אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום ! הנה המעלות של המחשב של אחרי ששימנתי אותם ליפני כמה שעות: כמו שאתם רואים לא משהו אני רוצה להוריד עוד את המעלות של המעבד ואת הכרטיס מסך ! הבעיה שאני לא יודע איזה מאורר הכי טוב ל כרטיס מסך כי יש לי עליו אני רוצה לעשות בנוסף כמו שיש פה במדריך אחד אבל אני לא יודע כנה מ"מ ואיזה טוב ואני גם לא יודע איזה מאורר טוב לספק כי זה שיש לי עכשיו אמרו לי שהוא חרא, יש לי עכשיו :http://www.goldtop.co.il/category.asp?catid=1094 הנה צילמתי תמחשב שלי : איפה שסימנתי שאני רוצה לשים את המאורר וזה המאורר של המעבד שלי שאותו אני רוצה להחליף : תודה !!!! נ.ב התקציב שלי 500 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות OC למעבד שלי אבל משום מה אני לא מצליח עשיתי בעבר OC אם אותו מחשב מעבד 1.8 P-4 אבל משום מה אם המעבד החדש אני לא מצליח אני מעלה ב10 מפעיל מחדש ומה שקורה זה המחשב בודק אם יש דיסקים הפעלה וכאלו שאין לי קשיח זה המפרט שלי 3.2 פרסקוט לוח איביט IS7 512 ADATA GF6800GT 80-7200
-
- 7 תגובות
- 620 צפיות
-
-
כמה OC אפשר לעשות תוך שימוש בקירור הסטוק של המעבד? מפרט: P4 2.8Ghz Cache512Kb Northood 2X512MB Geil DDR400Mhz CL2.5 Asus P4P800Deluxe בלוח יש אפשרויות סטנדרטיות של OC. עשיתי 5%. מ2.8GHZ ל2.94GHZ. האם זה מסוכן למחשב ללא שינוי בקירור? מעל לכמה אחוזים צריך להוסיף קירור?
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
המעבד שלי 3.0 HT NORTHWOOD עם איורור סטוק יש לי במארז מאוור אחד שמוציא אוויר של אנמרקס 120 ואחד שמכניס ליד ההארד דיסקים של 80 .. לא יודע של איזה חברה נראה לי TT או משהו כזה.. בכול מקרה אני אמור לקבל תכרטיס מסך שלי בקרוב או תליטק 6800 אולטרה או ת XFX ואני חושש שהם יעלו לי תטפמ' של המעבד ומלוח אם המעבד במנוחה בערך 40-41 והלוח בין 38-40 מה כדי לפי דעתכם לעשות???
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אם אני שם כזה קירור בכמה מעלות הוא יכול להוריד מ Q6600 שעכשיו על 45 מעלות + -
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לעשות OC לכרטיס המסך שלי שהוא: ATI Radeon 9550 256 MB וכרגע יש לו קירור סטוק שיש עליו (תמונות בלינקים) כעיקרון אני כבר זמן מה חושב לעשות לו OC כי משום זה זה מאוד מושך אותי לדעת מה היכולות שלו.(למישהו היה ניסיון איתו?) אז ככה: כעיקרון יש לי תקציב כן... לא כל כך גדול אבל יש, אני צריך עזרה בבחירת קירור טוב בשבילו וכמו כן רציתי להדביק לזכרונות שלו קירור גם כן, וכאן מגיעה השאלה שלי: האם כדי לי לקנות קירור גדול שיכסה את הזכרונות גם כן או שמה כדי לי לקנות קירור רק למעבד ולזכרונות להדביק קירורים איכותיים בנפרד? (מוכן להשקיע בזה עד 300 שקל פלוס מינוס עם סטייה קטנה לפה ולשם כמובן) והשאלה השנייה שלי היא: אולי כדאי לי לקנות כבר כרטיס מסך יותר טוב? התקציב לכרטיס מ…
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה כמו Super PI לבדיקת המעבד בOC לX64 ביט, קיימת אחת כזאת ? תודה מראש לעוזרים....
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
ככה אני רוצה לקנות קירור למעבד על איזה כדאי לי ללכת. בתודה אור.
