עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by yahavon028,

הלכתי לפנדה לפני כמה ימים וכששאלתי את המוכר על משכה טרמית הוא אמר לי שהיא מדביקה לפי מה שהיבנתי משכה טרמית ודבק טרמי הם לא אותו דבר. לכן כשקניתי את ה"דבק" שרציתי, להפתעתי המרובה הוא לא הידביק... אז רציתי לשאול באילו עוד אמצעים ניתן להדביק צלעות קירור לג'וק במחשב. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  2. Started by rtirti,

איזה קירור למעבד i5 עד 120-130 ש"ח הכי מומלץ?? המעבד: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray הקירור שחשבתי עליו: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=21461 מה אתם אומרים האם יש קירור טוב יותר במחיר הזה??

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  3. Started by pc student,

חברה לא מזמן עשיתי אוברקלוק לשני ג'גה הרץ והעלת מתח ב10% ואחרי כמה שעות אולי אחת אפילו המחשב נתקע והעלה מסכים כחולים והייתי חייב לעשות פורמט.מה לעזזל קרה ואיך אפשר להתחמק מזה?

• 6 תגובות
    • 467 צפיות
  4. Started by nir567,

יש לי geforce 4 mx 440 se ואני רוצה להמהיר אותו. לא מצאתי את הפרטים שאני צריך באתר של החברה nvidia. תוכלו לתת לי פרטים ולומר לי מהיכן הבאתם אותם.. שאני ידע לפעם הבאה..תודה.. ניר

• 3 תגובות
    • 431 צפיות
  5. Started by eSLC,

לפני הכל האם הזלמן בכלל מתאים לR9700NP? כי לא ממש הצלחתי להבין לפי האתר שלהם:http://www.zalman.co.kr/product/cooler/VF700_compatiblelist_eng.html לא מצאתי שום ביקורת שמשווה בין שניהם, לפי הביקורות ברשת הזלמן מציג ביצועים מעולים ובכל הביקרות שמצאתי עליו הוא היה מומלץ, ואני מתלבט בין שניהם אולי מישהו שיכול לתת לי תושבה חד משמעית לגבי אחד מהם? תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  6. Started by shloosh,

אני מתלבט ,למרות שראיתי כאן כמה ת'ארדים בקשר לזה: SK-7 +SF2 AEROFLEW VANTEC Zalman CNPS6000Cu Cooler for AMD מה משלושתיהם לקחת?? זה מה שקרוה אצלי במחשב: מעבד AMD 2000 0.18 ,קירור VOLACNO 6CU ,ומארז לא כ"כ מאוורר. לכן אני צריך לדעת איזה קירור מבין שניהם יעבוד יותר טוב אצלי. הטמפ' של המעבד שלי כרגע היא 57 מעלות!!!. כדי להמשיך לעבוד במחשב פתחתי את המארז ושמתי מאוורר רגיל של רצפה מולו והופ איזה הפתעה נעימה... הטמפ' ירדה ל-52. כמובן שאני לא אמשיך ככה אז איזה קירור יותר טוב בשבילי<????

• 14 תגובות
    • 902 צפיות
  7. Started by (G),

עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובה. כשמעלים את הליבה השיידר עולה באופן אוטומטי, ניתן לעלות את השיידר באופן ידני ללא תלות בליבה האם כשמעלים SHADER CLOCK יש שיפור משמעותי בביצועים? תודה.

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  8. Started by CaRTeR,

אז ככה דבר ראשון הייתי רוצה לדעת איזה חברה מיצרת את המאוררים שרשום עליהם Tt דבר שני אני רוצה לקנות מאוור כזה ולשים אותו על המעבד שלי במקום המאוור הקטן שיש לי עכשיו אייך אני עושה את זה דבר שלישי אני רוצה להוסיף מאוררים שקופים במארז עם לדים של איזה חברה המאוררים האלה ואיפה ניתן להשיגם בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  9. עשיתי OC לכרטיס מסך GTS450 .. עכשיו הבעיה היא שהטקסורה מגעילה ברמות בכל המשחקים .. זה קרה אחרי ה OC חודש היה הכל בסדר ... לפני שבוע זה קרה התעלמתי ועדיין יש את זה .. ניסיתי איפוס OC / לעשות OC מחדש כלום לא עזר .. הנה תמונה מי GTA SA http://www.fastup.co.il/images/35727366.png הטקסטורה כזאת בכל המשחקים ..למה זה קורה ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by vourt,

