עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שמעו: לפני הכל ככה יש לי על המעבד מאוור וולקינו7+ יש לי מארז של צונמי הכחול 350W בקשר לטמפרטורה: המחשב שלי נמצא על השולחן צנמוד לקיר בחדר דיי חם! שאני פותח מזגן בחדר אז הטמפרטורה יורדת ה3 4 מעלות! אני יכול לעשות OC למחשב הזה: AMD ATHELON XP 2000 לוח אם של ג'יגהבייט VAXP זיכרון של קורסאיר 256 400MHZ 3200 יש לי על המעבד וולקינו 7+ וכרטיס מסך: GF4 TI4200 AGPx8 של לידטק והנה הטמפרטורות לפי Hmonitor לאחר פעולה של המחשב במשך 5 שעועת: CPU1:58.5 C CPU2:48.5 C HDD: 42.5 C COOLING FANS- Power:4963rpm אפשר לעשות משהו? נ.ב. אני לא מבין בזה אבל אם אפשר לעשות משהו אים לי בעיה להזמין אנשים שאני מכיר שיעשו לי ??? ;D

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  2. שלום ! יש לי לוח של חברת BIOSTAR צ'יפסט 945 של אינטל הביוס הוא של POENIX ואני לא מוצא בביוס אפשרות להעלות את תדר הבאס האם בעדכון ביוס זה ייסתדר או שפשוט אני לא מחפס במקום הנכון בברכה EFINET

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  3. Started by Big_Guy7,

היה לי על המעבד גוף קירור של אינטל, זה שבא עם המעבד, ובמארז היו לי 3 מאווררים (אחד בצד, ושניים מאחורה). עשיתי קצת שינוי במארז והוספתי קצת דברים: גוף קירור למעבד - ארקטיק קולינג אולטרא טי.סי 4, והוספתי מאוורר מקדימה, מאוורר בגג במארז, החלפתי לספק עם מאוורר של 12CM, והוספתי מאוורר מתחת לכרטיס מסך. אה וגם שמתי משחה טרמית ארטיק סילבר 5. זה נראה לכם נורמלי שהטמפ' במעבד (מפרט בצד) ובמארז נשארו פחות או יותר אותו דבר?! (מעבד - 55-60 מעלות. מארז - 45-50 מעלות)

• 9 תגובות
    • 582 צפיות
  4. המחשב שלי כבר בן שנה והגיע הזמן לעשות לו טיפול 10,000, אני מחפש מעבדה שמבינה בקירור ובאוברקלוקיניג ולא רק במחירה של מחשבים.. מישהו מכיר מעבדה מקצועית באזור השרון שתעשה לי אוברקלוקינג עם אחריות ותתקין את הקירור הדרוש? יש בכלל מעבדות שמתעסקות בנושא? נראה לי די פשוט לעשות לבד עלפי המדריכים באתר אבל האחריות חשובה לי.. אז מה יש לי במחשב: asus p5n-d Intell Q9300 2.5 8Gb Memory 2x9800GTX (SLI) Antec 850 אפילו צירפתי תמונה של הבייבי שלי.. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 582 צפיות
  5. שלום רציתי לדעת אם שווא לקנות VGA Heatpipe Cooler ZM80A-HP בשביל הRADEON 9500PRO. בגלל שהטמפרטורה שלו מאוד גבוהה , אפשר להישרף ממנו. הנה תמונות שלו: http://www.zalman.co.kr/english/product/zm80a-hp.htm

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  6. Started by kaki356,

יש לי מישהו אולי טבלה? אני מדבר על TR EX כאשר מורכב עליו מאוורר אחד או שניים

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  7. Started by pazer005,

אני צריך דגם של מאוורר פשוט 12 ס"מ למארז שהוא גם שקט.

