עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by idans94,

משהו פה לא נראה לי הגיוני http://www.siz.co.il/my.php?i=ncyntc0zmdjz.jpg אני עם קירור סטוק בלי מזגן. ובעומס הוא לא עובר את ה52-53 מעלות בשתים מן הליבות ובשאר הוא לא עובר את ה47 מעלות הגיוני?

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  2. Started by tom_k85,

אך בוחרים זיכרון טוב לOC? במה צריך להתחשב איזה חברות טובות וכו... תודה לכל העוזרים :xyxthumbs:

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  3. Started by xena,

האם הטמפרטורה בחומרה שלי בסדר? אשמח להצעות לשיפור. אין לי מאווררים מיוחדים מלבד AC למעבד ומאוורר 80 לדיסקים הקשיחים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  4. מישהו יודע?,יש לי 66GT בAGP עם זכרונות סמסונג והכרטיס של לידטק,אם מישהו יודע שזה יכול להוריד טמפ' וניסה את אחד הביוסים שיתן לינק כי הכרטיס שלי תמיד מגיע ל76 מעלות במאמץ ונע גם בין 76-עד 70 עד השנייה שאני לא משחק ובדקתי אם זה המאורר וזה לא...ואני לא רוצה לשלוח את הכרטיס אז זה הפתרום היחיד אז תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  5. היי רציתי בבקשה המלצה למקום שאפשר לקנות בו מאוורר דלתא 120 מ"מ למחשב בעל תפוקה של 200-250CFM עם FAN COTROL במחיר נורמלי (פאן קונטרול גמיש שיכול לתת למאוורר מצידי 2V במינימום ובקושי ישמעו אותו) כל הFAN COTROL שראיתי לא תומכים באמפרז' שיש למאווררים האלה. *אין צורך בתגובות : למה אתה צריך את זה, זה סתם רועש וכו' תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום, המפרט שלי בצד... היום עדכנתי ביוס ללוח GA-965GM-S2 REV2 מF1 לF7 כי לא הייתה לי אפשרות לעשות OC בF1 ועכשיו כן יש לי את האפשרות(נקראת MIT משהו כזה) יש לי קירור AC 7 FREEZER PRO עם משחה של שקל תשעים(ג'נרית). אני מתכנן לקנות משחה איכותית הרבה יותר כדי לקבל תוצאה טובה. עכשיו המעבד שלי על 46 מעלות בלי OC. אני לא עושה OC עד שאני לא מחליף משחה. אז איזה משחה מומלצת? עד כמה כדאי לעלות את התדר למעבד הזה, ללוח הזה ולקירור הזה+המשחה שתמליצו? תודה!

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  7. Started by Tzach_n,

היי, אז המערכת החדשה שלי מורכבת ועובדת, הנה המפרט: מעבד: Q9550 2.83 GHz לוח: Gigabyte EP45-DS3R זכרון: 4GB OCZ DDR2 800Mhz Reaper Edition ביוס: EP45-DS3R F10 קירור: OCZ Vendetta 2 אני רוצה לעשות אוברקלוק ולהגיע לאיזור ה-3.6, אמרו לי שעם הקירור והלוח הנ"ל אפשר להגיע לשם בקלות. אני יודע את הבסיס של הפעולה אבל לא יודע בדיוק איזה פעולות צריך לבצע ב-BIOS, יש המון הגדרות שאני לא מכיר ולא רוצה להתעסק בהן, ניסיתי לקרוא כמה מדריכים אבל לא מצאתי משהו שמתאים ממש לגרסאת הביוס שיש לי. ניטרלתי את EIST שמורידה את המכפלה של המעבד כשהוא לא במאמץ וגם את C1E שמשפיעה על המתח לפי מה שהבנתי. מה הצעד הבא? מבקש עזרה, תודה.