היי, מישהו מכיר או יודע האם ניתן לעשות OC רק למעבד בלוח זה ולא לזיכרונות? בכל פעם שמנסה להעלות הזכרונות גם עולים במהירות וכשמכניס אותם למצב AUTO הם יורדים למהירות ממש נמוכה בboot אשמח לכל טיפ תודה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום לכולם, זה זמן מה שאני נמצא עם יחידת הקירור MUGEN-3. הגיע הזמן סוף סוף לעשות OC. לשמחתי יש לי מעבד מסידרת הבלאק אודיישן של AMD אז החיים דיי קלים עבורי. כל מה שיש בין הייתר לעשות זה לעלות מכפלת (המעבד בעל מכפלת פתוחה) הגעתי לX18.5 כרגע המעבד עומד על 3.7, הרצתי OCCT למשך שעה ולא היו שגיאות. אני יודע שזה לא מספיק אבל זה רק בשביל לראות שהכל בסדר לפחות בהתחלה. תוצאות: בזמן הבדיקה המעבד היה על 52 מעלות. המאורר היה על 1100RPM לערך (כנראה שהאופציה PWM לא גרמה לו לעבוד עד קצה היכולת - ככה אני חושב..) סה"כ נחמד אני חושב.... הבעיה והשאלה: במידה ואני מנסה לעלות מכפלת לX19 אני נתקל בזמן הרצת הבדיקה/מבחן במסך בלו סקריין הוא דיי מהיר וגורם למחשב לעשות ריסט, הספקתי לקרוא…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. רציתי לשאול אם לפרק היטסינק מקורי של AMD 4200+ אמור להיות כל כך קשה (אני פשוט לא מצליח לפרק אותו, האבסורד הוא שאני הרכבתי אותו), האם יש איזשהו טריק או מדריך שמסביר את זה בפרוטרוט ואם אפשר המלצה לאחד יותר טוב, אני מצאתי את זה: FREEZER-64-PRO Arctic Cooling ועוד שאלונת, בלוח אם שלי יש מקומות רק ל3 חיבורי חשמל למאווררים אבל במארז יש מקום לפחות ל3 (בלוח אחד תפוס ע"י המאוורר של המעבד ואחד עי המאוורר של המארז, זא שיש מקום בלוח רק לעוד אחד) השאלה היא האם יש דרך לחבר עוד מאווררים במארז ללא חיבור ללוח אם?

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  13. אני כבר משתגע מכול הדעות והסקרים אז החלטתי לעשות דבר כזה אני שם פה לינק לאתר של FOXPC לקירורים למעבד.. תסתכלו ותמליצו לי מה אתם חושבים הכי טוב מהבחר שם.. כי למרות שאמרו לי להסתפק בפריזר זה לא נראה לי ואני רוצה משהוא שקט במיוחד ויותר רציני.. ואל תנסו לחסוך לי התקציב הוא 400 לעניין הזה אז אין בעיה. תודה מראש .. http://www.foxpc.co.il/Category.aspx?catCode=148&ParentID=19&page=1

• 12 תגובות
    • 904 צפיות
  14. Started by dudidu08,

שלום לכולם יש לי 2 מאוווררים משומשים אחד ממוקם על הכרטיס גרפי (8600GT) השני הוא הקירור של המעבד סטוק של אסוס, שתיהם רועשים ולא מסתובבים כבר כמו שצריך כנראה בגלל הזמן שהמחשב אצלי (בערך שנתיים וחצי) ניסיתי לנקות את כל המחשב ואת המאווררים וזה לא עזר... גודל המאווררים הוא של המעבד-80 מ"מ ושל הכרטיס גרפי ממש קטן-נראה לי בסביבות 50 מ"מ מה אתם מציעים לעשות? תודה לעוזרים

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. אני רוצה לשים אותו בצד מול ה4870 שלי באנטק 1200, יש לי שם כרגע SLIPSTREAM 1600RPM אני צריך המלצה למשהו הכי עוצמתי שאפשר - לא אכפת מהרעש. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  16. שלום ביום שבת (10.6.06) קילבתי מספר רכיבים חדשים: ATI X1900GT AMD 3800X2 0605 @2650 1.3v GEILL 2 GB KIT cl 2.5 400@440 2.7v הנה התוצאות שלי: 3dmark 06: סטוק: http://img135.imageshack.us/img135/8728/stock1uh.jpg אחרי אוברקלוק רק למעבד: http://img135.imageshack.us/img135/8251/oberclockforcpuram5wz.jpg נ.ב עוד לא סימתי את האוברקלוק למעבד ולזיכרונות...היום אני אמשיך אותו ואשתף תוצאות. ץנו תגובות ואני מבטיח לשתף אותכם בהתקדמות בנושא האוברקלוק שלי! אישור של cpu-z: http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=99451

• 60 תגובות
    • 3.7k צפיות
  17. אין תכנונים לOC רק שימוש רגיל של סרטים, אינטרנט וקצת משחקים. עדיף בכמה שפחות כסף. כרגע אני עובד עם אינטרנט ומוסיקה ויש לי טמפ' ממוצע של מעל 70 מעלות.

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  18. קיבלתי אתמול וולקנו סליינטבוסט של טרמלטייק(קירור ממוצע ומטה..) , והמעבד שלי על 1.95וולט יושב על מקסימום 45מעלות במאמץ! , זה לא יאמן פשוט , אני מכוון לעבר ה2500\2550 ומקסימום של 2.1V(אני לא רוצה לתת לו יותר) , בקיצור , בישראל , אין עוד מישהו חוץ מThe Byter שעבר את ה2400מגהרץ בAMD עם ליבת Thoroughbred על קירור אוויר ממוצע(ומטה) המעבד יציב לגמרי בכל המבחנים ועבר פריים כל הלילה אתמול. תמונות(Vaild של CPUZ יעלה בערב כי פשוט שכחתי לעשות אתמול , וכרגע אין לי כל כך זמן) : עריכה : שחכתי לומר שזה רק אוברקלוק התחלתי , לא היה לי כמעט זמן להתעסק איתו , מחר שיפורים.(היום רופא שיניים :PP) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אם אני מבין נכון זה אותו המעבד בדיוק רק אם תדר נמוך יותר וזכרונות DDR5 לעומת DDR3. האם אני צודק? מה שבעצם אני שואל זה אם אני אעלה את התדר של המעבד ל750 והזכרונות בהתאם, האם אני יכול "לעשות" כרטיס שהוא בעצם 4870? (כמובן שזה כולל צריבת ביוס וכו'). תודה

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by The_Byter,

1700+ JIUHB 0310 DLT3C vcore 2.025 42-43 Idle EMP Water cooled by SUMA more vcore needed for stability - mobo self-reset

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. ‏Alpine 7 GT (s775)‎ ‏Alpine 7 Pro (s775)‎ Arctic Cooling Freezer 7 LP CPU Fan For s775 Alpine 7 PWM כולם אותו מחיר רק הפריזר עולה 10 שקל יותר הוא יחובר למעבד E5200. בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  22. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

מדובר במעבד 1800+ לפני זה היה 2500+ שנמכר כי הייתי צריך כסף... קיצר אני תקוע בנתיים אם פנטיום 3 אחחח חחחח קיצר נתתי למעבד 2.4 וולט חצי ליבה התפוצצה חבל שאין לי מצלמה לצלם את המעבד הלוח למרבה המזל עדיין עובד ואני מוכר אותו חחח ככה באיזה 300 ... ;D הקירור היה זלמן 7000B CU

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. היי,אני מחפש קירור שקט כמה שאפשר עד 150 שקל ככה...ראיתי את ה‏Freezer 7 Pro Rev.2 והא נראה מעולה. לא חייב להיות שקט באופן אובססיבי,אבל לא רועש. אגב,המעבד הוא E8400 בלי OC אבל אפשרות לOC קל בעתיד.

• 32 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by galala,

טוב אז ניגש ישר לבעיה יש לי מאוורר VANTEC AeroFlow ל AMD שמותקן על barton 2500 אבל המאוורר עובד על רק ~4200 RPM למרות שכתוב באתר של החברה ועל האריזה של המוצר שהוא עובד ב 5600 RPM יש למישהו רעיון איך לשנות את זה כאילו אפשר דרך הביוס או משהו?? קניתי +epox 8rda3 ואני לא מצליח להעלות אותו מעל 2000 MHz כי הוא מגיעה למעלות של 50 עד 55 גם בלי OC הוא ב +45 אני מדבר על מארז פתוח! אני חדש ל AMD אבל אני לא חושב שהוא אמור להיות כל כך חם כאילו המזגן פועל והמארז על השולחן חופשי לחלוטין ואם כבר מדברים על המארז אז יש לי 3Rsystem Air עם החישני חום וגם הם בעיה הם מראים טמפרטורות לא נכונות כאילו לקחתי את אחד החיישנים וסתמתי אותו מחוץ למחשב, כדי לבדוק והוא הראה 63 מעלות! (לא היה כל כך חם ???…

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  25. Started by yotamavi,

יש לי עד יום חמישי בצהריים(הכי מאוחר-עדיף בבוקר) שיגיעו כבר החלקים לדודה שלי באמריקה, לכן אם אני מזמין מחר(יום שלישי) צריך חנות או: א.בניו ג'רזי ב.שולחת במשלוחים האווירים האלה שמגיעים תוך יום. אם יש חנות שתענה על הצרכים האלה אני צריך המלצה למערכת תקציבית לקירור מים שתיכנס לי למארז transformer אם המורכות יקרות אז אפשר להביא לי בחלקים נפרדים, אני רוצה רק בלוק קירור למעבד והצעות לבלוקים לכרטיס מסך. תודה רבה רבה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.