8. Started by naorai,

יש לי ג'י פורס 2 העליתי את הליבה מ175 ל250 mhz ואת הזיכרונות מ150 ל195 שאלתי היא האם אפשר לעלות עוד בלי להוסיף קירור או משהו מיוחד (הכרטיס עולה פחות מ150 שקל אין טעם וכסף להשקיע בקירור) בכל מקרה אם מישהו חושב שאפשר עוד או אם מישהו עבר את התוצאה הזו אז שיואמר לי

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  9. Started by m.l,

שלום..יש לי בעיה שאני צריך את עזרתכם כי לא הצלחתי לפתור לבד... יש את הגוף קירור CNPS9500 LED של זלמן ולי ולחבר שלי יש את אותו לוח (DG965SSS-אינטל) ובקשימה שלהם באתר אני לא מוצא את הלוח ובכלל רוב הלוחות אם לא כולם ברשימה הם עם מקסימום צ'יפים של 915-945 ואני לא יודע אם הגוף קירור יוכל להתאים ללוח שלנו (כעיקרון זה בשבילו) אם יש למישהו גם את הלוח והגוף קירור אז בבקשה שיירשום פה כי אנחנו לא יודעים אם הוא מתאים...ניראה לי שהגוף קירור של הצ'יפ ייתקע עם הגוף קירור הטוניק יוכל להתאים ללוח כזה או שגם הוא יש לו לוחות שהוא לא מתאים אליהם?

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  10. Started by amichay,

אתמול קניתי הרד קנו 5 חדש משום מה אין תצוגה בחלון הטמפ' יכול להיות שחיברתי משהו לא תקין [המאורר הקדמי עובד ,וגם השליטה על מאורר המעבד עובדת ]

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  11. שלום קניתי מארז compucase 6a19 ולוח של אינטל ללוח תכונה של הורדת מהירות המאווררים כשהמחשב קר (ניתן בביוס לבחור בין הפסקה מוחלטת של המאווררים או הורדת מהירות המאווררים). שמתי לב שתמיד המאוורר עובד באותה המהירות ולא משנה אם המחשב ממש קר (נניח מיד לאחר ההדלקה) שאלותי הם: 1. האם המאוורר 120 מ"מ של compucase אכן יכול להישלט מבחינת המהירות שלו? 2. כיצד ניתן להפחית את הרעש של המחשב החדש? המעבד הוא אינטל 2.4 גיגה וגם המאוורר שלו נורא מרעיש. 3. האם הוספת מאוורר קידמי יכולה להפחית את הרעש הכולל של המחשב? (יתכן שאם יהיה קרור טוב בתוך המארז אז מאוורר המעבד יעבוד בסל"ד נמוך יותר ואז בגלל שהוא עושה את מרבית הרעז אז הרעש הכולל יפחת) אודה לעצות שלכם

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  12. Started by RGod,

אני חושב לקנות קירור לכרטיס שברשותי שזה 8800GT ... מה אומרים על ה S1 ? וה AC TWIN TURBO ?שמעתי שהוא רועש ברמות זה נכון ?האם ניתן לכוון את מהירות המאוררים דרך תוכנה או משהו ? איך הוא לעומת ה S1 בתוספת מאורר 120 ממ? תודה

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  13. יש לי מארז 6A21HEC עם 2 מאווררי 120 מ"מ. לכמה אצליח להגיע עם המעבד על הקירור הזה? בקשר לשבוע של המעבד בוא נגיד שנפלתי על השבוע הכי טוב של המעבד. לכמה אצליח להגיע? תודה רבה לכם...

• 8 תגובות
    • 581 צפיות
  14. אני אוטוטו מתקין תקירור

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  15. Started by yitzy,

שלום לכולם אני חדש פה ואני לא מכיר הרבה בנושא של קרור המחשב בדקתי בעזרת תוכנה את חום המעבד וזה נראה לי קצת גבוה (הCPU מגיע לפעמים ל80!!) רציתי לדעת האם המחשב שלי מדי חם ואם כן איך אני יכול לקרר אותו עריכה:אהה ועוד בעיה -המאורר של הכרטיס מסך לא עובד, (אני קונה כ.מסך חדש...)האם זה יכול להיות קשור לזה שהמעבד חם? תודה הנה תמונה: http://picasaweb.google.com/yitzy10/qsgpsI/photo?authkey=ZYhNDuTmI6k#5027809055414140898

• 6 תגובות
    • 581 צפיות
  16. Started by SoapSeller,

אני חושב שזה יותר מתאים לפורום מודינג מלאכסון. גם אני רוצה.

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  17. ראיתי אותו במקרה באתר של 3דיגיימאן: http://www.thermaltake.com/coolers/comboCool/pipe101/pipe101.htm נראה מצויין, בביקרות וידאו עשו אוברקלוק של 3.0@3.8 מתח 1.7 טמפ' חדר 27C ולוח IS7 של אביט: טמפ: מנוחה - 36 מאמץ - 49 די טוב לא? (אגב, המאוורר שהולבש עליו היה טורנאדו 90 מ"מ) שווה לקנות אותו, אני חושב פשוט לקנות קירור חדש ואני מחכה בינתיים לXP120 אבל לבינתיים אני מסתכל על עוד אלטרנטיבות. מה אתם חושבים? תודה.

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  18. Started by quriso,

אין לי מושג מאיפה להתחיל.. התקציב שלי הוא עד 500 שקלים, ניתן לחרוג ב100 שקלים בלבד.. אני מעדיף כמה שפחות. המפרט שלי: E2140 ABIT IP35-E HD3870 CORSAIR 520W תודה.

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  19. הסתכלתי על הלוח שלי NF7 וראיתי כמה מקומות שעוד אפשר להתקין עליהם איזה קירור סטוק נחמד האחד היה nvidia MCP שזה ה Southbridge תקנו אותי אם אני טועה פשוט ככה הבנתי... והשני הוא Winbond שככל הנראה קשור לזכרונות ( לפי שם החברה דהההה) עכשיו רציתי לדעת אם זה הכרחי ולא מיותר לתקוע עליו איזה היטסינק פסיבי .??

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  20. Started by eSLC,

אם אני אקנה את הזכרונות GEIL 512 PC3200 400MHz DDR SDRAM אני יוכל לעשות O/C גדול יותר? יש לי P3 785 MHZ ולוח שתומך בזכרונות SDRAM.

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  21. אז ככה, מדובר על מושקין REDLINE שאמורים להגיע ל500MHZ על 2-2-2-4. השבבים בכותרת, שבבים שאוהבים הרבה מתח. הלוח כמו שמצויין בכותרת, יכול לתת להם הרבה מתח. מעבר לספרדר שעליהם, הוסף מאוורר 80MM. כמו כן הם נמצאים חלקית מתחת לזלמן CU7700 אימתני. המאוורר 80 נמצא בין המאוורר 120 של המארז שמכניס אויר, למאווררים של המארז ושל הספק שמוציאים אויר. מצורפת תמונה - השאלה היא, האם זה מספיק? כי החבר'ה האלה לא מתעוררים מתחת ל3.5mV. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 581 צפיות
  22. Started by Nvidia_1,

http://img87.exs.cx/img87/18/11608.jpg המפרט שלי בחתימה ! איך התוצאה ?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  23. שלום אני חדש בפורום כאן . רציתי לשאול שאלה שממש מטרידה אותי עכשיו לאחר ההתקנה של thermaltake bigwater 745 לפני ההתקנה היה לי מאוורר רגיל! פשוט רגיל שקיבלתי וכמעט בדיוק אותו דבר כמו הקירור מים הזה , מה כבר יכול להיות? אני לא מבין השקעתי 650 שקל על הקירור ועדיין על הפנים! יש שני תמונות מסך - צד שמאל זה המחשב שהרכבתי בו כבר את הקירור מים וצד ימין זה המחשב השני שלי שעוד לא למזלי הרכבתי את הקירור מים הזה. שניהם אותו מפרט מחשב בדיוק לגמרי! תמונה http://img521.imageshack.us/img521/7003/thermaltakebigwater745yi4.jpg פליז אם יש למישהו עצה או משהו לגבי זה שירשום אותה. תודה.

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  24. Started by kobibo,

לבעלי הקירור הזה,האם אתם חיברתם את המתח של הקירור לכרטיס או למתאם ישירות לספק הכוח ? במידה וחיברתי ישירות לספק הכוח ל Normal Mode האם זה אומר שקירור שלי עובד כל הזמן על 100% ? כלומר אם אנני טועה אין לי שם שליטה ( גם לא בעזרת האופציה של ה FAN ב ATI TRAY TOOLS ) על מהירות המאוורר של הקירור? כדאי לחבר ישירות לכרטיס או שזה עלול לפגוע ביעילות הקירור וכדאי להשאיר כפי שזה ?

• 7 תגובות
    • 581 צפיות
  25. Started by coolmeen,

שלום, רציתי לדעת איך נועלים את האוברקלוק לAGP ב NF7

• 4 תגובות
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.