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  8. ואיך הוא בהשוואה לקירור סטוק של מעבדי AMD. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  9. Started by eliezerbh,

שלום הרכבתי מערכת עם לוח של GIGABYT מדגם X79-UD5 עם מעבד i7-3930K ללוח יש אפשרות להעלות את מהירות המעבד (OC) אבל את התוכנה ששולטת ב אוברקלוק ה EASYTUNE 6 אני לא מצליח להתקין. בכל פעם שאני מנסה להתקין אותה אני מקבל הודעה please remove easytune6 first! כאשר מעולם לא התקנתי שום EASYTUNE 6 ההתקנה בכלל מבוצעת על מחשב חדש לחלוטין !!! האם יש למישהו פיתרון ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by royk50,

E6300@3150 bios vcore 1.28 stress vcore (everest) 1.25 default vcore :1.325 משהו שיחק עם זה לראות כמה אפשר לרדת ולהשאר יציב ? ולשאלה למה - בגלל שהטמפ יורדת זה למה עוד שאלה לדעתכם יהיה שינוי בבצועים כל עוד יציבות נשמרת ?

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  11. שלום לכם, אני עוד מאט קונה מחשב, זה המפרט שלו פחות או יותר: מעבדים Intel Core 2 Quad Processor Q6600 2.4GHZ BOX Stepping G0 ¤ 1,410.00 לוחות אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤ 585.00 זכרונות G.SKILL DDR2 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 ¤ 300.00 דיסקים קשיחים WD 320GB 7200RPM 16MB SATA2 ¤ 435.00 כוננים אופטיים Pioneer DVDRW DVR-212BK BLACK 18X DUAL LAYER SATA ¤ 165.00 כרטיסי מסך LeadTek Geforce WinFast PX8800GT 512MB DDR3 PCI-E ¤ 1,400.00 מארזים COMPUCASE 6A19B Black No PSU ¤ 210.00 ספק כח Enermax Liberty-DXX 400W Modular cables ¤ 420.00 האם זה חשוב להוסיף למעבד …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. דבר ראשון אני חייב להגיד שהפרוייק פשוט מדהים אחלה של עבודה. ושנית רציתי לשאול פה אנשים איך אני עושה או אולי קונה (אבל איפה?) את הסמל האטומי שדולק אצלו אל החלון בצבע אדום או כל סמל אחר אבל שיהיה בנוי בצורה כזו. קישור לפרוייקט: http://www.hwzone.co.il/gallery/album34/abi תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  13. Started by 00Amir,

שלום יש לי קירור של evercool Buffalo http://www.evercool.com.tw/products/hpf.htm אני חושב להוסיף לו עוד מאוורר בצד השני של הצלעות - השאלה : כמה זה יעזור?? אני לא מצליח לעבוד OC של 3.8Ghz - כאשר אני עלה מתח מעל 1.28 המעבד במאמץ מגיע ל 90 מעלות. יעזור לי עוד מאוורר או לשקול קירור אוויר אחר? תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שמגיעה במארז Thermaltake Armor LCS Super Tower .. נחשב איכותי ?!?!? האם טוב מה BIG WATER 745 ? אני רואה שמבחינת משאבה כן כי כאן היא 500L

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  15. http://www.ncix.com/products/index.php?sku=26747&vpn=SY1225SL12M&manufacture=Scythe לא ראיתי את הדגם הנ"ל בארץ ורציתי לדעת האם הוא טוב ?

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  16. אהלן חברים, אתאר ברשותכם את המצב בקצרה, אני כרגע עם מארז corsair 460x rgb, כאשר המארז עצמו הגיע עם שלושה מאווררי corsair SP120 rgb ששואבים אוויר מקדימה, כל אחד מחובר בנפרד לחיבור 4 פין בלוח, כמו כן ישנו מקום פנוי לעוד מאוורר 120 מאחורה. קירור המעבד שלי הוא corsair h100i v2 והוא כולל שני מאווררי SP120 שדוחפים אוויר כלפי מעלה דרך הרדיאטור. המעבד הוא ryzen 7 1700 עם אוברקלוק (רגוע, ל3800Mhz ובקר הזכרון מחזיק 32GB של זכרון על 3200Mhz) שיושב לו לרוב סביב ה30C. כרטיס מסך GTX1070 של Palit. עכשיו המקרה שקרה הוא כזה, הפעלתי משחק ברזולוציית 4K ולאחר זמן מה שמתי לב שלפחות חלק מהמאווררים פתחו מבערים ופצחו בסינפוניית רעש בSPL לא רע... מחקר קצר העלה את הממצאים הבא…

