אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
1.6 פנטיום 4 נורטווד 478 סוקט מה הטמפרטורה המומלצת ? וכמה צריך לעלות גוף קירור שיהיה לא יקר כזה אבליספק את הסחורה....
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
המארז שלי הוא של hec וישלו 2 מאוורים אחד מקדימה ואחד מאחור זה שמאחור לו נשברה אחת הצלעות מתוך 7 קיימות האם צריך להחליף ולאיזה דגם מומלץ תודה למשיבים
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
היי יש לי P4 2.6 HT 478 עם קירור אינטל. לוח ASUS 915P דגם P4GD1 ב PCI-E. 256MB *2 6600GT TURBO FORCE. אני לא GAMER, רק רוצה להביא את המעבד ל3.0 בזמן שאני לומד (תלת מימד) ולחזור חזרה למצב המקורי מיד כשאני מסיים. זה כדאי? אפשרי? מסוכן? והכי חשוב, האם זה מבטל את האחריות לכל החיים ב INTEL? תודה
-
- 7 תגובות
- 589 צפיות
-
-
על איזה סוג נייר אני מדפיס אותם, זה שזה אמור להיות מדבקה אני מבין אבלאיך זה נקרא ואיפה קונים? ובאיזו תוכנה מומלץ להדפיס אותם? מישהו מהאתר עשה את זה יש לכם אולי תמונות להראות איך זה יוצא? תודה.
-
- 8 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני יודע שבמערכות שאין בהם נעילה של AGP ו PCI ההרד-דיסק הוא גורם מאוד מגביל בכל מה שכשור בOC לFSB אז אני רוצה לדעת העים למי שיש HD 7200RPM או 5600RPM זה ישנה עד מקסימום OC לFSB? והאים יש השוואות אל HDים ובאיזה FSB מקסימום הם יהיו יציבים?
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום ! הנה המעלות של המחשב של אחרי ששימנתי אותם ליפני כמה שעות: כמו שאתם רואים לא משהו אני רוצה להוריד עוד את המעלות של המעבד ואת הכרטיס מסך ! הבעיה שאני לא יודע איזה מאורר הכי טוב ל כרטיס מסך כי יש לי עליו אני רוצה לעשות בנוסף כמו שיש פה במדריך אחד אבל אני לא יודע כנה מ"מ ואיזה טוב ואני גם לא יודע איזה מאורר טוב לספק כי זה שיש לי עכשיו אמרו לי שהוא חרא, יש לי עכשיו :http://www.goldtop.co.il/category.asp?catid=1094 הנה צילמתי תמחשב שלי : איפה שסימנתי שאני רוצה לשים את המאורר וזה המאורר של המעבד שלי שאותו אני רוצה להחליף : תודה !!!! נ.ב התקציב שלי 500 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שהמאורר של המעבד מפסיק לעבוד זה יכול לגרום נזק? ואם כן איזה חלקים יכולים להיפגע?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקבל מחר את המעבד Q6600, ורציתי לשאול איזה משחה טרמית כדאי לשים על המעבד, ואיך. הקירור למעבד שיהיה זה הtuniq tower 120, וראיתי שהגיע לי איתו משחה טרמית מסויימת, אבל יש לי למעבד הישן שלי arctic silver 3. המעבד הנוכחי זה amd2500 אז זה דיי פשוט לראות איך שמים לו את המשחה, אבל מישהו יכול להראות לי תמונה של איך לשים בצורה נכונה משחה טרמית על Q6600 ? ואיזה משחה עדיפה - הזאת עם הטוניק או הAS3 ?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
הזמנתי את המארז ENERMAX CHAKRA ECA3052 MID TOWER CASE +25cm אך אני לא יודע מה כמות הרעש שהוא יעשה הוא 90 cfm ו17 db {הרעש} ו650 rpm זה טוב? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני לא מצליח להוציא את המאוורר המקורי של INTEL ה 3.0 ה 775 LGA יש 4 סטיקים כאלה שאמרו לי ללחוץ עליהם ולסובב אותם ואז להוציא את המאוורר. אני ניסיתי ללחוץ עליהם קצת ואז לסובב אותם ולא הצלחתי. מישהו מוכן לעזור לי ? אני רוצה להוציא את המאוורר בכדי לנקותו. ואולי עוד זמן מה אני יקנה את ה THYPHONץ
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לו מעבד 2.4 לא C לא מתוכנן ולא היה OC המעבד מתחמם מאוד איזה HSF כדאי לו לקנות ויש לו מגבלה אז בבקשה לא להגזים שיהיה בערך 150-200 שקל
-
- 8 תגובות
- 589 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם במערכת מים הזאתי שווה משהו, http://www.pch.co.il/docs/pd1088756729.htm יש למישהו משהו להגיד על זה? 8) תודה מראש, רן!