-
- 8 תגובות
- 620 צפיות
-
-
היי קניתי את ה CASE FAN הזה https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124&products_id=2014 (Thermaltake Smart Case Fan Blue LED - 120mm) והתקנתי אותו במצב של SMART שבו הוא אמור לשנות מהירות לפי החום את הסנסור הדבקתי עם המדבקה הטרמית המצורפת לHD המאורר הוריד לי את טמפ' הHD מ-45 ל-35 מעלות במנוחה, אבל כאשר הHD עובד, הוא מתחמם ומגיע ל50 מעלות והמאורר נשאר במהירות המינימלית שלו 1300RPM 1. האם יש סיכוי שפספסתי משהו בהתקנה? (היא נראית די פשוטה...) 2. האם אני יכול לנתק את הכבל עם הסנסור ולחבר במקומו את הג'מפר *תוך כדי שהמחשב דלוק ועובד* ? (הג'מפר אמור לגרום למאורר לעבוד במהירות מקסימום) תודה
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
ראיתי שאפשר לעשות OC לכרטיס דרך הCCC.. ואני חושב לנסות.. אבל אני רוצה לדעת אם יש דרך אחרת לעשות OC לכרטיס מסך... ואם בכלל מומלץ לעשות OC דרך התוכנה שלו.. תודה
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
עד איזה מהירות ניתן להערכתכם להמהיר את הזכרונות/ליבה של הכרטיס? אני עובד עם מאווררים רגילים, ואת ההמהרה עושה בעזרת הדריברים של אומגה. תודה!
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אם כאשר התקנתי את הפריזר, שמתי אותו על המעבד, ואז ראיתי ששכחתי לסדר את הפינים כמו שצריך אז הרמתי אותו מעט מהמעבד ואח"כ הנחתי אותו שוב. (עניין של כ-15 שניות) אבל כשהרמתי אותו ראיתי שקצת משחה נשארה על המעבד. האם זה מצריך לשים משחה חדשה? זה לא שמרחתי אותה, רק הרמתי והנחתי שוב.
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך X800GTO של HIS. לאחרונה הכרטיס התחיל להרעיש. הרעש לא מאוד חזק אבל זה כן מפריע לי. אני מתלבט איך לפתור את הבעיה בדרך הנכונה ביותר. אני מתלבט אם כדאי לי להשקיע בקירור חדש ושקט לכרטיס או לקנות כבר כרטיס חדש. שימו לב, אני כבר לא משחק במשחקים, אני כן רואה סרטים. אני חושב שאולי היום עדיף לי לקנות כרטיס חדש ויחסית זול מאשר להשקיע בקירור חדש. מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
ב-speedfan כל המאווררים נמצאים על 100% צוזה לא הגיוני כי המשחב אפילו לא על טיפת מאמץ... מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
amd 64 3200+ epox8kda3j הספק הואantec truepower 430 זה ממש מוזר בביוס אני רואה שאני על 1.550 (בתצוגה של הפוסט אני על 1.59 אבל לא משנה) ובווינדוס זה מראה לי (באברסט ובcpuz) שאני על 3.0 VCORE ?! מה הולך פה? גם באברסט זה מראה לי שה12V שלי על 10 ושטויות כאלה מה שלא הגיוני כי אז כבר היה קורס לי המחשב ממזמן (המעבד בidle על 40 C קירור סטוק ככה שאין מצב שאני על 3 VCORE) מישהו יכול לעזור? אולי הבעיה בלוח ואני צריך להחזירו? גם בכלליות יש לי בעיה בOC לעבור את ה215 באס שממש לא אמור להיות לי newcastle adata vitesta 512X2 500mhz gf 8600 GT
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שמתי לב שאף אחד לא ממליץ על הגוף קרור הזה... השאלה שלי היא למה? האם זה בגלל המחיר (300שח בערך) או בגלל סיבות אחרות? הקרור שלו לפי ביקורות הוא יותר טוב כמעט מכל דבר אחר והוא גם שקט מאוד. מבחינת סירקולציית אויר - הוא גם יותר טוב, במארזים שיש להם מאוורר שמוציא אויר מתחת לספק. הרבה אנשים ממליצים פה על הBT אבל בביקורות באתרים אחרים הV1 מראה עליונות דיי גדולה על הBT... (התכנון שלי הוא לשים אותו על Q6600) עריכה: האם למישהו יש אותו והוא יכול להמליץ?