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by dorish,

ומה אתם אומרים על הקירור הזה? http://www.lascala.co.il/products-nt01v2.0.htm תודה זה למחשב HTPC אז אנהמחיר הוא בסביבות ה 300 י צריך שיהיה כמה שיותר שקט יש המלצה למשהוא אחר?

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  18. אאני לא יודע איפו אפשר למצוא דבק טרמי או לעשות לו תחליף אתם יכולים לעזור בבקשה?

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  19. לפי מה שהתוכנה מראה, המעבד משחק עם המכפלה שלו, מוריד/מעלה בהתאם ללא יודע מה. לא בוצע OC http://imageshack.us/photo/my-images/36/90077658.png/ זה תקין?

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  20. Started by Discreet,

הציפ' ב50 מעלות זנ מוזר לי מאד.

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  21. Started by d0s,

שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך של פאליט מדגם 7600 GS סוניק, שאמור להיות טוב ל אוברקלוק אז חשבתילמה לא לנצל את זה? הוא כבר מקרטע הרבה זמן אז ... אני אף פעם לא התעסקתי עם OC, אז אני צריך ללמוד את זה מ א' ועד ת' , אז אם תוכלו לכוון אותי מה לעשות, לתת לי כל מני מדריכים זה יעזור לי מאד, תודה. * כדאי לעשות בנוסף OC למעבד? המעבד הוא 2.4 GHZ פנטיום ארבע, ובליקרור מיוחד אמרו לי שלאכדאי לי לעבור את ה 2.6 GHZ.. עד כמה זה יעזור? ושוב תודה לעזורים

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  22. Started by zuq,

יש לי P3 450 ולוח אם אינטל ישן(4 שנים בערך) SE440BX-2 אני לא בטוח שאני יכול או שכדאי לי לעשות אוברקלוק מה דעתכם?(שאר המפרט מופיע במפרט מחשב)

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  23. שלום, אני מעוניין במדבקות או יותר נכון להגיד תמונות שאני אוכל להדפיס על מדבקה ואז להדביק אותה על המארז שלי. עם למישהו יש.... תודה Some Thing... נ.ב - מקווה שכותרת בסדר

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  24. Started by drumtroll85,

יש לי את המארז הבא: COMPUCASE CI-6920 יש בו מאוורר 120MM מוציא אוויר מאחורה והכנה (תושבת) ל-120MM מקדימה. אני מתכנן לקנות סינקים מנחושת (למעבד, צ'יפסט, כרטיס מסך) ושמעתי שהם יעבדו בצורה האופטימלית רק במארז מאוורר היטב. שאלתי היא, איך אני יודע אם המארז שלי מאוורר היטב (טמפרטורות, זרימת אוויר?), ומה עליי לעשות כדי לשפר את זרימת האוויר בו. אני מעדיף שהשינויים יהיו בעיקר פנימיים ולא יכללו חיתוך של כל מיני חלקים, אבל חוץ מהוספת מאוורר מקדימה אני לא מצליח לחשוב על כלום. אשמח לקבל עזרה בנושא הזה בדחיפות

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  25. Started by alex28,

אני יכול לדעת איזה תושבת יש לי על לוח אם שלי שהוא P5GD1-VM??? ואם הגוף קרור THERMALTAKE BIG TYPHOON טוב ללוח אם זה???

• 3 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.