אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
-
חברים שלי, רוצים לראות איך באמת מנקים את המחשב? אז זה לא בעזרת מטליות או לעשות פווו פווו פווו על האבק ואז להחנק ממנו!!! אלא לחץ אוויר. אני סדרתי לעצמי משהו ממש מגניב: זה בלון עם אוויר דחוס. כל פעם שאני רוצה לקנות את המחשב אני פשוט מנתק את הכל, מפרק את דלת, יורד 3 קומות עם המחשב, מפעיל את הבלון, ורואה את האבק עף!! אין מצב שאני יכול לקנות כמו שאני מקנה בחיים לי!! שופ פוו לא יעשה את העבודה!! זה פצצה לסינקים!!! אני שם בין החורים והכל עף!!! פשוט טונות של אבק עפות ממנו כל שבוע. גם את המקלדת אני מנקה ככה.
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ראיתי שאפשר לנקות עם פחיות אוויר דחוס אבל זה נראה לי נגמר מהר . רציתי לדעת אם יש אפשרות להשתמש במכונה כזו לדוגמא ? http://www.ebay.com/itm/DC-12V-Car-Auto-Electric-Pump-Air-Compressor-Tire-Inflator-Tool-Portable-300-PSI-/141148487608?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20dd1affb8 היא יכולה להיות לי שימושית לכמה דברים , אבל אני לא בטוח אם זו המטרה שלה .
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אנשים מישהו יכול להמליץ מה עדיף לנקות מחשב בפן (על אוויר קר כמובן) או לשאוב אבק אם שואב אבק??? והאם יש סיכון באחד מהם לחשמל סטטי?
-
- 8 תגובות
- 531 צפיות
-
-
יש לי Q6600 G0 בסטוק וAC פריזר 7 פרו. הפריזר היה מלא אבק אז הוצאתי לנקות, באותה הזדמנות החלפתי משחה טרמית למעבד (שמתי AS5) עכשיו אני מחבר הכל (וכן, הפריזר מהודק ויושב כמו שצריך...) ואני רואה שעלו לי 10 מעלות. אין לי מושג מה עשיתי לא נכון, אבל אני לא רוצה מעבד על 50-53 מעלות במנוחה |=
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שזה באמת הפורום לשאול את השאלה הזאת. האם יש קשר ישיר בין טמפרטורת המחשב למהירות העבודה שלו? אתמול ניקיתי את המחשב של אבא שלי לאחר שהוא התחיל להתריע על טמפרטורות גבוהות. זהו פנטיום 4 ישן שמריץ Win98 עם 256 זיכרון. בכל מקרה, אני לא חושב שאי פעם פתחו אותו אז פתחתי וניקינו והוצאנו משם כמויות אדירות של אבק. כל אזור כניסת האויר למארז היה כמעט חסום לגמרי. בכל מקרה, אחרי הניקיון הרציני הטמפרטורות ירדו והמחשב נהיה הרבה יותר שקט (הגיוני) אבל לפי מה שאבא שלי טוען הוא גם עובד יותר מהר. האם זה הגיוני? האם יש קשר ישר בין הטמפרטורה למהירות העבודה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
אוקיי תקשיבו עשיתי עידכון לביוס ד"א הלוח שלי הוא ABIT AA8-3RD EYE והטמפ' של הכל אצלי צנח- חשוב לציין שאני מישתמש במעבד- P4 3GHZ@3.6GHZ PRESCOTT 1MB הטמפ' בעבר (ליפניי העידכון): מאמץ רגיל CPU 41-62 SYS 33-35 PWM 33-39 הטמפ' עכשיו (לאחר העידכון): מאמץ רגיל CPU 29-52 SYS 25-31 PWM 30 -33 כמו שנאמר OverClock 3.0GHZ@3.6GHZהלינק של עידכון הביוס הוא: http://www2.abit.com.tw/page/en/mot...&pPRODINFO=BIOS רציתי לדכת: 1) האם יכול ליהיות שניפגעו לי הביצועים? 2) אם כן איך אני משחזר את ההגדרות למצב הקודם? 3) האם זה הגיוני כאלה טמפ' לליבה כמו שלי (PRESCOTT)? 4) איך אני יודע אם החיישן שלי קורא טוב?
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שבת שלום . יש לי תגוף קירור XP120 ואני מכשרוני שברתי את אחד הקיליפסים שמחזיקים תגוף קירור עכשיו הוא עדיין מחזיק אותו אבל אם אני לוחץ עם האגודל על הפינה שאין בה תפלסטיק אז יורד בטיל 2 עד 4 מעלות (אולי יותר) ואני חושב גם שאחרי מספר דקות בטח הטמפ' תירד יותר. אז השאלה שלי יש מצב כלשהו אני משיג פלסטיק חדש כזה במקום כלשהו? ואם אין מצב בעולם לא משנה מה אני יעשה יש לכם במקרה איזה פתרון יצירתי שיכול להחזיק אותו כמו שהוא אמור להיות?
-
- 18 תגובות
- 909 צפיות
-
-
יש לי זכרון בן יותר משנה, ורציתי לדעת מה ואיך ניתן לשפר אותו על פי התוצאות של הCPU-Z: האם מישהו יכול להסביר לי מה אומרת כל שורה? ואם אכן ניתן לשפר אותו (שינוי תיזמונים או משהו כזה) האם יש תוכנה או רק דרך הביוס, בגלל שלא מצאתי היכן זה בביוס. Abit AI7 תודה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את המאוורר הזה איך אני מנתק את הכפתור של המהירות מהמלבן ברזל שהוא מחובר עליו?
