עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. התחלתי לעשות קצת OC למעבד שלי. P4 (Northwood) 2.4@2.7 Abit IS7 ADATA/VT 512MB PC3200 המפרט המלא בחתימה. העלתי את ה FSB מ 133 ל 150. (בהדרגה כמובן) המהירות של המעבד עלתה מ 2.4 ל 2.7 . נעלתי את ה- AGP וה- PCI על 66/33. היחס בין המעבד לזכרון הוא 4:5 , והזכרון עובד על 188MHZ בתזמונים של 2.5-4-4-7 (לא שיניתי אותם). הקירור הוא המקורי של אינטל + 6 מאווררי מארז (1 מהם של ה NB) וחוטים מסודרים. טמפ' המעבד: מנוחה: 37-38 מאמץ: 52-53 טמפ' הלוח: מנוחה: 33 מאמץ: 35-36 - השתמשתי ב prime95 במשך 10 ד' לבדיקה. - טמפ' נבדקו ב speedfan ו ABIT EQ (התוכנה של הלוח). הטמפ' האלה בסדר יחסית לעונה, ואפשר להמשיך? ד"א, אני מתקדם בסדר בא"ק שלי? תודה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 589 צפיות
  2. http://www.sgi.com/products/legacy/pdf/540_owners_guide.pdf

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  3. Started by lidor_abo,

חברה מחשב אחרי פירמוט בביוס ראיתי שהיה בטמפ 65 פתחתחי איוררתי עם מאורר ואז היה 50 משהו כזה האם זה בסדר ורציתי להגיד לכם שהטעינה של הוינדוס הייתה איזה 20 קווים והמחשב נורא איטיבבקשה תעזרו לי.!

• 8 תגובות
    • 589 צפיות
  4. Started by SPIDERRRMAN,

אז ככה זה המחשב שלי: מארז: Antec P180 (שעבר השתקה וציפוי פנימי בחומר אקוסטי מגומי מיוחד חוסם רעשים) לוח אם: Asus Striker Extreme מעבד: E6600 Conroe זיכרונות: OCZ 1066 1Gx2 כרטיס מסך: V.CARD: EVGA 8800 GTX AC3 version כ. קשיחים: HD: 150 GB WD Raptors 10K RPM צורב: Asus 1814BLT -=SATA=- Lightscribe ספק כח: EnermaX 620W קירור: ZALMAN 9700 קניתי אותו עם OC ל- 3.6 אבל זה נראה לי מוגזם אתמול גם הוא הגיע לי ל-70 מעלות עם איזה משחק בלי גרפיקה יותר מדי מסובכת ונתקע וגם במנוחה הוא סביב הטמפרטורה הזאת .... אז שאלתי- האם למעבד הזה באמת האוברקלוק קצת מוגזם? יכול להיות גם שהוא מתחמם יותר בגלל שיש GTX במארז שהוא על 60+- מעלות והוא מחמם אותו אבל אין הרבה מה לעשות כבר הרכבתי ע…

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  5. Started by Works4me,

המתח מופיע כ1.616 אך משתנה כל הזמן ל1.600 למתח הנ"ל ....יכול להיות שזה מה שגורם לחוסר היציבות במערכת והאם זו בעיית לוח או ספק ?

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  6. Started by (G),

הבנתי שככל שהמכפלה נמוכה יותר ה-OC הוא טוב יותר. אני כרגע נמצא על OC של 380 X9 , ניסיתי להגיע ל-380 X8 אבל ללא הצלחה. ולא משנה כמה מתח נתתי למעבד, זה קצת מוזר כי רק הורדתי מכפלה לכן זה אמור להיות "קל" יותר למחשב לעבוד. אחרי השמירה בביוס המחשב פשוט נכבה ונדלק. אפשר לדעת מה משתלם יותר, או מה היחס העדיף?

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  7. Started by pc student,

חברה יש לי fx5200 של gainward (גרסאת le)ואני רוצה לנשות לעשות לו vmod ואני זקוק למדריך. help?any one?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  8. Started by Yellow,

שלום לכל הפורום,יש לי מעבד יחסית חזק,INTEL Pentium 4 3.0Ghz 32 BIT שזה מעבד מעולה (רק חבל שהוא 32 BIT,אבל אני לא דואג,ויסטה תצא גם בגירסאת 64 BIT) עכשיו אני רוצה לעשות לו אוברקלוק ולראות עד כמה אני יכול לשפר אותו. יש תוכנה מיוחדת לזה? ואם כבר אפשר מדריך אליה?