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי קנה לפי המלצתי מחשב עם הרכיבים הנ"ל פלוס זכרונות 800MHZ. כמובן שאני והוא בונים על OC. לי יש את האח הגדול של הלוח אם הזה (965P-S3) ונורא פשוט לעשות בו OC... כשניסיתי אצל חבר שלי לעשות OC אז בביוס לא ראיתי אופציה של מכפלה וגם כששיניתי את יחס הזכרונות ואת הבאס אז כשיצאתי ושמרתי הערכים לא נשמרו והתדר נשאר על 9*200... הגרסה של הביוס שלו היא 4. אולי מישהו יכול להחות אותי איך לעשות לו OC למחשב?
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מה המשמעות המדויקת של NB STRAP בלוחות ABIT? קראתי שזה BOOTSTRAP ל MEMORY CONTROLER HUB - אבל אני לא מבין את המשמעות. אני מבין שבשביל PAT\GAT ה- NB STRAP צריך להיות על 667. בנוסף רציתי לדעת אם משהו השתמש ביחסי הזכרון הבאים ב ABIT ב OC: 3:4 ו 4:5. (כלומר מהירות זכרון גבוהה יותר מ FSB?) ומה קורה עם PAT\GAT ביחסים אלה. ואחרון האם יש למשהו נסיון עם זכרונות GEIL ולוח IS7?
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע מעולה, אני מעונין לעשות אוברקלוקינג למעבד יש לי מעבד (CPU) INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT ולוח אם(Motherboard) GIGABYTE GA-N680SLI-DQ6 (CONRO/QUAD) NFORCE 680I HDMI QUAD SLI אני מתשמש בקירור למעבד בביג טיפון של טירמנטק ויש עוד שלושה מאוורים בגודל של 120 מלמטר עכשיו אני רוצה לעשות אוברקלוקינג מי 2400MHZ ל3150MHZ עכישו יש לי חבר שיש לו מעבד כמו שלי אבל לא אותו הלוח והוא הביא לי את הנתונים הבאים להכניס: Cpu Clock 350 Memorey Clock 840 Cpu Voltage 1.3125 or 1.4000 אחרי שהכנסתי את כל הנתונים המחשב עולה ופועל כרגיל אבל עד שהוא מגיעה לשלב שהוא טוען את הווינדוס ואז הוא מעלה מסך כחול ועושה ריסטרט יש אולי נתנוים אחרים שאני צריך להכניס? תודה לע…
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
איפה בדיוק יש במארז הזה 7 מאווררים ובאיזה גודל? http://www.thermaltake.com/products/cases/5000a.htm
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
1)יש לי שני מחשבים אחד מהם עם הקירור הBT (למחשב החדש) ב"ישן" יש לי מעבד של 2.8GHZ רציתי לשאול אן ה BT יהיה טוב בשבילו גם?? או שיש מאווררים אחרים שיותר טובים ממנו בשביל המעבד הזה... 2) יש לי במחשב ה"ישן" כרטיס מסך של GIGABYTE Geforce FX 5700LE 256MB ע"פ כמה המלצות הבנתי שRIVATUNER היא תוכנה מומלצת... עכשיו אין לי מושג איך להשתמש בה...אם מישהו יוכל להסביר לי או לתת לי מדריכים לזה אני אשמח תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי לאפטופ ישן ואי אפשר לעשות כלום מהביוס. יש תוכנה שאפשר בעזרתה לעשות OC והיא עובדת?