אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
איזה מערכת חזקה יותר? 1.AMD ATHLON 4400+ 4850 725/1300 2.INTEL E8400 4850 625/993 למשחקים כמו CRYSIS.GTA IV.MD.RA3.COD5
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
-
היי. זה סיפור ארוך, אבל עומדים לצידי רכיבים של מחשב ללא מערכת הפעלה. השאלה שלי היא האם כדאי לי לחבר אותם למארז, למרות שעד יום רביעי אני לא אדליק בכלל את המחשב? המשחה הטרמית לא תיהרס כשהיא נחה סתם ככה בין המעבד לקירור? יש הבדל אם אני מורח אותה עכשיו או ביום רביעי לפני שיהיה בידי עותק של וינדוס? תודה.
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
-
אז ככה יש לי 8600GT. אין לי הסבר איך במחשב חדש הכרטיס הזה מגיע ל83-87 מעלות במאמץ. מה שאני צריך זה גוף קירור חדש, שיוריד כמה שיותר מעלות ויאפשר לי לעשות OC כמה שיותר גדול (ואני מודע לפוטנציאל OC הגדול של הכרטיס הזה, זאת הסיבה שקניתי אותו ועכשיו אני די תקוע ורוצה לנצל את זה) לא להציע סתם, אלא אם אתם בטוחים שההצעה שלכם גם מתאימה ל8600. מה שחשבתי עליו זה: Arctic Cooling Accelero X1 - בלי ספק הייתי מת לאחד כזה.. הבעיה היא שאני ממש לא בטוח שהוא יתאים לכרטיס שלי. Thermalrigt V1 - שוב פעם אותו סיפור, לא יודע אם יתאים ל8600. אפילו חשבתי לחרוג מהתקציב המתוכנן די בהרבה ולקחת את הVF1000 החדש של זלמן שתומך בכרטיס שלי 100% אבל רציתי קודם לשאול אם יש אפשרויות אחרות שעדיפות מבחינת ביצו…
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום העלתי לא ממזמן נושא על מעבד ולוח אם לאובר עכשיו קניתי מעבד אינטל פרסקוט 3.000 478 ואני חייב לוח אם תותח לאובר קלוק רצחני בסביבות ה : בתודה אליייייyelclap: :yelclap: :yelclap:550-600
-
- 7 תגובות
- 619 צפיות
-
-
-
-
לא יודע אם זה אפשרי אבל הביוס החדש של הלוח הנ"ל שיפר לי את הטמ"פ ב 5 מעלות הביוס הוא 1901
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי כרגע 2 ג'יגה זכרון והמחשב באוברקלוק שאלתי היא האם אם אני מוסיף עוד 2 ג'יגה זה יאפס את האוברקלוק או שזה לא יעשה כלום?
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
תודה רבה!!! ועם תוכלו לפרט...
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
כותרת. מאוד מרשים. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=165279
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום...יש לי מאורר סטוק על המעבד שלי ואני ויש לי גם מאורר 92 מ'מ שדוחף אויר מזה חזקק.. ואני רוצה להוציא את המוארר סטוק ולהשים את זה על הצלעות קירור... יש למישהו רעיון איך אני תוקע אותו שלא יזוז??
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אז ככה יש לי לוח dfi nf4 וזכרונות של king max שעבדו יוםי על הלוח לפניו k7n2 ופתאום במישחקים יש לי פריזים של כמה שניות כול 2 דקות יש בעיות תמיכה בזכרונות או משהו שאני לא יודע עליו? תודה לכול העונים בנסוף המערכת כולה באובר קלוקינג והזיכרונות היו יציבים לגמרי ניסיתי גם ללא אובר אבל הבעייה לא חלפה לה
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם על איזו תוכנה אתם ממליצים לי לעבוד כשאני בודק ביצועי מחשב כגון תקינות חומרה (אם יש דבר כזה) וטמפרטורות שונות ומה שנלווה לזאת. תודה
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שהמאורר של המעבד מפסיק לעבוד זה יכול לגרום נזק? ואם כן איזה חלקים יכולים להיפגע?
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי שאלה דחופה אני עושה עכשיו או סי לכרטיב מסך שלי ורציתי לשאול : אם אני מעלה את המהירות של הזכרונות ושל המנוע הגרפי האם זה נקרא לעשות או סי ? והאם יכול לקרות מצב שבו אני יעשה יותר מידי או סי ואז המסך יהפוך לכחול או שחור !??! אם כן מה עושים במצב כזה ?? תודה
-
לא איכפת לי לעשות איזה מוד או משהו שיפתח תעזרו בבקשה תודה.
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC לא רציני (יש לי E6600 ואני רוצה להגיע ל-3000MHZ) ואין לי מושג על איזה הגדרות לשים את הלוןח כי שמעתי שלהשאיר את הכל על אוטומט זה די מסוכן. תודה.
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
בשביל לעשות oc עכשיו יש לי את הכרטיס ב44 מעלות במנוחה ו51 בערך שאני במשחקים ובקשר למעבד אני לא יודע מה כל דבר אומר אבל כתוב לי באוורסט Aux 28° °WDC WD800JB-00FSA0 38 Board Temperature 31 התקציב עד 500 שקל, והלוח אם זה Asus PS4SGX-MX (ואם זה משנה: ספק ג'נרי 400w) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
-
ברשותי כרטיס מסך POWERCOLOR PCI-EX ATI RADEON X1950XT 512MB עם מאוורר של חברת AC. לאחר מספר פעמים שהוצג לי חלון ובו המחשב הודיע לי שהכרטיס התחמם יתר על המידה הורדתי את ההגדרות מ-ULTRA ל-HIGH. בתחילה (הכרטיס נקנה לפני שנה) לא הייתה בעיה שכזו, עבדתי עם מסך 17'' אך לא מכבר רכשתי מסך 22''. מה שגורם לי לחשוב שאולי מדובר בזה. בינתיים לא הופיעה הודעה שכזו, אך כשאני נכנס ל-CATALYST אני רואה שהטמפ' של כרטיס המסך, ללא כל מאמץ היא 54-52, עם מאמץ הוא מגיע אף ל -83-82. זה לא נראה לי נוראמלי או רגיל ואת האמת זה די מפחיד אותי. לכן, אשמח אם מישהו ימליץ לי על שיטת פעילות. קרי, קניית מאוורר/ פתרון אחר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום .... אז ככה יש לי שאלה לגבי אוברקלוק למעבד שלי יש לי מעבד intel p4 2.8C northwood עכשיו המהירות של ה -fsb היא 200 על דיפולט זאת אומרת מכפלה של 14 וזרונות על 400mhz כשאני מעלה את המהירות של ה-FSB דרך הביוס אז גם מהירות ה-fsb קובעת מהירת זכרונות שתתאים לה בדיוק וכשאני שם לדוגמא על 220 אז הזכרונות על 375 ואני לא רוצה להוריד את מהירות הזכרונות אני רוצה להשאיר אותם על 400 מה לעשות ?!#@ *רק שאני שם על 214 זה עושה לי גם אובר לזיכרונות ושם אותם על 428 ?!% ובכל שאר המהירויות זה יורד מה-400
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
קניתי 3 מאווררים למארז שלי 2X8CM ו9CM השניים מקדימה אמורים להכניס אוויר אבל אני לא בטוח מה התפקיד של המאורר בצד מכניס אוויר או מוציא?
-
- 7 תגובות
- 619 צפיות
-
-
האם יש דרך כלשהיא לאחד בין הLow 3D ל Performance 3D? ומה זה בכלל הלוו 3D? מתי זה מופעל? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-