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום הצלחתי לעלות את הזיכרון שברשותי ל235MHz, השאלה שלי היא האם הוא יכול להשאר ככה תמיד ללא כל חשש של נזק ? בקיצור האם הוא רגיש יותר לOC ממעבד ? ועוד משהו ... האם הורדת מחלק זיכרון/מעבד מוריד ביצועים ? תודה
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מדובר במאוורר עם רשת. אני מנסה להרכיב את הרשת למאורר ולא ממש מבין איך. יש ארבעה חורים בהם אני יכול להכניס בורג בשתי פינות החורים הם דו צדדים ואני יכול להבריג בורג וכך לחבר אותו למאורר. בשתי הפינות האחרות, יש פלסטיק שחוסם את החורים. אני מקווה שרואים את זה בתמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי AN7,בארטון 2500 עם SP97 ומאוורר 92 של אנרמקס,2 זכרונות של מושקין 256M 3200. אני כרגע בבאס של 200,מכפלה 11 (המעבד שלי לא נעול),העלתי את המתח לצ'יפסטק ל-1.70,לזכרונות ל-2.70 ולמעבד ל-1.75. 1 עד כמה אני יכול לשחק עם המתחים ז"א עד לאיזה מתח שבו זה כבר מסוכן ומזיק (גם לזכרונות,גם לצ'יפסטק וגם למעבד) 2 מה עדיף או כדאי באס גבוה ומכפלה נמוכה או להפך 3 באיזה טמפ' כדאי לשמור את המעבד ב-OC שהמחשב במאמץ 4 יש כזו אפשרות בביוס יחס בין הבאס לזכרונות - על איזה לשים ומה זה נותן? (יש 5 5 ,6 5 וכו')
-
- 8 תגובות
- 620 צפיות
-
-
-
אהלן שבוע הבא כנראה אני קונה 6800 של MSI תמליצו על קירור טוב בשבילו עד 200 שקל כולל משחות ודבקים ולאדע מה...... ואם אפשר הסבר איך מחברים את זה כי אין לי שמץ.... תודה
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
האם זה אפשרי ליפתוח ל7900 gt צינורנות זה אפשרי? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 620 צפיות
-
-
זאת מערכת של טרמלטייק ועולה 708 שקלים... שווה? http://www.pch.co.il/docs/pd-884943059.htm
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
ברשותי msi geforce fx 5200 128MB המחשב בעיקר לאינטרנט, סרטים, מוסיקה וכיוב' אבל למקרה שאני ארצה גם לשחק אני רוצה לדעת כמה דברים: ראיתי באפשרויות של הדרייברים שניתן לבצע oc, עכשיו הכרטיס בא עם צלעות קירור בלבד, האם לעשות את הoc שניתן לעשות שם (אין לי מושג בדברים האלה, אז מי שעונה שידבר כאילו הוא מדבר לילד בן 4) עוד כמה פרטים: הכרטיס 64bit טמפ' לוח אם 26, מאמץ 29 יש לי מאוורר מקורי של אינטל של p3, אפשר להשתמש בו על הכרטיס? אם כן, איך? האם זה יעזור לOC? יש לי עוד מאוורר של מארז, סתם משהו זול, שווה להכניס אותו למחשב גם כן? (כרגע יש רק מאורר צידי אחד במארז, בנוסף למאווררים של המעבד ושבספק) למי שיש עוד פרטים/מידע להוסיף לי אני אשמח, תודה!
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
רשום באתר שלו שהוא 103 והמאוור 25 אז הגובה הכולל שלו זה 103 או 128(103+25) http://www.thermaltakeusa.com/product/cooler/retail/cl-p0114/cl-p0114.asp תראו למטה עריכה: והוא יכנס למארז משהו דומה לזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2806
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-