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש ברשותי את הקייס הזה - THERMALTAKE ARMOUR MX+ http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/armorPlusMx/vh8000bws.asp לוח אם הזה - XFX 780I http://www.xfxforce.com/en-us/products/motherboards/7series/780.aspx השאלה שלי היא האם יש דרך איכשהו לשלוט על כל המאווררים ובייחוד על המאוורר צד 23CM? המחבר שמגיע הוא עם מתאם 4 פינים רגיל כמו החיבור חשמל בצורבים וכדומה. בלוח אם יש חוץ מחיבור מאוורר CPU ו-SYSTEM עוד 4 חיבורי מאווררי AUX. האם ישנו מתאם שיכול להתאים ביניהם? תודה
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב עם מעבד 820dc .האם בשימוש רגיל בלי OC , מעט משחקים ועיבוד וידאו ביתי עם כרטיס מסך 6800GS יש צורך בקרור כל שהוא. האם הקרור הוא חובה או בגדר המלצה למשתמשים כבדים. והאם המנעות מקרור תקצר את חיי המעבד המחשב הישן שלי בן 6 שנים ועדין עובד כמו פנתר ובלי קרור. תודה
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי AMD 3200 סוקט 754. קיבלתי כבר את ה- E6600 (הוא יושב כאן בקופסא לידי ). אני רוצה להריץ הרבה במנצ'מרקים כדי לבדוק את ההבדל בין המעבדים (ברור לי שיהיה הבדל ענק...). אני מחפש כאלה שנותנים תוצאות "בעולם האמיתי" כמה שניות ב- WINRAR או קידוד וידאו בתוכנות שונות Superpie וכו'... תודה. (אני מבטיח לפרסם תוצאות !!) HF
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מחשב יחסית חדש עם לוח עם Intel GB33BU וCHIPSET גם של אינטל G33 מעבד C2D E6550. המחשב סבל במשך הרבה זמן מחום יתר ואני פשוט התעלמתי המקסימום שעשיתי בגלל שהייתי עצלן זה היה לפתוח את המארז וקחת מאוורר גדול(רגיל לא של מחשב) כיוונתי אותו למחשב וזהו זה עזר...יותר נכון כמעט עזר המחשב עדין היה עושה ריסט בזמן מאמץ מרוב חום! החלטתי לסדר את זה וקניתי 3 מאווררים נוספים(עכשיו יש 5) יחסית קטנים והתקנתי אותם אחד על הכרטיס זיכרון(הוא היה ממש מתחמם) ועוד 2 בתוך המארז שיקרר את המעבד הזיכרונות וכו'... הבעיה היא שהמחשב כבר לא כמו פעם אבל עדין מתחמם ולעושה לעצמו ריסט... חשבתי לנסות לשלוט את המיהרות של המאווררים אבל שום תוכנה(נסיתי 5 תוכנות) לא מצליחה בכלל לזהות את המאווררים ש…
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
תראו הורדתי את התוכנה ועכשיו אני צריך להכניס ב clock generator את מה שיש לי במחשב ואני לא יודע מה הוא...חיפשתי ב everst ולא מצאתי אז מישהו יודע איך אני שם את הדבר הנכון???...זה ניראה ככה.. וזאת תוכנה שמשנה את תדרי המעבד והזיכרון דרך מערכת הפעלה הורדתי אותה פה ממדור ההורדות אז בבקשה תעזרו תודה לעוזרים...
-
- 8 תגובות
- 589 צפיות
-
-
כי הרי אם יש לך טוניק טאוור זיכרון 800MHZ ולוח שמגיע עד באס 500 לפי נתונים.. אז עם הE4400 אפשר להגיע למהירות 4GHZ.. ומעלה.. אבל משומה שלא כמו בגירסת הE6X00 הבנתי שיש מין FSB WALL והמעבד הזה מגיע בקושי ל3.5GHZ.. אז מדוע זה קורה? בגגל שהוא מתחמם מהר יותר? או שיש סיבה אחרת?
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-