-
- 8 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי הארדיסק ישן של 10ג"ב, שעליו אני שומר את כל הדברים לגיבוי. מכיוון שהוא נועד לגיבוי, ואני לא רוצה ששום תוכנה/ווירוס/ווינדוס יוסיפו לי או ישנו או ימחקו או כל דבר אחר שם, אני מחבר אותו כשיש לי משהו לשנות שם, ומנתק אותו כשאני מסיים. הסתכלתי עכשיו על הפאןבאס, וחשבתי, למה לא לעשות כזה להארדיסק? מה שתכננתי, זה להשאיר את הכבל IDE מחובר תמיד, ואת אחד החוטים מהמולקס, לחבר למתג. עכשיו יש לי שני שאלות: 1. כשהIDE מחובר אבל החשמל לא, לא תיהיה גישה להארדיסק, נכון? הוא לא יזוהה אפילו? 2. איזה חוט לחבר למתג? אני מניח שאו האדום או הצהוב.. השחור הוא האדמה.
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
ניתקתי 2 מאווררים בצד של המארז אחד מאחורה אחד מלמעלה ועוד אחד מקדימה השארתי רק תמאווRר של המעבד שמחובר לSONIC TOWER ושל הכרטיס מסך והצ'יפSET והחום של המחשב נשאר ללא שינוי מוזר לא ?????? * מעבד וכרטיס מסך לאחר OC לא רציני
-
- 4 תגובות
- 402 צפיות
-
-
תקשיבו אני רוצה לחבר קירור חדש שקניתי לכרטיס מסך אבל אני לא מצליח לנתק את הכרטיס מסך מהמחשב הוא פשוט תקוע ואני מפחד לשבור שם משהו.. נשארו לי רק שני חלקים לנתק, תסתכלו בבקשה בתמונה פה ותגידו לי איך אני אמור לנתק את החלקים שסימנתי בצבע ?? (בלי לשבור משהו כמובן..) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
הוצאתי את הכ.מסך שלי וניסיתי להוציא את המאורר שלי ולא הצלחתי המאורר התחבר עם מן שתי כפתורים כאלה מצד השני של הכרטיס ואחרי שהוצאתי אותם, המאורר עדיין לא התנתק..... מישהו יכול אולי להסביר לי קצת יותר בפירוט?
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
מעבד q8300 קירור רגיל לוח אם gigabyte ga-ep43-ud3l 4 גיגה זיכרון קינגסטון והם כן עד כמה ?
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מעבד q8300 קירור רגיל לוח אם Gigabyte ga-ep43-ud3l 4 גיגה זיכרון קינגסטון והם כן עד כמה ?
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אהלן, יש לי HD4870 שהגיע עם קירור מהחברה (CONNECT3D), עכשיו הקירור דווקא נראה די רציני, אך הטמפרטורה עדיין די גבוהה.. (80 מעלות במאמץ..), אני מודע לזה שהכרטיס בנוי לטמפרטורה כזאת, אך בכל זאת הוא מחמם לי את כל האזור (ולכן גם הזכרונות מתחממים יותר), גם הייתי רוצה לעשות לו קצת OC ולכן הייתי רוצה להוסיף לו גוף קירור נוסף, אני מתכנן לקנות את הTWIN TURBO, אך ניתן להוסיף את הקירור הזה על הצד השני של הכרטיס מסך? או שאולי כדאי לי בכלל להחליף את הצדדים של הקירורים (ז"א להשים את הTWIN TURBO בצד המעבד של הכרטיס מסך, ואת הקירור המובנה בצד השני של הכרטיס מסך) האם זה יהיה אפקטבי? מישהו ניסה את זה? תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
הכל למעלה ! אם אפשר להביא תמונה אז בבקשה?
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
זה לא יגרום עומס ללוח?
-
- 2 תגובות
- 467 צפיות
-
-
אני אמור לקבל מאוורר 120MM של VANTEC THERMALFLOW שיש לו חיישן המשנה את מהירות הסיבוב של המאוורר בהתאם לטמפרטורה, רציתי לשאול אותכם אם זה אפשרי לחבר את המאורר הזה לווסת(ריאוסטט) מסוג כלשהו לדוגמא כמו של ה SMARTFAN 2 . תודה.
-
- 0 תגובות
- 417 צפיות
-
-
המחשב שלי עושה הרבה רעש, ורק לאחרונה הבנתי שזה בגלל רעש חזק שבא מהמאוורר של הכרטיס מסך (בטח ניכנס בו מלא אבק). שאני הולך לישון אני בדרך כלל מכבה את המחשב, אבל לפעמים אני צריך להשאיר אותו דלוק וממש קשה לישון עם כזה רעש. אז אפשר פשוט לכבות את המאוורר של הכרטיס מסך (GEFORCE 2 GTS ללא OC) בעת שהמחשב במנוחה ולישון בשקט שלא יקרה כלום לכרטיס מסך ?
-
- 35 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ויש שם עוד חומר סליצול 2% זה לא יפגע במעבד זה מן חומר חיטוי ולקילוף העור ניתן להשתמש בו נכון?
-
??? ??? ??? זה אלכוהול 70% וסילזול 2% זה לא יהרוס משהו?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המאורר של הכרטיס מסך שלי עושה ה-מ-ו-ן רעש, הוא לא מקולקל (נראה לי..) אבל הוא יחסית מאוד רועש, אני יכול לסגור אותו כשאני לא עובד או אם אני לא עשוה שימוש כבד בכרטיס מסך אלא רק באינטרנט או משהו דומה? והאם ניתן לעשות את זה מוינדוס או למאוררים אחרים? תודה
-
- 1 תגובה
- 430 צפיות
-