עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אחרי כל הט'ראדים שמפחידים מהרעש האיום והנורא של כל המאווררים שבאמת עושים משהו, מדוע שלא תאמרו כמה מילות סיכום על קירור מים כפתרון? מחיר, חברות, ויעילות ביחס לקירור אויר עם רעש נסבל. תודה

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  2. האם כדאי לקנות את כרטיס הזכרון הזה למטרות של OC? בכלל איך החברה ADATA בOC , אפשרי להגיע איתם לרמות גבוהות? ואני מבקש תשובות שהגיעו מעובדות ולא מה שאנשים חושבים אילו חברות של זיכרונות נמצאות מעל החברה ADATA ביחס לOC?

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  3. Started by contA-,

הראשון: Thermaltake Tower112 Pure Cu CL-P0024 עם מאוורר Vantec Thermoflow 120MM והשני: Thermalright XP120 עם מאוורר Vantec Thermoflow 120MM בבקשה רק מי שיודע שיגיב -אני לא מעוניין שיטעו אותי אנשים שפשוט אוהבים מאוד את אחד מהם. תודה, עמית

• 7 תגובות
    • 588 צפיות
  4. Started by X-Gamer,

יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 1.5 והוא מגיע לטמפרטורה של 48-53 במנוחה ו58-62 במאמץ יש לי גוף קירור מקורי של אינטל הוא חדש יש משהו שאפשר לעשות? תודה

• 7 תגובות
    • 588 צפיות
  5. היי אני משתמש ב-ATI Tool לניטור טמפ' של הכרטיס מסך אבל נניח ויש ריסט באמצע משחק או משו (לא היו בעיות לאחרונה אבל סתם מחפש..תמיד טוב שיהיה) אז כל הנתונים מתאפסים.. בכל מקרה אז דיי ברור מה אני מחפש..אם אפשר תוכנה שתביא ותעשה לוג גם לטמפ' של המעבד וגם של הכרטיס מסך תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  6. Started by liav12,

יש לי מעבד 1.4, והמעלות אצלו הוא 32-35 במנוחה, ובמאמץ משהו בסביבות ה 42-44 בערך. אני לא יודע אם זה נחוץ אבל יש לי זכרון ארדיראם (אם זה מפריע לאוברקלוקינג). אוקיי אז מה שאני צריך זה עצות איך אני יכול לעשות אוברקלוק למעבד כי אני חושב שיש לי נעילה, כי שנכנסתי לביוס ראיתי את המהירות של המעבד מסומנת באפור ולא היתה אליה נגישות. יש תוכנה שפותחת את זה? ואם כן איך? ואפשר לעשות בכלל אוברקלוק עם ארדיראם?

• 9 תגובות
    • 588 צפיות
  7. אני מתחיל ואני רוצה לעשות OC למעבד 3500 AMD משיהו יכול לפרסם מדריך תודה

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  8. הזמנתי את המוצר מפנדה והיום הוא הגיע לפני שפתחתי את החבילה כברהוצאתי את הלוח אם מהמארז והעפתי את הקירור סטוק אני פותח את החבילה שקיבלתי כדי להרכיב את הקירור ואני מגלה שאין תומך(מה שמתחבר מאחורי הלוח אם) לתושבת שלי AM2+ הטפשים האלו שכחו לשלוח לי...מישהו יודע אם אפשר להשיג כזה תומך בחנויות אחרות ?כאילו בבודד בלי לקנות את הקירור פשוט מה זה אין לי כוח לחכות שהם ישלחו לי..

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  9. Started by depeche ross,

התקנתי תוכנת speedfan שהראתה שטמפרטורת הלוח גבוהה היא גם הראתה שמאוור הלוח לא עובד הורדתי את מסמך הלוח msi 6566 845 ultra c ושם היה כתוב על cfan ל cpu ו sfan למערכת הסתבר שזה כלל לא מחובר מישהו יודע איזה מאוור מתאים לזה , אם הוא קיים , מנותק , נעלם , היכן להשיג , כיצד אמור לשבת

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  10. Started by Cereal Killer,

אני היום/מחר מתקים את ה HR על ה4870 שלי... המארז הוא אנטק 300 מה אתם חושבים, להתקין אותו בצורה הזו: או לחלופין, בצורה הזו: מה אתם חושבים?

11. אז.. כבר נמאס לי מהרעש. אני מחפש משהו שקט. אחד למעבד ואחד למארז. שתיהם 120 מ"מ. במעבד יש גוף קירור מאסיבי שעליו יש את המאוורר הרועש.. מאוורר לדים גם של THERMALTAKE. תודה, איתי

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  12. הלך לי המאורר על כרטיס מסך (radeon 9100) יש לי אחד אחר שלא ממש מתאים מבחינת הצורה (הוא מרובע ולא עגול) במידה ואין לי אפשרות להצמידו בעזרת בורג , איזה סוג דבק יתאים להדבקת המאורר ללצלעות הקירור?

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  13. Started by SomeoneUknow,

טוב אתמול קיבלתי את המעבדE5200 אז הגעתי איתו ל3.3יציב במתח של זכרונות 1.9 ושל מעבד1.150 יציב למשך שעה . עכשיו ברגע שהעלתיאת המהירות ל3.4 פתאום התחילו להיות בעיות מתח הזכרונות עלהל1.94 ומתח המעבד ל1.18 וזה מסרב לעשות בדיקה לשעה הנה תמונה :

14. Started by gal_il50,

קניתי את המארז הבא:http://www.thermaltake.com/products/xaser3/v1000a.htm במארז יש פאנל לשליטה על המהירות של המאווררים:http://www.thermaltake.com/products/hdcooler/hardcano9.htm עכשיו השאלה שלי היא שאם אני מחליף 2 מאווררים לזה:Thermaltake 80mm Smart Fan 2 with "Coolmod"(מאווררים עם אור כחול) עדיין תהיה לי אפשרות לשליטה על המהירות שלהם או שזה לא אפשרי במאווררים האלה?

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  15. Started by Samnet,

עם AMD 2500 512 DDRAM 333 ולוח KT600 MSI כרטיס מסך GFORCE 4 MX 440 64 MB 8X אני הצלחתי להגיע ל170 (דיפוט על 166) וטאני לא רוצה להמשיך בלי לדעת ממש מה אני עושהה... אני צריך לשנולת עוד דברים חוץ מהFBS? עוד שאלה ... מה יותר טוב 2 או 2.5 בזיכרון ... ? (אני משאר 2.5 ) ומה בעצם זה אומר..?

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  16. Started by 1tanai,

האם אתם יכולים להגיד לי מה אלה: 1.CPU FREQUENCY RETIO 2. MEMORY ECC MODE

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  17. איך קוראים למכשיר...ואיך משתמשים בו...

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  18. Started by appel_100,

פשוט ראיתי את זה מסתובב בפורומים אחרים באנגלית ופה לא מצאתי http://www.nvidia.com/docs/CP/45121/nforce_680i_sli_overclocking.pdf מקריאה ראשונית נראה מאוד מעניין לכל מי שמתחיל בOC בכלל עם הסברים מפורטים על כל פונקציה בביוס ובמיוחד לבעלי לוח אם עם הצ'יפסט הזה תהנו

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  19. תיראו כמה תמונות קצת עווה מהרגיל! וגם עושה רוח חבל"ז! ולא מרעיש! זה לא של מחשב נכון? מה אתם אומרים, של מה זה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 588 צפיות
  20. Started by mani007,

שלום לכולם יש לי מעבד amd ahtlon 2600+ לא ברטון השאלה שלי היא כאשר אני העליתי הופיע לי הדגם 2700+ הכל היה טוב כעליתי ל2800+ הכל היה טוב וכשעליתי ל 2900+ המחשב קרס השאלה שלי היא האם העלתי מהר מדי? כי הטמפרטורה הייתה 35 מעלות!! בבקשה מי שיכול לעזור

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  21. Started by SandSt0rm,

האם למישהו יש הסבר איך אתה בונה לעצמך צג טמפ' של המעבד והלוח אם ואם אפשר אז גם כרטיס מסך ?? תודה

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  22. Started by kobi_af,

שלום אני בקירור סטוק 40 מעלות במנוחה פשוט יש oc ממש מוגבל ל9600xt אני מעלה קצת לליבה ולזכורונת והופ ארכיפקטים רציתי לדעת למה זה ואם יש תוכנה להצגת טמפ של הכרטיס מסך בזמן אמת?ואם יש תוכנה יותר טובה מ ati tool

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  23. Started by Dumbass,

שלום, כרגע הקירור סטוק של המעבד (במפרט) מרעיש לי, כמו גם הקירור של הצ'יפסט והמאוורר של המארז |: אני מחשב קירור למעבד שיקרר קצת יותר טוב מהסטוק (לא מתוכנן OC, ואם כן לא משהו שדורש קירור במיוחד בשביל זה), חשוב לי שהקירור יהיה שקט. חשבתי על הARCTIC COOLING Freezer 64 Pro שנראה לי קירור מצויין, אבל אני צריך דעות מבעלים שלו על רמת הרעש והקירור. בנוסף, אני מחפש קירור לצ'יפסט (פאסיבי), חשבתי על הZALMAN NORTHBRIDGE COOLER ZM-NB47J, שאותו אני אקצר כדי שלא יתנגש עם הכ"מ. ודבר אחרון, שני מאווררי 120מ"מ טובים יחסית שיהיו שקטים, יש המלצות או דעות לשיפור הרכיבים האחרים? תודה (:

• 11 תגובות
    • 588 צפיות
  24. שלום חברים,יש לי מחשב נייד שאחרי כמה דקות של פעילות מפסיק להגיב ועושה כול מיני עיוטים על המסך,אמרו לי שזה מלא באבק וצריך לנקות,אני וחבר פתחנו את המכסים הקטנים וניקינו גם את הארדיסק,זה עזר ליום יומיים,וחזר שוב הבעיה. את המחשב עצמו אני לא יכול לפתוח כי אין לי את המברגים המתאימים. מה אני יכול לעשות כדי להיות בטוח שזה מאבק ואיך אני יכול לנקות בלי לפתוח אותו או לפתוח בדרך כול שהיא? תודה רבה לכם,שראל[br]פורסם בתאריך: 28.12.2007 בשעה 11:56:24 הלו?.. מישהו אולי מבין במחשבים ניידים....?.. ???

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  25. Started by iliam,

שלום יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך EVGA 7600GS ורציתי לדעת : 1.האם טמפרטורה של הכ.מסך במנוחה 61-63 מעלות ובזמן מאמץ במשחקים 75-78 מעלות זה מצב נורמאלי ? 2. היכן אני יכול להוריד את DIRECTX 9 האחרון ? בתודה מראש לכל העונים

• 11 תגובות
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים