אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
על איזה סוג נייר אני מדפיס אותם, זה שזה אמור להיות מדבקה אני מבין אבלאיך זה נקרא ואיפה קונים? ובאיזו תוכנה מומלץ להדפיס אותם? מישהו מהאתר עשה את זה יש לכם אולי תמונות להראות איך זה יוצא? תודה.
-
- 8 תגובות
- 582 צפיות
-
-
עשיתי OC פעם ראשונה לג'יפה 5200 כניסוי, דרך הדרייבר של הכרטיס.... רציתי לדעת אם קיימת תוכנה שבודקת את המהירויות לבד ומאמת אותם?
-
- 6 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני יודע שבמערכות שאין בהם נעילה של AGP ו PCI ההרד-דיסק הוא גורם מאוד מגביל בכל מה שכשור בOC לFSB אז אני רוצה לדעת העים למי שיש HD 7200RPM או 5600RPM זה ישנה עד מקסימום OC לFSB? והאים יש השוואות אל HDים ובאיזה FSB מקסימום הם יהיו יציבים?
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום ! הנה המעלות של המחשב של אחרי ששימנתי אותם ליפני כמה שעות: כמו שאתם רואים לא משהו אני רוצה להוריד עוד את המעלות של המעבד ואת הכרטיס מסך ! הבעיה שאני לא יודע איזה מאורר הכי טוב ל כרטיס מסך כי יש לי עליו אני רוצה לעשות בנוסף כמו שיש פה במדריך אחד אבל אני לא יודע כנה מ"מ ואיזה טוב ואני גם לא יודע איזה מאורר טוב לספק כי זה שיש לי עכשיו אמרו לי שהוא חרא, יש לי עכשיו :http://www.goldtop.co.il/category.asp?catid=1094 הנה צילמתי תמחשב שלי : איפה שסימנתי שאני רוצה לשים את המאורר וזה המאורר של המעבד שלי שאותו אני רוצה להחליף : תודה !!!! נ.ב התקציב שלי 500 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
טוב אז ככה- קראתי את המדריך באמר ויש לי שאלה בקשר למיקום המאווררים. יש לי מאוורר 80 מקדימה - מכניס,ומאורר 80 מאחורה - מוציא.(וגם על הספק אבל לא נירא לי שזה נחשב). בעקרון רציתי להוסיף מאורר 80 מהצד מול הכרטיס מסך שיוציא אויר. ברצוני לדעת אם זה יהיה שווה, או שאתם ממליצים לי לסדר איזה קומבינציה שונה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
לבעלי הקירור הזה,האם אתם חיברתם את המתח של הקירור לכרטיס או למתאם ישירות לספק הכוח ? במידה וחיברתי ישירות לספק הכוח ל Normal Mode האם זה אומר שקירור שלי עובד כל הזמן על 100% ? כלומר אם אנני טועה אין לי שם שליטה ( גם לא בעזרת האופציה של ה FAN ב ATI TRAY TOOLS ) על מהירות המאוורר של הקירור? כדאי לחבר ישירות לכרטיס או שזה עלול לפגוע ביעילות הקירור וכדאי להשאיר כפי שזה ?
-
- 7 תגובות
- 582 צפיות
-
-
חיפשתי בפורום ולא מצאתי משהו ספציפי רק רציתי לדעת כי עשיתי את הזכרונות שלי ביחס 1:1 עם הלוח אני רואה את זה גם בCUPZ רציתי רק לדעת מזה נותן? ואם כתוב יחס 1:1 מזה אומר? שאם הזכרונות שלי 800MHZ והלוח עובד על 1066MHZ אז הלוח יורד ל800MHZ כדי לעבוד 1:1 עם הזכרונות? תודה רבה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
-
-
הזמנתי את המארז ENERMAX CHAKRA ECA3052 MID TOWER CASE +25cm אך אני לא יודע מה כמות הרעש שהוא יעשה הוא 90 cfm ו17 db {הרעש} ו650 rpm זה טוב? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 582 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך POWERCOLOR PCI-EX ATI RADEON X1950XT 512MB עם מאוורר של חברת AC. לאחר מספר פעמים שהוצג לי חלון ובו המחשב הודיע לי שהכרטיס התחמם יתר על המידה הורדתי את ההגדרות מ-ULTRA ל-HIGH. בתחילה (הכרטיס נקנה לפני שנה) לא הייתה בעיה שכזו, עבדתי עם מסך 17'' אך לא מכבר רכשתי מסך 22''. מה שגורם לי לחשוב שאולי מדובר בזה. בינתיים לא הופיעה הודעה שכזו, אך כשאני נכנס ל-CATALYST אני רואה שהטמפ' של כרטיס המסך, ללא כל מאמץ היא 54-52, עם מאמץ הוא מגיע אף ל -83-82. זה לא נראה לי נוראמלי או רגיל ואת האמת זה די מפחיד אותי. לכן, אשמח אם מישהו ימליץ לי על שיטת פעילות. קרי, קניית מאוורר/ פתרון אחר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
בסדרת מדריכי האוברקלוק כתוב שכרטיס יכול להתרגל לאוברקלוק אחרי תקופה מסוימת: http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=overclocking_part27 האם זה נכון? אם אני על אותו אוברקלוק כבר חודשיים - אני יכול להעלות את הרף?
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם יש דרך לעלות מתח למעבד לא דרך הביוס כי יש לי לוח ישן. הבנתי שיש משהו כזה מוד פיזי. משהו יכול בבקשה להסביר לי מזה ואיך עושים את זה. תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
רכשתי את היום את הקירור הזה לאסוס 9800XT הזקן שלי, הוא עלה לי 150 ש"ח (סביר לא?). בכל אופן לפני ששמתי אותו הכרטיס היה רותח, והליבה הייתה מגיעה ל74 מעלות ואף יותר, במנוחה מנימום היה 60 מעלות, מידי פעם גם משחקים היה נתקעים לי (המסך נכבה). בATI TOOL גם במהירויות סטוק היה לי ארטפקטים, כך שנאלצתי להוריד מהירות! אבל עכשיו אחרי שהתקנתי את הקירור הכל נפתר, חברים 42 מעלות במנוחה, 47 מעלות במאמץ מלא! המחשב יציב יותר, הלוח אם קר בהרבה. אפילו הטמפרטורות של המעבד השתפרו. לא האמנתי למה שגוף קירור יהיה מסוגל להוריד כמעט 30 מעלות. מה גם שהקירור שאסוס סיפקה עם הכרטיס היה נחשב למשהו יחודי, עם 2 מאווררים. החיסרון היחידי של הקירור הזה, הוא שאין קירור נוסף לזיכרונות, אבל בקרוב אני …
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
יש לי משהו שנקרא: CPU HOST Frequency(MHZ) (לוח gigabyte 945P) וכשאני לוחץ יש לי לבחור במספרים מ100 עד ל600 השאלה אם שם בעצם עושים את הOC ואם כן מה וכמה לאחר מכן יש לי PCI-E Frequency(MHZ( הוא על AUTO) הבנתי שעדיף שהוא יהיה מותאם אישית ויהיה קבוע ז"א לשנות אותו ל100Mhz ?(קראתי את המדריך ככה אמרו לפי המדריך אנ ירק רוצה להיות בטוח) ואת האפשרות של ה DRAM BANK INTRELEAVE אני לא מוצא בכלל , זה קיים בלוח הזה והיכן המחלקים והיחסים בביוס המעפן הזה? תודה רבה רבה לעוזרים..
-
- 7 תגובות
- 582 צפיות
-
-
הקירור הנ"ל ישב טוב על הלוח? הכוונה לשאלה אם הוא לא יגע בצלעות הקירור שעל הלוח או בהיט פייפס :s05: אם כן יש המלצות על קירור טוב אחר שלא יגע בצלעות?
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות שני סטיקים האם ללא אוברקלוק הם יעבדו כמו DDR400? ,USV KGUZRHO
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, חבר שלי קנה לפי המלצתי מחשב עם הרכיבים הנ"ל פלוס זכרונות 800MHZ. כמובן שאני והוא בונים על OC. לי יש את האח הגדול של הלוח אם הזה (965P-S3) ונורא פשוט לעשות בו OC... כשניסיתי אצל חבר שלי לעשות OC אז בביוס לא ראיתי אופציה של מכפלה וגם כששיניתי את יחס הזכרונות ואת הבאס אז כשיצאתי ושמרתי הערכים לא נשמרו והתדר נשאר על 9*200... הגרסה של הביוס שלו היא 4. אולי מישהו יכול להחות אותי איך לעשות לו OC למחשב?
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע מעולה, אני מעונין לעשות אוברקלוקינג למעבד יש לי מעבד (CPU) INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT ולוח אם(Motherboard) GIGABYTE GA-N680SLI-DQ6 (CONRO/QUAD) NFORCE 680I HDMI QUAD SLI אני מתשמש בקירור למעבד בביג טיפון של טירמנטק ויש עוד שלושה מאוורים בגודל של 120 מלמטר עכשיו אני רוצה לעשות אוברקלוקינג מי 2400MHZ ל3150MHZ עכישו יש לי חבר שיש לו מעבד כמו שלי אבל לא אותו הלוח והוא הביא לי את הנתונים הבאים להכניס: Cpu Clock 350 Memorey Clock 840 Cpu Voltage 1.3125 or 1.4000 אחרי שהכנסתי את כל הנתונים המחשב עולה ופועל כרגיל אבל עד שהוא מגיעה לשלב שהוא טוען את הווינדוס ואז הוא מעלה מסך כחול ועושה ריסטרט יש אולי נתנוים אחרים שאני צריך להכניס? תודה לע…
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש כל החלקים מעולים והוא אמור להגיע ביום שני אבל הבאתי מעבד E8400 ויש לי שאלה הוא לא יהיה טוב בלי אובר קלוקינג הוא שהוא יהיה מספיק?
-
- 6 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס של BFG 8800GT הטמפ' בלי משחק שעובד או משהו אחר עומדת על סביבות 80 מעלות (תמונה למטה) כשעובד משחק רציני זה מגיע גם ל 97 מעלות ! המאוורר של הכרטיס עובד, פתחתי את המארז (6A19) וניקיתי אבק וכו' מישהו יכול לעזור ? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
בוקר טוב חברים אחרי שהזמנתי קירור מים נחמד מאוד (שעוד לא הגיע דרך אגב) החלטתי לעשות אובר קלוק קטן לדעת מה זה כלל אז ככה יש לי מעבד 6320 עם לוח asus p5n32-e sli plus 2 giga ocz800 ספק enermax 500 librety ומאז של ג'יגהבייט מאלומניום הצלחתי לעלות את המעבד מ-1.86 ל-2.54 ולא נגעתי המתחים(לא יודע לפי איזה יחס לשנות אותם) עשיתי בדיקה שני תוכנות לבדוק אם יש שיפור אז ב-super pi לפני ההמרה היה 27 עכשיו זה 20 ב3dmark06 לפני ההמרה היה 8123 ואחרי 9230 האם הציונים האלה טובים למערכת שלי ? ולגבי הנתחים איך מחשבים כמה אני צריך לעלות כל פעם כי כרגע העלתי את המעבד ב-35 אחוז בערך ולא נגעתי המתחים יש גם תמונה כדי לראות טמפ' http://img100.imageshack.us/my.php?image=255ii6.png
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני מבין שאפשר להפוך את הGT לULTRA ע"י פתיחת צינורות עיבוד שכבר קימים שם...רק שהחברה נעלה.....זה נכון?...ואם כן איך אני עושה את זה?
-
- 7 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום הזמנתי לפני כמה זמן ati silencer 5 rev.2, ורציתי לדעת אם לפני שאתקין אותו אני אצטרך להסיר בצורה כלשהי משחה טרמית ואיך, כי לפי מה שראיתי באינטרנט, גרסאת ה REV 2 באה עם "פלטה טרמית" (או משהו כזה) שלא מצריכה כל מריחה של משחה טרמית. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-