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  9. Started by boxer555,

חברייה אני צריך דחוף את עזרתכם! יש לי בלוק קירור של SWIFTECH APOGEE המשאבה והמיכל שלי הם גם של SWIFTECH והרדיאטור שלי הוא של THERMALTAKE עכשיו המערכת שלי יכולה להראות בצד בכל מקרה אני אפרט מעבד C2D E6600 לוח אם MSI P6N וספק כוח 420WATT של EZCOOL שבא עם המארז עכשיו כאשר אני מחבר את הכל, הכל עובד אך לא רואים כלום על המסך בדקתי אולי אין מגע בין הבלוק למעבד אז ניקיתי את המשחה ומרחתי חדשה ועדיין לא עובד כאשר אני מחליף לקירור הסטוק הכל עובד לא עייפתי ולכן ניסיתי עוד פעם עוד פעם הכל אותו דבר קירור המים עובד הכל עובד אך אין אות על המסך החלפתי לסטוק וכלום לא עובד ניבהלתי ניסיתי לשנות דברים עדיין לא עובד הלכתי לטכנאי מחשבים והוא אמר לי שיש בעייה בRAM הוא ניקה אותו וזה עבד עכשיו אני…

• 9 תגובות
    • 589 צפיות
  10. האם מישהו מכיר תוכנה להצגת טמפ' מעבד על הצג בזמן משחק? אשמח לדעת אם לאחר האוברקלוק המעבד לא מתחממם לי יתר על המידה.... בתודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  11. Started by boxer555,

שמעו אנשים אני התחלתי עם OVERCLOCK וכאלה ואני לא מבין מה זה vCore ומתחים אנשים מדברים על זה ואני לא מבין ? חוץ מזה עשיתי OC למעבד E6600 מ- 2.4 @ 2.8 והמעבד עכשיו עובד על 32 מעלות וכשבדקתי אותו על מצב של 100% הוא הגיע ל-58 מעלות האם אני יכול להמשיך בOC או לא? אז בבקשה ממכם תענו לי על 2 השאלות תודה!

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  12. Started by D-j-d,

שלום, אני מחפש לי פאנל עם תצוגת טמפרטורה.. שיהיה בו תאורה אחורית כדי שאוכל לראות אותו דרך פלסטיק שחור שקוף שכזה.. או בקיצור שיתאים למארז: NZXT Apollo כדי שיראה ככה בערך: http://techgage.com/reviews/nzxt/apollo/mediapanel.jpg מקווה שהבנתם אותי =] תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  13. Started by Bone-Breaker,

יש לי AMD 2500 BARTON עם מארז COMPUCASE ומאוורר 120 מ"מ מקדימה ומאחורה. השאלה שלי היא אם המעבד ישמר בטמפרטורה נורמלית (בלי אוברקלוק) כי אני עם המאוורר שבא עם הקופסא. יכול להיות שכדאי לקנות איזה קירור יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  14. שמעו: לפני הכל ככה יש לי על המעבד מאוור וולקינו7+ יש לי מארז של צונמי הכחול 350W בקשר לטמפרטורה: המחשב שלי נמצא על השולחן צנמוד לקיר בחדר דיי חם! שאני פותח מזגן בחדר אז הטמפרטורה יורדת ה3 4 מעלות! אני יכול לעשות OC למחשב הזה: AMD ATHELON XP 2000 לוח אם של ג'יגהבייט VAXP זיכרון של קורסאיר 256 400MHZ 3200 יש לי על המעבד וולקינו 7+ וכרטיס מסך: GF4 TI4200 AGPx8 של לידטק והנה הטמפרטורות לפי Hmonitor לאחר פעולה של המחשב במשך 5 שעועת: CPU1:58.5 C CPU2:48.5 C HDD: 42.5 C COOLING FANS- Power:4963rpm אפשר לעשות משהו? נ.ב. אני לא מבין בזה אבל אם אפשר לעשות משהו אים לי בעיה להזמין אנשים שאני מכיר שיעשו לי ??? ;D

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  15. Started by Lanzar,

שלום לכולם אני רוצה לעבור לקירור מים ויש לי כמה שאלות... יש לי כבר רדיאטור + מאוורר וחסר לי צנרת,משאבה,ובלוק מים למעבד יש לי חבר שיכול לארגן לי משאבה של אקווריום אבל הוא אומר לי שהמשבה הזאת מושחת אוויר ולא מים ואם אני יביא לה למשוך מים אז היא תקצר זה נכון ?? ואני גם יכול להביא משאבת דלק של אוטו אבל אני חושב שהיא חזקה מידיי לצינורות האלה השאלה כמה BAR של משאבה אני צריך ?? ובקשר לבלוק מים אני מחפש אחד טוב אבל שלא יהיה ממש יקר... והשאלה האחרונה החיבור לצנרת ברדיאטור הוא דיי גדול והחיבור לצנרת בבלוק מים דיי קטן אך אני יכול לחבר את שניהם ביחד שלא יהיו נזילות ??

