונות 4X4GB XMS3, קירור מים H80. הגעתי למסך של המכפלה ואני פשוט צריך הדרכה קטנה, מכפלות מתחים ותדרים. יש לי את התוכנותהבאות מותקנות: cpu-z, hwmonitor,occt,speedfan. אין לי בעיה לקבוע גם ערכים של מישהו שכבר עשה ולהתחיל לשחק משם. מצאתי משהו פה: http://www.techpowerup.com/forums/showthread.php?t=168395 יש יותר מדי משתנים ... יש הבדל אם בקישור שהבאתי לבחור יש 8GB ולי יש 16GB, אולי תדרים אחרים? ניסיתי לשים אותם ערכים כמו בתמונות של הבחור אבל נתקלתי בבעיה עם התזמונים של הזכרונות והמחשב נתקע.

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  24. Started by שבע-שנים,

שלום, שמעתי מאנשים שמומלץ לעשות לRadeon 9550 אוברקלוק, האם זה נכון? אם זה מומלץ, הייתי רוצה לדעת אם יש סיכון כלשהו? ובכלל כיצד עושים זאת?(בפירוט, אין לי שמץ של ידע בכל הנוגע לאוברקלוקינג) עוד דבר שלא קשור לנושא... הבחנתי לפני מספר דקות שהמאורר של הספק לא עובד, אני זוכר שלפני שבוע הוא עבד, אולי בטעות ניתקתי את החיבור שלו? (יש לו חיבור בכלל או שהוא פשוט התקלל?) תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  25. Started by ofer_mat,

היי אני מחפש מאוורר ל8800 שלי שיהיה שקט וטוב עם אפשרות OC קלה - אין הגבלת מחיר - וקרור מים לא בא בחשבון בשלב זה מה אתם ממליצים

• 3 תגובות
    • 572 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.