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  16. שלום אני הולך לקנות מחשב בשבועיים האלה... ולמעבד יש תקציב של 800 שקל ואני רוצה לדעת אם יותר משתלם לקנות איי אם די 1700 ולהביא בו oc עצבני רצח שעולה 337 ובשאר לקנות כל מיני מוצרי קירור או פשוט ללכת על הבארטון 2500 שזה יוצא כבר ככה ועוד שאלה אם אתה ממליצים על 1700 והקירורים האלה אז איזה סטפינג לקחת???...

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  17. שלום חברה אני לא מצליח להגיע ל-540 בליבה זה נתקע אחרי 5 שניות למה ? תודה לכל העוזרים. נ.ב יש לי קירור סילנסר אז לא נראה לי שזה הטמפרטורה.

• 9 תגובות
    • 589 צפיות
  18. Started by יניב קופר,

בדקתי אצלי במחשב טמפרטורה מעבד וגם בתוכנה של הלוח EasyTune5 וזה מראה אחרת לגמרי וגם SpeedFan אם אני לא טועה זה temp 3 מה באמת נכון

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  19. Started by kaki356,

יש לי מישהו אולי טבלה? אני מדבר על TR EX כאשר מורכב עליו מאוורר אחד או שניים

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  20. Started by sagi_10,

שלום אני עשיתי אוברקלוק למערכת שלי(ראה מפרט מחשב) ואני שמתי את הזיכרונות על 133 מגה הרץ והם על 180 מגה הרץ בגלל הבאס של המערכת אז השאלה שלי היא האם אני יכול להביא אותם ל-200+ מגה הרץ??? כי בביוס אין אפשרות כזאת אולי יש איזו תוכנה שיכולה לעזור לי?? (אני יודע שפתחתי תרד עם רעיון דומה אבל לא רציתי להקפיץ והשאלה שלי השתנתה...)

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  21. רוצה לקנות מאוורר ל P3 העתיק שלי (הישן מאוד מרעיש) איזה סוקט זה בדיוק?

• 7 תגובות
    • 589 צפיות
  22. Started by bagetrek,

שלום חבר'ה בשעה טובה קבלתי את הקיט שהזמנתי משבוע שעבר והרכבתי אותו על גבי שתי הזכרונות שלי של סאמסונג PC3200 בקיצ'ס אני רוצה לדעת יותר על הביצועים של המשחב עכשיו אם איזו תוכנה עלי להישתמש או איך בכלל בודקים את הדבר הזה ( קירור נחושת על הזכרונות ) http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=ddrc-co זה המוצר מקווה שהרכבתי כראוי כי זה לא מצריך ידע רב ... טוב תודה לעוזרים אם יש פתרון לשאלה לגבי תוכנה לביצועים !

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  23. Started by O.G.D 2k5,

יש לי פרסקוט 2.6 ויש לי טמפ של 45-50 כשהוא במצב רגיל ובין 55-63 שאני משחק וזה גורם לי לבעיות על המסך (קווים למיניהם)??? מה אני יכול לעשות???, אני הזמנתי מאוורר זלמן 7000B-CU אומרים שהוא טוב אני מקווה....

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  24. Started by galh_5,

קירור ל-4200+ איזה קירור יותר טוב תקציב:200-300 שקל מעונין ב-oc עד הסוף מה עדיף BT או נינגה פלוס או בכלל משהו אחר?

• 9 תגובות
    • 588 צפיות
  25. Started by RGod,

אני חושב לקנות קירור לכרטיס שברשותי שזה 8800GT ... מה אומרים על ה S1 ? וה AC TWIN TURBO ?שמעתי שהוא רועש ברמות זה נכון ?האם ניתן לכוון את מהירות המאוררים דרך תוכנה או משהו ? איך הוא לעומת ה S1 בתוספת מאורר 120 ממ? תודה

• 2 תגובות
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים